Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: kelintą dieną po gimdymo jus išrašė namo
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
lengvute
taigi, kada smile.gif
*valdonė*
Vos ne iki lūbų pašokau, kai atėjo gydytoja pasakyti, kad jau ruoščiausi namo clap_1.gif Šią žinią pasakė 9 val.ryte.Nieko nelaukus susirinkau daiktus ir pirmyn biggrin.gif
Lukutis
o as tai namo grizau po desimt dienu, nes buvo darytos sekcijos .
krika
išleido tik 5 parą, nes dukrytė numetė svorio už leistinos ribos - laukė kol priaugs svorio
daiwuce
Mane paleido uz 5 d., nes mano mergytei buvo taikoma fototerapija, todel ir teko paguleti ilgiau. smile.gif
coco
Mus israse 5 para,nes man dare cezario operacija.
Tučka
Mus israse po 5 dienu, nes lialiui buvo infekcija, tai state kateterius sad.gif
Erina
Penktadienį pagimdžiau, pirmadienį gydytoja paklausė kada norėčiau vykti namo. "Aišku, kad šiandien" atsakiau.
Jūra_
o mane išrašė 4-ą parą, nors aš žiauriai blogai jaučiausi: karščiavau, negalėjau nei gulėti, nei sėdėti, nei stovėti... Gydytoja apšaukė simuliante ir paklausė: "tai ką - čia visą mėnesį ruošiesi gulėti?". Taip taip po mėnesio su sunkiu gimdos uždegimu ir tarpvietės žaizdos infekcija atsidūriau vėl ligoninėje. Visą tą mėnesį buvau gyvas lavonas tikrąja šio žodžio prasme, kol vyras neištvėrė ir įsimetęs už pakarpos į mašiną nuvežė į klinikas, o gimdžiau 2-oje ligoninėje...
Vasarėlė
Po keturių dienų. Būtų išleidę ir anksčiau, bet gydytojams kažko nepatiko mažiuko bambutė, na tiksliau virkštelės likučiai. Atseit per mažai uždžiuvus buvo.
Milituke
As pagimdziau treciadienio nakti, o sestadieni po pietu jau buvome namuose. Taigi ligoninej neisbuvau ir triju pilnu dienu smile.gif
Juodaplauke
mane israse 7 diena,nes maziukas gavo trauma nedidele ir jam 5 para buvo atliekama mazyte procedura,o po to dar stebejo pora dienu ji.
Lexana
Mane su pirmagime dukra is ligonines isleido i ketvirta para, nors zadejo diena anksciau isleisti, Ir man, ir mazylei temperaturos buvo pakile, todel paliko dar parai stebeti. Nors tai esmes nelabai tekeite. smile.gif Dabar, kai susilauksiu antraji, jei nebus jokiu komplikaciju, noreciau, kad i namus mane su mazyliu isleistu uz poros paru, nes namie lengviau nei ligonineje, o dar ir mano dukryte lauks manes. smile.gif
Elvita
As pagimdziau sestadienio vakara, o namuose buvau jau pirmadieni thumbup.gif
Rino
as gimdziau treciadieni ryte ir mane isleido sestadienio ryte, tad buvau 3 dienas.
leuleu
Lygiai po dvieju paru buvau namie biggrin.gif Ir aciu Dievui, nes jau pogimdyvines Antakalny, tai neduok Dieve. Ir dar is kur gauna personalo, kuris taip vaiku ir ju mamyciu nemyli sad.gif Bet uztat gimdymo personalas puikus thumbup.gif
gutukas
penktadienį ryte darė cezarį, o namučio keliavome antradienį smile.gif
aš jau norėjau pirmadienį namo važiuoti, tik gydytoja neleido , nors nebuvo jokių komplikacijų wink_3.gif
nors jeigu būtų mano valia tai namo tikriausiai būčiau važiavusi jau kitą dieną po gimdymo, nes jau taaaaaaaaaip nemėgstu ligoninių mad.gif
Germante
Pagimdziau antradieni, o ketvirtadieni jau buvau namie...
Irena
Ir po pirmo ir po antro gimdymo namo gryzau jau kita diena. Antra kart net paros neisbuvau. Bet cia Svedijoje tas normalu. Kitas israso jau po 6 val.
Tarena
Po dvieju savaiciu sad.gif
saltrune
Mane tai su pirmąja namo išrašė trečią dieną, nors nei ant kojų nepastovėjau- buvau labai nukraujavus, bet gal ir gerai, o va su mažąja- tai greičiau kaip po 2 parų namo parvažiavom- pagimdžiau pirmadienį vakare, o trečiadinį ryte jau išsiprašiau namo wink_3.gif
Neglaite
Net nezinau kuri atsakyma pasirinkti... Su pirmuoju grizom i namus po savaites,nes dare cezari ir as turejau temperaturos,o su antru ir treciu namo grizau po triju paru biggrin.gif
Jurasius
As pagimdziau treciadieni po pietu, o penktadieni po pietu buvau namuose. smile.gif
delfinas
Paulius gimė 3:03 val. nakties, namo išvažiavom apie 7:00 val. ryto smile.gif.
Ode
Sekanchia diena (kai tik mazhytei para suejo). Shiaip butu laike dvi paras, bet kadangi mokejom ish savo kishenes, o abi su mazhe jautemes gerai, tai ishleido greichiau.
