Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kūdikių tyrelės/košelės
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio iki 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Slapux
Sveikos, mamytes, noreciau paklaust jusu kokiu firmu tyreles, koseles ir sultytes savo vaikuciams duodate. Priaugome ta amziu, kai pienukas nebesotus. Gydytoja siulo maitinti "Hipp" produktais. O gal kitu firmu - "Nestle", Semper" - irgi geri? Aisku noriu, kad mazyle valgytu tik ypac kokybiska maista. Ar kokybiska tik tai kas brangu?
sigitulka
Aš saviškiui duodavau Hipp pieno mišinuką. Prieš tai išbandėm ir kitų, bet šis labiausiai jam tiko.
Kiek žinau, geriausia duoti tokį mišinuką, kuris yra suskirstytas pagal amžių, t.y. vaikui augant duodamas sotesnis mišinukas, pvz. Hipp1, Hipp2 ir t.t. Mano nuomone, Tutteli mišinukas yra nekoks, nes tą patį mišinuką galima duoti nuo gimimo iki 12 mėn. Kažkaip nelogiška, juk kūdikiui augant, jo poreikiai irgi auga.
Dar neblogi, kiek žinau, yra Aptamil ir Milupos pieno mišinukai. Milupos košeles maniškis mielai kirsdavo essen.gif . Nelabai patiko tik Nestle košelės - jos labiau primindavo blynų tešlą, o Milupos kažkokios puresnės būdavo.
Na, o apie kitų firmų maistelį nežinau, nes neduodavau. Girdėjau, kad Semper produktai neblogi.
Slapux
Misinuko mes jauciu taip ir liksim neragavusios-uzaugsim su mamytes pienuku. Tik va koseliu, tyreliu naminiu nenori visai valgyt, tai ir stoviniuoju po pusvalandi prie parduotuviu lentynu nezinodama ka nupirkt...
sigitulka
Tiesa, tyreles maniškis tik Hipp valgydavo. Nelabai patiko Nestle tyrelės. Na, bet, aišku, vaikučių skonis gali skirtis.
happy
Bandem Hipp ir Nestle tyreles, tai Nestle is vis nevalge o
Hipp kapoja, net ausys linksta thumbup.gif
AIRA
Mes irgi naminio maisto nevalgom, deja. Perku Hipp tyreles, darzovienes, koses kai kurias, bet labiausiai tai valgo Milupos ryziu-kukuruzu kose ir Hippo "labos nakties" koseles. Dar karta buvau nupirkus Semper mango tyrele, oi kaip valge tongue.gif Tik sios tyreles brangokos.
Loreli
As issirinkau Hipp, nes maziausiai visokiu kudikiams nereikalingu priedu, Pvz Nestle labai skanios ten vaniles ir t.t. yra. Semper tyreles labai daug visokiu prieskoniu-pipirai ir pan. o juk sakoma kad kudikiam viso to negalima. Keista.
Tik Hippo man labai neskani darzovies su grietinele, nors maniske valgo viska ka duosi tongue.gif
Slapux
O kazi kaip tos "Top Top" ir "Mazas" tyreles? Ten tai isvis jokiu priedu lyg ir nera, bent jau etiketej. Tik kazi kodel tada jos daug pigesnes? Ar duodat siu firmu? Arba tos nebrangios rusiskos (berods) koseles "Bebi"? Man kazkaip tos pigios nepatikimai atrodo...
AIRA
As duodu ir Top-Top ir Mazas tyreles. Nemanau, kad jos prastesnes, o tiesiog daznai permoki uz firmos varda. Bebi pigesnes, nes jos slovenu gamybos, o va suomiski, vokiski gaminiai brangesni.
sigitulka
Bebi košelės labai saldžios, visokių saldėsių, prieskonių pridėta. Viena karta buvau nupirkusi, bet maniškis nevalgė. Labai skanios jam Milupos avižinė ir ryžių košelės (be jokių saldiklių, kiek žinau) -jas dažniausiai ir duodavau, o vėliau Milupos 7 grudų košelę duodavau.
Slapux
Siryt pavaisinau savo maziuke "Mazas" melyniu tyrele. Nedaug jos suvalge. Bet po keliu valandu kaktyte "pasipuose" mazais spuogiukais. Maziuke jautri - kaip cia pasakius - chemikalams, nesvariems produktams. O nuo Hipp net ir didesnio kiekio melyniu tyreles - absoliuciai nieko. Tad ko gero skirtumas kokybej vistik yra...
Voriuke
QUOTE (Ramunne @ 2004 11 21, 21:30)
Mes irgi naminio maisto nevalgom, deja. Perku Hipp tyreles, darzovienes, koses kai kurias, bet labiausiai tai valgo Milupos ryziu-kukuruzu kose ir Hippo "labos nakties" koseles. Dar karta buvau nupirkus Semper mango tyrele, oi kaip valge tongue.gif Tik sios tyreles brangokos.

