Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: BabyBorn
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Serafima
Sveikutes,

Turiu problemą, bet neturiu jos sprendimo patirties.

Mergaitė prašo dovanų BabyBorn lelę. Tai beabejo nebereklamos ir draugių įtakos.
Kaip aš suprantu pradžioje perki lelę, po to prireikia vezimelio, po to drabuzelių ir t.t. Bet ne tai svarbiausia. Norejau jau aš ją nupirkti nuėjau į parduotuvę, o ten.... labai didelis tokio tipo (bet ne BabyBorn) lelių , ir pigesnių ir netgi dar brangesnių. Ir tos pačios BabyBor serijos lelių net trys rūsys ( Chu-Chu ir dar kazkokia Anabelle).
Tai va supratau, kad tik patyrusios mamos gali patarti:
1) Ar verta pirkti butent BabyBorn lelę ( o ne kokį analogą),
2) Jei verta, tai kurią ją pirkti? (BabyBorn, Chu-chu, Anabele)
3) Ir ar išviso vertą pradeti "sirgti tuo virusu" smile.gif?

Laukiu patarimų, o tai šventės artėja
westa
Joo , mes jau pradejom kolekcionuoti Baby Born daiktus smile.gif . Faktas - lele brangi ir visi ale tie daikciukai jai irgi brangus. Be abejo galima gauti pigesniu leliu, taciau paaiskinkite tai mano 5-metei dukrai. Praeitais metais per kaledas gavo ji nuo seneliu sia lele. jau turim jai ir nesyne ir rubeliu ir kuprine. dabar siom kaledom saugiai padeda kedute ir lovele. wink.gif . Tikrai nepigus daikciukai, taciau yra vienas pliusas - bent jau per gumtadieni ar kitai kokiai progai nereikia sukti sau galvos ka nupirkti. na pvz. sioms kaledom kaip sakiau pirkau kedute -nesyne. Siaip ji kainuoja 79 lt. Kadangi dabar Maximoj su Maximos kortele 30 prroc visoms prekem, tai ja nupirkau uz 50 lt. Mama jai nupirko lova, tiesa ne Beibio o Shu shu, bet skirtumo nera. Ji kainavo 129 lt - 30 proc nuolaida, tai gaunasi apie 90 lt. taigi tokia patirtis. Tiesa rubeliai jai irgi brangus tai pvz kepuryte sutarem jai pirkti tikro vaikiuko, tai mokejau tik 5 lt wink_3.gif
Erszebeth
Iš dalies džiaugiuosi, kad mes šiuo "virusu" neužsikrėtėme. Taip su baime laukdavau, kada mažoji užkarksės apie lėlę - kūdikį. Bet ne, jos tokie nedomina. Nors kieme draugės ir tampydavosi tuos "beibius", maniškei - nulis emocijų. Ji pasinešusi ant "suaugusių" lėlių ("barbių", nors ne visos originalios, neperkam tik tų "tuščiavidurių"), turi bent dešimtį ar daugiau merginų, gal kokius šešis vyriokus ir visą krūvą "vaikų". Namai, baldai, rūbai - kai kas pirkta, kai kas daryta. Kitas mėgstamas "virusas" yra princesės pilis, nuolat prireikia dapirkti tai arklių, tai mažų žmogeliukų, kurių ne visada ir įmanoma rasti.

Pagalvojus, galiu atsakyti tik į trečiąjį klausimą - virusu sirgti pradėti VERTA. Formuojasi įgūdžiai ir jausmai, kurie vėliau gyvenime praverčia, turint savo vaikų. Aš pati niekada nežaidžiau "mamų", daugiausiai su įvairiais žaislais modeliuodavau įvairias situacijas, kurdavau istorijas, kuriose "nedalyvaudavau" pati kaip veikėja - tą patį, kaip matau, kartoja mano dukra (tik jos lėlės geresnės, ak, kaip aš jai pavydžiu smile.gif ), bet ir su motinystės instinktu pas mane nekas, esu tiesiog pareigingas žmogus, o savo vaiką traktuoju kaip mažą suaugusį, jokių ten saldžių jausmų neišgyvenu ir nesiseilioju dėl kūdikių pažįstamų vežimėliuose. Tai va, kad jums taip nebūtų, nupirkit tą beibį, tegul mokosi būti mama ir "semtis patirties" iš tokius pat beibius turinčių draugių (dėl šios priežasties geriau pirkti originalą, kad galėtų kaip lygiavertė diskutuoti su kitomis "mamytėmis"), gyvenime tai nepakenks.
Iva
g.gif turbut visos per tai pereina, mums nebuvo butent babyborn viruso, gal kad darzelyje nieks ju neturejo g.gif uztat rimtai ir seniai segam barbie virusu, o supuoja ir i vezimeli deda dukra meskiukus, suniukus ir pan.
As irgi pritaciau, kad pirkt verta ir butent originala, visu pirma del kokybes ir be to analoga vaikas nesupras, prasys vistiek tos savo issvajotos leles ir su pavydu ziures i tas kurios ta daikta tures. Be to vaiku svajones, ypac jeigu kaledu senio praso - reik pildyt jeigu yra galimybe smile.gif
kas gerai- jau rase- tai kad nereikia niekam sukti galvos kita karta ka dovanoti- bile koki prieda ir ramu, dar kas gerai, kad tai lelei tinka daugelis naujagimio daiktu, drabuzeliai visokie, tai irgi neblogai, o vat del motinystes instinkto tai nezinau, taip jau gamtos suredyta, kad instinktas yra igimtas dalykas, jis arba yr, arba jo ner, o igudziu gales pasisemti kai ateityje prireiks tongue.gif

