Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Įdomios smulkmenos
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Jumi
Radau stai tokia ideja
MAn ji visai nieko pasirode ir beje lengvai padaroma clap_1.gif
Zadu ja pritaikyti ,juk lauko geliu sode ar kaime manau visad atsiras wink.gif
user posted image
Susiena
Kokią gerą idėją pakišai! clap_1.gif Aš tokių mėgintuvėlių jau esu prisirinkusi, tik niekaip nesugalvojau kaip juos ant lango pritvirtinti. Mačiau kažkada žurnale, kad juos su lipdukais (tokiais "čiulptuvėliais", kokiais pvz. autobmbiliuose prie stiklo kas nors prisiklijuoja) prie stiklo priklijuoja, bet tie lipdukai su tokiu žiedeliu, į kurį tas mėgintuvėlis įsikiša. O kur tokių lipdukų gausi? O čia taip paprastai padaryta, faina! clap_1.gif Ir dar mintis: tokius mėgintuvėlius prisiuva prie pvz. apvalaus staliuko staltieses ir prideda po žiedelį - labai šventiškas staliukas gaunasi! biggrin.gif
Augė
puiki mintis, bet galima ir grazesni nusimegzti, Jumi saunuole kur tu atkasiai toki idomybe
Lukutis
Jumi, bet tu ir saunuole, jau as kaip ilendu i rankdarbiu skyreli, tai negaliu atsigrozeti visom grozybem, kokias jus visos siulot, man atrodo tuoj neturesiu laiko vaiku prieziurai doh.gif
afera
Jumi, tikrai labai sauni ideja clap_1.gif
Susiena, o is kur galima "prikaupti" tokiu megintuveliu g.gif ? Buna kur nors pirkti, ar reikia "blato"? biggrin.gif
newyear.gif

o namams man labai patiko sitie biggrin.gif :
Jumi
Aciu uz grazius zodzius blush-anim-cl.gif
o cia paaiskinimai kaip nerti ta langini papuosima wink.gif
user posted image
Šiaurė

Вот тут много интересного
http://www.ntv.ru/programs/family/kv/index.jsp?part=Vesch clap_1.gif
Jumi
user posted image
Labai miela is ryto ant tokio kojytes is lovos nuleisti,bet bijociau toki daryti vien todel kad jame dulkes kaupiasi sad.gif
vabaliukas
O man tai avyte labaipatiko.tiesa dulkiu kaupimasis-didelis minusas.bat visai noreciau gauti schema,gal kada neturesiu ka veikti ar siuvynejimas atsibos...
dygsnis
Cia be zodziu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Jumi
vabaliuk schemos neturiu sad.gif bet bumbulus ir taip padarysi, o kojytes ir galvyte tikrai numegzi ir be schemu smile.gif
tokom nerealus foteliukas as jo tokio noriu!!!!!!!!! bet va salia ir kas is jo pakeltu reikia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif (niekaip pati jau neatsistociau tongue.gif )
vabaliukas
galvojau gal yra kokia schemute...bet juk cia nesunku megalol.gif
Bo-Bo
QUOTE(tokom @ 2004 12 22, 08:30)
Cia be zodziu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

SUPER
clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Gal iškarpą galima
dygsnis
QUOTE(Bo-Bo @ 2004 12 22, 15:07)
SUPER
clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif
Gal iškarpą galima
*

Tik anglu kalba. Galiu atsiusti pashtu, nes per didelis failas. huh.gif
Scarlett
user posted image

deja, be aprašymo mad.gif
Lukutis
Scarlett,labai grazu thumbup.gif , o kaip galima butu pasidaryti ta grozi g.gif
AušraTa
Ir man ta eglute thumbup.gif
vabaliukas
clap_1.gif ,labaio grazu.jei kas isiaiskinsit kaip daryti ta eglute,bukit geros parasykit wub.gif
Susiena
QUOTE(afera @ 2004 12 20, 18:29)
Jumi, tikrai labai sauni ideja  clap_1.gif
Susiena, o is kur galima "prikaupti" tokiu megintuveliu  g.gif ? Buna kur nors pirkti, ar reikia "blato"? biggrin.gif
newyear.gif

o namams man labai patiko sitie biggrin.gif :
*

Jumi, as tai mėgintuvėlius per šiokį tokį blatą susiveikiau, bet manau, jų kažkur galima įsigyti... g.gif
Kazimiera d'Artanjan
Nuuuu, merginos, čia ir galva apsisuko jūsų bežiūrint. Noriu visko tongue.gif
darau tik rankdarbiukus smulkius, megzti net nemoku beveik, tai gal paaiškinsit, kaip kamuoliukai daromi?
Mačiau kažkada mamą darant, bet tiksliai nepamenu sad.gif
Vilva
Kad viskas butu vienoj vietoj ir neiasimetytu smile.gif:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Augė
user posted image
user posted image
vabaliukas
[quote=Scarlett,2004 12 23, 13:48]
user posted image

matet maximoje kazkas panasaus tik is plunksnu yra...(cia graziau wink_3.gif )
Ieva-Pieva
gal galit paaiskinti, kas cia per daiktai? blush-anim-cl.gif
Aga
Zaisliukai papuosimui, eglutei, su aplikacijom smile.gif
Asta
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 01 06, 21:20)
gal galit paaiskinti, kas cia per daiktai?  blush-anim-cl.gif
*

As tai manau, jog ten yra "meditaciniai rutuliukai". Kaip jie ishtikro vadinasi lietuvishkai tai ir nezinau. Bet jie yra paimami du i ranka ir sukami. Daznai ju viduje buna itaisytas toks kaip skambaliukas. Gerai ivaldzius technika, sukami tie kamuoliukai skleidzia vientisa melodija....

