coliukee
2007 07 17, 19:39
QUOTE(miskinuke @ 2007 04 15, 20:04) Sveikos visos jau mamos ir dar būsimos:) su vyru mąstome apie vaikutį, bet va man iškilo toks klausimas, į kurį, manau, jūsų visų patirtis padės atsakyti - koks geriausias mėnuo ar bent jau metų laikas gimti vaikučiui? Pvz, aš manau, kad žiema - blogai, nes didesnė gal tikimybė visokių ligų, virusų ir pan., vasarą - daug vitaminų, saulė, šiltas oras, bet kartu daug visokių vabalų ir pan  ) žinau, kad gal ir juokingai skamba, bet įdomu, kas ir su kokiomis problemomis būtent dėl metų laiko esate susidūrusios... Ačiū, kas nepatingėsite atsakyti  Mes taip pat su vyru mastem mastem kada gi cia mums ta leliuka gaminti  kai jau su mastem  ir pradejom gaminti  jis neuzkibo na nieko bandem kita menesi  ir vistiek nieko ir dar kita  ir dar kita  ir vistiek nieko mums nesigauna  tai jau dabar mums jau tas pats kada tas leliukas gimtu ziema rudeni vasara pavasari svarbiausia kad tik jis pas mus butu  mazuliukas. Taip kad  pats ateina kada jis nor , o ne tada kada busimi teveliai jo uzsinori, bet mes vis tikimes ir laukia jo labai
Delfinna
2007 07 17, 19:53
Sveikos. Aišku vaikiukas:soske pats pasirenka kada jam laikas pas tėvelius  bet mano dukrytė gimė balandžio 19 d.(netyčiukas) ir galiu pasakyti, kad tai taip faina:nereikia vaiko šiltai rengti, vakutis gauna pakankamai vit.D, gali gulėti nuogu užpakaliuku , o ir žiema jau būna ūgtelėjęs. Dar vienas pliusas, kad  nereikėjo kentėti karščių  Antras vaikiukas turėjo gimti šį spalį, bet dėja nustatė nesivystantį  Po trijų pertraukos menėsių aš vėl laukiuosi  ir vaikiukas , jei bus viskas gerai, turės gimti apie kovo 21d. Tai gal man lemta gimdyti tik pavasarinukus Mielos merginos bet koks mėnuo yra savotiškai gražus, gi visai nesvarbu- vasarą, žiemą ar rudenį jus sulauksit savo stebuklėlių, nes svarbiausi jų ,apskritai , susilaukti. Sėkmės
Soterija
2007 07 18, 07:31
QUOTE(Siama @ 2007 07 18, 07:58) Sveikos. Aišku vaikiukas:soske pats pasirenka kada jam laikas pas tėvelius  bet mano dukrytė gimė balandžio 19 d.(netyčiukas) ir galiu pasakyti, kad tai taip faina:nereikia vaiko šiltai rengti, vakutis gauna pakankamai vit.D, gali gulėti nuogu užpakaliuku , o ir žiema jau būna ūgtelėjęs. Dar vienas pliusas, kad  nereikėjo kentėti karščių  Antras vaikiukas turėjo gimti šį spalį, bet dėja nustatė nesivystantį  Po trijų pertraukos menėsių aš vėl laukiuosi  ir vaikiukas , jei bus viskas gerai, turės gimti apie kovo 21d. Tai gal man lemta gimdyti tik pavasarinukus Mielos merginos bet koks mėnuo yra savotiškai gražus, gi visai nesvarbu- vasarą, žiemą ar rudenį jus sulauksit savo stebuklėlių, nes svarbiausi jų ,apskritai , susilaukti. Sėkmės  Taip sutinku, kad svarbiausia isvis susilaukti leliaus  bet kaip sakoma : "ka pasvajoti negalima?"  Juk kiekviena pasvajojame kaip butu jei vaikas gimtu ziema, jei vasara ir tt.t.  Noreti galima daug ko , o va jau ka Dievulis duos - tai jau pamatysim kiekviena atskirai
Skorpione
2007 07 18, 07:39
Zinoma, gerai ,kad is vis tie vaikuciai ateina i si pasauli, bet jei yra galimybe pasirinkti bent apytiksliai , tai manau, kad geriausi mėn. yra pavasari  Kai jau oras syla...Per vasara vaikutis sustipreja, paauga, tai jau ir rudens bei ziemos ne taip baisu laukti, kai aplink ivairus virusai slampineja Mano dukryte gime kovo pbg., tai pirma karta apsirgo persalimo liga, tik kitu metu sausio men. . Zinoma teko ir stipresniu vaistuku duoti, bet jai jau apie 1 m. netoli buvo, tai ne taip jau ir baisu buvo...
