Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Durys
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
LINUTUKĖ
PADĖKIT LAIPTINĖJE APSIGYVENO VALKATA, NU NIEKAIP NEIŠKRAPŠTOME, NET POLICIJA KREIVAI I MUS PRADĖJO ŽIŪRĖTI, KVEČIAM VOS NE KASDIEN, O VALKATA VIS DAR GYVENA , NORIM KEISTI PAPRASTAS LAIPTINĖS DURIS Į TAS KODINES , GAL KAS JAU TAI DARĖ IR GALI PATARTI, NUO KO PRADĖTI, NEMANAU KAD VISI KAIMYNAI SUTIKS (NAMAS 9 AUKŠTŲ), DAUGELIS LIFTU VAŽIUOJA IR VALKATOS NESUSITINKA, KA DARYTI JEI NE VISI SUTIKS?
Papildyta:
PAMIRŠAU PARAŠYTI KAD GYVENU VILNIUJE
.oOo.
1. Pirmiausia siūlau susižinot firmas kurios tuo užsiima ir išsiaiškint kiek tai kainuos.
2. Tada pereit per butus ir suskaičiuot kas sutinka prisidėti.
3. Kai bus aiškus sutinkančių butų kiekis, išaiškės ir suma tenkanti vienam.
4. O tiems kurie nesutiko prisidėt mūsų name tiesiog nebuvo įvesti telefoniukai į butus - jie turėjo tik raktą, bet pas juos atėję svečiai su butu nuo lauko durų susisiekt negalėjo.

Čia viskas iš mano patirties, jei kas žino tiksliau pataisykti wink.gif
Domi
Gal kas galite patarti kur uzsakyti nestandratines nebrangias duris voniai?
Noreciau baltas, tipo estiskas.
spiglys
QUOTE(.oOo. @ 2006 10 17, 18:17)
1. Pirmiausia siūlau susižinot firmas kurios tuo užsiima ir išsiaiškint kiek tai kainuos.
2. Tada pereit per butus ir suskaičiuot kas sutinka prisidėti.
3. Kai bus aiškus sutinkančių butų kiekis, išaiškės ir suma tenkanti vienam.
4. O tiems kurie nesutiko prisidėt mūsų name tiesiog nebuvo įvesti telefoniukai į butus - jie turėjo tik raktą, bet pas juos atėję svečiai su butu nuo lauko durų susisiekt negalėjo.

Čia viskas iš mano patirties, jei kas žino tiksliau pataisykti wink.gif
*

1. Išsirinkome patinkančią firmą. ir gavome sąmatą.
2. Kadangi buvo keletas nepatenkintų kaimynų, nuvažiavau i seniūniją konsultacijai. Ten paaiškino , kad reikia sukviesti kaimynus ir surašyti susirinkimo protokolą. Jei 50% kamynų sutinka, tada kitų gyventojų sutikimo ir nereikia.
3. Durų kaina buvo paskirstyta visiems laiptinės gyventojams, net ir tiems kurie buvo prieš.
Pinigų mums patiems rinkt nereikėjo, buvo priskaičiuota lapeliuose iš seniūnijos skiltyje "Kitos paslaugos" . Mano nuomone čia geriausias variantas, kai yra nesutinkančių su apmokėjimu kaimynų.

Tai tiek iš mano patirties. smile.gif

LINUTUKĖ
aciu uz informacija, bet jau kaip ir viska issiaiskinau, irgi per seniunija dariau. tai laukiu kuo baigsis.
ultraviolet
QUOTE(spiglys @ 2006 11 28, 19:51)
buvo paskirstyta visiems laiptinės gyventojams, net ir tiems kurie buvo prieš.
Pinigų mums patiems rinkt nereikėjo, buvo priskaičiuota lapeliuose iš seniūnijos skiltyje "Kitos paslaugos" . Mano nuomone čia geriausias variantas, kai yra nesutinkančių su apmokėjimu kaimynų.

