Po galais, greičiau ūgis pasiektų kokius 160, tada jau tokių problemų nebūtų
Nesuprantu, ar čia aš nemoku ieškoti, ar tikrai maždaug nuo 140 cm ūgio vaikui nupirkti drabužių beveik neįmanoma? Pasirinkimas apgailėtinas, kabo pora nublukusių ružavų treninginių švarkelių... Kas vyksta, kad net prekybos tinklai, užsiimantys ir vaikiškais rūbais (Apranga, Takko), arba tik vaikiškais - Kotrynos tinklas, Bimbo, Mada vaikams ignoruoja šią amžiaus grupę? Kūdikiams, darželinukams - ko tik nori. Pirktume iš suaugusių skyriaus, bet S, XS dydžio rankovės dažnai dar per ilgos būna. O batai? Na ir kas, kad 36-37 dydis, koja tai dar auga, vadinasi, reikia, kad avalynė atitiktų ortopedinius reikalavimus, o tie reikalavimai taikomi įvežant tik iki 35 dydžio (vaikams skirtus) batus. Bet jau ne kartą teko pirkti suaugusių batus, nėra ką daryti. Pasidalinkit patirtimi, kur perkate rūbus ir dar sugebate nupirkti gražius?
Po galais, greičiau ūgis pasiektų kokius 160, tada jau tokių problemų nebūtų
kažkaip galvojau, kad gal tik aš nesugebu rasti savo merginai tinkamų drabužių, bei batų (jos ūgis 138 cm. ). Mano mintis ta pati - greičiau jau užaugtų
Mums problemos kyla tik del apavo 40 dydi panele nesioja, tai sunku rasti tokio dydzio tinkama vaikui, dar maniskes raisciai silpni, padas turi buti lygus, kitaip isisuka koja
Mes tai kelis kartus neblogai apsipirkome Flagmane. Mano panelės ūgis 1.40. Nepamenu parduotuvių pavadinimų. Kai ką pirkome pirmame aukšte, bet daugelį dalykų- antrame aukšte, nelabai seniai atidarytoje parduotuvėje.
QUOTE(paura @ 2007 04 15, 17:15) Mes tai kelis kartus neblogai apsipirkome Flagmane. Mano panelės ūgis 1.40. Nepamenu parduotuvių pavadinimų. Kai ką pirkome pirmame aukšte, bet daugelį dalykų- antrame aukšte, nelabai seniai atidarytoje parduotuvėje. Bet kad Flagmane vos pora parduotuvių, kur yra drabužių vaikams - Seppala (1 a.) ir Takko (2 a.). Manęs pasirinkimas jose anaiptol nežavi... QUOTE(Erszebeth @ 2007 04 14, 17:37) Nesuprantu, ar čia aš nemoku ieškoti, ar tikrai maždaug nuo 140 cm ūgio vaikui nupirkti drabužių beveik neįmanoma? Turbūt turi omeny ne vaiką, o mergaitę O ūgis berniukų problematiškas pasidaro turbūt virš 162 Šiaip intershopuose ūgių būna
Na, kai mano mergaitė jau už mane didesnė, tai atrodo, kur žiūriu, ten krūvas visai normaliom kainom tavo minėtų dydžių puikiausių rūbų ir batų matau (turbūt todėl, kad rinktis iš tų krūvų nereikia
O va bernam iki kokio 160 drabužių dar yr, ačiūdie, bet su batais tai
aš tai internetinėse parduotuvėse perku daug ką vaikams. NEXT'e tikrai didelis pasirinkimas ir dydžių ir stilių įvairiausių. kokybė labai gera, tik kainos biški kandžiojasi. bet per išpardavimus galima tikrai nebrangiai apsipirkt. dar iš Adams kids ir Vertbaudet perku. irgi labai geri drabužėliai ir gana nebrangūs.
