dar pas daktaru nebuvau, bet 3 neštumo testai teigiami... kiek atlikinėjom ND, tai jaučiu, kad pastojus busiu kelios dienos iki mmm. Ciklas mano 31 diena.. o ND ir planuot pradėjom nuo 20 ciklo dienos... ko tikrai nesitikėjom, kad iš kelių kartų pavyks
ačiū
tik,va idomiai, kaip skaičiuoti neštuma, kai dauguma skaičiuoklių internete prašo įvesti paskutinių mmm pirmos dienos data.. o man ji netinka QUOTE(Isia @ 2011 10 22, 17:50) ačiū tik,va idomiai, kaip skaičiuoti neštuma, kai dauguma skaičiuoklių internete prašo įvesti paskutinių mmm pirmos dienos data.. o man ji netinka netinka ir man QUOTE(Isia @ 2011 10 22, 16:50) ačiū tik,va idomiai, kaip skaičiuoti neštuma, kai dauguma skaičiuoklių internete prašo įvesti paskutinių mmm pirmos dienos data.. o man ji netinka o pas ginekologa planuojate nueiti artimiausiu metu?Tuomet jau galėtų echoskopu viską pamatuoti ir jau žinotumėte tiksliai kada pastojote
artimiausiu metu is karto leksiu pas daktaru
QUOTE(Isia @ 2011 10 29, 08:57) sveikinimai Kai ehoskopu paziures, mazdaug pasakys, nes vistosi kiekvienas vaikas skirtingai vienas greiciau kitas leciau. ir gydytojai pasakykite kad zinote pastojimo data, kad planavote, tai ji tada turetu pagal dienas skaiciuot kada gimdysite, o ne pagal skaiciokle, nes buna paklaida didele.
Sveikos, mano menesines siek tiek sviesesnes nei visada ir buvo tokiu gleiviu kas tai galetu buti? nes tepimas neturetu buti, jokiu nestumo pozymiu nera.
Nors mes kol kas nekvieciam gandru, bet galiu pasakyti, kad praeita cikla iskart po mmm pasirode kiausinio baltymo konsistencijos gleives, tasios tasios. Tikrai zinau, kad vyko ovuliacija. Nes siaip visada 13-14 d. po mmm man tokios gleives buna, o tada iskart pasibaigus mmm
pas ginekologe buvau, ir ji nustate tuo metu nestuma 7 savaičių pagal vaisiaus išsivistymą. Iš karto pasakė, kaip ir galvojau, kad pastojimas neatitinka pagal paskutines mmm. Tą pati patvirtino ir kitas ginekologas pažiūrėjęs į daktarės išrašus. Tik įdomiai, pagal kompiuterį įvedus paskutinių mmm datą, gimdymą nurodė birželio 28, bet jei neatitinka pastojimas pagal mmm, tai ir gimdymo data nusikelti turėtų kelias savaitėles...
QUOTE(Atgimusi @ 2011 12 05, 22:18) Nors mes kol kas nekvieciam gandru, bet galiu pasakyti, kad praeita cikla iskart po mmm pasirode kiausinio baltymo konsistencijos gleives, tasios tasios. Tikrai zinau, kad vyko ovuliacija. Nes siaip visada 13-14 d. po mmm man tokios gleives buna, o tada iskart pasibaigus mmm Buna "tusciu"ciklu, per kuriuos nebuna ovuliacijos. Praeina kraujavimas, o prasidejusiam cikle ovuliacija gali ivykti labai anksti
Sveikos mergaitės, nepykit, užėjau paskaityti jūsų temutę ir man labai keista, kad net gydytojai rašo, kad pastojimas įvyko likus vos kelioms dienoms iki mmm. Nes iš tiesų (kiek man žinoma
man atrodo, kad pastota buvo arba ciklą prieš (bet tokiu atveju keistas vaisiaus amžiaus nustatymas) arba nžn.., nu bet kokiu atveju, sveikinu visas QUOTE(Rajura @ 2011 12 12, 19:00) Sveikos mergaitės, nepykit, užėjau paskaityti jūsų temutę ir man labai keista, kad net gydytojai rašo, kad pastojimas įvyko likus vos kelioms dienoms iki mmm. Nes iš tiesų (kiek man žinoma man atrodo, kad pastota buvo arba ciklą prieš (bet tokiu atveju keistas vaisiaus amžiaus nustatymas) arba nžn.., nu bet kokiu atveju, sveikinu visas Čia taip būna tuomet, jei dėl kokių nors priežasčių ovuliacija laiku neįvyksta. Kai kurių ciklų metu ji gali išvis neįvykti ar įvykti pavėlavusi. Jei ovuliacija vėluoja, o moteris neseka savo BT ir kitų vaisingumo požymių, o tik vadovaujasi kalendoriniu metodu, manydama, kad prieš mmm mylėtis visada yra saugu, tokiu atveju ir pastojama prieš pat mmm. Nes ir gydytojai vertina mmm reguliarumą ir konkrečios moters ciklo trukmę.
