Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Margos mūsų Velykos!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Kutuliukas
Šįkart per tamsiai tongue.gif
grange
Man ir pirmasis variantas gražesnis... thumbup.gif
elge
QUOTE(Karbynė @ 2007 04 16, 23:47)
Šįkart per tamsiai tongue.gif

QUOTE(grange @ 2007 04 16, 23:48)
Man ir pirmasis variantas gražesnis...  thumbup.gif

blush2.gif
Nesiginčiju 4u.gif
Man pirmasis variantas atrodo peršviestas, bet galėjau ir persūdyti (gal ekranas mano blogai rodo tongue.gif ) biggrin.gif
Bet džiaugiuosi diskusija thumbup.gif
Aurėja
QUOTE(Gitatuka @ 2007 04 16, 23:24)
unsure.gif emmmm, o cia jokio skirtumo??? Ar gyvuneliai ar vaikai?

švenčia paprastai visa šeima su visais augintiniais tongue.gif tad jei jūsų Velykų šventėje aktyviai dalyvavo - margučius "rideno" ir ragavo - ir šeimos augintiniai, galima siųsti ir tokias foto.
Nuotraukose taip pat nebūtinai turi būti vien vaikai, gali būti visa šeimyna, ar supermamos.

Svarbu kad tai nebūtų vien tik velykinių atributų foto, kuriuose nėra šventės dalyvių. Arba nuotraukos kuriose yra dalyvis, bet nėra nė vieno velykinio atributo. Tokios nuotraukos netvirtinamos.
Pinacea
Taigi ir as pagalvjau, kad gal nuo ekrano daug kas skiriasi... Man pirma pataistyta nuotrauka kur sviesa is nugaros - neatrodo labai tamsi... O shi nuotraukyte - tikrai labai shviesi... biggrin.gif
Mano vyro kompiuteryje ir mano nesiojamame - labai skiriasi ekrano kontrastas: Supermama pas mane shviesiai ruzava, matau tulpes neryshkias, o mano vyro kompiuteriu Supermamoj matau ne tik ryshkias tulpes, bet ir "tapetu" juostas ruzavai baltas....
ax.gif
Gitatuka
QUOTE(Aurėja @ 2007 04 17, 07:37)
švenčia paprastai visa šeima su visais augintiniais  tongue.gif  tad jei jūsų Velykų šventėje aktyviai dalyvavo - margučius "rideno" ir ragavo - ir šeimos augintiniai, galima siųsti ir tokias foto.
Nuotraukose taip pat nebūtinai turi būti vien vaikai, gali būti visa šeimyna, ar supermamos.

Svarbu kad tai nebūtų vien tik velykinių atributų foto, kuriuose nėra šventės dalyvių. Arba nuotraukos kuriose yra dalyvis, bet nėra nė vieno velykinio atributo. Tokios nuotraukos netvirtinamos.
*

notworthy.gif supratome, dekojam
laimakp
QUOTE(Valerija @ 2007 04 17, 00:36)

Tikrai... wub.gif
Ramunita
man tai graziausios sios...
user posted image
user posted image
user posted image
Olgyte
O man šios:
PaMeL
o kur dingo mano nuotrauyte g.gif
elge
QUOTE(PaMeL @ 2007 04 17, 15:13)

O ji buvo patvirtinta, dalyvavo? g.gif Nes dabar tai tavo nuotraukos šio konkurso dalyvių sąraše nėra unsure.gif
-------------

O aš jaučiu silpnybę vašku margintiems margučiams rolleyes.gif
Šita nuotrauka man ne tik graži kaip nuotrauka, bet kelia didelius sentimentus savo pačios vaikystei, nes margučių marginimas, išmoktas iš močiutės, būdavo svarbiausias metų ritualas:
user posted image

Čia irgi labai gražūs margučiai, ir mergytė tikra princesytė, nors fotografuota prieš šviesą tongue.gif (Bet aiškiai sumanymas toks):
user posted image

