Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kur perkate drabužius?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Pages: 1, 2, 3, 4
Erszebeth
Nesuprantu, ar čia aš nemoku ieškoti, ar tikrai maždaug nuo 140 cm ūgio vaikui nupirkti drabužių beveik neįmanoma? Pasirinkimas apgailėtinas, kabo pora nublukusių ružavų treninginių švarkelių... Kas vyksta, kad net prekybos tinklai, užsiimantys ir vaikiškais rūbais (Apranga, Takko), arba tik vaikiškais - Kotrynos tinklas, Bimbo, Mada vaikams ignoruoja šią amžiaus grupę? Kūdikiams, darželinukams - ko tik nori. Pirktume iš suaugusių skyriaus, bet S, XS dydžio rankovės dažnai dar per ilgos būna. O batai? Na ir kas, kad 36-37 dydis, koja tai dar auga, vadinasi, reikia, kad avalynė atitiktų ortopedinius reikalavimus, o tie reikalavimai taikomi įvežant tik iki 35 dydžio (vaikams skirtus) batus. Bet jau ne kartą teko pirkti suaugusių batus, nėra ką daryti. Pasidalinkit patirtimi, kur perkate rūbus ir dar sugebate nupirkti gražius?

Po galais, greičiau ūgis pasiektų kokius 160, tada jau tokių problemų nebūtų doh.gif
Alnė
kažkaip galvojau, kad gal tik aš nesugebu rasti savo merginai tinkamų drabužių, bei batų (jos ūgis 138 cm. ). Mano mintis ta pati - greičiau jau užaugtų drinks_cheers.gif
Rela
Mums problemos kyla tik del apavo 40 dydi panele nesioja, tai sunku rasti tokio dydzio tinkama vaikui, dar maniskes raisciai silpni, padas turi buti lygus, kitaip isisuka koja doh.gif Del aprangos bedu nekyla, perkames paaugliam bei jaunimui skirtose parduotuvese, ugis jau virs 160. Kaip buvo anksciau nepamenu nuoga lygtai nevaiksciojo g.gif
paura
Mes tai kelis kartus neblogai apsipirkome Flagmane. Mano panelės ūgis 1.40. Nepamenu parduotuvių pavadinimų. Kai ką pirkome pirmame aukšte, bet daugelį dalykų- antrame aukšte, nelabai seniai atidarytoje parduotuvėje.
Erszebeth
QUOTE(paura @ 2007 04 15, 17:15)
Mes tai kelis kartus neblogai apsipirkome Flagmane. Mano panelės ūgis 1.40. Nepamenu parduotuvių pavadinimų. Kai ką pirkome pirmame aukšte, bet daugelį dalykų- antrame aukšte, nelabai seniai atidarytoje parduotuvėje.
*

Bet kad Flagmane vos pora parduotuvių, kur yra drabužių vaikams - Seppala (1 a.) ir Takko (2 a.). Manęs pasirinkimas jose anaiptol nežavi... verysad.gif Viena mėgstamesnių parduotuvių yra prie VCUP'o, išėjus pro 3 aukšto duris tiesiai priešais (neprisimenu pavadinimo). Bet ten irgi, dalis rūbų - turginio stiliaus (nors esam pirkę ir velvetinį švarką, ir palaidinių, ir sijoną, ir dar šio bei to).
Noa
QUOTE(Erszebeth @ 2007 04 14, 17:37)
Nesuprantu, ar čia aš nemoku ieškoti, ar tikrai maždaug nuo 140 cm ūgio vaikui nupirkti drabužių beveik neįmanoma?
*

Turbūt turi omeny ne vaiką, o mergaitę hihihi.gif Berniukams 140 ūgio ir 36 batų - nors vežimu vežk smile.gif Bet atsimenu, kaip ieškojau berniukui 38 dydžio batų - tas joooo g.gif Nors ir tai dar - berniuko ir vyro batų modeliai taip stipriai nesiskiria, kaip mergaitės ir moters. Aukštakulniai ten visokie... unsure.gif

O ūgis berniukų problematiškas pasidaro turbūt virš 162 g.gif

Šiaip intershopuose ūgių būna unsure.gif Laredoute ten visokie... unsure.gif
Erszebeth
QUOTE(Noa @ 2007 04 15, 19:16)
Turbūt turi omeny ne vaiką, o mergaitę hihihi.gif
*

Nebūk suvalkietė (jie sako: "turiu vieną vaiką ir dvi mergaites" lotuliukas.gif ) Bet iš tikrųjų, mergaičių drabužius turėjau omeny, bernų man neaktualu, bet kiek užmatau, atrodo visai faini, ir dydžių lyg ir yra g.gif ax.gif
Atogrąža
Na, kai mano mergaitė jau už mane didesnė, tai atrodo, kur žiūriu, ten krūvas visai normaliom kainom tavo minėtų dydžių puikiausių rūbų ir batų matau (turbūt todėl, kad rinktis iš tų krūvų nereikia biggrin.gif )

