Labai kvaila.....
Pora buvusių vaikinų vardaų man yra labai gražūs, ir vyras nežino...
Ir vistiek niekada neduočiau sūnui buvusiojo vardo, kažkokia nesamonė taip daryti. Įsivaizduoju tokią situaciją, netikėtai sutinku tą buvusį, ir jis išgirsta, kad kviečiu savo vaiką jo vardu... net ir ne ta priežastis... vistiek nesamonė
Nesamone
Tikrai neduociau
Oi ne ne,nes MB zino ex varda
Ne! PAskui dar pagalvotu, kad jo vaikas
neduociau
Nesamone. Tikrai niekada neduociau.
Nesugalvociau tokios nesamones
as daviau abiems vaikams tokius vardus kaip buvo mano vaikinai priesh mb -nieko tokio -jeigu tik patinka ir neesi isimylejusi to vaikino iki dabar
ir tikrai neisivaizduoju visai nieko susyjusio su jais ir trecia duociau buvusio kurio nors jeigu butu grazus man vardas -bet kad jauciu nebus taip, nes tikiuosi kad dukryte ishejo shi kart
Kategoriškai ne
Ne, neduočiau. Išvis nenorėčiau duoti kokio pažįstamo žmogaus vardo
Jei meilė sena, nekelianti skausmingų prisiminimų, o vardas atitinka ir mano ir vyro skonį, tada kodėl ne. Bet jei tai buvo labai rimta draugystė, apie kurią labai puikiai žinotų visi, tada, kad ir koks vardas gražus būtų, neduočiau...
Neduociau
neduociau
ko gero neduociau
duočiau, jei vardas gražus
Nebent kokios slaptos neissipildziusios jaunystes mailes varda, bet ne is realiai buvusiu santykiu.
neduočiau,praeitis yra praeitis
Neduočiau. O jei dar vyras žinotų apie buvusįjį, tai ir neleistų.
Neduociau. Praeitis tikrai yra praeitis irm nereikia man jokiu priminimu
na jau
neduočiau, nes manau nevalingai vis tiek visokios asociacijos ar prisiminimai su tuo vardu vis tiek išlystų
Tikrai neduociau, kad ir koks grazus tas vardas butu... As netgi vyrui pasakiau, kad sunui varda rinksi tu, o dukrai as, kad nebutu jokiu buvusiu meiliu vardu
Neduociau. nors man vardas jo labai grazus,taip kad yra ir kitu graziu vardu
Neduočiau
Neduociau, viena priezastis
Niekada neduociau
Duočiau, jei ta meilė buvo vaikystėje, nerimta ir nesukelia blogų prisiminimų.
Greičiausiai,kad neduočiau. Nebent tiek man,tiek vyrui patiktų tas vardas:)
Mano vardu dvi mergytės pavadintos
Tėčiai - ne senos meilės, bet sakė svajoję, kad jų dukros būtų į mane panašios
Iki savo vyro rimtu kavalieriu neturejau, o visokiu paauglystes meiliu-seiliu vardus duociau, jei butu grazus. Vieno yra
Tik tuo atveju, jei mano vyrui ir man būtų labai labai gražus vardas.
Neduočiau, kam tie nereikalingi prisiminimai..
Jei mums tas vardas būtų pats gražiausias ir nesukeltų blogų prisiminimų, tai duočiau
Neduočiau.Vardas man labai gražus, bet nenoriu bereikalingų prisiminimų.
Mano buvusio vardas toks pat dabartinio vyro
Jeigu vardas grazus ,tai kodel gi ne
|