Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Chalatas vaikui
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
lengvute
ar įpratę, ar mėgsta g.gif
Lukutis
siaip kasdien mano vaikai nevaikscioja su chalatais, o jais uzsideda kai issimaudo. laugh.gif
kliopa
QUOTE(rasukas @ 2004 12 22, 20:43)
siaip kasdien mano vaikai nevaikscioja su chalatais, o jais uzsideda kai issimaudo. laugh.gif
*

Maniškiai dar rytais pusryčiaudami mėgsta ant pižamų apsivilkti, kad šilčiau būtų arba kai prie teliko ar kompo sustyra biggrin.gif
Nome
As pati chalatu nemegstu ir nenesioju, tai kazkaip ir dukrai nesiulau, nors turim ju net kokis 3 (gavom dovanu). Taip ir guli nenaudojami. Na nezinau, jis man toks nepatogus dalykas atrodo. biggrin.gif
Šaltmėtė
na maniskis irgi megsta apsivilkt kai issimaudo ir dar kai pusryciaujam ryte ant pizamos kartais apvelku. Siaip daugiau nelabai kur ji yra nesiot... wink.gif rolleyes.gif
Jurgana
Aš saviškei po vonios užvelku, kai kartu arbatą geriam smile.gif , turim labai gražų, su "ausuotu" kapišonu. Aš pati turiu didžiulį Benetono chalatą ir dukrytei tokį būtinai pirksiu, kai paaugs clap_1.gif
Heta
Mano mazoji turi labai fainuciuka chalaciuka,net uz mano grazesni biggrin.gif ,minkstuciukas-kaip dalmantino kailiukas toks taskuotas.Tai vakarais vaiksto pasimaivydama. biggrin.gif
saulytuke
As taip pat megstu savo mazajai uzdet chalaciuka (ju turim pora) po maudyniu...
O cia neseniai buvom baseine, tai islipus uzdejau chalaciuka...Tai nepakeiciamas dalykas...nes is ranksluoscio greit issimuisto (mazajai metukai) ..O chalaciukas svelnus, siltas... thumbup.gif
uups
Mano pusantru sunus irgi turi ir kartais nesioja chalatukus. Po maudyniu tai niekada, nes dvigubas darbas,- sluostai, rengi chalata, vel nurengi ir rengi rubelius. Mums chalataskatrais pravercia is ryto arba vakare ant pizamos ir vasara issimaudzius vandens telkinyj, ar siaip atshalus prie juros. Aisku, chalatelis nepakeiciamas baseine. Kas ruosiasi pirkti,- rekomenduoju ne susiauciama, o susegama knopkytem,- daug patogiau thumbup.gif
haski
Mes uzsidedam po vonios nes lovoj niekaip nenulaikom, o chalatukas pats tas.
manyte
Mūsiškis irgi po maudynių įprato rengtis chalatuką su kapišonu (su ausytėm). Jam jis labai patinka biggrin.gif
Smurka
Tokį pat su kapišonu ir ausytėm aš Junetai parvežiau iš Turkijos. bet kažkaip nėra progų jo nešioti. Maudomės vakare, prieš miegą, o ryte nusiprausiam ir išsyk šokam į kitokius patogius drabužius. Užsivelkam chalačiuką tik šiaip pasigrožėti, nes super atrodo biggrin.gif
Liulia*
Chalatas mums reikalingas,kaip ir daugumai čia, tik po maudynių,kad iš vonios šiltos į kambarį išėjus jaukiau būtų.
mamux02
O aš tai labai noriu savo kleckui nupirkti, tik niekur nesu jų mačiusi... sad.gif Ar vaikiškų drabužių parduotuvėse jų būna?
knielita
Tikrai rasi vaikisku preliu parduotuvej, esu macius ir Maximoj, taciau kai susirusiau pirkti mums patikusio jau nebuvo sad.gif , tad radom kitoj parduotuvej biggrin.gif . Taciau mano mazius nelabai jo nori nesioti, o ypac kai issimaudo doh.gif . Tada laksto nuogas ir krykscia. Taciau manau chalatas - rubelis geras ir patogus, zinoma tiems, kam jis patinka...
Varėnė
Mes turim labai grazu is Disnejaus serijos su Mike Pukuotuku ir su ausytem. O kadangi kainavo second hand gal 6 lt, visas baltas ir naujas tik be dirziuko, tai mama numezge - is vis jega. Tam paciam second hande ir as nusipirkau balta, irgi is Disnejaus su mikimauzais ant nugaros, bet be kapisono, tai ir be ausyciu biggrin.gif Gal 1O Lt mokejau biggrin.gif Dabar vakarais abu su panasiais vaikstom chalatais - medziaga ta pati, minkstute, tik piesinukai ir dydis skiriasi biggrin.gif Kai fainas, lengvas chalatas tai ir nesiot faina - o tai turiu dar gariunini toki sunku, tai be rysio jis man, kol buvau nescia tai kelis kartus apsirengiau ir kabo sau...
O patys graziausi man tie Disnejaus - BHS jais prekiauja... Ale brangus jie ten...
dėja
maniškis,tai labai norėjo,prašė senio šalčio.O kaip atnešė,tai apsirengia kada primenu.Iškarto tai sakė,kad tik mergaitės chalatus nešioja,bet po truputi pradėjo patikti. ax.gif
tula
aš savo merginom po vonios būtinai turiu užvilkt chalatukus, nes kitaip iš vonios nelipa, kol neatnešu chalatų smile.gif o, siaip daugiau taip pat nerandam kada užsidėt, rytais iškart velkasi rūbais, o vakare nusirengia ir į lovas.Tiesa, mažajai labai pravertė chalatukas , kai gulėjo ligoninėj, nes kitokių rūbų nelabai galėjo vilktis, o vien su apatiniais buvo šalta, tai chalatas buvo vienintelė išeitis. thumbup.gif
Laisvė
Nei nešioja, nei mėgsta, nei turi maniškė tokį rūbą. Iki šiol apsieiname be chalato. Tik man jis reikalingas savaitgalio rytais.
erika9
Mums padovanojo labai gražų chalatą wub.gif Galiu pasakyti, kad mūsų mažylis būtinai jį dėvės smile.gif
APA
QUOTE(dėja @ 2005 02 05, 22:04)
maniškis,tai labai norėjo,prašė senio šalčio.O kaip atnešė,tai apsirengia kada primenu.Iškarto tai sakė,kad tik mergaitės chalatus nešioja,bet po truputi pradėjo patikti. ax.gif
*