QUOTE(Skorpione @ 2007 07 18, 08:39) Zinoma, gerai ,kad is vis tie vaikuciai ateina i si pasauli, bet jei yra galimybe pasirinkti bent apytiksliai , tai manau, kad geriausi mėn. yra pavasari  Kai jau oras syla...Per vasara vaikutis sustipreja, paauga, tai jau ir rudens bei ziemos ne taip baisu laukti, kai aplink ivairus virusai slampineja Mano dukryte gime kovo pbg., tai pirma karta apsirgo persalimo liga, tik kitu metu sausio men. . Zinoma teko ir stipresniu vaistuku duoti, bet jai jau apie 1 m. netoli buvo, tai ne taip jau ir baisu buvo... O mano mažoji pirmą kartą susirgo 2,5 metukų, kai pradėjo lankyti darželį. Iki to laiko tik vieną kartą buvo slogytė ir tai gal nuo dantukų. sutinku, kad pavasaris nuostabus metų , bet ir vaiko atėjimo į šį pasaulį, laikas
QUOTE(coliukee @ 2007 07 17, 20:39) Taip kad  pats ateina kada jis nor , o ne tada kada busimi teveliai jo uzsinori, bet mes vis tikimes ir laukia jo labai  vat ir mes su vyru nusprendem pradeti daryti vaikiuka.... tada sumasciau kad nenoriu kad vasara, veliau kad ziema ir pan. kai ir coiliuke rase pradejom gaminti  jis neuzkibo na nieko bandem kita menesi  ir vistiek nieko ir dar kita  ir dar kita  ir vistiek nieko mums nesigauna  tai jau dabar mums jau tas pats kada tas leliukas gimtu ziema rudeni vasara pavasari svarbiausia kad tik jis pas mus butu  mazuliukas. vat ir mums svarbiausia kjad atsirastu maziukas, nesvarbu kada ...
Raudonplaukė
2007 07 18, 11:30
Sveikos, aš irgi taip manau jog mažylis pats pasirenka kada gimti, mes jau daugiau kaip pusę metų bandom pakviesti  bet kažkaip nesigauna  , na bet manau ateis kada norės  Tikimės ilgai neužtruks
Aš irgi visą laiką svajojau, kad gimtų mūsų mažiukas pavasarį, nes manau, kad tai labai tinkamas ir gražus laikas, šilumas, saulė ir t.t. Bet va pradėjom planuoti, susidūrėm visų pirma su problemom, pasigydėm, pagaliau pastojom ir va prieš savaitėlę, turėdami 11 savaičių netekom savo mažuliuko Taip, kad dabar galvoju, kad tik, kai jau gydytojas leis vėl bandyti, viskas būtų gerai ir kad sulauktume savo stebukliuko Nu bet šiaip tai aš vis tiek už pavasarį  Iš tikrųjų laimingi tie, kuriems pavyksta suplanuoti ir įgyvendinti savo mažą planiuką, o kurie susiduria su problemom ar nesėkmingais nėštumais, tai jiems visiškai vienodai, svarbu sulaukti gandrų Bet pasvajoti tikrai galima
Skorpione
2007 07 19, 06:53
QUOTE(juso @ 2007 07 18, 18:43) Aš irgi visą laiką svajojau, kad gimtų mūsų mažiukas pavasarį, nes manau, kad tai labai tinkamas ir gražus laikas, šilumas, saulė ir t.t. Bet va pradėjom planuoti, susidūrėm visų pirma su problemom, pasigydėm, pagaliau pastojom ir va prieš savaitėlę, turėdami 11 savaičių netekom savo mažuliuko Taip, kad dabar galvoju, kad tik, kai jau gydytojas leis vėl bandyti, viskas būtų gerai ir kad sulauktume