Norejau paklausti, kur kaunietes perkate ekologisku darzoviu ir kitu produktu
Tokių produktų būna Maksimose. Dar Vilniaus gatvėj yra ekologiškų produktų parduotuvė. Jų tinklapis:
http://www.ekologiskiproduktai.lt/ Iš ten nebandėm pirkt, tai nei girt, nei peikt negaliu. QUOTE(carramele @ 2007 04 17, 19:41) Tokių produktų būna Maksimose. Dar Vilniaus gatvėj yra ekologiškų produktų parduotuvė. Jų tinklapis: http://www.ekologiskiproduktai.lt/ Iš ten nebandėm pirkt, tai nei girt, nei peikt negaliu. Na, as perku sitoje parduotuveje, tiksliau dazniau uzsisakau, kad atveztu i namus. Papeikti negaliu ir nezinau, kiek tos darzoves ekologiskos, bet obuoliai bent tai tikrai tipiski lietuviski QUOTE(Lucie @ 2007 04 19, 09:12) Na, as perku sitoje parduotuveje, tiksliau dazniau uzsisakau, kad atveztu i namus. Papeikti negaliu ir nezinau, kiek tos darzoves ekologiskos, bet obuoliai bent tai tikrai tipiski lietuviski O ar gera kokybė būna tų į namus atvežtų daržovių? Aš kažkaip bijau, kad užsisakysiu, atveš kokias tai papuvusias ir sumokėt reikės kaip už gerą daiktą. QUOTE(carramele @ 2007 04 19, 13:34) O ar gera kokybė būna tų į namus atvežtų daržovių? Aš kažkaip bijau, kad užsisakysiu, atveš kokias tai papuvusias ir sumokėt reikės kaip už gerą daiktą. Darzoves, vaisiai (obuoliai) tai kokybiski, bent man pasitaike (dabar koki menesi neuzsakinejau, is kaimo gavom
As irgi perku Maximoj atseit ekologiskas.Bet istikruju nezinau.Bet turguose kazkaip baisoka pirkt
QUOTE(Lucie @ 2007 04 20, 13:08) Darzoves, vaisiai (obuoliai) tai kokybiski, bent man pasitaike (dabar koki menesi neuzsakinejau, is kaimo gavom Gyvenu Kaune, bet to dar nežinojau, kad egzistuoja tokia parduotuvė. Manau, busiu geras klientas Teko ir Maxima parduotuvėje pirkti ekologiškų vaisių ir daržovių, bet labai reikia žiūrėti, kad nebūtų senos, sugedusios, nes tikrai ne visi už trigubai didesnes kainas gali daug nupirkti, todėl matyt užsilaiko prekystaliuose. Papildyta: Graikiškų riešutų aliejus - 45 Lt, 250 ml... Bet vistiek pabandysiu
as irgi perku ir maximos bet net nzn gal reiks is cia pirkt
QUOTE(jolituze @ 2007 04 20, 18:23) Pritariu - turgelyje ka sako, tuom ir turi patiketi. Gi nezinai, ar tai tiesa. Kas ten tuos prekybininkus tikrina... Net neisivaizduoju, kad galeciau turguje mesos nusipirkti. Nusipirksi kokia su kirmelemis As manau, kad parduotuvese galima rasti sveiku, naudingu zmogaus organizmui produktu. Pvz."Probio" desros ne tik skanios, bet ir sveikesnes, nes jose nera cheminiu priedu. Jos galinamos is naturaliu medziagu, kurios pagerina virskinima, skrandzio ir zarnyno veikla. Is asmenines patirties galiu pasakyti, kad sias desras valgeme vasara keliaudami automobiliu po Europa ir pirma karta niekas