O va bernam iki kokio 160 drabužių dar yr, ačiūdie, bet su batais tai doh.gif tikrai gryna nelaimė - arba vaikiški iki 35, arba susaugusių nuo 39. O 37-38- nėr nors nusišauk. Beje, 39 suaugusiųjų batai tikrai toli gražu ne vienu cm didesni už vaikiškus 38 (šiaip taip gautus) . Taigi, mums irgi visai liūdni reikalai irnesakyk.gif Gerai, kad vaikėzas neperdidžiausias ir neišrankus dar, tai perku, tokius kokius randu (šiam sezonui stebuklingai ,,Batų kalne" radau), kad tik būt tinkamo dydžio ir tikros odos. O iš pakaitalo, tektų triskart į sezoną tą ieškojimą ir galvos skausmą išgyvent. Patikrinta. doh.gif (šiuo atveju jau geriau mergaitės, nors po futbolo pakeliui iš mokyklos į namus nepareina atkritusiais padais mirksiukas.gif irnesakyk.gif )
*GAILĖ*
aš tai internetinėse parduotuvėse perku daug ką vaikams. NEXT'e tikrai didelis pasirinkimas ir dydžių ir stilių įvairiausių. kokybė labai gera, tik kainos biški kandžiojasi. bet per išpardavimus galima tikrai nebrangiai apsipirkt. dar iš Adams kids ir Vertbaudet perku. irgi labai geri drabužėliai ir gana nebrangūs.
Moon
Vaikinams problematiškiausia rasti 150-164 cm ūgio drabužius ir 37-39 dydžio batus. Daugelis vaikiškų parduotuvių tokiais paaugliškais dydžiais neprekiauja. Džiaugiuosi atradus X-teen parduotuvę, kur galėjome rasti kelnes pagal savo išmatavimus (sūnus pilnokas ir kelnes išrinkti jam būdavo problema). O koja šiais metais pasiekė 40 dydį, jau galime rinktis iš suaugusių thumbup.gif
Ernesta
Mums tai su batukais problemėlė g.gif dydis 37, bet kojytė, labai plona, kai reikėjo žieminius pirkti doh.gif mega_shok.gif oi vargom, visi normalesni jai tinkantys iki 35 dydžio.
su rūbais irgi ne kas, mes provinsijoje gyvenam Šiauliai arčiausia, o ten tai išvis tik kelios parduotuvės tokiems paaugusiems vaikams doh.gif
Gabe
maniau as viena, kuriai kiekvienas sezonas - didziausias kosmaras buna, kai reikia pirkti drabuzius ir avalyne doh.gif 140cm liesa mergicka su 37 dydzio siaurute peda blush2.gif , 116cm isrankus berniukas su 31 dydzio peda.. Gaunasi taip, jog su dukters bridzais dar prasisuku "Mada vaikams" parduotuveje, nes pagal apimtis 110cm ugiui perku hihihi.gif O siaip rimtai tokiam ugiui sudetinga kazka gauti, dar kazkiek normalesniu drabuzeliu randu Megoj, "Bimbo" parduotuveje. Avalyne - buna didzioji medziokle.. cool.gif Kaip isprotejus lakstau ir ieskau Bartek didesniu dydziu batu, nors ju kainos tai doh.gif tokiam dydziui (kitur moteriskus siulo - nu negi astuonmete eis su moteriskais? blink.gif ). Pvz. jau dabar ziurineju vasariniu bateliu, tai maciau Akropolyje "Bartek" parduotuveje thumbup.gif tikiuosi kai labiau atsils - dar gausiu, nes dabar dar nerizikuosiu pirkti. Sunus irgi tik "Bimbo" sau drabuzeliu randa, nes kitur kazkaip jam dizainas ir medziagos nepatinka.. Pvz. radom kostiumeli (kelnes ir bliuzonas) nebrangiai ~85Lt kiek pamenu, tai nera ko lyginti su kitu parduotuviu drabuziais.. Kelnes tas tampo kiek tik gali, bet ne kiek nenusiskalbe thumbup.gif noriu dar viena toki pakartot, tik idomu ar gausiu 116cm ugiui.. g.gif Bazeje, Maximose ir turguje senai jau nieko neperku - neatlaiko niekas: drabuziai susidevi greit, avalyne - max 3savaitems ir dar be jokiu supinatoriu..
Ernesta
QUOTE(Gabe @ 2007 04 18, 18:10)
  Kaip isprotejus lakstau ir ieskau Bartek didesniu dydziu batu, nors ju kainos tai  doh.gif  tokiam dydziui (kitur moteriskus siulo - nu negi astuonmete eis su moteriskais?  blink.gif )..

