Apklausa
Labai Jums ačiū už pagalbą.
QUOTE(jugita_m @ 2010 01 11, 17:56) Neatidaro nuorodos QUOTE(Dzanetukas @ 2009 01 20, 14:54) As tik siunciuosi - ir kainos mazesnes ir kokybe daug geresne Musu parduotuvese nepamenu kada paskutini karta buvau, nes kainos tai nerealios o is kur siuntiesi??? as tai perku devetose parduotuvese, nes tiek neuzdirbu, kad naujus pirkciau kosminemis kainomis, o ir vaikai tikrai neatrodo prasciau aprengti, svarbu manau, kad patiktu vaikui , nejaustu kazkokio diskomforto. maniskiai patenkinti ir kokybe zymiai geresne nei kad pirktum nauja
dazniausiai turguje arba internetu siunciames
Perku arba parduotuvese kai buna ispardavimai, bet S dydzio, tai kelnes reikia trumpinti ( kartais), nes vaikiskuose nieko nerandam, (nors dar jai tik 10 m, bet ji man didesne uz vyresnele, kuriai- 19 m.
Labai gelbsti Lindex, taip pat Zara, ypač per išpardavimus
QUOTE(Saloniki @ 2010 02 21, 17:58) Labai gelbsti Lindex, taip pat Zara, ypač per išpardavimus Žiūrint iš kur užsakinėji. Nes Gap, Next ar HM kokybe dar neteko nusivilti. Nors pastaruoju metu pirkau JAV ir LT, nes be vaikų jau pirkti nebegaliu
daugiausia parsisiunčiu iš laredoute, o šiaip batus suaugusių parduotuvėje, nes mano paaugliukon išmiera keturiasdešimt trečia
Dazniausiai viska uzsakineju is Amerikos, cia nieko neperku nei sau, nei vaikams.
QUOTE(vavute @ 2010 03 08, 00:20) Dazniausiai viska uzsakineju is Amerikos, cia nieko neperku nei sau, nei vaikams. pasidalinkite is kokio puslapiuko siunciates?
Maniškiui 12ka
Beje vakar netyčia užėjau į tokią nebrangią Takko fashion pardę ir nupirkau jam super fit slim ar kaip ten vadinasi tos madingos kelnes už 9,99- buvo super patenkintas.
Dažniausiai atsiunčia giminaičiai ar draugai iš užsienio. Dukrai patinka Lindex'o pasiūla, kartais patinka Zara. Sunku išsirinkti džinsus ar sijonukus, nes vermišėlio sudėjimo paauglei nelabai kas tinka...
man 14-ka, drabužius perku daug kur, pagrinde house, bershkoj, cropp town'e, new yorker'y. Man ten labiausiai patinkanti ir tinkanti pasiūla, ir nėra labai brangu
Perkam tik naujus, nes yra kas poto juos damuša. dažniausiai per išpardavimus...
As apsiperku www.deiza.net visada randu tinkamu drabuzeliu ir sau ir maziesiems. dar nei karto neteko nusivilti. Kitur net nenoriu bandyti.
Dazniausiai prasau,kad draugai parveztu is HM.Lietuvoje-Takko Fashion.Paskutini kart batus pirkom Deichman (bet kokybe nelabai
Sveikos mamytes,
Noreciau jums parekomenduoti e-parduotuve www.66shop.lt kurioje as pirkau drabuzelius savo suneliui. Si parduotuve siulo labai aukstos kokybes drabuzelius vaikuciams bei suaugusiems. cia galite paziureti 66north gaminotojo prekiu kudikiams. 66shop.lt Drabuzeliai kudikiams Pagarbiai, Edita
Ne tik aukštos kokybės, bet ir kainos
Na jo kainos nemazos, bet geriau pirkt gera daikta, negu pigu Sla**Ta. kuris kai isskalbi viena karta - spalva praranda, arba galu gale irt ar plysti pradeda.
QUOTE(Editazen @ 2011 08 02, 23:00) Na jo kainos nemazos, bet geriau pirkt gera daikta, negu pigu Sla**Ta. kuris kai isskalbi viena karta - spalva praranda, arba galu gale irt ar plysti pradeda. As geriau uz ta kaina kelias poras pirstiniu, ar kepuriu paimsiu. Vistiek jos atsibos po kurio laiko, tai kam brangiai pirkt? QUOTE(*Harpija* @ 2011 08 03, 09:03) As geriau uz ta kaina kelias poras pirstiniu, ar kepuriu paimsiu. Vistiek jos atsibos po kurio laiko, tai kam brangiai pirkt? Na kekvienam savaip, kiek zmoniu tiek nuomoniu |