Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: :) per mėnesines ir iškart po jų
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
kuha
saunuole, kad taip nusprendei))))))
palaikau tave 100 procentu)))
akvadigi
sveikutes, na ir nustebau cia paskaiciusi... mas jau antra menesiuka nebesisaugom blush2.gif pirmaji nieko, ziuresim kaip dabar bus 4u.gif mano ciklas 26-28 dienos, tai kaip ir nelabai zinau kada ten tiksliai O vyksta...pabandziau paskaiciuoti prisimink lt. tai kaip ir turetu buti ketvirtadieni, bet vakar nezmoniskai pradejo pilva mausti, sonus diegti, tai cia pries O, ar kas nors uzkibo? rolleyes.gif (nes po mm praejus 2 dienom truputuka.... blush2.gif )
Edeja
As atradau savo vaisingas dienas visai atsitiktinai... Gyvendama bendrabuty ir naudodamasi viesu tualetu uzsikreciau grybeliu ten... Pradejau gydymasi ir staiga atsiranda kazkokios man dar nematytos isskyros, tasios, kaip kaiusinio baltymas... Kadangi turejau po gydymo pasirodyti gydytojai, tai ir paklasuiau kas tai. Ji man ir paaiskino kas cia per isskyros. Pas mane 28 cd, tai jos man atsiranda mazdaug 13d ir baigiasi apie 15. Nors... paskutini karta, kaip pas mane buvo MB, tos isskyros atsirado iskart po mmm... Vadinasi, kuo dazniau as smileysex.gif , tuo ilgesnes mano vaisingos dienos??? Ar tai imanoma??? g.gif Arba tai, kiausialaste iseina is kiausinelio, kai juntamas stiprus orgazmas.... (ar kaip cia vadinasi???) blush2.gif
Gal kas is merginu tiksliai zino apie ta atsitiktinai isejusia kiausialaste??? rolleyes.gif
grange
QUOTE(Edeja @ 2007 07 24, 19:07)
Vadinasi, kuo dazniau as  smileysex.gif , tuo ilgesnes mano vaisingos dienos??? Ar tai imanoma???  g.gif

schmoll.gif cia tas itakos tikrai neturi, tada pagalvok, visi smileysex.gif kasdien po kelis kartus,kas nori pastoti, jei tos vaisingos dienos pailgetu. realiai kaip raso, tai yra 3-4 dienos pacios pacios kada gali pastoto = kai ovuliacija, viena pries ir 1-2 dienos po. o daugiau tai jau kaip kam, kam issilaiko spermiukai ilgiau tai dar ir uzkimba, bet...

o siiap sitas psl man patinka daug info
Mazius_
kiek žinau gali pastoti moteris bet kada, tik viskas labai individualu. reikia pažiūrėti ciklą, vaisingas dienas, gal dar ką nors, jei kas konsultuotis su gydytoju - ir bus aišku.
o iš liaudies pasakojimų, tikrai žinau tokį atsitikimą, kai moters ciklas buvo 28-29d. o ji pastojo per mėnesines.
grange
QUOTE(Mazius_ @ 2007 07 31, 12:33)
kiek žinau gali pastoti moteris bet kada, tik viskas labai individualu.

na bet kada tikrai negali, jei nera vaisingu dienu.... gal buvo koks vieans kitas atvejis kai per stebukla pastojo kazkokiom kitokiom dienom wink.gif
katrinka
QUOTE(grange @ 2007 07 31, 14:22)
na bet kada tikrai negali, jei nera vaisingu dienu.... gal buvo koks vieans kitas atvejis kai per stebukla pastojo kazkokiom kitokiom dienom wink.gif
*

o as manau gali. pas kiekviena moteri viskas vyksta individualia. o jei moteris turi koki uzdegima tai jau cia kitas reikalas.
Zinot as taip pagalvojau, nereikia skaiciuoti dienu, reikia megautis gyvenimu, myletis kai tik kila noras ir kuo dazniau tuo geriau smile.gif o tai mes uzkisam sau galva nereikalingais dalykais, geriau ta laika skirti mylimam zmogui ir tada tikrai bus nestuke.gif tai kad moteris imkites darbo smile.gif
uogyte:)
aga, teisingai tu sakai biggrin.gif
maziau reikia pergyvent ir tiesiog dziaugtis good.gif
bet vistiek lenda i galva visokios nereikalingos mintys gun_bandana.gif
giedrute25
esu girdejus kad ta imanoma bet man paciai nepasitvirtino nes pas mane buvo nereguliarios mmm schmoll.gif
T.P.Keberiokst
QUOTE(grange @ 2007 07 31, 12:22)
*

