Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: :) per mėnesines ir iškart po jų
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Isia
dar pas daktaru nebuvau, bet 3 neštumo testai teigiami... kiek atlikinėjom ND, tai jaučiu, kad pastojus busiu kelios dienos iki mmm. Ciklas mano 31 diena.. o ND ir planuot pradėjom nuo 20 ciklo dienos... ko tikrai nesitikėjom, kad iš kelių kartų pavyks 4u.gif
Žaidėja
QUOTE(Isia @ 2011 10 22, 16:16)
dar pas daktaru nebuvau, bet 3 neštumo testai teigiami... kiek atlikinėjom ND, tai jaučiu, kad pastojus busiu kelios dienos iki mmm. Ciklas mano 31 diena.. o ND ir planuot pradėjom nuo 20 ciklo dienos... ko tikrai nesitikėjom, kad  iš kelių kartų pavyks  4u.gif
*

Sveikinu 4u.gif wub.gif
Isia
ačiū blush2.gif

tik,va idomiai, kaip skaičiuoti neštuma, kai dauguma skaičiuoklių internete prašo įvesti paskutinių mmm pirmos dienos data.. o man ji netinka blush2.gif
xiuke
QUOTE(Isia @ 2011 10 22, 17:50)
ačiū  blush2.gif

tik,va idomiai, kaip skaičiuoti neštuma, kai dauguma skaičiuoklių internete prašo įvesti paskutinių mmm pirmos dienos data.. o man ji netinka  blush2.gif
*

netinka ir man doh.gif pagal viska jau 8sav butu, bet nuejus pas gyd, ji pasake, kad vos 3sav...nusivyliau labai...ir pastojau belaukdama mmm doh.gif doh.gif doh.gif ir zinok kada tos vaisingos dienos, beje ciklas nereguliarus...
Sky Cloud
QUOTE(Isia @ 2011 10 22, 16:50)
ačiū  blush2.gif

tik,va idomiai, kaip skaičiuoti neštuma, kai dauguma skaičiuoklių internete prašo įvesti paskutinių mmm pirmos dienos data.. o man ji netinka  blush2.gif
*

o pas ginekologa planuojate nueiti artimiausiu metu?Tuomet jau galėtų echoskopu viską pamatuoti ir jau žinotumėte tiksliai kada pastojote mirksiukas.gif
Isia
artimiausiu metu is karto leksiu pas daktaru smile.gif is kart po sventiniu dienu blush2.gif
smille_for_you
QUOTE(Isia @ 2011 10 29, 08:57)
artimiausiu metu is karto leksiu pas daktaru smile.gif is kart po sventiniu dienu  blush2.gif
*

sveikinimai 4u.gif
Kai ehoskopu paziures, mazdaug pasakys, nes vistosi kiekvienas vaikas skirtingai vienas greiciau kitas leciau. ir gydytojai pasakykite kad zinote pastojimo data, kad planavote, tai ji tada turetu pagal dienas skaiciuot kada gimdysite, o ne pagal skaiciokle, nes buna paklaida didele.
Stumblin'In
QUOTE(Germutė @ 2010 11 11, 21:35)
Šeimoje turiu gyvą pavyzdį... pusserė pasiimylėjo  likus vos dienai iki mėnesinių, o dabar jau trečias mėnuo  bigsmile.gif  nestuke.gif .
*

