sarafea
2006 06 29, 18:05
QUOTE(Reika @ 2006 06 29, 15:19) snaige -pas mane irgi kazkas panasaus buvo,bet vis delto teveliui pavyko pamatyti ir ranka padejus pajausti...tada patikejo,kai pasakaiu jog primena "Svetima"(per daug filmu mes prisiziureja)..vos atsigavo zmogus po tokiu mazojo musu selioniu  vat ir noreciau kad maniskis pamatytu tas isdaigas  kai jam pasakoju,jis kazkaip abejingai i tai reaguoja,bet pamatytu kitaip sureaguotu...
tikrai verta pamatyti...iki tol pilva liesdavo labai atsargiai,bet kai pamate ka vaikutis isdarineja,tai jau nebijo  bet parsas skatina&praso,kad judetu...mat teveliui labai smagu(o kad man kartais nemalonu tai ensvarbu)
sarafea
2006 06 29, 20:39
Maniskis kaip tik mane ramina ir sako vaiko nezadink  o as bandau prikelt maziuka,kad teveliui pasirodytu.O bambinis kaip nenori taip nenori su tetuku per daugiausiai zaist  Jauciu reikia su kamera pafilmuot kai gumbus daro,gal kas iseis...
indrutee
2006 06 30, 00:21
QUOTE(snaige @ 2006 06 29, 15:59) Mano zuikelis tai baikas isdarineja.Jau kelios dienos kaip su kojytemis isispiria i mano nugara ir savo nugarele stumiasi lauk per mano pilva,tai toks pavirsiui guzas susidaro,net gali rankon paimt  Kiek as juokiausi,gaila MB nebuna salia kai tokius cirkus isdarineja vaikutis.Ir is vis kai tevelis anmuciu pareina,vaikas is kart nurimsta ir buna kaip angelelis.Tai mes juokiames,kad bus kaip vaika nuramint jei per daug siusti prades,nes visad tevlio prisibijos.  kaip keista...  musu mazasis isdaigininkas ir nurimsta kai tevelis gryzta  o kai tevelio nebuna tai isdatineja visokiausius.... net kartais baisu pasidaro
VOLVIKE
2006 06 30, 09:18
Išpradžiu kai spardydavosi tai tetukas uždėdavo ranką tai nustodavo tai aš prašydavau uždėti kad nurimtu,o poto priprato mažylis tai dabar kai tetukas liečia tai kai duoda atrodo kiaurai išlys tos kojytės  o tom paskutinėm savaitėm kai įreme tai net prakaitas išpila
sarafea
2006 06 30, 09:40
QUOTE(HONDIKĖ @ 2006 06 30, 08:18) Išpradžiu kai spardydavosi tai tetukas uždėdavo ranką tai nustodavo tai aš prašydavau uždėti kad nurimtu,o poto priprato mažylis tai dabar kai tetukas liečia tai kai duoda atrodo kiaurai išlys tos kojytės  o tom paskutinėm savaitėm kai įreme tai net prakaitas išpila  Nu maniskis retokai uzdeda ranka ant pilvelio,todel maziukas dar neapsiprates prie tos kitos rankos,bet jau kai i namus tetuks izengia vaikas ramus pasidaro  Nezinau is kur jis jaucia kad tevelis namo parejo?
indrutee
2006 06 30, 12:32
QUOTE(snaige @ 2006 06 30, 10:40) Nu maniskis retokai uzdeda ranka ant pilvelio,todel maziukas dar neapsiprates prie tos kitos rankos,bet jau kai i namus tetuks izengia vaikas ramus pasidaro  Nezinau is kur jis jaucia kad tevelis namo parejo?  man ir iskilo klausimas kaip maziukas junta kad tetis gryzo  gal is balso
Sauluteq
2006 06 30, 12:46
QUOTE(snaige @ 2006 06 30, 08:40) Nu maniskis retokai uzdeda ranka ant pilvelio,todel maziukas dar neapsiprates prie tos kitos rankos, Maniskis irgi retai uzdeda, as tai pykstu ant jo , nes man taip atrodo, kad jam nerupi leliukas.