Meisy
MUS ISLEIDO TIK 4 PARA, NES TRECIA NEBETUREJO MAZEI VAKCINOS PASKIEPYTI mad.gif SUNERVUOJO, NES PRIES TAI JAU 3 DIENAS GULEJAU, TAI VISA SAVAITE TEN TEKO PRALEIST sad.gif
Puuga
paleido 7 diena, nes buvau po cezario, butu laike dar ilgiau, nes krutine gerokai uzsidege, bet issiprasem
Mader
Mus isleido 4 diena.Viena diena ilgiau uzlaike, nes norejo isitikinti ar geltute sekmingai gyja.Mat jai ankscisu ir stipresne pasireiske.

Mazute gime 4.154 kg. 52 cm 2.gif
1 men. 5.400 kg 57 cm
2 men. 6.550 kg. 61 cm
3 men. 7.320 kg. 63 cm
ketvirtojo men dar nebuvom pasisverti, bet manau drasiai virsys 8 kg. biggrin.gif
Zaiza
Treciadieni susitikau su savo stebuklu, o sestadieni jau buvome namie
Viskas sekes puikiai net buvom kelis gramus svorio priauge vaziuojant namo wink_3.gif
ragnez
su benu gryzhau po savaites ( del infekcijos). su gustu - po paros.
nendrelė
Mes 4 diena, nes 3 diena buvo sekmadienis ir reikejo laukt daktares, kad apziuretu mad.gif Biski buvom susinervine, nes taip norejosi anksciau...
Limcamca
Antradieni pagimdziau, treciadieni namo paleido, nes buvome sveiki thumbup.gif o be to ligonineje karsto vandens nebuvo sad.gif
Armana
Mus išleido po keturių dienų, nes dktarei 2.gif bambutė nepatiko. Tiesą pasakius ir kitų neišleido anksčiau, nes leliukus apžiūrėjusi gydytoja buvo kažkokia tai priplaukusi blink.gif
loretaltl
o mes penktadieni atsigulem penktadieni isejom......nes man dare cezario pjuvi....nors as jau gerai jauciausi po triju dienu bet....sakiau niekad is ligonines neislysiu......paskutinem dienom vos neverkiau likus palatoi viena......
Iruciukas
O as sestadieni pagimdziau, ir pirmadieni buvau namuose. Pati pirmoji is palotos islekiau, sveiku ilgai nelaiko.
Taurė
pagimdziau ankstu sestadienio ryta, israse pirmadieni po pietu smile.gif
*Nendria*
Norejo mus palaikyti 4 dienas,bet ishsiprashiau trechia dienele,nes buvo kuchiu vakaras heart.gif
Gipo
mes grizom 6-ta diena, nes 5 dienas mazylei leido antibiotikus: infekcija, nuo mano inkstu uzdegimo buvo isimetusi.
*Saulytė*
Mus išleido 4 dieną buvo sausio 1 diena, taip norėjosi gryžti namo per Naujus Metus, bet buvo pakilusi temperatūra, todėl teko Naujus Metus švęsti ligoninėje. drinks_cheers.gif
laura x
namucio isleido praejus 24 val po gimdymo smile.gif
nors as ir pries tai kelias valandas jau nenustygau smile.gif
Motulka
Mus išleido po 14d., prieš tai dar tris gulėjau ligoniėj. sad.gif . Man darė cezarį. Po penkių dienų jau susikrovėm daiktelius ir laukiam tėvelio abu su 2.gif laimingi, o čia mamytei temperatūra strikt 39, vsio dar teko savaitei pasilikti.
Kleopatra
Po 2 dienu...
IDA2
su pirmuoju teko paguleti 4 dienas, o su antraja issiprasem po 2 paru ax.gif
Buriuke
QUOTE(lengvute @ 2004 12 22, 19:24)
taigi, kada  smile.gif
*

mus isleido sesta para namo, nes man dare cezario pjuvi, o po sesiu paru tik isima siulus. Tai va.
Atra
mus tai paleido po3 dienų, nes mamytė buvo labai jauna ir susiųta 4u.gif
guce
mus norejo islaikyti tris paras bet po pusantros jau traukem namuciu. lialkai buvo viskas ciki, o as tai negalejau prisest, bet vistiek labai norejau namo.
biggrin.gif
lysaaja
Pagimdziau pirmadieni ryte, namo isleido penktadieni apie pietus. Ir tai vos ne vos, per didziausius nervus, nes cia Visagine buvo (pries 4 metus jei ka) kazkokia sovietine atgyvena, tipo pagimdei pirmadieni ir sedek iki kito pirmadienio blink.gif
Dar atsimenu seseles gasdino - oi taves tai tikrai neisleis nes nera pilnu 5 paru po gimdymo blink.gif sakytum savaitgaliai is gyvenimo iskrenta
Arinva
jum po 4 nes ispuole kovo 11 ( tipo big svente ) tai tingejo popieriukus pildyti biggrin.gif
sirse
o mus po 11 d. namo išleido, nes man buvo darytas cezaris, ir po 4 d. pakilo temperatūra cry.gif , paėmė mėginius tyrimam, bet, kadangi prasidėjo kalėdinės šventės, tai tyrimai užtruko. Bet antibijotikus vartoti teko (apsidraudžiant nuo galimos infekcijos, kad, jeigu išaiškėtų, kad vis dėl to man uždegimas,- netektų dar ilgiau ligoninėje pasilikti) . Bet viskas buvo gerai- uždegimo nebuvo. O dėl lelių - tai jau trečią diena naujagimių priežiūros gydytojos buvo pasiruošusios mane namo išvaryti biggrin.gif .
Idun
Po pirmo gimdymo paleido ketvirtą dieną - įtarė geltą mažajai, o po antro - antrą biggrin.gif (kaip jau patyrusią biggrin.gif)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.