saunuole, kad taip nusprendei))))))
palaikau tave 100 procentu)))
saunuole, kad taip nusprendei))))))
palaikau tave 100 procentu)))
sveikutes, na ir nustebau cia paskaiciusi... mas jau antra menesiuka nebesisaugom
As atradau savo vaisingas dienas visai atsitiktinai... Gyvendama bendrabuty ir naudodamasi viesu tualetu uzsikreciau grybeliu ten... Pradejau gydymasi ir staiga atsiranda kazkokios man dar nematytos isskyros, tasios, kaip kaiusinio baltymas... Kadangi turejau po gydymo pasirodyti gydytojai, tai ir paklasuiau kas tai. Ji man ir paaiskino kas cia per isskyros. Pas mane 28 cd, tai jos man atsiranda mazdaug 13d ir baigiasi apie 15. Nors... paskutini karta, kaip pas mane buvo MB, tos isskyros atsirado iskart po mmm... Vadinasi, kuo dazniau as
Gal kas is merginu tiksliai zino apie ta atsitiktinai isejusia kiausialaste??? QUOTE(Edeja @ 2007 07 24, 19:07) Vadinasi, kuo dazniau as o siiap sitas psl man patinka daug info
kiek žinau gali pastoti moteris bet kada, tik viskas labai individualu. reikia pažiūrėti ciklą, vaisingas dienas, gal dar ką nors, jei kas konsultuotis su gydytoju - ir bus aišku.
o iš liaudies pasakojimų, tikrai žinau tokį atsitikimą, kai moters ciklas buvo 28-29d. o ji pastojo per mėnesines. QUOTE(Mazius_ @ 2007 07 31, 12:33) kiek žinau gali pastoti moteris bet kada, tik viskas labai individualu. na bet kada tikrai negali, jei nera vaisingu dienu.... gal buvo koks vieans kitas atvejis kai per stebukla pastojo kazkokiom kitokiom dienom QUOTE(grange @ 2007 07 31, 14:22) na bet kada tikrai negali, jei nera vaisingu dienu.... gal buvo koks vieans kitas atvejis kai per stebukla pastojo kazkokiom kitokiom dienom o as manau gali. pas kiekviena moteri viskas vyksta individualia. o jei moteris turi koki uzdegima tai jau cia kitas reikalas. Zinot as taip pagalvojau, nereikia skaiciuoti dienu, reikia megautis gyvenimu, myletis kai tik kila noras ir kuo dazniau tuo geriau
aga, teisingai tu sakai
maziau reikia pergyvent ir tiesiog dziaugtis bet vistiek lenda i galva visokios nereikalingos mintys
esu girdejus kad ta imanoma bet man paciai nepasitvirtino nes pas mane buvo nereguliarios mmm
Manau, kad tikrai galima ir įmanoma. Man taip nebuvo nė karto, bet draugė pastojo paskutinę mėnesinių dieną. Tai buvo vienintelė diena kai ji mylėjosi nesisaugodama, nes tvirtai tikėjo, kad tada pastoti neįmanoma. Ir pastojo.
QUOTE(Žiezdrė @ 2007 08 23, 15:22) Manau, kad tikrai galima ir įmanoma. Man taip nebuvo nė karto, bet draugė pastojo paskutinę mėnesinių dieną. Tai buvo vienintelė diena kai ji mylėjosi nesisaugodama, nes tvirtai tikėjo, kad tada pastoti neįmanoma. Ir pastojo. tai taip iseina kad imanoma is kart pastot tiesa NT neigiamas
papasakokit, prasau, apie ta spontatine O, saket kad kazkaip buna ji kartais. O tada po jos ateina ir ta tikroji ar nebutinai? per savo jauna gyvenima dar nebuvau maciusi savo organizme, kad ciklas butu 21 dienos, tada man O ivyko tiksliai 9 diena (rode ir testas ovuliacinis, ir paparciai, ir isskyros, ir padidejes noras, ir diegliukai, ir speneliai). Po to ejes ciklas buvo normalus 29 dienu. O si menesi ir vel nesamones- 4 CD jauciu padidejusi nora, O testukas rodo beveik teigiama rezultata (is patirties sprendziu- O turetu buti uz 2-3 dienu, vadinasi 7 CD!!) nu nenoriu as tokiu nereguliariu ciklu, kas cia darosi
Pirma vaika ir as pastojau is kart po mmm, gal buvo 9 diena. O dabar bandau per vaisingiausias dienas vidury ciklo ir nieko. Reiks pereit prie seno metodo.
Taip ir nesuprantu kada pas mane O. Pagal kalendoriu www.prisimink.lt ovuliacija ivyksta 23 d. Ta diena ir
Sveikutes, mano O irgi turejo buti pagal kalendoriu 23 ciklo diena (ciklas 28-31d.). Bet pastojau iskart po mmm - sekancia diena
Cia, matyt, nuo kiekvienos organizmo priklauso....
