Sveiki būsimi ir esami tėveliai.Esmė tokia
QUOTE(666 @ 2007 04 17, 14:25) Sveiki būsimi ir esami tėveliai.Esmė tokia Ale kokia sudetinga situacija....Tikriausiai tau labai skaudu,kai galvoje vien tokios mintys snibzda
Na nežynau aš jau tokiu vyru nepasitikėčiau nes mintis vis kirba ar ilgam ir t.t.t.t
Gal gali ir dėl vaikų
Ar nepanasu i muilo opera? Gal geriau vadovautis sveiku protu?
Ir aplamai, tie begiojimai ir ieskojimai kazko.. Nu koks tolkas laikyti "seima" jeigu tos seimos nera, jeigu nesuses visi prie sriubos puodo, ir sekmadieni kur nors verandoje nepliauks nieku iki pietu? Jeigu is ryto atsikelus vienoje lovoje nebus smagu, o vakare nebus silta kartu i ta lova griuti? Jeigu "as ir tu" liks tik pareiga vienas kitam, bet ne noras ir poreikis kitam padaryti viska ka gali geriausio? Kokia tada prasme gyventi kartu? Vaikai to nepajaus? Ar neverciate busimu vaiku seimu tokiomis pat invalidemis ir tusciomis? Juk jie matys seimos modeli toki kokiame gyvenate jus, ir supras kad taip tiesiog yra.. Vyras veda, padaro vaikus, o paskui myli kita, bet gyvena kartu ir saltai. Tai bus jiems normalu nes taip gyveno ju tevai. Visada sakiau "visi mes turime po pasiteisinima", bet si karta kvailas pasiteisinimas. IMHO QUOTE(Tetis2005 @ 2007 04 17, 22:56) Ar nepanasu i muilo opera? Gal geriau vadovautis sveiku protu? .. Vyras veda, padaro vaikus, o paskui myli kita, bet gyvena kartu ir saltai. Tai bus jiems normalu nes taip gyveno ju tevai. Visada sakiau "visi mes turime po pasiteisinima", bet si karta kvailas pasiteisinimas. IMHO jo c ia situacija nesamoninga...mano mama gyveno su tevu nors mes trys vaikai augom ir visa laika kiek jau sugebu atsiminti, karts nuo karto girdedavau mama kalbant ir gasdinant kad issiskirs su tevu ir aisku mes nematydavom ju meiliai susikibusiu ar besibuciuojanciu ir mes patys augome taip kad nepamenu ar kada nors tevai mum sake kad jie mus myli - nu taip tiesiogiai - as tave myliu, tie jausmai buvo nutylimi taip kad gyventi del vaiku ir vesti saltaji kara tikrai neverta, koks tikslas, vuras vistiek naktim sapnuos kad yra su kita, o zmona visada jaus kazkokia duobe ttarp ju abieju nera nei prasmes nei tikslo tetis myli vaikus, myles ir po skyrybu QUOTE(666 @ 2007 04 17, 15:25) Sveiki būsimi ir esami tėveliai.Esmė tokia As esu tos nuomones jeigu tevams nepasiseke , tai del to neturi kenteti vaikai Ir jeigu pati butum gera motina nestatytum barjeru vaikams susitikineti su tevu As suprantu, kad siuo metu tau yra labai skaudu del partnerio isdavystes Sekmes
O aš manu reikia pabandyti gyuventi kartu. Jei jau vyras nusprendė likti, tai dar yra daug vilties, kad situacija pasitaisys. P ir meilė kartais grįžta. Sakau iš patirties. Buvo preriodas, kai drapstėm viens kitą purvais ir aš jau norėjau ją su vaiku palikt. Paskui pagailo mažiaus ir likau. Dabar situacija radikaliai pasikeitė. Meilė grįžo, atsirado ir antras meilės vaisius. Jei ne amžinas pinigų stygius sakyčiau gyvenam gražiai ir laimingai.
QUOTE(666 @ 2007 04 17, 16:25) Sveiki būsimi ir esami tėveliai.Esmė tokia manau tikrai verta dar kartą bandyti, nu sukvailiojo diedas, tai jau dabat trach babach ir skirtis tokia tai mano nuomonė Sėkmės tau, ir jei vyras geras buvo iki visos šitos nesąmonės, linkiu, kad grįžtu ramybė į šeimą QUOTE(Bremen @ 2007 04 18, 10:28) .O ne gyventi iki paskutiniu ir poto vienas kita drabsyti purvais ,nuteikineti vaikus vienas pries kita ir ........ o kodel manai, kad tie patys du protingi ir suauge zmones susitare gyventi kartu butinai turi drabstyti vienas kita purvais ir nuteikineti vaikus. Tai lygiai taip pat sekmingai vyksta tiek santuokoje, tiek issiskyrus - nepriklauso tai nuo seimynines padeties. QUOTE(Silvute @ 2007 04 18, 10:56) o kodel manai, kad tie patys du protingi ir suauge zmones susitare gyventi kartu butinai turi drabstyti vienas kita purvais ir nuteikineti vaikus. Tai lygiai taip pat sekmingai vyksta tiek santuokoje, tiek issiskyrus - nepriklauso tai nuo seimynines padeties. o aš pasakiau jei skiriamės abu vaikai lieka man,o visa kita gali pasiimti. cia temos autores sakinys
Labai pažįstama situacija. Tik mano šeimoje atvirkštinė.