Ramunne, o kur perki Milupa koses? As kazkodel butent Milupos nemaciau prekybos centruose cool.gif
*Džela*
Dazniausiai mazyliai "nebevalgo" naminiu koseliu, nes paragauja parduotuviniu, o jose yra prideta daug druskos ir prieskoniu. Taigi po tokio stipraus skonio- sunku vel grizti prie svelnaus naminio maisto. Mano nuomone visos parduotuvines tyreles yra labai labai prastos lyginant su tuo ka pati mama gali isvirti namuose. Juk ten ir mesos neperdaugiausiai ir darzoves neaisku is kur ir prieskoniu mazam vaikeliui-tikrai per daug.
Tai yra mano asmenine nuomone, bet dar ir iki dabar visas koses dukrytei verdu pati, vietoj tyreliu- trinu vaisius ir maisau su kefyru arba rugpieniu, o sultis spaudziu is svieziu is kaimo atveztu vaisiu ir darzoviu.
sigitulka
QUOTE (Voriuke @ 2004 11 23, 19:37)
Ramunne, o kur perki Milupa koses? As kazkodel butent Milupos nemaciau prekybos centruose cool.gif

Jų kiekvienoj Maximoj ir IKI tikrai yra.
Zise
Yra nebloga Semper slyvu tyrele. Ji yra is dziovintu slyvu ir be cukraus. Kitose slyvu tyrese buna prideta ir obuoliu, pvz. maniskei nuo ju zandai tuoj uzrausta - netoleruoja obuoliu. Nestle nebloga darzoviene - zirneliai su morkom. Nestle koses man irgi nelabai - ziauriai saldu. Pripras taip sladziai valgyt - "rimto" maisto neikisi. Milupos koses geros, nes be priedu - galima sumaisyt su vaisiu ar darzoviu tyre. O siaip tai as namie verdu - cukinija su bulvems, arba moliugas.
linksmutis
mes iki kokiu 8 men naudojom Hipp vaisiu tyreles, nes darzovienes viriau pati ir mazyliui jos labai patiko. likau patenkinta Hipiu. Nestles ir kitos truputi rugstokos. Paskui nupirkau Mazas, tas mielai valge, bet mano asmenine nuomone, Mazas del to pigesnes, nes pasiziurejus i etikete ten labai daug procentu obuoliu apie 70%, o kita dalis abrikosu, persiku ir kt.
dar ir dabar suvalgom pirktiniu tyreliu, bet daugiausia gaminu namie, su mikseriu suplaku obuoli, banana, jei turiu ir kitokiu vaisiu, ipilu truputi Hipp sulciu ir.......tyrele niekuo nesiskirianti nuo pirktines. Valgom net ausys kruta.
Jūra_
Kokios firmos maisteliu (tyrelės, košelės ir etc.) maitinate savo kūdikį ir kodėl? Hipp, Semper, Nestle, Milupa?..
Privalumai ir trūkumai.
Kokias konkrečiai tyreles ir košeles labiausiai mėgsta jūsų kūdikiai?
VilmaM
Mano 2.gif dabar 5 men. ir 3 sav. Mes tik pries 3 savaites pradejom ragauti kosytes, tai dar nespejom daug skoniu isragauti. Siuo metu darau koses pati ir labiausiai ji megsta bulviu+cukinija+brokoliai. Labai skaniai valgo thumbup.gif O apie pirktines dar neturiu nuomones, manau vis tike geriau yra savos gamybos.
Ilonuska
Mes išbandeme ir HIPP,NESTLE, MAŽA, HUMANA ir atrodo BEBBI(ant pakelio pavaizduotas vaiko veidas). essen.gif

Nuo HIPP- alergines reakcijos , NESTLE(tyreles)- nevalgo, BEBBI - nevalgo taip pat.

