Reikia Jusu konsultacijos, nutariau skirtis su vyru, bet jis geruoju ne nori, taip supratau is jo zodziu. jis man prikaisioja tai, kad pati kalta, turiu kita vyra, ir t.t. nors skyriuosi tik del to, kad vyras megsta isgert ir nelabai padedavo man su vaiku. mane netenkino toks gyvenimas su juo, ir nusprendziau isiskirt. bendro turto mes neturim, tik kai kuriuos daiktus, kuriuos pirkom issimoketinai, ir vyras uz juos moka. jis mano kad fotoaparatas uz 1000 lt yra jo, o plejeris ir plauku dziovintuvas mano, nors ju verte tik 300 lt. turto as dalint nesiruosiu, tik dabar vyras sako, kad neduos vaikui pinigu, nes mano kad vaikas ne jo. kaip man tai irodyt? prasyti atlikti tevystes nustatymo tyrima? kaip apmokamas skyrybu procesas, as pavyzdziui nedirbu, esu studente, turim 1.3 m vaika. jeigu jo tevai pirko vaikeliui vystymo staleli, tai manau, tas stalelis priklauso vaikeliui, o ne kuriam nors is tevu? ir dar, ar toki maza vaika tevas gales pasiimt savaitgaliui pas save, jeigu as pries, nes manau jis deramai negales pasirupinti ir manau, kad tokio amziaus vaika 2 dienom skirti nuo motinos negalima.
vyras sako, arba savaitgaliams pasiimu vaika ir skiriames geruoju, arba jei nesutinku, neduos man pinigu, ir geruoju nesisikirs. as net nezinau ka daryt.
patarkit gal ka nors, is anksto dekoju uz konsultacija.