QUOTE(kareivike @ 2008 12 23, 12:20)
man irgi siandien visa kiaura diena pilvukas juda,ir dar taip stipriai,irgi toks jausmas kad nori islisti i dienos sviesa
QUOTE(kareivike @ 2008 12 23, 12:20) man irgi siandien visa kiaura diena pilvukas juda,ir dar taip stipriai,irgi toks jausmas kad nori islisti i dienos sviesa
oi mano leliukas irgi labai duodasi, ypac kaip guliu ant sono
Mano puziukas wakar tetukui ispyre i zanda
Man iki gimdymo liko 1 sav., bet mažiukas vis dar labai smarkiai duodasi, bangeles tokias ohoho kelia, tik dabar vis labiau viskas jaučiasi.
Mano vaikutis tai ramumo isikunijimas,labai jau tingiai sportuoja,buna tokiu dienu kad vos kelis kartus stipriau ispiria.
Zinoma,nestumo pabaigoje labiau suaktyves.
Oi , kokios nuostabios emocijos uzplusdavo , pamacius/pajautus mazyli krutant pilvelyje
as tavo vietoj paskambinciau ginei
Man sunku pasakyt ar daug ar mažai jis juda... Na įvairiai. Būna, kad banguoja pilvukas be pertraukos pusvalandį, aprimsta ir vėl. būna, kad ramutėlis jis per dieną pilvuky tupi.
nuostabiausios akimirkos ir mamai ir teciui jauciant kudiki, jo "bangas", tai taip gera...
maniskis jau ir nakti festivalius kelia ir diena.. jau para bus tai viskas banguoja ir jau pripratau prie sonkauliu dauzymo,lauzymo
Vat ir pas mane juda kaip paseles(-us), nezinom kas bus, slapstosi
mums jau 28 savaites ir irgi esam sportininkai- malasi pilvuke, plaukioja, razosi, pilvas nespeja formos keisti nuo isiremimu ir spyriu. pradejau jausti zagsejimus, tai dabar atrodo be perstojimu dreba pilvukas. nakti, kai griztu po tualeto irgi turiu laukti kol mazylis nurims, kad galeciau pati uzmigti. kazkur skaiciau, kad jei pilvelyje buna mazylis aktyvus, tai gimes jis buna ramesnis, nei kiti, ramesni pilvuko gyventojai.
QUOTE(eglieska @ 2009 11 12, 12:37) kazkur skaiciau, kad jei pilvelyje buna mazylis aktyvus, tai gimes jis buna ramesnis, nei kiti, ramesni pilvuko gyventojai. Mano atveju pasiteisino- dukrytė pilvelyje taip viską išlaužė, tokia aktyvi buvo, kad būdavo nueisi pas ginekologę ir laukdavau eilėje su kitomis nėštukėmis...sėdžiu ir pradeda, pilvas bangom eina, aplinkui kitos ramiai sėdi, juokiasi QUOTE(Cikadelė @ 2009 11 15, 21:37) Mano atveju pasiteisino- dukrytė pilvelyje taip viską išlaužė, tokia aktyvi buvo, kad būdavo nueisi pas ginekologę ir laukdavau eilėje su kitomis nėštukėmis...sėdžiu ir pradeda, pilvas bangom eina, aplinkui kitos ramiai sėdi, juokiasi vajej, jei tai tiesa, tai maniskis sienom lips gimes
Musu mazoji labai aktyvi, banguoja diena, nakti, net gydytoja juokiasi kai reikejo atlikti ivairius matavimus 20sav. niekaip negalejo nutaikyt momento nes mazoji vis makalavosi , pavykdavo is kokio 3 karto tik:geda2: sako nu teveliai uzjauciu jei budas nepasikeis kaip gims
Na mes ir labai banguojame
mums dar tik puse
labai malonus jausmas. tik nakti snaudziant kartais isgasdina ispirdamas
Palyginus iki šio laiko buvo ramus, bet vakar tai visą dieną pilvas bangavo
oi manasis kad malasi
kad ir koks nenuorama bebutu, man smagu kad galiu jaust ji, nes kol dar nejauciau judesiu, tai is proto ejeu - vis galvojau, ar ten jam viskas ok
Mums 29 sav
man 36 savaitė. Pilvelis nerealiai banguoja kai priguliu ant sofkutės teliką paspoksoti
QUOTE(erika08 @ 2010 04 12, 19:06) man 36 savaitė. Pilvelis nerealiai banguoja kai priguliu ant sofkutės teliką paspoksoti maniskis tai kate niurke iki urzgimo ir snypstimo, bet vos tik pamate, kaip pilvukas banguoja, kate jau nebeidomi tapo
Maniskis irgi prie tu banguojanciu.Kol daugiau vietos buvo, tai spardesi nerealiai, dabar tik brauko galunytem savo, bando verstis ant kito sono, bet dazniausiai per viduri uzstringa ir atgal atrieda
Man dabar beveik 41 sav. Duodasi taip nerealiai taip nerealiai, kad akys issprogsta
|