Vaikinams problematiškiausia rasti 150-164 cm ūgio drabužius ir 37-39 dydžio batus. Daugelis vaikiškų parduotuvių tokiais paaugliškais dydžiais neprekiauja. Džiaugiuosi atradus X-teen parduotuvę, kur galėjome rasti kelnes pagal savo išmatavimus (sūnus pilnokas ir kelnes išrinkti jam būdavo problema). O koja šiais metais pasiekė 40 dydį, jau galime rinktis iš suaugusių
Mums tai su batukais problemėlė
su rūbais irgi ne kas, mes provinsijoje gyvenam Šiauliai arčiausia, o ten tai išvis tik kelios parduotuvės tokiems paaugusiems vaikams
maniau as viena, kuriai kiekvienas sezonas - didziausias kosmaras buna, kai reikia pirkti drabuzius ir avalyne
QUOTE(Gabe @ 2007 04 18, 18:10) Kaip isprotejus lakstau ir ieskau Bartek didesniu dydziu batu, nors ju kainos tai Būtent moteriškais QUOTE(Ernesta @ 2007 04 17, 09:38) Mums tai su batukais problemėlė su rūbais irgi ne kas, mes provinsijoje gyvenam Šiauliai arčiausia, o ten tai išvis tik kelios parduotuvės tokiems paaugusiems vaikams del ziemines avalynes, tai as gavau 37 dydi mergaitiskus Bartek ilgus batus su nat. kailiu viduje "X-teen" parduotuveje
Na va aš kaip visada naivi nesvietiškai
Mano vaikinai auga "kaip ant mielių" , storuliukai šiek tiek ... Batus nupirkti pasirodo tokia problema, vaikų parduotuvėse jau nėr, o suaugusių dar nėr
aš savo 14-metei merginai rūbus ir batus perku x-teen'e. ten galima rasti stulpelio formos žmogučiams gerų rūbų.
QUOTE(Gabe @ 2007 04 18, 18:10) 5 metų bernas? Dėkui Dievui už savo bernus - 116 ir 170. Nei vienas jų niekada gyvenime nėra pareiškęs pretenzijų dėl dizaino, o medžiaga bloga tik tada, kai kanda (tas buvo vieną kartą gyvenime vyresnėliui)... Jeigu belekatras mano bernas pareikštų pretenzijas dėl aprangos medžiagos ir dizaino - iš klumpių išgriūčiau Mano parinktas dizainas visiems labai geras ir visi džiaugiasi, jei nereikia į parduotuves eit Blyn, dar tik to betrūktų, šitiek vargsti, kol randi, o čia, matote, dar dizaaaainas netenkina
Kaip pasaką prisimenu tuos laikus, kai bachūras pretenzijų nereikšdavo. O dabr per metus kelis stilius pakeitė. ir , jaučiu dar nepabaiga
QUOTE(Noa @ 2007 05 16, 12:25) 5 metų bernas? Dėkui Dievui už savo bernus - 116 ir 170. Nei vienas jų niekada gyvenime nėra pareiškęs pretenzijų dėl dizaino, o medžiaga bloga tik tada, kai kanda (tas buvo vieną kartą gyvenime vyresnėliui)... Jeigu belekatras mano bernas pareikštų pretenzijas dėl aprangos medžiagos ir dizaino - iš klumpių išgriūčiau Mano parinktas dizainas visiems labai geras ir visi džiaugiasi, jei nereikia į parduotuves eit Blyn, dar tik to betrūktų, šitiek vargsti, kol randi, o čia, matote, dar dizaaaainas netenkina
Nu, iš vienos pusės, mamai galvaskaudis, o iš kitos pusės, gal ir pliusas - kai bus jau suaugęs, bet dar - neatrodys kaip tikras senbernis
O kaip suprast - medžiaga nepatinka? Nelabai įsivaizduoju penkiamečio pareiškiant, kad jam matote, sintetikos per daug, medvilnės per mažai, arba kad šitas greit apsiburbuliuos (taip pirmiausia pagalvojau, pagal save, kaip tikra boba Tada aš prieš tai ne taip išsireiškiau, neįsigilinau - ir mano mažiukas biškį jautrus dizainui
vat dabar ir as susimasciau kaip jis renkasi..