Tai tiek iš mano patirties. smile.gif
*

o i ka ten kreiptis seniunijoj reikia, kad i tuos lapelius ta suma irasytu?pas mus panasi problema9tik mes turim kaip ir bendrijos pirmininka, kuris pasake, neturiu laiko tokiem dalykam blink.gif ), tai kad pakeist ji savivaldybej pasake, surinkt visus gyventojus, parasyt protokola susirinkimo, ir pan...nieks tokiem dalykam "nepasiraso"- daug popierizmo verysad.gif doh.gif
spiglys
QUOTE(violetik @ 2006 11 30, 12:19)
o i ka ten kreiptis seniunijoj reikia, kad i tuos lapelius ta suma irasytu?pas mus panasi problema9tik mes turim kaip ir bendrijos pirmininka, kuris pasake, neturiu laiko tokiem dalykam blink.gif ), tai kad pakeist ji savivaldybej pasake, surinkt visus gyventojus, parasyt protokola susirinkimo, ir pan...nieks tokiem dalykam "nepasiraso"- daug popierizmo verysad.gif  doh.gif
*

Pas mus namo bendrijos nėra, tai ir tokio kaip pirmininko namo taip pat. Mes priklausom fabijoniškių seniūnijai. Pas ką tiksliai kreipiausin nebeatsimenu, nes praėjau jau apie porą metų. Popierizmo tiktrai nėra daug. Parašiau skelbimą dėl laiptinės gyventojų susirinkimo ir prikabinau skelbimų lentoj. Pas mus 5-ių aukštų namas , tai tų gyventojų nėra taip jau ir daug. Užteko 10 parašų, kad galėtume statyt duris. Susirinkimo protokolą nunešiau i seniūniją. Tiesa, jie sau priskaičiavo 3% nuo bendros sumos. Tai va , tik tiek to bėgiojimo ir popierizmo. Jei pirmininkas tingi, tai paaiškinkit , jog nepakeičiamų žmonių nėra mirksiukas.gif
LINUTUKĖ
AS TIK KA BAIGIAU SITA POPIERIZMA, MES PRIKLAUSOME "PASILAITAI", TAI NUEJAU PAS SAVO NAMO ADMINISTRATORE IR PAKLAUSIAU NUO KO PRADETI, JI MAN DAVE GAL KOKIU 6 FIRMU PAVADINIMUS KURIOS TUO UZSIIMA IR ATSPAUZDINTA BLANKA RINKTI PARASAMS. GRYZAU SUSIRASIAU INTERNETU SU FIRMOMIS JOS MAN ATSIUNTE SAMATAS, MUSU NAMAS 9 AUKSTU 36 BUTU, TAI VA SU TOMIS SAMATOMIS EJAM PAS KIEKVIENA KAIMYNA IR PRASEM PASIRASYTI, SUTIKIMO REIKEJO IS 19 BUTU (51%), SUTIKO 32 BUTAI, TAIP KAD NEBLOGAI TIE VALKATOS VISUS KAIMYNUS UZKNISO, TADA TUOS PARASUS ATIDAVIAU SAVO NAMO ADMINISTRATOREI, JIE UZSIMETA 5% NUO SAMATOS SUMOS, TAI MUMS VISA TAI PABRANGO NUO 5100 IKI 5350, JI PASISKAMBINO TAI FIRMAI, KAD JIE PASKAICIUOTU TIKSLIA SAMATA, NES NE VISI NOREJO DOMOFONU, DABAR BUS KAUPIAMI PINIGAI, DAZNIAUSIAI DAROMA PER TRIS MENESIUS, BET "PASILAITA" O IR MANAU KITOS FIRMOS PRIZIURINCIOS DAUGEBUCIUS, NEPASIRASO SU FIRMA SUTARTIES KOL NESUKAUPIA APIE 60% SAMATOS VERTES, T.Y. KOL NESUKAUPS MUSU LAIPTINE APIE 3000 LITU TOL NIEKAS NEPRADES TU DURU ISTATINETI, MUSU NAMO GYVENTOJAI ZADEJO SUMOKETI PIRMA YMOKA DIDESNE KAIP BUS PAMATYSIM. SEKMES.
Skorpione
O gal galit parekomenduot neblogu firmu ax.gif
LINUTUKĖ
QUOTE(Skorpione @ 2006 12 27, 18:48)
O gal galit parekomenduot neblogu firmu  ax.gif
*