Maniškė (keturmetė panelė) jau prieš pusmetį pradėjo šnekėti, kad Kalėdų Senelio labai labai prašys chalato drinks_cheers.gif Na g.gif pažiūrėsim ar nešios g.gif
Paja
Vyresnėlė noriai nešiojo, o mažė net nežiūri. ax.gif Sako, kad nereikia ir viskas. Mes buvom pirkę JYSK parduotuvėje, toks fainutis, minkštutis, bet jei gerai pamenu, tai jie ten nepigūs.
Džiuga+
Manoji tai nesioja... per savo nepilnus 2 metus jau ketvirta dovanu gavo, jai patinka puostis, juk su kapisonu, rozinis, minkstas, visi aikcioja kai is vonios nesi, kaip gi ji nesides? biggrin.gif
Nireglina
Kai mūsiškis buvo mažesnis, po maudynių apvilkdavau chalatą. Buvo labai patogu ir nerealiai gražu. Vaikas paaugo ir dabartinis chalatėlis kabo vonios kambary nenaudojamas. Numaudę iškart migdom, tad nėra kada apvilkti. Gal vėliau pravers. Abu chalatėlius pirkau dėvėtų rūbų parduotuvėse. Mokėjau už vieną 7 Lt, už kitą 10 Lt. Abu beveik nauji ir labai gražūs. thumbup.gif
Tafi
mano vaikas turi 2 chalatukus ir juos velkasi kai issimaudo, nes dazniausiai iskart miegot neina
Fen-berry
Mano abu mažyliai turi chalatukus ir jais velkasi taip pat po maudynių biggrin.gif .
inkunai
Maniskis irgi turi chalata biggrin.gif , nupirkau E5 mode per nukainavima, gal tik 15 lt. kainavo, bet apvelku dazniausiai tik baseine biggrin.gif , nes vakare is kart miegot eina arba su pizama vaikstineja, o ryte irgi nera kada, bet siaip smagus daiktas. Vasara buvom vandens atrakcionu parke aprenge (pas mus toks uzvelkamas, be sagu), tai zymiai silciau po maudyniu vaikstineti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Adrianna
Maniskis dedasi tik baseine.Dar laaabai retai namie issimaudes,nes lenda iskart i pizama.
VILIMA
Maniskiui tuoj 3 metai, tai jau pradeda nesioti vakarais, tiksliau jau pradeda patikti, nes anksciau neduodavo jo aprengti.
matuko mamyte
mes irgi turim.nesiojam ryte,vakare ir po maudyniu.geras daigtas thumbup.gif
ugniuke
O mes turim, bet nenesiojam, maudomes visada vakare pries miega, tai iskart rengiames naktinius ir i lova... ax.gif
delamorte
Turim, bet nelabai nešioja, tais sako nepatogu, tai vėl kas smile.gif ....
Limcamca
Vyresnėlis pradėjo jį naudoti kai buvo pusės metų. Ir dabar naudojame dažnai: apsivelka kai išsimaudo, o kartais ir ryte, prie pusryčių stalo. thumbup.gif
vyšniux
Mano mergaite chatuka nesioja visada tik islipus is vonios.Nors musu visa seimyna taip darom biggrin.gif ,vaikstom su chalatais kol isdziustam tongue.gif .
Isila
po maudynių apvelku, bet jam nelabai aptinka. Chalatėlį turėjo nuo gimimo, krikšto mama padovanojo wub.gif tai šį jau išaugom, turim naują thumbup.gif
*Lina*
po maudynių uždedu,kai išdžiusta apmaunu naktinukus smile.gif
*rutuliukas*
4u.gif MANO NUOMONE, TAI NEREIKALINGAS DALYKELIS, NES ISMAUDZIUS APRENGIAM PIZAMA IR I LOVYTE MIEGOT, TAD NER KADA JO APRENGT biggrin.gif
inga-uk
na mes dar truuti per mazos tokiems dalykams, bet galvoju nupirkti, nes man tokiu graziu yra ax.gif , o po maudyniu pats tas thumbup.gif
Soni
Aš aprengiu mažiuką chalatu ne tik išmaudžius, bet ir vakare, kai perrengiu pižamytę, bet jis dar nelabai nori miegučio arba ryte, kol dar neaprengtas, o aš skubu užkaisti košę biggrin.gif
Ingulis
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 01 06, 21:54)
4u.gif MANO NUOMONE, TAI NEREIKALINGAS DALYKELIS, NES ISMAUDZIUS  APRENGIAM PIZAMA IR I LOVYTE MIEGOT, TAD NER KADA JO APRENGT biggrin.gif
*

