Norėčiau jūsų paklausti, gal kartais žinote kokie vaistai geriausiai tinka sustojus skrandžiui. Per šventes man labai dažnai sustoja skrandis, todėl norėčiau iš karto pasirūpinti atitinkamomis priemonėmis
geriausias vaistas-nepersivalgyt
Taip. Bet apetitas kyla bevalgant
Pries sedant prie gausaus sventinio stalo, reiktu isgerti fermentu, kad palengvinti virskinima. Seip tai yra toks naturalus vaistas OPALIS. as jo nebandziau, bet ziurejau laida, tai ji labai gyre. reiks nusipirkti pabandyti. jis padeda ne tik nuo persivalgymo atsiradusiems nemaloniems pojuciams, bet ir nuo pagriu
O man padeda mezym forte
Na čia kaip toj reklamoj... Oi prisivalgiau... Išgeriam vaistukų ir toliau ryjam... Graudu, bet reikia valdytis... Šiaip jau toks pastebėjimas... Kadangi čia krikščionys švenčia Kalėdas, tai yra toks priesakas religijoj "Nepersivalgyk". Liktais persivalgymas viena iš 7 didžiųkų nuodėmių ar panašiai...
mezym forte ( galima net dvi tabletes), o jei tai nepadeda - pangrol
mazym forte ir pangrolis geri vaistukai, bet man didesni ispudi daro Panzynorm forte N, nes ant bonkutes uzrasyta kokiu ir kiek vienetu yra kiekvieno fermento
Pats geriausias dalykas, kai skrandis streikuoja yra žolelių užpiltinė "Underberg".
Man padeda visada, tik nežinau ar Lietuvoje yra, mes kai važiuojame tai prisiperkame jo keletą dėžučių. www.underberg.de/index_main.php?lang=en&id=80&flash=true
Kai man sustoja skrandis aš išgeriu porą angliukų, ir geriau daug skysčių. Paprastai padeda
taip reikia gerti daug arbatos, angliuku ir mezym, man visada padeda, o siaip reikia nepersivalgyti
o man padeda sriubyte
Senovės romėnai, garsėję savo gausiom puotom, gerklę pakutendavo plunksnele... kelios minutės... hm... nepatogumų... ir vėl toliau prie stalo...
As irgi siulyciau Mezym Forte, tikrai gerai veikia. Nors aisku, kaip ir visos sako, geriau nepersivalgyti
Šaltas vanduo
man tai geriausiai padeda renie
renie yra nuo remens skausmo, o mes kalbam apie virskinimo germentus
QUOTE(leo11 @ 2006 12 28, 11:14) As irgi siulyciau Mezym Forte, tikrai gerai veikia. Nors aisku, kaip ir visos sako, geriau nepersivalgyti tikrai teisybe, mane, kaip bebutu keista, apie tai ispejo vaistineje geranoriska vaistininke. ir paciu laiku, nes as jau buvau "sedus" ant mezimo. kiekvienas persivalgymas pasibaigdavo rozinem tabletem, kiekvienas riebesnio maisto patiekalas, ar torto gabaliukas, taip pat. as jau turejau psichologine priklausomybe, nes kol neisgerdavau tabletes, jausdavausi "sunki", bet is karto palengvedavo, kai ja prarydavau. juokingiausia, kad viena karta nusipirkau tu baltu mezim-forte, daug stipresniu ir jas sumaisiau su tabletemis nuo persalimo, kurios man irgi "padejo" nuo persivalgymo - ryte pabudau liekna ir laiminga, o tada pastebejau, kad geriu ne mezim'a jau visa savaite
mezym forte yra tas pats, kas pankratinas, o pastarasis siek tiek gadina kepenis. Man tai pats efektyviausias virskinimui yra METOKLOPRAMID
QUOTE(Dal70 @ 2006 12 20, 12:12) sUTINKU 100%JIS MAN T.P. LABAI PADEDA,JEI YRA SVECIU IR KAZKAM SUSTOJA SKRANDIS,ISKART PADEDA,PER KELIAS MINUTES NUSLENKA VISKAS ZEMYN...Dar panasus yra Jubilaums aqavitas,veikia panasiai.