kartais buna spontanine dar viena ovuliacija,todel ir pastoja taip vadinamom "nevaisingom dienom"
Žiezdrė
Manau, kad tikrai galima ir įmanoma. Man taip nebuvo nė karto, bet draugė pastojo paskutinę mėnesinių dieną. Tai buvo vienintelė diena kai ji mylėjosi nesisaugodama, nes tvirtai tikėjo, kad tada pastoti neįmanoma. Ir pastojo. wub.gif
indrutee
QUOTE(Žiezdrė @ 2007 08 23, 15:22)
Manau, kad tikrai galima ir įmanoma. Man taip nebuvo nė karto, bet draugė pastojo paskutinę mėnesinių dieną. Tai buvo vienintelė diena kai ji mylėjosi nesisaugodama, nes tvirtai tikėjo, kad tada pastoti neįmanoma. Ir pastojo.  wub.gif
*

tai taip iseina kad imanoma is kart pastot g.gif as pvz praita men sex 7CD ir daugiau ne ir daba laukiu mmm o yra 45CD tai ka tai galetu reikst ir seip mes kolkas atideja planavima
tiesa NT neigiamas g.gif
Loveco
papasakokit, prasau, apie ta spontatine O, saket kad kazkaip buna ji kartais. O tada po jos ateina ir ta tikroji ar nebutinai? per savo jauna gyvenima dar nebuvau maciusi savo organizme, kad ciklas butu 21 dienos, tada man O ivyko tiksliai 9 diena (rode ir testas ovuliacinis, ir paparciai, ir isskyros, ir padidejes noras, ir diegliukai, ir speneliai). Po to ejes ciklas buvo normalus 29 dienu. O si menesi ir vel nesamones- 4 CD jauciu padidejusi nora, O testukas rodo beveik teigiama rezultata (is patirties sprendziu- O turetu buti uz 2-3 dienu, vadinasi 7 CD!!) nu nenoriu as tokiu nereguliariu ciklu, kas cia darosi smile.gif
marce777
Pirma vaika ir as pastojau is kart po mmm, gal buvo 9 diena. O dabar bandau per vaisingiausias dienas vidury ciklo ir nieko. Reiks pereit prie seno metodo. ax.gif
grange
QUOTE(marce777 @ 2007 11 27, 13:06)
Pirma vaika  ir as pastojau is kart po mmm, gal buvo 9 diena. O dabar bandau per vaisingiausias dienas vidury ciklo ir nieko. Reiks pereit prie seno metodo. ax.gif
*

tai reiškias tau oo buvo per mm ar iš kart po jų g.gif
marce777
Taip ir nesuprantu kada pas mane O. Pagal kalendoriu www.prisimink.lt ovuliacija ivyksta 23 d. Ta diena ir blush2.gif , bet itariu kad nieko nepavyko. Gruodi bandysiu kokios dvi dienos po mm. Siek tiek pradedu nervuotis nes jau ketvirtas bandymo menuo. schmoll.gif
jaringiux
Sveikutes, mano O irgi turejo buti pagal kalendoriu 23 ciklo diena (ciklas 28-31d.). Bet pastojau iskart po mmm - sekancia diena ax.gif
Cia, matyt, nuo kiekvienos organizmo priklauso....
marce777
QUOTE(jaringiux @ 2007 11 28, 12:12)
Sveikutes, mano O irgi turejo buti pagal kalendoriu 23 ciklo diena (ciklas 28-31d.). Bet pastojau iskart po mmm - sekancia diena ax.gif
Cia, matyt, nuo kiekvienos organizmo priklauso....
*

