Kažkodėl neateina pranešimai į pašto dežutę.
Sveiki, noriu pasiteirauti, kokia priežąstis gali būti, kad man nebeateina į e.p. pranešimai apie naujas asmenines žinutes? Pasižiūrėjau elektrinio pašto nustatymuose - varnelė yra uždėta, kad būtų siunčiamas pranešimas į e.p., kai gaunu naują asmeninę žinutę
Jei nustatymuose yra uždėta varnelė, vadinas, ne SM klaida
Mano internetas ir pašto dėžutė tikrai veikia puikiai, bet jau apie savaitę negaunu pranešimų apie naujus atsakymus.. varnelės yra..
Kodėl negaunu ? QUOTE(palme @ 2007 04 14, 20:17) Mano internetas ir pašto dėžutė tikrai veikia puikiai, bet jau apie savaitę negaunu pranešimų apie naujus atsakymus.. varnelės yra.. Kodėl negaunu ? 1, tema pabaigta, todėl nebėr naujų atsakymų 2, tema ištrinta 3, tema sujungta su kita, todėl pasikeitė jjos internetinis adresas. O gal nustatymuose nuėmei varnelę, kad praneštu paštu QUOTE(Ambrozija @ 2007 04 16, 10:04) 1, tema pabaigta, todėl nebėr naujų atsakymų 2, tema ištrinta 3, tema sujungta su kita, todėl pasikeitė jjos internetinis adresas. O gal nustatymuose nuėmei varnelę, kad praneštu paštu aš irgi negaunu jau gal dvi savaitės ir tikrai viskas užsakyta
Dar gali būti, kad atsinaujino el. paštas filtrus nuo visokių SPAM'ų. ir būtent pranešimus iš SM laiko SPAM'u
QUOTE(Ambrozija @ 2007 04 19, 22:47) Dar gali būti, kad atsinaujino el. paštas filtrus nuo visokių SPAM'ų. ir būtent pranešimus iš SM laiko SPAM'u o tai gal kas gali pasakyti ka reiktu daryti kad e-pastas nebelaikytu SM pranesimu SPAMu, ka kur reikia pakeisti ar nustatyti? Nes pranesimu jau nebegaunu koks menuo, nors anksciau gaudavau
Visus metus gaudavau normaliai el.pastu zinutes apie paskelbtus atsakymus, bet jau 2 dienos nebegaunu jokio pranesimo, o tose temose toliau skelbiami atsakymai
SOS QUOTE(Jurlin @ 2007 05 13, 11:41) Visus metus gaudavau normaliai el.pastu zinutes apie paskelbtus atsakymus, bet jau 2 dienos nebegaunu jokio pranesimo, o tose temose toliau skelbiami atsakymai SOS Žinokis ir man tas pac... Bet nebe pirma skartas jau, tikriausiai serveriai kažką "chimičina". Pirmadienį pamatys ir sutvarkys, tada reikės tik spėt paštą valytis
Pastebėjau, jog ir man pranešimai į el. paštą apie gautą žinutę neateina
Man irgi nuo vakar neateina pranešimai apie AŽ
Man irgi jau antra diena kaip negaunu pranesimu
Nu biski nusiraminau, kad ne man vienai, o tai jau galvojau kad mano kompas durniuoja
Negaunu ir aš jau antra diena
Net supanikavau
Aha, ir pas mane nuo vakar taip
Pas mane tas pats neateina pranešimai jau antra diena
Sveiki ir man neateina pranesimai i elpasta
Ir man neateina jokie pranešimai
O aš jau galvojau, kad pas mane čia kas. Viska aptikrinau viskas tvarkoje. Vis tiek neateina joks pranešimas.
pas mane tas ptas jau trečia diena
pagaliau "parėjo" visos žinutės
Parėjo ir man iš vakar dienos, bet ką gavau šiandien vistiek dar neateina nors seniausiai jau perskaičiau forume. Turbut irgi ateis pavėlotai.
o man šiandien pakartojo visas dviejų dienų senumo žinutes, kurias jau buvau gavusi, peržiūrėjusi ir ištrynusi - bardakas
Ir pas mane tas pats, tačiau tik šiandien tai pasireiškė.
Nervina šiek tiek, bet tikiuosi, kad susitvarkys.
Vakarykštės ir užvakarykštės jau atėjo. Rytoj gausiu šiandienines
Tiesa, tos pačios žinutės ateina po kelis kartus.
Man irgi jau viskas tvarkoj
Papildyta: QUOTE(Paja @ 2007 05 14, 15:13) Jo kažkoks bardakas ir pas mane po kelis kartus ateina
Niu, o man kaip nėjo taip ir toliau neina
Man visi pranesimai nuejo i spama...ai, tingiu skaityti...dabar jau viskas normaliai pareina
nu jo...vel bardakai...neateina pranesimai...
pas mane vėl kažko striginėja, ateina vakarykščiai pranešimai
O pas mane jau trečią dieną tie patys pranešimai ateina po kokius penkis kartus
Niu pas mane kol kas viskas gerai
Jo lyg pas mane buvo susitvatkę bet nuo vakar vakaro vėl tas pats jokie pranešimai nebeateina
Papildyta: O kokiu paštu naudojatės gal jis durnioja, nes kitom viskas gerai neįsivazduoju kodėl taip yra QUOTE(gintaved @ 2007 05 16, 12:49) Jo lyg pas mane buvo susitvatkę bet nuo vakar vakaro vėl tas pats jokie pranešimai nebeateina Papildyta: O kokiu paštu naudojatės gal jis durnioja, nes kitom viskas gerai neįsivazduoju kodėl taip yra Čia paštas ne prie ko
Na ką, problemos tos pačios, vėl nebeina, o popiet pradės po tris pareiti...
o gal ir ne...
Šiandien-rytoj pabandysime išsiaiškinti kodėl taip vyksta. Panašu, kad kažkodėl serveris neatlieka savo užduočių kasdien, bet kodėl taip įvyksta dar sysadminai neišaiškino.
QUOTE(SuperMama @ 2007 05 17, 11:23) Šiandien-rytoj pabandysime išsiaiškinti kodėl taip vyksta. Panašu, kad kažkodėl serveris neatlieka savo užduočių kasdien, bet kodėl taip įvyksta dar sysadminai neišaiškino. Lauksim dziugiu naujienu, nes pas mane tada kai uzvanojo 200 ir maniau, kad susitvarke, bet po valandos pamaciau, kad vistiek bardakas ir labai senas zinutes siuncia ir kad pranesimu negaunu is nauju temu
o pasirodo ne as viena negaunu pranesimu i el. pasta, Jau buvau pradejusi nerimauti... Butu smagu jeigu vel viskas susitvarkytu
Dabar bent pas mane tai viskas OK
Šiandien neparėjo nei viena žinutė
O pas mane pradejo siust visu nariu rasytas zinutes toje pacioje temoje. Pirma atsiusdavo viena is tos temos ir tiek o dabar kad uzkrauna pasta tai nespeju trint
QUOTE(astukas @ 2007 07 09, 09:51) O pas mane pradejo siust visu nariu rasytas zinutes toje pacioje temoje. Pirma atsiusdavo viena is tos temos ir tiek o dabar kad uzkrauna pasta tai nespeju trint Tikiuosi neprades ir man taip siusti
Nu va prisisnekejau
Vietoj to , kad siustu perdaug, nuo vidurdienio nebegaunu nei vieno pranesimo, kad paskelbtas atsakymas ir beje- ne as viena
dažnokai stringa šitas dalykas
|