savo stebukliuko Nu bet šiaip tai aš vis tiek už pavasarį  Iš tikrųjų laimingi tie, kuriems pavyksta suplanuoti ir įgyvendinti savo mažą planiuką, o kurie susiduria su problemom ar nesėkmingais nėštumais, tai jiems visiškai vienodai, svarbu sulaukti gandrų Bet pasvajoti tikrai galima  Neliudek, kad pirmas kartas buvo toks skaudus, su netektim...As taip pat esu ta patyrusi  Ir kai gyd. sake, kad po pusmecio galima vel bandyt, tai taip laukiau,kada praeis greiciau tas pusmetis  ...O kai tik buvo galima - tai iskart pirma menesi ir uzkibo  Ir visas nestumas praejo be jokiu komplikaciju, o ir dukryte gime kaip tik pavasari, nors menesio jokio ir nerinkom Sekmes ir tau
IngaInga
2007 07 19, 07:19
As kaip ir dauguma, noreciau, kad gimtu pavasari (kaip vyras) arba vasara (kaip as) ir laikas graziausias, ir silta, ir gimtadienius paskui smagu gamtoj svesti
[quote=Skorpione,2007 07 19, 08:53] Neliudek, kad pirmas kartas buvo toks skaudus, su netektim...As taip pat esu ta patyrusi  Ir kai gyd. sake, kad po pusmecio galima vel bandyt, tai taip laukiau,kada praeis greiciau tas pusmetis  ...O kai tik buvo galima - tai iskart pirma menesi ir uzkibo  Ir visas nestumas praejo be jokiu komplikaciju, o ir dukryte gime kaip tik pavasari, nors menesio jokio ir nerinkom Skorpione, ačiū tau už palaikymą O tai kiek jūs laiko laukėt, puse metų? Ar leido anksčiau? Įdomu, ar tai priklauso nuo to, kokio dydžio buvo nėštumas, kai įvyko persileidimas. Nes kai kurios, tai labai greitai vėl pastoja, po 3 mėnesių. Bet man gydytojas mano sakė, kad reikės apie pusmetį palaukti, tai įdomu, kaip bus iš tikrųjų, gal tai priklauso ir nuo to, kaip ten viskas gyja Ir, tiesa, dar norėjau paklausti, kadangi jau minėjai, kad ir tu tai patyrei, tai ar tau po abrazijos buvo kokie nors tokie kaip labai nemalonūs tempimai ten kažkur, nes mane va jau trečią dieną vis kankina tox veriantis kažkoks tempimas, tai kai suima, tai oi oi oi, kaip nemalonu, bet tai trunka kelias sekundes ir vėl atleidžia
Skorpione
2007 07 19, 15:10
Man vaisius mire 12 sav. ir teko valyti...per vasario 14 ... Gydytoja patare palaukt 6 men. Tuomet atvykt , padaryt dar syki tyrimus, kad nebutu jokiu uzdegimu, ir jei viskas gerai- pirmyn  Taip ir darem... Kad galima jau po 3 men., tai gal fiziologiskai gal ir galima, nes jau buna viskas sugije...bet patare, kad nors pusmeti palaukti, kad psichologiskai taip pat atisgauti...Nes man pirmi 3 men. tikrai buvo ziaurus... O tempimu lygtais tokiu nejutau... Suprantu, kad norisi vel greiciau pastoti, bet tikrai lukterk bent pusmeti... Ir bent menesi pries planuojant nestuma pagerk ar vitaminu, ar folio rugsties...Taip pat sako gerai gerti nakvisu alieju, gerina horminini balansa, mazina pms sindromus, tai gal ir tau tie tempimai nustos...Na, gal pasikonsultuok dar su gyd.
