Dabar gydytoja nuo plaučių uždegimo skyrė Biseptolą ir liepė pasirašyti. Žinau, kad skiepijant vaiką reikia pasirašyti, o šį kartą ar galiu aš atsisakyti
Prašau patarti: po vieno incidento (vaikui 2 metų ir 10 mėn. nuo kosulio, jokių ligų tada tikrai nebuvo, tik kosulys, kuris tęsėsi 2 savaitės, buvo išrašytas Klerimed tabletės (kaip suprantu stiprus vaistas), po jo vartojimo vaikui visai dingo apetitas, vaikas buvo visiškai nualintas. Pradėjus gert vaikui tą vaistą (dozavimas buvo 0.5 tabletes 2 kart į dieną), prasidėdavo vėmimas, paprašius gydytoja paskirti kitą vaistą, ji pasakė, kad mes jau prieš tai (ne tą pati mėn., bet anksčiau) gėrėm visus įmanomus antibiotikus ir ji siūlo mum bandyt, įkalbėt vaiką gerti būtent šį vaistą. Aišku, mums blogai sekdavosi, nes būtent nuo jo prasidėdavo vėmimas (nenorėtų vaikas gert butų kitas klausimas, o būtent patenkant į gerklę šiam vaistui, gal į skrandį, prasidėdavo reakcija, vėmimas). Taip ir prasikankinom 6 dienas. Po šio incidento, mes su gydytoja (gal daugiau aš) susiginčijom, norėjau rašyti skundą, bet apsiribojom pokalbiu.
Dabar gydytoja nuo plaučių uždegimo skyrė Biseptolą ir liepė pasirašyti. Žinau, kad skiepijant vaiką reikia pasirašyti, o šį kartą ar galiu aš atsisakyti
Neturi.
|