jaringiux, o kiek pas Tave tesiasi mmm, pas mane tai 6 d., ciklas 28 d. smile.gif
jaringiux
Paprastai tai 5 dienas. na, buna kartais, kad kokia dienele + dar pateplioja nezymiai... Nezinau, as kiek bandziau stebeti, kada tos vaisingiausios, tai bestebint nei karto nebuvau isitikinus 100proc. - viena karta vienaip atrodo, kita karta kitaip. Del to nusprendziau neziureti, o tiesiog dazniau i lovyte savaji isivilioti. Ir stai - net pati patiket iki siol negaliu... bigsmile.gif
marce777, o kiek laiko jau stebi O? Galima pabandyti dar BT matuoti, sako, kad tada tiksliai nustato, kada O...
Ugniukė
QUOTE(Žiezdrė @ 2007 08 23, 14:22)
Manau, kad tikrai galima ir įmanoma. Man taip nebuvo nė karto, bet draugė pastojo paskutinę mėnesinių dieną. Tai buvo vienintelė diena kai ji mylėjosi nesisaugodama, nes tvirtai tikėjo, kad tada pastoti neįmanoma. Ir pastojo.  wub.gif
*

oi oi oi doh.gif Va šito tai nesitikėjau ax.gif Kaip tik preiš pora dienų taip buvo blush2.gif Bet dar biški norim palaukti su antru leliuku ax.gif
O ką draugė turi berniuką ar mergytę?
marce777
QUOTE(jaringiux @ 2007 11 28, 15:04)
Paprastai tai 5 dienas. na, buna kartais, kad kokia dienele + dar pateplioja nezymiai... Nezinau, as kiek bandziau stebeti, kada tos vaisingiausios, tai bestebint nei karto nebuvau isitikinus 100proc. - viena karta vienaip atrodo, kita karta kitaip. Del to nusprendziau neziureti, o tiesiog dazniau i lovyte savaji isivilioti. Ir stai - net pati patiket iki siol negaliu... bigsmile.gif
marce777, o kiek laiko jau stebi O? Galima pabandyti dar BT matuoti, sako, kad tada tiksliai nustato, kada O...
*

Stebiu gal kokius 4-5 men. BT nematuoju, kazko nepasitikiu. ax.gif
jaringiux
kodel nepasitiki? bigsmile.gif
Adalija
Pas mane su dukrele tai buvo taip: Vartojau kontracep tabletes 4 menes. Nustojau gerti, viena menesi saugojomes prez, sulaukiau menesiniu ir knesisaugojome Pradejome smileysex.gif 6 ciklo diena, kokias 1.5 savaites kiekviena diena blush2.gif ir pastojau is karto. Ciklas buvo reguliarus 28 dienos. smile.gif
Na o dabar ciklas pasikeite-jis buna 25-26 dienos. Si menesi pagal kalendoriu ko gero pastoti nepavyko, nes pozymiu nejauciu, o MM turi per iseigines prasideti. As vyrui saku, davai senu metodu, o jis sako, kad norint sunu , tain reikia per ovuliacijos diena pataikyti doh.gif
marce777
QUOTE(jaringiux @ 2007 11 28, 16:02)
kodel nepasitiki? bigsmile.gif
*

Lapkriti bandem ciklo viduri, ir sakiau kad atrodo neuzkibo. Bet dabar jau vaisingos dienos kaip ir baigesi bet taip maudzia pilvo apacia ir sonus kad ojojoi. Itariu kad galiu buti nestuke.gif . thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
jaringiux
QUOTE(marce777 @ 2007 11 29, 12:12)
Lapkriti bandem ciklo viduri, ir sakiau kad atrodo neuzkibo. Bet dabar jau vaisingos dienos kaip ir baigesi bet taip maudzia pilvo apacia ir sonus kad ojojoi. Itariu kad galiu buti nestuke.gif . thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Labai linkiu, kad taip ir butu tongue.gif
marce777
QUOTE(jaringiux @ 2007 11 29, 11:28)
Labai linkiu, kad taip ir butu tongue.gif
*

ACIU 4u.gif
jaringiux
QUOTE(marce777 @ 2007 11 29, 17:33)
ACIU 4u.gif
*

nera uz ka mirksiukas.gif
butu smagu suzinot ar pavyko
indrutee
QUOTE(marce777 @ 2007 11 29, 10:12)
Lapkriti bandem ciklo viduri, ir sakiau kad atrodo neuzkibo. Bet dabar jau vaisingos dienos kaip ir baigesi bet taip maudzia pilvo apacia ir sonus kad ojojoi. Itariu kad galiu buti nestuke.gif . thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

