Didesnioji dukra tai nesioja chalatuka,jai patinka
Mes turim, po vonios uzsivelkam ir pries miega siltai varskyte kertam!
Mes irgi turim chalateli ir jis labai pravercia issimaudzius arba apsiausti,kai kartais apsilankom baseine.
mes irgi turim. bet mainasi tik po vonios
Maniškis po vonios irgi VISADA megėjas pavalgyti, tai ant pižamos užsimeta chalačiuką ir - prie stalo
mano vyrukas jau nuo 5 menesiu turi pora labai fainu chalateliu
gal cia daugiau teveliu zaidimas uzdedam po maudyniu vakre, kai aprengiam miego rubeliais ir nebesinori daugiau mauti rubu. chalatelyje uzmiega, po to lengvai ji nuimam. zinoma, galima vietoj chalatelio i pleduka ivyniot- irgi labai liux. ateity tikriausiai irgi garderobe bus chalateliu
mes irgi turim , nešiojam kiek viena diena
mano dukrytei greitai dveji metukai,dar nelabai megsta ji vaikstineti su chalatu,nors kai ismaudau,tai visada jai apmaunu..kai uzvelku,ji galvoja,kad suknyte ir truputi pasimaivius pries veidrodi bando nusivilkti
MES IRGI TURIM, UZSIDEDA TIK SAVAITGALIAIS, KAI ATSIKELIA, KOL ZIURI MULTIKUS
Maniskiai 7 ir 3 metu, visuomet issimaude apsivelka - jiems smagu susisupti i minkstuteli chalatuka.
Maniškiai turi,bet labai retai užsideda
mano vyresnėlė po maudynių visada su chalatu iki miegelio būna...vaidina mamą
Mano vaikis dar nevaiksto bet po maudyniu visada aprengiu chalatą taip mielai atrodo.
Gera tema
Tik dabar tokiu ,,senoviniu" jau niekur netenka matyt... O dabartiniai tie chalatai daugiausia frotiniai ir skirti ne kasdieniam devejimui, o tik po vonios ar rytais uzsimesti. Tiesa,pati toki (frotini) turiu,bet jau nebemegstu... Esu konkretus zmogus ir tas vartymasis ar slankiojimas po namus su chalatu - ne man
mes turime du labai nerealius halatukus
QUOTE(supermamyte69 @ 2007 04 24, 13:54) mes turime du labai nerealius halatukus maniskis irgi nesioja mano vaikystes chalatuka
Mano visa šeimyna vaikšto su chalatais tiek ryte,tiek vakare
mano dukrytė dar nieko nesupranta apie grožį
Vyresnėlis net pats pasiprašė dovanų chalato. Vakarais po maudynių apsivelka ir geria arbatą prieš miegą.
Musu abu vakarais numaudyti rengiasi
Sveikos mamytes o kokios sudeties geriausia pirkti chalatuka?
as ir jau noreciau nupirkti savo zuikutei
Mano vaikai irgi abu turi ir nešioja
turim, bet nenesiojam
Turim, bet retai nešiojam, tik kai išsimaudom uždedu
mes visi turim chalatus. Labai sūnus džiaugiasi ir noriai velkasi į/iš vonios
Turim, bet uždėjau vos kelis kartus, vis pamirštu. Šiaip liuks daiktas, ir gražu. Dar fotosesijai tinka
Turim, bet uždedu einant iš vonios retai...
Turim ,labai noriai dedasi,dar kartais ir mano uzsidet nori,daug mielesnis jam didesnis
mums labai reikalingas. Visada po vonios, o ziema dar jei vesoka, tai ant pizamos aprengiu, kol vaikstineja po namus pries miega
maniskis nemegsta chalatuku, niekip negalejau pripratinti, bet neseniai atsivezem nauja minkstuteli, tad pabandziau, lyg ir nieko, labai gerai po maudyniu vonioj
mes nesiojam ypac kai issimaudom arba rytais kai atsikeliam pati papraso kad uzdeciau
turim ir vienas ir kitas vaikas uzsideda visada po maudiniu
Mano mergytei labai patinka su halatuku vaikscioti,kai nusiprousia aprengiu.Halatukas labai svelnus,tai ji sako,kad cia jos kaip katyte halatas.
Kartais nešiojam, tik ji labai greit iš jo išsineria, nes yra sujuosiamas diržiuku
Vasara apie chalateli pamirstam,o stai ziema po maudyniu uzsivelka ant pizamos,arba rytais kai salta,pakol tinginiauja su pizama po namus.Turim su Bobu Statybininku,musiskis"crazy"del jo,tai vien jau del personazo paveiksliuko megsta rengtis
Labai gerai prie jūros- išsimaudo ir į chalatą, vietoj rankšluosčio. Laksto su juo kol sušyla
Dažniausiai šį rūbą išsitraukiam žiemą, po vonios
Dukrele devi chalata rytais, kol apsirengt tingi
mes isigijom chalateli savo princesei
Žiūrinėjau chalatėlius, ir kai mažutė pati tvirtai vaikščios tikrai įsigysime. Nors pas mus namuose ganėtinai šilta žiemą, mes su trumpom rankovėm vaikštome
pradedanciam vaikscioti maziui tai tikras kliuvinys
mes ir turime chalateli, tik dar nedevime jo, per didelis, bet va žiema manau bus pats tas
O mes nuo 1.5 iki 2.5 nesiojom balta chalata, is vonios be jo neisedavo...
isaugo nupirkau pilka su kapisonu, tai tik pasimatavo.... ir kabo db tas chalatas vonioj kaip muziejuje
Mano vaikai rengiasi po vonios kai šalta. Nuo pat mažumės
|