Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Savanorių pr.:Aušrelė
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
JURAJA
Sveikos mielosios,

Gal galit suteikti informacijos apie si darzeli wub.gif Tiesiog drauge atsieme vaika is kito darzelio ir dabar reikia skubiai apsispresti apie si darzeli.Jis jai labai tinka del vietos,o informacijos apie ji jokios nezino sad.gif Gal kuri vedat savo vaikucius ar siaip girdejot ka nors blogo ar gero apie "Ausrele" wink.gif Is anksto dekoju wink.gif
Nome
Mano dukra lanko si darzeli jau treti metai. Na ka galiu pasakyti-darzelis kaip darzelis, nei labai blogas, nei labai geras. Vyresniuju vaiku grupes lyg "specializuotos"-vieni su muzikine pakraipa (geras zodis), kiti su dramos. Berods yra darzely 11 grupiu.
Jeigu reikia dar kokios info-tai tada patikslink kas konkreciai domina smile.gif
JURAJA
Nome mano drauges vaikas eitu i keturmeciu grupe ir ja labiausia domina aukletojos.Gal girdejai apie jas ka nors wink.gif Dar labai domintu maistas wink.gif
Nome
Na mano dukrai 4, 5 m. Tai gal net i ta pacia grupe papultu (o gal ir i jaunesniu). mano dukra labai nevalgi mad.gif , todel niekada negirdejau kad skustusi maistu. Bet zinau, kad duoda priespieciams visokiu vaisiu, jogurtu ir pan. Na mano dukros grupeje aukletoja labai "sustra"-isleidusi savo vaikisku spektakliu scenariju knygele, tai vaikai vis stato ivairius spektakliukus (viena toki siandien parode per kaledinine svente). Veikai daug ir ivairiu bureliu.
Jei atvirai-esu maciusi zymiai prastesniu darzu (pati dirbau logopede ne viename Vilniaus darze) biggrin.gif
JURAJA
Nome aciu uz atsakyma,gal gali pasakyti i kokia grupe tavo dukryte eina,nes mano drauges vaika jau uzrase i si darzeli ir sake kad siule dvi kazkokias g.gif grupes,bet neprisimenu g.gif Kiek suprantu tai tavo dukrytes aukletoja thumbup.gif
Nome
Vajezau, galiu pasakyti tik savo dukros grupes pavadinima-"Pasakiukai", ju viena aukletoja Danguole, o kita aukletoja-darzelio direktore Raimonda (na ji dirba zymiai reciau). O tos muzikines grupes nezinau pavadinimo (gal kokie "Muzikiukai") biggrin.gif
JURAJA
Labai aciu Nome uz info wink.gif Dar jei drauge tures klausimu biggrin.gif tai rytoj butinai paklausiu wink.gif
Nome
Tai kad nieko as informatyvaus nepasakiau. Na tai lauksim naujos daruges ar draugo savo grupeje clap_1.gif
Armana
Ar čia darželis Gerosios Vilties gatvėje??? Mes vasarą persikraustysime į Vilnių gyventi, o tas darželis yra visai šalia mūsų buto. Įdomu, ar ten priima vaikučius nuo vienerių metukų???
JURAJA
Taip sis darzelis yra Gerosios vilties gatveje,o ar priima vaikus nuo metuku tikrai nezinau g.gif Reiktu pasiskambinti ir pasiteirauti mirksiukas.gif
Leida
QUOTE(arija1 @ 2005 01 31, 10:03)
Mes vasarą persikraustysime į Vilnių gyventi, o tas darželis yra visai šalia mūsų buto. Įdomu, ar ten priima vaikučius nuo vienerių metukų???
*

Įtariu, ne, nes kai mes užrašinėjom savo 1,5m. sūnų, tai vedėja pageidavo, kad vestume ne anksčiau 2m.
mamoolka
Labas mamytes smile.gif ,

Mums ir šis darželis visai kieme, ir as ten uzrasiau savo pypliuka. Planuojame leisti nuo rugsejo, bet ar ne per mazas ? Vedėja sake, kad geriausiai nuo 1,8 ir pan., bet gal pabandysim g.gif . Ir dar uzrasiau i Viltene, buvau nuejusi i maziuku grupe pasiziureti, man tai iš pirmo žvilgsnio visai patiko, bet čia apie jį ne visai gerai atsiliepia unsure.gif .
Naujoke25
QUOTE(mamoolka @ 2005 04 06, 10:57)
Labas mamytes  smile.gif ,

Mums ir šis darželis visai kieme, ir as ten uzrasiau savo pypliuka. Planuojame leisti nuo rugsejo, bet ar ne per mazas ? Vedėja sake, kad geriausiai nuo 1,8 ir pan., bet gal pabandysim  g.gif . Ir dar uzrasiau i Viltene, buvau nuejusi i maziuku grupe pasiziureti, man tai iš pirmo žvilgsnio visai patiko, bet čia apie jį ne visai gerai atsiliepia  unsure.gif .
*