Ridisiukas
2007 07 19, 15:50
As irgi noreciau sulaukti gandru pavasari  , bet kaip sakant planuok neplanaves, mes p[lanuojam dievas juokiasi
Simute5
2007 08 10, 16:54
Bet kuriuo metų laiku vaikutis yra laukiamas. Bet gamtoje taip yra, kad viskas atgimsta pavasarį  Todėl ir šiuo laiku reiktų planuoti gimdyti leliu
giedrute25
2007 08 10, 18:25
QUOTE(Simute5 @ 2007 08 10, 17:54) Bet kuriuo metų laiku vaikutis yra laukiamas. Bet gamtoje taip yra, kad viskas atgimsta pavasarį  Todėl ir šiuo laiku reiktų planuoti gimdyti leliu 
eladzius
2007 08 10, 18:36
man atrodo, kad vaikelis laukiamas bet kuriuo metu,visi menesiai turi pliusu ir minusu
auroryte
2007 08 11, 17:52
Planuok, planuok, o Dievulis juokiasi.  Geriausia gimti bet kokiu metu, kiekvienas laikas turi savų pliusų ir minusų. Svarbu sveikas vaikas, o ne kada .
hefaiste
2007 08 11, 20:14
QUOTE(auroryte @ 2007 08 11, 18:52) Planuok, planuok, o Dievulis juokiasi.  Geriausia gimti bet kokiu metu, kiekvienas laikas turi savų pliusų ir minusų. Svarbu sveikas vaikas, o ne kada . pritariu
Lipgirl
2007 08 15, 10:07
Mes planavom, kad vaikelis gimtu arba velyva pavasari, arba vasara, bet jis vis delse, vis negalejau pastoti. Siuo metu planuoju gimdyti spalio menesi, esu 30 savaite nescia. Bet is tikruju vaikuciui taip geriau - visa vasara valgau daug naturaliu vaisiu ir darzoviu, gaunu daug vitamunu. Butent del sios priezasties ir sakoma, kad geriausia sveikatingumo poziuriu yra gimdyti rudeni arba ziema, o patys silpniausi vaikuciai dazniausiai gimsta pavasari, nes jiems truksta vitaminu.
QUOTE(IngaInga @ 2007 07 19, 07:19) As kaip ir dauguma, noreciau, kad gimtu pavasari (kaip vyras) arba vasara (kaip as) ir laikas graziausias, ir silta, ir gimtadienius paskui smagu gamtoj svesti   As irgi visada pavydedavau tiems kas gimes vasara, kad svesti gali gamtoj.... Todel ir pati (ot savanaude  ) pasvajoju, kad  faina butu jei gimtu vasara...
Žiezdrė
2007 08 16, 13:14
Žiemą arba pavasarį.
Pirma vaikuti kaip suplanavom tai ir gime ziema,nepasakyciau kad buvo labai silpnas  ,uztat kai jau galejo valgyti darzovytes jos buvo tik prasidejusios, ir pacios sveikiausios,o ne koncervuotos  Antra vaikeli emem planuoti panaisiu laiku,deja mum prastokai seksi,  bet mes tikim kad jis ateis tada kai pats nores
o as visada nepavydejau gimusiems vasara, nes nei darzelyje nei mokykloje niekas ju nepasveikindavo, nesvesdavo, draugai, kuriuos noredavo pasikviesti, isvaziave budavo. Aisku, kai suaugi, tai daugiau tu privalumu izvelgigimti vasara
Burbulytis
2007 08 17, 11:57
MAn tai atrodo visi menesiai geri, kad tik greiciau:) Gal geriu geriausi ais visu pavasari-vasara-rudeni?Velyva rudeni ir ziema sunkiau gal;)
hefaiste
2007 08 17, 17:55
QUOTE(12rita @ 2007 08 17, 18:50) pritariu
Lipgirl
2007 08 22, 10:13
Sveikiausi vaikuciai gimsta rudeni ir ziema, nes per vasara mamyte gali maitintis naturaliais vitaminais, kuriu buna daug, taip pat ir rudeni - vaisiai, darzoves. Silpniausi mazyliai dazniausiai gimsta pavasari ir ankstyva vasara, nes mamos organizmui truksta vitaminu, tai atsiliepia ir vaikuciui. Aisku, dabar yra begale specialiu vitaminu nesciosioms, bet manau, kad geriausia yra tai, kas naturalu.