is keliauninku neturejo bedu del skrandzio. QUOTE(carramele @ 2007 04 17, 20:41) Tokių produktų būna Maksimose. Dar Vilniaus gatvėj yra ekologiškų produktų parduotuvė. Jų tinklapis: http://www.ekologiskiproduktai.lt/ Iš ten nebandėm pirkt, tai nei girt, nei peikt negaliu. Geras nezinojau, kad tokia parduotuve yra Butinai pasidairysim ten QUOTE(Elzbieta45 @ 2008 01 24, 13:30) Pritariu - turgelyje ka sako, tuom ir turi patiketi. Gi nezinai, ar tai tiesa. Kas ten tuos prekybininkus tikrina... Net neisivaizduoju, kad galeciau turguje mesos nusipirkti. Nusipirksi kokia su kirmelemis As manau, kad parduotuvese galima rasti sveiku, naudingu zmogaus organizmui produktu. Pvz."Probio" desros ne tik skanios, bet ir sveikesnes, nes jose nera cheminiu priedu. Jos galinamos is naturaliu medziagu, kurios pagerina virskinima, skrandzio ir zarnyno veikla. Is asmenines patirties galiu pasakyti, kad sias desras valgeme vasara keliaudami automobiliu po Europa ir pirma karta niekas is keliauninku neturejo bedu del skrandzio. Mmmmm...kas cia per desra? QUOTE(Elzbieta45 @ 2008 01 24, 12:30) Net neisivaizduoju, kad galeciau turguje mesos nusipirkti. Nusipirksi kokia su kirmelemis As manau, kad parduotuvese galima rasti sveiku, naudingu zmogaus organizmui produktu. Pvz."Probio" desros ne tik skanios, bet ir sveikesnes, nes jose nera cheminiu priedu. Del Probio desru> nejuokinkit zmoniu! Konservantas E250 ir natrio glutomatas skoniui pagerinti E621 ten teip pat egzistuoja O del turguje priktos mesos > absoliuciai tokia pat mesa Jums gali ikisti ir parduotuveje. Tiesiog parduotuveje pirkejas nelabai mato kaip uzsigulejusi mesa vel tampa isvaizdinga preke QUOTE(Pentarda @ 2008 01 28, 09:39) Geras nezinojau, kad tokia parduotuve yra Butinai pasidairysim ten Mmmmm...kas cia per desra? As irgi perku "Probio" desras, nes drauge parekomendavo. Ir is tiesu esu patenkinta- man skanu, o ir tikiu, kad si desra sveikesne uz kitas. QUOTE(Margarita32 @ 2008 01 29, 11:57) As irgi perku "Probio" desras, nes drauge parekomendavo. Ir is tiesu esu patenkinta- man skanu, o ir tikiu, kad si desra sveikesne uz kitas. "Desra is viso nera SVEIKAS produktas, taigi Probio desra gali buti maziau kenksminga, negu kitos desros, taciau jau ne kaip ne sveikesne Nors prisipazinsiu, kalta esu, pati kramsnuoju kai seima nemato
Man keista, kai zmones taip fanatiskai pradeda vertinti tuos sveikus maisto produktus. Ka reiskia desra nesveika??? Tai gerkim tik vandeni, va jis tai sveika. Beje kvepuoti irgi nesveika, kiek didmiesciu gatvese benzino ir kt. prisikvepuojame.
Sveika mityba suprantu kiek kitaip: is visu maisto gaminiu (tame tarpe ir desru) stengiu rinktis sveikesnius - be E, su probiotinemis kulturomis ar omega3.