Oho tokį mažiuką leist nuo rugsėjo... blink.gif
kažin kiek ten grupėje vaikų ir kuo ten mažiukus maitina ?
Naujoke25
QUOTE(Naujoke25 @ 2005 04 11, 12:12)
Oho tokį mažiuką leist nuo rugsėjo... blink.gif
kažin kiek ten grupėje vaikų ir kuo ten mažiukus maitina ?
*

Gal kas galit parašyti, kaip užsirašėt į šį darželį, ar nešėt kokį kyšį? ar nepervėlu mums būtų užsirašyti rugsėjui? mums bus metai ir 9 mėn, ar ne per maži būsim? po kiek ten vaikų grupėj, koks mažiukų maistas?
Naujoke25
Na tai parašykit gi kas nors, kas žinot verysad.gif
Leida
QUOTE(Naujoke25 @ 2005 04 29, 10:39)
Na tai parašykit gi kas nors, kas žinot verysad.gif
*

Rašom rašom mirksiukas.gif .
Lankom nuo kovo mėn. Užsirašinėjom spalį, bet jokio kyšio nei daviau, nei reikalavo, nei davė suprast, kad reikia smile.gif .
Kiek žinau, tai vaikučius priima nuo ~1m. 9 mėn. (bent taip auklėtoja sakė). Mūsų grupėje 11 vaikų. Bet lanko mažiau, pakaitomis po 6-8. Yra 2 lopšelinukų grupės.
Maistas, kiek teko skaityti meniu, gana įvairus. Pasigedau vaisių, bet gal rudenį duoda g.gif ?
Klausi, ar taviškis ne per mažas? Viskas priklauso nuo paties vaiko. Tai kad sunku, ką nors pasakyti. Nepabandžius, nesužinosi. Neseniai grupėn atvedė mergytę 1m.10 mėn. thumbup.gif . Stebėtinai komunikabili, linksma, be jokių ašarų mergytė thumbup.gif .
Naujoke25
QUOTE(Leida @ 2005 04 29, 14:22)
Rašom rašom mirksiukas.gif .
Lankom nuo kovo mėn. Užsirašinėjom spalį, bet jokio kyšio nei daviau, nei reikalavo, nei davė suprast, kad reikia smile.gif .
Kiek žinau, tai vaikučius priima nuo ~1m. 9 mėn. (bent taip auklėtoja sakė). Mūsų grupėje 11 vaikų. Bet lanko mažiau, pakaitomis po 6-8. Yra 2 lopšelinukų grupės.
Maistas, kiek teko skaityti meniu, gana įvairus. Pasigedau vaisių, bet gal rudenį duoda g.gif ?
Klausi, ar taviškis ne per mažas? Viskas priklauso nuo paties vaiko. Tai kad sunku, ką nors pasakyti. Nepabandžius, nesužinosi. Neseniai grupėn atvedė mergytę 1m.10 mėn. thumbup.gif . Stebėtinai komunikabili, linksma, be jokių ašarų mergytė thumbup.gif .
*

o kaip ten auklėtojos fainos? kaip reikia užsirašyt, reikia pačiai nusistatyt datą, kada norėsiu vest, ar reikia užsirašyti ir laukti, kada pakvies?
o pats darželis patinka? nuo kokio amžiaus į šį darželį vertėtų vesti, na ta prasme mano lelius namie su baba visalaik draugauja ir yra galimybė vaiko į darželį iš vis nevesti, bet jei vesim, tai tikriausiai tik į šį, nes aplink jau normalesnių tikriausiai ir nėra, bet nežinau ar nuo šio ar nuo kito rugsėjo užsirašyt.. doh.gif
kodėl pasirinkot šitą darželį, o ne kokįnors kitą netoliese..? 4u.gif
Leida
Įtariu, kad aš vienintelė iš viso forumo vedu vaiką šitan darželin g.gif ? Tai ir toliau tau atsakinėsiu biggrin.gif .
o kaip ten auklėtojos fainos? kaip reikia užsirašyt, reikia pačiai nusistatyt datą, kada norėsiu vest, ar reikia užsirašyti ir laukti, kada pakvies?