Jei jau tavo vyras nusprendė likti šeimoje, vertink jo sprendimą. Reikės daug kantrybės ir pastangų, bet tikėk kad vyro jausmai tau gali grįžti ir daryk viską, kad taip ir būtų. Pasvarstykite kartu, kas buvo ne taip, kodėl tie jausmai užgeso, ir ką reikėtų keisti, kad taip nebenutiktų. QUOTE(Bremen @ 2007 04 18, 12:18) o aš pasakiau jei skiriamės abu vaikai lieka man,o visa kita gali pasiimti. cia temos autores sakinys o man visai naturali yra sitaucija - jeigu kada nors skirsiuos, tai vaikus imsiu sau. Ir labai abejoju ar kuris nors objektyvus teismas nuspres kitaip. Medinis kaip ir bande pradeti nagrineti tokia situacija, bet dauguma moteru jo nesuprato. QUOTE(666 @ 2007 04 17, 16:25) Sveiki būsimi ir esami tėveliai.Esmė tokia manau jis nebutu likes jei nebutum taip kategoriskai pasakius kad vaikai liks tik su tavim. jei butum pasakius kad vaikus auginsim ir mylesim po lygiai jis visgi butu isejes.ir tikrai netikiu kad tarp jusu vel kazkada bus kazkas grazaus nes jis isimylejo kita o tai yrodymas kad tu jam nebeidomi ir niekeda daugiau tokia nebusi QUOTE(Mama liala @ 2007 04 18, 14:14) manau jis nebutu likes jei nebutum taip kategoriskai pasakius kad vaikai liks tik su tavim. jei butum pasakius kad vaikus auginsim ir mylesim po lygiai jis visgi butu isejes.ir tikrai netikiu kad tarp jusu vel kazkada bus kazkas grazaus nes jis isimylejo kita o tai yrodymas kad tu jam nebeidomi ir niekeda daugiau tokia nebusi Ai Ai kaip isimylejo taip ir praeis, mes daznai ir daug ka isimylim, ar ne merginos, tik gal mokam savo jausmus slept 666 o tu jam atverk akis, kad jis ne tik vaikus, bet ir tave myli, tik pamirso ta meile, isimyleti ir myleti tai juk du skirtingi dalykai, meile nepraeina per viena diena, ji niekur nedingsta, tik reikia ir vel ugnies iziebt. Sena meile nerudyja, o ta nauja - jei jie nebesusitikineja, tai greit uzsimirs, kai lauzo nekurstai jis uzgesta. QUOTE(Deganti @ 2007 04 18, 14:25) Ai Ai kaip isimylejo taip ir praeis, mes daznai ir daug ka isimylim, ar ne merginos, tik gal mokam savo jausmus slept 666 o tu jam atverk akis, kad jis ne tik vaikus, bet ir tave myli, tik pamirso ta meile, isimyleti ir myleti tai juk du skirtingi dalykai, meile nepraeina per viena diena, ji niekur nedingsta, tik reikia ir vel ugnies iziebt. Sena meile nerudyja, o ta nauja - jei jie nebesusitikineja, tai greit uzsimirs, kai lauzo nekurstai jis uzgesta. Nesutinku Del trecio atsiradimo manau yra abu kalti
Pirmiausia visiems labai dėkoju už nuomones ir patarimus.Ačiukas
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 04 17, 16:56) O tu pati noretai su vyru gyventi,jai zinotum,kad jis myli kita? Siaip abu turetut susesti ir rimtai pasikalbeti Mes kalbėjomės ir labai daug kartų ir rimtai ir juokaudami,žodžiu pokalbiai vyksta 3mėnesis.Šiuos 10 metų ir aš tokių siurprizų nesulaukiau ,bet pasirodo pirmas kartas visada būna.Maniškis irgi šeimos žmogus ir vaikus taip pat labai myli,tiesiog atsirado plyšys,atsirado kas jį užpildo.Žinau ir priežastis kodėl taip įvyko.
Ką reiškia vyras liko šeimoje dėl vaikų?...vaikai tik viena iš priežasčių...kitos,tai skyrybų rutina,turto dalybos,nusistovėjusio gyvenimo ir buities laužymas,ateities su nauja meile neapibrėžtumas,aplinkinių,giminių požiūris ir tt....na,kad palikt šeimą,reikia tikrai sutikt nerealią meilę...arba būt tokia natūra,kuriam jau nuo gimimo viskas dzin...