O pussesere sirgo dar tomis menesinemis pries kurias pastojo?
Gal kas zinot kaip cia galetu buti? Gal susiduret su tuo?
Carollyna
Sveikos, mano menesines siek tiek sviesesnes nei visada ir buvo tokiu gleiviu kas tai galetu buti? nes tepimas neturetu buti, jokiu nestumo pozymiu nera. smile.gif
Atgimusi
Nors mes kol kas nekvieciam gandru, bet galiu pasakyti, kad praeita cikla iskart po mmm pasirode kiausinio baltymo konsistencijos gleives, tasios tasios. Tikrai zinau, kad vyko ovuliacija. Nes siaip visada 13-14 d. po mmm man tokios gleives buna, o tada iskart pasibaigus mmm rolleyes.gif
Isia
pas ginekologe buvau, ir ji nustate tuo metu nestuma 7 savaičių pagal vaisiaus išsivistymą. Iš karto pasakė, kaip ir galvojau, kad pastojimas neatitinka pagal paskutines mmm. Tą pati patvirtino ir kitas ginekologas pažiūrėjęs į daktarės išrašus. Tik įdomiai, pagal kompiuterį įvedus paskutinių mmm datą, gimdymą nurodė birželio 28, bet jei neatitinka pastojimas pagal mmm, tai ir gimdymo data nusikelti turėtų kelias savaitėles... g.gif
Ingutevi
QUOTE(Atgimusi @ 2011 12 05, 22:18)
Nors mes kol kas nekvieciam gandru, bet galiu pasakyti, kad praeita cikla iskart po mmm pasirode kiausinio baltymo konsistencijos gleives, tasios tasios. Tikrai zinau, kad vyko ovuliacija. Nes siaip visada 13-14 d. po mmm man tokios gleives buna, o tada iskart pasibaigus mmm  rolleyes.gif
*

Buna "tusciu"ciklu, per kuriuos nebuna ovuliacijos. Praeina kraujavimas, o prasidejusiam cikle ovuliacija gali ivykti labai anksti 4u.gif tai normalus reiskinys. (saugojantis naturaliai planuojant - tokio dalyko reikia nepraleisti 4u.gif )
Rajura
Sveikos mergaitės, nepykit, užėjau paskaityti jūsų temutę ir man labai keista, kad net gydytojai rašo, kad pastojimas įvyko likus vos kelioms dienoms iki mmm. Nes iš tiesų (kiek man žinoma blush2.gif ) ovuliacija vyksta 12-16 d. iki mmm. Jei šis laikas yra mažesnis, teigiama, kad pastoti neįmanoma, nes būtent per tą laiką turi įvykti apvaisinimas ir įsitvirtinti gimdoje.
man atrodo, kad pastota buvo arba ciklą prieš (bet tokiu atveju keistas vaisiaus amžiaus nustatymas) arba nžn..,

nu bet kokiu atveju, sveikinu visas nestuke.gif , kurioms pasitvirtino tokie stebuklingi pastojimai, norėčiau ir aš, nes laukiu nesulaukiu...
Garbanelele
QUOTE(Rajura @ 2011 12 12, 19:00)
Sveikos mergaitės, nepykit, užėjau paskaityti jūsų temutę ir man labai keista, kad net gydytojai rašo, kad pastojimas įvyko likus vos kelioms dienoms iki mmm. Nes iš tiesų (kiek man žinoma  blush2.gif ) ovuliacija vyksta 12-16 d. iki mmm. Jei šis laikas yra mažesnis, teigiama, kad pastoti neįmanoma, nes būtent per tą laiką turi įvykti apvaisinimas ir įsitvirtinti gimdoje.
man atrodo, kad pastota buvo arba ciklą prieš (bet tokiu atveju keistas vaisiaus amžiaus nustatymas) arba  nžn..,

nu bet kokiu atveju, sveikinu visas  nestuke.gif , kurioms pasitvirtino tokie stebuklingi pastojimai, norėčiau ir aš, nes laukiu nesulaukiu...
*

Čia taip būna tuomet, jei dėl kokių nors priežasčių ovuliacija laiku neįvyksta. Kai kurių ciklų metu ji gali išvis neįvykti ar įvykti pavėlavusi. Jei ovuliacija vėluoja, o moteris neseka savo BT ir kitų vaisingumo požymių, o tik vadovaujasi kalendoriniu metodu, manydama, kad prieš mmm mylėtis visada yra saugu, tokiu atveju ir pastojama prieš pat mmm. Nes ir gydytojai vertina mmm reguliarumą ir konkrečios moters ciklo trukmę.
rimrim
Mergaites,atejau ir as pagalbos ,veluoja menesines nedaug bet jau keletas dienu,po paskutiniu menesiniu (spalio 19 d. ,ciklas 22-24 dienos ) praejus savaitei itartinai pradejo mausti krutis ir dideti,vakar pasidariau testa ,NIEKO nenescia g.gif .Klausimas, jei esu nescia ,tai nuo kada testas tai rodo,nes jau nebezinau ka daryt ar laukti dar ,gal pas ginekologe kreiptis ,siuo metu pastoti man butu netinkamas laikas verysad.gif lauksiu jusu atsakymu,aciu
Majaj
QUOTE(rimrim @ 2011 12 14, 09:15)
Mergaites,atejau ir as pagalbos ,veluoja menesines nedaug bet jau keletas dienu,po paskutiniu menesiniu (spalio 19 d. ,ciklas 22-24 dienos ) praejus savaitei itartinai pradejo mausti krutis ir dideti,vakar pasidariau testa ,NIEKO nenescia g.gif .Klausimas, jei esu nescia ,tai nuo kada testas tai rodo,nes jau nebezinau ka daryt ar laukti dar ,gal pas  ginekologe kreiptis ,siuo metu pastoti man butu netinkamas laikas verysad.gif lauksiu jusu atsakymu,aciu
*