laugh.gif ai prisiminiau viena nutikima, maniskei kaledu senis ( seneliai) atnese netikra barbe, tai maniske po to rimtai svarste, kad keledu senis turbut visai suseno ir neatskiria kur tikra o kur ne, sako, sako kitaip metais kai ateis reikes paaiskint, jai tada gal kokie 4m su puse buvo
milabra
Mes BabyBornais nesusirgome. Labai norėjo, dabar jau mažiau. Bet vat Barbėmis ir Bratzėmis sergam. Ko gero abi unsure.gif Bratzę turi, Kalėdom bus ir Bratzinas. O bjauriausia, kad manoji visą rudenį zurkė, kaip nori Bratzino, Kalėdų senis nupirko, o ta parašė laišką, kad nori Barbių namo blink.gif Ai, sako, apsigalvojau... Teko gelbėti Kalėdų senio reputaciją ir šaukti šeimos tarybą, kad skladkę Barbių namui darytų biggrin.gif
O BabyBornas, jei tik kišenė leidžia, geriau pirkti tą tikrą. Nors man asmeniškai, tie netikri iš veidelio gražesnio. Tikrųjų veidai kažkokie kaip nesveikų vaikų. Bet tikrasis su visais siusiojimo pribumbasais wink.gif Netikras gali prostata sirgti tongue.gif
Serafima
Aciū už patarimus drinks_cheers.gif

Kad pirkti tai as jau nusorendziau, kad orginala pirksim irgi.

Dabar tik klausimas ar pirkti ta BabyBorn'a kuris yra kietas ir sisioja ir galima maudyti, ar ta kitą jo naujesnę versiją - Chou-chou, kuri yra su elementais, ji juokiasi, migdosi, pabudusi juokiasi arba verkia, ir pan, bet maudyti negalima smile.gif

Dabar namie vyksta derybos: ar kieta ar minksta?
newyear.gif
*Vaiva*
pirkite Baby born kadangi mes turime abu BabyBorn labiau dziaugiasi baterijos nesimeto,nereikia keitalioti kas menesi,ir siaip babyborn kazkoks idomesnis,bet dabar abi abai zyzia baby Benjamin doh.gif O del kietos ir minkstos nezinau mes turime normalias laugh.gif Tik ten spalvu pasirinkimas viena turi balta kita juoda laugh.gif
Kuzia
O aš nupirkau Chou chou. Maža dar mano dukra - todėl geriau minkštutė lėlytė, be to ir navarotai išsijungia. O tai jeigu pasiguldys į lovą tai ir kirkinsis pusę nakties, kol lėlė bliaut pradės o mamašai reiks bėgt soskes ieškot doh.gif . Vyresnei pirksiu beibi borną. Ir tą kur maudyt galima. Nes tikrai smagu "maudyt vaiką"...
kunigunda
Na mes turime chou chou, gavo ketvirtojo gimtadienio proga, tai idomi buvo ta dien ir paskui dar pora.....Kazkaip maniske nelabai leles traukia schmoll.gif g.gif Gimus sesei vel biski zaide daviau pampersu daviau kelis rubelius nuo seses atlikusius bet velgi porai dienu.....
Kodel jinai tokia nemergaitiska g.gif Jos geriausi zaislai visokiausi miniatiuriniai daikciukai tipo is kinderiu, zvereliu, dinozauru kolekcijos.
O jei zaistu tai gerai butu, butent del tu dovanojimu kol supirktum viska tai 2-3metam visos progos uzpildytos butu smile.gif
SANTA
O mes turime Anabele,ji tik verkia ,juokiasi ,valgo is bonkutes su garsu ir atsirugsta ,bet maudyt jos negalima,tai mano mergyciu mylimiausia lelyte,beje jos vardas Saldainiukas biggrin.gif .O siemet vyresnioji uzsiprase vel Saldainiukui sesute ,bet tokia kuri sisiotu ,asarytes begtu doh.gif ,tai nuejom i parduotuve ir pasimetem rolleyes.gif tarp tu leliu gausos,patarkit kuri ten sisioja ir verkia ,kokia geriau pirkt?Nes jau galva visiskai susisuko ,o ir laiko mazai beliko rolleyes.gif
triuba
Pataisysiu(kadangi manishke turi Baby Born ir Chou Chou), BB verkia slapiai, t.y bega asarytes, kai paspaudi rankyte, siusioja, kai prigirdai, leidzia kniaukimo garsa, kai paspausi kita rankyte.
CC guguoja, pazadinta is miego verkia, pasupavu uzmiega ir miegodama alsuoja (kaip garvezys), juokiasi. gedama is buteliuko cepsi.

