Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar duotumėte savo vaikui buvusio vaikino vardą?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4
M & G
Jeigu su tuo ex rimtesni santykiai buvo neduočiau schmoll.gif O jeigu vaikystės, paauglystės kvailionės, tai tiesiog nesiskaito smile.gif
Meina
Aš neduočiau, ar tai būtų buvus ilgalaikė draugystė, ar ne schmoll.gif
Smilga222
man du graziausi wardai yra mano buwusiuju.kai juos pasakiau wyrui grieztai uzprotestawo(zinojo apie juos).na bet suprantu ji.nusileidau 4u.gif
Elmiko
Neduočiau schmoll.gif
-rasa-
blink.gif schmoll.gif
dincek2006
Kad ir koks gražus būtų vardas,bet buvusios meilės vardu ,nepavadinčiau savo mažylio schmoll.gif Yra daug gražių vardų cool.gif
Dangiuks
Kodėl gi ne, jeigu vardas išties gražus blush2.gif 4u.gif
GieNa
As irgi niekad neduociau schmoll.gif
O vat mano Ex kvailys dave savo netikrai dukrai mano varda doh.gif doh.gif Ir dar sugyventinei nezinant, zodziu das idiotish cool.gif
Amaya
Neduočiau schmoll.gif Yra ir kitokių gražių vardų, ne vien tik ex vardai biggrin.gif
zuasta
Jei vardas grazus, tai kodelgi ne? g.gif
dovillee
tikrai neduociau blink.gif
ooo
as duociau, nes 3 berniukams vardus sugalvojau, kai man buvo 13 rolleyes.gif ir cia tik sutapimas, kad vienas buves toki pat varda turejo rolleyes.gif
tai reiks po truputi galvot, kad atsirastu, kam tuos vardus duot biggrin.gif
TANGOO
niakada
Zuma
Man buvo taip -aš draugavau su savo vaikinu, paauglystėj dar, ir patikau kitam bachūrui. Tas kitas staiga susituokė (iš reikalo) o vaikutį mano vardu pavadino (tik vyriškas variantas) blink.gif Bendravau aš paskui ir su jų visa šeima (vaikutis angeliško grožio bigsmile.gif ), bet neklausiau ar čia kažkoks ryšys yra, nepatogu kažkaip buvo. Bet, įtariu, kad yra ax.gif
Pati tai nė už ką neduočiau vyro ex draugės vardo, ir savo ex'o neduočiau, yra daug kitų vardų cool.gif
VITA_V
tikrai ne biggrin.gif
rasulkadz
oi ne,tikrai tikrai neduociau schmoll.gif
Girasol
nu jau ne, o paskui visa laik ir primins apie tai, na nebent mano ex vardas butu toks, kokio jau seniai savo vaikuciui noriu ax.gif
Aisss
Nė už ką neduočiau vyro buvusios draugės ar savo buvusiojo schmoll.gif vardo
dori
Aš tai duočiau, man patinka buvusio vardas ir viskas senai buvo, jokių jausmų nebėra ir nieko man tas vardas neprimena. Gražus vardas ir tiek. Bet vyras neleistų.
Natoske
Jei vardas grazus kodelgi ne,tai tik vardas mirksiukas.gif
LedineLedi
niekada
Ledietė
Yra daugybe graziu vardu, kuriais nebuvo kvieciami mylimieji. Tikrai nepavadinciau savo kinderiuko buvusio vardu
Wildberry
Niekada neduociau schmoll.gif
ejeva
Nedaviau ir neduočiau. tongue.gif O ir vardas negražus buvo. irnesakyk.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Lakūdra
Duočiau, jei vardas gražus
Papildyta:
QUOTE(ejeva @ 2007 05 27, 12:39)
O ir vardas  negražus buvo.  irnesakyk.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

tai todėl ir neduotum lotuliukas.gif
ejeva
QUOTE(Lakūdra @ 2007 05 27, 13:18)
tai todėl ir neduotum  lotuliukas.gif
*

Tai kad daugiau nebegimdysiu ax.gif lotuliukas.gif Pfu pfu pfu unsure.gif lotuliukas.gif Nebent kokį augintinį pavadint galėčiau mastau.gif lotuliukas.gif
Lakūdra
QUOTE(ejeva @ 2007 05 27, 13:24)
Tai kad daugiau nebegimdysiu  ax.gif  lotuliukas.gif Pfu pfu pfu   unsure.gif  lotuliukas.gif Nebent kokį augintinį pavadint galėčiau  mastau.gif  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tai išduok, koks tas negražus vardas tinkantis tik augintiniui lotuliukas.gif
Festa
Buvo mintys tokia, kad duot is pradziu, nes zmogus begalo geras buvo ir vardas nieko, bet laikui begant nuomone pasikeite. smile.gif
ejeva
QUOTE(Lakūdra @ 2007 05 27, 13:29)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
tai išduok, koks tas negražus vardas tinkantis tik augintiniui  lotuliukas.gif
*

