Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kur perkate drabužius?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Pages: 1, 2, 3, 4
Bremen
O mes esame pirke kelnes is HM, bet po poros savaiciu pradeda per kelius irti doh.gif .Na maniskis futbolistas visur ir visada zaidzia futbola doh.gif , zinoma nuo to ir kelnes kencia doh.gif .O Esprit ir Mexx kokybe yra tikrai geresne na zinoma kaina irgi blink.gif .Bet mes gyvename netoli Mexx ir Esprito sandeliu, tai kainos atzvilgiu gaunasi pigiau nei HM ax.gif
gustaine
QUOTE(Bremen @ 2007 09 19, 08:25)
O mes esame pirke kelnes is HM, bet po poros savaiciu pradeda per kelius irti  doh.gif .Na maniskis futbolistas visur ir visada zaidzia futbola  doh.gif , zinoma nuo to ir kelnes kencia  doh.gif .O Esprit ir Mexx kokybe yra tikrai geresne na zinoma kaina irgi  blink.gif .Bet mes gyvename netoli Mexx ir Esprito sandeliu, tai kainos atzvilgiu gaunasi pigiau nei HM ax.gif
*

Tema "Kur perkate?", nemanau, kad yra problema aprengti vaikus Švedijoj, Anglijoj ar Vokietijoj mirksiukas.gif čia turbūt įdomiau būtų, jei tokių gerų sandėlių Lietuvoj atsirastų...
Bremen
QUOTE(gustaine @ 2007 09 19, 07:37)
Tema "Kur perkate?", nemanau, kad yra problema aprengti vaikus Švedijoj, Anglijoj ar Vokietijoj  mirksiukas.gif čia turbūt įdomiau būtų, jei tokių gerų sandėlių Lietuvoj atsirastų...
*

Tai reikia suorganizuoti biggrin.gif
little_flower
QUOTE(Rela @ 2007 04 15, 16:33)
Mums problemos kyla tik del apavo 40 dydi panele nesioja, tai sunku rasti tokio dydzio tinkama vaikui, dar maniskes raisciai silpni, padas turi buti lygus, kitaip isisuka koja doh.gif Del aprangos bedu nekyla, perkames paaugliam bei jaunimui skirtose parduotuvese, ugis jau virs 160. Kaip buvo anksciau nepamenu nuoga lygtai nevaiksciojo g.gif
*

...mano išmera irgi 40, perku batukus įvairiose parduotuvėse, bet jau ne vaikų skyriui.;DD
Kartais būna taip sunku surast tinkamų batų, o kai praeinu pro vaikų skyrių net širdį suspaudžia... doh.gif
Šiaip mano 161 ūgis, tai perku pvz džinsus tokiose parduotuvėse kaip "New Yourker" ar Bershka. Dažniausiai būna per ilgos kelnės, bet kartais randu sau tinkamų.
Dėl maikučių tai nėra labai sunku, visur randu.
man šiaip beveik 12 metų, bet jau į vaikų skyrius beveik niekada nebevaikštau. blush2.gif ax.gif verysad.gif
migliux
Manau galima paaugliams kai ką parsisųsti iš užsienio internetu g.gif
RIMULĖ
kas galit parašykit internetinių pard.adresą.ačiū blush2.gif
migliux
QUOTE(RIMULĖ @ 2007 09 22, 20:37)
kas galit parašykit internetinių pard.adresą.ačiū blush2.gif
*

Siūlau geriau nueit į internetinių parduotuvių temą, nes tų parduotuvių galybė. Va čia:
Parduotuvės
Britva
QUOTE(Atogrąža @ 2007 04 15, 23:53)
O iš pakaitalo, tektų triskart į sezoną tą ieškojimą ir galvos skausmą išgyvent. Patikrinta. doh.gif (šiuo atveju jau geriau mergaitės, nors po futbolo pakeliui iš mokyklos į namus nepareina atkritusiais padais  mirksiukas.gif irnesakyk.gif )
*

