Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Barbės ar Bratz?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3
Erszebeth
Taigi, kurio tipo lėlės (nebūtinai originalai, kalbu apie lėlės "sudėjimą") jums priimtinesnės, kurių jūsų dukros turi daugiau? (arba su kuriomis daugiau žaidžia?) Kuo patinka (nepatinka) vienos ir kitos?
ewita
Patinka tik barbės tipo lėlės, tos kitos kažkokios neestetiškos, neturim ne vienos Bratz, ir dukros jų nenori smile.gif
vija
Siaip pastebejimas Barbiu kainu tema.
Kadangi dukra lanko gimnastika, tai mums dabar svarbu, kad jos leles irgi sugebetu gimnastikuotis, nes daugeliui ju po pasirodymu luzta rankos ir kojos. Taigi atradom internete, o paskui netiketai i Vilniaus parduotuvese tokia Barbe "flex n' dance", kuri lankstosi visais imanomais budais. Va galit palyginti kainas ir padaryti savo isvadas:

Lygiai lygiai tokia pati originali Barbe:

Maximoje - 49,99 lt
Rimi - 99,99 lt
"Čipoline" Europoje - 150 lt

ot teip... g.gif
ewita
QUOTE(Erszebeth @ 2004 12 21, 00:28)
Taigi, kurio tipo lėlės (nebūtinai originalai, kalbu apie lėlės "sudėjimą") jums priimtinesnės, kurių jūsų dukros turi daugiau? (arba su kuriomis daugiau žaidžia?) Kuo patinka (nepatinka) vienos ir kitos?
*

Kokios lėlės labiau patinka tavo dukrai? smile.gif
Erszebeth
Ewita, maniškei taip pat labiau patinka Barbės tipas. Galbūt todėl, kad kai nupirkom pirmąją, originalią, Barbę, tų naujoviškų Bratz parduotuvėse dar nesimatė. Na, ir po to prasidėjo dapirkinėjimai, to tipo lėlių daugėjo, su panom ir vaikais jokių problemų, laksčiau po parduotuves ieškodama vyrų už prieinamą kainą laugh.gif Atsirado ir namas, ir baldai, ir žirgas, na, žodžiu, buvo užsikabliuota rimtai. Beje, visai nesitikėdama "pataikiau" nupirkti visai nebrangų vyrą, iš žaislų, skirtų bernams, kažkoks ten veikėjas su lankstomom per kelius kojom ir rankom, na ir jis tapo pačiu gerbiamiausiu vyrų giminės atstovu mano dukros lėlių kompanijoje (aišku, visų pirma buvo nuimti visi militaristiniai pribumbasai).

O dėl Bratz tipo - turi dvi gautas dovanų, bet su jomis nežaidžia ir prie Barbių kompanijos neprikomponuoja. Gal tas nenatūralus kūno sudėjimas nepatinka, nežinau. Pati sako, jog blogai, kad batas nusitraukia su visa koja. Man asmeniškai Bratz tokios stiliovos lėlės, gan dekoratyvios, bet juk ne aš jomis žaidžiu, kaip bebūt smile.gif Beje, Barbės lėlė turi ilgesnę istoriją (gal jau 50 metų, tiksliai nepamenu), ji universalesnė, gali būti ir nuotaka, ir mama, ir įvairių profesijų darbuotoja, ir klubinė panelė, o Bratz - tai, matyt (gal bent kol kas), tėra klubinės panelės tipas. Mes su vyru žvengiam, kad Barbė - tai lėlė pilnametė, o Bratz - tai lėlė pacankė tongue.gif Barbė "ruošia" suaugusio gyvenimui, o Bratz, matyt, paauglystei...
*Vaiva*
o mano tik su bratz zaidzia sako barbes jau atgyveno laugh.gif
turi po kelias diedeles,mezyciu nameliu pramogu parkus,masinas, zinoma visa tai kainuoja,bet tos leles man labiau patinka negu Barbes laugh.gif
milabra
Mums su dukra abejos patinka. Barbės veidelis mielesnis, bet Bratzė stiliova, labai madinga, o dar tos lūpos padažytos blizgalais...ir batai padoraus dydžio, neišsimėto biggrin.gif Iš pradžiu kraupino mane ta Bratz, kai dukra ją be batų nešiojosi. Negalėjau žiūrėti, sakau nešk iš čia tą partizanę su bigėm blink.gif Dabar jau nieko, pripratau.
Beje, Barbių rūbai kokybiškesni. Bratzių visų rūbelių siūlai plaikstosi, neapsiūlėti kraštai.
me_jurgiux
Na mano mergele tai svaigsta nuo Bratz leliu,o man tai pagal kaina labiau priimtinos Barbes smile.gif
bonbon
blink.gif biggrin.gif
QUOTE(vija @ 2004 12 21, 11:32)
Kadangi dukra lanko gimnastika, tai mums dabar svarbu, kad jos leles irgi sugebetu gimnastikuotis, nes daugeliui ju po pasirodymu luzta rankos ir kojos. Taigi atradom internete, o paskui netiketai i Vilniaus parduotuvese tokia Barbe "flex n' dance", kuri lankstosi visais imanomais budais. Va galit palyginti kainas ir padaryti savo isvadas:

Maximoje - 49,99 lt
Rimi - 99,99 lt

ot teip...  g.gif
*

AS manau kad maxima gali leisti padaryti normales kainas :
thumbup.gif
Nome
Mano dukra nesidomi nei vienomis, nei kitomis. tongue.gif bet jei butu mano valia-as jai siulyciau tik Bratz. Na man paciai jos priimtinesnes biggrin.gif
vija
QUOTE(bonbon @ 2005 01 06, 11:02)
blink.gif  biggrin.gif
AS manau kad maxima gali leisti padaryti normales kainas :
thumbup.gif
*

Negana to, tarpusvenciu laikotarpiu visiems Maximos zaislams buvo 30% nuolaida.

SANTA
Mes kaledom nupirkom Bratz lele,kol kas dar zaidzia .Idomu ,kad keiciasi batai , nu vien zodziu stiliova lele biggrin.gif :Dir tiek
Ede
Musu dukra is pradziu svaigo nuo Barbes,turi net kelias,poto uzsimane Bratz-gavo dovanu,pazaide ir kaip ir visi zaislai atsibodo unsure.gif Man asmeniskai abi kazkuo patinka,tik kol pripratau prie Brats tu koju,kol buna be batu blink.gif biggrin.gif
free
Mano mergaitė žaidžia tik su Barbėm ir be jokių vyrų smile.gif - sako o kam jie reikalingi thumbup.gif megalol.gif
Bratz lėlių irgi nenori, jai jos negražios wink_3.gif
Taigi, turi visokių barbių - undinių, princesių ir fėjų ir tuom labai patenkinta, bet kad ištisai žaistų....??tai nepasakyčiau doh.gif
Noa
Kokia nesamone, tokia va idomi apklausa, o as negaliu dalyvaut, nes neturiu dukros sad.gif Nei barbes neturiu, nei Bratz (nu ir pavadinimas biggrin.gif), tai ir nedalyvauju... sad.gif

Asmeniskai man labiau patinka Barbes, grazios jos man labai... Nueinu pas Milabra, tai bent paciupinet duoda biggrin.gif Bratz kazkokie snukiai kaip karpiu... sad.gif

Va, pasiguodziau smile.gif
Nome
Nesikrimsk, Noa! Dar ne vakaras, gal dar ir dukra turesi ir galesi sau dalyvauti apklausose i valias! biggrin.gif
Noa
QUOTE(Nome @ 2005 01 06, 20:38)
Nesikrimsk, Noa! Dar ne vakaras, gal dar ir dukra turesi ir galesi sau dalyvauti apklausose i valias! biggrin.gif
*

Nu turiu viena maza kriksto, bet per maza ji dar barbems sad.gif
Daba reik kentet, kol uzaugs biggrin.gif
milabra
QUOTE(Noa @ 2005 01 06, 19:27)
Kokia nesamone, tokia va idomi apklausa, o as negaliu dalyvaut, nes neturiu dukros sad.gif Nei barbes neturiu, nei Bratz (nu ir pavadinimas biggrin.gif), tai ir nedalyvauju... sad.gif

