Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Neateina pranešimas
Supermamų klubas > Bendras > Dažniausiai užduodami klausimai
Pages: 1, 2
Teresa
Kažkodėl neateina pranešimai į pašto dežutę. verysad.gif Kodėl taip yra?
Ambro
QUOTE(Teresa @ 2007 02 10, 18:57)
Kažkodėl neateina pranešimai į pašto dežutę.  verysad.gif Kodėl taip yra?
*

Gali būti, kad ta tema jau baigta, uždaryta arba sujungta su kita rolleyes.gif O gal papraščiausiai niekas neberašo toj temoj g.gif
Unregistered
Sveiki, noriu pasiteirauti, kokia priežąstis gali būti, kad man nebeateina į e.p. pranešimai apie naujas asmenines žinutes? Pasižiūrėjau elektrinio pašto nustatymuose - varnelė yra uždėta, kad būtų siunčiamas pranešimas į e.p., kai gaunu naują asmeninę žinutę g.gif , bet jau kuris laikas tokie pranešimai neateina g.gif . Gal čia mano pašto problemos? Kai prisijungiu prie forumo - visos naujos žinutės "išmetamos" ax.gif .
Ambro
Jei nustatymuose yra uždėta varnelė, vadinas, ne SM klaida rolleyes.gif Mat aš gaunu normaliai visus pranešimus.... Gali būt, kad pastrigo el. paštas wink.gif
palme
Mano internetas ir pašto dėžutė tikrai veikia puikiai, bet jau apie savaitę negaunu pranešimų apie naujus atsakymus.. varnelės yra..

Kodėl negaunu ? g.gif
Ambro
QUOTE(palme @ 2007 04 14, 20:17)
Mano internetas ir pašto dėžutė tikrai veikia puikiai, bet jau apie savaitę negaunu pranešimų apie naujus atsakymus.. varnelės yra..

Kodėl negaunu ?  g.gif
*

1, tema pabaigta, todėl nebėr naujų atsakymų
2, tema ištrinta
3, tema sujungta su kita, todėl pasikeitė jjos internetinis adresas.

O gal nustatymuose nuėmei varnelę, kad praneštu paštu g.gif
doovka
QUOTE(Ambrozija @ 2007 04 16, 10:04)
1, tema pabaigta, todėl nebėr naujų atsakymų
2, tema ištrinta
3, tema sujungta su kita, todėl pasikeitė jjos internetinis adresas.
O gal nustatymuose nuėmei varnelę, kad praneštu paštu g.gif

*

aš irgi negaunu jau gal dvi savaitės ir tikrai viskas užsakyta rolleyes.gif o kai ateinu į forumą į savo sekamas temas nukalbėta jau toli toli...
Ambro
Dar gali būti, kad atsinaujino el. paštas filtrus nuo visokių SPAM'ų. ir būtent pranešimus iš SM laiko SPAM'u rolleyes.gif
maksimka
QUOTE(Ambrozija @ 2007 04 19, 22:47)
Dar gali būti, kad atsinaujino el. paštas filtrus nuo visokių SPAM'ų. ir būtent pranešimus iš SM laiko SPAM'u rolleyes.gif
*

o tai gal kas gali pasakyti ka reiktu daryti kad e-pastas nebelaikytu SM pranesimu SPAMu, ka kur reikia pakeisti ar nustatyti? Nes pranesimu jau nebegaunu koks menuo, nors anksciau gaudavau verysad.gif
Jurlin
Visus metus gaudavau normaliai el.pastu zinutes apie paskelbtus atsakymus, bet jau 2 dienos nebegaunu jokio pranesimo, o tose temose toliau skelbiami atsakymai doh.gif
SOS help.gif
Gulka
QUOTE(Jurlin @ 2007 05 13, 11:41)
Visus metus gaudavau normaliai el.pastu zinutes apie paskelbtus atsakymus, bet jau 2 dienos nebegaunu jokio pranesimo, o tose temose toliau skelbiami atsakymai  doh.gif 
SOS  help.gif
*

Žinokis ir man tas pac... Bet nebe pirma skartas jau, tikriausiai serveriai kažką "chimičina". Pirmadienį pamatys ir sutvarkys, tada reikės tik spėt paštą valytis 4u.gif
Laisvė
Pastebėjau, jog ir man pranešimai į el. paštą apie gautą žinutę neateina g.gif
Martyna
Man irgi nuo vakar neateina pranešimai apie AŽ ax.gif
JaunaDvynukuMamyte
QUOTE(Martyna @ 2007 05 13, 15:32)
Man irgi nuo vakar neateina pranešimai apie AŽ  ax.gif
*