tai kad kol kas nelabai ka ir parekomenduoti galiu, nes duru dar neidejo, o mes rinkomes tuo metu pigiausia varijanta. firmos pavadinimas "FORTUNA" telefonas 869841381, adresas Lukišlių - 1, 36 butu laiptinei kaina paskaiciavo 5099,49 plius pašilaita pasiima 5 procentus nuo samatos sumos tai dar kaskur prideti prie tos sumos reiktu apie 250

o del kitu firmu tai galiu atsiusti kaskokius duomenis likusius pas mane kompe, reiks jiems pasiskambinti nu radau tik dar dvi. gl pravers.

UAB B U K T E S A
Į/k 2604151, PVM mok. kodas 100001647719, Pietario g. 4-45, Vilnius. Tel. 2330555, 8 699 05354

http://www.DIGITALas.lt
UAB "DIGITALas"
Vilnius .LT-08112
Tel/fax 2336619
Kęstučio 62A, Vilnius Tel/faks (+370 5) 2336619
mob: +370 69992197

asd256
Nestandartiniu duru nebrangiu nebuna smile.gif
Jei lygios be langeliu, jos kainos apie 1000lt
Gali paziuret "Vituko duryse" arba "Prontas" jie gamina nestandartus. Pazystami uzsisake "kabaldoje" pigiau, tai tokio sh... nesu maciusi
vvyciokass
Sveiki visi, nors gal greiciau sveikos visos! smile.gif

Visu pirma noreciau isreiksti savo susizavejima Lietuvos moteru aktyvumu sprendziant ivairiausius klausimus! Kadangi mane i si foruma atvede remonto bedos, tai pasakysiu, kad buvau maloniai nustebintas siu diskusiju aktyvumu ir svarbiausia efektyvumu!:) Priesingai nei forumuose, kuriuose vyrauja vyriskoji gimine, cia nenuklistama nuo pagrindines temos, nepradedama svaidytis izeidzianciomis replikomis ir (beveik) niekada diskusija nesibaigia kvietimais pasiaiskinti santykius ne forumo aplinkoje!:) Zodziu reziumuojant, didziuojuosi, kad turim tokias moteris ant Lietuvos!!! smile.gif

O dabar prie reikalo. Vykdau pas save remonta vieno kambario bute. Butas gan ankstas, koridorius irgi. I koridoriu atsidaro ir vonios durys, ir virtuves. Kyla noras sutaupyti erdves paprastas duris pakeiciant ekonomiskesnemis. Stumdomoms durims vietos nelabai butu, taciau susiskleidziamos (armonikos principu) is esmes turetu net labai tikti. Tik vat nelabai as su jomis esu susidures, taip pat ir informacijos internete beveik nerandu. Kokios tokiu duru kainos? Kiek jos ilgai laiko ir neissiklibina? Ar i vonia/tualeta idejus tokias duris nekris komfortiskumo jausmas (Pzv tarpai, garsas, kvapas, duru plonumas)?

Labai lauksiu visokiausiu nuomoniu.

Vycka
Pingvinukas
Kainos nuo 60 lt kažkur... Bet jų kokybė jaučiu nelabai blush2.gif Bet yra ir brangesnių ax.gif

ČIA

ČIA
xxxsaulyte
QUOTE(vvyciokass @ 2007 01 09, 12:47)
.............Kokios tokiu duru kainos? Kiek jos ilgai laiko ir neissiklibina? Ar i vonia/tualeta idejus tokias duris nekris komfortiskumo jausmas (Pzv tarpai, garsas, kvapas, duru plonumas)?