Asmeniskai man labiau patinka Barbes, grazios jos man labai... Nueinu pas Milabra, tai bent paciupinet duoda biggrin.gif Bratz kazkokie snukiai kaip karpiu... sad.gif

Va, pasiguodziau smile.gif
*

Vajeee...net nenumaniau, kokia pas tave širdgėla dėl Barbių neturėjimo blink.gif Reikės Miglei papasakoti, mes tau gimtadienio proga Barbę padovanosime, nu negalima gi šitaip... O gal vistik sutiksi, kad mazgiui lėlę padovanotume? Nu kaip kad ir siūliau wink.gif
LiP
Mazesnioji zaidzia tik su Bratz.Dievina tiesiog jas.Turi tris diedeles ir tris mazas.
O va, anksciau ,gal pries sesis metus,tiksliai nepamenu,buvo tokios labai fainos leles - Lego Scala.Va cia tai lelytes buvo thumbup.gif .Pradejom rinkti kolekcija,bet dabar jau niekur nebematau tokiu lelyciu pirkti.Turim net nama.Tai dabar namas pritaikomas mazoms bratz lelytems smile.gif
sirduze
o manoji zaidzia su Barbem, ir be vyru jom nera ka veikti biggrin.gif sako, mama, tai kam man tada ta vestuvine suknele, jei nei vieno vyro neturiu megalol.gif Teko nupirkti ir vyra... Siaip, dabar jau pradeda dairytis ir i Bratz, taupo pinigelius, sake, pati nusipirks, labai jau norisi, kai drauges turi, o ji dar ne... O man tai kazkaip gal Barbes priimtinesnes, kol kas, kol Bratz dar nera... megalol.gif
luxx
Be jokio isimties buvo Barbes ir buvo reikalaujama tik originalu,nes kitoms luzta kojos ir rankos.Turim kruvele kokiu 10 ,jaunosios,undines,pliazininke ,balerinos ,negres ,su katinais ,sunim ir t.t.Plius aisku ,kas be ko ,vyrai .
Taciau mada nebutu mada ir i musu namus pradejo verztis Bratz,jau dvi,dabar verkiant reikia vyru ir Bratz katino (kuris man labai prie sirdies).Dabar Barbes vyrai palike visas Barbes istisai buciuojasi su Bratz. megalol.gif
Jeigu rimtai ,tai mada uzkreciantis dalyklas ,o kaip renkasi idomiai apziurinedama kiekviena aki ,lupas, plaukus ir tik tada nusprendzia kuri.Bet kuri netinka.Butu graudu ,jei reiktu jas pirkti .Musu issidelbejimas jos krikstu mama - mano sesuo kuri gyv.JAV ir uzvercia ja tom lelem .Nes mums cia butu smugis biudzetui.
JOVITA A.

Turim ir Barbę ir Bratz , dukrytė žaidžia daugiau su Bratz, o Barbė žaidime būna jos teta blink.gif , nes tikrai atrodo tokia '' pagyvenus '' , jas abi sulyginus.
velvet
QUOTE(vija @ 2004 12 21, 10:32)

Maximoje - 49,99 lt
Rimi - 99,99 lt

ot teip...  g.gif
*

Ka cia nusipaistei, gal neskiri kur tikra, kur ne ta lele. Arba ant nuolaidos uztaikei, nes tokio skirtumo, tai tikrai brangute nera.
vija
QUOTE(velvet @ 2005 02 21, 00:04)
Ka cia nusipaistei, gal neskiri kur tikra, kur ne ta lele. Arba ant nuolaidos uztaikei, nes tokio skirtumo, tai tikrai brangute nera.
*

Brangute, siūlau nesinervuoti ir nueiti pasižiūrėti. Beje tokios pat kainos tebegalioja ir dabar. Kaip suprantu, sunkiai gaudaisi lėlėse, įmetu, kaip atrodo tas daiktas:
user posted image
user posted image
user posted image