Būtent moteriškais doh.gif doh.gif
Gabe
QUOTE(Ernesta @ 2007 04 17, 09:38)
Mums tai su batukais problemėlė g.gif dydis 37, bet kojytė, labai plona, kai reikėjo žieminius pirkti  doh.gif  mega_shok.gif oi vargom, visi normalesni jai tinkantys iki 35 dydžio.
su rūbais irgi ne kas, mes provinsijoje gyvenam Šiauliai arčiausia, o ten tai išvis tik kelios parduotuvės tokiems paaugusiems vaikams  doh.gif
*

del ziemines avalynes, tai as gavau 37 dydi mergaitiskus Bartek ilgus batus su nat. kailiu viduje "X-teen" parduotuveje rolleyes.gif bet kaina kaip vienam sezonui.. doh.gif 250Lt tas malonumas atsiejo.. verysad.gif Zinoma, nenusidevi, bet kai isauga kur juos deti?.. tas pats ir su drabuzeliais: dar dukters atiduodu geresnius drauges mergaitei, nes mazesnio ugio, o avalyne smarkiai per didele, o sunaus drabuzelius tysiu prie konteinerio, nes niekam nereikalingi verysad.gif sirdi net skauda, kai paskaiciuoju kiek pinigu ismetama..
Rasunia
Na va aš kaip visada naivi nesvietiškai lotuliukas.gif lotuliukas.gif maniau, kad tik aš viena su tokia problema doh.gif
Mano vaikinai auga "kaip ant mielių" , storuliukai šiek tiek ...
Batus nupirkti pasirodo tokia problema, vaikų parduotuvėse jau nėr, o suaugusių dar nėr blink.gif g.gif

wub.gif

artistė
aš savo 14-metei merginai rūbus ir batus perku x-teen'e. ten galima rasti stulpelio formos žmogučiams gerų rūbų.
Noa
QUOTE(Gabe @ 2007 04 18, 18:10)
Sunus irgi tik "Bimbo" sau drabuzeliu randa, nes kitur kazkaip jam dizainas ir medziagos nepatinka
*

5 metų bernas? blink.gif

Dėkui Dievui už savo bernus - 116 ir 170. Nei vienas jų niekada gyvenime nėra pareiškęs pretenzijų dėl dizaino, o medžiaga bloga tik tada, kai kanda (tas buvo vieną kartą gyvenime vyresnėliui)... Jeigu belekatras mano bernas pareikštų pretenzijas dėl aprangos medžiagos ir dizaino - iš klumpių išgriūčiau doh.gif
Mano parinktas dizainas visiems labai geras ir visi džiaugiasi, jei nereikia į parduotuves eit smile.gif Mano vyresnėlio standartinė frazė parduotuvėj renkant kokius batus: "Mama, nu pirk bet kuriuos, pirmus, ir eeeeiiiiinammmm!" hihihi.gif

Blyn, dar tik to betrūktų, šitiek vargsti, kol randi, o čia, matote, dar dizaaaainas netenkina doh.gif
oaze
Kaip pasaką prisimenu tuos laikus, kai bachūras pretenzijų nereikšdavo. O dabr per metus kelis stilius pakeitė. ir , jaučiu dar nepabaiga schmoll.gif Šukuosenos irgi - nuo darkoniukų iki dabartinės irokėziškos (taip skaiuterės vadinasi). gal iki 16- kos susiformuos pagaliau tas skonis? lotuliukas.gif
Gabe
QUOTE(Noa @ 2007 05 16, 12:25)
5 metų bernas? blink.gif

Dėkui Dievui už savo bernus - 116 ir 170.  Nei vienas jų niekada gyvenime nėra pareiškęs pretenzijų dėl dizaino, o medžiaga bloga tik tada, kai kanda (tas buvo vieną kartą gyvenime vyresnėliui)... Jeigu belekatras mano bernas pareikštų pretenzijas dėl aprangos medžiagos ir dizaino - iš klumpių išgriūčiau doh.gif
Mano parinktas dizainas visiems labai geras ir visi džiaugiasi, jei nereikia į parduotuves eit smile.gif Mano vyresnėlio standartinė frazė parduotuvėj renkant kokius batus: "Mama, nu pirk bet kuriuos, pirmus, ir eeeeiiiiinammmm!" hihihi.gif

Blyn, dar tik to betrūktų, šitiek vargsti, kol randi, o čia, matote, dar dizaaaainas netenkina doh.gif
*

hihihi.gif as per labiausiai tu noru nesureiksminu. Tiesiog vaikai su savo skoniu ax.gif Man paciai mazai nepatikdavo koks drabuzis tai baisiausiai nekesdavau ji deveti.. laukdavau kada isaugsiu ir galesiu pasiteisinti, jog mazas biggrin.gif Kol turiu galimybe - tegul renkasi patys ka nori deveti, as tik paredaguoju, jog nebutu per daug issaukianciai. Sunus megsta raudona ir ryskiai oranzine spalva - na tegul ir devi patenkintas, tada nors tausoja drabuzi ir jauciasi savimi patenkintas 4u.gif Kas is to, jog nupirksiu kas man grazu ir gules komodoje, nes pastoviai ras preteksta kodel negali uzsivilkti. Va, viena bliuzona nupirkau pries menesi savo nuoziura ir guli ne karto neuzsivilktas, nes kakavines spalvos pasirodo nemegsta doh.gif
Noa
Nu, iš vienos pusės, mamai galvaskaudis, o iš kitos pusės, gal ir pliusas - kai bus jau suaugęs, bet dar - neatrodys kaip tikras senbernis smile.gif