Žinok patikrinta, kad mergaitės lygiai tokiais pačiais padais pareina... doh.gif . Net neįsivaizduoju, negi futbolą žaidžia... doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 08 01, 14:20)
4u.gif Mano penkiolikmetis 183cm blink.gif ir kojyte 43. Tai jau ir apsipirkinėjam crooptown arba house reperiškas stilius doh.gif  biggrin.gif
*

Mums irgi House labiausiai patinka, ten visada gali rasti paaugliškų ir labai fainių drabužių thumbup.gif
O šiaip tai užjaučiu jus visas, nerandančias rūbų tokiems 'nei vaikams, nei suaugusiams'. Bet žinokit, oi kaip greit tai praeina... Net nepastebėjau, kaip abiems mums pradėjo tikti tie patys rūbai, ir tie patys batai... (na, gal kelnės dar ir netinka - nes vis tiek figūra dar ne moteriška). O dar tik 12 metų tuoj sukaks... doh.gif . Bet po vaikiškas parduotuves jau kokie 2 metai nebevaikštom...
Pukis
blink.gif a cia kas nors perka rubus vaikam lietuvoj, ziurau ko tai visi tik per neta is uzsienio siunciasi
migliux
QUOTE(Pukis @ 2007 09 26, 08:22)
blink.gif a cia kas nors perka rubus vaikam lietuvoj, ziurau ko tai visi tik per neta is uzsienio siunciasi
*

Perkam ir Lietuvoje smile.gif
Zara, UCB, Lindex, Apranga, Takko...
Pukis
QUOTE(migliux @ 2007 09 26, 09:36)
Perkam ir Lietuvoje  smile.gif
Zara, UCB, Lindex, Apranga, Takko...
*

va kaip
as tai tokiu pavadinimu net nezinau
kam kokiam 2-3 metu pypliui pirkti striuke is zara uz 100 lt ar daugiau kai gali maximoj uz 30 nupirkt g.gif
migliux
QUOTE(Pukis @ 2007 09 27, 08:59)
va kaip
as tai tokiu pavadinimu net nezinau
kam kokiam 2-3 metu pypliui pirkti striuke is zara uz 100 lt ar daugiau kai gali maximoj uz 30 nupirkt g.gif
*

Galima, bet kokybė Maximinė kartais labai nuvilia. Šiaip stengiuos pirkti per išpardavimus, nes pvz Zaroje būna nuolaida net 75 proc. Bet aš tau siūlau tokiam vaikui geriau ieškot išparduotuvėse, ten būna Next ir kitų gerų firmų naujų rūbelių, kurių kaina panaši kaip Maximoje, bet kokybė žymiai geresnė. Bet aišku reikia pavaikščiot ir paieškot, nes greitai gerus rūbelius iš ten nuperka. Yra tikrai daug tokių parduotuvių, tiesiog reikia paieškot. Yra tema net forume apie jas:

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...226211&st=0
Arsua32
Perku Maximoj, Gariunuose, Utenos trikotaze, uzsisakau is La Redoute ir pan. 4u.gif Tiek parduotuvej, tiek turguj geresnes kokybes rubeliai yra brangus, bet kaina ne visada apsprendzia. Pvz. pirkau UT megzta megztuka per ispardavima uz 40 Lt o siaip jis 70 Lt kainavo, tai po pirmo skalbimo jau burbulais nuejo verysad.gif
mama_gulbe
QUOTE(Arsua32 @ 2007 09 27, 10:15)
Perku Maximoj, Gariunuose, Utenos trikotaze, uzsisakau is La Redoute ir pan. 4u.gif Tiek parduotuvej, tiek turguj geresnes kokybes rubeliai yra brangus, bet kaina ne visada apsprendzia. Pvz. pirkau UT megzta megztuka per ispardavima uz 40 Lt o siaip jis 70 Lt kainavo, tai po pirmo skalbimo jau burbulais nuejo verysad.gif
*