Paprastai tai 5 dienas. na, buna kartais, kad kokia dienele + dar pateplioja nezymiai... Nezinau, as kiek bandziau stebeti, kada tos vaisingiausios, tai bestebint nei karto nebuvau isitikinus 100proc. - viena karta vienaip atrodo, kita karta kitaip. Del to nusprendziau neziureti, o tiesiog dazniau i lovyte savaji isivilioti. Ir stai - net pati patiket iki siol negaliu...
marce777, o kiek laiko jau stebi O? Galima pabandyti dar BT matuoti, sako, kad tada tiksliai nustato, kada O... QUOTE(Žiezdrė @ 2007 08 23, 14:22) Manau, kad tikrai galima ir įmanoma. Man taip nebuvo nė karto, bet draugė pastojo paskutinę mėnesinių dieną. Tai buvo vienintelė diena kai ji mylėjosi nesisaugodama, nes tvirtai tikėjo, kad tada pastoti neįmanoma. Ir pastojo. oi oi oi O ką draugė turi berniuką ar mergytę? QUOTE(jaringiux @ 2007 11 28, 15:04) Paprastai tai 5 dienas. na, buna kartais, kad kokia dienele + dar pateplioja nezymiai... Nezinau, as kiek bandziau stebeti, kada tos vaisingiausios, tai bestebint nei karto nebuvau isitikinus 100proc. - viena karta vienaip atrodo, kita karta kitaip. Del to nusprendziau neziureti, o tiesiog dazniau i lovyte savaji isivilioti. Ir stai - net pati patiket iki siol negaliu... marce777, o kiek laiko jau stebi O? Galima pabandyti dar BT matuoti, sako, kad tada tiksliai nustato, kada O... Stebiu gal kokius 4-5 men. BT nematuoju, kazko nepasitikiu.
kodel nepasitiki?
Pas mane su dukrele tai buvo taip: Vartojau kontracep tabletes 4 menes. Nustojau gerti, viena menesi saugojomes prez, sulaukiau menesiniu ir knesisaugojome Pradejome
Na o dabar ciklas pasikeite-jis buna 25-26 dienos. Si menesi pagal kalendoriu ko gero pastoti nepavyko, nes pozymiu nejauciu, o MM turi per iseigines prasideti. As vyrui saku, davai senu metodu, o jis sako, kad norint sunu , tain reikia per ovuliacijos diena pataikyti
Kita savaitgali jeigu nesulauksiu mm tai tikrai
QUOTE(marce777 @ 2007 11 30, 09:42) Kita savaitgali jeigu nesulauksiu mm tai tikrai tikrai gali. Bent jau man butent taip ir buvo. Paleido vidurius ir pradejo laikytis temperatura, kuri taip ir laikosi iki siol QUOTE(liepsnele @ 2007 04 12, 22:08) Kuha, su tokiu trumpu ciklu imanoma ir per menesines pasimylejus pastot. Tik klausimas, ar tu planuoji pastot? Nes jei taip, nerekomenduociau myletis per mm, (isvis nerekomenduociau), nes taip sudarai salygas atkeliaut infekcijom ir atsirast uzdegimam. pilnai sutinku. eriausia tokiu atveju matuotis BT Papildyta: QUOTE(jaringiux @ 2007 11 30, 09:19) tikrai gali. Bent jau man butent taip ir buvo. Paleido vidurius ir pradejo laikytis temperatura, kuri taip ir laikosi iki siol ps mane irgi taip buvo
Pastoti imanoma bet kuriuo moters ciklo metu.....tik knygelese raso, kad astojama pries O...realybe visiskai kitokia.....pazistu tikrai nemazai moteru, kurios pastojo butent per mmm, pries jas ar po ju
Papildyta: QUOTE(donna bona @ 2007 12 01, 11:53) Man atrodo, kad jau ne"butu faina", bet jau yra faina
Labukas, prisijungiau ir as prie jusuniekad nemaniau kad per mmm galima pastoti, ms su vyru bandon nuo spalio men, bet vis dar rezultatu nesimato
as vakar savo vyrui - supasakojau ka skaiciau cia sitam puslapy - kad daugelis pastoja per menesines ar iskart po ju - tai jam kaip ir pakilo pasitikijeimas savimi,,,,o tai jau buvo visai nusivyles....