Čia ir vaikiukas, jo žvilgsnis šelmiškas, ir margučiai laaabai gražūs:
user posted image

Šita man įdomi, originalus sprendimas, įdomus rakursas wub.gif
user posted image

Gražus kadras, tikras nuotaikos momentas pagautas:
user posted image

Šitos nuotraukytės kokybės pavydėti galima blush2.gif Ir trijulė nepaprastai meili wub.gif
user posted image
kristina-buziene
user posted image

Vajei kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif
c-girl
Daznai konkursuose(ir netik biggrin.gif ) pamatau kokia nuotrauka ir baltai pavydziu pagauto kadro... rolleyes.gif Tai va si karta tas pavydetinas kadras stai sis:
user posted image
wub.gif thumb_yello.gif
grange
QUOTE(elge @ 2007 04 17, 16:34)
Šitos nuotraukytės kokybės pavydėti galima  blush2.gif Ir trijulė nepaprastai meili  wub.gif
user posted image

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man ji ir labai patiko, tieisog mielas vaizdelis...
balsuosiu už šitą 4u.gif
Aurėja
QUOTE(PaMeL @ 2007 04 17, 16:13)
*

dingti gali tik tos foto, kurios nebuvo patvirtintos konkursui ir gulėjo kategorijoj "Neužpildytos" keletą dienų. Jei dalyvis nepakeičia foto į kitą, tuomet jos trinamos. o priežastys buvo paminėtos anksčiau:

v*i*j*a
QUOTE(elge @ 2007 04 17, 00:42)
Eik jau, netikiu  irnesakyk.gif
Microsoft Office Picture Manager turi? Atsidarai su ja nuotrauką ir eini paprasčiausiu keliu per Picture/Autocorrect. Kartais tik tiek ir tereikia, kartais nutaiso į lankas, tada koreguoji per Picture/Brightness and Contrast. Ten yra trys rodyklės: Brightness (šviesumas), Contrast (aišku, kontrastas) ir Midtones (pustoniai). Tai stumdai tas rodyklėles, ir matai, kaip geriau.
*

turbūt neturiu unsure.gif ai,man čia tamsus miškas,tai net nesigilinu blush2.gif

jau randu nemažai ir man patinkančių nuotraukyčių thumbup.gif wub.gif
PaMeL
QUOTE(Aurėja @ 2007 04 17, 17:08)
dingti gali tik tos foto, kurios nebuvo patvirtintos konkursui ir gulėjo kategorijoj "Neužpildytos" keletą dienų. Jei dalyvis nepakeičia foto į kitą, tuomet jos trinamos. o priežastys buvo paminėtos anksčiau:
*

niu jasninko tadu verysad.gif
Rustė
man ta nuotrauka "Kiaušinių margintoja" iš pirmo žvilgsnio nepatiko - tas teptukas pirma kaip cigaretė pasirodė blink.gif doh.gif
bet gerai įsižiūrėjus supratau kas ten per daigtas lotuliukas.gif

labai daug nuotraukų eilinių, paprastų, bet tiesiog mielų wub.gif .
už ką balsuosiu nesakysiu, nes dar neapsisprendžiau, o ir naujų nuotraukų vis atsiranda.
grange
ne į temą, bet koks tavo avataras mielas ir mergytė joje wub.gif
Valerija
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=11996
wub.gif Tiesiog šypseną kelia wub.gif
*Bitutė*
Man,tai šitos nuotraukėlės labai gražios wub.gif
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
bet balsai tik trys bigsmile.gif
Matelyk
mano favoritės kol kas dvi nuotraukos, bet abiejų herojus pažįstu todėl nereklamuosiu cool.gif biggrin.gif
elge
QUOTE(vijja @ 2007 04 17, 19:22)
turbūt neturiu unsure.gif  ai,man čia tamsus miškas,tai net nesigilinu  blush2.gif

