Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Chalatas vaikui
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Daivulyte
Didesnioji dukra tai nesioja chalatuka,jai patinka wub.gif O mažiukui dar neprireikė mirksiukas.gif gal kai pats vaikščios tai data ir uždėsim drinks_cheers.gif
Nataliuke
Mes turim, po vonios uzsivelkam ir pries miega siltai varskyte kertam! rolleyes.gif
ingeborga
Mes irgi turim chalateli ir jis labai pravercia issimaudzius arba apsiausti,kai kartais apsilankom baseine.
chanuma
mes irgi turim. bet mainasi tik po vonios ax.gif
Unregistered
Maniškis po vonios irgi VISADA megėjas pavalgyti, tai ant pižamos užsimeta chalačiuką ir - prie stalo mirksiukas.gif . Ir mūsų dar toks "ale šunelis" - su kapišonu ir ausytėmis, plėmuota akimi, šunelio pėdutėmis...Tai ir sūnus visada pasako, kad šunelis tupi ir vakarienės laukia biggrin.gif .
efi
mano vyrukas jau nuo 5 menesiu turi pora labai fainu chalateliu yu.gif
gal cia daugiau teveliu zaidimas blush2.gif bet labai miela, kai toks jaunas vyrukas su chalateliu sedi wub.gif
uzdedam po maudyniu vakre, kai aprengiam miego rubeliais ir nebesinori daugiau mauti rubu. chalatelyje uzmiega, po to lengvai ji nuimam. zinoma, galima vietoj chalatelio i pleduka ivyniot- irgi labai liux.
ateity tikriausiai irgi garderobe bus chalateliu 4u.gif
Vladislava
mes irgi turim , nešiojam kiek viena diena thumbup.gif
Auksesmama
mano dukrytei greitai dveji metukai,dar nelabai megsta ji vaikstineti su chalatu,nors kai ismaudau,tai visada jai apmaunu..kai uzvelku,ji galvoja,kad suknyte ir truputi pasimaivius pries veidrodi bando nusivilkti doh.gif
Endži
MES IRGI TURIM, UZSIDEDA TIK SAVAITGALIAIS, KAI ATSIKELIA, KOL ZIURI MULTIKUS biggrin.gif
GileBite
Maniskiai 7 ir 3 metu, visuomet issimaude apsivelka - jiems smagu susisupti i minkstuteli chalatuka.
austulis
Maniškiai turi,bet labai retai užsideda schmoll.gif
krissta
mano vyresnėlė po maudynių visada su chalatu iki miegelio būna...vaidina mamą doh.gif
inore
Mano vaikis dar nevaiksto bet po maudyniu visada aprengiu chalatą taip mielai atrodo. ax.gif
pelele
Gera tema smile.gif As tai kazkaip jauciu nostalgija tiems seniems geriems vaikiskiems flaneliniams chalatukams,su kuriais mes su sese kadaise augom blush2.gif Manau,visai neblogas kasdienis ,,darbinis" drabuzelis vaikui. Mergaitei niekuo neprasciau negu kokios a la treningines kelnes. Ar isvis su pedkelnem po namus trainiotis. Cia, aisku, kalbu apie mazus vaikus... 1-3 m. mazdaug...
Tik dabar tokiu ,,senoviniu" jau niekur netenka matyt... O dabartiniai tie chalatai daugiausia frotiniai ir skirti ne kasdieniam devejimui, o tik po vonios ar rytais uzsimesti. Tiesa,pati toki (frotini) turiu,bet jau nebemegstu... Esu konkretus zmogus ir tas vartymasis ar slankiojimas po namus su chalatu - ne man bigsmile.gif
supermamyte69
mes turime du labai nerealius halatukus thumbup.gif vienas dar mano buves... man tetis is uzsienio parveze,kai dar mazyte buvau,mama issaugojo... ax.gif o kitas vyro... jam irgi tetis padovanojo,kai maziukas buvo ir mama issaugojo... thumbup.gif tai musu vyresnele labai megsta tecio halatuka (toki melyna su lektuveliais nupiestais wub.gif ), o jaunele mano halatuka (visdar ryskiai raudonas wub.gif ) Dazniausiai uzsideda kai issimaudo ir maivosi iki kol eina miegucio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Stigma
QUOTE(supermamyte69 @ 2007 04 24, 13:54)
mes turime du labai nerealius halatukus  thumbup.gif  vienas dar mano buves...  man tetis is uzsienio parveze,kai dar mazyte buvau,mama issaugojo...  ax.gif  o kitas vyro...  jam irgi tetis padovanojo,kai maziukas buvo ir mama issaugojo...  thumbup.gif  tai musu vyresnele labai megsta tecio halatuka (toki melyna su lektuveliais nupiestais  wub.gif  ), o jaunele mano halatuka (visdar ryskiai raudonas  wub.gif  ) Dazniausiai uzsideda kai issimaudo ir maivosi iki kol eina miegucio  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