Aha ir man neateina... g.gif el.pasto dezute tuscia, o SM atsakymai yra...
dzhina
Man irgi jau antra diena kaip negaunu pranesimu doh.gif
Nu biski nusiraminau, kad ne man vienai, o tai jau galvojau kad mano kompas durniuoja g.gif
Cinside
Negaunu ir aš jau antra diena verysad.gif
Net supanikavau doh.gif biggrin.gif Nes po puslapį naršyt labai nepatogu 4u.gif
Tik tak
Aha, ir pas mane nuo vakar taip doh.gif Gerai, kad čia paskaičiau, būčiau pradėjus gedimo ieškoti rolleyes.gif
*Svajone*
Pas mane tas pats neateina pranešimai jau antra diena doh.gif viską ištikrinau kame reikalas viską suspaudžiau vėl iš naujo ir vistiek tas pats neateina ir psio unsure.gif o taip nepatogu eiti į kiekvieną puslapį kur bendravimą pradėjai blush2.gif o kai įeini tai tiek jau puslapiukų prirašyta kad vos spėji perskaityti bigsmile.gif kažkas čia ne taip žiūrėsim gal pirmadienį viskas susitvarkys g.gif
modestasta
Sveiki ir man neateina pranesimai i elpasta doh.gif verysad.gif
Ginta.
Ir man neateina jokie pranešimai doh.gif tikiuos susitvarkys viskas cool.gif
Dakie
O aš jau galvojau, kad pas mane čia kas. Viska aptikrinau viskas tvarkoje. Vis tiek neateina joks pranešimas.
*Maja*
pas mane tas ptas jau trečia diena doh.gif
Ginta.
pagaliau "parėjo" visos žinutės thumbup.gif
marconi
Parėjo ir man iš vakar dienos, bet ką gavau šiandien vistiek dar neateina nors seniausiai jau perskaičiau forume. Turbut irgi ateis pavėlotai. g.gif
jolaxus
o man šiandien pakartojo visas dviejų dienų senumo žinutes, kurias jau buvau gavusi, peržiūrėjusi ir ištrynusi - bardakas doh.gif
Paja
Ir pas mane tas pats, tačiau tik šiandien tai pasireiškė. doh.gif Jau galvojau, kad su mūsų kompu netvarka ar vaikai "pameistravo", bet, pasirodo, kad ne...
Nervina šiek tiek, bet tikiuosi, kad susitvarkys.
Laisvė
Vakarykštės ir užvakarykštės jau atėjo. Rytoj gausiu šiandienines biggrin.gif
Paja
Tiesa, tos pačios žinutės ateina po kelis kartus. blink.gif
*Svajone*
Man irgi jau viskas tvarkoj thumbup.gif atėjo visų trijų dienų tai tiek buvo daug kad užsipildė kone visa pašto dėžutė lotuliukas.gif turbūt čia elektroninio pašto serveris buvo užlūžęs lotuliukas.gif na bet svarbiausia kad jau viskas gerai, drinks_cheers.gif norėtųsi kad tik daugiau tokių kuriozų nebūtų doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Paja @ 2007 05 14, 15:13)
Tiesa, tos pačios žinutės ateina po kelis kartus. blink.gif
*

Jo kažkoks bardakas ir pas mane po kelis kartus ateina doh.gif viena ištrinu žiūriu ir vėl ta pati jau perskaityta atsirado na dabar viską susitvarkiau savo pašto dėžutėj gal daugiau po kelis kartus jau nebeateis g.gif
Unregistered
Niu, o man kaip nėjo taip ir toliau neina g.gif . Bet jau pripratau mirksiukas.gif . Pavarė čia kažkurią dieną, berods, 54 pranešimus gavau lotuliukas.gif . Dabar vėl tyla - kaupiasi ax.gif , laukiu, kada "pramuš" lotuliukas.gif .
Meka Pinavija
QUOTE(Laisvė @ 2007 05 14, 14:32)
Vakarykštės ir užvakarykštės jau atėjo. Rytoj gausiu šiandienines  biggrin.gif
*

Pas mane tas pats g.gif
dzhina
Man visi pranesimai nuejo i spama...ai, tingiu skaityti...dabar jau viskas normaliai pareina thumbup.gif
Jurlin
QUOTE(dzhina @ 2007 05 15, 15:00)
Man visi pranesimai nuejo i spama...ai, tingiu skaityti...dabar jau viskas normaliai pareina thumbup.gif
*

