MAn ji visai nieko pasirode ir beje lengvai padaroma
Zadu ja pritaikyti ,juk lauko geliu sode ar kaime manau visad atsiras
Radau stai tokia ideja
MAn ji visai nieko pasirode ir beje lengvai padaroma Zadu ja pritaikyti ,juk lauko geliu sode ar kaime manau visad atsiras
Kokią gerą idėją pakišai!
puiki mintis, bet galima ir grazesni nusimegzti, Jumi saunuole kur tu atkasiai toki idomybe
Jumi, bet tu ir saunuole, jau as kaip ilendu i rankdarbiu skyreli, tai negaliu atsigrozeti visom grozybem, kokias jus visos siulot, man atrodo tuoj neturesiu laiko vaiku prieziurai
Jumi, tikrai labai sauni ideja
Susiena, o is kur galima "prikaupti" tokiu megintuveliu o namams man labai patiko sitie
Aciu uz grazius zodzius
o cia paaiskinimai kaip nerti ta langini papuosima
![]() Labai miela is ryto ant tokio kojytes is lovos nuleisti,bet bijociau toki daryti vien todel kad jame dulkes kaupiasi
O man tai avyte labaipatiko.tiesa dulkiu kaupimasis-didelis minusas.bat visai noreciau gauti schema,gal kada neturesiu ka veikti ar siuvynejimas atsibos...
Cia be zodziu
vabaliuk schemos neturiu
tokom nerealus foteliukas as jo tokio noriu!!!!!!!!! bet va salia ir kas is jo pakeltu reikia
galvojau gal yra kokia schemute...bet juk cia nesunku
![]() deja, be aprašymo
Scarlett,labai grazu
Ir man ta eglute
Nuuuu, merginos, čia ir galva apsisuko jūsų bežiūrint. Noriu visko
darau tik rankdarbiukus smulkius, megzti net nemoku beveik, tai gal paaiškinsit, kaip kamuoliukai daromi? Mačiau kažkada mamą darant, bet tiksliai nepamenu
Kad viskas butu vienoj vietoj ir neiasimetytu
![]() ![]() ![]() ![]()
![]()
[quote=Scarlett,2004 12 23, 13:48]
![]() matet maximoje kazkas panasaus tik is plunksnu yra...(cia graziau
gal galit paaiskinti, kas cia per daiktai?
Zaisliukai papuosimui, eglutei, su aplikacijom
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 01 06, 21:20) As tai manau, jog ten yra "meditaciniai rutuliukai". Kaip jie ishtikro vadinasi lietuvishkai tai ir nezinau. Bet jie yra paimami du i ranka ir sukami. Daznai ju viduje buna itaisytas toks kaip skambaliukas. Gerai ivaldzius technika, sukami tie kamuoliukai skleidzia vientisa melodija.... Gal ir klystu, bet mano variantas butu toks QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 01 06, 21:20) man atrodo kad cia yra zaisliukai kaledinei eglutei. ir Aga ziuriu mane aplenke
gal kas zino kaip daryti popierines ar medzegines geles????ar kokiu pavyzdziu turiy?
QUOTE(Asta @ 2005 01 06, 23:07) As tai manau, jog ten yra "meditaciniai rutuliukai". Kaip jie ishtikro vadinasi lietuvishkai tai ir nezinau. Bet jie yra paimami du i ranka ir sukami. Daznai ju viduje buna itaisytas toks kaip skambaliukas. Gerai ivaldzius technika, sukami tie kamuoliukai skleidzia vientisa melodija.... Gal ir klystu, bet mano variantas butu toks nu prie vieno is ju parasyta Window ball
Gal jau laikas butu pasidairyti smulkmeneliu Valentino dienai
Vis ziurejau ziurejau,labai cia visokiu graziu dalykeliu turit
Puodkeles [attachmentid=8192] Besmegenis-oro gaiviklis [attachmentid=8193]
Dovanu maiselis
[attachmentid=8194] Gimtadienio meskiukas [attachmentid=8195]
sachmatine pagalvele
[attachmentid=8196] dar viena pagalvele [attachmentid=8197]
dar viena
[attachmentid=8198] zaisliukas miegui [attachmentid=8199]
dar kokiu groziu radau
[attachmentid=8222] [attachmentid=8223] [attachmentid=8224] [attachmentid=8225]
Laaabai grau, o tas kazkas kur kaba ant spinteles rankenos labai tiktu mazylio pienelio buteliukui
Tas kur ant spinteles kabo skirtas sudeti polietileniniams maiseliams-per virsu sudedi,per apacia,kai reikia,istrauki. Ir grazu ir funkcionalu
oi oi dekui uz rozes.....labai grazu dabar bandysim gaminti......o gal kas zino kaip daryti tas geles kai prisisegti prie rubu galima .....
man tokia lovatiese pasakiskai grazi
fantastiska lovatiese, jauciu megsciau keleta metu
bet siaip juk ji yra labai paprastute
Nu lovatiesė tai fantastiška....
ar prisimenat šituos daiktelius? Man jie kažkodėl asocijuojasi su senais tarybiniais laikais....
Dar:
|