Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ekologiškos daržovės ir kiti produktai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba
Torres
Norejau paklausti, kur kaunietes perkate ekologisku darzoviu ir kitu produktu g.gif , mano vaikui sesi men., tai labai noreciau ji maitinti sveiku maisteliu. Turguje pardavejos tiesiai sviesiai pasako, kad vaikui geriau neduoti ten parduodamu darzoviu, nes viskas purksta ir dar karta purksta schmoll.gif
carramele
Tokių produktų būna Maksimose. Dar Vilniaus gatvėj yra ekologiškų produktų parduotuvė. Jų tinklapis:
http://www.ekologiskiproduktai.lt/
Iš ten nebandėm pirkt, tai nei girt, nei peikt negaliu.
Lucie
QUOTE(carramele @ 2007 04 17, 19:41)
Tokių produktų būna Maksimose. Dar Vilniaus gatvėj yra ekologiškų produktų parduotuvė. Jų tinklapis:
*

Na, as perku sitoje parduotuveje, tiksliau dazniau uzsisakau, kad atveztu i namus.
Papeikti negaliu ir nezinau, kiek tos darzoves ekologiskos, bet obuoliai bent tai tikrai tipiski lietuviski smile.gif Siaip gaila tik, kad pasirinkimas nedidelis, o tokiu metu tai tik bulves, morkos turbut belike. Vis tik man patikimiau ten pirkt nei Maximose.

carramele
QUOTE(Lucie @ 2007 04 19, 09:12)
Na, as perku sitoje parduotuveje, tiksliau dazniau uzsisakau, kad atveztu i namus.
Papeikti negaliu ir nezinau, kiek tos darzoves ekologiskos, bet obuoliai bent tai tikrai tipiski lietuviski smile.gif Siaip gaila tik, kad pasirinkimas nedidelis, o tokiu metu tai tik bulves, morkos turbut belike. Vis tik man patikimiau ten pirkt nei Maximose.
*

O ar gera kokybė būna tų į namus atvežtų daržovių? Aš kažkaip bijau, kad užsisakysiu, atveš kokias tai papuvusias ir sumokėt reikės kaip už gerą daiktą.
Lucie
QUOTE(carramele @ 2007 04 19, 13:34)
O ar gera kokybė būna tų į namus atvežtų daržovių? Aš kažkaip bijau, kad užsisakysiu, atveš kokias tai papuvusias ir sumokėt reikės kaip už gerą daiktą.
*

Darzoves, vaisiai (obuoliai) tai kokybiski, bent man pasitaike (dabar koki menesi neuzsakinejau, is kaimo gavom smile.gif ). O kai atves, galima ir pasiziuret, ar tau tinka tu darzoviu kokybe, siaip veza man tas pats zmogus visada, toks geranoriskas, malonus, nemanau, kad pripuvusiu pridetu. Nekokybisku ekologisku bulviu va Rimi buvau prisipirkus, visos pazaliave...

jolituze
As irgi perku Maximoj atseit ekologiskas.Bet istikruju nezinau.Bet turguose kazkaip baisoka pirkt g.gif
FainasKaunietis
QUOTE(Lucie @ 2007 04 20, 13:08)
Darzoves, vaisiai (obuoliai) tai kokybiski, bent man pasitaike (dabar koki menesi neuzsakinejau, is kaimo gavom  smile.gif ). O kai atves, galima ir  pasiziuret, ar tau tinka tu darzoviu kokybe, siaip veza man tas pats zmogus visada, toks geranoriskas, malonus, nemanau, kad pripuvusiu pridetu. Nekokybisku ekologisku bulviu va Rimi buvau prisipirkus, visos pazaliave...
*

Gyvenu Kaune, bet to dar nežinojau, kad egzistuoja tokia parduotuvė. Manau, busiu geras klientas smile.gif Reikės būtinai užsukti.