Mergaites,atejau ir as pagalbos ,veluoja menesines nedaug bet jau keletas dienu,po paskutiniu menesiniu (spalio 19 d. ,ciklas 22-24 dienos ) praejus savaitei itartinai pradejo mausti krutis ir dideti,vakar pasidariau testa ,NIEKO nenescia
QUOTE(rimrim @ 2011 12 14, 09:15) Mergaites,atejau ir as pagalbos ,veluoja menesines nedaug bet jau keletas dienu,po paskutiniu menesiniu (spalio 19 d. ,ciklas 22-24 dienos ) praejus savaitei itartinai pradejo mausti krutis ir dideti,vakar pasidariau testa ,NIEKO nenescia Jeigu stresuoji, tai gal dėl to vėluoja, šeip jei jau lauktumeis tikrai rodytų NT, nes pradeda rodyt dažniausiai nuo mm dienos. Todėl nusiramink, atsigult į šiltą vonią ir pramuš gal QUOTE(Majaj @ 2011 12 14, 10:57) Jeigu stresuoji, tai gal dėl to vėluoja, šeip jei jau lauktumeis tikrai rodytų NT, nes pradeda rodyt dažniausiai nuo mm dienos. Todėl nusiramink, atsigult į šiltą vonią ir pramuš gal tik jau tik jau...po menesiniu neatejimo buvo praeje 7dienos, 3 nestumo testai neigiami su pirmagyme 6savaiciu nestumo testai (2) nerode nieko, vat taip...nu mistika man su tais NT QUOTE(xiuke @ 2011 12 14, 10:55) tik jau tik jau...po menesiniu neatejimo buvo praeje 7dienos, 3 nestumo testai neigiami su pirmagyme 6savaiciu nestumo testai (2) nerode nieko, vat taip...nu mistika man su tais NT Nu vein zo ,kita savaite teks darytis NT pakartojima QUOTE(Garbanelele @ 2011 12 13, 12:01) Čia taip būna tuomet, jei dėl kokių nors priežasčių ovuliacija laiku neįvyksta. Kai kurių ciklų metu ji gali išvis neįvykti ar įvykti pavėlavusi. Jei ovuliacija vėluoja, o moteris neseka savo BT ir kitų vaisingumo požymių, o tik vadovaujasi kalendoriniu metodu, manydama, kad prieš mmm mylėtis visada yra saugu, tokiu atveju ir pastojama prieš pat mmm. Nes ir gydytojai vertina mmm reguliarumą ir konkrečios moters ciklo trukmę. Papildyta: QUOTE(rimrim @ 2011 12 14, 13:17) o kiek laiko veluoja? nes mmm ir nestumo poz panasus gi pradzioje, sunku susigaudyti...man tai padedavo, kai mmm uzveluodavo, vyro meile
o kiek laiko veluoja? nes mmm ir nestumo poz panasus gi pradzioje, sunku susigaudyti...man tai padedavo, kai mmm uzveluodavo, vyro meile
Pasitaisau,paskutines menesines buvo lapkricio 19d, o ne spalio 19 d ,kai buvau rasiusi pradzioje,ciklas trunka 22-24 dienos,prasidet turejo jau sios savaites pradzioje ir NERA Vyro meile padedavo ir man QUOTE(rimrim @ 2011 12 14, 09:15) Mergaites,atejau ir as pagalbos ,veluoja menesines nedaug bet jau keletas dienu,po paskutiniu menesiniu (spalio 19 d. ,ciklas 22-24 dienos ) praejus savaitei itartinai pradejo mausti krutis ir dideti,vakar pasidariau testa ,NIEKO nenescia man gydytoja sake, kad neprasidejus menesinem, pasidaryti testa po 12d., tada turetu parodyti.