Mūsų grupėje yra 3 auklėtojos: 1 pagrindinė, o kitos tik ''užpildo'' valandas, nes dabar auklėtojos negali dirbti daugiau, kaip 1,0 etatu. Tai va, apie pagrindinę negaliu nieko blogo pasakyti thumbup.gif . Kitos dvi...viena būna tik tris dienas per mėnesį, kita -dirba pirmi metai- dažniau.
Jei yra kam prižiūrėti mažąjį, tai vesk nuo 3-4 m.
Kai užrašinėjau, pati pasirinkau datą nuo kada norėsiu vesti. Darželis kaip darželis. Pakankamai tvarkingas, o daugiau pasakyti neturiu ką- per mažai dar jame esame smile.gif .
Naujoke25
o kaip ten maistelį pertrintą duodą? pampersus keičia?
Leida
Dėl pertrinto maisto nesidomėjau, nes mums neaktualu, bet, jei priima nuo tokio amžiaus, tai ir maistas turėtų būti pritaikytas smile.gif . Pastebėjau, kad yra vaikiukų, kuriems tėveliai atneša buteliukus, nes iš puodelių negeria. Pampersus keičia smile.gif .
Naujoke 25, manau kad visas smulkmenas geriau sužinosi, jei pati užsuksi darželin, tikrai viską paaiškins, nes tą daro labai geranoriškai. Tuo labiau, sakei, kad tau darželis kieme, tad nesidrovėk užeiti 4u.gif .
Naujoke25
QUOTE(Leida @ 2005 05 04, 14:33)
Dėl pertrinto maisto nesidomėjau, nes mums neaktualu, bet, jei priima nuo tokio amžiaus, tai ir maistas turėtų būti pritaikytas smile.gif . Pastebėjau, kad yra vaikiukų, kuriems tėveliai atneša buteliukus, nes iš puodelių negeria. Pampersus keičia smile.gif .
Naujoke 25, manau kad visas smulkmenas geriau sužinosi, jei pati užsuksi darželin, tikrai viską paaiškins, nes tą daro labai geranoriškai. Tuo labiau, sakei, kad tau darželis kieme, tad nesidrovėk užeiti 4u.gif .
*

Ne čia ne man darželis kieme smile.gif aš dar renkuosi darželį blush2.gif man pagrindinis rūpimas klausimukas, kodėl pasirinkot šį darželį, kodėl ne bangelę, viltenę, skroblinuką, ar Vilkpėdės? vat šitas klausimukias man labai aktualus..? 4u.gif
Leida
QUOTE(Naujoke25 @ 2005 05 09, 13:15)
Ne čia ne man darželis kieme smile.gif
*

Sorry, suklydau 4u.gif . Sėkmės renkantis darželį smile.gif .
Naujoke25
QUOTE(Leida @ 2005 05 09, 16:31)
Sorry, suklydau 4u.gif . Sėkmės renkantis darželį smile.gif .
*

Na ačiū ačiū blush2.gif 4u.gif
agatha
QUOTE(Naujoke25 @ 2005 04 14, 09:01)
ar nepervėlu mums būtų užsirašyti rugsėjui? mums bus metai ir 9 mėn, ar ne per maži būsim? po kiek ten vaikų grupėj, koks mažiukų maistas?
*

Buvau aš ir šiame darželyje. Bet man kaip visada "sekasi", direktorės nebuvo, paėmiau jos tel.nr.: 2138721. Truputi bendravau su aukle, tai paklausė kiek mano mažylei bus (aš planuoju vesti mažylę nuo rugsėjo). Jai būtų 1 metai ir 7 mėn. Tai sakė, kad šiaip priima nuo 2 metų, bet... jei lialiukas jau didelis, daugmaž savarankiškas (daro į puoduką, valgo, geria pats), tai tuomet ir priimtų. Bet reiktų pasišnekėti su direktore, nors dar to nepadariau, nemanau, kad reiks kyšio.
Aplinka darželyje visai maloni, kiemas lyg ir tvarkingas. Bet kai išeidinėjau, darželio teritorijoje ant suoliuko sedėjo 3 ?-niolikmečiai su cigaretėm dantyse ir alum rankose blink.gif blink.gif blink.gif , tas man baisiai nepatiko schmoll.gif O gal aš tiesiog priešiškai nusistačius g.gif ? Visgi ieškosiu toliau.
Naujoke25
QUOTE(agatha @ 2005 06 10, 09:57)
Buvau aš ir šiame darželyje. Bet man kaip visada "sekasi", direktorės nebuvo, paėmiau jos tel.nr.: 2138721. Truputi bendravau su aukle, tai paklausė kiek mano mažylei bus (aš planuoju vesti mažylę nuo rugsėjo). Jai būtų 1 metai ir 7 mėn. Tai sakė, kad šiaip priima nuo 2 metų, bet... jei lialiukas jau didelis, daugmaž savarankiškas (daro į puoduką, valgo, geria pats), tai tuomet ir priimtų. Bet reiktų pasišnekėti su direktore, nors dar to nepadariau, nemanau, kad reiks kyšio.
Aplinka darželyje visai maloni, kiemas lyg ir tvarkingas. Bet kai išeidinėjau, darželio teritorijoje ant suoliuko sedėjo 3 ?-niolikmečiai su cigaretėm dantyse ir alum rankose  blink.gif  blink.gif  blink.gif , tas man baisiai nepatiko  schmoll.gif  O gal aš tiesiog priešiškai nusistačius  g.gif ? Visgi ieškosiu toliau.
*