na ziuresim kaip ten bus rolleyes.gif sekmes 4u.gif
marce777
Kita savaitgali jeigu nesulauksiu mm tai tikrai nestuke.gif . Siandien antra diena kaip kazkas pasidare su skrandziu ir vidurius paleido. Ar gali nesciai paleisti vidurius, nors pirma karta tokių simptomu nebuvo. Temparatura 37,3.
jaringiux
QUOTE(marce777 @ 2007 11 30, 09:42)
Kita savaitgali jeigu nesulauksiu mm tai tikrai nestuke.gif . Siandien antra diena kaip kazkas pasidare su skrandziu ir vidurius paleido. Ar gali nesciai paleisti vidurius, nors pirma karta tokių simptomu nebuvo. Temparatura 37,3.
*

tikrai gali. Bent jau man butent taip ir buvo. Paleido vidurius ir pradejo laikytis temperatura, kuri taip ir laikosi iki siol mirksiukas.gif
cenzura
QUOTE(liepsnele @ 2007 04 12, 22:08)
Kuha, su tokiu trumpu ciklu imanoma ir per menesines pasimylejus pastot. Tik klausimas, ar tu planuoji pastot? Nes jei taip, nerekomenduociau myletis per mm, (isvis nerekomenduociau), nes taip sudarai salygas atkeliaut infekcijom ir atsirast uzdegimam.
*

pilnai sutinku. eriausia tokiu atveju matuotis BT
Papildyta:
QUOTE(jaringiux @ 2007 11 30, 09:19)
tikrai gali. Bent jau man butent taip ir buvo. Paleido vidurius ir pradejo laikytis temperatura, kuri taip ir laikosi iki siol mirksiukas.gif
*

ps mane irgi taip buvo ax.gif
virvė
QUOTE(jaringiux @ 2007 11 30, 10:19)
*

g.gif o geras. man mmm vėluoja penkta diena, o tavo paminėti negeri dalykai daros doh.gif ot, kaip fainai būtų wub.gif
Žvėriukė
Pastoti imanoma bet kuriuo moters ciklo metu.....tik knygelese raso, kad astojama pries O...realybe visiskai kitokia.....pazistu tikrai nemazai moteru, kurios pastojo butent per mmm, pries jas ar po ju mirksiukas.gif Netgydytojai visi kaip susitare man lygiai ta pati pasake....uztai ir sako, kad jei nori susilaukt leliuko, reikia smileysex.gif bent jau kas antra diena ir pastoviai.... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(donna bona @ 2007 12 01, 11:53)
g.gif  o geras. man mmm vėluoja penkta diena, o tavo paminėti negeri dalykai daros doh.gif  ot, kaip fainai būtų wub.gif
*

Man atrodo, kad jau ne"butu faina", bet jau yra faina thumbup.gif
jaringiux
QUOTE(donna bona @ 2007 12 01, 13:53)
g.gif  o geras. man mmm vėluoja penkta diena, o tavo paminėti negeri dalykai daros doh.gif  ot, kaip fainai būtų wub.gif
*

O testuką darei? Jau tikrai turėtų parodyt mirksiukas.gif
l-u-x
Labukas, prisijungiau ir as prie jusuniekad nemaniau kad per mmm galima pastoti, ms su vyru bandon nuo spalio men, bet vis dar rezultatu nesimato verysad.gif labai norim vaikelio 2.gif na si men reikes pabandyti per mmm tikslaiu is kart po ju, mano ciklas nera labai reguliarus bet kazkur kas 28d ir trunka 5-7dienas, ar imanoma pastoti po mmm?...tikiuosi kad taip, si men isbandysiu smile.gif tikiuosi pavyks nestuke.gif 4u.gif
gytute
as vakar savo vyrui - supasakojau ka skaiciau cia sitam puslapy - kad daugelis pastoja per menesines ar iskart po ju - tai jam kaip ir pakilo pasitikijeimas savimi,,,,o tai jau buvo visai nusivyles....
o mes nors planuojam jau senai.....bet niekaip.... tai va mes bandydavom po menesiniu - ir taip kas 2-3 dienas,
o i menesiniu pabaiga ne -...tai sakau va dabar meginsim kiekviena diena po men....ir tada zesim blush2.gif
gal bus rezultatas nestuke.gif
nes kai paskutiny karta - kai buvau pas gine,...kuri net manes neapzejioo,,,, tai sako vaikus dayti geriausia 14 d...
o tu daryk nedares - kaip ner taip ner.... ir aplamai ta ginek... "dura" - niekada nebeisiu pas ja. vo.
Diax
QUOTE(l-u-x @ 2007 12 03, 11:35)
Labukas, prisijungiau ir as prie jusuniekad nemaniau kad per mmm galima pastoti, ms su vyru bandon nuo spalio men, bet vis dar rezultatu nesimato verysad.gif labai norim vaikelio 2.gif na si men reikes pabandyti per mmm tikslaiu is kart po ju, mano ciklas nera labai reguliarus bet kazkur kas 28d ir trunka 5-7dienas, ar imanoma pastoti po mmm?...tikiuosi kad taip, si men isbandysiu smile.gif tikiuosi pavyks nestuke.gif  4u.gif
*