Taigi apsistojame ties firmos SEMPER- valgo su didžiuliu noru. Šios firmos perkame darzovių tyreles, tyreles su mesa ar zuvimi. thumbup.gif

Firmos MAŽAS - perkame vaisių sulčius ir tyreles. thumbup.gif

Firmos NESTLE,HUMANA - kruopų košes. thumbup.gif

Pradejau pirkti daržovių tyreles del to, kad iš pat pradžiu reikia tik ragauti duoti, ir buvau kelis kartus pagaminusi- tai viska išspjove. Košes - labai greitai daroma, o antra, pvz, NESTLE - yra duotas receptas kuri reikia ruošti pirma karta paragavimui.

Dabartinių metu, jau tik retkarčiais perku SEMPER daržovių košes, jeigu nespečiau pagaminti ar pritrūktu produktų ir vaisių tyres , nes dabar vaisių nera, kurių galima duoti paskanauti.
*valdonė*
Mano vaikutis kuo puikausiai valgo firmos HIPP produkciją clap_1.gif
Jurgana
Kruopos - MILUPA, sultys, košelės, tyrelės - HIPP smile.gif
Agotukas
O mano mazge su malonumu sveicia 'Mazo' vaisines tyreles essen.gif .
Bent jau vaisiu tyreles nepatiko nei Hippo, nei Nestle. Kazkaip vaisiu mazoka pasirode, daugiau karakmolo unsure.gif :
Neseniai nusipirkau lietuviska "Puikio" kose, kaip raso, kruopyciu misini nuo 6 men. amziaus. Ar bandet kas nors? Ar valgo?
Dew drop
Mes kazkaip pradejom ir toliau valgom Hipp produktus: darzoviu, vaisiu ir mesiskas tyreles, sultis, misinuka. Viskas gerai, skanu, jokiu alergiju. Tik koses verdu ant savo pieno ir pertrinu mikseriu, Hipp'o koses nevalge.
Armana
Maniškiui nepatiko pirktinės košytės. Beje, ir man jos pasirodė labai jau nenatūralios. Sūnelis pradėjo valgyti košytes labai anksti, o dabar man net nekyla minčių jam pirkti kokias nors košeles. smile.gif
Ledo karalienė
( Maniske vaikisku kosiu visai nevalgo - jokiu. Bandau duoti Nordik dribsnius: avizinius,miezinius, grikiu - siek tiek suvalgo. Kitas maistelis tik namu gamybos, nepripazystam jokiu pagamitu tyreliu. Kartais suvalgo Semper mangu tyre.)
Slapux
Mes user posted image hipa. Dar semper mesytes ir milupos kruopytes. Naminio maisto schmoll.gif
Arinva
misinelis - aptamil, kruopu kosytes - nordic dribsniai, darzoviene - namie gaminta dar valgo hippo su kalakutiena ar su vistiena su versiena schmoll.gif ir siaip maniskis morku nelabai schmoll.gif o hippe ju gausu,o vaisines tai bandem visokias ir hippo ir semper ir mazas ir top top na valgo visas nesikuklina
Naujoke25
QUOTE(Agotukas @ 2004 12 25, 17:42)
O mano mazge  su malonumu sveicia 'Mazo'  vaisines tyreles essen.gif .
Neseniai nusipirkau lietuviska "Puikio" kose, kaip raso, kruopyciu misini nuo 6 men. amziaus. Ar bandet kas nors? Ar valgo?
*