indrutee
2006 06 30, 13:26
QUOTE(Sauluteq @ 2006 06 30, 13:46) Maniskis irgi retai uzdeda, as tai pykstu ant jo , nes man taip atrodo, kad jam nerupi leliukas.  as daznai MB skaitau morala kad jis nepaglosto pilvuko
manau vaikai jaucia savo krauja...todel kad ir kaip retai teveli matytu jis ji jaucia..arba tai musu jausmai pamacius vyra jam pakuzda,kad cia tevelis...
doviliushka
2006 07 20, 21:44
Maniskis tai kaip laikrodukas, 10.30 vakare pradeda duotis. Nustoja po kokiu 10-15 min ir miega. O siaip tai megsta pasiduoti kol darbe esu. Vyras pirma karta maziulio spyri pajuto kai gavo i ausi, bet buvo patenkintas.
as tai viena vakara tv beziuredama pulteli ant pilvo uzdejo, tai jis vos nenukrito kai pradejo pilvukas banguot
Mano dukryte pilvuke irgi taip duodavosi, kad baisu. Kartais skaiciuodama judesius ju suskaiciuodavau net 50  Ir ka, dabar turiu nuostabia ir siaubingai judria dukryte  Taip kad, mamytes, nusiteikit, turesit vargo augint judrius vaikus
sarafea
2006 07 22, 22:43
Va ir man paskutiniu metu mazylis suaktyvejo ir pradejo pilvelyje sportuot.Kartais net skauda kai ispiria  Bet kai pries tai buvo kelias dienas nutiles,buvau issigandus jau,o dabar kai juda jauciuosi rami,kad jam viskas gerai.
o maniskis kaip tik ramesnis tapo...arba as jau pripratau...
sarafea
2006 07 23, 14:36
QUOTE(Reika @ 2006 07 23, 12:28) o maniskis kaip tik ramesnis tapo...arba as jau pripratau...  Matyt nusisuko ir tu ne taip stipriai jauti.
Garbanele
2006 08 02, 18:21
Mano leliukas visada spiria i desini sona  ypac kai sedziu kai valgau, judesiai visada desinej pusej... Kazin kodel???
QUOTE(Garbanele @ 2006 08 02, 18:21) Mano leliukas visada spiria i desini sona  ypac kai sedziu kai valgau, judesiai visada desinej pusej... Kazin kodel???  Mano lėlytė irgi taip darydavo, tiesiog ten ji įsitaisiusi buvo ir tuksėdavo dažniausiai tik į dešinį šoną
Laumiux
2006 08 03, 07:16
QUOTE(Keiti @ 2006 08 03, 00:33) Mano lėlytė irgi taip darydavo, tiesiog ten ji įsitaisiusi buvo ir tuksėdavo dažniausiai tik į dešinį šoną  O manoji tai šonus keičia. Praeitą savaitę atakavo kairįjį, pastarosiomis dienomis įsitaisė dešiniajame. Beje, jei vyras man ant pilvuko uždeda ranką, panelė aprimsta, vos vieną kitą niukselį suduoda, kai vyras ranką patraukia, tada prasideda bangavimas. Beje, panašus efektas yra ir su kate. Leidžiu jai ant savo pilvo uždėti priekines letenėles ir m,urkti. Nuo murkimo tokia maloni vibracija sklinda, ypač pilvuko srityje. Kai katei nusibosta, ir ji pabėga, tuojau sulaukiu galingų niuksų  Ir tiesa, dar labai mėgsta atakuoti mano šlapimo pūslę. Su vyru juokaujame, kad ant jos šokinėja kaip ant batuto
*vandene*
2006 08 03, 08:11
Man kazkuria nakti labai stipriai davesi, net buvau issigandusi, galvojau kad jam kazkas bogai, nes jis anksciau visada svelniai duodavosi. Ir dabar mazius svelniai spardosi. Matyt, negerai padariau, kad pries miega daug valgiau, nes tuo metu buvo nezmoniskai padidejes apetitas.
zilile.c
2006 08 13, 11:37
O as zinokit kasdien is proto einu. Jau su tokia energija mane dauzo, kad kartais pagalvoju jog tikrai kazkas negerai  . Net neisivaizduoju kada mano vaikutis miega, nes visa diena iki pat vakaro prasispardo ir "prabanguoja", kai nakti keliuosi i wc tai irgi nera ramybes (ir uzmigt poto nelabai sekasi), o ryte visada pazadina skaiciuodamas mano sonkaulius. Aktyvumas neispasakytas! Jei toks bus ir kai gims, tai vaje vaje.....