Ir as pasidalinius savo patirtimi apie sveiko maisto parduotuves. Dujotekiog yra sveiki produktai parduotuve, ten man labai patinka pirkti, nes turi dideli pasirinkima ekologisku grudiniu, ankstiniu klimes produktu, bei ivairiu ekologisku alieju. Super parduotuve. Taip pat yra ten ir vaikisku tyreliu ekologisku, tik gaila kad niekur neteko rasti ekologisku pieno misiniu kudikiam Lietuvoje. Gal kas matet kur? Savanoriu pr taip at yra sveiko maisto parduotuve, ten irgi nemazas pasirinkimas produktu, nors asortimentas panasus kaip maximoj, na gal siek tiek platesnis.
ieškojau internete ekol. produktų ir radau straipsnius, kad: "Kauno pilies teritorijoje prieš porą mėnesių startavęs pirmasis šeštadieniais organizuojamas ūkininkų turgelis šiandien jau gali pasigirti atradęs nuolatinius pirkėjus. Čia siūloma įsigyti gana platus žemės ūkio produktų asortimentas: vaisiai, uogos, daržovės, medus, duonos ir pyrago, žuvies ir mėsos gaminiai, kaimiškas alus ir kt.
Toks pat ūkininkų turgelis sekmadieniais kauniečiams organizuojamas ir prie pramogų ir prekybos centro Molas." gal kas esat buvę? ar tikrai ten būna tokie turgeliai? kitą savaitgalį mėginsiu važiuot ieškot, nes mažius jau baigia "savo" daržovių atsargas
nu bet jau kainos tų ekol. produktų
atsiranda noras balkone daržą užveist
Ekologiškų daržovių,tai galima paieškojus rasti,o va kur rasti ''sveikai''užaugintos mėsos?
QUOTE(bumm @ 2009 01 19, 23:21) ieškojau internete ekol. produktų ir radau straipsnius, kad: "Kauno pilies teritorijoje prieš porą mėnesių startavęs pirmasis šeštadieniais organizuojamas ūkininkų turgelis šiandien jau gali pasigirti atradęs nuolatinius pirkėjus. Čia siūloma įsigyti gana platus žemės ūkio produktų asortimentas: vaisiai, uogos, daržovės, medus, duonos ir pyrago, žuvies ir mėsos gaminiai, kaimiškas alus ir kt. Toks pat ūkininkų turgelis sekmadieniais kauniečiams organizuojamas ir prie pramogų ir prekybos centro Molas." gal kas esat buvę? ar tikrai ten būna tokie turgeliai? kitą savaitgalį mėginsiu važiuot ieškot, nes mažius jau baigia "savo" daržovių atsargas Tai visgi sekmadieniais prie ''Molo'' tas turgelis veikia? Ar buvai? Ar didelis pasirinkimas? Papildyta: QUOTE(carramele @ 2007 04 17, 19:41) Tokių produktų būna Maksimose. Dar Vilniaus gatvėj yra ekologiškų produktų parduotuvė. Jų tinklapis: http://www.ekologiskiproduktai.lt/ Iš ten nebandėm pirkt, tai nei girt, nei peikt negaliu. O kur čia Kaune ši parduotuvė randasi? Kažkaip tinklalapyje tik Vilniaus parduotuvės adresas nurodytas. Gal aš ieškot nemoku
Bazeje budavo sestadieniais ukininku turgeliai.
QUOTE(Jureja @ 2009 01 16, 18:54) Ir as pasidalinius savo patirtimi apie sveiko maisto parduotuves. Dujotekiog yra sveiki produktai parduotuve, ten man labai patinka pirkti, nes turi dideli pasirinkima ekologisku grudiniu, ankstiniu klimes produktu, bei ivairiu ekologisku alieju. Super parduotuve. Taip pat yra ten ir vaikisku tyreliu ekologisku, tik gaila kad niekur neteko rasti ekologisku pieno misiniu kudikiam Lietuvoje. Gal kas matet kur? Savanoriu pr taip at yra sveiko maisto parduotuve, ten irgi nemazas pasirinkimas produktu, nors asortimentas panasus kaip maximoj, na gal siek tiek platesnis. Savanoriu pr. nebloga parduotuvele, ten perkam..