a cia tas megstukas vyresniam ar mazyliui buvo skirtas

g.gif
einareja
Pasimokiau eilinį kartą su vaiko batais doh.gif Sako skupas ,moka du kartus , tai taip ir man, nes po 3 sav nešiojimo pigūs batai suplyšo nepataisomai ir teko dar kartą pirkti fool.gif
agle
Perku visur kur tik randam jai patinkančių rūbų lotuliukas.gif
mama_gulbe
QUOTE(einareja @ 2007 09 28, 00:02)
Pasimokiau eilinį kartą su vaiko batais  doh.gif  Sako skupas ,moka du kartus , tai taip ir man, nes po 3 sav nešiojimo pigūs batai suplyšo nepataisomai ir teko dar kartą pirkti  fool.gif
*

batai visada greiciau plysta nei kiti drabuziai, ypac bernu
odiniai ar ne mum vienodai, nosis nubelstos ir sezonui reikia 2 poru plius viena pora "namine"
Zvaigzdziuke
QUOTE(vija @ 2007 07 09, 15:27)
Mano dičkė aukšta ir be proto kūda - tai vargo vakarienė su kelnėm...

pas mus ta pati situacija doh.gif dukrai 11 m , o jau 1.62 ūgio doh.gif , plona, ilga .... , išauga viską akimirksniu ...
apie batus išvis patyliu , dydis 38 (kaip mano cool.gif ) o norisi vis tik jaunatviškų , patogių , ryškių doh.gif
visa laimė , kad dažnai ne Lietuvoje būnu , tai dar kažką nutaikau kartas nuo karto ax.gif , nes Lietuvoje tikrai vargas unsure.gif
katuks
Taigi kad Lietuvoje vargas...su pasirinkimu. mūsų problema: du vienodi dydžiai. jei užtinku gražų rūbelį, tai dažniausiai nebūna dviejų to pačio dydžio. nei vienoj parduotuvėj. Na tegul būna nevienodas fasoniukas, bent jau panašus. bet ne. jei marškinėliai, tai tik vienos rūšies, jei striukės, tai skirtingo ilgio. ir t.t. Taigi apsiperkam Maximoj. kokybe niekada nenusivyliau. ar tiesiog nespėdavo sunešioti? bet ir batai ir rūbai atlaikė ne vieną sezoną ir kai kurie sėkmingai buvo paveldimi giminaičių tongue.gif . Dar esu pirkusi labai sėkmingai Zaros rūbelių. kaip nekeista, net per išpardavimą buvo iš ko pasirinkti dviems vienodoms mergaitėms. Kokybė irgi thumbup.gif .
Dabar esame Rusijoj (netolimoj). ir ką jūs manot? rūbelių pasirinkimas pasakiškas: ir dydžių, ir fasonų. Deja, tik vienoj parduotuvėj. bet mums užtenka thumbup.gif

Tarp kitko, ūgis ir batų dydis irgi jau nei šioks nei toks: nei tarp vaikiškų, nei tarp suaugusių....
migliux
QUOTE(katuks @ 2007 09 28, 14:32)
Dabar esame Rusijoj (netolimoj). ir ką jūs manot? rūbelių pasirinkimas pasakiškas: ir dydžių, ir fasonų. Deja, tik vienoj parduotuvėj. bet mums užtenka  thumbup.gif
*

O kas ten per parduotuvė? Smalsu labai
jalta
gal kas galit patarti , kur gauti vaikisku rubu pilnesniems vaikams?
vaiku rubai paprastai pagal ugi zymimi, bet ka daryt jei berniukas storuliukas?pvz dzinsai problema
Natuke
QUOTE(jalta @ 2007 09 30, 15:51)
vaiku rubai paprastai pagal ugi zymimi, bet ka daryt jei berniukas storuliukas?pvz dzinsai problema
*

jalta
dabar maximoj yra dzincu su tokiais šnuriukais - gal tavo vaikui tiks - pas mane taip pat vaikas neplonas ax.gif
katuks
QUOTE(migliux @ 2007 09 28, 18:13)
O kas ten per parduotuvė? Smalsu labai
*