nu priima nuo 2 metų sako absurdas, jiems sunku su mažiais todėl įkalbinėja mamytes, kad nevestų, o privalo nuo pusantrų priimt, mano kaimynas abu vaikus nuo pusantrų ten leido (jo berniukas 1,5 m. rytais ant viso kiemo bliaudavo, matyt nenorėjo į tą darželį) blink.gif g.gif nieko sau daro į puoduką, valgo pats.. daugiau jos kažin ten nieko nenori... doh.gif juk parašyta aiškiai LOPŠELIS, į darželį-mokyklą nuo 2 priima. O dėl paauglių darželio teritorijoj tai aš labai prieš, ten ir taip aplink bomžai po konteinerius knisasi tai dar betrūko paauglių teritorijoj..
aišku jei ten tokia tvarka, tai mažesnį kaip du metukai manau nėr ko vest, geriau normalesnio daržo tokiam mažiui paieškot.. jau matau, kad darželių pasirinkimas mažėja.. nors man vienas iš artimesnių daržų, bet jau nuomonę susidariau klaikią blink.gif dar viena kaimynė ten savo broliuką veda, tai sakė atėjo pasiimt vėllau berods po penkių, tai sakė ją aprėkė auklėtojos, ko taip vėlai, tai jos mama ėjo aiškintis.. ax.gif
..jei apsilankysi 'skroblinuke' būk gera parašyk naujienas.. smile.gif
leila02
gal kas nors lankėte "čiauškučių" grupę, kaip ten auklėtojos? Dabartinėm esu labai patenkinta, bet pereinam į kita, įdomu kaip ten bus... unsure.gif
Leida
QUOTE(agatha @ 2005 06 10, 10:57)

Aplinka darželyje visai maloni, kiemas lyg ir tvarkingas. Bet kai išeidinėjau, darželio teritorijoje ant suoliuko sedėjo 3 ?-niolikmečiai su cigaretėm dantyse ir alum rankose  blink.gif  blink.gif  blink.gif , tas man baisiai nepatiko  schmoll.gif  O gal aš tiesiog priešiškai nusistačius  g.gif ? Visgi ieškosiu toliau.
*

Lankom ketvirtas mėnuo, bet nei karto neteko pastebėti darželio teritorijoje sėdinčių ir geriančių ?-niplikmečių schmoll.gif .

QUOTE(Naujoke25 @ 2005 06 13, 08:44)

dar viena kaimynė ten savo broliuką veda, tai sakė atėjo pasiimt vėllau berods po penkių, tai sakė ją aprėkė auklėtojos, ko taip vėlai, tai jos mama ėjo aiškintis.. ax.gif