Labai dziaugiasi siom lelem. Bet jos naudojamos pakaitom - kad nenusibostu. Kol zaidzia su viena, tada kita kokiem porai menesiu uzdaroma spintoj. O po to dziaugsmo kaip gavus nauja zaisla.

Rubelius perkam tikru kudikiu - maximoj buna ispardavimai, tai neskauda sirdies perkant kostiumeli uz 6 lt

man asmeniskai CC daug meilesne. O jau kai guguoja, kaip tikras kudikis, tai net pati leliuko uzsimanau

o BB vaikui gal idomesne, nes atlieka daug funkciju, (pamirsau pamineti, kad ja dar ir spec. kose maitint galima)
SANTA
Aciu Triuba uz info biggrin.gif ,mes turim ANABELE ,tai ji pries du metus kainavo 300lt blink.gif ,tai dabar ir galvoju nejaugi ir sita tiek kainuos,jei tokia kaina lekiu paziuret biggrin.gif
Kuzia
QUOTE(triuba @ 2004 12 24, 11:40)
man asmeniskai CC daug meilesne.
*

Man irgi rolleyes.gif . Ir grazesnė smile.gif . O BB - tik tiek, kad navarotų turi daugiau wink_3.gif .
nuobodi
QUOTE(kunigunda @ 2004 12 23, 12:39)
Jos geriausi zaislai visokiausi miniatiuriniai daikciukai tipo is kinderiu, zvereliu, dinozauru kolekcijos.

maniškė irgi domisi tokiais žaisliukais-gyvūniukais, dinozauriukais....lėlės tik dėl fasono, kai atvažiuoja pusseserė.Aš džiaugiuosi, jog jai nereikia to BabyB, nesakau, jog nenorėjo(reklama juk savo daro), bet aš ją žinau- būtų pažaidusi max porą dienų ir psio
Serafima
Valio !
Mes apsisprendeme ir nusipirkome Chou-Chou.
Aišku priklauso nuo megaitės charakterio, bet maniškei labai patiko tai, kad ji bendrauja kaip gyvas leliukas (juokiasi, dusauja, verkia). Ypač idomus pasirodo jai buvo migdymo procesas. Kai lele pavargsta, pradeda verkti - vienas iš nuraminimo būdu - migdyti. JI ją migde kokias 5 minutes.
Grižta ir sako "Žinai, kiek darbo daug su tais mažais vaikais kol užmigdai.."

Tiesa, del kainų jei kam įdomu Vilniuje.
BabyBorn'as - 199 lt
Chou-Chou - 175 lt
Anabelle - 250 Lt