Nu blyn ir technikė
O dėl išrankumo - tai aš su savo vaikais ir diedu pasuoju prieš tavo vaikus ir diedą, mes pagal jus skudurų glušiai O grįžtant prie temos - dabar kai ką iš skudurų Laredoute užsakau - ir visiems gerai QUOTE(Atogrąža @ 2007 04 15, 23:53) arba vaikiški iki 35, arba susaugusių nuo 39. O 37-38- nėr nors nusišauk. Beje, 39 suaugusiųjų batai tikrai toli gražu ne vienu cm didesni už vaikiškus 38 (šiaip taip gautus) . ko jūs po tas pardes malatės
Va šiandien pusę dienos su dukra malėmės po parduotuves. Pirmas tikslas buvo - užsukti į "Zara" vaikų skyrių, nes prieš porą dienų po darbo mačiau visai neblogų dalykėlių. Žodžiu, ateinam, aš jau žinau, ką duosiu matuotis. Ir ką manote - mano dukros dydžio nebėr
Kitas etapas - kaip mes ieškojom basučių. 36-37 dydis - varyk į bobiškus. Iš to viso asortimento atmeti visas aukštakulnes, visas kainuojančias virš 160 Lt (tai buvo riba, kiek ketinom išleisti, nes vis tiek koja dar augs, tad nešios trumpai), visas per pirštą, visas įsispiriamas, visas kietais pjaunančiais plonais dirželiais, visas kietais visiškai nesilankstančiais padais - keletas apytikriai tinkamų porų lieka. Pradėjus matuotis paaiškėja, kad nepaisant to, jog pėdos ilgis tinka, netinka plotis. Nei vienų, nes bobų, nešiojančių 36-37, pėda platesnė ir "keltis" aukštesnė, vaiko kojytė visose "paskęsta". Taip apėjom VISAS Europos batų parduotuves. Dar liko Bimbo ir Cipollino (ar kitu pavadinimu ten pat, Kotrynai priklausanti). Ten kartais būna gana didelių dydžių. Kai kurių mergaitiškų basankių radom net 40 dydžio
Beje, dėl turgaus ir Humanų. Abu šie dalykai užima labai daug laiko, kol randi, kas tiktų ir patiktų - na, bet jeigu tai vienintelė išeitis, tuomet nieko nepadarysi. Bet... Turguje kaip ir visur, vaikiškų (ortopediškai pakenčiamų) batų dydis - iki 35. Visi kiti - tragedija, kurią gali ištverti tik jau sukaulėjusi suaugusio žmogaus pėda. Dėvėtų batų, kad ir kokia jų kokybė būtų, neperku - ypač vaikui kenkia, kai jo dar besiformuojanti pėda priversta taikytis prie kito vaiko išmintų formų, būtent todėl nepatarina batų ir atiduoti jaunesniems broliams, sesėms ar giminaičiams, nors pas mus tai priimta. Dėl drabužėlių dėvėtuose - sutinku, kartais įmanoma aptikti visai neblogų, ir pati esu radusi, bet tai laimės dalykas.
Batai ecco per ispardavimus basanoskes pirkau rudeni po 129 ir 109 siuo metu net ir bartekas brangesnis
Del nauju rubu yra spec isparduotuves next kaune tai pakankamai pigiai nauji rubeliai , bet irgi iskart nerasi kokiu reikia i prieki tenka . Sudetingiausia su kelnem mazajai ji kuda ir auksta
Paskaičiau, ką parašėt, ir prisiminiau, kaip nesugebėjau rasti sūnui 39 nr žieminių batų...Vaikų skyriuose tokio dydžio jau nėra, vyrų skyriuose batai nuo 40 dydžio
mergaitems graziu sukneliu ir sijonuku galima rasti inter.parduotuvej open24.lt
Savo aštuonių metų berniokui (ūgis apie 130 cm) rūbų randu išparduotuvėse, tiksliau vieną tokią žinau bet neišduosiu. Kainos kelnių 40-45 Lt, bliuzonai apie 20 Lt. Tikrai labai gražūs 140 cm dydis, tik dar kokybės neišbandėm, pirkom mokyklai. Turguje neperku beveik niekada ir neketinu ten daugiau pirkti nes rūbų kokybė apgailėtina. Sportinis kostiumėlis (dovanotas) susibumbuliavo, vaikui pirktos žiemai kelnės dvigubos siaubingai išbluko ir susitraukė viršutinis sluoksnis o dabar apatinis išlenda. Vienintelis privalumas - kaina buvo 30 Lt tai už tokią kainą parduotuvėje nenupirksi, o ir nelabai yra dvigubų (pėdkelnių nenori). Džinsus turguje mačiau gražius tik už 70 Lt
Open24 rūbai man nelabai, kažkokie perdaug moteriški pasirodė Dukrai randu Zaroje per išpardavimus
Mano dičkė aukšta ir be proto kūda - tai vargo vakarienė su kelnėm... Vienas kitas ir tik su reguliuojamu juosmeniu užtinku Zaroj ir Aprangoj per išpardavimus. Ir šiaip paskutiniu metu vis ką nors prieinama kaina užtinku Aprangos išparduotuvėj, nebrangių marškinėlių vasarai užsipirkom Lindex'e.
Batus (35-36d) pirkau per ebay. Vasarai Ecco, Geox basutes, žiemai turim jau Naturino - už nepadoriai gerą kainą. Nerealiai džiaugiuos, tik šiek tiek prieš sezoną reikia pradėti ieškoti.