"Detskij mir". rūbeliai dažniausiai turku gamybos, bet yra ir vokiškų. O ką atvažiuosi? bigsmile.gif
jalta
QUOTE(Natuke @ 2007 09 30, 16:14)
jalta
dabar maximoj yra dzincu su tokiais šnuriukais - gal tavo vaikui tiks - pas mane taip pat vaikas neplonas  ax.gif
*

aciuks.gif
ingulia
mamytės, gal patarsit kur ieškoti, reikia mano berniukui šlepečių į mokyklą, aišku, kad nįsispiriamų ir ne kokių pūkuotų. Dabar jis nešioja 38-39 batų dydį, neišmanau, kur tokių rasti. Anksčiau pirkau šlepetes "Mada vaikams", bet didžiausia išmiera pas juos 37 verysad.gif
Lalique
As turiu 2 megstamiausias parduotuves kur perku rubus sunui ir dukrai:
ZARA ir NEXT. Su Zara aisku paprasciau, nueini, pamatuoji ir perki. O is Nexto parsisiusti reikia arba prasau draugus perduoti su kuo nors i Lietuva arba pastu atsiusti. Zaroj rubai vaiku skyriuje iki 16 metu, o dar yra ir paaugliu skyrius.
Gabe
pagaliau dukros peda "daaugo" 37 dydi karsta.gif avalynes gaunu "Batu kalne" moterisku bateliu skyriuje.. lotuliukas.gif ir kainos geros, ir siauresniai pedai iskapstyti batelius imanoma.. ax.gif 1.40m panelei perku bridzus 1.28m ugiui, nes savo dydzio kelnese skesta hihihi.gif tai gerai, kad dabar tokia mada, o jeigu bridzai nebutu populiarus?.. doh.gif
migliux
QUOTE(Gabe @ 2007 10 11, 00:17)
pagaliau dukros peda "daaugo" 37 dydi  karsta.gif  avalynes gaunu "Batu kalne" moterisku bateliu skyriuje..  lotuliukas.gif  ir kainos geros, ir siauresniai pedai iskapstyti batelius imanoma..  ax.gif  1.40m panelei perku bridzus 1.28m ugiui, nes savo dydzio kelnese skesta  hihihi.gif  tai gerai, kad dabar tokia mada, o jeigu bridzai nebutu populiarus?..  doh.gif
*

O tai anksčiau su batais buvo problema? g.gif Kokio dydžio nerasdavai?
vija
QUOTE(Gabe @ 2007 10 11, 01:17)
pagaliau dukros peda "daaugo" 37 dydi  karsta.gif  avalynes gaunu "Batu kalne" moterisku bateliu skyriuje..  lotuliukas.gif  ir kainos geros, ir siauresniai pedai iskapstyti batelius imanoma..  ax.gif  1.40m panelei perku bridzus 1.28m ugiui, nes savo dydzio kelnese skesta  hihihi.gif  tai gerai, kad dabar tokia mada, o jeigu bridzai nebutu populiarus?..  doh.gif
*

Aš irgi labai džiaugiuosi tokiu išradimu kaip 'bridžai' - saviškei 135cm ūgio džiūsnelei perku tik 128cm dydžio ir tai dar reikia sutempti juosmens juostelę. O vat su kelnėm bėda... Šiaip ne taip per vasarą sužvejojau keletą apynormalių džinsų, beje visai neseniai netyčia užėjus humanoj radau naujus puikius siaurus džinsiukus kūdoms ilgakojėms thumbup.gif
Su batais vėl: pėda siaura, blauzda plona. Jos išsvajoti ilgaauliai dažniausiai būna platūs per aulą...
migliux
QUOTE(vija @ 2007 10 11, 08:08)
Su batais vėl: pėda siaura, blauzda plona. Jos išsvajoti ilgaauliai dažniausiai būna platūs per aulą...
*