Pas mane viskas jau gerai, uzvanojo net 200 zinuciu lotuliukas.gif
Pasišiaušęs
QUOTE(Jurlin @ 2007 05 15, 21:30)
Pas mane viskas jau gerai, uzvanojo net 200 zinuciu  lotuliukas.gif
*

Ir man kad davė apie 200 žinučių doh.gif bet šiandien vėl kažko atsakymai veluoja unsure.gif o vakare vėl nebeateina verysad.gif verysad.gif
dzhina
nu jo...vel bardakai...neateina pranesimai... doh.gif
*Maja*
pas mane vėl kažko striginėja, ateina vakarykščiai pranešimai doh.gif blink.gif o dabar išvis nebeina vėl g.gif user posted image
*Svajone*
O pas mane jau trečią dieną tie patys pranešimai ateina po kokius penkis kartus doh.gif nežinau kas yra kaltas nes su pranešimais kažkoks chaosas niekaip nesusitvarko unsure.gif
modestasta
Niu pas mane kol kas viskas gerai 4u.gif
Ginta.
Jo lyg pas mane buvo susitvatkę bet nuo vakar vakaro vėl tas pats jokie pranešimai nebeateina schmoll.gif
Papildyta:
O kokiu paštu naudojatės gal jis durnioja, nes kitom viskas gerai neįsivazduoju kodėl taip yra g.gif
Pasišiaušęs
QUOTE(gintaved @ 2007 05 16, 12:49)
Jo lyg pas mane buvo susitvatkę bet nuo vakar vakaro vėl tas pats jokie pranešimai nebeateina  schmoll.gif
Papildyta:
O kokiu paštu naudojatės gal jis durnioja, nes kitom viskas gerai neįsivazduoju kodėl taip yra g.gif
*

Čia paštas ne prie ko schmoll.gif nes bandžiau pašto adresą pasikeist tai buvau išvis prisidirbus doh.gif pasikeičiau o patvirtinimo negavau tai galvojau šakės amba doh.gif bet paskui viskas pasitaisė karsta.gif
Paix
Na ką, problemos tos pačios, vėl nebeina, o popiet pradės po tris pareiti...
o gal ir ne...
SuperMama
Šiandien-rytoj pabandysime išsiaiškinti kodėl taip vyksta. Panašu, kad kažkodėl serveris neatlieka savo užduočių kasdien, bet kodėl taip įvyksta dar sysadminai neišaiškino.
Jurlin
QUOTE(SuperMama @ 2007 05 17, 11:23)
Šiandien-rytoj pabandysime išsiaiškinti kodėl taip vyksta. Panašu, kad kažkodėl serveris neatlieka savo užduočių kasdien, bet kodėl taip įvyksta dar sysadminai neišaiškino.
*

Lauksim dziugiu naujienu, nes pas mane tada kai uzvanojo 200 ir maniau, kad susitvarke, bet po valandos pamaciau, kad vistiek bardakas ir labai senas zinutes siuncia ir kad pranesimu negaunu is nauju temu verysad.gif
ruta_zalia
o pasirodo ne as viena negaunu pranesimu i el. pasta, Jau buvau pradejusi nerimauti... Butu smagu jeigu vel viskas susitvarkytu thumbup.gif
dzhina
Dabar bent pas mane tai viskas OK thumbup.gif
Dakie
Šiandien neparėjo nei viena žinutė schmoll.gif
astukas
O pas mane pradejo siust visu nariu rasytas zinutes toje pacioje temoje. Pirma atsiusdavo viena is tos temos ir tiek o dabar kad uzkrauna pasta tai nespeju trint doh.gif Ka daryt?
Jurlin
QUOTE(astukas @ 2007 07 09, 09:51)
O pas mane pradejo siust visu nariu rasytas zinutes toje pacioje temoje. Pirma atsiusdavo viena is tos temos ir tiek o dabar kad uzkrauna pasta tai nespeju trint doh.gif Ka daryt?
*

Tikiuosi neprades ir man taip siusti blink.gif O gal tu nusistatei ant tos temos, kur ne uzdelstas pranesimas, o pranesti nedelsiant kiekviena atsakyma, ar cia ir senus jau "vanoja" ?
Jurlin
Nu va prisisnekejau doh.gif
Vietoj to , kad siustu perdaug, nuo vidurdienio nebegaunu nei vieno pranesimo, kad paskelbtas atsakymas ir beje- ne as viena doh.gif . Ir vel uzluzo supermamos sistema cry.gif
LOCKETS
dažnokai stringa šitas dalykas unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.