Reno parduotuveje gavau savo didziapedei basutes, batelius pigiai
Bridziukus savo skiedrai radau Takko Fashion parduotuveje, emiau 128cm ugiui del apimciu, bet kaip tik atrodo ant 140cm paneles
Šiandien pirkau dukrai Lyndex kelnes. Buvo visom kelnėm 25 proc. nuolaida. Žiūrėsim kaip nešiosis
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 08 01, 14:20) Maniskiui tuoj 16, o apie toki ugi jis svajoja jau kokius 3 metus Tamsteles vaikinukas visas vyras. Kas del rubeliu, aciu dievui issprendzia tetis parvezdamas is kelioniu, o va su batais problema.jis man irodineja kad jo koja 41(nes buvo nusiziurejes sporbacius kurie jam patinka ir 41 dydis maziausias Pernai ziema vargom su zieminiais.Nu nera niekur nieko.Pamenu radom zygio batuose, tai jis vos ne iki asaru, kad tik nepirkti tu baisiu batu. Problema tuo metu issprendem, pusbrolis atidave savo isaugtus zieminius batus(parvestinius). Nezinau kodel prekybininkams nerupi sitas klientu ratas. Gal jis per mazas kad bizni daryt? QUOTE(migliux @ 2007 08 25, 18:37) Supykau vakar baisiai ant Lindex... Maniau, kad padorūs vaikiškos aprangos gamintojai jau susiprato gaminti vaikiškas kelnes su reguliuojamu juosmeniu. Bet Lindex, žiūriu, dar ne. Taigi nors labai norėjau pasinaudoti 25% nuolaida, deja, neteko. Kažkaip vis pasisekdavo ko nors Sepaloj užtikt, bet vakar ničnieko. Išvis panašu, kad visos parduptvės laukia išprotėjusių tėvelių šturmo prieš rugsėjį, jokių nuolaidų. Lindex'e vasarinės palaidinukės dabar brangesnės nei vasarą Zara išvis kažkokia katastrofa. Klausykit, jų ten randat ką pirkti vaikams per NEišparadavimus? Kokybė tragiška už tokias kainas. Kažkoks nutąsytas megztukas - 85lt! Kiek teko ten pirkti drabužių su užtrauktukais - visi su problemom. QUOTE(vija @ 2007 08 30, 07:53) Supykau vakar baisiai ant Lindex... Maniau, kad padorūs vaikiškos aprangos gamintojai jau susiprato gaminti vaikiškas kelnes su reguliuojamu juosmeniu. Bet Lindex, žiūriu, dar ne. Taigi nors labai norėjau pasinaudoti 25% nuolaida, deja, neteko. Kažkaip vis pasisekdavo ko nors Sepaloj užtikt, bet vakar ničnieko. Išvis panašu, kad visos parduptvės laukia išprotėjusių tėvelių šturmo prieš rugsėjį, jokių nuolaidų. Lindex'e vasarinės palaidinukės dabar brangesnės nei vasarą Zara išvis kažkokia katastrofa. Klausykit, jų ten randat ką pirkti vaikams per NEišparadavimus? Kokybė tragiška už tokias kainas. Kažkoks nutąsytas megztukas - 85lt! Kiek teko ten pirkti drabužių su užtrauktukais - visi su problemom. Keista O dėl Zaros tai kokybe neteko nusivilt. bet aš visuomet ten perku tik per išpardavimus. Nesamonė mokėt 85 Lt už megztuką. Dėl kokybės - tai keista - kiek pirkau, tai visi rūbeliai puikios kokybės QUOTE(migliux @ 2007 08 30, 10:33) Keista O dėl Zaros tai kokybe neteko nusivilt. bet aš visuomet ten perku tik per išpardavimus. Nesamonė mokėt 85 Lt už megztuką. Dėl kokybės - tai keista - kiek pirkau, tai visi rūbeliai puikios kokybės Aš kiek man patikusių kelnių Lindexe žiūrėjau, visų juosmuo nesireguliavo. Kiaulės dėsnis. O Zaroj dukrai esu pirkus pūkinę striukę (per išpardavimą už juokingą kainą - 40lt), bet suvargom su užtrauktuku. Net pati susinervindavau, kol užtraukdavau/atitraukdavau. Audinys vis kibdavo į dantukus ir per žiemą visas išsidraskė... Ryškiai kažkoks pasiuvimo brokas. Zaros megztukas neva buvo su 'krūtu' užtrauktuku iš abiejų galų, vėlgi niekad dukra pati nesusitvarkydavo. Nenuostabu, kai žinai, kad kažkur Visagine babcės siuva, nu bent tada pasiūtų kokybiškai už tooookią kainą. Beje irgi niekad ten net neinu, kol nėra išpardavimu. Paskutiniu metu dailių drabužėlių randu Aprangoj, ypač Tom Tailor.
