ar įpratę, ar mėgsta
siaip kasdien mano vaikai nevaikscioja su chalatais, o jais uzsideda kai issimaudo.
As pati chalatu nemegstu ir nenesioju, tai kazkaip ir dukrai nesiulau, nors turim ju net kokis 3 (gavom dovanu). Taip ir guli nenaudojami. Na nezinau, jis man toks nepatogus dalykas atrodo.
na maniskis irgi megsta apsivilkt kai issimaudo ir dar kai pusryciaujam ryte ant pizamos kartais apvelku. Siaip daugiau nelabai kur ji yra nesiot...
Aš saviškei po vonios užvelku, kai kartu arbatą geriam
Mano mazoji turi labai fainuciuka chalaciuka,net uz mano grazesni
As taip pat megstu savo mazajai uzdet chalaciuka (ju turim pora) po maudyniu...
O cia neseniai buvom baseine, tai islipus uzdejau chalaciuka...Tai nepakeiciamas dalykas...nes is ranksluoscio greit issimuisto (mazajai metukai) ..O chalaciukas svelnus, siltas...
Mano pusantru sunus irgi turi ir kartais nesioja chalatukus. Po maudyniu tai niekada, nes dvigubas darbas,- sluostai, rengi chalata, vel nurengi ir rengi rubelius. Mums chalataskatrais pravercia is ryto arba vakare ant pizamos ir vasara issimaudzius vandens telkinyj, ar siaip atshalus prie juros. Aisku, chalatelis nepakeiciamas baseine. Kas ruosiasi pirkti,- rekomenduoju ne susiauciama, o susegama knopkytem,- daug patogiau
Mes uzsidedam po vonios nes lovoj niekaip nenulaikom, o chalatukas pats tas.
Mūsiškis irgi po maudynių įprato rengtis chalatuką su kapišonu (su ausytėm). Jam jis labai patinka
Tokį pat su kapišonu ir ausytėm aš Junetai parvežiau iš Turkijos. bet kažkaip nėra progų jo nešioti. Maudomės vakare, prieš miegą, o ryte nusiprausiam ir išsyk šokam į kitokius patogius drabužius. Užsivelkam chalačiuką tik šiaip pasigrožėti, nes super atrodo
Chalatas mums reikalingas,kaip ir daugumai čia, tik po maudynių,kad iš vonios šiltos į kambarį išėjus jaukiau būtų.
O aš tai labai noriu savo kleckui nupirkti, tik niekur nesu jų mačiusi...
Tikrai rasi vaikisku preliu parduotuvej, esu macius ir Maximoj, taciau kai susirusiau pirkti mums patikusio jau nebuvo
Mes turim labai grazu is Disnejaus serijos su Mike Pukuotuku ir su ausytem. O kadangi kainavo second hand gal 6 lt, visas baltas ir naujas tik be dirziuko, tai mama numezge - is vis jega. Tam paciam second hande ir as nusipirkau balta, irgi is Disnejaus su mikimauzais ant nugaros, bet be kapisono, tai ir be ausyciu
O patys graziausi man tie Disnejaus - BHS jais prekiauja... Ale brangus jie ten...
maniškis,tai labai norėjo,prašė senio šalčio.O kaip atnešė,tai apsirengia kada primenu.Iškarto tai sakė,kad tik mergaitės chalatus nešioja,bet po truputi pradėjo patikti.
aš savo merginom po vonios būtinai turiu užvilkt chalatukus, nes kitaip iš vonios nelipa, kol neatnešu chalatų
Nei nešioja, nei mėgsta, nei turi maniškė tokį rūbą. Iki šiol apsieiname be chalato. Tik man jis reikalingas savaitgalio rytais.
Mums padovanojo labai gražų chalatą
QUOTE(dėja @ 2005 02 05, 22:04) maniškis,tai labai norėjo,prašė senio šalčio.O kaip atnešė,tai apsirengia kada primenu.Iškarto tai sakė,kad tik mergaitės chalatus nešioja,bet po truputi pradėjo patikti. Maniškė (keturmetė panelė) jau prieš pusmetį pradėjo šnekėti, kad Kalėdų Senelio labai labai prašys chalato
Vyresnėlė noriai nešiojo, o mažė net nežiūri.