Galima aišku ieškoti Kalėdinių nuolaidų
triuba
Tik nesenai patarinejau kokia lelyte pirkti, o dabar...atsukciau laika atgal ir nebezinau ar duociau tokius patarimus. Sugedo musu CHOU CHOU. Keitem baterijas-nieko nepadeda. Ir kas abydniausia, kad lele beveik nauja, metai nuo pirkimo jau praejo, bet pradejo zaisti gal pries pusmeti (laikem dovana gimtadieniui). Pradejau ieskoti teisybes. Kadangi praejo metai, tai parduotuve kurioje pirkom nieko pakeisti nebegali. O be to ir cekio nebeturiu. Pasiule kreiptis i zaislu planeta, kurie importuoja tas leles. Paskambinau. Mergina man maloniai paaiskino, kad seniau jie turejo meistra, kuris taisydavo tokias lelytes, o dabar jis atsisake to darbo. Klausiu, tai ka man daryti. Juk gaila, visgi ne 2lt kainavo, ir dabar "nieko nebedaro" ta lele. Zodziu, niekuo padet negali. Susinervijus baisingai. Gaila leles. Itariu as labiau uz dukra del jos sielvartauju:(.
Gal mamos galit ka patarti, kur remontuoti.
Kuzia
QUOTE(triuba @ 2004 12 30, 13:44)
Tik nesenai patarinejau kokia lelyte pirkti, o dabar...atsukciau laika atgal ir nebezinau ar duociau tokius patarimus. Sugedo musu CHOU CHOU. Keitem baterijas-nieko nepadeda. Ir kas abydniausia, kad lele beveik nauja, metai nuo pirkimo jau praejo, bet pradejo zaisti gal pries pusmeti (laikem dovana gimtadieniui). Pradejau ieskoti teisybes. Kadangi praejo metai, tai parduotuve kurioje pirkom nieko pakeisti nebegali. O be to ir cekio nebeturiu. Pasiule kreiptis i zaislu planeta, kurie importuoja tas leles. Paskambinau. Mergina man maloniai paaiskino, kad seniau jie turejo meistra, kuris taisydavo tokias lelytes, o dabar jis atsisake to darbo. Klausiu, tai ka man daryti. Juk gaila, visgi ne 2lt kainavo, ir dabar "nieko nebedaro" ta lele. Zodziu, niekuo padet negali. Susinervijus baisingai. Gaila leles. Itariu as labiau uz dukra del jos sielvartauju:(.
Gal mamos galit ka patarti, kur remontuoti.
*

Ajomajo unsure.gif ... Gal kas žino kokį elektronščiką unsure.gif , prirodykit. O kaip sugedo tiesiog nutilo? Ar bent atsimerkus blink.gif ?
triuba
atsimerkus (nors tiek gerai). Piktumas tik ima. Dar ta mergaiciuke pasake, kad toks gedimas daznai pasitaiko. Vadinasi ne as vienintele su tokiom pretenzijom. Elektrini "cainika" perki, tai sugedus yra kas pataiso, o zaislas....
meya
Tikrai pikta, kad niekas tokiu brangiu leliu netaiso mad.gif O dar pikciau, kad uz tokia kaina pirkta lele sugenda po pusmecio. Va tau ir gera firmos reklama. Teko matyt Jonelio kieme (Kaune) visa deze tokiu sugedusiu leliu, ne Chou Chou, bet irgi turetu uzsimerkt, atsimerkt, i zaisliukus reaguot ir t.t. Tai kai kurios uzsimerkusios, kai kurios isvis vokais isplysusiais blink.gif Neisivaizduoju, kas tokias pirkt gali. I siukslyna tik tokias...
Man paciai tai irgi mielesne Chou Chou, tik kad jos maudyt negalima. O maniskei tai pagrindinis dalykas wink_3.gif Tai pirkom Baby born, tai irgi kazkokia brokuota pasitaike. sad.gif Ja maitini ir "sisioja" iskart, kad ir stacia laikai. O turetu tik paguldzius tas voztuvelis atsidaryt. Ir dar verkia tik per viena akyte. Kas turit Baby born, ar jusu "veikia" pagal reklama? O tai man jau pikta darosi mad.gif
*Vaiva*
Meya. musu viskas pagal reklama thumbup.gif verkia is abieju akiu, pavalgius tik po to sysioja thumbup.gif Maudant irgi probleme nera jus pabandykit isardyt ta lele gal kAS UZSKIRTE
meya
QUOTE(*Vaiva* @ 2005 01 03, 17:16)
Meya. musu viskas pagal reklama thumbup.gif verkia is abieju akiu, pavalgius tik po to sysioja thumbup.gif Maudant irgi probleme nera jus pabandykit isardyt ta lele gal kAS UZSKIRTE
*

Taip ir galvojau, kad musiske brokuota mad.gif Bet kaip ja isardyt blink.gif Dar po to nesudesim megalol.gif
saulytuke
Merginos, gal kuri matet kur nors pirkti Annabell'ei ciulptuku....Niekur nerandu...Vis arba Baby Born arba Chou-chou...beje pastaroji atrode, kad tiks...nusipirkom ir netinka...
paupau
Sveikos!!