Jeigu stresuoji, tai gal dėl to vėluoja, šeip jei jau lauktumeis tikrai rodytų NT, nes pradeda rodyt dažniausiai nuo mm dienos. Todėl nusiramink, atsigult į šiltą vonią ir pramuš gal wink.gif
rimrim
QUOTE(Majaj @ 2011 12 14, 09:57)
Jeigu stresuoji, tai gal dėl to vėluoja, šeip jei jau lauktumeis tikrai rodytų NT, nes pradeda rodyt dažniausiai nuo mm dienos. Todėl nusiramink, atsigult į šiltą vonią ir pramuš gal wink.gif
*

Aciuks ,reiks isbandyt, smile.gif bet tie pilvo putimai ,raizymai neduoda man ramybes unsure.gif
xiuke
QUOTE(Majaj @ 2011 12 14, 10:57)
*

tik jau tik jau...po menesiniu neatejimo buvo praeje 7dienos, 3 nestumo testai neigiami smile.gif savaites begyje ...paskutinis sakykim penktadieni darytas...paskui nusprendziau kad dar po savaitgalio, t.y. antradieni pakartojau ( tada jau vel... 3 iskarto...) ir rode II juosteles, bet viena laaaabai nezymia...
su pirmagyme 6savaiciu nestumo testai (2) nerode nieko, vat taip...nu mistika man su tais NT doh.gif smile.gif bet atlieku gerai, pagal instrukcijas...
rimrim
QUOTE(xiuke @ 2011 12 14, 10:55)
tik jau tik jau...po menesiniu neatejimo buvo praeje 7dienos, 3 nestumo testai neigiami smile.gif savaites begyje ...paskutinis sakykim penktadieni darytas...paskui nusprendziau kad dar po savaitgalio, t.y. antradieni pakartojau ( tada jau vel... 3 iskarto...) ir rode II juosteles, bet viena laaaabai nezymia...
su pirmagyme 6savaiciu nestumo testai (2) nerode nieko, vat taip...nu mistika man su tais NT doh.gif  smile.gif bet atlieku gerai, pagal instrukcijas...
*

Nu vein zo ,kita savaite teks darytis NT pakartojima doh.gif
xiuke
QUOTE(Garbanelele @ 2011 12 13, 12:01)
Čia taip būna tuomet, jei dėl kokių nors priežasčių ovuliacija laiku neįvyksta. Kai kurių ciklų metu ji gali išvis neįvykti ar įvykti pavėlavusi. Jei ovuliacija vėluoja, o moteris neseka savo BT ir kitų vaisingumo požymių, o tik vadovaujasi kalendoriniu metodu, manydama, kad prieš mmm mylėtis visada yra saugu, tokiu atveju ir pastojama prieš pat mmm. Nes ir gydytojai vertina mmm reguliarumą ir konkrečios moters ciklo trukmę.
*

smile.gif nesivadovavau as ir niekuom, bet ciklas buvo nereguliarus...apsiskaiciuodavau mazdaug apie 28-30 d viduriuka ir viskas...o kad ciklas nereguliarus ir kas menesi pasislenka keliom dienom, tai... doh.gif tai belaukdama mmm ir pastojau, bent jau galvodama , kad pries mmm esu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rimrim @ 2011 12 14, 13:17)
Nu vein zo ,kita savaite teks darytis NT pakartojima  doh.gif
*

o kiek laiko veluoja? nes mmm ir nestumo poz panasus gi pradzioje, sunku susigaudyti...man tai padedavo, kai mmm uzveluodavo, vyro meile blush2.gif blush2.gif blush2.gif biggrin.gif ax.gif
rimrim
o kiek laiko veluoja? nes mmm ir nestumo poz panasus gi pradzioje, sunku susigaudyti...man tai padedavo, kai mmm uzveluodavo, vyro meile blush2.gif blush2.gif blush2.gif biggrin.gif ax.gif