O kaip suprast - medžiaga nepatinka? Nelabai įsivaizduoju penkiamečio pareiškiant, kad jam matote, sintetikos per daug, medvilnės per mažai, arba kad šitas greit apsiburbuliuos (taip pirmiausia pagalvojau, pagal save, kaip tikra boba hihihi.gif) O dabar galvoju, gal tiktai pasako, kad to nenori, nes nešvelnus? smile.gif

Tada aš prieš tai ne taip išsireiškiau, neįsigilinau - ir mano mažiukas biškį jautrus dizainui smile.gif Jam visi drabužiai su Žaibu Makvynu iš multiko gerokai geresni už drabužius be Žaibo Makvyno biggrin.gif
Gabe
vat dabar ir as susimasciau kaip jis renkasi.. g.gif pakraciau atminti ir pastebejau, kad jis pirma paliecia drabuzi, apziuri ir tada pasako ar tinka ar ne. Net keista, bet sintetikos neisiulau niekaip schmoll.gif turbut is tecio paveldejo, nes didysis vyras irgi pedantiskai renkasi drabuzius pagal sudeti juos liesdamas doh.gif Kol kas ka rinkosi patys - tikrai kokybiski drabuziai, neturiu pretenziju, kad man taip moketi rinktis.. ax.gif Vat dukte tai tikra sarka, jai svarbu blizga ir spalvinga lotuliukas.gif bet avalyne pirkti su jais visais man tikra kancia: "Ne ta spalva, ne taip uzsisega, padas blogas - slidus, suplys greitai, negalesim per balas eit, nepatogus" ir t.t. doh.gif Su siaubu masciau apie vasarine avalyne, nes merginai 37 dydzio basuciu reikia.. unsure.gif bet apsimeciau nagla ir nuejau su siuntimu i Ortopedini, kad uzsakyti basutes blush2.gif sumokejau po 70Lt ir birzelio gale abu vaikai tures ortopedines basutes. Kadangi abieju vaiku silpni raisciai, tad jiems priklauso kompensuojama avalyne, o tuom niekad nesinaudodavau, gavosi, kad siai vasarai gavau basutes pigiai ax.gif Dar bande purkstauti technike, kad galiu ir siaip vaikams nupirkti avalyne, bet atsoviau, kad tegul man gauna tokiai pedai 37d. basutes mergaitiskas su supinatoriais ir uzkulne tvirta ir tada tikrai neprasysiu gaminti ax.gif Nutilo ir pripazino, kad as teisi.
Noa
Nu blyn ir technikė blink.gif Koks jos reikalas, ką tu gali, jeigu priklauso, tai ir priklauso, nors ir supermilijonierė būtum unsure.gif Ir visai geri tie jų batai... smile.gif

O dėl išrankumo - tai aš su savo vaikais ir diedu pasuoju prieš tavo vaikus ir diedą, mes pagal jus skudurų glušiai irnesakyk.gif Nors būna žmonių, kurie tikrai labai jautrūs tai medžiagai, tai gal vaikai iš tatos ir paveldėjo? Nes man, tarkim, ar švelnesnis, ar šiurkštesnis - vienodai... Ir vaikams irgi dzin smile.gif

O grįžtant prie temos - dabar kai ką iš skudurų Laredoute užsakau - ir visiems gerai smile.gif Na ten, kaip žinia, nepačiupinėsi... Užtat yra ūgių. Pacanėliams iki 180, argi ne smagu rolleyes.gif
SUPER HERA
QUOTE(Atogrąža @ 2007 04 15, 23:53)
arba vaikiški iki 35, arba susaugusių nuo 39. O 37-38- nėr nors nusišauk. Beje, 39 suaugusiųjų batai tikrai toli gražu ne vienu cm didesni už vaikiškus 38 (šiaip taip gautus) .

ko jūs po tas pardes malatės doh.gif jei dėl mokyklos,geriausi turguose ir batai ir rūbai.dar vakar joniškio turguje mačiau kedus 36-38 išmieros,bet maniškiui 34reikia.o šiaip gerų rūbų visokių visokiausių tik padėvėtose prekėse,ir tik ,,humanoje,, perku.kaip tik apsipirkomo diena buvo,tai vyresiajam maikių visai naujų po 2 lt nuo 130iki140cm ūgio radau,suknelių tokių buvo,tik perdidelės panikei.juk ant kaktos neparašyta rūbų kokybė,ar kur jie pirkti,tikrai pardėse niekada nepirkčiau,anaiptol,tanai daug prastesnės kokybės schmoll.gif o kiek tų rūbų vaikui tereikia,nu 3-6mėn panešios ir lauk metami,nusidrengia greitai.nesprantu idėjos,kuom turguje ar pardėje rūbai skiriasi g.gif
Erszebeth
Va šiandien pusę dienos su dukra malėmės po parduotuves. Pirmas tikslas buvo - užsukti į "Zara" vaikų skyrių, nes prieš porą dienų po darbo mačiau visai neblogų dalykėlių. Žodžiu, ateinam, aš jau žinau, ką duosiu matuotis. Ir ką manote - mano dukros dydžio nebėr blink.gif Tokio juodo trikotažinio bliuzonėlio baltais drugeliais su kapišonu, ryškiom rausvom sagutėm verysad.gif Sandėly rado paskutinį, bet ir tas mažas. Bet kitą neblogą maikikę vis tiek pirkom thumbup.gif