Teko ir Maxima parduotuvėje pirkti ekologiškų vaisių ir daržovių, bet labai reikia žiūrėti, kad nebūtų senos, sugedusios, nes tikrai ne visi už trigubai didesnes kainas gali daug nupirkti, todėl matyt užsilaiko prekystaliuose.
Papildyta:
Graikiškų riešutų aliejus - 45 Lt, 250 ml... Bet vistiek pabandysiu biggrin.gif
Edeva
as irgi perku ir maximos bet net nzn gal reiks is cia pirkt g.gif aciu uz nuoroda mirksiukas.gif
Elzbieta45
QUOTE(jolituze @ 2007 04 20, 18:23)
As irgi perku Maximoj atseit ekologiskas.Bet istikruju nezinau.Bet turguose kazkaip baisoka pirkt g.gif
*

Pritariu - turgelyje ka sako, tuom ir turi patiketi. Gi nezinai, ar tai tiesa. Kas ten tuos prekybininkus tikrina... Net neisivaizduoju, kad galeciau turguje mesos nusipirkti. Nusipirksi kokia su kirmelemis smile.gif
As manau, kad parduotuvese galima rasti sveiku, naudingu zmogaus organizmui produktu. Pvz."Probio" desros ne tik skanios, bet ir sveikesnes, nes jose nera cheminiu priedu. Jos galinamos is naturaliu medziagu, kurios pagerina virskinima, skrandzio ir zarnyno veikla. Is asmenines patirties galiu pasakyti, kad sias desras valgeme vasara keliaudami automobiliu po Europa ir pirma karta niekas is keliauninku neturejo bedu del skrandzio.
Pentarda
QUOTE(carramele @ 2007 04 17, 20:41)
*

Geras nezinojau, kad tokia parduotuve yra bigsmile.gif Be to kaip fain jei pristato i namus thumbup.gif nes juk su mazium nelabai privazinesi i kita miesto gala ax.gif
Butinai pasidairysim ten rolleyes.gif

QUOTE(Elzbieta45 @ 2008 01 24, 13:30)
Pritariu - turgelyje ka sako, tuom ir turi patiketi. Gi nezinai, ar tai tiesa. Kas ten tuos prekybininkus tikrina... Net neisivaizduoju, kad galeciau turguje mesos nusipirkti. Nusipirksi kokia su kirmelemis smile.gif
As manau, kad parduotuvese galima rasti sveiku, naudingu zmogaus organizmui produktu. Pvz."Probio" desros ne tik skanios, bet ir sveikesnes, nes jose nera cheminiu priedu. Jos galinamos is naturaliu medziagu, kurios  pagerina virskinima, skrandzio ir zarnyno veikla. Is asmenines patirties galiu pasakyti, kad sias desras valgeme vasara keliaudami automobiliu po Europa ir pirma karta niekas is keliauninku neturejo bedu del skrandzio.
*

Mmmmm...kas cia per desra? g.gif Pirma karta apie tokia girdziu g.gif Kur jos buna pirkti? g.gif
Liora
QUOTE(Elzbieta45 @ 2008 01 24, 12:30)
Net neisivaizduoju, kad galeciau turguje mesos nusipirkti. Nusipirksi kokia su kirmelemis smile.gif
As manau, kad parduotuvese galima rasti sveiku, naudingu zmogaus organizmui produktu. Pvz."Probio" desros ne tik skanios, bet ir sveikesnes, nes jose nera cheminiu priedu.
*

Del Probio desru> nejuokinkit zmoniu! Konservantas E250 ir natrio glutomatas skoniui pagerinti E621 ten teip pat egzistuoja wink.gif Skatykit idemiau etiketes smile.gif

O del turguje priktos mesos > absoliuciai tokia pat mesa Jums gali ikisti ir parduotuveje. Tiesiog parduotuveje pirkejas nelabai mato kaip uzsigulejusi mesa vel tampa isvaizdinga preke wink.gif Perku mesa ir turguje ir parduotuveje, tai zinokit, jeigu ne aklai tiketi pardavejo pasakom apie "ka tik pjauta ir ka tik gauta" skirtumo tarp pirkimo vietos nera. Neapsimoka pardavejui turguje zmoniu nuodyti nesviezia kiauliena smile.gif
Margarita32
QUOTE(Pentarda @ 2008 01 28, 09:39)
Geras nezinojau, kad tokia parduotuve yra  bigsmile.gif Be to kaip fain jei pristato i namus thumbup.gif  nes juk su mazium nelabai privazinesi i kita miesto gala  ax.gif
Butinai pasidairysim ten  rolleyes.gif
Mmmmm...kas cia per desra? g.gif  Pirma karta apie tokia girdziu  g.gif  Kur jos buna pirkti? g.gif
*