Vycka
*

Mano vyras darbe poilsio kambarėlyje turėjo ir turi tokias duris, "garmoškė" kaip vadinu. Naudojamos per dieną kelis-keliolika kartų. Pirmosios "Senukuose" lyg tai buvo užsakytos pagal išmatavimus - laikė kelis metus. Dabar žinau kad pirko naujas, nes tos plyšinėti pradėjo - tai pirko "Jysk" ir trumpino. Artodo tikrai neblogai, bet tik ne į WC... lotuliukas.gif lotuliukas.gif Diskompoftas manau bus... blush2.gif
ingries
Žinok, man buvo tragedija, kai vienuose namuose radau tokias duris į tualetą blink.gif Reikėjo "perlipti per save", kad galėčiau juo pasinaudoti unsure.gif
Palemonas
QUOTE(vvyciokass @ 2007 01 09, 13:47)
... Priesingai nei forumuose, kuriuose vyrauja vyriskoji gimine, cia nenuklistama nuo pagrindines temos, nepradedama svaidytis izeidzianciomis replikomis ir (beveik) niekada diskusija nesibaigia kvietimais pasiaiskinti santykius ne forumo aplinkoje!:) Zodziu reziumuojant, didziuojuosi, kad turim tokias moteris ant Lietuvos!!! smile.gif
*

Na čia tik pirmas tavo įspūdis - būna visko(ypač jeigu nepritari temos autorei), gali tiek srutų gauti, kad ojoj.

QUOTE(vvyciokass @ 2007 01 09, 13:47)
Vykdau pas save remonta vieno kambario bute. Butas gan ankstas, koridorius irgi. I koridoriu atsidaro ir vonios durys, ir virtuves. Kyla noras sutaupyti erdves paprastas duris pakeiciant ekonomiskesnemis. Stumdomoms durims vietos nelabai butu, taciau susiskleidziamos (armonikos principu) is esmes turetu net labai tikti. Tik vat nelabai as su jomis esu susidures, taip pat ir informacijos internete beveik nerandu. Kokios tokiu duru kainos? Kiek jos ilgai laiko ir neissiklibina? Ar i vonia/tualeta idejus tokias duris nekris komfortiskumo jausmas (Pzv tarpai, garsas, kvapas, duru plonumas)?

Taigi minčiai nepritariu, bo pats virtuvėje tokį "stebuklą" kažkada buvau įsidėjęs, tai mečiau po perkūnais kuo toliau ir dabar garaže jos kažkur užmestos guli. O nuo laiko virtuvės durų nėra ir niekas jų neprisimena, nes jos paprasčiausiai nereikalingos (nebent nori užrakinti virtuvę, kad žmona vakarais nepatektų). biggrin.gif

vvyciokass
Na del susiskleidziamu su kiekvienu atsakymu vis labiau pradedu abejoti... Kol kas nei vieno UZ. Galbut visgi verta pamastyti apie stumdomas duris vonioj? Ar tokiu eksperimentu kam nors teko matyti?

O del virtuves duru, tai sakyciau jos aktualios tada, kai yra kas nors gaminama ir nesinori, kad kvapai issklistu po visa buta. Taip pat durys gelbsti nakti, kuomet saldytuvas gurgimas tyloje tampa nebepakenciamas:)
scorpioneeee
QUOTE(vvyciokass @ 2007 01 09, 14:57)
Na del susiskleidziamu su kiekvienu atsakymu vis labiau pradedu abejoti... Kol kas nei vieno UZ. Galbut visgi verta pamastyti apie stumdomas duris vonioj? Ar tokiu eksperimentu kam nors teko matyti?

O del virtuves duru, tai sakyciau jos aktualios tada, kai yra kas nors gaminama ir nesinori, kad kvapai issklistu po visa buta. Taip pat durys gelbsti nakti, kuomet saldytuvas gurgimas tyloje tampa nebepakenciamas:)
*

