taigi, kada
Vos ne iki lūbų pašokau, kai atėjo gydytoja pasakyti, kad jau ruoščiausi namo
o as tai namo grizau po desimt dienu, nes buvo darytos sekcijos .
išleido tik 5 parą, nes dukrytė numetė svorio už leistinos ribos - laukė kol priaugs svorio
Mane paleido uz 5 d., nes mano mergytei buvo taikoma fototerapija, todel ir teko paguleti ilgiau.
Mus israse 5 para,nes man dare cezario operacija.
Mus israse po 5 dienu, nes lialiui buvo infekcija, tai state kateterius
Penktadienį pagimdžiau, pirmadienį gydytoja paklausė kada norėčiau vykti namo. "Aišku, kad šiandien" atsakiau.
o mane išrašė 4-ą parą, nors aš žiauriai blogai jaučiausi: karščiavau, negalėjau nei gulėti, nei sėdėti, nei stovėti... Gydytoja apšaukė simuliante ir paklausė: "tai ką - čia visą mėnesį ruošiesi gulėti?". Taip taip po mėnesio su sunkiu gimdos uždegimu ir tarpvietės žaizdos infekcija atsidūriau vėl ligoninėje. Visą tą mėnesį buvau gyvas lavonas tikrąja šio žodžio prasme, kol vyras neištvėrė ir įsimetęs už pakarpos į mašiną nuvežė į klinikas, o gimdžiau 2-oje ligoninėje...
Po keturių dienų. Būtų išleidę ir anksčiau, bet gydytojams kažko nepatiko mažiuko bambutė, na tiksliau virkštelės likučiai. Atseit per mažai uždžiuvus buvo.
As pagimdziau treciadienio nakti, o sestadieni po pietu jau buvome namuose. Taigi ligoninej neisbuvau ir triju pilnu dienu
mane israse 7 diena,nes maziukas gavo trauma nedidele ir jam 5 para buvo atliekama mazyte procedura,o po to dar stebejo pora dienu ji.
Mane su pirmagime dukra is ligonines isleido i ketvirta para, nors zadejo diena anksciau isleisti, Ir man, ir mazylei temperaturos buvo pakile, todel paliko dar parai stebeti. Nors tai esmes nelabai tekeite.
As pagimdziau sestadienio vakara, o namuose buvau jau pirmadieni
as gimdziau treciadieni ryte ir mane isleido sestadienio ryte, tad buvau 3 dienas.
Lygiai po dvieju paru buvau namie
penktadienį ryte darė cezarį, o namučio keliavome antradienį
aš jau norėjau pirmadienį namo važiuoti, tik gydytoja neleido , nors nebuvo jokių komplikacijų nors jeigu būtų mano valia tai namo tikriausiai būčiau važiavusi jau kitą dieną po gimdymo, nes jau taaaaaaaaaip nemėgstu ligoninių
Pagimdziau antradieni, o ketvirtadieni jau buvau namie...
Ir po pirmo ir po antro gimdymo namo gryzau jau kita diena. Antra kart net paros neisbuvau. Bet cia Svedijoje tas normalu. Kitas israso jau po 6 val.
Po dvieju savaiciu
Mane tai su pirmąja namo išrašė trečią dieną, nors nei ant kojų nepastovėjau- buvau labai nukraujavus, bet gal ir gerai, o va su mažąja- tai greičiau kaip po 2 parų namo parvažiavom- pagimdžiau pirmadienį vakare, o trečiadinį ryte jau išsiprašiau namo
Net nezinau kuri atsakyma pasirinkti... Su pirmuoju grizom i namus po savaites,nes dare cezari ir as turejau temperaturos,o su antru ir treciu namo grizau po triju paru
As pagimdziau treciadieni po pietu, o penktadieni po pietu buvau namuose.
Paulius gimė 3:03 val. nakties, namo išvažiavom apie 7:00 val. ryto
Sekanchia diena (kai tik mazhytei para suejo). Shiaip butu laike dvi paras, bet kadangi mokejom ish savo kishenes, o abi su mazhe jautemes gerai, tai ishleido greichiau.
MUS ISLEIDO TIK 4 PARA, NES TRECIA NEBETUREJO MAZEI VAKCINOS PASKIEPYTI
paleido 7 diena, nes buvau po cezario, butu laike dar ilgiau, nes krutine gerokai uzsidege, bet issiprasem
Mus isleido 4 diena.Viena diena ilgiau uzlaike, nes norejo isitikinti ar geltute sekmingai gyja.Mat jai ankscisu ir stipresne pasireiske.
Mazute gime 4.154 kg. 52 cm 1 men. 5.400 kg 57 cm 2 men. 6.550 kg. 61 cm 3 men. 7.320 kg. 63 cm ketvirtojo men dar nebuvom pasisverti, bet manau drasiai virsys 8 kg.
Treciadieni susitikau su savo stebuklu, o sestadieni jau buvome namie
Viskas sekes puikiai net buvom kelis gramus svorio priauge vaziuojant namo
su benu gryzhau po savaites ( del infekcijos). su gustu - po paros.
Mes 4 diena, nes 3 diena buvo sekmadienis ir reikejo laukt daktares, kad apziuretu
Antradieni pagimdziau, treciadieni namo paleido, nes buvome sveiki
Mus išleido po keturių dienų, nes dktarei
o mes penktadieni atsigulem penktadieni isejom......nes man dare cezario pjuvi....nors as jau gerai jauciausi po triju dienu bet....sakiau niekad is ligonines neislysiu......paskutinem dienom vos neverkiau likus palatoi viena......
O as sestadieni pagimdziau, ir pirmadieni buvau namuose. Pati pirmoji is palotos islekiau, sveiku ilgai nelaiko.
pagimdziau ankstu sestadienio ryta, israse pirmadieni po pietu
Norejo mus palaikyti 4 dienas,bet ishsiprashiau trechia dienele,nes buvo kuchiu vakaras
mes grizom 6-ta diena, nes 5 dienas mazylei leido antibiotikus: infekcija, nuo mano inkstu uzdegimo buvo isimetusi.
Mus išleido 4 dieną buvo sausio 1 diena, taip norėjosi gryžti namo per Naujus Metus, bet buvo pakilusi temperatūra, todėl teko Naujus Metus švęsti ligoninėje.
namucio isleido praejus 24 val po gimdymo
nors as ir pries tai kelias valandas jau nenustygau
Mus išleido po 14d., prieš tai dar tris gulėjau ligoniėj.
Po 2 dienu...
su pirmuoju teko paguleti 4 dienas, o su antraja issiprasem po 2 paru
mus tai paleido po3 dienų, nes mamytė buvo labai jauna ir susiųta
mus norejo islaikyti tris paras bet po pusantros jau traukem namuciu. lialkai buvo viskas ciki, o as tai negalejau prisest, bet vistiek labai norejau namo.
Pagimdziau pirmadieni ryte, namo isleido penktadieni apie pietus. Ir tai vos ne vos, per didziausius nervus, nes cia Visagine buvo (pries 4 metus jei ka) kazkokia sovietine atgyvena, tipo pagimdei pirmadieni ir sedek iki kito pirmadienio
Dar atsimenu seseles gasdino - oi taves tai tikrai neisleis nes nera pilnu 5 paru po gimdymo
jum po 4 nes ispuole kovo 11 ( tipo big svente ) tai tingejo popieriukus pildyti
o mus po 11 d. namo išleido, nes man buvo darytas cezaris, ir po 4 d. pakilo temperatūra
Po pirmo gimdymo paleido ketvirtą dieną - įtarė geltą mažajai, o po antro - antrą
|