Ariella
QUOTE(ewita @ 2004 12 21, 10:44)
Patinka tik barbės tipo lėlės, tos kitos kažkokios neestetiškos, neturim ne vienos Bratz, ir dukros jų nenori smile.gif
*

Mano dukra irgi tik su barbem zaidzia, nors sake kad puse klases atnesa i mokykla bratzus, pati ju nenori. Sako, geriau dar viena barbe, nei ta baidykle su didele galva. schmoll.gif
saltrune
Maniškės barbės guli dėžėj, o Bratz karaliauja ir vaikų prisidarė biggrin.gif
milabra
QUOTE(saltrune @ 2005 03 17, 21:42)
Maniškės barbės guli dėžėj, o Bratz karaliauja ir vaikų prisidarė  biggrin.gif
*

O gal galima žinoti nuo ko? wink.gif Kaip jautiesi močiute tapusi? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
La Mariposa
Mano pana nei vienu nemegsta 4u.gif
Brooke
QUOTE(Ariella @ 2005 03 16, 14:47)
Mano dukra irgi tik su barbem zaidzia, nors sake kad puse klases atnesa i mokykla bratzus, pati ju nenori. Sako, geriau dar viena barbe, nei ta baidykle su didele galva.  schmoll.gif
*

Aga, tos Bratz tai kraupios unsure.gif Veideliai tokie pikti atrodo.. unsure.gif Tikiuosi, kad dukra niekada tokios lėlės neužsinorės, nes aš jos bijočiau, rimtai ax.gif
luxx
QUOTE(saltrune @ 2005 03 17, 21:42)
Maniškės barbės guli dėžėj, o Bratz karaliauja ir vaikų prisidarė  biggrin.gif
*

Taip taip jau ir mes "pasigimdem" Bratz dukryte ,o dabar porelei labai jau reiktu berniuko.Nu tokio sviesiu kunu ,sv.plaukais.Zodziu suprantat mamytes kokie cia reikalai. nail.gif
vija
Maximoje mano jau aukčiau minėta barbinė Dance 'n' Flex Teresa (lankstosi į visas puses kaip gimnastė) dabar nukainuota iki 19,99 Lt (ankščiau buvo 59,99). Kitur kainuoja apie 100 lt ir daugiau.

user posted image
Ria
Dukra ir visos jos drauges zaidzia su Bratz. Nors man ta lele visai nepatinka... bet vaikai kitaip galvoja
cafe girl
oi su tom bratz lelemis tai man jau galva skauda nes maniske jau turi ju virs 20 bet kiekviena karta nuejus i parde praso dar nupirkti.....o krikstu dukra gyvena .lt tai ir jai paklausiu ka nupirkti tai tik bratz leliu praso ....idomu kiek jos lt. kainuoja cia pas mus nuo 15 iki 35 doleriu
Twista
Man Bratz lėlės nepatinka...Su tokiom didelėm galvom...Ir pačios tokios piktos atrodo smile.gif Daug mieliau prie širdies paprastos barbės.
DEIVINA
Mano dukra irgi tik su barbem zaidzia.Va ir kaledom ušpraše dar viena kena nes barbes turi trys o kena tik viena g.gif
Paja
Pas maniškes šiuo metu "paleistos į apyvartą" ir Barbės, ir Bratz, ir dar kiek kitokios barbės iš "My scene" serijos. smile.gif Labiausiai jos patinka mažei. biggrin.gif
norge
QUOTE(cafe girl @ 2005 12 02, 17:44)
oi su tom bratz lelemis tai man jau galva skauda nes maniske jau turi ju virs 20 bet kiekviena karta nuejus i parde praso dar nupirkti.....o krikstu dukra gyvena .lt tai ir jai paklausiu ka nupirkti tai tik bratz leliu praso ....idomu kiek jos lt. kainuoja cia  pas mus nuo 15  iki 35 doleriu
*

Kainos praktiskai tos pacios.