Buvau ir aš nupirkus puikio koses, isviriau, paragavau, man baisiai nepatiko tokia springi, vaikui net nedaviau. Misinuku negerem, uzteko mamos pienuko, tik va koses su misiniu ruosiu dazniausiai su nestle, patiko ir hipp skonis, tik hippo misinelis prastai tirpsta, man sunkiau paruosti ir samtelis ten labai didelis, keli kartai ir baigiasi pakuote, o nestles samtukas dukart mazesnis ir miltukai puikiai tirpsta, iberei ismaisei ir viskas, mazesniam ruosdavau su bebi misinuku irgi labai patiko, kaip kosem gerai, o va gerti kaip pienuka, tai bebi manau per prastas kudikiui. Similac irgi kosem ruosti nepatiko. Sultis duodu tik hipp, bet ne visu rusiu patinka, morku visai negere, obuoliu-abrikosu buvo per rugscios. Mazas tyrele perku tik obuoliu-braskiu, melyniu rugstoka, vysniu irgi per rugsti, hame labai prastos su modifikuotu krakmolu, nestles vaisiu tyreles irgi nepatiko man, daugiausia hipp vaisines duodu, kiek leidzia kisene. O vat koses daugiausia perku bebi, nors ir saldzios bet mums patinka, nestles koseles per saldzios ir labai gumuliuotos gaunasi labai jau nekokios, milupos labai geros koses, bet grikiu nepastebejau milupos ar buna, vakar pirkau semper avizu kose su obuoliu gabaliukais, galvojau nesaldi-nevalgys, bet valge mielai. Darzoves su mesa gaminam patys.
AIRA
QUOTE(Voriuke @ 2004 11 23, 19:37)
Ramunne, o kur perki Milupa koses? As kazkodel butent Milupos nemaciau prekybos centruose  cool.gif
*

As perku Hyper Maximoje smile.gif
Arnika
QUOTE(NRima @ 2004 11 22, 08:46)
Tik Hippo man labai neskani darzovies su grietinele, nors maniske valgo viska ka duosi tongue.gif
*

Tas pats variantas, vienintelis maistas, kurio nevalgė biggrin.gif. Na net ašaros ištryško kai paragavau - taip šlykštu cry.gif
drieziukas
Maniske, tai is tyreliu labiausiai megsta Mazas - sodo gerybes thumbup.gif . Truputi rugstoka, bet visai nealergizuoja ir viduriu neskystina(kas mums labai aktualu).
Kosiu pirktiniu labai nemegsta, valgo tik namuose virtas. Patinka, tik Nestle kur su avietem, bet padaryta su vandeniu. Tai sita kerta, kiek tik duodi. Bet stengiuosi nepiktnaudziauti,(nebent bunam sveciuose, tai labai patogu) nes labai jau ji sintetine...
marsiukė
Mano mažė valgo Hipp'o daržovienes, įvairias vaisines tyreles, bet va tų įvairių košių su mėsyte - nė kaip.Kai tik pajaučia jų skonį, tuoj spjauna lauk ir suka burnytę į šoną.Na, o kruopas valgom Nordik,labai patinka, šveičia, tik spėk duot smile.gif
Iracka
O mes taip megom Milupos avizu dribsnius. O jie kazkur is priekybos dingo cry.gif Jau pora savaiciu negalim savo megstamiausios koses rast doh.gif doh.gif doh.gif
Tuki
QUOTE(Iracka @ 2005 01 29, 23:37)
O mes taip megom Milupos avizu dribsnius. O jie kazkur is priekybos dingo  cry.gif  Jau pora savaiciu negalim savo megstamiausios koses rast  doh.gif  doh.gif  doh.gif
*

Mes irgi jų ieškojom,bet....Tai dabar verdu paprastus aviž.dribsnius sumaltus per kavamalę ir pratrintus per sietelį.Valgo tik taip. thumbup.gif
taja:)
Tai tu džiaukis, mes tik Hipus valgom tai tėtis jau greit cry.gif . Galim paaiškinti kodėl pusryčiai košė - maždaug 2 litai, pietums - 3,60 , vakarienei vaisinė tyrelė irgi maždaug 2-3 lt, o dar sausainiukai, pampersai, sultys, arbatėlės. Vienu apie 12 Lt į dieną doh.gif O pas mus tai dar brolis yra viską x2 ir sumelė gaunasi blink.gif . Pabandyk padaugint iš 30 dienų. Vienu žodžiu tėvai graužia O (čia bandžiau baronką pavaizduot) tongue.gif Bet užtat dvi lialias turim wub.gif

dar pamiršau mišinuką parašyti 2 pakeliai į savaitę doh.gif
Tuki
QUOTE(alina @ 2005 02 02, 18:05)
Tai tu džiaukis, mes tik Hipus valgom tai tėtis jau greit cry.gif . Galim paaiškinti kodėl pusryčiai košė - maždaug 2 litai, pietums - 3,60 , vakarienei vaisinė tyrelė irgi maždaug 2-3 lt, o dar sausainiukai, pampersai, sultys, arbatėlės. Vienu apie 12 Lt į dieną  doh.gif  O pas mus tai dar brolis yra viską x2 ir sumelė gaunasi blink.gif . Pabandyk padaugint iš 30 dienų. Vienu žodžiu tėvai graužia O (čia bandžiau baronką pavaizduot) tongue.gif  Bet užtat dvi lialias turim wub.gif