As irgi perku "Probio" desras, nes drauge parekomendavo. Ir is tiesu esu patenkinta- man skanu, o ir tikiu, kad si desra sveikesne uz kitas.
Liora
QUOTE(Margarita32 @ 2008 01 29, 11:57)
As irgi perku "Probio" desras, nes drauge parekomendavo. Ir is tiesu esu patenkinta- man skanu, o ir tikiu, kad si desra sveikesne uz kitas.
*

"

Desra is viso nera SVEIKAS produktas, taigi Probio desra gali buti maziau kenksminga, negu kitos desros, taciau jau ne kaip ne sveikesne wink.gif

Nors prisipazinsiu, kalta esu, pati kramsnuoju kai seima nemato blush2.gif

Elzbieta45
Man keista, kai zmones taip fanatiskai pradeda vertinti tuos sveikus maisto produktus. Ka reiskia desra nesveika??? Tai gerkim tik vandeni, va jis tai sveika. Beje kvepuoti irgi nesveika, kiek didmiesciu gatvese benzino ir kt. prisikvepuojame.
Sveika mityba suprantu kiek kitaip: is visu maisto gaminiu (tame tarpe ir desru) stengiu rinktis sveikesnius - be E, su probiotinemis kulturomis ar omega3.
Jureja
Ir as pasidalinius savo patirtimi apie sveiko maisto parduotuves. Dujotekiog yra sveiki produktai parduotuve, ten man labai patinka pirkti, nes turi dideli pasirinkima ekologisku grudiniu, ankstiniu klimes produktu, bei ivairiu ekologisku alieju. Super parduotuve. Taip pat yra ten ir vaikisku tyreliu ekologisku, tik gaila kad niekur neteko rasti ekologisku pieno misiniu kudikiam Lietuvoje. Gal kas matet kur? Savanoriu pr taip at yra sveiko maisto parduotuve, ten irgi nemazas pasirinkimas produktu, nors asortimentas panasus kaip maximoj, na gal siek tiek platesnis.
bumm
ieškojau internete ekol. produktų ir radau straipsnius, kad: "Kauno pilies teritorijoje prieš porą mėnesių startavęs pirmasis šeštadieniais organizuojamas ūkininkų turgelis šiandien jau gali pasigirti atradęs nuolatinius pirkėjus. Čia siūloma įsigyti gana platus žemės ūkio produktų asortimentas: vaisiai, uogos, daržovės, medus, duonos ir pyrago, žuvies ir mėsos gaminiai, kaimiškas alus ir kt.
Toks pat ūkininkų turgelis sekmadieniais kauniečiams organizuojamas ir prie pramogų ir prekybos centro „Molas“." gal kas esat buvę? ar tikrai ten būna tokie turgeliai? kitą savaitgalį mėginsiu važiuot ieškot, nes mažius jau baigia "savo" daržovių atsargas essen.gif
bumm
nu bet jau kainos tų ekol. produktų mega_shok.gif swoon.gif bijau.gif ...
atsiranda noras balkone daržą užveist mastau.gif hihihi.gif
daivuteklp
Ekologiškų daržovių,tai galima paieškojus rasti,o va kur rasti ''sveikai''užaugintos mėsos? mastau.gif Dukrelei greit reikės pasiūlyti ne tik daržovių,bet ir mėsytės essen.gif O kur gauti bio mėsos neaišku unsure.gif lieka tik jauno veršiuko mėsytė unsure.gif Nesinori tokiam mažam vaikui duoti , ant neaišku ''ko'' užaugintos mėsytės.Reiks gal vien HIPP BIO maitinti g.gif
Norna
QUOTE(bumm @ 2009 01 19, 23:21)
ieškojau internete ekol. produktų ir radau straipsnius, kad:  "Kauno pilies teritorijoje prieš porą mėnesių startavęs pirmasis šeštadieniais organizuojamas ūkininkų turgelis šiandien jau gali pasigirti atradęs nuolatinius pirkėjus. Čia siūloma įsigyti gana platus žemės ūkio produktų asortimentas: vaisiai, uogos, daržovės, medus, duonos ir pyrago, žuvies ir mėsos gaminiai, kaimiškas alus ir kt.
Toks pat ūkininkų turgelis sekmadieniais kauniečiams organizuojamas ir prie pramogų ir prekybos centro „Molas“." gal kas esat buvę? ar tikrai ten būna tokie turgeliai? kitą savaitgalį mėginsiu važiuot ieškot, nes mažius jau baigia "savo" daržovių atsargas  essen.gif
*