man pries pora dienu buvo skrandis stipriai sustojes, jausmas lyg akmuo didziulis butu. tai siunciau drauga i vaistine. jis nupasakojo vaistininkei kas ir kaip, o ji pasiule raniberl. siaip jis lyg ir nuo rugsties, bet kazkodel padejo. dar dave tokiu vaistuku zoleliu pagrindu "digestive aid tablets", bet cia gal labiau profilaktikai. man dar padeda tokiu atveju mineralinis su burbuliukais arba vandens stikline ir masaziukas pilvukui
Geriausias vaistas skrandziui sustojus man yra gazuotas mineralinis vanduo
geriu Mezym, tai elementariausias virskinimo fermentas. O geriausia neryti tiek, kad skrandis sustotu
as taip pat us nepersivalgyma,bet jei jau taip nutiko,tai pirmiausia mineralinis ir truputi pajudeti,nesedeti ar neguleti vietoje.o jei ir tai nepadeda ,tai MEZIMFORTE
Geriausias vaistas-VALGYTI PROTO RIBOSE
o man labiau už Mezymą padėjo Gastroval.
Nors pritariu merginoms, kurios pataria nepersivalgyt. Bet kuri gi iš mūsų be nuodemės
reikia pasokineti, pajudeti, kad skrandi sujudinti. o siaip mezym ir gazuotas mineralinis.
Man tai labiausiai patinka homeopatiniai- GASTROCYNEZINE
As tai Pangrol isgeriu, vietoj to, kad kelias mezym forte gert.
Jau laaabai retai tokie dalykai būna, tai mezymas padeda
Kol kas mažai būna, kad persivalgyčiau
Man geriausi yra Maalox
Bitnerio balzamo 1-2 saukstus kelis kartus per diena (jei jau sutrikes virskinimas)
arba Gastrosinesin homeopatines ciulpiamos tabletytes po 1 tris kartus per diena patikrinta!
1. Mezim FORTE.
2. Spanguolių uogos ir jų sultys - skatina medžiagų apytaką. 3. Didysis debesylas (Inula helenium) - skatina medžiagų apykaitą, ypač sumažėjus skrandžio sulčių rūgštingumui, gerina virškinimą, skatina šlapimo, prakaito išsiskyrimą, mažina viduriavimą. 4. GASTROVAL
Mezym forte labai gyre ir anyta,jos draugas dirba kazkuo,net nepamenu kaip vadinasi,bet zodziu,tiria ivairiu vaistu veiksminguma,kenksminguma,tai labai rekomendavo mezym forte kaip efektyvia ir nekenksminga priemone, minejo,kad kolkas pati geriausia jauciant sunkuma,persivalgius ir t.t.
Labai geras vaistas- pakramtyti apiniu spurga.Veikia geriau nei Mezim forte,tik jau baisiai kartu.
Aš tai visą laik sustojus skrandžiui mezym forte geriu, anksčiau buvo tokių tablečių gastroval (ligtais taip vadinos). dabar neberabdu jų pirkt, bet padėdavo.
Nepersivalgau daznai
Savo nuostabai karta isgirdau patarima sustojus skrandziui isgerti Coca-Cola. Mano nuostabai tikrai padejo
as irgi ''gydausi'' cola. pramusa greiciau nei vaistai. o sunegalavus skrandziui ir pilvui - cola+surios lazdeles.
angliukas
aloe-vera sultys Pusė stiklinės drungnos pelynų arbatos. Jei manote, kad žinote, ką reiškia žodis "kartus", negėrę pelynų, tai klystate. Bet labai padeda.
Kaskart po maisto sukramtau fermento Papajos
Dauguma rasote, kad reikia nepersivalgyti, bet man keli baisiai nelaimingi kartai buvo nuo prastai iskepusiu mesainiu.. br.... taip kad ne visada bloga buna nuo 'kiekybes', o buna ir nuo 'nekokybes'
Jei jau daugiau pavalgau, ir jauciu sunkuma, pirmiausia geriu Borjomi - isimylejau si vandeni! O siaip taip pat mezymas, angliukas, salaviju-ramuneliu arbata..... gerai kad reti tokie atvejai. |