dar pamiršau mišinuką parašyti 2 pakeliai į savaitę doh.gif
*

Aš ir džiaugiuos, bet kartais taip pavargsti,kad neturi jėgų ir laiko ruošt.Mišinio mums irgi didelio poko (900g) Aptamil 2 - 32Lt. mažai. doh.gif Svarbiausia,kad sveikas augtų. smile.gif
-Lilė-
Mano Justinai 8 mėn. ir geriausiai valgomos yra Milupos košytes, dar labai mėgsta visas vaisines tyreles : Semper, Hipp, Top Top.
Iš naminio maisto beveik viskas tinka, daržovių sriubytės, bulvių košė su morkomis ir pienu, mėsytė, žuvytė. Geriam arbatėlę, sultys ir karvės pienuka smile.gif
vuili
Mano dukrai 9,5 men.Valgo Milupos koses,Bebi(pieniska ryziu labai skani),Hipp.Kartais vetdu pati Nordic koses.Is darzoviu tai perkam tik Hipp,kitu nevalgo.Bandziau virt pati,tai negalejau i burna vaikui ikist.Jau priprato prie pirktiniu.
oliushka
Mano mažiai 1 metai ir mėnuo, bet ji iki šiol labiausiai mėgsta mano pienuką. Na bet kokius 4 kartus į dieną stengiuos, kad gautų ir kito maisto, bent truputi, kad manęs sąžinė negraužtų. Taigi pusryčiams valgom, truputi vėliau krupų košę. Perku Milupos avižų, ryžių-kukuruzų, 5 grudų bei Hipp grikių, nes Milupos nėra. Anksčiau mėlai valgydavo, o dabar paskutinėm dienom kažkaip krupų atsisako. Pietums valgo mano gaminta maistą su mėsa(košelė arba kotletukus), patinka kalakutiena, vištiena, na ir veršiena nieko. Suvalgo nedaug, bet vis geriau negu nieko. Mėsyte užsigeriam Hipp raudonų vaisių sultymis, šie labiausiai patinka, geria nedaug tai buteliuko mum užtenka 3 dienom. Taip pat perku Hipp vaisių tyreles. Na ir mėgsta bananų jogurtą - Gefilus KIDIUS. Dar, jei pamato, kad kas nors geria, tai ir ji užsimano kefiro DVARO. O šiaip tai mėlai valgytų visą dieną mano pienuką smile.gif
DODAITE
Mes tai valgom Mažas tyreles, bet ir tai ne visas :tik mėlynių ir bananines. Kažkaip kitų nepripažįstam. Bet skaniausiai valgo HAME tyreles, jos labai saldžios. Tai maniškiui tinka. Visai nevalgėm dar nei karto daržovinių tyrelių, kažkaip neprisireikė -visada valgom mamytės paruoštą daržovienę. Tiesa, nepirkau pati tų daržovinių košelių, nes beveik į visų sudėtį įeidavo morkos, o mus nuo jų berdavo. cry.gif
s.saulute
mes tai valgom visokia hipp produkcija, kazkaip jai patiko ir tiko tai ir nekeiciu, aisku darzoviene stengiuosi virti pati, bet vaisiu tyreles ar grudu koses tai valgom hipp, taip pat ir misinuka.gal todel kad apie ju produkcija daug skaiciau smile.gif g.gif
Merlote
QUOTE(*Džela* @ 2004 11 23, 21:38)
Dazniausiai mazyliai "nebevalgo" naminiu koseliu, nes paragauja parduotuviniu, o jose yra prideta daug druskos ir prieskoniu. Taigi po tokio stipraus skonio- sunku vel grizti prie svelnaus naminio maisto. Mano nuomone visos parduotuvines tyreles yra labai labai prastos lyginant su tuo ka pati mama gali isvirti namuose. Juk ten ir mesos neperdaugiausiai ir darzoves neaisku is kur ir prieskoniu mazam vaikeliui-tikrai per daug.
Tai yra mano asmenine nuomone, bet dar ir iki dabar visas koses dukrytei verdu pati, vietoj tyreliu- trinu vaisius ir maisau su kefyru arba rugpieniu, o sultis spaudziu is svieziu is kaimo atveztu vaisiu ir darzoviu.
*

