Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kur perkate drabužius?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Pages: 1, 2, 3, 4
jugita_m
Prašau nepagailėkite poros minučių ir užpildykite 4u.gif
Apklausa

Labai Jums ačiū už pagalbą. 4u.gif 4u.gif
Padrushkyte
QUOTE(jugita_m @ 2010 01 11, 17:56)
Prašau nepagailėkite poros minučių ir užpildykite  4u.gif
Apklausa

Labai Jums ačiū už pagalbą.  4u.gif  4u.gif
*

Neatidaro nuorodos 4u.gif
augustautve
QUOTE(Dzanetukas @ 2009 01 20, 14:54)
As tik siunciuosi - ir kainos mazesnes ir kokybe daug geresne thumbup.gif
Musu parduotuvese nepamenu kada paskutini karta buvau, nes kainos tai nerealios  doh.gif
*

o is kur siuntiesi???
as tai perku devetose parduotuvese, nes tiek neuzdirbu, kad naujus pirkciau kosminemis kainomis, o ir vaikai tikrai neatrodo prasciau aprengti, svarbu manau, kad patiktu vaikui , nejaustu kazkokio diskomforto. maniskiai patenkinti ir kokybe zymiai geresne nei kad pirktum nauja smile.gif
*Svajone*
QUOTE(Dzanetukas @ 2009 01 20, 14:54)
As tik siunciuosi - ir kainos mazesnes ir kokybe daug geresne thumbup.gif
Musu parduotuvese nepamenu kada paskutini karta buvau, nes kainos tai nerealios  doh.gif
*

drinks_cheers.gif aš irgi tik siunčiuosi,jau nepamenu kada buvau pirkus čia savo mokyklinukams drabužius,o siunčiuosi iš UK ir JAV ax.gif
gwidita
dazniausiai turguje arba internetu siunciames 4u.gif
rudenssniegas
Perku arba parduotuvese kai buna ispardavimai, bet S dydzio, tai kelnes reikia trumpinti ( kartais), nes vaikiskuose nieko nerandam, (nors dar jai tik 10 m, bet ji man didesne uz vyresnele, kuriai- 19 m. doh.gif ), arba Manodrabuziai.lt, ar isparduotuvese blink.gif
Saloniki
Labai gelbsti Lindex, taip pat Zara, ypač per išpardavimus ax.gif . Kol kas neturim dėl drabužių jokių problemų. Bandžiau užsisakyti iš katalogų, bet nusivyliau.. Zaroj kokybė daug geresnė, kaip bebūtų keista! Taip pat kol kas kai ką randam Bimbo, ir ten, kiek teko pirkti, kokybė buvo pati geriausia. Tokiame amžiuje dar daug tepasi, reikia dažnai skalbti, tad aktualu, kad drabužėliai nesusiveltų po trečio skalbimo smile.gif .
migliux
QUOTE(Saloniki @ 2010 02 21, 17:58)
Labai gelbsti Lindex, taip pat Zara, ypač per išpardavimus  ax.gif . Kol kas neturim dėl drabužių jokių problemų. Bandžiau užsisakyti iš katalogų, bet nusivyliau.. Zaroj kokybė daug geresnė, kaip bebūtų keista! Taip pat kol kas kai ką randam Bimbo, ir ten, kiek teko pirkti, kokybė buvo pati geriausia. Tokiame amžiuje dar daug tepasi, reikia dažnai skalbti, tad aktualu, kad drabužėliai nesusiveltų po trečio skalbimo  smile.gif .
*