QUOTE(Lipgirl @ 2007 08 22, 10:13) Sveikiausi vaikuciai gimsta rudeni ir ziema, nes per vasara mamyte gali maitintis naturaliais vitaminais, kuriu buna daug, taip pat ir rudeni - vaisiai, darzoves. Silpniausi mazyliai dazniausiai gimsta pavasari ir ankstyva vasara, nes mamos organizmui truksta vitaminu, tai atsiliepia ir vaikuciui. Aisku, dabar yra begale specialiu vitaminu nesciosioms, bet manau, kad geriausia yra tai, kas naturalu. na nelabai sutikčiau su tokia nuomone, o apie daržovių ir vaisių sveikumą tai dar galima daug ginčytis. Manau jei turi daržovių ir vaisių iš savo sodo tai taip jos sveikos, bet jei esi priverstas viską pirkti tai kažin kaip jau ten su tuo sveikumu kad ir iš bobutės nuo turgaus, galvojate jos trąšų nededa
Spangalytė
2007 08 23, 15:24
mes kai pradejom planuot, tai buvom labai optimistiski ir viena men praleidom vien del to, kad baisu buvo, jei gims skorpionas  Dabar man nesvarbu nei zenklas, nei metu laikas, svarbu greiciau ir kad sveikas butu
indrutee
2007 08 26, 02:18
svarbiausia kad butu sveikas seip turbut geriausia gimt pavasario gale o pvz ir  gerai kai prasideda rudeni tada per ziema pavaikstai ir pavasario gale pagimdai
Koruklu
2007 08 27, 12:00
As irgi manau, kad paciai moteriai geriau gimdyti pavasari, nes per karscius vaikscioti su pilvuku, ypac jei jau didelis, gana sunkoka... Bet zinoma, svarbiausia, kad mazylis sveikas!!!
o as visada svajojau kad mano vaikiukas gimtu geguze  , taip grazu, gamta atgyja, viskas zydi  dabar atrodo as jau  , o gimti vaikiukas pagal nestumo kalendoriu turetu geguzes 3 d.
giedrag
2007 08 27, 14:21
Ir aš svajojau, kad mažiukas gimtų gegužę. Taip ir buvo, turiu gegužinukę. Džiaugiuosi kad nereikėjo su didžiuliu pilveliu per karščius vaikščioti.
Arsua32
2007 08 27, 14:25
QUOTE(Simiva @ 2007 08 27, 13:28) o as visada svajojau kad mano vaikiukas gimtu geguze  , taip grazu, gamta atgyja, viskas zydi  dabar atrodo as jau  , o gimti vaikiukas pagal nestumo kalendoriu turetu geguzes 3 d.  As pritariu  Mano antras gime vasara, o dar ir ruduo buvo labai grazus, tai visai kitokios nuotaikos, nei su pirmu buvo, kuris gime rudeni
indrutee
2007 08 27, 23:23
QUOTE(Simiva @ 2007 08 27, 13:28) o as visada svajojau kad mano vaikiukas gimtu geguze  , taip grazu, gamta atgyja, viskas zydi  dabar atrodo as jau  , o gimti vaikiukas pagal nestumo kalendoriu turetu geguzes 3 d.  kaip fain kad svajones pildos  svekinam
Kristina.Č
2007 08 30, 00:24
QUOTE(Simiva @ 2007 08 27, 10:28) o as visada svajojau kad mano vaikiukas gimtu geguze  , taip grazu, gamta atgyja, viskas zydi  dabar atrodo as jau  , o gimti vaikiukas pagal nestumo kalendoriu turetu geguzes 3 d.  Sveikinu tave,kad taip isejo Jei buciau  tai noreciau,kad vaikiukas gimtu per mano paciu mylimiausiu uosveliu jubilieju vestuviu, (jis ta pacia diena kaip uosvytes gimtadienis balandzio21) , bet kadangi nepastojau tuo laiku,tai man dabar jokio skirtumo,siaip anksciau norejau berniuko bet dabar noriu stebukliuko kad kas jis butu ar berniukas ar mergyte meile juk ta pati butu jam jei-BEGALINE
