Jeigu su tuo ex rimtesni santykiai buvo neduočiau
Aš neduočiau, ar tai būtų buvus ilgalaikė draugystė, ar ne
man du graziausi wardai yra mano buwusiuju.kai juos pasakiau wyrui grieztai uzprotestawo(zinojo apie juos).na bet suprantu ji.nusileidau
Neduočiau
Kad ir koks gražus būtų vardas,bet buvusios meilės vardu ,nepavadinčiau savo mažylio
Kodėl gi ne, jeigu vardas išties gražus
As irgi niekad neduociau
O vat mano Ex kvailys dave savo netikrai dukrai mano varda
Neduočiau
Jei vardas grazus, tai kodelgi ne?
tikrai neduociau
as duociau, nes 3 berniukams vardus sugalvojau, kai man buvo 13
tai reiks po truputi galvot, kad atsirastu, kam tuos vardus duot
niakada
Man buvo taip -aš draugavau su savo vaikinu, paauglystėj dar, ir patikau kitam bachūrui. Tas kitas staiga susituokė (iš reikalo) o vaikutį mano vardu pavadino (tik vyriškas variantas)
Pati tai nė už ką neduočiau vyro ex draugės vardo, ir savo ex'o neduočiau, yra daug kitų vardų
tikrai ne
oi ne,tikrai tikrai neduociau
nu jau ne, o paskui visa laik ir primins apie tai, na nebent mano ex vardas butu toks, kokio jau seniai savo vaikuciui noriu
Nė už ką neduočiau vyro buvusios draugės ar savo buvusiojo
Aš tai duočiau, man patinka buvusio vardas ir viskas senai buvo, jokių jausmų nebėra ir nieko man tas vardas neprimena. Gražus vardas ir tiek. Bet vyras neleistų.
Jei vardas grazus kodelgi ne,tai tik vardas
niekada
Yra daugybe graziu vardu, kuriais nebuvo kvieciami mylimieji. Tikrai nepavadinciau savo kinderiuko buvusio vardu
Niekada neduociau
Nedaviau ir neduočiau.
Buvo mintys tokia, kad duot is pradziu, nes zmogus begalo geras buvo ir vardas nieko, bet laikui begant nuomone pasikeite.
Jei vardas gražus ir sentimentai apie tą vaikiną geri - kodėl gi ne?
jei grazus vardas ir zinociau,kad to vaikino niekda jau nebesutiksiu tai duociau
QUOTE(Marsella @ 2007 05 27, 15:09) Jei vardas gražus ir sentimentai apie tą vaikiną geri - kodėl gi ne? Butent
As tai neduociau,nes atrodo,kad visa gyvenima mano vaikas asocijuotusi su mano buvusiu.Man visi vardai asocijuojasi su tais zmonem kuriuos pazistu ar pazinojau:)
Nu tikrai neduočiau
QUOTE(foje @ 2007 05 30, 05:22) As tai neduociau,nes atrodo,kad visa gyvenima mano vaikas asocijuotusi su mano buvusiu.Man visi vardai asocijuojasi su tais zmonem kuriuos pazistu ar pazinojau
Mano atsakymas: "duočiau, jei vardas gražus". Jeigu kažkada seniai draugavau su kokiu, pavyzdžiui, Tautvydu ar Skirmantu ir man šitie vardai patys gražiausi, kodėl negaliu duoti? Vien iš principo, kad toks vardas buvo manojo "ex"?
Nematau čia jokių sąsajų... Net tokių klausimų nekilo man niekad...
Duočiau. Žinoma, priklauso ir nuo to, kokie liko atsiminimai su tuo vardu... Jeigu tik blogi, ar jausčiuosi "nukentėjusi" nuo tam tikrų santykių, tai geriau neprisiminti nemalonios preities.
Duočiau, jei vardas gražus
Neduočiau tik tuo atvejų, jei vaiko tėvas ir būtų tas ex'as QUOTE(<Intraverte> @ 2007 08 02, 14:35) Mano atsakymas: "duočiau, jei vardas gražus". Jeigu kažkada seniai draugavau su kokiu, pavyzdžiui, Tautvydu ar Skirmantu ir man šitie vardai patys gražiausi, kodėl negaliu duoti? Vien iš principo, kad toks vardas buvo manojo "ex"? Nematau čia jokių sąsajų... Net tokių klausimų nekilo man niekad... aš irgi duočiau,jei vardas gražus
niekada neduociau.
Neduociau, nes tikiu kad jis man visada primintu ta vaikina, be to netycia susitikus pvz, savo ex pristatai savo vaika tokiu pat vardu
niekada
Vajezau, itikrai, ne nes jis jau buvęs, tai praeitis, ir tikriausiai, nelabai kokia patirtis, jei jau jis buvęs, tai su tuo žmogumi tikrai gerai nebuvo.
gera apklausa
dar ko
tikrai ne.
Duociau, jei tas vaikas butu nuo buvusiojo ir ji tektu auginti vienai. Bet kai taip nera, tai ka gali zinot, kaip butu
|