Pasitaisau,paskutines menesines buvo lapkricio 19d, o ne spalio 19 d ,kai buvau rasiusi pradzioje,ciklas trunka 22-24 dienos,prasidet turejo jau sios savaites pradzioje ir NERA verysad.gif Keisciausia ,kad labai anksti padidejo krutys ir pasidare jautrios,pilva maudzia jau apie savaite ir nezinau ka galvot ,nes nera taip buve
Vyro meile padedavo ir man biggrin.gif , bet si kart nea,gaus pasistengti labiau MB lotuliukas.gif
terle
QUOTE(rimrim @ 2011 12 14, 09:15)
Mergaites,atejau ir as pagalbos ,veluoja menesines nedaug bet jau keletas dienu,po paskutiniu menesiniu (spalio 19 d. ,ciklas 22-24 dienos ) praejus savaitei itartinai pradejo mausti krutis ir dideti,vakar pasidariau testa ,NIEKO nenescia g.gif .Klausimas, jei esu nescia ,tai nuo kada testas tai rodo,nes jau nebezinau ka daryt ar laukti dar ,gal pas  ginekologe kreiptis ,siuo metu pastoti man butu netinkamas laikas verysad.gif lauksiu jusu atsakymu,aciu
*

man gydytoja sake, kad neprasidejus menesinem, pasidaryti testa po 12d., tada turetu parodyti.
xiuke
QUOTE(terle @ 2011 12 17, 18:53)
man gydytoja sake, kad neprasidejus menesinem, pasidaryti testa po 12d., tada turetu parodyti.
*

nezinau kodel bet kitom lb greit parodo...man savaite po neatsiradusiu mmm nerode... smile.gif
Justuliuks
Labai skirtingai rodo tie testai, butu gerai statistika, kurie testai greiciausiai parodo 4u.gif
Rajura
QUOTE(Justuliuks @ 2011 12 19, 00:34)
Labai skirtingai rodo tie testai, butu gerai statistika, kurie testai greiciausiai parodo  4u.gif
*

Man regis mergaitės kažkurioj temutėj turi tokią statistiką, tik nerandu kurioj. O va čia diskusija apie įvair. testus ir jų patikimumą http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...5609&st=372.
Iš patirties galiu pasakyti, kad pigiausi eurovaistinėj ir camelia vaistinėj - grybauja totaliai - man daug kartų rodė beveik ryškius vaiduokliuukus, o kol kas nieko nėra..
Justuliuks
QUOTE(Rajura @ 2011 12 19, 11:43)
Man regis mergaitės kažkurioj temutėj turi tokią statistiką, tik nerandu kurioj. O va čia diskusija apie įvair. testus ir jų patikimumą http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...5609&st=372.
Iš patirties galiu pasakyti, kad pigiausi eurovaistinėj ir camelia vaistinėj - grybauja totaliai - man daug kartų rodė beveik ryškius vaiduokliuukus, o kol kas nieko nėra..
*