Mano mazylei laukai 1 metuku gimtadienis ,tad galvojame pirkt leleyte Baby Born,kas jau turite ar gera kokybe ta prasme nesuplysta,nesuluzta greit....Kiek klausiau pardavejas sake kad jos priklausomos nuo judesiu verkia ,juokiasi,...aisku mum nereikia tokios kur sisioja smile.gif Ar verta ta lelyte tos kainos?
renax
Nezinau tik ka metu vaikas su ja veiks ji skirta bent 2-3 metus vaikui turinciam , mes nupirke sensorine turim ( kaip protinga vaika ) , bet susidomejimas realus ja prasidejo nuo 3 metu iki tol patampydavo . Zaide labiau su mazesnem lelytem kur pakelt galejo turejo tokia seima kur ir pagrauzt ir pazaist gerai ir muzikos buvo ,ir gyvenama vieta zaide 3 metus saziningai smile.gif
Tik tak
Labas, pabandysiu pasidalinti patirtimi kaip dviejų dukrų mama biggrin.gif Manau, kad metukų mažylei tokia sudėtinga lėlė tikrai dar per anksti sad.gif (o jos tikrai sysioja...) Savo vyresniajai nupirkome panašią, kai jai buvo gal 3,8 m., tai buvo kalbanti,verkianti ir pan. (tik nesysiojo thumbup.gif ,o tai visi kampai šlapi būtų...) Dabar dukros darželyje kaip tik tokių lėlių bumas - draugės gauna panašias 6-am gimtadieniui, tai ir mes pirksime kitą... Šitos brangios lėlės tikrai laiko gerai, mes tą pirmąją pirkome už 100Lt iš defektuotų daiktų parduotuvės su pažeistu įpakavimu (normaliai kainuoja apie 400...), pagaminta "Mattel" - tai po 2,5 metų ji atrodo puikiai biggrin.gif
paupau
Sakau gal buna ir biski mazesniu lelycius bet tos firmos kad ji galetu pati ja panesiot,kad verkt ja pakelus ar juoktus,o ne tos dideles,zadame vaziuot i Vilniu sakau gal ten daugiau bus,o Siauliuose kur ziurejau na padyde tokia g.gif Neturim lelytes tad ir galvojame apie ja .... g.gif
vilma Liu
Galiu pasakyti, kad tokio amziaus vaikui lele tikrai nera idomi. Cia turbut tik teveliai taip galvoja mirksiukas.gif Maniskei 2,4m. bet tomis lelemis visiskai nesidomi. Patampo uz galvos ir viskas, paskui buna numesta i kampa. Manau prades dometis tik po kokiu metu. Labiausiai patinka maza siuta is medziagos lelyte, tokia radom Maximoje. Ji beveik rankoje susispaudzia ir vaikui patogi, negu ta didele lele. Geriau pagalvokit ka nors kitka vertingesnio nupirkti.
meduliukas
tongue.gif Mano panelei 1,5m. ir lelyte megstamiausias zaislas.Turim dvi, viena verkia,juokiasi ir t.t.,su buteliukai,ciulptukais ir t.t., kita tiesiog kudikelis,nieko nedaro,su abiem zaidzia.Ir vezimuka teko nupirkt, nors pati dar mielai vezime pasedi kai pavargsta lauke tongue.gif tongue.gif tongue.gif Tai tam vezimuke migdo,supuoja lelytes,maitina ir kate kartais pabando pasiguldyt doh.gif
Dabar "Senukuose"dideli zaislu ispadavimai, beiby bornai kainuoja truputi virs simto, su rubeliais, indeliais ir t.t.
Mes pirkom "erby" pardej vezimuka (atitkmuo idealus lopsinio), manieza,auto kedute nesykle,tasyte su apsauga nuo lietaus tongue.gif biggrin.gif ,lelyte kudikelis su dviem komplektais rubeliu ir mokejom 175lt - bet rinkinukas liuks,uzteks kol nustos aplamai zaist ir dar antrai bus,jei mergyte wub.gif ....
Va toks rinkinys,tik ner maitinimo kedeles ir vezimukas lopsinis, o nesyne su stogu
user posted image
Kuzia
Tikrai dar per anksti tokiai lėlytei smile.gif . Nu jei jau taip norisi kažko tokio - gal pažiūrėkit lėlytes Chou chou unsure.gif ... Jos minkštutės ir ( doh.gif )nesisioja
Paja
O kuo bloga paprasta lelyte, kur paspaudus pivuka ir verkia, ir juokiasi, ir sako "mama"? g.gif Kaip metuku panelytei turetu tikti. Ir kainuoja apie 30-50Lt. thumbup.gif Svarbiausia, kad lengva pakelti. Musu maze tokia turi ir mielai tampo, o i seses Baby born net neziuri. ax.gif
Ingulė
esu macius ir mini baby born, analogiska dideleii, tik zymiai mazesne.
meya
As irgi sutinku, kad metuku mergytei Baby Born lele dar per anksti (aisku, jei cia apie tikra baby born kalbama). Ji palyginus sunki, kieta, be to sisiojanti, kakojanti, maitint reikia moket ir t.t. Mano panele gavo sia lele 3 m. ir tai nereikia jai dar tu sisiojimu- kakojimu tongue.gif Butu tikus ir paprastesne, bet kad labai jau svajojo apie Baby Born. O kai buvo metuku mazdaug, pirkom paprasta lele kudiki, minksta, ziurejom, kad nebutu per didele, per sunki jai. Tai ir po zeme tampydavo, ir mete ir pan. zaidimai budavo smile.gif O dabar "savo leliuka" jau saugo, elgiasi kaip su tikru vaiku tongue.gif
Ingule, tai kad mini baby born visai mazytes- 12 cm tik mirksiukas.gif
Ingulė
bet mazesnes biggrin.gif , nors man pasirode, kad ne 12cm, siaip nematavau mirksiukas.gif
o metinukui, turetu but pats tas wub.gif
saulytuke
Musu dukryte turi Anabele...ir su ja mielai zaidzia...Pirkom todel, kad karta pamaciusi mazute savaites laiko pusesere mano mazoji neteko amo...Norejo paimt ir pan...Dabar mielai rupinasi savo kudikiu...Pasupuoja savo supynese...pavalgydina...
kaguelo
Mes vyresnėlei, kai buvo metų pirkom lėlę- kūdikį. Tikrai labai patiko, tampydavosi visur (nors irgi sunkoka) tik truputį gasdindavosi kai verkdavo ar juokdavosi, tai teko baterijas išimt. O sisiojančios lėlės pradėjo patikti tik sulaukus ketverių, tada jau ir pamaitinti ir pagirdyti norėjo (ir mokėjo).
paupau
Oi prisiziurejom tu lelyciu tai ojojoi,taigi aciu uz patarimus ,nupirkome paprastesne lelyte kuri nuo judesiu juokiasi grazi,ir tai dar jei sakyciau ne perdaugiausiai idomu,tad lauksime kitu gimtadieniu ir pirksime Beby Born -jos tikrai nuostabios vyresnems mergaitems smile.gif thumbup.gif
tura
Turim ir mes tą Baby Born, kai dukrai buvo 3 metai ji labai norėjo, tai nupirkom. Po metų pati mažė pripažino, kad pinigai išmesti:
1. Ne taip ten lengva tuo buteliuku pamaitinti. Gyvą vaiką daug lengviau. Vanduo labai sunkai bėga, net man pusę buteliuko sugirdžius rankas paskaudo. Ką jau kalbėti apie vaiką.
2. prigirdžius vandens ilgai niekur padėt negali - visur šlapia, nes viskas tvarkingai išbėga tik tada jei taisyklingai ant puodo pasodini. O tai nėra labai lengav.
3. Košę suvalgydinti tvarkingai iš vis be šansų.
Pati lėlė ytai graži, bet žaisti pagal instrukcijas vaikui per daug sudėtinga. Už tokią kainą yra tikrai daug gražesnių ir geresnių žaislų.
Babalia
QUOTE(Paja @ 2005 02 16, 17:17)
O kuo bloga paprasta lelyte, kur paspaudus pivuka ir verkia, ir juokiasi, ir sako "mama"? g.gif  Kaip metuku panelytei turetu tikti. Ir kainuoja apie 30-50Lt.  thumbup.gif  Svarbiausia, kad lengva pakelti. Musu maze tokia turi ir mielai tampo, o i seses Baby born net neziuri.  ax.gif
*