Maniskei Bratz nepatinka. Pradzioj, kai jos tik pasirode, vyras atveze is kazkur. Buvo leles kaip leles, na, nelabai ten su ju proporcijom unsure.gif , bet buna blogiau. Bet dabar jos, persiprasau, kazkoks nesusipratimas. Ju KOJOS NUSIIMA. blink.gif Vat Barbei keiciant batukus, tiesiopg pakeiti batukus. O Bratz nuimi kojas iki blauzdu, uzmauni kitas . blink.gif blink.gif Kraupokai kazikaiptai...

Kaledoms nupirkau dukrai Barbe. Is Fashion Fever serijos, tokia lininiu sviesiu graziu plauku, subtilesnio makijazo... Priedu pripirkau- darbuzeliu, kepuryte su saliku...

Dukrai astuoneri. Ji dar nera turejus originalios Barbes. Netikru- keletas. Ir ne todel, kad pinigu neturetume smile.gif . O todel, kad praktiskai iki dabar ji nemate didelio skirtumo tarp originalo ir tu, kurios kainavo po keliolika litu. Ir siaip- nelabai ji linko prie leliu. Ir nemaciau reikalo metyti simtus. O dabar matau rolleyes.gif . Grazios man tos is Fashion Fever serijos. O dar po keleriu metu nupirksiu jai ta uz vos ne 300 lt.- ta, eksliuzyvine.sokoladine suknele. Na labai super. Net as tokios noreciau. unsure.gif
Feliksas
Mano dukrai patinka tik Barbė biggrin.gif
_Ryto_rasa_
O gal žinot kuo skiriasi (pati lėlė) Bratz, kainuojanti virš 40 litų nuo Bratz, kainuojančios 99 litus?
juokutis
QUOTE(*raskė* @ 2006 01 21, 00:59)
O gal žinot kuo skiriasi (pati lėlė) Bratz, kainuojanti virš 40 litų nuo Bratz, kainuojančios 99 litus?
*

biggrin.gif gal vienur su nuolaida kitur be.Bet pas mus jei tik prie leles pridetas koks mikrafonas(cia tipo lelei dainuot),dviratis ar kokie papildomi aksesuarai-auskariukai,akinukai ar batukai ir jau ziurek kaina sokteli.Arba pastebejau jei Bratze su mandresniais rubeliais jau irgi kiek brangesne.
Gitatuka
4u.gif ..maniske ir Barbes ir Bratzkes vienodai vertina, nors kartais daugiau zaidzia su bratzkem, gal del to kad pas pastarasias daugiau rubu blush2.gif
adj
QUOTE(norge @ 2005 12 15, 14:49)
Kainos praktiskai tos pacios.

blink.gif  Vat Barbei keiciant batukus, tiesiopg pakeiti batukus. O Bratz nuimi kojas iki blauzdu, uzmauni kitas . blink.gif  blink.gif  Kraupokai kazikaiptai...

Ištikrųjų...
allegro
Jau kokios šlykštynės tos Bratzės, tai ar begali būt baisesnė blink.gif lėlė, vien koks "snukis" {tikrai neapsiverčia liežuvis pavadinti veidu}...Na tik tiek gerai, kad mano vaikams nepatinka...
Oksis
QUOTE(allegro @ 2006 03 12, 20:10)
Jau kokios šlykštynės  tos Bratzės, tai ar begali būt baisesnė blink.gif  lėlė, vien koks "snukis" {tikrai neapsiverčia liežuvis pavadinti veidu}...Na tik tiek gerai, kad mano vaikams nepatinka...
*