Aciu uz info! drinks_cheers.gif na del tu pigiausiu testu tai sunku pasakyt...mano draugems buvo atvirksciai...tie brangus po keliolika lt nerode, o pigiausias , kazkokia bitute, parode vaiduokli...brangus tik po savaites paryskejo vaiduoklis II..
rimrim
Oi ,mergaites pas mane viskas tvarkoje yahoo.gif,bet pries tai jokiu abejoniu man nekilo ,kad esu nescia blink.gif aciu visoms pasisakiusioms ir LINKSMU ARTEJANCIU SVENCIU newyear.gif
Amūra
Norėjau pasitikslinti kada skaitosi tos pačios vaisingiausios dienos? šeimynos pagausėjima pradėjome planuoti tik kaip antra mėnesi ir 4 dieneles vėlavo mm, vyras spėjo apsidžiaugt ir kaip tik atėjo jos.. biggrin.gif jis sakė, kad dienas apskaičiavo tai būtų nuo pirmos mm dienos 14 diena na ir bandė tuo momentu, nieko nesigavo tai gal kažka blogai apskaičiavo? g.gif Tiesa aš pati turiu problemų, pas mane endometriozinė cista ir ciklas nėra reguliarus, tad manau nieko greit ir nebus čia vyras optimistas doh.gif viena ginekologė vaisingumo klinikoje patarė operuotis, veliau lankiausi pas doc. Klima ir gyd. Miliuvienę, jie patarė planuotis vaikeli ir atseit ta cista tam itakos neturėtų turėt. unsure.gif
annushka
QUOTE(Amūra @ 2011 12 21, 22:28)
Norėjau pasitikslinti kada skaitosi tos pačios vaisingiausios dienos? šeimynos pagausėjima pradėjome planuoti tik kaip antra mėnesi ir 4 dieneles vėlavo mm, vyras spėjo apsidžiaugt ir kaip tik atėjo jos..  biggrin.gif  jis sakė, kad dienas apskaičiavo tai būtų nuo pirmos mm dienos 14 diena na ir bandė tuo momentu, nieko nesigavo tai gal kažka blogai apskaičiavo?  g.gif Tiesa aš pati turiu problemų, pas mane endometriozinė cista ir ciklas nėra reguliarus, tad manau nieko greit ir nebus čia vyras optimistas  doh.gif viena ginekologė vaisingumo klinikoje patarė operuotis, veliau lankiausi pas doc. Klima ir gyd. Miliuvienę, jie patarė planuotis vaikeli ir atseit ta cista tam itakos neturėtų turėt.  unsure.gif
*

Na 14 diena - tai jei ciklas Jusu 28d. Siaip gal reiketu pabandyti pazaisti su OT.
Mano ciklas mazdaug 29d, pagal OT vaisingiausios 15-16 ciklo dienos. Jau 2 paskutinius ciklus stebiu organizma OT pagalba, rezultato deja kol kas nera verysad.gif
Amūra
QUOTE(annushka @ 2011 12 21, 22:54)
Na 14 diena - tai jei ciklas Jusu 28d. Siaip gal reiketu pabandyti pazaisti su OT.
Mano ciklas mazdaug 29d, pagal OT vaisingiausios 15-16 ciklo dienos. Jau 2 paskutinius ciklus stebiu organizma OT pagalba, rezultato deja kol kas nera  verysad.gif
*

eh, kad niekad as jo nesu skaiciavusi blush2.gif budavo nei nepasizymedavau kada ateina ir kada iseina, preliminariai visuomet panasiu metu, na to ir uzteko smile.gif ir apie vaikus nei nenorejau pagalvot ir dabar man ju baisiai nereik, tiesiog siuo metu mums tam palankus metas tai va ir nusprendem nebesisaugot smile.gif na bus tai bus nebus nebus, tikrai nepergyvensiu, tiesiog sau ramiai planuosimes nes dar ir to laiko ne kazin kiek praejo, jei jau sveikos poros gali ramiai laukti metus, tai kaip ir yra dar to laiko smile.gif
Rajura
QUOTE(Amūra @ 2011 12 22, 01:57)
eh, kad niekad as jo nesu skaiciavusi  blush2.gif  budavo nei nepasizymedavau kada ateina ir kada iseina, preliminariai visuomet panasiu metu, na to ir uzteko  smile.gif ir apie vaikus nei nenorejau pagalvot ir dabar man ju baisiai nereik, tiesiog siuo metu mums tam palankus metas tai va ir nusprendem nebesisaugot  smile.gif na bus tai bus nebus nebus, tikrai nepergyvensiu, tiesiog sau ramiai planuosimes nes dar ir to laiko ne kazin kiek praejo, jei jau sveikos poros gali ramiai laukti metus, tai kaip ir yra dar to laiko  smile.gif
*