Manoji tai nesioja... per savo nepilnus 2 metus jau ketvirta dovanu gavo, jai patinka puostis, juk su kapisonu, rozinis, minkstas, visi aikcioja kai is vonios nesi, kaip gi ji nesides?
Kai mūsiškis buvo mažesnis, po maudynių apvilkdavau chalatą. Buvo labai patogu ir nerealiai gražu. Vaikas paaugo ir dabartinis chalatėlis kabo vonios kambary nenaudojamas. Numaudę iškart migdom, tad nėra kada apvilkti. Gal vėliau pravers. Abu chalatėlius pirkau dėvėtų rūbų parduotuvėse. Mokėjau už vieną 7 Lt, už kitą 10 Lt. Abu beveik nauji ir labai gražūs.
mano vaikas turi 2 chalatukus ir juos velkasi kai issimaudo, nes dazniausiai iskart miegot neina
Mano abu mažyliai turi chalatukus ir jais velkasi taip pat po maudynių
Maniskis irgi turi chalata
Maniskis dedasi tik baseine.Dar laaabai retai namie issimaudes,nes lenda iskart i pizama.
Maniskiui tuoj 3 metai, tai jau pradeda nesioti vakarais, tiksliau jau pradeda patikti, nes anksciau neduodavo jo aprengti.
mes irgi turim.nesiojam ryte,vakare ir po maudyniu.geras daigtas
O mes turim, bet nenesiojam, maudomes visada vakare pries miega, tai iskart rengiames naktinius ir i lova...
Turim, bet nelabai nešioja, tais sako nepatogu, tai vėl kas
Vyresnėlis pradėjo jį naudoti kai buvo pusės metų. Ir dabar naudojame dažnai: apsivelka kai išsimaudo, o kartais ir ryte, prie pusryčių stalo.
Mano mergaite chatuka nesioja visada tik islipus is vonios.Nors musu visa seimyna taip darom
po maudynių apvelku, bet jam nelabai aptinka. Chalatėlį turėjo nuo gimimo, krikšto mama padovanojo
po maudynių uždedu,kai išdžiusta apmaunu naktinukus
na mes dar truuti per mazos tokiems dalykams, bet galvoju nupirkti, nes man tokiu graziu yra
Aš aprengiu mažiuką chalatu ne tik išmaudžius, bet ir vakare, kai perrengiu pižamytę, bet jis dar nelabai nori miegučio arba ryte, kol dar neaprengtas, o aš skubu užkaisti košę
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 01 06, 21:54) O mums netgi labai reikalingas daiktas.. Kadangi maniškė miega ne su pižama, o miegmaiše, tai išsimaudžius visada aprengiu.. O ir rytais ne visada nori pirmiausia rengtis.. Arba vakarais nurengiam jau miegoti, o jnai sugalvoja tai palakstyti ar pažaisti.. Labai patenkinta esu..
O mes dar laukiam laiko chalatui, nes mūsiškis kurį laiką visus užtrauktuku, sagomis užsegamus drabužius nusivelka. Bet ateity būtinai vilkėsim, nes mes su vyru turim
Nors ne kiekviena diena apsirengia ,bet jau trecia chalata ruosiuos pirkt savo dickei.Neisivaizduoju kaip be jo issiverstume nusimaudziusios,nes i lova taip greit jau nebebega kaip anksciau
Neturi, nes nenori
QUOTE(Soni @ 2007 01 09, 22:01) Aš aprengiu mažiuką chalatu ne tik išmaudžius, bet ir vakare, kai perrengiu pižamytę, bet jis dar nelabai nori miegučio mes irgi
mes senai turim bet dar ne karto nebuvau parengus
Turim,nenaudojam
Kaip dauguma ir mes turim, bet nanaudojam
Mūsų sūnytis jau antrą chalatą nešioja,ir mums jis labai reikalingas
|