Labai skirtingai rodo tie testai, butu gerai statistika, kurie testai greiciausiai parodo
QUOTE(Justuliuks @ 2011 12 19, 00:34) Man regis mergaitės kažkurioj temutėj turi tokią statistiką, tik nerandu kurioj. O va čia diskusija apie įvair. testus ir jų patikimumą http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...5609&st=372. Iš patirties galiu pasakyti, kad pigiausi eurovaistinėj ir camelia vaistinėj - grybauja totaliai - man daug kartų rodė beveik ryškius vaiduokliuukus, o kol kas nieko nėra.. QUOTE(Rajura @ 2011 12 19, 11:43) Man regis mergaitės kažkurioj temutėj turi tokią statistiką, tik nerandu kurioj. O va čia diskusija apie įvair. testus ir jų patikimumą http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...5609&st=372. Iš patirties galiu pasakyti, kad pigiausi eurovaistinėj ir camelia vaistinėj - grybauja totaliai - man daug kartų rodė beveik ryškius vaiduokliuukus, o kol kas nieko nėra.. Aciu uz info!
Oi ,mergaites pas mane viskas tvarkoje
Norėjau pasitikslinti kada skaitosi tos pačios vaisingiausios dienos? šeimynos pagausėjima pradėjome planuoti tik kaip antra mėnesi ir 4 dieneles vėlavo mm, vyras spėjo apsidžiaugt ir kaip tik atėjo jos..
QUOTE(Amūra @ 2011 12 21, 22:28) Norėjau pasitikslinti kada skaitosi tos pačios vaisingiausios dienos? šeimynos pagausėjima pradėjome planuoti tik kaip antra mėnesi ir 4 dieneles vėlavo mm, vyras spėjo apsidžiaugt ir kaip tik atėjo jos.. Na 14 diena - tai jei ciklas Jusu 28d. Siaip gal reiketu pabandyti pazaisti su OT. Mano ciklas mazdaug 29d, pagal OT vaisingiausios 15-16 ciklo dienos. Jau 2 paskutinius ciklus stebiu organizma OT pagalba, rezultato deja kol kas nera QUOTE(annushka @ 2011 12 21, 22:54) Na 14 diena - tai jei ciklas Jusu 28d. Siaip gal reiketu pabandyti pazaisti su OT. Mano ciklas mazdaug 29d, pagal OT vaisingiausios 15-16 ciklo dienos. Jau 2 paskutinius ciklus stebiu organizma OT pagalba, rezultato deja kol kas nera eh, kad niekad as jo nesu skaiciavusi QUOTE(Amūra @ 2011 12 22, 01:57) eh, kad niekad as jo nesu skaiciavusi žinok, jei endo cistos dažnai būna nevaisingumo priežastis. Aš kaip ir tu - galvojau palauksiu, neva tai gal pastosiu. Bet po metų laukimo nuprendžiau, kad jau gana laiką švaistyti. O cista tuo metu tik augo QUOTE(Rajura @ 2011 12 22, 11:53) žinok, jei endo cistos dažnai būna nevaisingumo priežastis. Aš kaip ir tu - galvojau palauksiu, neva tai gal pastosiu. Bet po metų laukimo nuprendžiau, kad jau gana laiką švaistyti. O cista tuo metu tik augo as skaiciau, kad del tokiu cistu sunkiau pastot, bet va tuomet nesuprantu kodel du skirtingi ginekologai man patare ramiai planuotis atseit ji neturetu trukdyt, o jei nenoriu vaiku tai gerciau kontraceptikus, o ju gyvenime nesu gerusi ir mano vyras pries juos baisiai nusistates ( kad nesveika ) kai vaisingumo klinikoje gyd. Meškauskienė man ju israse, del tos priezasties as ju nei negeriau. Po cistos radimo praejo jau daugiau nei metai, kad buciau per ta laika planavusi vaikus but aisku ar ji man trukdo, o dabar lekt akis ispletus pas gydytojus, juolabiau kad ne Lietuvoje gyvenu, tai sakiau dar bent pora menesiu palauksiu, nes ir ta cista man jokio diskomforto nekelia o pati operacija ar sudetinga, kiek laiko trunka?