Labai tikėtina, kad įmanoma, nes ciklas gana trumpas mirksiukas.gif
l-u-x
tikiuosi nereikes ilgai laukti angeliuko, ir kaledom galesiu padovanoti nuoslabiausia dovana newyear.gif nestuke.gif
Deissy
Sveikutes mergytes mirksiukas.gif
oi kiek cia visko prisiskaiciau, suzinojau, bet...nors visa laika labai patinko skaiciai ir darbas vien skaiciai, bet nu niekaip niekaip...nesuprantu kaip ta cikla skaiciuoti, vaisingas dienas ir t.t... doh.gif
Taip pat su vyru jau norime pradeti leliu, bet manau, akd nieko as neskaiciuosiu...kaip Dievas duos, taip... blush2.gif biggrin.gif
Kai buvau seimos centre, akusere pasakojo kaip yra lengviausia atpazinti vaisingas ir nevaisingas dienas.
Tai va ji pasake taip:
kad moters vaisingiausios dienos, kai iskyros buna labai skystos ir tasios tasios;
o nevaisingos, kai tokios kietokos,i gumuliukus ar pan.
Na nzn kiek cia tiesos, bet... g.gif smile.gif
l-u-x
labukas , na as ir kiek skaitinejau internete tai apie isskyras ta ir raso, bet zinai kiekvienai skirtingai.As net neisivaizduoju kaip yra pas mane, bet pagal isskyras tai man butu vaisingos bienos bet jau 2men bandom ir nieko verysad.gif
Nesulaukiu tos dienos kada galesiu vyrui pranesti kad musm pavyko, ir turesim vaikeli, abu to norim jau seniai, bet pradejom tik pries 2 men. verysad.gif
Deissy
Na as taip save stebiu jau pora menesiuku, mintyse sau pasakau: va dabar mano vaisingos dienos, va dabar nea blush2.gif bet as irgi nzn kiek cia yra tiesos.
Mes dar kolkas nepradejom, tik planuojam, bet mano vyras toks optimistas, kad pyktis ima - siaubingai, jam tai atrodo taip paprasta...kad ir norisi ji imt pasidint prie kompo, ijunkt supermamu foruma ir atvert akis.... mad.gif g.gif
Diax
QUOTE(Deissy @ 2007 12 04, 16:46)
Na as taip save stebiu jau pora menesiuku, mintyse sau pasakau: va dabar mano vaisingos dienos, va dabar nea  blush2.gif bet as irgi nzn kiek cia yra tiesos.
Mes dar kolkas nepradejom, tik planuojam, bet mano vyras toks optimistas, kad pyktis ima - siaubingai, jam tai atrodo taip paprasta...kad ir norisi ji imt pasidint prie kompo, ijunkt supermamu foruma ir atvert akis.... mad.gif  g.gif
*

Ne visoms sunkiai gaunasi - kitoms pastoti labai lengva; sėkmingas būna jau pirmas mėnuo mirksiukas.gif

Apie gleives jūs teisingai šnekate; be to pastebėkite, jog vaisingos gleivės būna vidury ciklo. Manau, jog taip yra pas visas moteris. Tik tiek, kad ne pas visas moteris vyro kiaušinėliai gali išlikti vienodą laiką. Esu skaičiusi, jog pas kai kurias jie gyvybingi vos puse valandos doh.gif . Vyro spermiukus moters organizmas priima kaip antikūnius bigsmile.gif Na, o pas kitas jie gali gyvuoti 5 (net lyg ir 7) dienas. Tokioms moterims pastoti labai lengva thumbup.gif Beje, kiek skaičiau, vyriškos dalelės ilgiau išgyvena gimdoje, tačiau ne įvairiuose lyt.takuose. Gimdoje šarmingesnė terpė. O tam, kad spermiukai patektų ten, kur reikia (t.y. į gimdą), moteris turi patirti didelį malonumą blush2.gif nes tuomet gimda šiek tiek prasiveria ir juos praleidžia.