Suskleidžiamos durys tai schmoll.gif kur esu susidūrusi tai labai nepatogios, + prie apačios nepritvirtintos... beto, labai jau pigiai ir neskoningai jos atrodo, ta prasme iš išvaizdos, visą vaizdą gadina...O dėl stumdomų durų tai esu susidūrusi, kad tokios buvo tualete-vonioje viename. TAi labai nepatogu, siaubingas garsas jas stumdant, labai dažnai nukrisdavo nuo bėgelio, t.y. sugesdavo. TAi po to kai namie nieko nebūdavo arba eidavai ne ant rimto, tai pradėjom jų net neuždarinėti doh.gif aš būčiau tai tik prieš tokias duris. blink.gif
KriuKriu
Teko keleta paru nakvoti, kur zmones isideje tokias duris i virtuve. Man pasirode visai nieko, nes vietos mazai ir normalios durys daug labiau parintu. Spalva priderinta prie sienu ir grindu. Dazniausiai laikomos atitrauktos, o uztraukiamos tik tuo atveju, kai kas nors gamina daug maisto, daug ruksta.
I WC ar vonia gal netiktu, nes nera sandarios. O i virtuve pats tas smile.gif
jurgjtaaa
mes turim tokias duris isideje,bet ne virtuve ,o i miegamaji,nes standartines man netiko,as jom esu patenkinta ir atrodo visai neblogai
Ašara
Gal kas nors Kaune įsidėjot ARGOS firmos šarvuotas duris ir turit tokį mėlyną užsakymo lapą? Nesvarbu , kada durys dėtos, svarbu, kad būtų data ant to lapo.
Labai reikia. Skolinga nelikčiau-aš gaučiau nuolaidą durim, o jums-dovanėlė nuo manęs.
Tynka
QUOTE(Ašara @ 2007 01 10, 08:19)
Gal kas nors Kaune įsidėjot ARGOS firmos  šarvuotas duris ir turit tokį mėlyną užsakymo lapą? Nesvarbu , kada durys dėtos, svarbu, kad būtų data ant to lapo.
Labai reikia. Skolinga nelikčiau-aš gaučiau nuolaidą durim, o jums-dovanėlė nuo manęs.
*

aš tik ruoįiuosi tokias dėti, tai niekuo tau nepadėsiu. Bet noriu atsiliepinimo - ar geros durys? Verta šią firmą rintkis?
Liepune
gal kas neseniai savo name organizavotes kodeines duris? Domina kaina 20-ies butu laiptinei (5-auksciame name).Musu namas bendrijos neturi, niekas nesirupina.tieesa sakant ir as bijau prasideti - didzioji laiptines gyventoju dalis- bobutes pensininkes - tai joms, aisku, pirmiausia pinigu gaila (as suprantu - jos ju neturi), bet pikciausia, kad jos ir laiptines niekada nera isvaliusios- o buna, kad bomzai kokie primyza.Dar viena isigudrino ir laukinius katinus laiptineje serti (as katinukus irgi labai myliu, bet galima juos paserti ir lauke) - tai isivaizduokite, koks kvapelis....
Zodziu, pasiguodziau.Nezinau, ar rysiuosi tu duru ,,organizavimui", bet gal bent informacijos pasirinksiu....Padekite:)
LINUTUKĖ
QUOTE(lipke @ 2007 02 07, 14:11)
gal kas neseniai savo name organizavotes kodeines duris? Domina kaina 20-ies butu laiptinei (5-auksciame name).Musu namas bendrijos neturi, niekas nesirupina.tieesa sakant ir as bijau prasideti - didzioji laiptines gyventoju dalis- bobutes pensininkes - tai joms, aisku, pirmiausia pinigu gaila (as suprantu - jos ju neturi), bet pikciausia, kad jos ir laiptines niekada nera isvaliusios- o buna, kad bomzai kokie primyza.Dar viena isigudrino ir laukinius katinus laiptineje serti (as katinukus irgi labai myliu, bet galima juos paserti ir lauke) - tai isivaizduokite, koks kvapelis....
Zodziu, pasiguodziau.Nezinau, ar rysiuosi tu duru ,,organizavimui", bet gal bent informacijos pasirinksiu....Padekite:)
*