Negaliu. ax.gif Prieš tą žmogų nefaina būtų. blush2.gif biggrin.gif
Lakūdra
QUOTE(ejeva @ 2007 05 27, 13:43)
Negaliu.  ax.gif Prieš tą žmogų nefaina būtų.  blush2.gif  biggrin.gif
*

ech verysad.gif
Marsella
Jei vardas gražus ir sentimentai apie tą vaikiną geri - kodėl gi ne? 4u.gif o jei prisiminimai apie jį blogi - neduočiau schmoll.gif
ie_va
jei grazus vardas ir zinociau,kad to vaikino niekda jau nebesutiksiu tai duociau ax.gif
zuikiniauskienė
QUOTE(ejeva @ 2007 05 27, 12:39)
Nedaviau ir neduočiau.  tongue.gif O ir vardas  negražus buvo.  irnesakyk.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O jei gražus būtų buvęs? bigsmile.gif
Terija:)
QUOTE(Marsella @ 2007 05 27, 15:09)
Jei vardas gražus ir sentimentai apie tą vaikiną geri - kodėl gi ne? 4u.gif 

Butent mirksiukas.gif
foje
As tai neduociau,nes atrodo,kad visa gyvenima mano vaikas asocijuotusi su mano buvusiu.Man visi vardai asocijuojasi su tais zmonem kuriuos pazistu ar pazinojau:)
Niktė
Nu tikrai neduočiau schmoll.gif
Astarta
QUOTE(foje @ 2007 05 30, 05:22)
As tai neduociau,nes atrodo,kad visa gyvenima mano vaikas asocijuotusi su mano buvusiu.Man visi vardai asocijuojasi su tais zmonem kuriuos pazistu ar pazinojausmile.gif
*

drinks_cheers.gif man vardas Marina labai patinka, netgi galvojau dukrytei tokį vardą duot, bet pažistu dvi moteriškes Marinas, tai jos man, kaip žmonės, tiesą sakant... nelabai... daviau kitą vardą rolleyes.gif
<Intraverte>
Mano atsakymas: "duočiau, jei vardas gražus". Jeigu kažkada seniai draugavau su kokiu, pavyzdžiui, Tautvydu ar Skirmantu ir man šitie vardai patys gražiausi, kodėl negaliu duoti? Vien iš principo, kad toks vardas buvo manojo "ex"?
Nematau čia jokių sąsajų... Net tokių klausimų nekilo man niekad... mega_shok.gif
aistushka
Duočiau. Žinoma, priklauso ir nuo to, kokie liko atsiminimai su tuo vardu... Jeigu tik blogi, ar jausčiuosi "nukentėjusi" nuo tam tikrų santykių, tai geriau neprisiminti nemalonios preities.
-agne
Duočiau, jei vardas gražus smile.gif Dabar aš myliu saviškį, o visi kiti jau buvę nebuvę, ir man visiškai nesvarbu, ką jie pagalvos biggrin.gif Manau, kad nieko neteisingo ir nepagalvotų, jeigu pati neparodytum, kad tau dėl tokio vardo nepatogu prieš jį ar pan. O jei paisysi ir tų mokyklinių / darželinių meilių, gali būti ir taip, kad išvis vardų nebeliks tongue.gif biggrin.gif

Neduočiau tik tuo atvejų, jei vaiko tėvas ir būtų tas ex'as 4u.gif
logika
QUOTE(<Intraverte> @ 2007 08 02, 14:35)
Mano atsakymas: "duočiau, jei vardas gražus". Jeigu kažkada seniai draugavau su kokiu, pavyzdžiui, Tautvydu ar Skirmantu ir man šitie vardai patys gražiausi, kodėl negaliu duoti? Vien iš principo, kad toks vardas buvo manojo "ex"?
Nematau čia jokių sąsajų... Net tokių klausimų nekilo man niekad...  mega_shok.gif
*

aš irgi duočiau,jei vardas gražus thumbup.gif
Demi
QUOTE(foje @ 2007 05 30, 06:22)
As tai neduociau,nes atrodo,kad visa gyvenima mano vaikas asocijuotusi su mano buvusiu.Man visi vardai asocijuojasi su tais zmonem kuriuos pazistu ar pazinojau:)
*

pritariu smile.gif
MysticWoman
niekada neduociau.
Žanetyte
Neduociau, nes tikiu kad jis man visada primintu ta vaikina, be to netycia susitikus pvz, savo ex pristatai savo vaika tokiu pat vardu doh.gif nugi kazi ka jis pagalvotu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
rasytukass
niekada smile.gif
auroryte
Vajezau, itikrai, ne nes jis jau buvęs, tai praeitis, ir tikriausiai, nelabai kokia patirtis, jei jau jis buvęs, tai su tuo žmogumi tikrai gerai nebuvo.
inarazina
schmoll.gif Tikrai neduočiau. Tegul atsiminimai lieka atsiminimais!
persy
gera apklausa lotuliukas.gif nea neduociau ax.gif
Mimuke
dar ko blink.gif
tikrai ne.
aretat
Duociau, jei tas vaikas butu nuo buvusiojo ir ji tektu auginti vienai. Bet kai taip nera, tai ka gali zinot, kaip butu g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.