Man ta pati problema, nors aš jau seniai nebe vaikas biggrin.gif
Gabe
QUOTE(migliux @ 2007 10 11, 06:32)
O tai anksčiau su batais buvo problema?  g.gif  Kokio dydžio nerasdavai?
*

35-36 retenybe buvo.. unsure.gif
radau parduotuve internetine Bartek avalynes g.gif http://www.outlet.bartek.com.pl/ gal prikalbinsiu Hopeidea uzsakineti tiesiai is lenku.. blush2.gif ten didesnis pasirinkimas ir kainos neblogos.. ax.gif Net plana sumasciau: cia parduotuvese issimatuojam, o is ten uzsakineti.. lotuliukas.gif idomu ar apsimoka g.gif
Kelnes gaunu panelei Bimbo parduotuveje pasikapsciusi, bridziukus - tik Takko gaunu savo skiedrai (128-134 dydziai).. biggrin.gif
migliux
QUOTE(Gabe @ 2007 10 13, 18:57)
35-36 retenybe buvo..  unsure.gif
radau parduotuve internetine Bartek avalynes  g.gif http://www.outlet.bartek.com.pl/ gal prikalbinsiu Hopeidea uzsakineti tiesiai is lenku..  blush2.gif  ten didesnis pasirinkimas ir kainos neblogos..  ax.gif  Net plana sumasciau: cia parduotuvese issimatuojam, o is ten uzsakineti..  lotuliukas.gif  idomu ar apsimoka  g.gif
Kelnes gaunu panelei Bimbo parduotuveje pasikapsciusi, bridziukus - tik Takko gaunu savo skiedrai (128-134 dydziai)..  biggrin.gif
*

Nežinojau kad taip sudėtinga g.gif Nes berniukams tai tikrai tokio dydžio dar yra, nors dauguma iki 34 dydžio
sonatukė
QUOTE(urtea @ 2007 04 14, 22:44)
kažkaip galvojau, kad gal tik aš nesugebu rasti savo merginai tinkamų drabužių, bei batų (jos ūgis 138 cm. ). Mano mintis ta pati - greičiau jau užaugtų drinks_cheers.gif
*

zinoma problema,nei tai vaikisku rubeliu norisi,o suaugusiu dar per dideli,nors atrodo siais laikais visko yra,bet....
edita11
QUOTE(jalta @ 2007 09 30, 15:51)
*

Papildyta:
QUOTE(edita11 @ 2007 11 18, 07:55)

*

as galeciua kaip atssakyti, bet gyvenu los sangele, tai man problema nes mano dukte kuda, ir ant jos kelniu niekaip nerandu, nes cia daugiua viskas storuliams... tai matot kaip atvirkciai jus nerandat lietuvoj oas amerikoj vargstu su kelnem, tai praciua mama gal atvez...
supersonic-
Man dabar 13,drabuzius perku suaugusiuju parduotuvese,bet gal pries metus irgi budavo sunku rast doh.gif Siaip dabar pastebejau kad parduotuvej "Bershka" yra gana sumazinti dydziai,pavyzdziui jei kitoj parduotuvej S per didelis,cia gali tikt mirksiukas.gif
Širdukė
As rubus dazniausiai dukrai pati siuvu, sunku kelnes surasti ilga(1,43) ir kuda, tai per juosmeni perplacios buna unsure.gif . Nors jei nebrangias randu nuperku, paskui pataisau ax.gif Labiau problema turime su batais 37dyd niekaip negalejome rasti doh.gif
3xmama
Po galais, greičiau ūgis pasiektų kokius 160, tada jau tokių problemų nebūtų doh.gif
*