pradek nuo to kad pasikalbek su jusu namo administratoriumi, jis tau smulkiai viska paaiskins, kaip ir ka daryti, bent jau maniske man viska paaiskino
Ieva101
Sveikutes,
Planuoju pasikeisti bute lauko duris, nori detis sarvo. Gal kurios neseniai isidejo, isnagrinejo rinka ir gali patarti i ka geriausa kreiptis, i ka atkreipti demesi, su kuo geriau neprasideti ir pan.
Gyvenu Vilniuje.
lazywalker
Tikrai butu saunu jei pasidalintumet tokia info thumbup.gif
Ieva101
ALIO ALIO!!! Laukiu nesulaukiu patarimu apie sarvo duris, gal kas neseniai isidejot? Kaip pasirinkote?
pop_mama
as ir ieskau kas kokybiskai detu sarvo duris.
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2007 01 26, 19:06)
Gal kas dejotes stiklines duris i vonios kambari? Idomu butu isgirsti atsiliepimus.
*

as turejau tokias duris vonioj... pas mane WC ir dusas kartu... tai kai mes dviese gyvenom , tai nieko ... bet jei jau koks svecias ateidavo, tai tyliai reikdavo sedet, nes nera garso izoliacijos. biggrin.gif
jei reiktu vel rinktis kokias duris detis i vonia, tikrai rinkciaus stiklines... kazkaip man jos smagesnes.
lazywalker
Na bet kalba eina apie sarvo duris... biggrin.gif nemanau kad i vonia tiktu sarvo durys
pop_mama
QUOTE(lazywalker @ 2007 02 28, 13:46)
Na bet kalba eina apie sarvo duris...  biggrin.gif  nemanau kad i vonia tiktu sarvo durys
*

cia as atsakiau i kl. is pirmos temos apie sarvo duris.
seip siandien uzsisakiau duris pas sarvas.lt , turi atsvaziuost diedulis ismatuot viska... tai kai sudes galesiu pasisakyt kaip kokybe....
dėja
kaip fainai,čia jūs mane nudžiuginote,kad galima tvarkyti per seniunija thumbup.gif .Nes didelė dalis nori susidėti duris,bet yra ir pencininkų laiptinei,tai galvoju su jais ir gali būti problemų susitarti.

O pasakykit,kaip ten tą sumą įskaičiuoja į lapelius,dalimis ar iškarto visą įrašo g.gif .

Ten to protokolo kažkokia speciali formą,gal man pirma nueiti į seniuniją,ten daugiau paaiškins g.gif

Ir dar klausimukas ,jei kažkam neįstato to domofono,jis gauna raktą,o jei kas ateina pas tą žmogų,tai kaip tada turi eiti į apačią ir įleisti,ar gali iš namų atrakinti?Na čia tokį durną klausimą uždaviau blush2.gif

Ir gal kokių firmų Kaune galit parekomenduoti.

Reikia info skubei wub.gif ,nelabai kas nori tuo užsiimti,o kaip susitinki kaimyną kokį,tai vis klausinėja kada gi pradėsiu organizuoti tą reikalą wub.gif
LINUTUKĖ
QUOTE(dėja @ 2007 03 07, 23:21)
kaip fainai,čia jūs mane nudžiuginote,kad galima tvarkyti per seniunija thumbup.gif .Nes didelė dalis nori susidėti duris,bet yra ir pencininkų laiptinei,tai galvoju su jais ir gali būti problemų susitarti.

O pasakykit,kaip ten tą sumą įskaičiuoja į lapelius,dalimis ar iškarto visą įrašo g.gif .

Ten to protokolo kažkokia speciali formą,gal man pirma nueiti į seniuniją,ten daugiau paaiškins g.gif

Ir dar klausimukas ,jei kažkam neįstato to domofono,jis gauna raktą,o jei kas ateina pas tą žmogų,tai kaip tada turi eiti į apačią ir įleisti,ar gali iš namų atrakinti?Na čia tokį durną klausimą uždaviau  blush2.gif

Ir gal kokių firmų Kaune galit parekomenduoti.

