Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pilvelis nenurimsta, "banguoja"
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Irina 1984
QUOTE(kareivike @ 2008 12 23, 12:20)
vakar vakare pirma karta taip judejo pilveli, toks jausmas kad jau nori susitikti drinks_cheers.gif
*

man irgi siandien visa kiaura diena pilvukas juda,ir dar taip stipriai,irgi toks jausmas kad nori islisti i dienos sviesa biggrin.gif siaip pas mane pilvukas judrus lyg vakaro,bet siandien pirma karta nuo pat ryto duodasi bigsmile.gif o gal jam kas nepatinka???
robertele8
oi mano leliukas irgi labai duodasi, ypac kaip guliu ant sono 4u.gif nepakartojamas jausmas nestuke.gif 4u.gif
Flinstoun'ai
Mano puziukas wakar tetukui ispyre i zanda biggrin.gif buvo prisiglaudes prie pilvuko ir mazuliukas taaaaaaip spyre.... thumbup.gif
Axxa
Man iki gimdymo liko 1 sav., bet mažiukas vis dar labai smarkiai duodasi, bangeles tokias ohoho kelia, tik dabar vis labiau viskas jaučiasi.
Busiukas
Mano vaikutis tai ramumo isikunijimas,labai jau tingiai sportuoja,buna tokiu dienu kad vos kelis kartus stipriau ispiria.
Zinoma,nestumo pabaigoje labiau suaktyves.
Mangale
Oi , kokios nuostabios emocijos uzplusdavo , pamacius/pajautus mazyli krutant pilvelyje wub.gif
boruze:)
as tavo vietoj paskambinciau ginei 4u.gif bet manau kad tai normalu, juk ir gyvenime vieni mazyliai buna labiau aktyvus kiti maziau 4u.gif
Esha
Man sunku pasakyt ar daug ar mažai jis juda... Na įvairiai. Būna, kad banguoja pilvukas be pertraukos pusvalandį, aprimsta ir vėl. būna, kad ramutėlis jis per dieną pilvuky tupi.
karalaiti
nuostabiausios akimirkos ir mamai ir teciui jauciant kudiki, jo "bangas", tai taip gera...
Padruske22
maniskis jau ir nakti festivalius kelia ir diena.. jau para bus tai viskas banguoja ir jau pripratau prie sonkauliu dauzymo,lauzymo user posted image
Pušūnė
Vat ir pas mane juda kaip paseles(-us), nezinom kas bus, slapstosi biggrin.gif . Nakti lyg ir ramu, bet kai griztu is WC nakti, tai duoda apie save zinoti biggrin.gif . Bet tuoj nurimsta ir galima ramiai pamiegot. O jei pusle aptinka slapimo, tai nors stauk doh.gif
eglieska
mums jau 28 savaites ir irgi esam sportininkai- malasi pilvuke, plaukioja, razosi, pilvas nespeja formos keisti nuo isiremimu ir spyriu. pradejau jausti zagsejimus, tai dabar atrodo be perstojimu dreba pilvukas. nakti, kai griztu po tualeto irgi turiu laukti kol mazylis nurims, kad galeciau pati uzmigti. kazkur skaiciau, kad jei pilvelyje buna mazylis aktyvus, tai gimes jis buna ramesnis, nei kiti, ramesni pilvuko gyventojai. g.gif kazi, kiek cia yra tiesos.
Cikadelė
QUOTE(eglieska @ 2009 11 12, 12:37)
kazkur skaiciau, kad jei pilvelyje buna mazylis aktyvus, tai gimes jis buna ramesnis, nei kiti, ramesni pilvuko gyventojai. g.gif  kazi, kiek cia yra tiesos.
lotuliukas.gif o aš skaičiau atvirkščiai- koks pilvelyje- toks ir gyvenime...
Mano atveju pasiteisino- dukrytė pilvelyje taip viską išlaužė, tokia aktyvi buvo, kad būdavo nueisi pas ginekologę ir laukdavau eilėje su kitomis nėštukėmis...sėdžiu ir pradeda, pilvas bangom eina, aplinkui kitos ramiai sėdi, juokiasi biggrin.gif jų pilvai ramūs, o pas mane tai banguojanti jūra. Štai ir gimė tikras uraganas, judrumo įsikūnijimas wub.gif šiaip mama sakė, kad aš pati pilve buvau labai labai judri, tokia esu ir gyvenime tongue.gif
eglieska
QUOTE(Cikadelė @ 2009 11 15, 21:37)
lotuliukas.gif o aš skaičiau atvirkščiai- koks pilvelyje- toks ir gyvenime...
Mano atveju pasiteisino- dukrytė pilvelyje taip viską išlaužė, tokia aktyvi buvo, kad būdavo nueisi pas ginekologę ir laukdavau eilėje su kitomis nėštukėmis...sėdžiu ir pradeda, pilvas bangom eina, aplinkui kitos ramiai sėdi, juokiasi biggrin.gif jų pilvai ramūs, o pas mane tai banguojanti jūra. Štai ir gimė tikras uraganas, judrumo įsikūnijimas wub.gif šiaip mama sakė, kad aš pati pilve buvau labai labai judri, tokia esu ir gyvenime tongue.gif
*

