Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Chalatas vaikui
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Edilija05
QUOTE(jarulia @ 2010 11 08, 19:12)
mano vaikai irgi po maudyniu tik su chalatais buna biggrin.gif
*

mums irgi po maudyniu nepakeiciamas dalykas
Moxe
Mūsų sūnus dar nevaikščiojo kai gavo pirmą chalatuką dovanų, dabar tik išaugam ir jau perkame kitą mirksiukas.gif
ruta_zalia
Maniskiui chalatas tai rubas Nr. 1. Nupirkome kai 1,5 m. buvo, is karto patiko, toks minkstutis ir su zuikiu ant kapisono biggrin.gif Dabar tik atsikeles tuoj chalata rengiasi, taip pat pries miega ax.gif Na musu seimoje taip jau priimta, kad niekas neplikineja, atsikelia ir apsirengia chalata, is vonios mes irgi su chalatais iskeliaujam ax.gif
linkakalinka
pritariu mamoms thumbup.gif
mums po maudynių irgi nepakeičiamas dalykas tas chalatas.
jau nuo 1 metų su jais mano abu vaikai... thumbup.gif
ginciucha
Mums po maudyniu ar ryte pusryciaujant chalatas nepamainomas dalykas thumbup.gif
svirpile
neeenešioja nė pro kur doh.gif
babania
aš ir pati nemėgstu chalatų, tai vaikams net nesiūlysiu smile.gif
Cukraus pudra
vilki patenkintas.
renite
QUOTE(svirpile @ 2011 11 04, 09:33)
neeenešioja nė pro kur doh.gif
*

butent ir mano nepripazista tongue.gif
saulegraz@
QUOTE(renite @ 2011 11 10, 18:54)
butent ir mano nepripazista tongue.gif
*

Mano irgi nenesioja schmoll.gif uzdedu, turputi pabuna ir praso nuvilkti. O man taip grazu chalaciukai wub.gif na, veliau tai tikrai, manau, nesios biggrin.gif
Airisė
Mano irgi nenešioja. smile.gif
Ksesanko
As retokai chalata apsivilku.O stai dukrele islipusi is vonios pati rodo pirsciukais i halata. Pirmas dalykas, kuri reikia padaryti po maudyniu, apsimauti halata.
Joliuke
Mano dukrytei irgi labai patinka, bet rengiamės tik po maudynių. Tada visa petenkinta laksto po kabarius biggrin.gif
Unruuly
O kur galima nupirti chalayuka berniukui vilniuje??? g.gif
pelargonijA77
mes po maudyniu arba is ryto eidami pusryciauti, bet ne visada.
setute
Mes po maudyniu,mums tai butinas ir megstamas ritualas.
Shalna
Mano berniukai visada po maudyniu, ziemos metu po maudyniu apsimaunam pizama, o ant jos - chalata biggrin.gif
Treciadiene
Mano berniukas nesirengia chalato, arba 2 minutėms
luli
mes chalata dazniausiai dedames po maudyniu,kartais ryte,atsikelus,jei buna namie vesoka. 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.