mano nuomone nera pirktine produkcija tokia bloga. Kiek pirkau Hipp, tai jokiu prieskoniu kolkas ten neaptikom, juolab DAUG. Ir skonis ten labai svelnus, tyrele skaniai kvepia, nesintetine ir skani. O vat is parduotuves darzoviu savo vaikui pirkti ash nesiryztu. nebent is ekologisku, bet pasirinkimas nekoks... o ir viskas ankstyva pavasari ten nekaip atrodo. Kitas reikalas, kai turi galimybe is savo darzo nusiskinti, ekologiskai uzsiauginti.
Butu idomu suzinoti kokios tyreles yra su daug druskos ir prieskoniu, gal Dzela galite mane nusviesti, kad per neapsiziurejima nenusipirkciau.
Indriuske
mano 2.gif valgo hipp misinelius ir hipp vaisiu ir darzoviu tyreles bandziau duoti mazas,bet ... schmoll.gif kose hipp irgi nepatiko kazkaip skaniau valgosi bebi. Sakiau pradesiu darzoviene pati gaminti,bet vis niekaip neprisiruosiu smile.gif
dianna
maniskis kol kas valgo tik vaisines tyreles-mazas arba hipp,neseniai bandem top top su varske-visai skanu essen.gif
Bretane
Mes valgom hipp košeles, taip pat labai patinka milupos, tik šios firmos produktų yra pirkti tik norfos prekybos centre verysad.gif
Jurgux
QUOTE(eglytek @ 2006 01 02, 16:12)
Mes valgom hipp košeles, taip pat labai patinka milupos, tik šios firmos produktų yra pirkti tik norfos prekybos centre verysad.gif
*

Tyreles mes perkam Hippo, grikiu kose irgi turim sios firmos, o ryziu pirkau Miluppos. Beja Milupa pirkau Maximoj g.gif Prie ryziu koses idedu vaisiu tyreles thumbup.gif
zeme
Maniškė valgo visų firmų tyreles. O mano gamintas valgo labai blogai - mykia, burnoje volioja, stena. Kiek suprantu jai neskanu. Vis dėlto manau, kad į pirktines yra kažko pridėta. Pvz. perku Hipp tyrelę morka su bulve, o spalva jos ryškiai orandžinė.Kai padarau pati tokią tyrelę, skonis ir spalva būna visai kitokie.
Digma
Mes dazniausiai vartojam Hipp ir Semper produkcija. Pabandom ir kitu firmu, ir maziui patinka viskas biggrin.gif As tik gal daugiau is ipratimo renkuosi Hipp ir Semper.
Kirke
QUOTE(zeme @ 2006 01 05, 10:22)
Vis dėlto manau, kad į pirktines yra kažko pridėta. Pvz. perku Hipp tyrelę morka su bulve, o spalva jos ryškiai orandžinė.Kai padarau pati tokią tyrelę, skonis ir spalva būna visai kitokie.
*

Aš irgi pakišu dukrai mėsišką Hipp tyrelę, jei būnam svečiuose arba esu baisiai užsiėmusi. Šiaip stengiuos virti pati, nors tas užima daug brangaus laiko....
Ir ta tyrelių spalva..... g.gif Mano morkos iš seilinukų ir drabužių išsiplauna, o nuo pirktinių net pavirinus lieka oranžinės dėmės...Nenatūraliai atrodo ir viskas. mirksiukas.gif
kameaa
QUOTE(Slapux @ 2004 11 22, 12:32)
O kazi kaip tos "Top Top" ir "Mazas" tyreles? Ten tai isvis jokiu priedu lyg ir nera, bent jau etiketej. Tik kazi kodel tada jos daug pigesnes? Ar duodat siu firmu? Arba tos nebrangios rusiskos (berods) koseles "Bebi"? Man kazkaip tos pigios nepatikimai atrodo...
*

as savo mazajai duodu bebi koseles, tai kapoja net ausys linksta, ypac javainiu su darzovemis. valgydavome labai gerai ir ryziu kosele is NESTLE, o naminiu koseliu ne labai megeja, gaila. mes labai pripazystame Hipp firmos tyreles, bet valgeme ir MAZAS tyreles.pigios, man atrodo todel, kad lietuviskos, bet uztai ekologiskos tyreles.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.