Šįkart per tamsiai
Man ir pirmasis variantas gražesnis...
QUOTE(Karbynė @ 2007 04 16, 23:47) Šįkart per tamsiai QUOTE(grange @ 2007 04 16, 23:48) Man ir pirmasis variantas gražesnis... Nesiginčiju Man pirmasis variantas atrodo peršviestas, bet galėjau ir persūdyti (gal ekranas mano blogai rodo Bet džiaugiuosi diskusija QUOTE(Gitatuka @ 2007 04 16, 23:24) švenčia paprastai visa šeima su visais augintiniais Nuotraukose taip pat nebūtinai turi būti vien vaikai, gali būti visa šeimyna, ar supermamos. Svarbu kad tai nebūtų vien tik velykinių atributų foto, kuriuose nėra šventės dalyvių. Arba nuotraukos kuriose yra dalyvis, bet nėra nė vieno velykinio atributo. Tokios nuotraukos netvirtinamos.
Taigi ir as pagalvjau, kad gal nuo ekrano daug kas skiriasi... Man pirma pataistyta nuotrauka kur sviesa is nugaros - neatrodo labai tamsi... O shi nuotraukyte - tikrai labai shviesi...
Mano vyro kompiuteryje ir mano nesiojamame - labai skiriasi ekrano kontrastas: Supermama pas mane shviesiai ruzava, matau tulpes neryshkias, o mano vyro kompiuteriu Supermamoj matau ne tik ryshkias tulpes, bet ir "tapetu" juostas ruzavai baltas.... QUOTE(Aurėja @ 2007 04 17, 07:37) švenčia paprastai visa šeima su visais augintiniais Nuotraukose taip pat nebūtinai turi būti vien vaikai, gali būti visa šeimyna, ar supermamos. Svarbu kad tai nebūtų vien tik velykinių atributų foto, kuriuose nėra šventės dalyvių. Arba nuotraukos kuriose yra dalyvis, bet nėra nė vieno velykinio atributo. Tokios nuotraukos netvirtinamos. QUOTE(Valerija @ 2007 04 17, 00:36) Tikrai...
man tai graziausios sios...
![]() ![]()
O man šios:
o kur dingo mano nuotrauyte
QUOTE(PaMeL @ 2007 04 17, 15:13) o kur dingo mano nuotrauyte O ji buvo patvirtinta, dalyvavo? ------------- O aš jaučiu silpnybę vašku margintiems margučiams Šita nuotrauka man ne tik graži kaip nuotrauka, bet kelia didelius sentimentus savo pačios vaikystei, nes margučių marginimas, išmoktas iš močiutės, būdavo svarbiausias metų ritualas: ![]() Čia irgi labai gražūs margučiai, ir mergytė tikra princesytė, nors fotografuota prieš šviesą ![]() Čia ir vaikiukas, jo žvilgsnis šelmiškas, ir margučiai laaabai gražūs: ![]() Šita man įdomi, originalus sprendimas, įdomus rakursas ![]() Gražus kadras, tikras nuotaikos momentas pagautas: ![]() Šitos nuotraukytės kokybės pavydėti galima
![]() Vajei kaip grazu
Daznai konkursuose(ir netik
![]() QUOTE(elge @ 2007 04 17, 16:34) Šitos nuotraukytės kokybės pavydėti galima ![]() balsuosiu už šitą QUOTE(PaMeL @ 2007 04 17, 16:13) dingti gali tik tos foto, kurios nebuvo patvirtintos konkursui ir gulėjo kategorijoj "Neužpildytos" keletą dienų. Jei dalyvis nepakeičia foto į kitą, tuomet jos trinamos. o priežastys buvo paminėtos anksčiau: QUOTE Svarbu kad tai nebūtų vien tik velykinių atributų foto, kuriuose nėra šventės dalyvių. Arba nuotraukos kuriose yra dalyvis, bet nėra nė vieno velykinio atributo. Tokios nuotraukos netvirtinamos. QUOTE(elge @ 2007 04 17, 00:42) Eik jau, netikiu Microsoft Office Picture Manager turi? Atsidarai su ja nuotrauką ir eini paprasčiausiu keliu per Picture/Autocorrect. Kartais tik tiek ir tereikia, kartais nutaiso į lankas, tada koreguoji per Picture/Brightness and Contrast. Ten yra trys rodyklės: Brightness (šviesumas), Contrast (aišku, kontrastas) ir Midtones (pustoniai). Tai stumdai tas rodyklėles, ir matai, kaip geriau. turbūt neturiu jau randu nemažai ir man patinkančių nuotraukyčių
man ta nuotrauka "Kiaušinių margintoja" iš pirmo žvilgsnio nepatiko - tas teptukas pirma kaip cigaretė pasirodė
bet gerai įsižiūrėjus supratau kas ten per daigtas labai daug nuotraukų eilinių, paprastų, bet tiesiog mielų už ką balsuosiu nesakysiu, nes dar neapsisprendžiau, o ir naujų nuotraukų vis atsiranda.