*

Kelis kartus teko pasiimti savo sūnų prieš 6, jokių priekaištų(tik pabandytų biggrin.gif ). O iš mūsų grupės viena mamytė atveda savo mažiulį 6:30 ir išsiveda 18:30. Ir sakė, labai džiaugiasi, kad darželio tokios darbo valandos.
Aš pati asmeniškai, kol kas esu patenkinta ''Aušrele'' thumbup.gif .
Nome
As taip pat patenkinta tuo darzeliu smile.gif
Jokiu paaugliu per 3 metus (tiek laiko dukra lanko si darzeli) neteko pastebeti darzelio teritorijoje, juolab su alaus buteliais.
Priekaistu is aukletoju del pasiemimo laiko irgi niekda neteko sulaukti.
Taip kad.....
Naujoke25
o nuo kokio amžiaus ten pradėjot vesti savo leliukus? kiek grupėje vaikų? smile.gif
Nome
As pradejau vesti kai dukrai buvo 2 metai ir 1 menuo. Gal but prieme ir anksciau, bet nebuvo tam poreikio. Ir vedziau ne todel, kad netureciau jos kur det (as pati nedirbau), o todel kad maniau, jog jai bus naudingesnis darzelis (socializacijos prasme) nei namai.
Kiek vaiku buvo toje maziu grupeje jau neatsimenu, na gal kokie 10-12.
Naujoke25
jums šis darželis artimiausias? tarp kokių rinkotės? 4u.gif
Nome
Mes nesirinkom is keliu, net neturejom tokios minties. Nu visi darzeliai kaip darzeliai-a stebuklu neieskojom. Ai, tiesa, salia musu buvo bent 2 rusu darzeliai (ir dabar dar vienas tai tikrai yra), bet kadangi mes lietuviai, tai tie automatiskai atkrito. O Ausrele arciausiai, tai net nesove i galva eiti dar kazkur zvalgytis.
mamoolka
Gal galite dar parašyti apie mažiausiųjų grupių auklėtojasm, kelios yra, kurios geresnės, kurios nelabai ir pan ? Labai ačiū už info 4u.gif
Naujoke25
iš mano namo viena mama vaiką leidžia į aušrelę, tai sakė patenkinti ir ant puodo išmokė ir pavalgyt patį, o ji irgi sakė buvo užsukus į drevinuką, tai sako nepatiko kiemas-vienas smėlis.. smile.gif
Naujoke25
vakar kalbėjau su vienos 1m 11mėn mergytės aukle, tai sakė mama mergyte buvo nuvedus truputį jaunesnę į aušrelę, tai auklėtojos buvo stupid.gif labai nepatenkintos, kad vaikas nieko nemoka nei kramtyt nei ant puoduko sėdėt,aggressive.gif mergaitė ten mažai ką valgė ir ją mama atsiėmė iš aušrelės ir sakė ves tik nuo dviejų metukų..
tai ta auklė labai pasipiktinusi tokiom auklėtojom, sakė juk jos ir yra tam, kad išmokytų vaiką, juk ir į mokyklą vaiką atveda nieko nemokantį, o mokytojos mokina juk nesako atveskit vaiką kai jis viską mokės..
nu jeigu auklėtojos tokios nedavolnos, tai kaip jos gali globot tuos vaikiukus.. g.gif
caca_lelia
Lankom Aušrelę ir esam labai patenkinti. Teritorija nuolat tvarkoma, tikrai per metus nemačiau ten jokių paauglių su alum ar bomžų. Vaikai gauna labai įvairų maistą - skirtingos košės, jogurtai ir t.t. Direktorė labai šiltas ir malonus žmogus. tikrai jokių kyšių ar kitų nesąmonių užsirašant nereikėjo. Patekom praėjus mėnesiui po užsirašymo. Grupėse vaikų nedaug (bent jau mažiukų). Sąrašinių apie 12, nuolat eina 6-8. auklėtojos su jais užsiiminėja, po valandą kasdien būna lauke, daro visokius darbelius. Greitai išmoko vaikis savarankiškumo.
Jauniausias vaikas grupėje buvo 1m 2mėn mergytė. Pampersus auklėtojos keičia, ir pavalgyt padeda, nors vaikai pratinami valgyti patys ir pačiam vaikui geriau, jei jis pats apsitarnauti moka. Nors būna tokių apsileidėlių tėvų, kurie atveda 2 metų vaiką nenulaikantį šaukšto, maždaug "tegu auklėtojos su juo terliojas ir moko".

O "Skroblinukyje" buvot? Patariu nueit pasižiūrėt, kad daugiau nesinorėtų grįžti. Personalas iš senų laikų, auklės pas mažiukus bedantės iš gretimo barako. Teritorija net nešienaujama, tvoros išlaužytos. Vat šitam tai nuolat paaugliai iš mokyklos rūko suėję. Prieš metus jame mūsų mažių vieno iš tų nebrendylų šuo užpuolė mad.gif
Tik jei vaikas vyresnis, tai yra labai faina jauna auklėtoje ten. Dirba su darželinukais. Bet jos grupė visada pilna smile.gif
Naujoke25
QUOTE(caca_lelia @ 2005 07 08, 12:39)
Lankom Aušrelę ir esam labai patenkinti. Teritorija nuolat tvarkoma, tikrai per metus nemačiau ten jokių paauglių su alum ar bomžų. Vaikai gauna labai įvairų maistą - skirtingos košės, jogurtai ir t.t. Direktorė labai šiltas ir malonus žmogus. tikrai jokių kyšių ar kitų nesąmonių užsirašant nereikėjo. Patekom praėjus mėnesiui po užsirašymo. Grupėse vaikų nedaug (bent jau mažiukų). Sąrašinių apie 12, nuolat eina 6-8. auklėtojos su jais užsiiminėja, po valandą kasdien būna lauke, daro visokius darbelius. Greitai išmoko vaikis savarankiškumo.
Jauniausias vaikas grupėje buvo 1m 2mėn mergytė. Pampersus auklėtojos keičia, ir pavalgyt padeda, nors vaikai pratinami valgyti patys ir pačiam vaikui geriau, jei jis pats apsitarnauti moka. Nors būna tokių apsileidėlių tėvų, kurie atveda 2 metų vaiką nenulaikantį šaukšto, maždaug "tegu auklėtojos su juo terliojas ir moko".