Kitas etapas - kaip mes ieškojom basučių. 36-37 dydis - varyk į bobiškus. Iš to viso asortimento atmeti visas aukštakulnes, visas kainuojančias virš 160 Lt (tai buvo riba, kiek ketinom išleisti, nes vis tiek koja dar augs, tad nešios trumpai), visas per pirštą, visas įsispiriamas, visas kietais pjaunančiais plonais dirželiais, visas kietais visiškai nesilankstančiais padais - keletas apytikriai tinkamų porų lieka. Pradėjus matuotis paaiškėja, kad nepaisant to, jog pėdos ilgis tinka, netinka plotis. Nei vienų, nes bobų, nešiojančių 36-37, pėda platesnė ir "keltis" aukštesnė, vaiko kojytė visose "paskęsta". Taip apėjom VISAS Europos batų parduotuves. Dar liko Bimbo ir Cipollino (ar kitu pavadinimu ten pat, Kotrynai priklausanti). Ten kartais būna gana didelių dydžių. Kai kurių mergaitiškų basankių radom net 40 dydžio lotuliukas.gif Bet 37 (būtent, 37) dydžio neradom. Nors gal buvo kažkokios ružavai žydros su blizgančiomis širdelėmis... Atsipeikėkit, argi 11 metų paaugliukei tokias apausi? Ir dar vienas matavom, "popierines" - iš vidaus odelė, kaip priklauso, o viršus, net pado (beje, kieto kaip kanopa) šonai, medžiagėle traukti - net pardavėja nemelavo, kad nenusidraskys po keleto dienų, pagarba už sąžiningumą. Bet mums kas iš to. Taip ir grįžom be basučių, kur toliau ieškot - neįsivaizduoju doh.gif Tiesa, nusipirkom šiaip batelius, neplanuotai, odinius, minkštus, lanksčiu padu, įdomiai margintus ir nebrangiai. Nelabai reikėjo, bet kai situacija tokia - kaipgi neimsi?
Erszebeth
Beje, dėl turgaus ir Humanų. Abu šie dalykai užima labai daug laiko, kol randi, kas tiktų ir patiktų - na, bet jeigu tai vienintelė išeitis, tuomet nieko nepadarysi. Bet... Turguje kaip ir visur, vaikiškų (ortopediškai pakenčiamų) batų dydis - iki 35. Visi kiti - tragedija, kurią gali ištverti tik jau sukaulėjusi suaugusio žmogaus pėda. Dėvėtų batų, kad ir kokia jų kokybė būtų, neperku - ypač vaikui kenkia, kai jo dar besiformuojanti pėda priversta taikytis prie kito vaiko išmintų formų, būtent todėl nepatarina batų ir atiduoti jaunesniems broliams, sesėms ar giminaičiams, nors pas mus tai priimta. Dėl drabužėlių dėvėtuose - sutinku, kartais įmanoma aptikti visai neblogų, ir pati esu radusi, bet tai laimės dalykas.
renax
Batai ecco per ispardavimus basanoskes pirkau rudeni po 129 ir 109 siuo metu net ir bartekas brangesnis lotuliukas.gif Nebaisu kad jei netiks galima parduot su rankomis nuraus sezono metu . Zieminius pirkau pavasari irgi ecco vyresniajai 40 d 189lt , maziukei 32- 159 lt . Sita ismokau jau daryt eile metu susitaupo nerealiai ir lakstymo ir nervu .
Del nauju rubu yra spec isparduotuves next kaune tai pakankamai pigiai nauji rubeliai , bet irgi iskart nerasi kokiu reikia i prieki tenka .
Sudetingiausia su kelnem mazajai ji kuda ir auksta sad.gif Tenka ieskot reguliuojamu .
vaižgantė
Paskaičiau, ką parašėt, ir prisiminiau, kaip nesugebėjau rasti sūnui 39 nr žieminių batų...Vaikų skyriuose tokio dydžio jau nėra, vyrų skyriuose batai nuo 40 dydžio doh.gif Reno parduotuvėje radau vienintelius šiokius tokius batus, tais žiemą ir nešiojo...
kandelaa
mergaitems graziu sukneliu ir sijonuku galima rasti inter.parduotuvej open24.lt smile.gif
migliux
Savo aštuonių metų berniokui (ūgis apie 130 cm) rūbų randu išparduotuvėse, tiksliau vieną tokią žinau bet neišduosiu. Kainos kelnių 40-45 Lt, bliuzonai apie 20 Lt. Tikrai labai gražūs 140 cm dydis, tik dar kokybės neišbandėm, pirkom mokyklai. Turguje neperku beveik niekada ir neketinu ten daugiau pirkti nes rūbų kokybė apgailėtina. Sportinis kostiumėlis (dovanotas) susibumbuliavo, vaikui pirktos žiemai kelnės dvigubos siaubingai išbluko ir susitraukė viršutinis sluoksnis o dabar apatinis išlenda. Vienintelis privalumas - kaina buvo 30 Lt tai už tokią kainą parduotuvėje nenupirksi, o ir nelabai yra dvigubų (pėdkelnių nenori). Džinsus turguje mačiau gražius tik už 70 Lt blink.gif čia pavasarį. Maximoje rūbeliai paskutiniu metu neblogi, bet pasirinkimas ribotas labai. Batai tai š... Batus pastaruoju metu pirkau Ecco ir geox, dydis 34 tai dar radau. Su Humana beviltiškas reikalas. Reikia labai daug laiko norint ten ką nors rasti, visi rūbai tokio dydžio būna jau gerokai nudrengti, o su kelnėm išvis prastai
Open24 rūbai man nelabai, kažkokie perdaug moteriški pasirodė g.gif bet gal natūroje ir kitaip atrodo, bet brangu sakyčiau ten.
Dukrai randu Zaroje per išpardavimus
vija
Mano dičkė aukšta ir be proto kūda - tai vargo vakarienė su kelnėm... Vienas kitas ir tik su reguliuojamu juosmeniu užtinku Zaroj ir Aprangoj per išpardavimus. Ir šiaip paskutiniu metu vis ką nors prieinama kaina užtinku Aprangos išparduotuvėj, nebrangių marškinėlių vasarai užsipirkom Lindex'e.
Batus (35-36d) pirkau per ebay. Vasarai Ecco, Geox basutes, žiemai turim jau Naturino - už nepadoriai gerą kainą. Nerealiai džiaugiuos, tik šiek tiek prieš sezoną reikia pradėti ieškoti.
Gabe
Reno parduotuveje gavau savo didziapedei basutes, batelius pigiai bigsmile.gif Basutes uz 80Lt tiktais, o batelius iseiginius tik uz 30Lt thumbup.gif Na, gal bateliai keliems kartams pavaikscioti, bet reikiamo dydzio gavau biggrin.gif Tad mamos, kurios turit bedu su avalyne, keliaukit i Reno, nes bent jau panelems neblogu 36-38 dydzio "Bama" basuciu po 60-80Lt tikrai maciau 4u.gif
Bridziukus savo skiedrai radau Takko Fashion parduotuveje, emiau 128cm ugiui del apimciu, bet kaip tik atrodo ant 140cm paneles cool.gif ir kaina normali - 39.90Lt
G-M
4u.gif Mano penkiolikmetis 183cm blink.gif ir kojyte 43. Tai jau ir apsipirkinėjam crooptown arba house reperiškas stilius doh.gif biggrin.gif
migliux
Šiandien pirkau dukrai Lyndex kelnes. Buvo visom kelnėm 25 proc. nuolaida. Žiūrėsim kaip nešiosis
ERA
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 08 01, 14:20)
4u.gif Mano penkiolikmetis 183cm blink.gif ir kojyte 43. Tai jau ir apsipirkinėjam crooptown arba house reperiškas stilius doh.gif  biggrin.gif
*