Sveikos norejau paklausti, ar imano pastoti kai praeina nuo menesiniu pradzios 12dienu? Mano ciklas apie 30-32dienos.
Sveikos, nuo paskutinių mano mėnesinių iki šių praėjo 40 dienų
mėnėsinės mano trunka 5-6d. O ciklas skirtingai, nuo 28 iki 40 dienų, kaip šį kart.
sveikos.. paskutinį kartą mėnesinės buvo kažkur sausio 14-15, o dabar jos vis dar neprasidėjo.. Mylėjomės prieš praeitas mėnesines, taip pat kažkur sausio 30, vasario pradžioje. visą laiką saugojomės, nė karto jokių incidentų su prezervatyvo nusmukimais ar plyšimais kaip ir nebuvo.. Beje, sekančią dieną po sausio 30 akto, kokias tris dienas tepliojo kraujingomis išskyromis. Mano mėnesinių ciklas gan nereguliarus, ya buvę nuo kokių 18 iki 36 dienų.. Bet vis tiek labai neramu, kokia galėtų būti tikimybė pastoti?
QUOTE(Edita:) @ 2012 02 18, 17:17) sveikos.. paskutinį kartą mėnesinės buvo kažkur sausio 14-15, o dabar jos vis dar neprasidėjo.. Mylėjomės prieš praeitas mėnesines, taip pat kažkur sausio 30, vasario pradžioje. visą laiką saugojomės, nė karto jokių incidentų su prezervatyvo nusmukimais ar plyšimais kaip ir nebuvo.. Beje, sekančią dieną po sausio 30 akto, kokias tris dienas tepliojo kraujingomis išskyromis. Mano mėnesinių ciklas gan nereguliarus, ya buvę nuo kokių 18 iki 36 dienų.. Bet vis tiek labai neramu, kokia galėtų būti tikimybė pastoti? Tikimybe visada yra. Nei viena is kontracepcijos priemoniu (apart susilaikymo QUOTE(Miaffa @ 2012 02 20, 09:28) Tikimybe visada yra. Nei viena is kontracepcijos priemoniu (apart susilaikymo šįryt pasidariau nėštumo testą, buvo neigiamas.. Bet kažkaip nepasitikiu, tai pridaviau kraują tyrimui.. ketvirtadienį rezultatai, tai sėdžiu kaip ant adatų... QUOTE(Edita:) @ 2012 02 22, 01:10) šįryt pasidariau nėštumo testą, buvo neigiamas.. Bet kažkaip nepasitikiu, tai pridaviau kraują tyrimui.. ketvirtadienį rezultatai, tai sėdžiu kaip ant adatų... Tikiu
Sveikos, pas mane menesiniu ciklas 22-24 dienos ir jos trunka apie 4-5 dienas, ir man teko tureti lytiniu santykiu paskutiniomis menesiniu dienomis ir isgeriau tablete kad nepastociau, ir po keliu dienu vel pradejau kraujuoti, ka tai galetu reiksti?
QUOTE(Jolita931 @ 2012 04 12, 15:40) Sveikos, pas mane menesiniu ciklas 22-24 dienos ir jos trunka apie 4-5 dienas, ir man teko tureti lytiniu santykiu paskutiniomis menesiniu dienomis ir isgeriau tablete kad nepastociau, ir po keliu dienu vel pradejau kraujuoti, ka tai galetu reiksti? kokią tabletę išgėrėt? gal postinor'ą? jei taip tai vadinasi jis jums iššaukė mėnesines. |