ne į temą, bet koks tavo avataras mielas ir mergytė joje
Man,tai šitos nuotraukėlės labai gražios
![]() ![]() ![]() ![]() bet balsai tik trys
mano favoritės kol kas dvi nuotraukos, bet abiejų herojus pažįstu todėl nereklamuosiu
QUOTE(vijja @ 2007 04 17, 19:22) turbūt neturiu Paspausk ant bet kokios savo kompiuteryje išsaugotos nuotraukos dešiniu pelės klavišu, atsidariusioje lentelėje paspausk "Open with", ir matysi, kokiomis programomis siūlo tą nuotrauką atidaryti, ir sužinosi, turi ar neturi QUOTE(elge @ 2007 04 18, 15:09) Paspausk ant bet kokios savo kompiuteryje išsaugotos nuotraukos dešiniu pelės klavišu, atsidariusioje lentelėje paspausk "Open with", ir matysi, kokiomis programomis siūlo tą nuotrauką atidaryti, ir sužinosi, turi ar neturi vajeeeeeeee,yra cielos penkios programos ir ta yra apie kuria kalbejai reiks pastudijuoti,labai aciu uz pagalba mano aki vis patraukia si nuotraukyte mintis tai tikrai sauni QUOTE(vijja @ 2007 04 18, 17:53) reiks pastudijuoti,labai aciu uz pagalba Prašom, kad tik į naudą Tik, kaip rodo praktika, svarbu nepersūdyti Na o mane papirko ![]() Ir eilėraštis Ai, daug gražių nuotraukėlių
Na siai nuotraukai nera lygiu
![]() Tikrai issiskirianti is visu ir tiek daug pasakanti Garantuotas balsas QUOTE(elge @ 2007 04 18, 19:36) tikrai miela nuotraukytė QUOTE(DLC @ 2007 04 18, 21:32) Na siai nuotraukai nera lygiu Tikrai issiskirianti is visu ir tiek daug pasakanti Garantuotas balsas čia jūs visos ją taip giriat,o aš kažkaip neįžiūriu joje nieko tokio,kas mane sužavėtų arba aš visiška neišmanėlė QUOTE(vijja @ 2007 04 18, 22:25) čia jūs visos ją taip giriat,o aš kažkaip neįžiūriu joje nieko tokio,kas mane sužavėtų arba aš visiška neišmanėlė man ta nuotrauka irgi nieko ypatingo man velykos - pavasario atgimimo, splavų šventė, tai ir nuotraukos traukia tik tos kur daug spalvų QUOTE(Matelyk @ 2007 04 18, 22:49) man ta nuotrauka irgi nieko ypatingo man velykos - pavasario atgimimo, splavų šventė, tai ir nuotraukos traukia tik tos kur daug spalvų Kažkodėl įtariu, jeigu Aurėja būtų įmetus kažkurią kitą neblogą nuotrauką, daug kas būtų tik dėl to ją liaupsinę
noriu pirmakart sudalyvauti fotokonkurse, taciau niekaip negaliu sumazinti foto