Tanitaa
2006 08 13, 12:58
QUOTE(zilile.c @ 2006 08 13, 12:37) O as zinokit kasdien is proto einu. Jau su tokia energija mane dauzo, kad kartais pagalvoju jog tikrai kazkas negerai  . Net neisivaizduoju kada mano vaikutis miega, nes visa diena iki pat vakaro prasispardo ir "prabanguoja", kai nakti keliuosi i wc tai irgi nera ramybes (ir uzmigt poto nelabai sekasi), o ryte visada pazadina skaiciuodamas mano sonkaulius. Aktyvumas neispasakytas! Jei toks bus ir kai gims, tai vaje vaje..... Mano mažylis irgi labai energingas, judrus begalo, ir atrodo, iš kur pas mažiuką lialiuką tiek jėgelių taip stipriai duotis po pilvuką?
zilile.c
2006 08 13, 18:32
QUOTE(Tanitaa @ 2006 08 13, 14:58) Mano mažylis irgi labai energingas, judrus begalo, ir atrodo, iš kur pas mažiuką lialiuką tiek jėgelių taip stipriai duotis po pilvuką?  O pas tave maziukui kiek laiko? Gal jau visai nedaug liko duotis? Papildyta:OI! Sorry, jau matau kiek tavo leliui. Tai jus uz mumis dviem savaiciukem vyresni.
Ritulyte
2006 10 22, 23:32
QUOTE(babuliaa @ 2006 07 21, 12:28) as tai viena vakara tv beziuredama pulteli ant pilvo uzdejo, tai jis vos nenukrito kai pradejo pilvukas banguot  Va būtent. Aš sykį puodelį pieno ant pilvo pasidėjau. Atrodė, kaip ir ramu, guliu, teliką žiūriu... Tik kaip dės - puodelis beveik į orą pašoko! Dar ir dabar ant sofos dėmė yra, mat nuoga buvau, tik su liemenuku...
daivvva
2006 10 23, 20:48
sveikos nestukes,
man 37 savaites nestumo. Gerai, jei pilvelis nerimsta- musu karaliukai juda, spardosi, boksuojasi. Man smagu, kai jis boksuojasi, taip as matau, kad kolkas viskas lyg ir tvarkoj.
Mergaites, dziaukites, juda-gyvena mazylis.
Aisku judesiai priklauso nuo nestumo savaiciu, ir ju smugiai, ir intensyvumas
Artulia
2006 10 23, 22:40
QUOTE(daivvva @ 2006 10 23, 20:48) Aisku judesiai priklauso nuo nestumo savaiciu, ir ju smugiai, ir intensyvumas Tiesa, judesiukai dar priklauso ir nuo mazylio charakterio - vienas judresnis, o kitas letesnis. Kazkur buvau skaiciusi, kad jei pilve mazylis labai judrus, tai gimes bus gan ramus, o jei nelabai aktyvus pilvuke, tai gimes bus ohoho koks neramuolis! Man si hipoteze issipilde
TimbaLimba
2006 11 23, 16:46
QUOTE(Gytr @ 2006 10 23, 23:40) Tiesa, judesiukai dar priklauso ir nuo mazylio charakterio - vienas judresnis, o kitas letesnis. Kazkur buvau skaiciusi, kad jei pilve mazylis labai judrus, tai gimes bus gan ramus, o jei nelabai aktyvus pilvuke, tai gimes bus ohoho koks neramuolis! Man si hipoteze issipilde  ar tikrai taip buna, kad kai pilve judrus, tai gimsta ramus..?  maniske panele tai duodasi kaip pamisus, tik va dabar truputi apsiramino (30 savaite) gal jau vietos tiek nebeturi voliotis, sokinet ir duotis ten?  o mano mama sake kad kaip tik jei judrus pilvelyje tai judrus ir islindes bus  nu ziuresim, turbut kiekvienai skirtingai...
