Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos dėl briketų,ortodonto neprofesionalumas!

Taigi mano liudna ir skaudi isorija. Pries trejus metus apsilankem pas ortodonta(Beja labai isreklamuota siame forume kaip itin gera specialista) del virsutiniu, siek tiek kreivu dantu. Isvada viena-reik briketu. Tai va, sudejo man tuos briketus. Rodos viskas gerai,dantukai tiesinasi,visi dziaugiames. Tik po pusmecio kazkaip keistai eme "brasketi" zandikaulio viena puse bent siek tiek daugiau prasiziuojus. Nuvaziuojam mes pas ta ortodonta vel po menesio o jis:nieko baisaus ce viskas praeis nepergyvenkit, tesiam gydyma toliau...Taciau tas braskesiukas kaip nesiliove taip ir dabar nesiliauja.Tai dar mazdaug po maziau nei metu (kazkaip labai jau greitai) sako imam tuos briketus gydymas baigtas nu va dar plokstele panesiosit ir viskas baigta, o apie tuos "braskesius" zandikaulyje, kurie buvo netgi dar labiau padideje, ne zodelio. Uz visas sias paslaugeles atsiejo nei daug nei mazai apie 2500 Lt. Taigi praejo dar pusantru metuku gyvenu vis su tuo paciu "barskanciu" zandikauliu. Nueinu vilniuje pas kito ortodonto ieskoti pagalbos del to zandikaulio kuris "ĖDA" man gyvenyma:nei pavalgysi "tyliai":-)nei su pana norm pasibuciuosi:) "trakst", "brakst" iskart...:-)nu aisku nlb jau linxma ir malonu daros...O ji man ir sako: problemos del to "braskesio" kilo del iskreipto sukandimo gydant tais briketais, pasislinko ten sanario galvute nu ir taip gavos...(beja ta diena buvau nepirmas apsilankes del tos pacios problemos, pati gydytoja uzsimine) reik det is naujo ant virsutiniu ir apatiniu dantuku briketus ir viska taisyt is naujo. Galiu rekomenduot gera specialista is vokietijos kuris visa tai sutvarkys uz 12000 Lt GARANTUOTAI....Gryztu tevam pranest "linxmu" naujienu jiem ir akys ant kaktos isoko. Mastom vis dar ka daryt kreiptis i ta pati "specialista" kuris ir pridare visa tai, kad atitaisytu be garantiju kad vel kas neatsitiks, nes sukrapstyt 12000 Lt nelabai gaunasi:( Oj kaip nervas ima ant to sundaktario...nejau jie tokie specialistai kad daro ne patys nezino ka!Svarbiausia kad buvo skundziamasi del tu "braskesiu" taciau niekas i tai neatkreipe demesio, arba nenorejo atkreipti. Pasikapstes radau info. http://www.pincetas....e...9&section=1 Cia rasoma kad del blogo gydimo galima issireikalauti zalos atlyginimo ar bent jau naujo gydimo(ko man ir uztektu).Kadangi tevai nelabai suinteresuoti pradeti spresti mano problema nusprendziau pradzia padaryti pats. Tai vat brangiosios mamos gal teko susidurti su panasia problema? Ka daryt? bandyt graziuoju tartis su tuo daktaru kad pripazintu savo klaida ir padares bent kokia "nuolaida" tvarkytu is naujo, ar rasyt skunda,gal netgi nusisamdyt advokata? Bej kaip rasomi tie skundai ar paciam imanoma parasyt ar padaryti tai su advokato pagalba?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paulasas: 12 balandžio 2007 - 23:53
Nepavydetina situacija verysad.gif

Bet kas gi tas ortodontas?
Atsakyti
QUOTE(muone @ 2007 04 13, 12:47)
Nepavydetina situacija  verysad.gif

Bet kas gi tas ortodontas?


Na nezinau ar galiu tai daryt ir skelbt ce jo pavarde g.gif
Atsakyti
o kodel ne? g.gif jei jau geri atsiliepimai tai pavardes rasyt galima, o jei blogi tai ne?

As kaip tik renkuosi ortodonta...o jei pas ta pati papulsiu verysad.gif g.gif
Atsakyti
as tai nesuprantu visu pirma, kaip zmogus atnesiojas tiek laiko breketus, raso briketai blink.gif
parasyk pavarde mirksiukas.gif
Atsakyti
Kadangi zadu kazka tai dary nenoriu be laiko pakenkt nei sau nei kitiems
Atsakyti
vargselis, uzjauciu tave, as ir buvau nedekingoje situacijoje su breketais, tai geria, akd laiku pakeiciau gydytoja..
Atsakyti
QUOTE(Paulasas @ 2007 04 13, 22:21)
Kadangi zadu kazka tai dary nenoriu be laiko pakenkt nei sau nei kitiems

Paulasai, manau pries darydamas pasiziurek kiek dokumentuota viskas yra. Pradedant ar duodavo tau cekius, ir baigiant ar daug kur pasirasinejai. As jau esu tiek kartu pasirasius pas ortodonte prie visokiu a la "su viskuo sutinku, pretenziju neturiu", kad manau man tai jau butu siokia tokia kliutis kazko issireikalaut g.gif

Bet kuriuo atveju bandyk. Jei kazkas nepavyks - tuomet viesumas pats geriausias ginklas! mad.gif

Sekmes tau!
Atsakyti
Sveikas! Nors sia tavo istorija parasiai gana senai, as tik dabar radau ir labai noreciau suzinoti to gydytojo pavarde... Kazkaip baisu pasidare... ohmy.gif ohmy.gif Nes kaip tik lankausi pas, siame puslapyje labai isreklamuota smile.gif gydytoja. Manau istikruju butu gerai zinoti to gydytojo pavarde.

Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2007 07 10, 08:18)
Sveikas! Nors sia tavo istorija parasiai gana senai, as tik dabar radau ir labai noreciau suzinoti to gydytojo pavarde... Kazkaip baisu pasidare... ohmy.gif  ohmy.gif  Nes kaip tik lankausi pas, siame puslapyje labai isreklamuota smile.gif gydytoja. Manau istikruju butu gerai zinoti to gydytojo pavarde.


Arūnas Vasiliauskis
Atsakyti
QUOTE(Paulasas @ 2007 10 04, 15:33)
Arūnas Vasiliauskis


Aciu, bet as kazkaip nieko negirdejau apie sita gydytoja g.gif Kaip tavo reikalai?
Atsakyti
Aciu uz pavarde, net lengviau atsikvepiau, kad ne maniskis tongue.gif
Beje, is tikruju smalsu, reikalas issiaiskino??
Atsakyti