Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip daryti?
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Konsultacijos šeimos ir darbo teisės klausimais
Raa
laba diena. g.gif
Su vyru esame susituoke 3 metai. Turime metuku suneli. Gyvename anytos bute, bet ji dabar ruosiasi pirkti mums nama uzmiestyje. Minejo, kad rusiasi rasyti savo vardu. Bet as labai noreciau , kad namas butu aprasytas mano vyro vardu. Kiek suprantu, tuo atveju tureciau ir as teises i ta nekilnojamaji turta skirybu atveju.
Jaigu ji aprasys savo vardu, paliks sunui testamenta, jokiu teisiu i ta turta as neturesiu??? o musu vaikas ??? Tuo labiau , kad reikes imti paskola, isikurimui. Prasau padekite man, atsakydami i mano klausyma... Kol dar nevelu, noreciau apsidrausti ir as ir apdrausti savo vaika. Aciu labai, lauksiu atsakymo. smile.gif
Gedmantas Gedminas
Jei anyta pirks namą už savo pinigus, tai jos teisė jį registruoti savo vardu. Ji gali dovanoti pinigus ar jau patį namą sūnui ar anūkui, tačiau nėra būdų priversti ją elgti su savo nuosavybe kitaip kaip pagal savo norą. Jei imsit paskolą ir pagerinsit turtą, tai skyrybų atveju pretenduosit į to turto dalį arba į atitinkamą kompensaciją pinigais.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.