kaip gerai kad radau temele kur man dabar zveriskai aktualu:) negaliu nei sedet nei gulet net po dushu kai esu man ramybes neduoda...taip spardo mane, kad net kartais pashoku. o jam ne motais, paglostau ta vietele pilvelio, o tas kaip atsaka dar labiau ten spardo.... klausiau daktaro del to, nes jau nuo 17sav. jauchiau vaikelio judesius, tai sake, kad labai gerai kad vaikas aktyvus, vadinasi vietos jam ten dar uzhtenka ir energijos turi beto ir stiprus vadinas nors kartai smiegot nakti ir paciai noretus
Artulia
2006 11 23, 23:57
QUOTE(TimbaLimba @ 2006 11 23, 16:46) ar tikrai taip buna, kad kai pilve judrus, tai gimsta ramus..?  maniske panele tai duodasi kaip pamisus, tik va dabar truputi apsiramino (30 savaite) gal jau vietos tiek nebeturi voliotis, sokinet ir duotis ten?  o mano mama sake kad kaip tik jei judrus pilvelyje tai judrus ir islindes bus  nu ziuresim, turbut kiekvienai skirtingai...  Manoji pilve buvo didele tingine, taip tingiai perbraukdavo man per sona kazkuo smailiu (gal kulnu arba alkune?  ), kartais truputi pastuksendavo, bet niekada nebuvo taip, kad mane spardytu kaip reikalas arba sonkaulius skaiciuotu  Uztat kai gime, tai kaip vijurkas. Didele neramuole, reksniuke, kojytemis tik malasi, o kai ant ranku laikau, tai atrodo, nusoks nuo mano ranku ir nubegs  O jau jos balselio skarduma tikriausiai visas namas atpazista ir prisimena
Rudeninė
2006 11 24, 11:03
Aš tai irgi vargstu su tuo mano "spardilka". Ramus būna galbūt tik kai intensyviai judu, bet užtenka tik prisėsti ar prigulti kur nors .....ir prasideda  Naktį irgi vyskta intensyvūs šokiai-pokiai. Kai pagalvoji mums jau 32 savaitė besibaigianti ir vietos turėtų neperdaugiausiai būti, bet taip neatrodo. O jau kulniukų ar alkunyčių smailumas.. kai užgros per šonkaulius  ...net pašoku. Įdomiausia tai, kad kai šalia tėtis, tai ramiakas vaikas...biški taip kumšteli nesmarkiai  .
TimbaLimba
2006 11 24, 11:11
QUOTE(Rudeninė @ 2006 11 24, 12:03) Aš tai irgi vargstu su tuo mano "spardilka". Ramus būna galbūt tik kai intensyviai judu, bet užtenka tik prisėsti ar prigulti kur nors .....ir prasideda  Naktį irgi vyskta intensyvūs šokiai-pokiai. Kai pagalvoji mums jau 32 savaitė besibaigianti ir vietos turėtų neperdaugiausiai būti, bet taip neatrodo. O jau kulniukų ar alkunyčių smailumas.. kai užgros per šonkaulius  ...net pašoku. Įdomiausia tai, kad kai šalia tėtis, tai ramiakas vaikas...biški taip kumšteli nesmarkiai  . cia tai irgi geras! maniskei irgi uztenka kad tik tevelis prisestu salia, tai iskart kaip pelyte po sluota  o jei dar ranka uzdeda ant pilvelio...  kiba jaucia vyriska jega..?