Paspausk ant bet kokios savo kompiuteryje išsaugotos nuotraukos dešiniu pelės klavišu, atsidariusioje lentelėje paspausk "Open with", ir matysi, kokiomis programomis siūlo tą nuotrauką atidaryti, ir sužinosi, turi ar neturi mirksiukas.gif O jau toliau - vienas juokas 4u.gif
v*i*j*a
QUOTE(elge @ 2007 04 18, 15:09)
Paspausk ant bet kokios savo kompiuteryje išsaugotos nuotraukos dešiniu pelės klavišu, atsidariusioje lentelėje paspausk "Open with", ir matysi, kokiomis programomis siūlo tą nuotrauką atidaryti, ir sužinosi, turi ar neturi  mirksiukas.gif  O jau toliau - vienas juokas  4u.gif
*

vajeeeeeeee,yra cielos penkios programos bigsmile.gif
ir ta yra apie kuria kalbejai thumbup.gif
reiks pastudijuoti,labai aciu uz pagalba aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif

mano aki vis patraukia si nuotraukyte user posted image wub.gif wub.gif
mintis tai tikrai sauni thumbup.gif
elge
QUOTE(vijja @ 2007 04 18, 17:53)
reiks pastudijuoti,labai aciu uz pagalba  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

Prašom, kad tik į naudą 4u.gif
Tik, kaip rodo praktika, svarbu nepersūdyti tongue.gif

Na o mane papirko tongue.gif wub.gif :
user posted image
Ir eilėraštis thumbup.gif Nors šiaip eiliuotų pavadinimų nemėgstu blush2.gif

Ai, daug gražių nuotraukėlių smile.gif Dar vis neišsirenku, už ką balsuosiu g.gif
DLC
Na siai nuotraukai nera lygiu thumbup.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif

user posted image

Tikrai issiskirianti is visu ir tiek daug pasakanti wub.gif Nerealus kadras good.gif
Garantuotas balsas mirksiukas.gif
v*i*j*a
QUOTE(elge @ 2007 04 18, 19:36)
Na o mane papirko  tongue.gif  wub.gif :
user posted image
Ir eilėraštis  thumbup.gif  Nors šiaip eiliuotų pavadinimų nemėgstu  blush2.gif
*

tikrai miela nuotraukytė wub.gif wub.gif
QUOTE(DLC @ 2007 04 18, 21:32)
Na siai nuotraukai nera lygiu thumbup.gif
Tikrai issiskirianti is visu ir tiek daug pasakanti wub.gif Nerealus kadras good.gif 
Garantuotas balsas mirksiukas.gif
*

čia jūs visos ją taip giriat,o aš kažkaip neįžiūriu joje nieko tokio,kas mane sužavėtų cool.gif
arba aš visiška neišmanėlė blush2.gif bet toks jau tas mano skonis ax.gif
Matelyk
QUOTE(vijja @ 2007 04 18, 22:25)
čia jūs visos ją taip giriat,o aš kažkaip neįžiūriu joje nieko tokio,kas mane sužavėtų  cool.gif
arba aš visiška neišmanėlė  blush2.gif  bet toks jau tas mano skonis  ax.gif
*

man ta nuotrauka irgi nieko ypatingo ax.gif

man velykos - pavasario atgimimo, splavų šventė, tai ir nuotraukos traukia tik tos kur daug spalvų biggrin.gif
*dzūkė*
QUOTE(Matelyk @ 2007 04 18, 22:49)
man ta nuotrauka irgi nieko ypatingo  ax.gif

man velykos - pavasario atgimimo, splavų šventė, tai ir nuotraukos traukia tik tos kur daug spalvų  biggrin.gif
*

ax.gif man ši visai nieko, bet tikrai ne pirmoj vietoj blush2.gif
Kažkodėl įtariu, jeigu Aurėja būtų įmetus kažkurią kitą neblogą nuotrauką, daug kas būtų tik dėl to ją liaupsinę biggrin.gif
Onora
noriu pirmakart sudalyvauti fotokonkurse, taciau niekaip negaliu sumazinti foto sad.gif kompas "tuscias", nera jokiu "ofisiniu" programu- tik paintas, su juo man vis nepavyksta sumazinti cray.gif
ka daryti? negi dabar negalesime sudalyvauti?