žinok, jei endo cistos dažnai būna nevaisingumo priežastis. Aš kaip ir tu - galvojau palauksiu, neva tai gal pastosiu. Bet po metų laukimo nuprendžiau, kad jau gana laiką švaistyti. O cista tuo metu tik augo verysad.gif Taip kad pasidariau LAP ir po kelių mėnesių bandysim nestuke.gif . Tau ir visoms kitoms mergaitėms, laukiančioms nestuke.gif patarčiau ilgai nelaukti, ypatingai kai su sveikatėle ne viskas gerai, imti reikalą į rankas. Aš pavx. dabar gailiuosi, kad laukiau, gal dabar jau vaikelį ant rankų turėčiau. nors iš kitos pusės - gyvenime niekas nevyksta be reikalo..
Amūra
QUOTE(Rajura @ 2011 12 22, 11:53)
žinok, jei endo cistos dažnai būna nevaisingumo priežastis. Aš kaip ir tu - galvojau palauksiu, neva tai gal pastosiu. Bet po metų laukimo nuprendžiau, kad jau gana laiką švaistyti. O cista tuo metu tik augo   verysad.gif Taip kad pasidariau LAP ir po kelių mėnesių bandysim  nestuke.gif . Tau ir visoms kitoms mergaitėms, laukiančioms  nestuke.gif patarčiau ilgai nelaukti, ypatingai kai su sveikatėle ne viskas gerai, imti reikalą į rankas. Aš pavx. dabar gailiuosi, kad laukiau, gal dabar jau vaikelį ant rankų turėčiau. nors iš kitos pusės - gyvenime niekas nevyksta be reikalo..
*

as skaiciau, kad del tokiu cistu sunkiau pastot, bet va tuomet nesuprantu kodel du skirtingi ginekologai man patare ramiai planuotis atseit ji neturetu trukdyt, o jei nenoriu vaiku tai gerciau kontraceptikus, o ju gyvenime nesu gerusi ir mano vyras pries juos baisiai nusistates ( kad nesveika ) kai vaisingumo klinikoje gyd. Meškauskienė man ju israse, del tos priezasties as ju nei negeriau. Po cistos radimo praejo jau daugiau nei metai, kad buciau per ta laika planavusi vaikus but aisku ar ji man trukdo, o dabar lekt akis ispletus pas gydytojus, juolabiau kad ne Lietuvoje gyvenu, tai sakiau dar bent pora menesiu palauksiu, nes ir ta cista man jokio diskomforto nekelia unsure.gif
o pati operacija ar sudetinga, kiek laiko trunka?
Rajura
QUOTE(Amūra @ 2011 12 22, 12:55)
o pati operacija ar sudetinga, kiek laiko trunka?
*

sakoma - viena iš paprasčiausių, bet man tai žiauriai baisu buvo. Nors atrodo paprastai - pilna narkozė, trunka apie 1-2 val. (man 45 min.) ir 1-3 dieną po operacijos namo paleidžia (kaip kurioj ligoninėj).
Saulytemyliu
Sveikos norejau paklausti, ar imano pastoti kai praeina nuo menesiniu pradzios 12dienu? Mano ciklas apie 30-32dienos. ax.gif
Ingutevi
QUOTE(Saulytemyliu @ 2012 01 09, 12:52)
Sveikos norejau paklausti, ar imano pastoti kai praeina nuo menesiniu pradzios 12dienu? Mano ciklas apie 30-32dienos.  ax.gif
*

taip imanoma
pupyle
Sveikos, nuo paskutinių mano mėnesinių iki šių praėjo 40 dienų g.gif ir pirmąją mėnesinių dieną mylėjomės, ar yra galimybė pastoti? blink.gif

mėnėsinės mano trunka 5-6d.

O ciklas skirtingai, nuo 28 iki 40 dienų, kaip šį kart.
renata&raldas
QUOTE(pupyle @ 2012 01 12, 11:46)
Sveikos, nuo paskutinių mano mėnesinių iki šių praėjo 40 dienų g.gif  ir pirmąją mėnesinių dieną mylėjomės, ar yra galimybė pastoti? blink.gif

mėnėsinės mano trunka 5-6d.