Tokios mano žinios tongue.gif

Sėkmės darbuose drinks_cheers.gif
liepsnele
QUOTE(Diax @ 2007 12 04, 16:12)
be to pastebėkite, jog vaisingos gleivės būna vidury ciklo.
*

Na del sito tikrai priestarausiu, netikslu taip sakyt. Vaisingos dienos (o kartu ir gleives) buna mazdaug pries 12-16d. iki prasidedant menesinem, taigi ar tai bus ciklo vidurys, priklauso nuo ciklo ilgio. Jei ciklas 28d., tai gali but daugmaz ciklo vidurys -apie 12-16 ciklo diena, jei trumpas ciklas - apie 21d., tai vaisingos dienos gali but iskart prasirgus menesinem, jei ilgi ciklai - virs 35d, tai vaisingos dienos bus tik apie 20 ciklo diena.
marce777
Mano nuomone baigesi mm ir rekia smileysex.gif kas antra diena ir viskas bus ok. thumbup.gif Sekmes visoms.
Diax
QUOTE(liepsnele @ 2007 12 04, 22:38)
Na del sito tikrai priestarausiu, netikslu taip sakyt. Vaisingos dienos (o kartu ir gleives) buna mazdaug pries 12-16d. iki prasidedant menesinem, taigi ar tai bus ciklo vidurys, priklauso nuo ciklo ilgio. Jei ciklas 28d., tai gali but daugmaz ciklo vidurys -apie 12-16 ciklo diena, jei trumpas ciklas - apie 21d., tai vaisingos dienos gali but iskart prasirgus menesinem, jei ilgi ciklai - virs 35d, tai vaisingos dienos bus tik apie 20 ciklo diena.
*

Rašiau iš savo patirties. Mano ciklas vidutinio ilgio mirksiukas.gif
QUOTE(liepsnele @ 2007 12 04, 22:38)
Na del sito tikrai priestarausiu
*

Kažkaip jautriai sureagavai tongue.gif Ar tik pasirodė ax.gif
Zuikis-Puikiss
QUOTE(l-u-x @ 2007 12 03, 11:35)
Labukas, prisijungiau ir as prie jusuniekad nemaniau kad per mmm galima pastoti, ms su vyru bandon nuo spalio men, bet vis dar rezultatu nesimato verysad.gif labai norim vaikelio 2.gif na si men reikes pabandyti per mmm tikslaiu is kart po ju, mano ciklas nera labai reguliarus bet kazkur kas 28d ir trunka 5-7dienas, ar imanoma pastoti po mmm?...tikiuosi kad taip, si men isbandysiu smile.gif tikiuosi pavyks nestuke.gif  4u.gif
*

Sveikute, as pastojau iskart po mmm. tikra imanoma. Sekmes smile.gif
liepsnele
QUOTE(Diax @ 2007 12 06, 10:45)
Rašiau iš savo patirties. Mano ciklas vidutinio ilgio  mirksiukas.gif

Kažkaip jautriai sureagavai  tongue.gif Ar tik pasirodė  ax.gif
*

biggrin.gif Tikrai ne, tiesiog norejau pataisyt, kad kitu neklaidintum blush2.gif Kadangi zinau sita dalyka tiksliai mirksiukas.gif
Diax
QUOTE(liepsnele @ 2007 12 06, 20:54)
biggrin.gif Tikrai ne, tiesiog norejau pataisyt, kad kitu neklaidintum  blush2.gif Kadangi zinau sita dalyka tiksliai  mirksiukas.gif
*

Gerai. Būtina pataisyti mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
marce777
Sveikos, mm taip ir neatejo per savaitgali, siandien ju taip pat nera, o turejo buti gruodzio 7 d. Bet kad esu nestuke.gif nejauciu jokiu simptomu. Is pradziu po smileysex.gif praejus kokiai savaitei buvo paleide vidurius ir temperatura siek tiek buvo. Dabar staiga viskas dingo, krutines taip pat nejauciu. Tikriausiai mm veluos. schmoll.gif
Murčikas
Na 80 procentu tirkai nera, bet juk atsiranda moteru kurios pastoja, reiskia imanoma. Mano drauge pastojo per menesines, dukrytei jau puse metu smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.