Šiuo atveju,nepaliko vyras šeimos...net sakai nuklydęs nebuvo(nors tai nelabai ir svarbu)...kokių kablių čia reikia dar ieškot?...Gyvenant kartu,oi būna tų duobių-pakilimų...pats mįslijau nekart palikt,ateina momentai,kai rodos gyvenimo draugė neišvaizdi,neįdomi,nepatraukli,kliūna kiekvienas žodis...žmona prisipažino,kad ir buvo momentų,kai būtų spjovus į bendrą gyvenimą,jei ne vaikai ir finansinė priklausomybė...ir kągi...praeina tos duobės...ateina kita banga...daba vėl myliu,neturiu artimesnio žmogaus,ir nemanau,kad galėčiau rast...pastebiu,kad ir ji laiminga... Išvada> jei jau vyras liko,nefantazuok,analizuok ankstesnes klaidas,daryk išvadas ir lauk naujo tarpusavio santykių etapo...arba aukštyn,arba žemyn... QUOTE(Grifas @ 2007 04 18, 11:47) O aš manu reikia pabandyti gyuventi kartu. Jei jau vyras nusprendė likti, tai dar yra daug vilties, kad situacija pasitaisys. P ir meilė kartais grįžta. Sakau iš patirties. Buvo preriodas, kai drapstėm viens kitą purvais ir aš jau norėjau ją su vaiku palikt. Paskui pagailo mažiaus ir likau. Dabar situacija radikaliai pasikeitė. Meilė grįžo, atsirado ir antras meilės vaisius. Jei ne amžinas pinigų stygius sakyčiau gyvenam gražiai ir laimingai. Vyras taip ir sako kad tai laikina,kad ta meilė praeis,o ir nėra taip kad jis manęs nekęstų,kaip pats sako kažką jaučiu ,bet ką ir pats nežino.Na purvais mes nesidrabstom ,tikiuos ir toliau taip sugebėsim.Papildyta: QUOTE(Vigilyte @ 2007 04 18, 11:53) nugi spėsi išsiskirti ir po metų, jei bus ne kas. Vistik 10 metų kartu šį tą reiškia, du vaikučiai irgi iš meilės manyčiau gimė, praeis jam "hormonų audros" ir susitvarkys gyvenimas. Jei kiekviena šeimyninė krizė baigtūsi skyrybomis ne kas būtų. O, kad vyras del vaikų kartui gyventų, tai utopija, jie tikrai nėras tokie kilnūs tie mūsų vyrai Vat ir man tą patį tėvai sako,išsiskirti visada spėsit,geriau pagyvenkit atskirai,o vaikučiai iš labai didelės meilės gimė ir labai laukiami,čia manau ne "harmonų audros" o paieškos to ko negavo iš manęs.Iliuzijų neturiu,bet man tai nieko nekeičia,o kažkada galvojau kitaip.Skyrybas siūliau aš,bet jis kategoriškai atsisako.Iki šitos nesamonės buvo pats geriausias deja,deja.....tokia tai mano nuomonė Sėkmės tau, ir jei vyras geras buvo iki visos šitos nesąmonės, linkiu, kad grįžtu ramybė į šeimą Papildyta: QUOTE(Bremen @ 2007 04 18, 12:18) o aš pasakiau jei skiriamės abu vaikai lieka man,o visa kita gali pasiimti. Na kalbėjomės apie tai jei išsiskirtume kas būtų, tai aš tik paprašiau ,jokiu būdu nešantažavau kad vaikus abu paliktų man ,nes jis norėtų sūnų pats auginticia temos autores sakinys Papildyta: QUOTE(Deganti @ 2007 04 18, 15:25) Ai Ai kaip isimylejo taip ir praeis, mes daznai ir daug ka isimylim, ar ne merginos, tik gal mokam savo jausmus slept Deganti pasakei mano anytos žodžius jam ji irgi tą patį pasakė,kad kaip atėjo taip ir praeis,bet lygiai taip pat ta meilė man praėjo kas tada?O aš manau ,kad jis galėtų,tik neaišku kaip ilgai.Žinai po tokų dalykų jaučiuos visiškai užgęsus labai jau daug uždegimo skysčio reikia kad ką nors įžiebti(nu aš čia žiauriai bet db taip jaučiuos).Ne jie nesusitikinėja,bet kaip sako o"kam pietų pertrauka"(toks anekdotas yra ,manau žinai)>Db jau aš niekuom netikiu ir nepasitikiu ir dėl nieko nesu garantuota666 o tu jam atverk akis, kad jis ne tik vaikus, bet ir tave myli, tik pamirso ta meile, isimyleti ir myleti tai juk du skirtingi dalykai, meile nepraeina per viena diena, ji niekur nedingsta, tik reikia ir vel ugnies iziebt. Sena meile nerudyja, o ta nauja - jei jie nebesusitikineja, tai greit uzsimirs, kai lauzo nekurstai jis uzgesta. Papildyta: QUOTE(Bremen @ 2007 04 18, 16:13) Nesutinku To ir neneigiu ir lb daug tame savo kaltės matauDel trecio atsiradimo manau yra abu kalti Papildyta: QUOTE(GalBut @ 2007 04 18, 17:28) Ką reiškia vyras liko šeimoje dėl vaikų?...vaikai tik viena iš priežasčių...kitos,tai skyrybų rutina,turto dalybos,nusistovėjusio gyvenimo ir buities laužymas,ateities su nauja meile neapibrėžtumas,aplinkinių,giminių požiūris ir tt....na,kad palikt šeimą,reikia tikrai sutikt nerealią meilę...arba būt tokia natūra,kuriam jau nuo gimimo viskas dzin... Ačiū lb geras pasisakymas ,žinai ir pas mus buvo tų pakilimų ir duobių,bet db toks jausmas kad neišlipsiu,įmetė ir dar žemėm apkasė(tiksliau šūdu)Šiuo atveju,nepaliko vyras šeimos...net sakai nuklydęs nebuvo(nors tai nelabai ir svarbu)...kokių kablių čia reikia dar ieškot?...Gyvenant kartu,oi būna tų duobių-pakilimų...pats mįslijau nekart palikt,ateina momentai,kai rodos gyvenimo draugė neišvaizdi,neįdomi,nepatraukli,kliūna kiekvienas žodis...žmona prisipažino,kad ir buvo momentų,kai būtų spjovus į bendrą gyvenimą,jei ne vaikai ir finansinė priklausomybė...ir kągi...praeina tos duobės...ateina kita banga...daba vėl myliu,neturiu artimesnio žmogaus,ir nemanau,kad galėčiau rast...pastebiu,kad ir ji laiminga... Išvada> jei jau vyras liko,nefantazuok,analizuok ankstesnes klaidas,daryk išvadas ir lauk naujo tarpusavio santykių etapo...arba aukštyn,arba žemyn...
