Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pasas
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Konsultacijos šeimos ir darbo teisės klausimais
Fėja-Būrėja
Laba diena , susiduriau su labai keblia situacija ,gal galite kuo patarti?
Sūnui (14 metų) skubiai reikia paso (konkursas užsienyje). Sūnaus gimimo liudijime tėvo grafa tuščia, nes mes nei kartu gyvenome, nei buvome susituokę. Kitaip sakant nei auklėjime, nei auginime nedalyvavo, finansiskai nerėmė ir išvis net noro pamatyti nepareiškė. Vaikas užregistruotas mano pavarde, gyvenamoji vieta deklaruota kartu su manimi.
Jūs panašiu klausimus atsakėte taip:
QUOTE(Gedmantas Gedminas @ 2007 03 08, 09:41)
Jums reikia kreiptis su ieškiniu į teismą prašant nustatyti tėvystę, priteisti lėšas vaikui išlaikyti, bei nusistatyti vaiko gyvenamą vietą su Jumis. Teismui reikės pateikti duomenis apie "galimą" tėvą, jo gyvenamą vietą, turtinę padėtį ( pajamas, darbovietę).
*

Nežinau kokio asmens teismas ieškos ir ar išvis ieškos, jei aš žinau tik vardą, pavardę ir gimimo metus.
Kitas klausimas: išvažiuojant už Lietuvos ribų reikia abiejų tėvų sutikimo. O tai kaip mano atveju?
Esu visiškai pasimetus.
Kur man kreitis? Kokių dokumentų reikia? Be to pasą reikia pasidaryti per mėnesį.
Gedmantas Gedminas
Vaiko vykimo į užsienį taikyklės
http://www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpaieska.s...c_l?p_id=217102
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.