O "Skroblinukyje" buvot? Patariu nueit pasižiūrėt, kad daugiau nesinorėtų grįžti. Personalas iš senų laikų, auklės pas mažiukus bedantės iš gretimo barako. Teritorija net nešienaujama, tvoros išlaužytos. Vat šitam tai nuolat paaugliai iš mokyklos rūko suėję. Prieš metus jame mūsų mažių vieno iš tų nebrendylų šuo užpuolė  mad.gif
Tik jei vaikas vyresnis, tai yra labai faina jauna auklėtoje ten. Dirba su darželinukais. Bet jos grupė visada pilna smile.gif
*

o kokio amžiaus tavo mažius? smile.gif vat bijau save prie tų apsileidėlių tėvų, kaip tu pavadinai priskirti.. blush2.gif o ten miegamieji atskirai? lovytės medinės? nu o kaip auklėtojos...? nu tu man logiškai paaiškink, kaip tai gali būt, kalbėjau su viena mergaite iš savo laiptinės nu jai gal kokį 15 metų, tai nuėjo ji broliuko parsivest iš darželio po 17 valandos, tai auklėtojos jai moralą atskaitė, kad per vėlai atėjo, kas svarbiausia sugebėjo aprėkt ne vaiko mamą o sesę, tai ką tokios auklėtojos neturi gabumų parėkt ant mažų vaikų? paskui tos sesės mama ėjo aiškintis į darželį, tai po to sakė jau aklėtojos malonios pasidarė.. ot faina ką? blink.gif na taip nepaisant šitų smulkmenų darželiu jie patenkinti.. unsure.gif
ir dar.. jei ten sakai jauniausiam 1m 2mėn, tai kodėl prašo atvesti vaiką nuo dvejų metukų? gal tas jauniausias kokios nors darbuotojos vaikas cool.gif
Filia
Labai geras darželis "Aušrelė". Dukra 3,5 metų lanko - jokių bomžų ar kažko su alumi ten nemačiau. Ir iš vis nieko pašalinio. Kasdien šluojama teritorija.
Vaikai maitinami gerai, mano nevalgi dukra valgo kaip didelė, nes skanu. Aišku, ko nemėgsta nevalgo. Bet ir vaisių visko gauna. 3 grupes augdami perėjom ir visose labai patiko.
Naujoke25
kokio maždaug dydžio lopšelinės grupės patalpa(kambarys)?
Elgreta
As savo dukra irgi vedu i si darzeli jau antri metai. Jokiu nusiskundimu neturiu. Aukletojos geros, maistas geras, teritorija tvarkinga, aisku darzelis pats senas, reikalingas remontas, bet tvarka ir svara tikrai yra. Nezinau kaip antrame aukste, bet musu grupeje (I a) miegamasis atskiras, loveles grazios naujos, pirktos praeitais metais. Vienu zodziu viskas thumbup.gif .

Naujoke25, gali pati nueiti ir apziureti tas grupes ir viskuo isitikinsi pati.
Naujoke25
auga mano mažius ir pavasariui vėl problema bus kokiam daželin vest, šiaip tikiu, kad aušrelė neblogas daržiukas, mums beveik ir arčiausiai, tai kiek kas kalba, jokių blogų atsiliepimų nebuvo smile.gif
mamoolka
Laba 4u.gif

Aš ir ketinu (jei busime sveiki) savo pipirą vesti į šį darželį ir jau sausio pabaigoje, ui kaip bijau tos pradžios ... unsure.gif

Naujoke25 tai gal pavasari susimatysime thumbup.gif
Naujoke25
Gal ir susimatysim biggrin.gif daba kaip tik vė mąstau į kokį mums čia reiks keliauti nuo kokios gegužės 1 d. Daba jau vasaris, gal jau einat? Kaip sekasi? Žiemą lyg ir negerai pratintis prie darželio.. rolleyes.gif
Naujoke25
užsirašėm ir mes į šitą darželį, greit jau ir eisim. Gal dar kokia mamytė ruošias vest savo lelių šitan daržiukan? smile.gif Kažkaip anksčiau bijojau labai leist vaiką darželin, dabar matyt jau man praėjo tas baimės perijodas. Eisim drąsiai. Vedėja labai maloni. Manau viskas ten gerai. Kaimynų vaikai nesikundžia. Iš mano namo trys vaikai šitan darželin eina ir yra labai patenkinti.
mamoolka
QUOTE(Naujoke25 @ 2006 03 16, 13:55)
užsirašėm ir mes į šitą darželį, greit jau ir eisim.  Gal dar kokia mamytė ruošias vest savo lelių šitan daržiukan? smile.gif Kažkaip anksčiau bijojau labai leist vaiką darželin, dabar matyt jau man praėjo tas baimės perijodas. Eisim drąsiai. Vedėja labai maloni. Manau viskas ten gerai. Kaimynų vaikai nesikundžia. Iš mano namo trys vaikai šitan darželin eina ir yra labai patenkinti.
*