Sekmes sprendziant problemas
QUOTE(666 @ 2007 04 18, 15:26) Šiuos 10 metų ir aš tokių siurprizų nesulaukiau ,bet pasirodo pirmas kartas visada būna.Maniškis irgi šeimos žmogus ir vaikus taip pat labai myli,tiesiog atsirado plyšys,atsirado kas jį užpildo.Žinau ir priežastis kodėl taip įvyko. 666 sakai zinai priezastis kodel taip ivyko....Nagi papasakok ir man QUOTE(Bremen @ 2007 04 18, 16:13) Nesutinku Del trecio atsiradimo manau yra abu kalti va cia tai tesinga nuomone.mes irgi 9 metus kartu ir apie isimylejima net nepagalvojau.tuo labiau kad abu manom kad meile ne tada kai uzpakalis uzsikuria o tada kai norisi grizt pas ta zmogu kai net pasipykti yra smagu kai smagu su tuo zmogum net indus plaut
mano galva
truputi pasikarsciavo vyrukas, praeis.... QUOTE(Bremen @ 2007 04 18, 17:57) Sekmes sprendziant problemas Taip,visus tuos metus juo visiškai pasitikėjau,o dabar tapau kažkokia paranojike ir nežinau kiek laiko turės praeit.Niekada nebuvau pavydi dabar pati savęs neatpažystu....Bandome bet man lb sunku,o bendraujame normaliai cvz žmonės.Papildyta: QUOTE(kristina-buziene @ 2007 04 18, 18:52) 666 sakai zinai priezastis kodel taip ivyko....Nagi papasakok ir man Oi žinai kristina labai daug pasakoti reikėtų pabandysiu trumpai.Aš avinas-o jie kaip žinai kvailai užsispyrę ir principingi vat tokia ir aš,kai susipykdavom aš galėdavau mėnesį nesikalbėti,Pvz.plaunu indus prieina apsikabina,pabučiuoja o aš jį veju nuo savęs mat manęs dar daug kitų darbų laukia,kai klausia ką padėt,aš atsakau nieko,kažkaip galvodavau ,kad pats žmogus turi susiprast o ne jam viską pirštu rodyti ir šiaip visokių kitokų dalykų.Kaip pagrindinę priežastį vyras išsakė tai mano nekalbėjimas,su tavim nepasikalbėsi,tau nepasiguosi ir t.t pvz važiuojam į Vilnių jis visą kelą kalba,o aš visą kelią linkčioju galva,nu žodžiu ką pasėjau tą db ir pjaunuPapildyta: QUOTE(elis @ 2007 04 19, 09:53) mano galva Na mano vyras sako ,kad praėjus 3mėn(tik maždaug viskas tęsiasi) jam jau db viskas atrodo kitaip,sako pamatysi kaip senatvėje susėdę juoksimės,tik kažin kaip jis juoktūs jei aš jam taip būčiau padariusi...truputi pasikarsciavo vyrukas, praeis.... QUOTE(666 @ 2007 04 19, 10:07) Taip,visus tuos metus juo visiškai pasitikėjau,o dabar tapau kažkokia paranojike ir nežinau kiek laiko turės praeit.Niekada nebuvau pavydi dabar pati savęs neatpažystu....Bandome bet man lb sunku,o bendraujame normaliai cvz žmonės. zinai666.siaip gan skeptiskai ziuriu i tokias situacijas, bet sikart tikrai tvirtai tikiu kad praeis siek tiek laiko ir viskas pasimirs. QUOTE(Mama liala @ 2007 04 19, 10:18) zinai666.siaip gan skeptiskai ziuriu i tokias situacijas, bet sikart tikrai tvirtai tikiu kad praeis siek tiek laiko ir viskas pasimirs. Tikuos kad tai praeis,tik nežinau iš kur imti tvirtybės .Ačiū už palaikymąQUOTE(666 @ 2007 04 19, 10:21) Aišku čia gal mane biškį akmenimis užmėtys po mano patarimo (o gal ir ne?), bet manau būtų lengviau, jei kuriam laikui pamirštum ambicijas, įžeistą savigarbą, tiesiog neužsiciklinti ant to, kaip tave nuskriaudė (su tuo kad skriauda ir įžeidimas dideli sutinku pilnai), bet negalvot apie savigarbą, yra didesnių vertybių. Man vis labiau atrodo, kad jis ne iš blogumo tai padarė (ir jau tikrai ne iš kažkokios mistinės meilės), o gal norėdamas pagąsdinti daugiau, maždaug kaip vaikas, kad atkreiptum į jį dėmesį o tylėjimas baisus dalykas ir šiaip, vyras nori išsaugoti šeimą, tas noras jau yra vertybė QUOTE(Vigilyte @ 2007 04 19, 10:56) Aišku čia gal mane biškį akmenimis užmėtys po mano patarimo (o gal ir ne?), bet manau būtų lengviau, jei kuriam laikui pamirštum ambicijas, įžeistą savigarbą, tiesiog neužsiciklinti ant to, kaip tave nuskriaudė (su tuo kad skriauda ir įžeidimas dideli sutinku pilnai), bet negalvot apie savigarbą, yra didesnių vertybių. Man vis labiau atrodo, kad jis ne iš blogumo tai padarė (ir jau tikrai ne iš kažkokios mistinės meilės), o gal norėdamas pagąsdinti daugiau, maždaug kaip vaikas, kad atkreiptum į jį dėmesį o tylėjimas baisus dalykas ir šiaip, vyras