Tikrai pritariu.Mano dukryte pradžioje nuo Kaledu senelio gavo ta kalbancia ir verkiancia.Bet dažniausiai žaidė isjungusi garsa.Tik nesioti ja sunkiau.O kai Nusuko jai galvą,kompensacijai tas pats senelis padovanojo panasia i kudikį lėlę tik be garsu.Jos abi puikiai draugauja,abi eina maudytis į vonią,,plauna galvytę(ko abi nemėgsta) ir t.t. thumbup.gif
bitemajagsm
QUOTE(tura @ 2005 05 04, 14:00)
Turim ir mes tą Baby Born, kai dukrai buvo 3 metai ji labai norėjo, tai nupirkom. Po metų pati mažė pripažino, kad pinigai išmesti:
1. Ne taip ten lengva tuo buteliuku pamaitinti. Gyvą vaiką daug lengviau. Vanduo labai sunkai bėga, net man pusę buteliuko sugirdžius rankas paskaudo. Ką jau kalbėti apie vaiką.
2. prigirdžius vandens ilgai niekur padėt negali - visur šlapia, nes viskas tvarkingai išbėga tik tada jei taisyklingai ant puodo pasodini. O tai nėra labai lengav.
3. Košę suvalgydinti tvarkingai iš vis be šansų.
Pati lėlė ytai graži, bet žaisti pagal instrukcijas vaikui per daug sudėtinga. Už tokią kainą yra tikrai daug gražesnių ir geresnių žaislų.
*