Reikia info skubei  wub.gif ,nelabai kas nori tuo užsiimti,o kaip susitinki kaimyną kokį,tai vis klausinėja kada gi pradėsiu organizuoti tą reikalą wub.gif
*

pas mus vilniuje, o greiciausiai ir pas jus kaune, seniunijos negali paskaiciuoti maziau nei per 3 men, tokie istatymai, jei ne visi gyventojai sutiko (reikia 51% gyventoju parasu) tai kiekvieno buto suma padalina per 3, 4, 5, 6, menesius bet ne maziau kaip 3men.
siaip jau nueik i seniunija ir tau manau net duos ir firmu pavadinimus tada jau teks su firmomis tartis kad paskaiciuotu samata, su ta samata rankose rink parasus ir dar paprasyk kad seniunija duotu blanka parasams rinkti kur butu parasyta uz ka renkami parasai, nerink ant paprasto svaraus popieriaus lapo, gali paskui netikti o tada jau seniunijos buhaltere padalins pagal buto kvadraturas, nes kieno butai didesni tie mokes daugiau, o kieno mazesni tiem siek tiek maziau pas mus skirtumas buvo apie 40lt pas mus laiptineje 3 ir 2 kambariu butai,

ir taip jei nebus ragelio teks seimininkui leistis zemyn ir atidarineti duris, arba pasakyti sveciui savo buto koda, tada jis tik suspandys miktukus ir ieis i laiptine.

o del firmu tai kaune nei vienos nezinau
sekmes.
P. S. nusiteik sunkiam ikalbinejimui, as tai visiem gyventojams kaip pavyzi aiskinau (nes pas mus jau buvo pries kokia 10-15 metu keistos durys is deta rusiska kodine spyna, kuti neilgai laike, tai labai daug buvo skeptiku), kad pagalvotu kiek kartu jie per ta laika keite savo buto duris, o juk per jas vaiksto tik ju seimos nariai, o laiptines duris tranko apie 100 musu laiptineje gyvenanciu zmoniu ir dar koks 50 sveciu ateinanciu, taip kad negali tos durys ilgai ir laikyti, be to 10-15 metu ne taip mazai, o didziausias argumentas tai buvo valkatos kurie mego miegoti musu laiptineje.
Limcamca
Oi, pas mane darbe yra buvę tokios durys: išlūždavo dešimt kartų per dieną, kai uždaryti norėdavai... Ne... Jau geriau gražias, šiuolaikiškas stumdomas duris bigsmile.gif
Barikada
nelabai jos kaip schmoll.gif , nera sandarumo. Man jos tokios netvirtos. ax.gif
Camea
i virtuve tai gal ir nieko, bet i kitus kambarius tai nea ax.gif
inee
cia tai pritariu ax.gif ax.gif
KriuKriu
Kadangi pas mus visos laiptines butu gyventojai sutiko, nebuvo jokio popierizmo ir kaupimo bei papildomu administratoriu, tai uz duris nuo kiekvieno buto sumokejom po 140 litu. Namas 5 aukstu ir laiptinej 15 butu.
Durys metalines su paprasta kodine spyna (be domofono), rusio taip pat metalines, rakinamos raktu.
Papildyta:
Beje, laiptine irgi pilna pensininku, bet jie kodines spynos norejo: siokia tokia apsauga nuo vagiu, salcio laiptinej ir valkatu. Tai susitarime problemu lyg nebuvo, bet ieskojo pigiu duru smile.gif
kalissta
nuo valkatu ir kitu nepageidaujamu zmoniu apsaugo tik magnetinis kodas, o jei spyna kur reikia skaiciu kombinacija suspaudyt tai nemanau kad tai pades, bent jau neilgam..zinau pavyzdi kai koda is 4 skaitmenu tokie zmones..ATSPEJA
dėja
Aš ir galvoju,kad tos kodinės,tai tik pinigų išmetimas,ir skaičiau policijos rekomendacijas,kad nedėti kodinių,nes tik laikinas dalykas,juk mygtukai nusispaudo ir tada jau tikrai lengva atidaryti.

Su tom kodinėm galiu kelis pavyzdžių pasakyti,ėjau pas draugę ir pamiršau kodą,prieinu prie durų juk matosi naudojami mygtukai ir atsidariau.Kitas atvejis kaip atsidarė, tereikėjo visus mygtukus paspausti su delnu stipriau ir net nereikėjo jokio kodo. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jos geros kol naujos.