QUOTE(Ledute @ 2006 11 23, 22:54) kaip gerai kad radau temele kur man dabar zveriskai aktualu:) negaliu nei sedet nei gulet net po dushu kai esu man ramybes neduoda...taip spardo mane, kad net kartais pashoku. o jam ne motais, paglostau ta vietele pilvelio, o tas kaip atsaka dar labiau ten spardo.... klausiau daktaro del to, nes jau nuo 17sav. jauchiau vaikelio judesius, tai sake, kad labai gerai kad vaikas aktyvus, vadinasi vietos jam ten dar uzhtenka ir energijos turi beto ir stiprus vadinas nors kartai smiegot nakti ir paciai noretus  pas mane lygiai tas pats.... kai paglostau ta vietele kur spardo tai dar atgal gaunu  , o naktimis jau pripratau miegoti kai jis taip duodasi, tik vyras vis stebisi, kaip as issimiegu kai jis taip kruta, nes kai jis mane apkabina tai ir jam kliuna, o tas miegot negali - prabunda iskarto
Astarta
2006 11 24, 17:13
maniskis (ar maniske) irgi kaip reikia duodasi. diena dar nieko, kai vaikstau ar sedziu, bet vakare tik prigulk  kai tetis salia tai isvis cirko pasirodymai prasideda. aprimsta vaikelis tik kai mano mama salia. matyt griezta mociute bus
radau temelė, kurią pati ir užvedžiau.. vaje kaip senai tas bebuvo  .. na ką gi, mamyutės, auginu bacūriuką, paskui kurį nespėju lakstyt  .. Hiperaktyvus , beveik nevaikšto, ištisai begioja  .. neveltui taip davėsi pilve
Astarta
2006 12 01, 18:09
QUOTE(westa @ 2006 12 01, 18:49) radau temelė, kurią pati ir užvedžiau.. vaje kaip senai tas bebuvo  .. na ką gi, mamyutės, auginu bacūriuką, paskui kurį nespėju lakstyt  .. Hiperaktyvus , beveik nevaikšto, ištisai begioja  .. neveltui taip davėsi pilve  nuliudinai, nes as beveik buvau patikejusi, kad jei pilvelyje stipriai duodasi, tai gimes vaikas ramus bus...  svajones duzta
Katyte27
2006 12 02, 12:30
QUOTE(Astarta @ 2006 12 01, 18:09) nuliudinai, nes as beveik buvau patikejusi, kad jei pilvelyje stipriai duodasi, tai gimes vaikas ramus bus...  svajones duzta  Mano vaikas tai labai ramus buvo ir pilvelyje nedaug spurdedavo.O dabar tai duodas musu lelius po pilva tai ir gimes jauciu bus ne toks ramus
Sveikos, Mums jau eina 39 savaites ir kita savaitele numatytas gimdymas. Kiek skaitinejau, tai nestumo pabaigoje leliuko judesiai siek tiek susilpneja, o pas mane kazkaip atvirksciai: juda labai daug ir judesiukai stiprus, ir netgi skausmingi, kartais netgi iki asaru priveda...  juda ir ryte, ir per piet ir vakare, o jau kai reikia eiti miegot, nu tai prasideda tada cirkai. Visa pilvuka ismala su rankytem, kojytem, o skausmingiausi, kai pilvo apacioje kazka ten daro - gal sukioja galvyte ar ka?  nu zodziu, jau pradedu nerimauti, ar jam ten viskas gerai...siaip jis pas mane visa nestuma judrus, bet kad taip bus pabaigoje, tai neisivaizdavau. kartais visa valanda prasiduoda. gal jam vietos neuztenka, del to taip duodasi, nes pati esu smulki... gal galetumete mamytes pasidalinti savo patirtimi  gal kam nors taip buvo arba yra?
Nepergyvenk,viskas leliui gerai.Man irgi iki pat gimdymo lmazute buvo labai aktyvi,kartais judesiai budavo gana skausmingi.as irgi buvau prisiskaicius,kad atseit pries gimdyma vaikas nurimsta.mano atveju to nebuvo,net gimdydama jauciau judesius.Ir viskas o.k.
teoriskai visur raso, kad judesiai turetu aprimti, na bet teorija ir lieka teorija, o musu nestumai labai individualus, manau reiketu dziaugtis, kad vaikelis aktyvus  o, kad viskas su juo gerai tai tikrai, nera del ko nerimauti
man tai su tais judesiais idomiai - pradzhioj savaites vaikelis bun aramus, net pachiai norisi ji ten pajudint. o gale savaites malasi, duodasi kaip pasiutes  nera ramios minutes. kartais pergyvenu ar viskas taip ir turi but? gal jam kas negerai? gal ash ka negerai darau?