As irgi daznai , budama Maksimoj, prieinu prie to ekologisku produktu stendo. Mano vaikas super alergiskas, labai noretusi tu tikrai svariu produktu, bet sustabdo mane ne kainos, o abejone, kad paziurejus vizualiai, nu niekuo tos darzoves nesiskiria nuo neekologiku
Mes vienakart Maximoj pirkom avokadus. Kazkaip isiblaskius buvau ir net nepaziurejau kiek jie kainuoja, ipakuoti avokadai, normalaus dydzio, dar pasidziaugiau, kad ne kieti, jau kaip tik siandien valgyt. Tada jau stoviu prie kasos irman musa apie 15Lt uz ta avokada. Tai gerai kad paziurejau, sakau Oj man per brangus, as tokiu nepriksiu. Nu zodzdziu nepamenu kaip toliau rituliojosi pokalbis, bet mano vyras su kasininke sukalbejo, kad cia tie patys avokadai, tik ipakuoti. Ir dar kasininke nusijuoke, kad yra tokiu durniu, kurie perka:)
Tai stai tau ir visa ekologija. O siaip as laikausi nuomones, kad viska reikia valgyti sezono metu, nes kokios gi ekologiskos sviezios darzoves gali buti vasario menesi:) QUOTE(Raile @ 2009 02 24, 18:28) Savanoriu pr. nebloga parduotuvele, ten perkam.. http://www.sveikatosdovanos.lt/ turbut apie sia buvo kalbama
Nezinau, ar kas minejo, bet Bazeje nuo spalio zada atsidryti ekologisku maisto produktu skyrius.. Tai va, laukiu nesulaukiu
Kažką girdėjau, jog trečiadienio rytais prie MEGOS ūkininkų turgeliai vyksta... gal kažkas konkretesnės info turės.
na prie Megos ukininku turgelyje, tai tik bulkuciu ir pieno buvo.
ūkininkų turgelis būna kiekvieną šeštadienį prie pilies
Daržovės, pieno produktai, medus, vištiena ir kalakutiena. Mes važiuojam apsipirkti kiekvieną savaitę. Nors maitinant MP ir nelabai galima bet būna labai skanios šviežiai rūkytis žuvies
Penktadieniais prie akropolio buna ekologisku darzoviu ir vaisiu turgus, ukininkai suveza savo gerybes. Ten ir perku
QUOTE(olega @ 2009 11 02, 14:48) na prie Megos ukininku turgelyje, tai tik bulkuciu ir pieno buvo. Prie megos turgelis dirba nuo 12val.iki18val vakaro,mes kaip buvom viena diena apie 13val tai buvo ir darzoviu galima rast.O siaip dazniausiai apsiperkam sestadieni esanciam prie pilies ukininku turgelyje.
vazinejanciuose ukininku turgeliuose
Prie pilies šešadieniniai ūkininkų turgeliai
Atnaujinu temą - labai labai aktualu - kur gi šiuo metu laiku mamytės savo mažyliams perka ekologiškas daržoves? Mes visus turgus išvažinėjom, pasiūla labai labai maža, ir nieko tinkamo mūsų mažojo racionui.. Radom tik bulves, morkas ir obuolius.. O norėtųsi moliūgų, cukinijų, ar dar kokių įdomesnių/įvairesnių daržovių.
o kur radot bulviu pirkti? As tik morku ir buroku radau...
QUOTE(kopuste @ 2010 05 19, 13:58) Bulvių mes iš močiutės parsivežę buvom Beje, jei tiktų topinambai - saldžiosios bulvės - tai jais dabar "Tikras maistas" prekiauja. Ant atvežto maišelio net yra etiketė, kad iš ekologiško ūkio. Maniškiui patinka jos (tuo tarpu bulvės tikrai nebuvo jo mėgstamiausios).
O gal apie ekologiskas darzoves Klaipedoje ka zinote? Nieko nerandu...
Sekmadieniais prie pc Molo
mes kazkaip dalinames info su draugais, visi turi pazistamu ar tevu kaime, reikia kalakuto, skambinames ir ieskom, kas suranda, nuperka visiems
|