O kadangi su domofonu yra brangesnės ,tai todėl ir galvoju kad eisiu per seniunija,kad būtų galima dalimis mokėti,nes kaip kuriems gyventojams gali pasirodyti per brangu.
LINUTUKĖ
dar didelis tokiu duru pliusas tai elektromegnetine spyna ir duru pritraukejas, tai reiskia kad jos nesitranko nes is leto uzsidarineje, tai pirmam aukste gyvenantiems didelis pliusas, nes esu gyvenus pirmam aukste ir atsimenu kaip skamba duru trenksmas kai kas eina ir paleidzia jas, gal del to dabar pati visada prilaikau duris kad jos nesitrankytu.
Zane
Gal galetumete rekomenduoti firmas, kurios kokybiskai ir uz padoria kaina gamina vidaus duris?smile.gif
Law
ziurint kuriam mieste reikia. medines zinau tikrai geras Tauragej gamina...
Zane
QUOTE(lawriencky @ 2007 03 27, 10:16)
ziurint kuriam mieste reikia. medines zinau tikrai geras Tauragej gamina...
*

Reikia Vilniuje..........Ir ne mediniu, o laminuotu:)
Acacia
Laminuotomis standartinėmis daug firmų prekiauja, rasti nesunku. O vat jei išmatavimai nestandartiniai, sunkoka bus smile.gif
Bent jau man nepavyko, ne vieną ir ne penkias firmas perskambinau, o turbūt visas kurias internete kažkuris įmonių katalogas išmetė smile.gif Teko darytis faneruotas (kas aišku iškart dvigubai brangiau - bet ir gražiau... )
Tai va tas faneruotas užsisakinėjau Kabaldoje. Viso 3 duris, per du kartus (iš pradžių 2, po metų dar vienas) - labai patenkinta esu, be priekaištų ir pačių durų kokybė, ir montavimas.
Jie šiaip ir laminuotomis prekiauja, bet deja irgi tik pagal standartinius išmatavimus.
cheery
gal kas neseniai dėjotės šarvuotas duris ir likote patenkintos, kokios nors firmos darbu? 4u.gif
mes bandėm skambinti į "langų pasaulį" - pažadėjo perskambinti vadybininkas, bet taip ir nesulaukėm skambučio, tai jau ir noras dėtis pas juos dingo cool.gif buvom nulėkę iki ermitažo, o ten iškart privalai sumokėti visą sumą, dar jiems net neatvažiavus pamatuot durų doh.gif kažkaip labai nepatikimai mums tas nuskambėjo smile.gif tad vis dar esam be šarvuotų durų..

tai dabar reikia ieškot toliau į ką bandyt kreiptis - gal kas galit rekomenduot ką? 4u.gif
vynas
as tai pasistaciau plieninem skyde ir jega durys
ramuneb
gal zinot kur uzsisakyti vitrazines duris, arba pasidalinkit patirtimi, jeigu kas tokias turi , gal sunku priziureti
idomu ir kainos
Raganėlė
QUOTE(ramuneb @ 2007 04 07, 08:39)
gal zinot kur uzsisakyti vitrazines duris, arba pasidalinkit patirtimi, jeigu kas tokias turi , gal sunku priziureti
idomu ir kainos
*

nezinau kokiame mieste ieskai, bet kaune z. sanciuose berots siulu g. (nuosavas namas ant kampo salia gelz. begiu), tokiu fainu duru is stiklo maciau doh.gif , tikrai apsimoka apsilankyt, jie lyg turi kioskeli ir domus galerijoj, bent jau anksciau tikrai buvo, cia vilniuj.
happy
vitrazai
Zuiqtis
sena tema cia

pribrendo reikalas ir man rimtai susimastyti apie duris.. apejau parduotuves, pamacius kainas baisu darosi, bet, reikia.. ir dar toks klausimas man iskilo, kazi ar gamintu kas nors duris su mano stiklais.. ta prasme pas mane vonioje prie plytku eis toks stiklinis dekoriukas, galvoju gal visai nieko butu ir i duris kazkaip ji ikomponuoti bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.