ka daryti? negi dabar negalesime sudalyvauti? su paintu kai mazina, tai tik aatkerpa kvadratėlį ir viskas, nieko nesumažina, gal ką nors ne taip darau? QUOTE(Onora @ 2007 04 19, 09:05) noriu pirmakart sudalyvauti fotokonkurse, taciau niekaip negaliu sumazinti foto ka daryti? negi dabar negalesime sudalyvauti? su paintu kai mazina, tai tik aatkerpa kvadratėlį ir viskas, nieko nesumažina, gal ką nors ne taip darau? 1. Pasirenki punktą Vaizdas (4 meniu punktas, neprisimenu, kaip ne LT Win) 2. Tempti/Kreipti (2 punktas) 3. Toj daly, kur Ištempti, nurodyk pvz. Horizontalus 50 % ir Vertikalus 50 % - tada sumažins per pusę. 4. Jei dar reik mažinti, pakartokit tą patį punktą. 5. Visada atšaukti veiksmus Ctrl/Z Sėkmės
Degute, aciu labai
kazkas pavyko, dabar foto prie "Nepatvirtintų"
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=12015
kokia grqaži kompanija http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=12034 o ši mane sužavėjo ramumu
Man šita patinka:
QUOTE(Valerija @ 2007 04 19, 11:27) Šita ir man labai patinka
Koks mielas maziulis
![]()
labai saunus konkursas. labai grazios nuotraukytes. super
QUOTE(Valerija @ 2007 04 19, 12:27) man irgi sita sauni, tik mergyte galetu buti dar labiau"prigesusi" kol kas sita fainiausia ![]() Nesuprantu kuo jums ipatinga ta nuotraukele QUOTE(kristina-buziene @ 2007 04 19, 18:50) ![]() Nesuprantu kuo jums ipatinga ta nuotraukele O man kaip tik gražu tai, kad žmonės randa daug įvairesnių požiūrio taškų tai šventei išreikšti Ir kodėl Velykos negali būti ramaus susikaupimo, prisikėlimo paslapties šventė? Susikaupimas prieš didelį džiaugsmą? Galų gale, liūdesys, kad šventė praėjo, kaip šitoje nuotraukoje (tik nežinau, kaip kitos mamytės skiria, kad čia mergytė, ar tuo labiau kad serga Čia juk kaip kam - kiekvieno valia rinktis QUOTE(ScarleTa @ 2007 04 19, 09:58) Labai šilta ta foto, tik man pasirodė ir iš foto,ir iš pavadinimo, kad mergytė serganti Pavadinimu noreta pasakyti,kad gaila,jog baigesi Velykos, teks laukti kitu Is kur ligas istrauket?
Mano favorite:
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=11990 daugiau man visos daugmaz vienodos
Mano prioritetai
![]() Kažkaip iš kart dėmesį patraukė ![]() Toks kupinas velykinės dvasios ![]() Už tai kad mamytė leido marginti karštu vašku
Man tai nuo vaikystės Velykos - ne Velykos, jei neridenami margučiai, todėl vieną iš trijų balsų būtinai norėčiau skirti tokiai, foto, kurioje ridenami margučiai. Iš visų šio tipo nuotraukų labiausiai ši patiko:
![]() mergina net liežuvį iškišus derina, kaip čia paridenus ![]() QUOTE(Stebukle @ 2007 04 19, 22:58) Mano favorite: http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=11990 daugiau man visos daugmaz vienodos O kuom tada šita iš "visų vienodų" išsskirtinė? Klausiu ne dėl savo požiūrio į tą nuotrauką, tiesiog įdomu ką joje labai išskirtinio nei "visose likusiose" įžvelgė. Ausytes? |