nori išsaugoti šeimą, tas noras jau yra vertybė Auksinės mintys QUOTE(Vigilyte @ 2007 04 19, 10:56) Aišku čia gal mane biškį akmenimis užmėtys po mano patarimo (o gal ir ne?), bet manau būtų lengviau, jei kuriam laikui pamirštum ambicijas, įžeistą savigarbą, tiesiog neužsiciklinti ant to, kaip tave nuskriaudė (su tuo kad skriauda ir įžeidimas dideli sutinku pilnai), bet negalvot apie savigarbą, yra didesnių vertybių. Man vis labiau atrodo, kad jis ne iš blogumo tai padarė (ir jau tikrai ne iš kažkokios mistinės meilės), o gal norėdamas pagąsdinti daugiau, maždaug kaip vaikas, kad atkreiptum į jį dėmesį Ačiū Vigilyte,net apsiverkiau,nervai visiškai pašliję.Žinai būna dienų,kai sau pasakau "viskas gyvenu gerai,viską pamirštu ir gyvenu" nu ir gyvenu tai kokias 2-3 dienas, o paskui kai kerta visokios mintys :kodėl,už ką ,aš jam taip nepadariau kai tada ir tada galėjau padaryti,suprantu kad negaliu taip galvoti,bet neišeina perlipti per save ir viskas ,gal dar per mažai laiko praėjo.O kad atkreipti dėmesį,gal...kaip jis sako "aš su ja galėjau kalbėti ir kalbėti,atrodo,kad 100 metų būčiau pažinojęs".va taip vao tylėjimas baisus dalykas ir šiaip, vyras nori išsaugoti šeimą, tas noras jau yra vertybė Papildyta: QUOTE(Grifas @ 2007 04 19, 11:02) Auksinės mintys Oi Grifai kaip aš to dramblio norėčiau,ačiū už palinkėjimus.
jo noras yra, tavo noras yra,(vaikai kaip rišamoji grandis
ir nežliumbk, ta jūsų situacija kaip koks pritvinkęs pūlinys kaupėsi, o dabar prarovė ir po truputį lengvės su kiekviena diena QUOTE(666 @ 2007 04 19, 10:23) Ačiū Vigilyte,net apsiverkiau,nervai visiškai pašliję.Žinai būna dienų,kai sau pasakau "viskas gyvenu gerai,viską pamirštu ir gyvenu" nu ir gyvenu tai kokias 2-3 dienas, o paskui kai kerta visokios mintys :kodėl,už ką ,aš jam taip nepadariau kai tada ir tada galėjau padaryti,suprantu kad negaliu taip galvoti,bet neišeina perlipti per save ir viskas ,gal dar per mažai laiko praėjo.O kad atkreipti dėmesį,gal...kaip jis sako "aš su ja galėjau kalbėti ir kalbėti,atrodo,kad 100 metų būčiau pažinojęs".va taip va Papildyta: Oi Grifai kaip aš to dramblio norėčiau,ačiū už palinkėjimus. 666 na kaip tave nuraminti QUOTE(Deganti @ 2007 04 19, 13:25) 666 na kaip tave nuraminti Oi jojo joi kaip gerai ,kad šis forumas leido nors šiek tiek tave pažinti,turėtum būti stiprus ir nuostabus žmogus,ačiukas tau kad esi...Tas būdas gal ir neblogas mano, sako kad esu tvirta ,protinga moteris,bet čia man atrodo taip yra visose kitose situacijose,o šioje visiškai suskydau ir sutrikau savęs neatpažystu,kažkaip viskas prarado prasmę...Taip man atrodo,kad jis MANO žmogus,bet gal aš ne jo žmogus...QUOTE(666 @ 2007 04 19, 12:42) Oi jojo joi kaip gerai ,kad šis forumas leido nors šiek tiek tave pažinti,turėtum būti stiprus ir nuostabus žmogus,ačiukas tau kad esi...Tas būdas gal ir neblogas mano, sako kad esu tvirta ,protinga moteris,bet čia man atrodo taip yra visose kitose situacijose,o šioje visiškai suskydau ir sutrikau savęs neatpažystu,kažkaip viskas prarado prasmę...Taip man atrodo,kad jis MANO žmogus,bet gal aš ne jo žmogus... Aciu Laikykis mergyt, laikas dabar tavo sajugininkas, as noreciau, kad jis lektu dar greiciau, nes laikas daro stebuklus, uzgydo zaizdas ir atveria neaprepiamus tolius, tik laike issipildo svajones QUOTE(Deganti @ 2007 04 19, 14:00) Aciu Oi kaip tu taikliai pasakei,aš už jį galvą guldžiau,o pasirodo be reikalo.Bandau pasimokyti ,viską išsianalizuoti ir keistis ,bet kaip aš bijau kad tai pasikartos,nežinau pasitikėjimo nulis.Taip aš jį labai myliu ir po tokių dalykų suvokiau kaip stipriai.Deganti tu net neįsivaizduoji,o gal ir įsivaizduoji kaip aš pasiiilgau tų neaprėpiamų tolių...Laikykis mergyt, laikas dabar tavo sajugininkas, as noreciau, kad jis lektu dar greiciau, nes laikas daro stebuklus, uzgydo zaizdas ir atveria neaprepiamus tolius, tik laike issipildo svajones QUOTE(666 @ 2007 04 19, 14:07) Oi kaip tu taikliai pasakei,aš už jį galvą guldžiau,o pasirodo be reikalo.Bandau pasimokyti ,viską išsianalizuoti ir keistis ,bet kaip aš bijau kad tai pasikartos,nežinau pasitikėjimo nulis.Taip aš jį labai myliu ir po tokių dalykų suvokiau kaip stipriai.Deganti tu net neįsivaizduoji,o gal ir įsivaizduoji kaip aš pasiiilgau tų neaprėpiamų tolių... Man nereikia isivaizduoti, as zinau Pasitikejimas, juk pradedant su zmogum viska is naujo, reikia ir pasitikejima nauja augintis ir uzsiauginsi pamatysi, maniskis tai ir nuruko is to didelio pasitikejimo, tai gal ir nereikia jo tokio didelio, gal uztenka pasitiketi proto ribose tik... QUOTE(666 @ 2007 04 19, 15:07) pati atsakai į savo klausimus mano pirma santuoka kai byrėjo (aš buvau iniciatorė), tai sunku buvo tik del to, kad skyrybos bet kokiu atveju nėra linksmas dalykas, tuo labiau dukra metukų buvo, bet aš tvirtai žinojau, kad aš n e m y l i u, ir nenoriu net pagalvot, kad vel būti kartu, siaubas apimdavo vien nuo tos minties QUOTE(666 @ 2007 04 19, 16:07) Oi kaip tu taikliai pasakei,aš už jį galvą guldžiau,o pasirodo be reikalo.Bandau pasimokyti ,viską išsianalizuoti ir keistis ,bet kaip aš bijau kad tai pasikartos,nežinau pasitikėjimo nulis.Taip aš jį labai myliu ir po tokių dalykų suvokiau kaip stipriai.Deganti tu net neįsivaizduoji,o gal ir įsivaizduoji kaip aš pasiiilgau tų neaprėpiamų tolių... O gal reiktu pagalvoti is kitos puses------NUSKRIAUSTA IR IZEISTA ESI NE TU,BET TAVO VYRAS.Juk jei sitiek metu gyvenot kartu irt u uzpykusi ir susipykusi nekalbedavai net po menesi QUOTE(jolita.martyna @ 2007 04 19, 16:40) O gal reiktu pagalvoti is kitos puses------NUSKRIAUSTA IR IZEISTA ESI NE TU,BET TAVO VYRAS.Juk jei sitiek metu gyvenot kartu irt u uzpykusi ir susipykusi nekalbedavai net po menesi Ačiū už nuomonę ir patarimą,tikrai nepykstu.Žinau,kad nebuvau dovanėlė,bet ir nemanau,kad šitaip galima elgtis.Sunku ir žinau,kad reikia ir būtina keistis,tik nežinau ar pavyks....QUOTE(666 @ 2007 04 19, 10:17) Aš avinas-o jie kaip žinai kvailai užsispyrę ir principingi vat tokia ir aš,kai susipykdavom aš galėdavau mėnesį nesikalbėti,Pvz.plaunu indus prieina apsikabina,pabučiuoja o aš jį veju nuo savęs mat manęs dar daug kitų darbų laukia,kai klausia ką padėt,aš atsakau nieko,kažkaip galvodavau ,kad pats žmogus turi susiprast o ne jam viską pirštu rodyti ir šiaip visokių kitokų dalykų.Kaip pagrindinę priežastį vyras išsakė tai mano nekalbėjimas,su tavim nepasikalbėsi,tau nepasiguosi ir t.t pvz važiuojam į Vilnių jis visą kelą kalba,o aš visą kelią linkčioju galva,nu žodžiu ką pasėjau tą db ir pjaunu Na čia moterie nustebinai...skundies,kad vyras įsimylėjo kažką po 10 metų šalčio šeimoje?...turėtų mylėt tave?...tą sieną,kurią bando pramušt ir negali?...ką dar gali padaryt moteris,kad vyras jaustųsi blogiau?...kiekvienam vyrui reikia šilumos,ir keistas tas tavo vyras,kad jam tik po 10 metų jos prireikė...ir nepakeisi matyt tu savo charakterio...ir daba man jau gaila jo,ne tavęs...kankinsis vyriokas ilgai... QUOTE(GalBut @ 2007 04 19, 17:18) Na čia moterie nustebinai...skundies,kad vyras įsimylėjo kažką po 10 metų šalčio šeimoje?...turėtų mylėt tave?...tą sieną,kurią bando pramušt ir negali?...ką dar gali padaryt moteris,kad vyras jaustųsi blogiau?...kiekvienam vyrui reikia šilumos,ir keistas tas tavo vyras,kad jam tik po 10 metų jos prireikė...ir nepakeisi matyt tu savo charakterio...ir daba man jau gaila jo,ne tavęs...kankinsis vyriokas ilgai... Nu bandysim keistis,jei pavyksQUOTE(666 @ 2007 04 19, 17:46) Ačiū už nuomonę ir patarimą,tikrai nepykstu.Žinau,kad nebuvau dovanėlė,bet ir nemanau,kad šitaip galima elgtis.Sunku ir žinau,kad reikia ir būtina keistis,tik nežinau ar pavyks.... Vat ir as esu tos nuomones,kad suaugusio zmogaus nebepakeisi,bet...........juk buna visko.Svarbiauia nenuleisk ranku ir neparodyk vyrui,kad esi paluzusi,kad bijai,jog paliks,nerodyk savo pavydo. Ir dar......aisku,kad jam nebuvo galima taip elgtis,bet ir tau nebuvo galima taip elgtis,tai dabar pjauni ka paseji,juk visi mes esam zmones ir nesulauke silumos,supratimo ir atleidimo jos ieskom kitur,kad ir to nenoredami,bet tokia ta zmoniu prigimtis.