O mums netgi labai reikalingas daiktas.. Kadangi maniškė miega ne su pižama, o miegmaiše, tai išsimaudžius visada aprengiu.. O ir rytais ne visada nori pirmiausia rengtis.. Arba vakarais nurengiam jau miegoti, o jnai sugalvoja tai palakstyti ar pažaisti.. Labai patenkinta esu.. mirksiukas.gif
Daisy

i 
Asmeninis parašas. Dalyvio parašas – vieta trumpam, neužimančiam daug vietos asmeniniam devizui, šūkiui, mėgiamai citatai; mažai, padoriai, estetiškai nuotraukai/paveiksliukui (maksimalus nuotraukos aukštis - 120 taškų/pikselių); arba 1-2 skaitliukams/liniuotėms, kurie padeda skaičiuoti laiką iki svarbaus jūsų gyvenime įvykio ir pan.
    Parašai nėra skirti išvardinti visiems jūsų vaikučių vystymosi pasiekimams - tam turime dienoraščius forume, bendraamžių temas; neperkraukite parašo nuotraukomis – tam turime galerijas, „Štai mes kokie“ temas. Didžiulis perkrautas parašas apsunkina ir prailgina  puslapio vartymo laiką forumo dalyviams, kurie turi lėtesnį interneto ryšį (tokie puslapiai kraunasi ypač ilgai).
    Draudžiama asmeniniame paraše patalpinti bet kokio pobūdžio skelbimą. Tam skirtas atskiras skyrelis forume - "Skelbimų lenta".
    Parašai, neatitinkantys šių reikalavimų, trinami be perspėjimo. Stenkitės pasirinkti trumpą subtilų įdomų skoningą parašą!
viti
O mes dar laukiam laiko chalatui, nes mūsiškis kurį laiką visus užtrauktuku, sagomis užsegamus drabužius nusivelka. Bet ateity būtinai vilkėsim, nes mes su vyru turim
Lara2
Nors ne kiekviena diena apsirengia ,bet jau trecia chalata ruosiuos pirkt savo dickei.Neisivaizduoju kaip be jo issiverstume nusimaudziusios,nes i lova taip greit jau nebebega kaip anksciau 4u.gif
Barikada
Neturi, nes nenori ax.gif
rosia
QUOTE(Soni @ 2007 01 09, 22:01)
Aš aprengiu mažiuką chalatu ne tik išmaudžius, bet ir  vakare, kai perrengiu pižamytę, bet jis dar nelabai nori miegučio
*

mes irgi drinks_cheers.gif turim toki ruzava su zuikio ausytem rolleyes.gif ir dabar: jau snaude, kol persirengem i pizama - miegiukai islakste. tai daba lovytej su chalatuku ir tapkutem musu pupa duoda dziazu lotuliukas.gif
ingridatam
mes senai turim bet dar ne karto nebuvau parengus g.gif smile.gif
madlen
smile.gif Mes apsirengiam tik kelionei iš vonios į lovą, bet mano zuikiui labai patinka tas "ritualas", išdidus žingsniuoja į lovą pižamos rengtis hihihi.gif
Wildberry
Turim,nenaudojam g.gif Manau nereikalingas rubas,gal kai didesne bus o dabar schmoll.gif Viena kart buvau po vonios aprengus del nusifotografavimo blush2.gif ax.gif
Marina
Kaip dauguma ir mes turim, bet nanaudojam biggrin.gif Nereikalingas dalykas schmoll.gif Po vonios iskart i pizama, o kitur neiseina smile.gif
Margita
Mūsų sūnytis jau antrą chalatą nešioja,ir mums jis labai reikalingas thumbup.gif .Išsimaudo,nusiprausia ir į chalatą.Mažiukė irgi turi,bet jai dar jis nereikalingas schmoll.gif ,na nuo kokių metų,kai pradės vaikščioti,manau,kad prireiks smile.gif .O galiausiai vaikai tokie "papūgiukai",mato tėvelius su chalatais ir jiems reikia mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.