Maniskiui tuoj 16, o apie toki ugi jis svajoja jau kokius 3 metus mirksiukas.gif .
Tamsteles vaikinukas visas vyras.
Kas del rubeliu, aciu dievui issprendzia tetis parvezdamas is kelioniu, o va su batais problema.jis man irodineja kad jo koja 41(nes buvo nusiziurejes sporbacius kurie jam patinka ir 41 dydis maziausias doh.gif ) biggrin.gif , o as kazkaip dar izvelgiu tarp 39-40 ta jo koja.Tai nupirkau tuos NIKE sporbacius kurie per dideli tai faktas, nes per vasara ju "nosis" uzsilenke biggrin.gif
Pernai ziema vargom su zieminiais.Nu nera niekur nieko.Pamenu radom zygio batuose, tai jis vos ne iki asaru, kad tik nepirkti tu baisiu batu.
Problema tuo metu issprendem, pusbrolis atidave savo isaugtus zieminius batus(parvestinius).
Nezinau kodel prekybininkams nerupi sitas klientu ratas. g.gif
Gal jis per mazas kad bizni daryt?
vija
QUOTE(migliux @ 2007 08 25, 18:37)
Šiandien pirkau dukrai Lyndex kelnes. Buvo visom kelnėm 25 proc. nuolaida. Žiūrėsim kaip nešiosis
*