zinai 666.perskaiciau kad dabarvisi jau ant taves pult pradejo,taip tu kalta kad buvai uzsispyrus. kad nekalbedavai bet po velniu mes visi esam asmenybes o charakteris formuojasi juk ne tada kai istekam.norejau pasakyt jog panasu kad namie nekalbejai ne tu viena-vyras irgi nekalbejo jei jis del to kentejo galejo tave pasisodint ir graziai pasakyt kad ji tavo tylejimas varo i beprotybe.bet jis tylejo ir kaupe tai-
QUOTE(Mama liala @ 2007 04 20, 08:51) zinai 666.perskaiciau kad dabarvisi jau ant taves pult pradejo,taip tu kalta kad buvai uzsispyrus. kad nekalbedavai bet po velniu mes visi esam asmenybes
Mano situacija labai primena 666, del panasiu priezasciu mano vyras susirado kazkokia studente, su kuria (kaip jis sake, galedavo valandu valandas kalbetis). Po kiek laiko jis atsitokejo, "grizo" i seima, bet pasitikejimo jau nebebuvo
Nenoriu taves liudinti, bet man rodos, kad istikimi vyrai, tegu ir viena karta nuklyde i sona, savo buvusiu nepamirsta QUOTE(Mama liala @ 2007 04 20, 09:51) zinai 666.perskaiciau kad dabarvisi jau ant taves pult pradejo,taip tu kalta kad buvai uzsispyrus. kad nekalbedavai bet po velniu mes visi esam asmenybes o charakteris formuojasi juk ne tada kai istekam.norejau pasakyt jog panasu kad namie nekalbejai ne tu viena-vyras irgi nekalbejo jei jis del to kentejo galejo tave pasisodint ir graziai pasakyt kad ji tavo tylejimas varo i beprotybe.bet jis tylejo ir kaupe tai- Na nereikia sakyti,kad puola.Kadangi temos autore prase nuomoniu,tai ir pasisakoma.man tai isvis atrodo baisiausias dalykas kai tau artimas zmogus uzsisikes,atsiprasant,tyli.Na jei esam protingi suauge zmones,juk suseskim ir issisnekekim.Juk cia ne tik charakterio bruozas,bet manau ir nebrandumas,vaikiskas naivumas, tikintis kad tave supras is pusio zodzio.Kazin jei pabutumem vyro vietoje pacios ar galetumem istverti,o jei dar zmogus snekus,tai is viso.O beto temos autore rase,kad vyras bandydavo susitaikyti ir prieidavo ir pagalba siulydavo darbuose ir t.t.Et ka cia dabar beisanalizuosi,zmogus juk ne gelezinis irgi jam reikia kazko artimo,kad suprastu,galu gale,kad isklausytu.Juk geriausi draugai buna ne tie kurie padeda tarkim,bet tie kurie sugeba isklausyti.Prirasiau,jei temos autorei netinka nuomone sorry,bet issakiau ka galvoju.