Laba 4u.gif

Mes nuo sausio pabaigos einam į šį darželį
Dabar viskas l. gerai biggrin.gif . Pirma savaite po truputi pabuvom, antra paverkem, trecia baigem verkti o po to tai labai noriai ejom ir tebeeinam. Lankom zirniuku grupe, aukletojos nuostabios, taciau ten daugiausia vaikai 2003 m. gimimo ir rudenį formuos naują grupę 2004 m. gimimo, tai tikriausiai tek keliauti ten, tik vat įdomu kokios aukletojos bus ten g.gif
Naujoke25
QUOTE(mamoolka @ 2006 04 20, 13:18)
Laba  4u.gif

Mes nuo sausio pabaigos einam į šį darželį
Dabar viskas l. gerai  biggrin.gif . Pirma savaite po truputi pabuvom, antra paverkem, trecia baigem verkti o po to tai labai noriai ejom ir tebeeinam. Lankom zirniuku grupe, aukletojos nuostabios, taciau ten daugiausia vaikai 2003 m. gimimo ir rudenį formuos naują grupę 2004 m. gimimo, tai tikriausiai tek keliauti ten, tik vat įdomu kokios aukletojos bus ten  g.gif
*

na mes po savaitės eisim, tik mus jungs sakė prie šešemečių.. gerai čai ar ne net nežinau..o rudenį sakė tiek vaikai išeis į mokyklą ir atves mažiukus, tai sakau gal mano perkels prie 2003 gimimo jei ten ateis labai mažiukai nzn.. tik tiek bijau kad mano vaikas taip ir neišmoko kramtyti nei ant puoduko sėdėti.. g.gif Be to man daba šis darželis pasidarė toliau nes gyvenu nebe pas mamą.. doh.gif
Įtariu auklėtojom nelabai patiks dirbant su vyresniais dar ir mano vaikui pampersus keisti.. biggrin.gif nu bet labai norim į darželį negaliu sulaukti..daba turim naują tėtį tai jegu ką tėtis ves į darželį... ax.gif
maniškis dabar verkia ir ryte kai nuvedu pas mamą..nenori likti schmoll.gif
mamoolka
QUOTE(Naujoke25 @ 2006 04 21, 08:57)
na mes po savaitės eisim, tik mus jungs sakė prie šešemečių.. gerai čai ar ne net nežinau..o rudenį sakė tiek vaikai išeis į mokyklą ir atves mažiukus, tai sakau gal mano perkels prie 2003 gimimo jei ten ateis labai mažiukai nzn.. tik tiek bijau kad mano vaikas taip ir neišmoko kramtyti nei ant puoduko sėdėti..  g.gif  Be to man daba šis darželis pasidarė toliau nes gyvenu nebe pas mamą.. doh.gif
Įtariu auklėtojom nelabai patiks dirbant su vyresniais dar ir mano vaikui pampersus keisti.. biggrin.gif nu bet labai norim į darželį negaliu sulaukti..daba turim naują tėtį tai jegu ką tėtis ves į darželį...  ax.gif
maniškis dabar verkia ir ryte kai nuvedu pas mamą..nenori likti schmoll.gif
*

Tai jaučiu tuos mažiukus 2004 m. ir atves rudeni. Tai tu sufleruok ar neboga aukletoja toje grupeje, o gal jau matei ? Nes ir mus gal ten perkels. O del pampersu tai taip gret ir neismoks be jų. Na maniskis vat tris menesiu lanko, sako sodina juos ten, na bet ir pampersus deda. Gal vasara ir leis slapiems pavaikscioti, o kol kas tai viskas tep. O valgyt tai greitai pats pradejo (aisku ir dabar norint kad greiciau pavalgytu as maitinu), taciau savarankiskumas tikrai didelis smile.gif viskas as "pats" smile.gif.
ratna
Užrašiau šiandien savo mažių į "Aušrelę" - žadam eiti nuo rudens. Direktorė sakė, kad tokių, kaip mano (gimusių 2004 m.) - bus dvi grupės, nes jau dabar rudeniui užsirašę virš 30 vaikų. Viskas ten man pasirodė daugmaž "normalu"- na, daržas kaip daržas, ir direktorė atrodo labai šauni. Bet... kažkodėl taip liūdna pasidarė užėjus į grupę "susipažinti" (nuvedė į vieną iš tų, kuriose ateity bus mažiukai, berods "Pelėdžiukų" - ten dabar dar didesni vaikai) unsure.gif .... Grupės darbuotojos man tokios pavėpusios pasirodė - nei šypsenų, nei noro pabendrauti su manim ar vaiku... blink.gif schmoll.gif ... Na, nežinau, gal tai tik pirmas ir klaidingas įspūdis unsure.gif Bet, kadangi žinau, kad teks dėl daugelio dalykų su aklėtojom tartis (na, mūsiškis nevalgo daugybės produktų dėl alergijos ir kt. problemų), tai man kažkaip neramu.... ax.gif

Gal kas nors žino daugiau apie tas auklėtojas ir galėtų papasakoti? gossip.gif
Beje, ar ten galima iš anksto sužinoti valgiaraščius (pvz., savaitei į priekį)? Bent jau žinočiau, kada ir kokio maisto atnešti iš namų, nes kitaip, atrodo, maitinimo problemos neišspręsim.