O ciklas skirtingai, nuo 28 iki 40 dienų, kaip šį kart.
*

buna visko gyvenime ax.gif tikimybes yra
Edita:)
sveikos.. paskutinį kartą mėnesinės buvo kažkur sausio 14-15, o dabar jos vis dar neprasidėjo.. Mylėjomės prieš praeitas mėnesines, taip pat kažkur sausio 30, vasario pradžioje. visą laiką saugojomės, nė karto jokių incidentų su prezervatyvo nusmukimais ar plyšimais kaip ir nebuvo.. Beje, sekančią dieną po sausio 30 akto, kokias tris dienas tepliojo kraujingomis išskyromis. Mano mėnesinių ciklas gan nereguliarus, ya buvę nuo kokių 18 iki 36 dienų.. Bet vis tiek labai neramu, kokia galėtų būti tikimybė pastoti?
Miaffa
QUOTE(Edita:) @ 2012 02 18, 17:17)
sveikos.. paskutinį kartą mėnesinės buvo kažkur sausio 14-15, o dabar jos vis dar neprasidėjo.. Mylėjomės prieš praeitas mėnesines, taip pat kažkur sausio 30, vasario pradžioje. visą laiką saugojomės, nė karto jokių incidentų su prezervatyvo nusmukimais ar plyšimais kaip ir nebuvo.. Beje, sekančią dieną po sausio 30 akto, kokias tris dienas tepliojo kraujingomis išskyromis. Mano mėnesinių ciklas gan nereguliarus, ya buvę nuo kokių 18 iki 36 dienų.. Bet vis tiek labai neramu, kokia galėtų būti tikimybė pastoti?
*

Tikimybe visada yra. Nei viena is kontracepcijos priemoniu (apart susilaikymo mirksiukas.gif ) neapsaugo nuo neplanuoto nestumo. Visada geriausia nueiti pas gine ir pasitikrinti. Taip galima apsisaugoti nuo rimtesniu infekciju ir kitu nemalonumu.
Edita:)
QUOTE(Miaffa @ 2012 02 20, 09:28)
Tikimybe visada yra. Nei viena is kontracepcijos priemoniu (apart susilaikymo  mirksiukas.gif ) neapsaugo nuo neplanuoto nestumo. Visada geriausia nueiti pas gine ir pasitikrinti. Taip galima apsisaugoti nuo rimtesniu infekciju ir kitu nemalonumu.
*

šįryt pasidariau nėštumo testą, buvo neigiamas.. Bet kažkaip nepasitikiu, tai pridaviau kraują tyrimui.. ketvirtadienį rezultatai, tai sėdžiu kaip ant adatų...
Miaffa
QUOTE(Edita:) @ 2012 02 22, 01:10)
šįryt pasidariau nėštumo testą, buvo neigiamas.. Bet kažkaip nepasitikiu, tai pridaviau kraują tyrimui.. ketvirtadienį rezultatai, tai sėdžiu kaip ant adatų...
*

Tikiu smile.gif Atsimenu panasei ir man buvo pries pora menesiu doh.gif Jau is proto pradejau kraustytis kai velavo mm 5 dienom (o seip labai reguliarios), o dar visi tie "pozymiai" kurie atsiranda iskarto kai tik susimastai kad gali but nestuke.gif , o testas rode tik I lotuliukas.gif Deje galiausiai mm vis gi pasirode verysad.gif
Jolita931
Sveikos, pas mane menesiniu ciklas 22-24 dienos ir jos trunka apie 4-5 dienas, ir man teko tureti lytiniu santykiu paskutiniomis menesiniu dienomis ir isgeriau tablete kad nepastociau, ir po keliu dienu vel pradejau kraujuoti, ka tai galetu reiksti?
Juoduke`
QUOTE(Jolita931 @ 2012 04 12, 15:40)
Sveikos, pas mane menesiniu ciklas 22-24 dienos ir jos trunka apie 4-5 dienas, ir man teko tureti lytiniu santykiu paskutiniomis menesiniu dienomis ir isgeriau tablete kad nepastociau, ir po keliu dienu vel pradejau kraujuoti, ka tai galetu reiksti?
*

kokią tabletę išgėrėt? gal postinor'ą? jei taip tai vadinasi jis jums iššaukė mėnesines.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.