Supykau vakar baisiai ant Lindex... Maniau, kad padorūs vaikiškos aprangos gamintojai jau susiprato gaminti vaikiškas kelnes su reguliuojamu juosmeniu. Bet Lindex, žiūriu, dar ne. Taigi nors labai norėjau pasinaudoti 25% nuolaida, deja, neteko.
Kažkaip vis pasisekdavo ko nors Sepaloj užtikt, bet vakar ničnieko. Išvis panašu, kad visos parduptvės laukia išprotėjusių tėvelių šturmo prieš rugsėjį, jokių nuolaidų. Lindex'e vasarinės palaidinukės dabar brangesnės nei vasarą lotuliukas.gif
Zara išvis kažkokia katastrofa. Klausykit, jų ten randat ką pirkti vaikams per NEišparadavimus? Kokybė tragiška už tokias kainas. Kažkoks nutąsytas megztukas - 85lt! Kiek teko ten pirkti drabužių su užtrauktukais - visi su problemom.
migliux
QUOTE(vija @ 2007 08 30, 07:53)
Supykau vakar baisiai ant Lindex... Maniau, kad padorūs vaikiškos aprangos gamintojai jau susiprato gaminti vaikiškas kelnes su reguliuojamu juosmeniu. Bet Lindex, žiūriu, dar ne. Taigi nors labai norėjau pasinaudoti 25% nuolaida, deja, neteko.
Kažkaip vis pasisekdavo ko nors Sepaloj užtikt, bet vakar ničnieko. Išvis panašu, kad visos parduptvės laukia išprotėjusių tėvelių šturmo prieš rugsėjį, jokių nuolaidų. Lindex'e vasarinės palaidinukės dabar brangesnės nei vasarą  lotuliukas.gif
Zara išvis kažkokia katastrofa. Klausykit, jų ten randat ką pirkti vaikams per NEišparadavimus? Kokybė tragiška už tokias kainas. Kažkoks nutąsytas megztukas - 85lt! Kiek teko ten pirkti drabužių su užtrauktukais - visi su problemom.
*

Keista g.gif Mes pirkom Lindex kelnes su reguliuojamu juosmeniu
O dėl Zaros tai kokybe neteko nusivilt. bet aš visuomet ten perku tik per išpardavimus. Nesamonė mokėt 85 Lt už megztuką. Dėl kokybės - tai keista - kiek pirkau, tai visi rūbeliai puikios kokybės thumbup.gif
vija
QUOTE(migliux @ 2007 08 30, 10:33)
Keista  g.gif  Mes pirkom Lindex kelnes su reguliuojamu juosmeniu
O dėl Zaros tai kokybe neteko nusivilt. bet aš visuomet ten perku tik per išpardavimus. Nesamonė mokėt 85 Lt už megztuką. Dėl kokybės - tai keista - kiek pirkau, tai visi rūbeliai puikios kokybės  thumbup.gif
*

Aš kiek man patikusių kelnių Lindexe žiūrėjau, visų juosmuo nesireguliavo. Kiaulės dėsnis.
O Zaroj dukrai esu pirkus pūkinę striukę (per išpardavimą už juokingą kainą - 40lt), bet suvargom su užtrauktuku. Net pati susinervindavau, kol užtraukdavau/atitraukdavau. Audinys vis kibdavo į dantukus ir per žiemą visas išsidraskė... Ryškiai kažkoks pasiuvimo brokas. Zaros megztukas neva buvo su 'krūtu' užtrauktuku iš abiejų galų, vėlgi niekad dukra pati nesusitvarkydavo. Nenuostabu, kai žinai, kad kažkur Visagine babcės siuva, nu bent tada pasiūtų kokybiškai už tooookią kainą. Beje irgi niekad ten net neinu, kol nėra išpardavimu.
Paskutiniu metu dailių drabužėlių randu Aprangoj, ypač Tom Tailor.
migliux
QUOTE(vija @ 2007 08 30, 09:57)
Paskutiniu metu dailių drabužėlių randu Aprangoj, ypač Tom Tailor.
*