su paintu kai mazina, tai tik aatkerpa kvadratėlį ir viskas, nieko nesumažina, gal ką nors ne taip darau? sad.gif padėėėėėkit 4u.gif
Degutė
QUOTE(Onora @ 2007 04 19, 09:05)
noriu pirmakart sudalyvauti fotokonkurse, taciau niekaip negaliu sumazinti foto sad.gif kompas "tuscias", nera jokiu "ofisiniu" programu- tik paintas, su juo man vis nepavyksta sumazinti cray.gif
ka daryti? negi dabar negalesime sudalyvauti?

su paintu kai mazina, tai tik aatkerpa kvadratėlį ir viskas, nieko nesumažina, gal ką nors ne taip darau? sad.gif padėėėėėkit  4u.gif
*

1. Pasirenki punktą Vaizdas (4 meniu punktas, neprisimenu, kaip ne LT Win)
2. Tempti/Kreipti (2 punktas)
3. Toj daly, kur Ištempti, nurodyk pvz. Horizontalus 50 % ir Vertikalus 50 % - tada sumažins per pusę.
4. Jei dar reik mažinti, pakartokit tą patį punktą.
5. Visada atšaukti veiksmus Ctrl/Z

Sėkmės
Onora
Degute, aciu labai 4u.gif
kazkas pavyko, dabar foto prie "Nepatvirtintų"
Pinacea
QUOTE(VilmKa @ 2007 04 19, 06:39)
ax.gif man ši visai nieko, bet tikrai ne pirmoj vietoj blush2.gif
Kažkodėl įtariu, jeigu Aurėja būtų įmetus kažkurią kitą neblogą nuotrauką, daug kas būtų tik dėl to ją liaupsinę biggrin.gif
*

Prie ko cia Aureja g.gif Ji gi nerenka kitiems nuotrauku... doh.gif
Krisliukas
QUOTE(Pinacea @ 2007 04 19, 10:39)
Prie ko cia Aureja  g.gif Ji gi nerenka kitiems nuotrauku... doh.gif
*

Rimtai, prie ko cia Aureja...
Valerija
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=12015
kokia grqaži kompanija goss.gif thumbup.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=12034
o ši mane sužavėjo ramumu wub.gif
taibent1
Man šita patinka:
user posted image
elge
QUOTE(Valerija @ 2007 04 19, 11:27)

Šita ir man labai patinka wub.gif Kadras, kompozicija, nuotaika, ir puikus pavyzdys, kaip fotografuojant prieš ryškią šviesą vis tiek dar "ištrauktas" (nenutamsintas) veidukas thumbup.gif
kristina-buziene
Koks mielas maziulis wub.gif

user posted image

rimantaz
labai saunus konkursas. labai grazios nuotraukytes. super
žvilgsnis
QUOTE(Valerija @ 2007 04 19, 12:27)

man irgi sita sauni, tik mergyte galetu buti dar labiau"prigesusi"
kol kas sita fainiausia
Ryški
QUOTE(trys @ 2007 04 19, 16:24)
man irgi sita sauni, tik mergyte galetu buti dar labiau"prigesusi"
kol kas sita fainiausia
*

Labai šilta ta foto, tik man pasirodė ir iš foto,ir iš pavadinimo, kad mergytė serganti unsure.gif Tai man šita frazė "galetu buti dar labiau"prigesusi" " kažkaip nedera unsure.gif
kristina-buziene
user posted image