[/quote]

kol dar buvo iki 164 cm. problemos dideles lyg ir nebuvo, nes tai jau paskutine vaikiska ismiera, nors zinoma lyginant su maziuku pasiula - tikrai mazokas pasirinkimas. bet dabar jau perkame drabuzius is suaugusiu, tai prasidejo didesnes problemos, tokios kaip stiliaus, nes paauglisko stiliuko drabuziu rasti labai sunku, daugiau tokiu galima rasti garsiu firmu pasiuloje, o kaip zinia jos kainuoja tikrai brangiai, o vaikas tai dar vis augantis... verysad.gif
taip kad nezinau kur tas aukso vidurys g.gif
*Vasaros lietus*
Aš dabar savo panelei praktiškai viską perku Takko. Mūsų problema ta, kad mažas ūgis bet pati apkūnoka blush2.gif O su batais tai vargo vakarienė doh.gif kojos išmiera 36, vaikiškų jau nenupirksi, nes fasonai jau netinka schmoll.gif o kitur pasirinkimas mažokas. Paskutinias 2 poras pirkau Reno, ten kartais yra paaugliams skirtų batų neblogas pasirinkimas rolleyes.gif
ugniusa
X - teen, Seppala, Zara, Apranga, Imitz ------> cia turetu tikti biggrin.gif
nesmerk
[quote=3xmama,2007 12 17, 19:36]
Po galais, greičiau ūgis pasiektų kokius 160, tada jau tokių problemų nebūtų doh.gif
*

[/quote]

kol dar buvo iki 164 cm. problemos dideles lyg ir nebuvo, nes tai jau paskutine vaikiska ismiera, nors zinoma lyginant su maziuku pasiula - tikrai mazokas pasirinkimas. bet dabar jau perkame drabuzius is suaugusiu, tai prasidejo didesnes problemos, tokios kaip stiliaus, nes paauglisko stiliuko drabuziu rasti labai sunku, daugiau tokiu galima rasti garsiu firmu pasiuloje, o kaip zinia jos kainuoja tikrai brangiai, o vaikas tai dar vis augantis... verysad.gif
taip kad nezinau kur tas aukso vidurys g.gif
*

[/quote]

x-teen, pati didziausia ismiera vaiku 176, ir dar net 4 dydziu(pagal storuma) yra. batu yra tikrai, jokiu problemu....va kai 14 meciui reik 45 nupirkt,biski blogiau, bet irgi gaunam...o cia su 36 bedavot, tai net juokinga... doh.gif
Vestiene
Mes tai apsipirkinėjam Žygio batuose,Danijoj, New yourkeri,Crop towne,Aprangos galerijoj,aprangoj, Imitz atrodo tek .. ax.gif doh.gif rolleyes.gif
Maniškė šiemet nusipirko gražius batelius danijoj (39) gražių batų yra tikrai ax.gif
Širdukė
QUOTE(Vestiene @ 2007 12 20, 12:33)
Mes tai apsipirkinėjam Žygio batuose,Danijoj, New yourkeri,Crop towne,Aprangos galerijoj,aprangoj, Imitz atrodo tek ..  ax.gif  doh.gif  rolleyes.gif
Maniškė šiemet nusipirko gražius batelius danijoj (39) gražių batų yra tikrai  ax.gif
*

Nevisiems prieinamos tokios kainos mastau.gif verysad.gif
Vestiene
QUOTE(Širdukė @ 2007 12 20, 12:39)
Nevisiems prieinamos tokios kainos  mastau.gif  verysad.gif
*

Kokios kainos? O tuose parduose tai ir pigiu buna, aš viena syki nwew yourkeri buvau nusipirkus kažkokia maikutę už dešim litų, būna tuose parduotuvese ir patrauklių kainų. ax.gif
Erszebeth
QUOTE(nesmerk @ 2007 12 18, 22:28)
va kai 14 meciui reik 45 nupirkt,biski blogiau, bet irgi gaunam...o cia su 36 bedavot, tai net juokinga... doh.gif
*