maniskis irgi nesioja mano vaikystes chalatuka wub.gif beje,ji taip pat man buvo tetis is uzsienio parvezes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Estrella...
Mano visa šeimyna vaikšto su chalatais tiek ryte,tiek vakare biggrin.gif
vaida L
mano dukrytė dar nieko nesupranta apie grožį ax.gif bet aš visada uždedu chalatuką po maudynių, man atrodo super thumbup.gif
Rūtelė
Vyresnėlis net pats pasiprašė dovanų chalato. Vakarais po maudynių apsivelka ir geria arbatą prieš miegą. smile.gif
Vampirella
thumbup.gif abu turi ir nesioja ax.gif po maudyniu , ryte ir kartais vakare ax.gif
JANIUKAS
Musu abu vakarais numaudyti rengiasi smile.gif
sinta
Sveikos mamytes o kokios sudeties geriausia pirkti chalatuka? g.gif
as ir jau noreciau nupirkti savo zuikutei ax.gif
HIGHWAY
Mano vaikai irgi abu turi ir nešioja thumbup.gif vyresnis ir ryte, ir vakare, o mažajam po maudiniu aprengiu chalatą thumbup.gif
Braškutė
turim, bet nenesiojam blush2.gif
Margarita 25
Turim, bet retai nešiojam, tik kai išsimaudom uždedu
lodore
mes visi turim chalatus. Labai sūnus džiaugiasi ir noriai velkasi į/iš vonios
septyniuke
Turim, bet uždėjau vos kelis kartus, vis pamirštu. Šiaip liuks daiktas, ir gražu. Dar fotosesijai tinka smile.gif
citrina3
Turim, bet uždedu einant iš vonios retai... smile.gif
Doviliukasss

Turim ,labai noriai dedasi,dar kartais ir mano uzsidet nori,daug mielesnis jam didesnis thumbup.gif
Olimpiete
mums labai reikalingas. Visada po vonios, o ziema dar jei vesoka, tai ant pizamos aprengiu, kol vaikstineja po namus pries miega wink.gif
Zana4
maniskis nemegsta chalatuku, niekip negalejau pripratinti, bet neseniai atsivezem nauja minkstuteli, tad pabandziau, lyg ir nieko, labai gerai po maudyniu vonioj mirksiukas.gif
raimonda23
mes nesiojam ypac kai issimaudom arba rytais kai atsikeliam pati papraso kad uzdeciau smile.gif
tutifruti
turim ir vienas ir kitas vaikas uzsideda visada po maudiniu thumbup.gif
Ada!
Mano mergytei labai patinka su halatuku vaikscioti,kai nusiprousia aprengiu.Halatukas labai svelnus,tai ji sako,kad cia jos kaip katyte halatas. smile.gif
braskute_v
Kartais nešiojam, tik ji labai greit iš jo išsineria, nes yra sujuosiamas diržiuku 4u.gif Tai tiek ir naudos, apsisuka ir vėl nuoga doh.gif
noanoa
Vasara apie chalateli pamirstam,o stai ziema po maudyniu uzsivelka ant pizamos,arba rytais kai salta,pakol tinginiauja su pizama po namus.Turim su Bobu Statybininku,musiskis"crazy"del jo,tai vien jau del personazo paveiksliuko megsta rengtis smile.gif .
Miuzetė
Labai gerai prie jūros- išsimaudo ir į chalatą, vietoj rankšluosčio. Laksto su juo kol sušyla thumbup.gif .
kaari
QUOTE(Miuzetė @ 2007 07 18, 22:51)
Labai gerai prie jūros- išsimaudo ir į chalatą, vietoj rankšluosčio. Laksto su juo  kol sušyla thumbup.gif .
*

Gera mintis. Poryt kaip tik važiuosim prie jūros. Nes guli nenaudojamas, o toks gražus.
Fanta*
Dažniausiai šį rūbą išsitraukiam žiemą, po vonios thumbup.gif
Mond
Dukrele devi chalata rytais, kol apsirengt tingi smile.gif
dovillee
mes isigijom chalateli savo princesei biggrin.gif tik jis jauciu bus del grozio doh.gif kokia nuotraukyte padaryt,o taip tai tokio amziaus vaikiukui,jis visai nereikalingas lotuliukas.gif
Atlante
Žiūrinėjau chalatėlius, ir kai mažutė pati tvirtai vaikščios tikrai įsigysime. Nors pas mus namuose ganėtinai šilta žiemą, mes su trumpom rankovėm vaikštome biggrin.gif
Simutee
pradedanciam vaikscioti maziui tai tikras kliuvinys schmoll.gif nes kaip zinia, blogam sokejui ir .. trukdo biggrin.gif
Šalta
mes ir turime chalateli, tik dar nedevime jo, per didelis, bet va žiema manau bus pats tas smile.gif
angelo
O mes nuo 1.5 iki 2.5 nesiojom balta chalata, is vonios be jo neisedavo...
isaugo
nupirkau pilka su kapisonu, tai tik pasimatavo.... ir kabo db tas chalatas vonioj kaip muziejuje
*rutuliukas*
QUOTE(dovillee @ 2007 08 03, 23:44)
mes isigijom chalateli savo princesei biggrin.gif tik jis jauciu bus del grozio  doh.gif kokia nuotraukyte padaryt,o taip tai tokio amziaus vaikiukui,jis visai nereikalingas  lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif man atrodo,kad ir triju metu vaikui jisnereikalingas, tik del idomumo
migliux
Mano vaikai rengiasi po vonios kai šalta. Nuo pat mažumės
Baronė
QUOTE(Miuzetė @ 2007 07 18, 22:51)
Labai gerai prie jūros- išsimaudo ir į chalatą, vietoj rankšluosčio. Laksto su juo  kol sušyla thumbup.gif .
*

Aš irgi turėjau vaikui chalatą prie jūros, labai patogu, nuo pečių nekrenta ir šilta thumbup.gif
dara
QUOTE(migliux @ 2007 08 20, 19:22)
*

drinks_cheers.gif , mano didžioji irgi po vonios įlenda, rytais prieš pamokas irgi, o mažoji dar per maža, bet pirksim, kai savarankiškai vaikščiot pradės.
jurgitav
QUOTE(migliux @ 2007 08 20, 20:22)
*

kai issimaudo rengiasi mano vaikuciai chalatukus smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.