Pritariu Tau, Tura. Viskas yra lygiai taip, kaip rašai. Mes tą lėlę turim jau kokius 4 metus, bet po vieno maitinimo, kuris buvo tikras vargas, daugiau maitinti atšoko fantazija. O su girdymu iš buteliuko - iš viso nesąmonė. Be to, tam, kad tas Baby bornas verktų tikromis ašaromis (kaip buvo teigiama kažkada reklamoje), reikia sugirdyti visą buteliuką o gal ir daugiau vandens. Na iki to mes nebuvom priėję.
Žodžiu, mamytės, jei neturit kur pinigų dėti - pirkit tą lėlę, bet aš manau, kad už tokią kainą galima ir geresnių bei gražesnių lėlių paieškot.
rutulux
Nu jau čia mamikės rašė apie trūkumus ir privalumus. Pridėsiu ir aš. Pirkome BB jau senokai berods pieš porą gal trejetą metų, bet dar gyva tik kad nekakoja. Ir tą košę pagal instrukciją pavarėm. Daug klapato – po maitinimo koše reikia plauti jai "žarnas", todėl tos funkcijos atsisakėm, mūsų BB gyvas tik vandeniu.
ALMUKAS
Nieko sau žaislai, kad net klizmą doh.gif reikia daryti... Manoji irgi buvo paveikta reklamos ir norėjo tokio niekalo. Bet atkalbėjau ir labai paprastai: kadangi lanko muzikinę m-klą, tai nori pianino. O pirk iškart yra nesąmonė ax.gif , nes to daikto nevertins {čia pas mus taip būna ir pasitaiko}. Tai pasiūliau rinktis arba lėlę, arba toliau taupom pianinui. Tad mano {ir savo } džiaugsmui pasirinko pianiną ir toliau sėkmingai thumbup.gif taupom.
Lurdes
Mes irgi sergam tuo virusu...Tuk ne aš aušku,bet dukra.dabar jau jai baby born didelis nebeįdomus,mat gavo dovanu mažiuką baby Borną,tai nebegali parduotuvėj praeit pro visokius komplektukus - rūbeliai,baldukai,puodukai,o ir jie nepigūs...
2maziu_mama
Sveikutės,
baby born manija mes nesusirgome, bet vis tik šią lėlę turime biggrin.gif Manoji jos neprašė, nors reklamą labai susidomėjusi žiūrėdavo. Mintis, 4ojo gimtadienio proga padovanoti šią lėlę kilo pasižiūrėjus į dukterėčia. Ji tą lėlę gavo iš "kalėdų senelio" ir tai buvo jos mėgstamiausias žaislas. Man tik keista buvo, kad jai taip greitai nusibosdavo visi žaislai, nes auga vienturtėlė pasiturinčioje šeimoje, o baby born visur su savimi tampėsi gal net keletą metų blink.gif
Gavusi šią lėlę maniškė labai apsidžiaugė ir nepaleidžia jos iš rankų pošiai dienai thumbup.gif Iš pradžių vis prašydavau, kad ji su ja nemiegotu, nes kieta ir naktį gali užsigauti, bet mažoji buvo atkakli, kad Agnytė (jos vaikas) be jos negerai miega ir nakti prabudinėja doh.gif
Taip Agnytė tapo mūsų šeimois nare. Kartais atneša Gabija tą savo lėlę ir sako: "Prižiūrėk savo anūkėlę, kol aš nueisiu į tualetą" doh.gif
Tikrai nesigailiu padovanojusi jai tą lėlę, nes tai ilgiausiai jos "naudojamas" žaislas. O priedų mes jau daug nepirkaliojame, tiesiog, paaiškindami, kad jie brangūs. Pampersų nuperku vaistinėje mažo svorio naujagimiams (jie pigesni nei originalūs baiby born), rubelių, pasikuitę pas seneliu palėpėje, pririnkau iš sano vaikų, dar "kuistuke" galima rasti labai mažyčiu rubeliu, kurie kuo puikiausiai tinka!!!
ostė
nupirkom dukrai chou chou ketvirtojo gimtadienio proga ilgai svarstę kurią pasirinkus chou chou ar baby born, nes norėjo ir tos ir tos. Labai džiaugėsi nors po to dar prašė ir baby born. Susitarėm kad baby born pirksime penktojo gimtadienio proga bet dabar pareiškė kad jos jau nebenori. Džiaugiuosi kad nupirkome šią lėlytę nes turi nors ir daugiau lėlių, kurios atlieka įvairias funkcijas bet žaidžia tik su chou chou. Dabar pagalvoju kad reikėjo iš karto nupirkti tai butume sutaupę daug pinigėlių. Chou chou keliauja visur su mumis. Aišku reikia ir visų daikčiukų t.y. nešynės, rubelių ir t.t. bet tai palengvina užduotį ką nupirkti įvairiomis progomis. Visi artimieji tai žino ir daikčiukų sąrašas vis ilgėja. Mums ši lėlyte jau beveik metai kaip veikia be jokių problemyčių tik nežinau kaip būtų galima ją išplauti nes medžiaginis kūnelis šiek tiek išteptas. Gal kas nors bandėte.
O baby born manau tiktų vyresnei mergaitei, nes su ja sudėtingiau žaisti, o be to kad atliktų visas funkcijas nuolatos reikia pirkti specialų maistelį ir sauskenes.
Pangasija
QUOTE(ostė @ 2005 08 18, 16:34)
O baby born manau tiktų vyresnei mergaitei, nes su ja sudėtingiau žaisti, o be to kad atliktų visas funkcijas nuolatos reikia pirkti specialų maistelį ir sauskenes.
*