QUOTE(Ledute @ 2006 12 07, 23:34) man tai su tais judesiais idomiai - pradzhioj savaites vaikelis bun aramus, net pachiai norisi ji ten pajudint. o gale savaites malasi, duodasi kaip pasiutes  nera ramios minutes. kartais pergyvenu ar viskas taip ir turi but? gal jam kas negerai? gal ash ka negerai darau?  hm.... kaip keista, kad jis pas tave pagal savaites dienas duodasi  , o pas mane jis aktyvesnis vakare ir nakti, o diena - kai as daugiau judu tai jis ramiai sedi
QUOTE(Nerytė @ 2006 12 07, 21:55) hm.... kaip keista, kad jis pas tave pagal savaites dienas duodasi  , o pas mane jis aktyvesnis vakare ir nakti, o diena - kai as daugiau judu tai jis ramiai sedi  mano mama tai juokiasi, sako turbut tok sprie linksmybiu bus, nes kaip savaitgalis taip ir pabunda jis...jau ir energijos turi pasispardyt...shokius pokius isivaizduoja gal jis sau
mama_x2
2006 12 08, 14:28
jam gi vietos maza. tai maziukas judinas  o sumazes aktyvumas jau kai visaj arti bus gimdymas - gal tik gimdymo diena
na man irgi yra 26 savaites tai irgi spardos kaip velniukas na aisku tikiuosi kad mergaite ten bet smagu kad juda vis juda
QUOTE(cypcyp @ 2006 12 08, 19:23) na man irgi yra 26 savaites tai irgi spardos kaip velniukas na aisku tikiuosi kad mergaite ten bet smagu kad juda vis juda oj, tau dar tik 26 sav. tai ir turi spardytis leliokas, dar nemazai vietos pilvelyje turi, man patys maloniausi spyriukai tada buvo, nes jauciau labai gerai judesiukus ir neskaudejo, o dabar tai kaip isiremia arba kai vartosi tai net pasoku nuo skausmo
niu tai pasirodo ne man vienai taip - net ramiau pasidare
Aistringa
2006 12 09, 15:48
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2006 12 08, 14:28) jam gi vietos maza. tai maziukas judinas  o sumazes aktyvumas jau kai visaj arti bus gimdymas - gal tik gimdymo diena  Pamenu visa vakara ramybes nedave dukrele,dar sveciu buvo ateja,ziuriu ir juokiasi,nu nieko sau kaip duodasi,o po keliu valandu man vandenis nubego  tai kad ne visoms cia vienodai
mylimuke
2006 12 10, 13:43
Musu lelia irgi labai judrus, spardosi, vartosi  Pilvuzas daznai keistos formos buna, kai lelius susimeta i kamuoliuka kurioj nors vienoj pilvo pusej  Gydytoja sake, kad taip matosi todel, kad vandenuku siek tiek mazoka pagal savaites...  Todel labai nerimauju, kad pries gimdyma gali neapsiversti galvyte zemyn, nes maziau vietos vartytis, kai vandenu maziau
QUOTE(mylimuke @ 2006 12 10, 14:43) Musu lelia irgi labai judrus, spardosi, vartosi  Pilvuzas daznai keistos formos buna, kai lelius susimeta i kamuoliuka kurioj nors vienoj pilvo pusej  Gydytoja sake, kad taip matosi todel, kad vandenuku siek tiek mazoka pagal savaites...  Todel labai nerimauju, kad pries gimdyma gali neapsiversti galvyte zemyn, nes maziau vietos vartytis, kai vandenu maziau  nepergyvenk, kaip bus lemta taip ir bus, dar turi daug grazaus laiko As irgi pergyvenau, kai 32 sav. padare echo ir maziukas gulejo istrizai (o pries tai 30 sav. dare ir buvo jau galvyte zemyn isitaises), o dabar nezinau kokioj jis padetyje ir pergyvenau labai apsivers ar ne, nes man jau nelabai daug laiko liko, o dabar nusiraminau ir nenervuoju saves, nes zinau, kad tai kenkia ir maziukui, kaip bus taip bus, juk nieko nepakeisiu - jei nores apsivers, jei ne tai ka darys Cezari ir psio (nos as jo taip nenoriu  ), zodziu pries veja nepapusi taigi stenkis suteikti maziui geru ir siltu emociju
|
|