indrutee
2007 08 30, 02:25
QUOTE(Kristina.J @ 2007 08 30, 01:24) Sveikinu tave,kad taip isejo Jei buciau  tai noreciau,kad vaikiukas gimtu per mano paciu mylimiausiu uosveliu jubilieju vestuviu, (jis ta pacia diena kaip uosvytes gimtadienis balandzio21) , bet kadangi nepastojau tuo laiku,tai man dabar jokio skirtumo,siaip anksciau norejau berniuko bet dabar noriu stebukliuko kad kas jis butu ar berniukas ar mergyte meile juk ta pati butu jam jei-BEGALINE  mano pirmagimis turejo gimt liepos 19d bet jam turbut si data nepatiko tad jis pasirinko savo t.y. liepos 29d  tarp mociutes ir senelio gimtadieniu nes mano tevas gimes liepos 28d o MB mama gimus liepos 30d  tai anukelis itarpeli ilindo
just sweet
2007 09 04, 12:31
Mes labai norejom, kad vaikelis pavasari gimtu  dabar laukiuosi kovinuko, bus kaip tik dovanele tetuko gimtadieniui
panteriux no1
2007 09 04, 18:36
Sveikutes Mes su MB labai norim, kad gimtu lapkriti, gruodi arba sausi  Pradesim darbuotis vasari. Labai tikiuosi, kad viskas pavyks pagal plana
indrutee
2007 09 04, 20:45
QUOTE(Saulutė.K @ 2007 09 04, 13:31) Mes labai norejom, kad vaikelis pavasari gimtu  dabar laukiuosi kovinuko, bus kaip tik dovanele tetuko gimtadieniui  tikrai grazi dovanele  musu tevelis irgi kovinukas
agnuzele
2007 10 21, 14:38
Labai norejome kad vaikelis gimtu vasara,bet kaip po 7 men nepastojimo tai buvo visiskai nesvarbu kada ,kad tik butu,ir dabar musu dziaugsmelis gims birzelio 28 diena,.Nors istikruju jokio skirtumo kada kad tik viskas gerai,ir lygiai taipat galvoju,kad nesvaru lytis kad tik viskas garai.Nors vaikelis pas mus ateis taip kaip mes ir norejome-vasara
Zuikis-Puikiss
2007 10 25, 22:17
Maniskis gime rudeni, labai tuo dziaugiuosi. Gal ir gerai
indrutee
2007 10 26, 03:46
kazkodel daba vel uzsimaniau kad leliukas gimtu vasara
Balta.Naktis
2007 10 26, 08:19
kazkam nesimiega
Jugita29
2007 10 26, 08:33
man kazkodel atrodo, kad pavojingiau pastoti saltuoju metu laiku ypac pirma trimestra, del persalimu, o kada vaikui gimti sunku pasakyti. Geriausia manau kovo menesi, nes nera nei karsta, nei salta, taip leliukui lengviau adaptuotis prie aplinkos.
Žvėriukė
2007 10 27, 08:29
QUOTE(indrutee @ 2007 10 26, 04:46) kazkodel daba vel uzsimaniau kad leliukas gimtu vasara  Ir zinai kodel ? Todel kad jei dabar pataptum  , jis ir gimtu vasara Man asmeniskai jokio skirtumo kada, kad tik gimtu
Aš labai norėjau, kad gimtų gegužės mėnesį (šilta, kvepia sodai, daug saulytės ir vitamino D, nereikia nešioti pilvo per karščius ir panašūs pliusai), bet kai jau kelintą mėnesį nepavyksta, tai su kiekviena diena tas, kas buvo svarbu planavimo pradžioje, blėsta. Jau dabar atrodo, kad tik pavyktų prisišaukti sveiką ir mielą savo vaikutį  , ir nesvarbu koks metų laikas...
Ech aš ir visada svajojau leliuko gegužiuko  ir jau buvo nuplanuotas gegužei, bet gimė anksčiau ir visai nesigailiu, kovo gale pagimdžiau, kol grįžom iš ligoninės, jau buvo beveik šiltą.
tastyte
2007 10 29, 16:37
Mano nuomone geriausia gimgyti pavasari - vasara, bet kaip nestumas ziema? Visokios ligos puola?
|
|