Nesuprantu kuo jums ipatinga ta nuotraukele g.gif Na taip-vaikiukas labai grazus,bet velykines nuotaikos as ten visiskai nepastebiu schmoll.gif Siam konkurseliui mano nuomone nespalvotos ar prigesintos nuotraukos nelabai tinka smile.gif Taigi pavasario atgimimo svente,turi buti spalvinga,zaisminga nuotraukyte.....O si net siek tiek liudnoka..... verysad.gif Sorry,bet man ne.... schmoll.gif
elge
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 04 19, 18:50)
user posted image

Nesuprantu kuo jums ipatinga ta nuotraukele  g.gif  Na taip-vaikiukas labai grazus,bet velykines nuotaikos as ten visiskai nepastebiu   schmoll.gif  Siam konkurseliui mano nuomone nespalvotos ar prigesintos nuotraukos nelabai tinka  smile.gif  Taigi pavasario atgimimo svente,turi buti spalvinga,zaisminga  nuotraukyte.....O si net siek tiek liudnoka.....  verysad.gif  Sorry,bet man ne.... schmoll.gif

O man kaip tik gražu tai, kad žmonės randa daug įvairesnių požiūrio taškų tai šventei išreikšti mirksiukas.gif Juk kitaip turėtume krūvą vienodų/panašių standartines situacijas atspindinčių spalvotų, margų nuotraukėlių.
Ir kodėl Velykos negali būti ramaus susikaupimo, prisikėlimo paslapties šventė? Susikaupimas prieš didelį džiaugsmą? Galų gale, liūdesys, kad šventė praėjo, kaip šitoje nuotraukoje (tik nežinau, kaip kitos mamytės skiria, kad čia mergytė, ar tuo labiau kad serga unsure.gif ) ?
Čia juk kaip kam - kiekvieno valia rinktis 4u.gif
kristina-buziene
QUOTE(elge @ 2007 04 19, 18:23)

Čia juk kaip kam - kiekvieno valia rinktis  4u.gif
*

Na taip jau del skonio reikalo nepasigincysi drinks_cheers.gif

O,kad vaikas sirgtu,tai man irgi labai cia idomiai biggrin.gif As ligos jiokiu simptomu nematau schmoll.gif Liudnas ir tiek 4u.gif
Liepų takas
QUOTE(ScarleTa @ 2007 04 19, 09:58)
Labai šilta ta foto, tik man pasirodė ir iš foto,ir iš pavadinimo, kad mergytė serganti unsure.gif Tai man šita frazė "galetu buti dar labiau"prigesusi" " kažkaip nedera  unsure.gif
*

Pavadinimu noreta pasakyti,kad gaila,jog baigesi Velykos, teks laukti kitu 4u.gif O nuotraukoje mergyte liudnoka ar pavargus po svenciu 4u.gif Bent jau as taip supratau 4u.gif biggrin.gif

Is kur ligas istrauket?

Stebukle
Mano favorite:
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=11990
daugiau man visos daugmaz vienodos unsure.gif
KV
Mano prioritetai biggrin.gif :

user posted image
Kažkaip iš kart dėmesį patraukė wub.gif

user posted image
Toks kupinas velykinės dvasios rolleyes.gif

user posted image
Už tai kad mamytė leido marginti karštu vašku biggrin.gif (aš neleidžiu lotuliukas.gif )
Aurėja
Man tai nuo vaikystės Velykos - ne Velykos, jei neridenami margučiai, todėl vieną iš trijų balsų būtinai norėčiau skirti tokiai, foto, kurioje ridenami margučiai. Iš visų šio tipo nuotraukų labiausiai ši patiko:

user posted image

mergina net liežuvį iškišus derina, kaip čia paridenus biggrin.gif

nes
user posted image

clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif juokinga labai !
Kutuliukas
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 19, 22:58)
Mano favorite:
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=11990
daugiau man visos daugmaz vienodos unsure.gif
*

O kuom tada šita iš "visų vienodų" išsskirtinė? Klausiu ne dėl savo požiūrio į tą nuotrauką, tiesiog įdomu ką joje labai išskirtinio nei "visose likusiose" įžvelgė. Ausytes? unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.