Tai visgi sekmadieniais prie ''Molo'' tas turgelis veikia? Ar buvai? Ar didelis pasirinkimas?
Papildyta:
QUOTE(carramele @ 2007 04 17, 19:41)
*

O kur čia Kaune ši parduotuvė randasi? Kažkaip tinklalapyje tik Vilniaus parduotuvės adresas nurodytas. Gal aš ieškot nemoku blush2.gif
vajuke
Bazeje budavo sestadieniais ukininku turgeliai. thumbup.gif . Ekologiskos produkcijos i valias. biggrin.gif Man labai patikdavo, visokiu suriu, darzoviu,medaus prisipirkdavom, bet paskutini karta buvau pries Kaledas. Idomu ar dar vyksta? g.gif
Raile
QUOTE(Jureja @ 2009 01 16, 18:54)
Ir as pasidalinius savo patirtimi apie sveiko maisto parduotuves. Dujotekiog yra sveiki produktai parduotuve, ten man labai patinka pirkti, nes turi dideli pasirinkima ekologisku grudiniu, ankstiniu klimes produktu, bei ivairiu ekologisku alieju. Super parduotuve. Taip pat yra ten ir vaikisku tyreliu ekologisku, tik gaila kad niekur neteko rasti ekologisku pieno misiniu kudikiam Lietuvoje. Gal kas matet kur? Savanoriu pr taip at yra sveiko maisto parduotuve, ten irgi nemazas pasirinkimas produktu, nors asortimentas panasus kaip maximoj, na gal siek tiek platesnis.
*

Savanoriu pr. nebloga parduotuvele, ten perkam.. thumbup.gif Bet apie parduotuve Dujotiekio gatveje, tai pirma karta girdziu g.gif
klaudi
As irgi daznai , budama Maksimoj, prieinu prie to ekologisku produktu stendo. Mano vaikas super alergiskas, labai noretusi tu tikrai svariu produktu, bet sustabdo mane ne kainos, o abejone, kad paziurejus vizualiai, nu niekuo tos darzoves nesiskiria nuo neekologiku g.gif Gal turit kas info , ar tos firmos, kurios tiekia ekologiskus maisto produktus, kazkaip kontroliuojamos,kad ju prekes atitiktu ekologisku reikalavimu. Nesinori moket daug, o primaitint vaika tais paciais pritrestais produktais. schmoll.gif
veja vaidilute
Mes vienakart Maximoj pirkom avokadus. Kazkaip isiblaskius buvau ir net nepaziurejau kiek jie kainuoja, ipakuoti avokadai, normalaus dydzio, dar pasidziaugiau, kad ne kieti, jau kaip tik siandien valgyt. Tada jau stoviu prie kasos irman musa apie 15Lt uz ta avokada. Tai gerai kad paziurejau, sakau Oj man per brangus, as tokiu nepriksiu. Nu zodzdziu nepamenu kaip toliau rituliojosi pokalbis, bet mano vyras su kasininke sukalbejo, kad cia tie patys avokadai, tik ipakuoti. Ir dar kasininke nusijuoke, kad yra tokiu durniu, kurie perka:)
Tai stai tau ir visa ekologija.
O siaip as laikausi nuomones, kad viska reikia valgyti sezono metu, nes kokios gi ekologiskos sviezios darzoves gali buti vasario menesi:)
*neva*
QUOTE(Raile @ 2009 02 24, 18:28)
Savanoriu pr. nebloga parduotuvele, ten perkam.. thumbup.gif  Bet apie parduotuve Dujotiekio gatveje, tai pirma karta girdziu g.gif
*

http://www.sveikatosdovanos.lt/ turbut apie sia buvo kalbama 4u.gif
braskexxx
QUOTE(vajuke @ 2009 02 23, 10:08)
Bazeje budavo sestadieniais ukininku turgeliai. thumbup.gif . Ekologiskos produkcijos i valias. biggrin.gif  Man labai patikdavo, visokiu suriu, darzoviu,medaus prisipirkdavom, bet paskutini karta buvau pries Kaledas. Idomu ar dar vyksta? g.gif
*