Didziausia nesamone gyvent tik del vaiku! Sakau cia is savo patirties
QUOTE(Mama liala @ 2007 04 20, 08:51) zinai 666.perskaiciau kad dabarvisi jau ant taves pult pradejo,taip tu kalta kad buvai uzsispyrus. kad nekalbedavai bet po velniu mes visi esam asmenybes o charakteris formuojasi juk ne tada kai istekam.norejau pasakyt jog panasu kad namie nekalbejai ne tu viena-vyras irgi nekalbejo jei jis del to kentejo galejo tave pasisodint ir graziai pasakyt kad ji tavo tylejimas varo i beprotybe.bet jis tylejo ir kaupe tai- Aš irgi taip manau kad vyko nesusikalbėjimas,niekada nepaklausė kodėl nekalbu,o man atrodėkad jam taip tinka.Juk vyrai sako ,kad norėtų tokios žmonos kaip šuo,ištikimas ir nekalba.o pasirodo ir tokia negerai.Papildyta: QUOTE(eiksau @ 2007 04 20, 10:16) Mano situacija labai primena 666, del panasiu priezasciu mano vyras susirado kazkokia studente, su kuria (kaip jis sake, galedavo valandu valandas kalbetis). Po kiek laiko jis atsitokejo, "grizo" i seima, bet pasitikejimo jau nebebuvo Žiūrėsiu ar pamirš ar ne būsiu bent pabandžius.Ačiū kantrybės man l.reikia.Nenoriu taves liudinti, bet man rodos, kad istikimi vyrai, tegu ir viena karta nuklyde i sona, savo buvusiu nepamirsta Papildyta: QUOTE(jolita.martyna @ 2007 04 20, 15:08) Na nereikia sakyti,kad puola.Kadangi temos autore prase nuomoniu,tai ir pasisakoma.man tai isvis atrodo baisiausias dalykas kai tau artimas zmogus uzsisikes,atsiprasant,tyli.Na jei esam protingi suauge zmones,juk suseskim ir issisnekekim.Juk cia ne tik charakterio bruozas,bet manau ir nebrandumas,vaikiskas naivumas, tikintis kad tave supras is pusio zodzio.Kazin jei pabutumem vyro vietoje pacios ar galetumem istverti,o jei dar zmogus snekus,tai is viso.O beto temos autore rase,kad vyras bandydavo susitaikyti ir prieidavo ir pagalba siulydavo darbuose ir t.t.Et ka cia dabar beisanalizuosi,zmogus juk ne gelezinis irgi jam reikia kazko artimo,kad suprastu,galu gale,kad isklausytu.Juk geriausi draugai buna ne tie kurie padeda tarkim,bet tie kurie sugeba isklausyti.Prirasiau,jei temos autorei netinka nuomone sorry,bet issakiau ka galvoju. Nesijaučiu puolama,smagu išgirsti ką jūs manote apie mane,kiekvieno nuomonė man l.svarbi kokia ji bebūtų.Žinai jolita.martyna man jau kartais atrodo kad aš nei protinga,nei suaugus ir dar kaip tu sakai nebrandi.Aš ištverčiau tyla mano draugas,gal daug kas ir nesupras.O nuomonė tinka ir net labai ačiū.Papildyta: QUOTE(R.A. @ 2007 04 20, 15:20) Gal dar likę kažkas daugiau nei vaikai,tikiuos... Šiandien važiuojam dviesia į Druskininkus,tikuosi nesusipyksim pusiaukelėje...
666 BUTINAI PARASYK KAIP JUM SEKESI TIKRIAUSIAI PIRMA KELIONE PO...
QUOTE(666 @ 2007 04 21, 10:22) Aš irgi taip manau kad vyko nesusikalbėjimas,niekada nepaklausė kodėl nekalbu,o man atrodėkad jam taip tinka.Juk vyrai sako ,kad norėtų tokios žmonos kaip šuo,ištikimas ir nekalba.o pasirodo ir tokia negerai. Papildyta: Žiūrėsiu ar pamirš ar ne būsiu bent pabandžius.Ačiū kantrybės man l.reikia. Papildyta: Nesijaučiu puolama,smagu išgirsti ką jūs manote apie mane,kiekvieno nuomonė man l.svarbi kokia ji bebūtų.Žinai jolita.martyna man jau kartais atrodo kad aš nei protinga,nei suaugus ir dar kaip tu sakai nebrandi.Aš ištverčiau tyla mano draugas,gal daug kas ir nesupras.O nuomonė tinka ir net labai ačiū. Papildyta: Gal dar likę kažkas daugiau nei vaikai,tikiuos... Šiandien važiuojam dviesia į Druskininkus,tikuosi nesusipyksim pusiaukelėje... Is visos sirdies linkiu ne tik gerai pailseti bet ir vel is naujo suarteti su savo vyru O del to nebrandumo,tikrai neissizeisk,bet visi mes kazkiek nebrandus,tiek tu tiek as tiek kiti
Sveikučiai,šiaip ne taip radau laisvą tarpelį jums parašyti,gryžę radome abu vaikus sergančius.Kelionė prasidėjo prastai ,dar neprivažiavus pusiaukelės taip susipykom,kad jau norėjom suktis ir gryžti,bet gerai kad to nepadarėme praleidome puikų savaitgalį atitrūkus nuo rutinos daugelį dalykų pamatėme kitomis akimis,atsipalaidavome,pailsėjome,o ir meilė neliepsnoja,bet tikrai rusena ir pas abu,tikiuos viskas bus gerai ,nes labai daug kalbėjome apie priežastis kodėl taip įvyko,na žodžiu viskas tik į gera tikiuos rutina ir visi kiti rūpesčiai nepakeis mūsų noro suartėti,suprantu kad taip greit niekas neišnyksta(nepasitikėjimas) ir neatsiranda(pasitikėjimas),bet aš kaip ir vyras pasiruošusi pasistengti pirmiausia dėl savęs po to dėl šeimos.Ačiū visiems už palaikymą ir patarimus, jūs net nežinote kaip man padėjote labai ačiū.
|