Nežinau, kaip kitų berniukų mamos, bet mes vargstam. Dar tik trečiokas - koja 39-40, ūgis - 150. O su drabužiais tragedija. Pagal išmieras, nei vyras, nei vaikas.
Prisijungsiu ir aš
Rūbai tas pats,nes rasti džinsus 140 sm ūgiui vakar nesisekė.Tako pardėje visų klynai buvo dideli,nors vaikis nėra šiaudas.Bandysiu paaukoti kokią dieną ir apsišarvuoti kantrybe, nes vaiką užknisa pardėse juodai
Per ispardavimas sunui pirkau Zaroj megztuka - irgi vargstam su uztrauktuku - ilenda medziaga pastoviai
O siaip dazniausiai perkam per ispardavimus Akropolyje, padevetuose ir Maximoj.
pAS MUS TAI ANT SUNAUS VISKA RANDU BELEKURIOJ PARDUOTUVEI ISAI KAZKAIP ORIGINALUS PAS MANE.o vat su panycka kokios problemos neisivaizduoja siaip jos ugis 157 bet stora labai tai perkam 180 tada nesam trupint ir siaip dar kartais neitelpa o batai tai isviso jai ilgesni tai per kojas nesueina o jai tinka tada dizainas nepatinka o ir koja 42 ismers o jai tik 13 metu bus
Taip su mergaiciu drabuziais problema,as irgi galvoju,kad maniskei truputi ugio,bet tik koja kad sustotu augti,nes dvylikamete nesioja jau 39
Aš su saviške pavaikštau po parduotuves ir randam visko, ir man ir jai. Tik stengiuosi ne per dažnai, paskui pripras.
Na, mums su batais irgi nelabai pasisekė. Kas per vaikų kojų dydžiai šiais laikais- jei mama 37 nešioja, tai vaikas..... :-) Mano vienuolikametei jau 39 dydžio reikia. ECCO parduotuvėje pasirodo ir 40 vaikiškas dydis per mažas. Koją įkišo, bet užsisekti taip ir nepavyko. Jau taip norėjome rudeniui nusispirkti suvarstomus aulinukus. Na, o kitose batų parduotėvese kiek apėjome, nieko panašaus nepavyko rasti. Gal kas patars kur nupirkti batus tokiai kojai?????
QUOTE(Miriam @ 2007 09 17, 13:56) Na, mums su batais irgi nelabai pasisekė. Kas per vaikų kojų dydžiai šiais laikais- jei mama 37 nešioja, tai vaikas..... :-) Mano vienuolikametei jau 39 dydžio reikia. ECCO parduotuvėje pasirodo ir 40 vaikiškas dydis per mažas. Koją įkišo, bet užsisekti taip ir nepavyko. Jau taip norėjome rudeniui nusispirkti suvarstomus aulinukus. Na, o kitose batų parduotėvese kiek apėjome, nieko panašaus nepavyko rasti. Gal kas patars kur nupirkti batus tokiai kojai????? Gal dar Geox parduotuvėje ką nors rasit QUOTE(Bremen @ 2007 09 18, 17:03) Kelnes sunui perku Mexx arba Esprit , nes kokybe yra gera, nepalyginsi su kokio HM, kur po keliu savaiciu per kelius pradeda irti Esprit man atrodo vaikiškų net nėra Lietuvoje QUOTE(Bremen @ 2007 09 18, 16:03) Geox batai tai tikrai Kelnes sunui perku Mexx arba Esprit , nes kokybe yra gera, nepalyginsi su kokio HM, kur po keliu savaiciu per kelius pradeda irti Tiesą pasakius, kiek turėjom H&M rūbelių, tai niekas niekad neiširo O džinsiukus paskutiniu metu nešiojam būtent H&M ir Mexx ir nepastebėjau jokio skirtumo kokybėj QUOTE(Kristtute @ 2007 09 18, 20:12) Tiesą pasakius, kiek turėjom H&M rūbelių, tai niekas niekad neiširo O džinsiukus paskutiniu metu nešiojam būtent H&M ir Mexx ir nepastebėjau jokio skirtumo kokybėj Kai buvo Lietuvoje H&M tai irgi esu pirkus, kokybė super |