Žiūrint iš kur užsakinėji. Nes Gap, Next ar HM kokybe dar neteko nusivilti. Nors pastaruoju metu pirkau JAV ir LT, nes be vaikų jau pirkti nebegaliu biggrin.gif
Neatrastoji
daugiausia parsisiunčiu iš laredoute, o šiaip batus suaugusių parduotuvėje, nes mano paaugliukon išmiera keturiasdešimt trečia doh.gif
vavute
Dazniausiai viska uzsakineju is Amerikos, cia nieko neperku nei sau, nei vaikams. schmoll.gif .nesu tokia turtinga, kad galeciau cia laisvai apsiprekinti...
Aušraitė
QUOTE(vavute @ 2010 03 08, 00:20)
Dazniausiai viska uzsakineju is Amerikos, cia nieko neperku nei sau, nei vaikams.  schmoll.gif .nesu tokia turtinga, kad galeciau cia laisvai apsiprekinti...
*

pasidalinkite is kokio puslapiuko siunciates? 4u.gif per tarpininke? Labai noriu uzsakyti pavasariui savo vaikinams, taip viska isauge doh.gif dekui smile.gif
Soul
Maniškiui 12ka 4u.gif . Ūgis kaip mano, batų dydis- kaip tėvo:) Rūbus pagrinde perkam Lindex, New Yorker ir užsieny, o batus- tik per ebay, nes taip pigiau.

Beje vakar netyčia užėjau į tokią nebrangią Takko fashion pardę ir nupirkau jam super fit slim ar kaip ten vadinasi tos madingos kelnes už 9,99- buvo super patenkintas.
Laisvė
Dažniausiai atsiunčia giminaičiai ar draugai iš užsienio. Dukrai patinka Lindex'o pasiūla, kartais patinka Zara. Sunku išsirinkti džinsus ar sijonukus, nes vermišėlio sudėjimo paauglei nelabai kas tinka...
fainas_zuikis
man 14-ka, drabužius perku daug kur, pagrinde house, bershkoj, cropp town'e, new yorker'y. Man ten labiausiai patinkanti ir tinkanti pasiūla, ir nėra labai brangu smile.gif
dodezile
Perkam tik naujus, nes yra kas poto juos damuša. dažniausiai per išpardavimus...
robkiuke
As apsiperku www.deiza.net visada randu tinkamu drabuzeliu ir sau ir maziesiems. dar nei karto neteko nusivilti. Kitur net nenoriu bandyti. smile.gif wub.gif
due drops
Dazniausiai prasau,kad draugai parveztu is HM.Lietuvoje-Takko Fashion.Paskutini kart batus pirkom Deichman (bet kokybe nelabai ax.gif )
Editazen
Sveikos mamytes,

Noreciau jums parekomenduoti e-parduotuve www.66shop.lt kurioje as pirkau drabuzelius savo suneliui.

Si parduotuve siulo labai aukstos kokybes drabuzelius vaikuciams bei suaugusiems.
cia galite paziureti 66north gaminotojo prekiu kudikiams.

66shop.lt Drabuzeliai kudikiams

Pagarbiai,
Edita
Makarska
Ne tik aukštos kokybės, bet ir kainos blink.gif
Editazen
Na jo kainos nemazos, bet geriau pirkt gera daikta, negu pigu Sla**Ta. kuris kai isskalbi viena karta - spalva praranda, arba galu gale irt ar plysti pradeda.
*Harpija*
QUOTE(Editazen @ 2011 08 02, 23:00)
Na jo kainos nemazos, bet geriau pirkt gera daikta, negu pigu Sla**Ta. kuris  kai isskalbi viena karta - spalva praranda, arba galu gale irt ar plysti pradeda.
*

As geriau uz ta kaina kelias poras pirstiniu, ar kepuriu paimsiu.
Vistiek jos atsibos po kurio laiko, tai kam brangiai pirkt? g.gif
Editazen
QUOTE(*Harpija* @ 2011 08 03, 09:03)
As geriau uz ta kaina kelias poras pirstiniu, ar kepuriu paimsiu.
Vistiek jos atsibos po kurio laiko, tai kam brangiai pirkt? g.gif
*

Na kekvienam savaip, kiek zmoniu tiek nuomoniu smile.gif bet geras daiktas yra geras daiktas, kad ir su prastais batais. galima labai greit koja sugadint.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.