Jo mačiau, faini rūbeliai. O dėl Zaros tai matyt nepasisekė, nesvarbu kas siuva. Nextus irgi girdėjau Lietuvoje siuva lotuliukas.gif
loretas
Nežinau, kaip kitų berniukų mamos, bet mes vargstam. Dar tik trečiokas - koja 39-40, ūgis - 150. O su drabužiais tragedija. Pagal išmieras, nei vyras, nei vaikas.
einareja
Prisijungsiu ir aš 4u.gif savo aimanomis apie 38 batu dydį berniukui doh.gif Basankes pirkau "mada vaikams"ar pan..uz 150 lt.Dar ir dabar atrodo liux,gaila , kad žiemą negali nešioti biggrin.gif Bandysiu ten dirstelėti ir žieminių .Rudeniui turginius pirkom.Nedžiugina manęs dermantinas,bet kai pagalvojau , kad pavasarį vėl netiks..
Rūbai tas pats,nes rasti džinsus 140 sm ūgiui vakar nesisekė.Tako pardėje visų klynai buvo dideli,nors vaikis nėra šiaudas.Bandysiu paaukoti kokią dieną ir apsišarvuoti kantrybe, nes vaiką užknisa pardėse juodai verysad.gif
Sirana
Per ispardavimas sunui pirkau Zaroj megztuka - irgi vargstam su uztrauktuku - ilenda medziaga pastoviai doh.gif Nors ir tas geras skaitosi, dvipusis... Tai i nei i darzeli su juo eidavo, nei dabar i mokykla, nes pats vienas nesusitvarkys, sugadins tik ir viskas. Iseiginis tipo liko. ax.gif
O siaip dazniausiai perkam per ispardavimus Akropolyje, padevetuose ir Maximoj.
Vyyte
pAS MUS TAI ANT SUNAUS VISKA RANDU BELEKURIOJ PARDUOTUVEI ISAI KAZKAIP ORIGINALUS PAS MANE.o vat su panycka kokios problemos neisivaizduoja siaip jos ugis 157 bet stora labai tai perkam 180 tada nesam trupint ir siaip dar kartais neitelpa o batai tai isviso jai ilgesni tai per kojas nesueina o jai tinka tada dizainas nepatinka o ir koja 42 ismers o jai tik 13 metu bus verysad.gif verysad.gif nezinau nei kur tu drabuziu beieskot
AveM
Taip su mergaiciu drabuziais problema,as irgi galvoju,kad maniskei truputi ugio,bet tik koja kad sustotu augti,nes dvylikamete nesioja jau 39 doh.gif
Tetrahidro
Aš su saviške pavaikštau po parduotuves ir randam visko, ir man ir jai. Tik stengiuosi ne per dažnai, paskui pripras.
Miriam
Na, mums su batais irgi nelabai pasisekė. Kas per vaikų kojų dydžiai šiais laikais- jei mama 37 nešioja, tai vaikas..... :-) Mano vienuolikametei jau 39 dydžio reikia. ECCO parduotuvėje pasirodo ir 40 vaikiškas dydis per mažas. Koją įkišo, bet užsisekti taip ir nepavyko. Jau taip norėjome rudeniui nusispirkti suvarstomus aulinukus. Na, o kitose batų parduotėvese kiek apėjome, nieko panašaus nepavyko rasti. Gal kas patars kur nupirkti batus tokiai kojai?????
migliux
QUOTE(Miriam @ 2007 09 17, 13:56)
Na, mums su batais irgi nelabai pasisekė. Kas per vaikų kojų dydžiai šiais laikais- jei mama 37 nešioja, tai vaikas..... :-) Mano vienuolikametei jau 39 dydžio reikia. ECCO parduotuvėje pasirodo ir 40 vaikiškas dydis per mažas. Koją įkišo, bet užsisekti taip ir nepavyko. Jau taip norėjome rudeniui nusispirkti suvarstomus aulinukus. Na, o kitose batų parduotėvese kiek apėjome, nieko panašaus nepavyko rasti. Gal kas patars kur nupirkti batus tokiai kojai?????
*

Gal dar Geox parduotuvėje ką nors rasit g.gif
Bremen
QUOTE(migliux @ 2007 09 17, 14:08)
Gal dar Geox parduotuvėje ką nors rasit  g.gif
*

Geox batai tai tikrai thumbup.gif .Negaila ir pinigu tiek isleisti nes kokybe ju tai thumbup.gif
Kelnes sunui perku Mexx arba Esprit , nes kokybe yra gera, nepalyginsi su kokio HM, kur po keliu savaiciu per kelius pradeda irti doh.gif
migliux
QUOTE(Bremen @ 2007 09 18, 17:03)
Kelnes sunui perku Mexx arba Esprit , nes kokybe yra gera, nepalyginsi su kokio HM, kur  po keliu savaiciu per kelius pradeda irti  doh.gif
*

Esprit man atrodo vaikiškų net nėra Lietuvoje g.gif Berniukams man patinka UCB ir Zara. Nu ir Next thumbup.gif O Mexx labai pasirinkimas mažas ir kainos man pasirodė didelės g.gif
Kristtute
QUOTE(Bremen @ 2007 09 18, 16:03)
Geox batai tai tikrai  thumbup.gif .Negaila ir pinigu tiek isleisti nes kokybe ju tai  thumbup.gif
Kelnes sunui perku Mexx arba Esprit , nes kokybe yra gera, nepalyginsi su kokio HM, kur  po keliu savaiciu per kelius pradeda irti  doh.gif
*

Tiesą pasakius, kiek turėjom H&M rūbelių, tai niekas niekad neiširo schmoll.gif Ypač patinka trikotažas jų, toks storas tvirtas, nesitampo thumbup.gif
O džinsiukus paskutiniu metu nešiojam būtent H&M ir Mexx ir nepastebėjau jokio skirtumo kokybėj biggrin.gif Tik kainoj doh.gif H&M kainavo 15 svarų, Mexx - 29 svarus ax.gif
migliux
QUOTE(Kristtute @ 2007 09 18, 20:12)
Tiesą pasakius, kiek turėjom H&M rūbelių, tai niekas niekad neiširo  schmoll.gif  Ypač patinka trikotažas jų, toks storas tvirtas, nesitampo  thumbup.gif 
O džinsiukus paskutiniu metu nešiojam būtent H&M ir Mexx ir nepastebėjau jokio skirtumo kokybėj  biggrin.gif  Tik kainoj  doh.gif  H&M kainavo 15 svarų, Mexx - 29 svarus ax.gif
*

Kai buvo Lietuvoje H&M tai irgi esu pirkus, kokybė super thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.