blink.gif nu nepykit bet man atrodo baisus ispindejimas pirkinet pampersus ir maista ZAISLUI. gal geriau namini gyvuna isigykit? funkciju nepasirodys per mazai
ostė
o mano nuomone žaislas ir gyvūnas yra du skirtingi dalykai ir nemanau kad savo dukrai vietoj lėlytės pasiūlytumėt įsigyti gyvūnėlį.
Pangasija
nu jei uzsimanytu ant tiek brangios lelytes, kuria reikia serti, kad jinai siusiotu ir kakotu, tai tikrai jau pasiulyciau geriau koki katina (aisku, jeigu ligi tol jo namie nebutu)
ostė
bet katiną irgi reiktų šerti kad jis sisiotų ir kakotų ir visa kita dar prieziura, man atrodo butų daugiau reikalų nei su baby born. Kadangi mes pasvarstę nusprendėme kad musų dukrytei dar kol kas būtų sudėtinga žaisti su baby born ir nupirkome chou chou. Ir neapsirikome. Nors man asmeniškai visos zapf-creation lėlytės super. O kaina? Manau dėl savo saulelės galima kartais ir paaišlaidauti.
Nesakau kad įsigyti gyvūnėlį bloga mintis.. Jei vaikutis nori ir yra sąlygos kodėl gi ne.
Salsa
Hm, ruošiamės ir mes ateinnčioms Kalėdoms pirkti kažką iš tos serijos g.gif

Tai ar gerai supratau? Jei BabyBorno nešersi ta koše, jis ilgainiui imes neatlikinėti visų funkcijų? Ar čia, tipo, tik jei košės nešersi, tai tiesiog lėlė nekakos?
Jergau, dar užsiimti su lėlės žarnų valymu tai tikrai nenoriu doh.gif
Bet labiau norėčiau būtent Baby Borno, o ne Chou Chou, nes manding geriau, kai lėlę galima plauti. Va, nupirkom kačiuką Fyr Real, kailiukas jau išsitepė, norėtųsi ne tik iš paviršiaus nubraukti su drėgna ranka, o ir rimčiau paskalbti, bet... pasvajok - gi jo viduj elektronika sukišta. Sušlaps - ir amen verysad.gif
2maziu_mama
Mano panelė jau metus laikos visur su savimi tamposi baby born, o tikslaisu Agnę biggrin.gif . Kadangi panelė dar mažoka, tai mes jokių košelių nedarome ir nematiname. Mūsų Agnė gyva tik vandenėlių. Tad kakučio lėlė nedaro, o tik siusioja biggrin.gif O ar mechanizmas dėl to suges, tikrai, abejoju.... g.gif O kad lėlė plaunama, tai tikrai didelis privalumas. Nežinau kaip musiškė neprausta atrodytu doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.