Nė kiek nejuokinga schmoll.gif Nes 36 dydis - jau moteriška (suaugusių) avalynė, dauguma - aukšta pakulne. Be to, vaiko pėda siauresnė, 36 dydis atitinka ilgį, o apsiavus tokio dydžio batą iš suaugusių skyriaus viskas aplink šonuose būna laisva doh.gif Ir gaminama ji kur kas mažiau atsižvelgiant į ortopedinius reikalavimus (gaminant avalynę vaikams atsižvelgiama labai griežtai, net kažkoks įstatymas reguliuoja įvežamų vaikiškų batų kokybę). O kol koja auga, tai labai svarbu, batai turi būti geri.
migliux
Normalios batų firmos (ecco, geox ir pan.) gamina paaugliams. Tik kaina gana didelė. Bet manau galima internete paieškot ir parsisiųst pigesnių kokių nors skirtų paaugliams. Čia Lietuvoje pasirinkimas tikrai mažas doh.gif
Paja
QUOTE(migliux @ 2007 12 21, 14:50)
Normalios batų firmos (ecco, geox ir pan.) gamina paaugliams. Tik kaina gana didelė. Bet manau galima internete paieškot ir parsisiųst pigesnių kokių nors skirtų paaugliams. Čia Lietuvoje pasirinkimas tikrai mažas  doh.gif
*

Aha, aš jau dabar savo antrokėlei, avinčiai 37 dydžio batus, pirkau usa batelius, basutes, nes ir kaina buvo superinė, ir batai geri. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Cori @ 2007 12 17, 20:01)
  O su batais tai vargo vakarienė doh.gif  kojos išmiera 36, vaikiškų jau nenupirksi, nes fasonai jau netinka schmoll.gif o kitur pasirinkimas mažokas. pasirinkimas rolleyes.gif
*

Aš saviškei 37 dydžio sezoninius batus nupirkau Žygio batuose ir tik už 100 Lt. Tikrai nebrangiai, be jokių dzinguliukų ar įmantrių papuošimų. 4u.gif
migliux
QUOTE(Paja @ 2007 12 21, 16:15)
Aha, aš jau dabar savo antrokėlei, avinčiai 37 dydžio batus, pirkau usa batelius, basutes, nes ir kaina buvo superinė, ir batai geri. thumbup.gif
*

Kokia kaina gavosi? Ar labai pabrango už siuntimą? Iš kur siunteisi ir kokių firmų?
Nu ir užpuoliau čia su klausimais blush2.gif
Paja
QUOTE(migliux @ 2007 12 21, 17:34)
Kokia kaina gavosi? Ar labai pabrango už siuntimą? Iš kur siunteisi ir kokių firmų?
Nu ir užpuoliau čia su klausimais  blush2.gif
*

Kaina ir gavosi tokia, kokia nurodyta +siuntimas, tai man vistiek gavosi kelis kartus pigiau nei čia "žvejoti".
Pirkau tokias ir būtent "piperlime":
http://www.piperlime.com/browse/product.do...;scid=512625002
http://www.piperlime.com/browse/product.do...;scid=501069002 (šios tai visai pigiau grybo)
http://www.piperlime.com/browse/product.do...;scid=503011002

Ir dar šitas pirksiu, nes vistiek nebrangu, palyginus su eccoar naturino.
http://www.piperlime.com/browse/product.do...;scid=504452002
migliux
Tai va man ir įdomu kiek tas siuntimas. Pati ssiunteisi ar per kokią nors tarpinikę? Įdomu kiek dar pabrangsta g.gif
Tos paskutinės labai gražios wub.gif
Paja
QUOTE(migliux @ 2007 12 21, 18:44)
Tai va man ir įdomu kiek tas siuntimas. Pati ssiunteisi ar per kokią nors tarpinikę? Įdomu kiek dar pabrangsta  g.gif
Tos paskutinės labai gražios  wub.gif
*

Pati, pati. ax.gif
30 dol. dar prisidėjo.

O tos paskutinės dar ir labai patogios atrodo.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.