o mes nors planuojam jau senai.....bet niekaip.... tai va mes bandydavom po menesiniu - ir taip kas 2-3 dienas, o i menesiniu pabaiga ne -...tai sakau va dabar meginsim kiekviena diena po men....ir tada zesim gal bus rezultatas nes kai paskutiny karta - kai buvau pas gine,...kuri net manes neapzejioo,,,, tai sako vaikus dayti geriausia 14 d... o tu daryk nedares - kaip ner taip ner.... ir aplamai ta ginek... "dura" - niekada nebeisiu pas ja. vo. QUOTE(l-u-x @ 2007 12 03, 11:35) Labukas, prisijungiau ir as prie jusuniekad nemaniau kad per mmm galima pastoti, ms su vyru bandon nuo spalio men, bet vis dar rezultatu nesimato Labai tikėtina, kad įmanoma, nes ciklas gana trumpas
tikiuosi nereikes ilgai laukti angeliuko, ir kaledom galesiu padovanoti nuoslabiausia dovana
Sveikutes mergytes
oi kiek cia visko prisiskaiciau, suzinojau, bet...nors visa laika labai patinko skaiciai ir darbas vien skaiciai, bet nu niekaip niekaip...nesuprantu kaip ta cikla skaiciuoti, vaisingas dienas ir t.t... Taip pat su vyru jau norime pradeti leliu, bet manau, akd nieko as neskaiciuosiu...kaip Dievas duos, taip... Kai buvau seimos centre, akusere pasakojo kaip yra lengviausia atpazinti vaisingas ir nevaisingas dienas. Tai va ji pasake taip: kad moters vaisingiausios dienos, kai iskyros buna labai skystos ir tasios tasios; o nevaisingos, kai tokios kietokos,i gumuliukus ar pan. Na nzn kiek cia tiesos, bet...
labukas , na as ir kiek skaitinejau internete tai apie isskyras ta ir raso, bet zinai kiekvienai skirtingai.As net neisivaizduoju kaip yra pas mane, bet pagal isskyras tai man butu vaisingos bienos bet jau 2men bandom ir nieko
Nesulaukiu tos dienos kada galesiu vyrui pranesti kad musm pavyko, ir turesim vaikeli, abu to norim jau seniai, bet pradejom tik pries 2 men.
Na as taip save stebiu jau pora menesiuku, mintyse sau pasakau: va dabar mano vaisingos dienos, va dabar nea
Mes dar kolkas nepradejom, tik planuojam, bet mano vyras toks optimistas, kad pyktis ima - siaubingai, jam tai atrodo taip paprasta...kad ir norisi ji imt pasidint prie kompo, ijunkt supermamu foruma ir atvert akis.... QUOTE(Deissy @ 2007 12 04, 16:46) Na as taip save stebiu jau pora menesiuku, mintyse sau pasakau: va dabar mano vaisingos dienos, va dabar nea Mes dar kolkas nepradejom, tik planuojam, bet mano vyras toks optimistas, kad pyktis ima - siaubingai, jam tai atrodo taip paprasta...kad ir norisi ji imt pasidint prie kompo, ijunkt supermamu foruma ir atvert akis.... Ne visoms sunkiai gaunasi - kitoms pastoti labai lengva; sėkmingas būna jau pirmas mėnuo Apie gleives jūs teisingai šnekate; be to pastebėkite, jog vaisingos gleivės būna vidury ciklo. Manau, jog taip yra pas visas moteris. Tik tiek, kad ne pas visas moteris vyro kiaušinėliai gali išlikti vienodą laiką. Esu skaičiusi, jog pas kai kurias jie gyvybingi vos puse valandos Tokios mano žinios Sėkmės darbuose QUOTE(Diax @ 2007 12 04, 16:12) Na del sito tikrai priestarausiu, netikslu taip sakyt. Vaisingos dienos (o kartu ir gleives) buna mazdaug pries 12-16d. iki prasidedant menesinem, taigi ar tai bus ciklo vidurys, priklauso nuo ciklo ilgio. Jei ciklas 28d., tai gali but daugmaz ciklo vidurys -apie 12-16 ciklo diena, jei trumpas ciklas - apie 21d., tai vaisingos dienos gali but iskart prasirgus menesinem, jei ilgi ciklai - virs 35d, tai vaisingos dienos bus tik apie 20 ciklo diena.
Mano nuomone baigesi mm ir rekia
QUOTE(liepsnele @ 2007 12 04, 22:38) Na del sito tikrai priestarausiu, netikslu taip sakyt. Vaisingos dienos (o kartu ir gleives) buna mazdaug pries 12-16d. iki prasidedant menesinem, taigi ar tai bus ciklo vidurys, priklauso nuo ciklo ilgio. Jei ciklas 28d., tai gali but daugmaz ciklo vidurys -apie 12-16 ciklo diena, jei trumpas ciklas - apie 21d., tai vaisingos dienos gali but iskart prasirgus menesinem, jei ilgi ciklai - virs 35d, tai vaisingos dienos bus tik apie 20 ciklo diena. Rašiau iš savo patirties. Mano ciklas vidutinio ilgio QUOTE(liepsnele @ 2007 12 04, 22:38) Kažkaip jautriai sureagavai QUOTE(l-u-x @ 2007 12 03, 11:35) Labukas, prisijungiau ir as prie jusuniekad nemaniau kad per mmm galima pastoti, ms su vyru bandon nuo spalio men, bet vis dar rezultatu nesimato Sveikute, as pastojau iskart po mmm. tikra imanoma. Sekmes
Sveikos, mm taip ir neatejo per savaitgali, siandien ju taip pat nera, o turejo buti gruodzio 7 d. Bet kad esu
Na 80 procentu tirkai nera, bet juk atsiranda moteru kurios pastoja, reiskia imanoma. Mano drauge pastojo per menesines, dukrytei jau puse metu
|