Mamoolka, pastebėjau, kad tavo Ernestas - žuviukas, kaip ir manasis (ir nuotraukytėj netgi kažkuo panašus mano vaiką), pagalvojau, kad gal galėtų būti smagus draugelis... friends.gif

mamoolka
QUOTE(ratna @ 2006 04 24, 15:13)
Užrašiau šiandien savo mažių į "Aušrelę" - žadam eiti nuo rudens. Direktorė sakė, kad tokių, kaip mano (gimusių 2004 m.) - bus dvi grupės, nes jau dabar rudeniui užsirašę virš 30 vaikų. Viskas ten man pasirodė daugmaž "normalu"- na, daržas kaip daržas, ir direktorė atrodo labai šauni. Bet... kažkodėl taip liūdna pasidarė užėjus į grupę "susipažinti" (nuvedė į vieną iš tų, kuriose ateity bus mažiukai, berods "Pelėdžiukų" - ten dabar dar didesni vaikai)  unsure.gif .... Grupės darbuotojos man tokios pavėpusios pasirodė - nei šypsenų, nei noro pabendrauti su manim ar vaiku... blink.gif  schmoll.gif ...  Na, nežinau, gal tai tik pirmas ir klaidingas įspūdis unsure.gif Bet, kadangi žinau, kad teks dėl daugelio dalykų su aklėtojom tartis (na, mūsiškis nevalgo daugybės produktų dėl alergijos ir kt. problemų), tai man kažkaip neramu.... ax.gif

Gal kas nors žino daugiau apie tas auklėtojas ir galėtų papasakoti? gossip.gif
Beje, ar ten galima iš anksto sužinoti valgiaraščius (pvz., savaitei į priekį)? Bent jau žinočiau, kada ir kokio maisto atnešti iš namų, nes kitaip, atrodo, maitinimo problemos neišspręsim.

Mamoolka, pastebėjau, kad tavo Ernestas - žuviukas, kaip ir manasis (ir nuotraukytėj netgi kažkuo panašus mano vaiką), pagalvojau, kad gal galėtų būti smagus draugelis...  friends.gif
*

4u.gif

Del aukletoju tai tu mane ir truputeli nugasdinai unsure.gif , nes dabar labai fainos. O neprisimeni kokia ten kita bus grupe, viena "peledžiuku", o kita ? Ir aukleto vyresnio amziaus pasirode ar jauna ?

Galėtų būti draugelis smile.gif . Mes taip prie namų ir neturim draugų (ne per seniausiai atsikraustem i shį rajoną), o ir mamai liūdana pasivaikščioti vienai, nėr su kuo papliotkinti smile.gif. Tai galim kada vakare iseiti i lauka su berniukais, supazindinti juos ?
Naujoke25
QUOTE(mamoolka @ 2006 04 21, 12:13)
Tai jaučiu tuos mažiukus 2004 m. ir atves rudeni. Tai tu sufleruok ar neboga aukletoja toje grupeje, o gal jau matei ? Nes ir mus gal ten perkels. O del pampersu tai taip gret ir neismoks be jų. Na maniskis vat tris menesiu lanko, sako sodina juos ten, na bet ir pampersus deda. Gal vasara ir leis slapiems pavaikscioti, o kol kas tai viskas tep. O valgyt tai greitai pats pradejo (aisku ir dabar norint kad greiciau pavalgytu as maitinu), taciau savarankiskumas tikrai didelis smile.gif viskas as "pats" smile.gif.
*

na mes jau kitą savaitę eisim tai papasakosiu įspūdžius. Maniškis pats moka valgyti, bet jis neima nieko ką reikia kramtyti ir jei net varškėj kokia uogytė tai išima su pirštu todėl įtariu iš pradžių iš vis nevalgys nes namie nieko neima sako nenoli ir tebevalgo tik pienišką košę ir daržovių tyrelę.. verysad.gif nu aš pati nemoku pakankinti vaiko ir duot tik kramtomą maistą blush2.gif blush2.gif teks darželyje mokytis blush2.gif

O šiaip ne visos auklėtojos blogos kurios nesišypso smile.gif būna tokių kurios tik šypsotis temoka... O direktorė tai tikrai labai faina, na bus matyt... "Drevinuke" mes tik dvi dienas teatlaikėm.. rolleyes.gif o jau įspūdžių visam gyvenimui liko... ax.gif

O man toks durnas klausimas iškilo.. ten kažin nebūtų kur palikti mažo vežimėlio-skėtuko.. ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.