Gal ir klystu, bet mano variantas butu toks smile.gif
madrid
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 01 06, 21:20)
gal galit paaiskinti, kas cia per daiktai?  blush-anim-cl.gif
*

man atrodo kad cia yra zaisliukai kaledinei eglutei. blink.gif tikriausiai g.gif biggrin.gif

ir Aga ziuriu mane aplenke doh.gif ziopla as visai doh.gif blush-anim-cl.gif
loretaltl
gal kas zino kaip daryti popierines ar medzegines geles????ar kokiu pavyzdziu turiy?
ivi
Rozyte:
ir aprasymas:
http://www.dekototal.de/ware/bastelanleitung_baenderrose.htm
Čili
QUOTE(Asta @ 2005 01 06, 23:07)
As tai manau, jog ten yra "meditaciniai rutuliukai". Kaip jie ishtikro vadinasi lietuvishkai tai ir nezinau. Bet jie yra paimami du i ranka ir sukami. Daznai ju viduje buna itaisytas toks kaip skambaliukas. Gerai ivaldzius technika, sukami tie kamuoliukai skleidzia vientisa melodija....

Gal ir klystu, bet mano variantas butu toks  smile.gif
*

nu prie vieno is ju parasyta Window ball g.gif tai gal visgi papuosimai biggrin.gif
Augė
Namų dekoras
dorado
Gal jau laikas butu pasidairyti smulkmeneliu Valentino dienai wink_3.gif
Neglaite
Vis ziurejau ziurejau,labai cia visokiu graziu dalykeliu turit thumbup.gif Biski ir as radau,tik be aprasymu.

Puodkeles
[attachmentid=8192]

Besmegenis-oro gaiviklis
[attachmentid=8193]

Neglaite
Dovanu maiselis
[attachmentid=8194]

Gimtadienio meskiukas
[attachmentid=8195]
Neglaite
sachmatine pagalvele
[attachmentid=8196]

dar viena pagalvele
[attachmentid=8197]

Neglaite
dar viena biggrin.gif
[attachmentid=8198]

zaisliukas miegui
[attachmentid=8199]
Neglaite
Valentinui smile.gif
Neglaite
dar kokiu groziu radau
[attachmentid=8222]
[attachmentid=8223]
[attachmentid=8224]
[attachmentid=8225]
Augė
kazkada ir mes zaidem popierinemis lelemis dabar jos puosnesnes, gal kuri dukrai soske.gif nores 000164.gif
dorado
Laaabai grau, o tas kazkas kur kaba ant spinteles rankenos labai tiktu mazylio pienelio buteliukui smile.gif einant i lauka , Tik reiktu megzt is siltesniu siulu
Neglaite
Tas kur ant spinteles kabo skirtas sudeti polietileniniams maiseliams-per virsu sudedi,per apacia,kai reikia,istrauki. Ir grazu ir funkcionalu thumbup.gif . Bet galima pritaikyti kam tik norite wink_3.gif biggrin.gif
loretaltl
oi oi dekui uz rozes.....labai grazu dabar bandysim gaminti......o gal kas zino kaip daryti tas geles kai prisisegti prie rubu galima .....
une
man tokia lovatiese pasakiskai grazi thumbup.gif
Jūružė
fantastiska lovatiese, jauciu megsciau keleta metu
une
bet siaip juk ji yra labai paprastute wink.gif bet turbut paprastume ir slypi grozis smile.gif
Peperoni
Nu lovatiesė tai fantastiška.... thumbup.gif

ar prisimenat šituos daiktelius? Man jie kažkodėl asocijuojasi su senais tarybiniais laikais.... megalol.gif Vat jeigu taip apmezgus - nors ne tokia baisi ta guma būtų... megalol.gif
Ieva-Pieva
megalol.gif pamaciau ir negalejau sustoti juoktis thumbup.gif ta guma- manousgulovas kai salta arkai pilva skauda tongue.gif arciau vyro, tskant megalol.gif
Peperoni
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 01 13, 16:07)
megalol.gif  pamaciau ir negalejau sustoti juoktis  thumbup.gif ta guma- manousgulovas kai salta arkai pilva skauda  tongue.gif arciau vyro, tskant  megalol.gif
*

megalol.gif megalol.gif megalol.gif megalol.gif megalol.gif megalol.gif megalol.gif megalol.gif
Peperoni
Dar:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.