vajej, jei tai tiesa, tai maniskis sienom lips gimes lotuliukas.gif taip dabar pilve malas, kad irgi pilvas banguoja.
ŠEFĖ
Musu mazoji labai aktyvi, banguoja diena, nakti, net gydytoja juokiasi kai reikejo atlikti ivairius matavimus 20sav. niekaip negalejo nutaikyt momento nes mazoji vis makalavosi , pavykdavo is kokio 3 karto tik:geda2: sako nu teveliai uzjauciu jei budas nepasikeis kaip gims bigsmile.gif
giedryte
Na mes ir labai banguojame thumbup.gif , bet tai reiskia, kad viskas gerai, vaikiukas aktyvus. Kai laukiausi pirmojo, tai spardes labai doh.gif , klausiau daktares ar tai reiskia, kad vaikas ir gimes bus toks aktyvus, sako NE. Bet yra kaip yra, turiu super aktyvu:D , kuis yra kaip prisuktas. Tai si karta vel banguojame ne maziau nei su pirmu, tai bandau save nuteikti, kad busime ne kitokie doh.gif , nes jau 14 savaite negalejo net ismatavimu nustatyti, kaip malemes blush2.gif . Tai tikiuosi buti dvieju sveiku aktyviu vaikuciu mamyte drinks_cheers.gif
L'aurora
mums dar tik puse nestuke.gif o kruta tai labai (ypac siandienvisa diena) thumbup.gif
labai malonus jausmas. tik nakti snaudziant kartais isgasdina ispirdamas 4u.gif
Letta26
Palyginus iki šio laiko buvo ramus, bet vakar tai visą dieną pilvas bangavo lotuliukas.gif
GiLuVa
oi manasis kad malasi bigsmile.gif buna ir miegot neduoda bigsmile.gif o kaip i sonkaulius ilenda tai is vis "faina" ax.gif pilvelis guzais buna visas nesetas biggrin.gif
L'aurora
kad ir koks nenuorama bebutu, man smagu kad galiu jaust ji, nes kol dar nejauciau judesiu, tai is proto ejeu - vis galvojau, ar ten jam viskas ok doh.gif
Martusik
Mums 29 sav nestuke.gif Pilvukas banguoja, mazius juda. Toks malonus jausmas, net apsakyti sunku. biggrin.gif Labai faina!! wub.gif O naktimis, nezinau ramus, bent jauas nejauciu. Nezadina mamytes. tongue.gif
-Alice-
man 36 savaitė. Pilvelis nerealiai banguoja kai priguliu ant sofkutės teliką paspoksoti biggrin.gif Kartą net nufilmavau banguojantį pilvuką, o vyras klipą susuko thumbup.gif
L'aurora
QUOTE(erika08 @ 2010 04 12, 19:06)
man 36 savaitė. Pilvelis nerealiai banguoja kai priguliu ant sofkutės teliką paspoksoti  biggrin.gif  Kartą net nufilmavau banguojantį pilvuką, o vyras klipą susuko  thumbup.gif
*

maniskis tai kate niurke iki urzgimo ir snypstimo, bet vos tik pamate, kaip pilvukas banguoja, kate jau nebeidomi tapo lotuliukas.gif juokingiausia tai, kad pilvukas bebanguodamas sustoja ir daznai tampa izambas ar kaip cia pasakyt lotuliukas.gif na, toks juokingai kreivas, kada viena pise normali, kita iskilusi labai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif turbut taip buna, kai pirstuka ciulpia rolleyes.gif
elenuxus
Maniskis irgi prie tu banguojanciu.Kol daugiau vietos buvo, tai spardesi nerealiai, dabar tik brauko galunytem savo, bando verstis ant kito sono, bet dazniausiai per viduri uzstringa ir atgal atrieda ax.gif Pirma nestuma irgi nufilmavau kaip banguoja, panaudojom filmuke nuo gimimo iki vieneriu.Dabar irgi pabandysiu pagauti geru kadru, kai pvz.iskisa alkune ar pedute stipriai stipriai ir toks astrus kalnelis matosi, kartais net vazineja pirmyn atgal.Jau nedaug liko, tai kad ir kokie nepatogumai butu, vistiek malonus tokie pojuciai wub.gif
DASIK
Man dabar beveik 41 sav. Duodasi taip nerealiai taip nerealiai, kad akys issprogsta blink.gif
maskanyte
QUOTE(DASIK @ 2010 09 18, 18:55)
Man dabar  beveik 41 sav.  Duodasi taip nerealiai taip nerealiai, kad akys issprogsta blink.gif
*

Matai koks tavo judruolis thumbup.gif . Mano mazasis zirniukas ir buvo aktivistas,bet trecia diena kotais ramesnis passidare. Tikuosi jam viskas gerai ax.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.