gal kas zinot gal jie dar vyksta ukininku turgeliai bigsmile.gif
<<JK>>
Nezinau, ar kas minejo, bet Bazeje nuo spalio zada atsidryti ekologisku maisto produktu skyrius.. Tai va, laukiu nesulaukiu ax.gif
sunny_smile
Kažką girdėjau, jog trečiadienio rytais prie MEGOS ūkininkų turgeliai vyksta... gal kažkas konkretesnės info turės.
braskexxx
QUOTE(sunny_smile @ 2009 09 28, 16:36)
Kažką girdėjau, jog trečiadienio rytais prie MEGOS ūkininkų turgeliai vyksta... gal kažkas konkretesnės info turės.
*

aciukas reiks nulekti paziureti mirksiukas.gif
olega
na prie Megos ukininku turgelyje, tai tik bulkuciu ir pieno buvo. lotuliukas.gif Bet as buvau po darbu, apie 17 val. Nezinau, gal rytais ten daugiau ukininku suvaziuoja. Nemaciau kokios ten darbo valandos surasytos. g.gif
Aliira
ūkininkų turgelis būna kiekvieną šeštadienį prie pilies smile.gif
Daržovės, pieno produktai, medus, vištiena ir kalakutiena.
Mes važiuojam apsipirkti kiekvieną savaitę. thumbup.gif
Nors maitinant MP ir nelabai galima bet būna labai skanios šviežiai
rūkytis žuvies 4u.gif
Raigra
Penktadieniais prie akropolio buna ekologisku darzoviu ir vaisiu turgus, ukininkai suveza savo gerybes. Ten ir perku smile.gif
lenke555
QUOTE(olega @ 2009 11 02, 14:48)
na prie Megos ukininku turgelyje, tai tik bulkuciu ir pieno buvo.  lotuliukas.gif  Bet as buvau po darbu, apie 17 val. Nezinau, gal rytais ten daugiau ukininku suvaziuoja. Nemaciau kokios ten darbo valandos surasytos.  g.gif
*

Prie megos turgelis dirba nuo 12val.iki18val vakaro,mes kaip buvom viena diena apie 13val tai buvo ir darzoviu galima rast.O siaip dazniausiai apsiperkam sestadieni esanciam prie pilies ukininku turgelyje. smile.gif
rainak
vazinejanciuose ukininku turgeliuose
Perqune
Prie pilies šešadieniniai ūkininkų turgeliai thumbup.gif drinks_cheers.gif praėjusį pavasarį žavėdavo lietuviški obuoliai, labai skanūs, kvapnūs, tikiu, kad ir sveiki, bei išvaizda nenusileidžiantys jokiems maksiminiams obuoliukams bigsmile.gif
DiDo86
Atnaujinu temą - labai labai aktualu - kur gi šiuo metu laiku mamytės savo mažyliams perka ekologiškas daržoves? Mes visus turgus išvažinėjom, pasiūla labai labai maža, ir nieko tinkamo mūsų mažojo racionui.. Radom tik bulves, morkas ir obuolius.. O norėtųsi moliūgų, cukinijų, ar dar kokių įdomesnių/įvairesnių daržovių. ax.gif
kopuste
o kur radot bulviu pirkti? As tik morku ir buroku radau... doh.gif
DiDo86
QUOTE(kopuste @ 2010 05 19, 13:58)
o kur radot bulviu pirkti? As tik morku ir buroku radau...  doh.gif
*

Bulvių mes iš močiutės parsivežę buvom rolleyes.gif
Beje, jei tiktų topinambai - saldžiosios bulvės - tai jais dabar "Tikras maistas" prekiauja. Ant atvežto maišelio net yra etiketė, kad iš ekologiško ūkio. Maniškiui patinka jos (tuo tarpu bulvės tikrai nebuvo jo mėgstamiausios). 4u.gif
jur-kli
O gal apie ekologiskas darzoves Klaipedoje ka zinote? Nieko nerandu...
Ugsa
QUOTE(kopuste @ 2010 05 19, 12:58)
o kur radot bulviu pirkti? As tik morku ir buroku radau...  doh.gif
*

maciau Akropolio Maximoj - ekologiskam skyreli, tik jos is Egipto atveztos, tai kazkaip nekilo ranka pirkti... unsure.gif
miligerta
Sekmadieniais prie pc Molo
snekute
mes kazkaip dalinames info su draugais, visi turi pazistamu ar tevu kaime, reikia kalakuto, skambinames ir ieskom, kas suranda, nuperka visiems smile.gif taip paciai su visais kitais produktais.... smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.