Tai tu laiminga, o mes kaip tik pirkom, pas mus mokykloj jei jos neturi esi niekas blink.gif
yarrow
Bent jau Vilniuje tarp pradinukių populiariausios yra Bratz lėlės, Barbės nebeįdomios. Ir ne tik Bratz lėlės, o ir įvairūs jų daiktai (kambarys, automobilis, motociklas, Bratz "galvos" ir t.t). Maniškė tai sukaupusi Bratz lėlių ir visokių ten jų priedų tai tiek, kad jau nėr kur dėti, bet kad jinai nieko kito dovanų nenori...Tai ir perka visi seneliai, tetos tas Bratz.. Turi treningus Bratz, tapkes, pižamą, patalynę su Bratz, žaislinę kosmetiką...vienu žodžiu blink.gif Kieme gal dešimt paneliukių yra, visos tom Bratz žaidžia, net Bratz klubą įkūrė. lotuliukas.gif
Aš tai mielai ką nors kitą jai pirkčiau, ką nors naudingo pvz...Tai dabar kompromisą radom - už gerą mokymąsį pažadėjau jai kuprinę iš e-bay...su Bratz rolleyes.gif doh.gif

O kaina tų lėlių tai priklauso nuo to, kokių metų kolekcijos ta lėlė - senesnės yra pigesnės. Šiaip, mano pastebėjimu, pigesnės Bratz yra IKI parduotuvėj.
livija
Mano dukrai ( nors jau nėra mažytė) irgi patinka tik Barbės tipo lėlės. Jų veideliai gražesni, figūros proporcingesnės. Kiek žinau pažįstamų mergaitės irgi mieliau žaidžia su barbėmis, sako, kad joms drabužius lengviau siūti, modeliuoti.
Jurevaga
4u.gif Barbių mada tarp mūsų aštuonmečių jau senokai praėjusi. Krūvos jų sukrautos ir jau keli metai bevaik nebejudinamos. O kai pirkome buvo tokios gražios ir brangios blink.gif . su Bratz žaidžia noriau, tik pasirodžius naujai kolekcijai jų būtinai vis dar reikia. Praeitą gimtadienį svečiai tikrai nesuko galvos dėl dovanų, tik reikėjo ant lapelio surašyti jų vardus ir kolekciją. doh.gif Tiesa pasakius šitame reikale aš ir pati sunkai gaudausi, tik įgijau patirties ieškodama Bratz dvynių. Bet maniškei dabar dar labai patinka Witch lėlės. Jos buvo pradėtos reklamuoti prieš porą mėnesių žurnale "Magija". Visur klausinėjome ir tik šiandien aptikome vienoje parduotuvėje. Žinoma jų labai reikia blink.gif . Kaina 80 lt. O jos yra 5 taigi. Prieš metus buvo pasirodžiusios mažos Witch lėlytės ir kainavo kažkur iki 20 lt. o dabar lygiai tokios pačios beveik 50Lt. TAIGI ŽODŽIU UŽKĖLĖ KAINĄ.
raganaa
Sveikutės.O mums labai reikalingos barbės ir visa kita,ypač ieškom namo.Gal kieno panelės jau nebežaidžia mielai nupirktume verysad.gif
Papildyta:
Sveikutės.O mums labai reikalingos barbės ir visa kita,ypač ieškom namo.Gal kieno panelės jau nebežaidžia mielai nupirktume verysad.gif
ziza
Kol buvo tik Barbės-reikėjo jų, kai atsirado Bratz-Barbės pamirštos. Tai čia dukros reakcija. O kas liečia mano nuomone, tai Bratz kolekcijos man atrodo kietai-tikros pašėlusios merginos ir rūbai man jų labai stilingi.

Papildyta:
[quote=raganaa,2006 06 27, 14:08]
Papildyta:

Šiaip, tai tie namai nelabai patvarūs(o gal tik mūsiškis toks pasitaikė) arba kitų vaikai gal ne tokie drapiažni(maniškei tai reikia surinkt, išrinkt, nusinešt į kiema, vežtis pas močiute)žodžiu, vargu ar jis dar su visais reikiamais atributais doh.gif
Jei ir keliaus kur tas Barbių namas, tai greičiausiai i konteinerį smile.gif
Zvaigzdziuke
mano dukra niekada nežaidė nei su barbem nei su bratz , nes jai nepatiko blink.gif
Kartą tik paprašė bratz . , nes anot jos "visos mergaitės klasėje turi" bet nuėjusi Į parduotuvę apsigalvojo , ir nusprendė geriau pinigėlius pasidėti į taupyklę doh.gif bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.