Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vilniaus miesto lopšelių darželiu sąrašas
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
vakare-tyla
QUOTE(Aronia @ 2011 05 07, 13:17)
Kazin ar nera internetinio tinklapio, kuriame butu surasyti visi privatus Vilniaus darzeliai-lopseliai?
Jei ne, tai gal kas zinote privacius darzelius-lopselius Filaretu-Olandu gatves rajone?  blush2.gif
*

http://www.aikos.smm.lt/aikos/svietimo_ir_...nstitucijos.htm
http://www.aikos.smm.lt/aikos/svietimo_ir_...nstitucijos.htm

Tik žiūrėkite atidžiau, nes ten daugumoje įmonių registracijos adresai surašyti. Darželiai įsikūrę kitur 4u.gif
vaivis
Sveikos merginos, nezinau net kur klausti. Vakar buvau darzelyje, kuris mums priklauso pagal gyvenama vieta, nors uzsirasem jau senai, bet pasake, kad vietu nera ir nebus. Tai ka daryt? Daug darzeliu apziurejau, bet............ Gyvenam Seskinej.
soalina
gal pasiskambinkit i savivaldybe, gal jie ka nors patars. As kai skambinau, tai maloni moteriske viska paaiskino ka daryt , kada... tik kad irgi dar neaisku, as mes turesim vieta g.gif Viename darzely kai uzsirasinejom, tai uztikrino mus, kad tikrai pataikysim itt, o dabar mes 100-ti, o priims 40 smile.gif Telefonas kur skambint cia temoj, reiktu paieskot.

QUOTE(vaivis @ 2011 05 10, 14:19)
Sveikos merginos, nezinau net kur klausti. Vakar buvau darzelyje, kuris mums priklauso pagal gyvenama vieta, nors uzsirasem jau senai, bet pasake, kad vietu nera ir nebus. Tai ka daryt? Daug darzeliu apziurejau, bet............ Gyvenam Seskinej.
*

Goudute
Sakyk, o kiek vaiku gali priimti i grupe? nuo d/l direktoriaus priklauso? kodel vienam darzelije 28 vaikus gali priimti, o kitam 23 vaikus? g.gif
lilget
QUOTE(Goudute @ 2011 05 23, 18:49)
Sakyk, o kiek vaiku gali priimti i grupe? nuo d/l direktoriaus priklauso? kodel vienam darzelije 28 vaikus gali priimti, o kitam 23 vaikus?  g.gif
*

o musiskiame pasake, kad tik 15 blink.gif nera teisybes doh.gif
gupija
QUOTE(Goudute @ 2011 05 23, 18:49)
Sakyk, o kiek vaiku gali priimti i grupe? nuo d/l direktoriaus priklauso? kodel vienam darzelije 28 vaikus gali priimti, o kitam 23 vaikus?  g.gif
*

Vaikų skaičius grupėse 4u.gif
Arwena
QUOTE(gupija @ 2011 06 01, 15:18)

Tačiau atvėrus bet kurio valstybinio darželio duris laisvai rasite bent 25 vaikus 3-6metų grupėse doh.gif
vakare-tyla
QUOTE(gupija @ 2011 06 01, 15:18)

Mergaitės, nuo pernai metų liepos mėn. pasikeitę higienos normos.
gupija
QUOTE(vakare-tyla @ 2011 06 01, 16:34)
*

gal galėtumėt duoti nuorodą?
vakare-tyla
QUOTE(gupija @ 2011 06 01, 17:36)
gal galėtumėt duoti nuorodą?
*

http://www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpaieska.s...ery=&p_tr2=

Prašau 4u.gif
gupija
QUOTE(vakare-tyla @ 2011 06 01, 19:22)

taigi tam dokumente grupių dydis nepakito smile.gif
vakare-tyla
QUOTE(gupija @ 2011 06 01, 20:10)
taigi tam dokumente grupių dydis nepakito  smile.gif
*

Taip, skaičius nea, bet ar gerai įsiskaitėte?
Ilgaplaukė
QUOTE(vakare-tyla @ 2011 06 01, 16:34)

Gal vertetu paciai isiskaityti...normatyvai pasikeite atsidarantiems naujiems privatiems darzeliams...valstybiniuose nepakito vaiku skaicius,bet realiai visur ju daugiau... dirol.gif
vakare-tyla
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 06 03, 13:14)
Gal vertetu paciai isiskaityti...normatyvai pasikeite atsidarantiems naujiems privatiems darzeliams...valstybiniuose nepakito vaiku skaicius,bet realiai visur ju daugiau... dirol.gif
*

biggrin.gif
maj4onok
Gal zinosite....
nuo liepos 1d. pasikeicia dekreto tvarka...reikes is karto pasirinkti kuriam laikotarpiui imi 1 metams (100%) arba 2-iems (70%ir 40%). Tai vat man kalusimas: valstyube kaip ir privalo pasirupinti darzeliais-lopseliais, nes kaip mamoms po metu iseiti i dabra t.y. kur mazyli palikti. Bandziau ieskoti lopselius kurie nuo 1 metu priimtu,bet nelabai tokiu ir yra valstybiniu, tik privatus pasiruose net nuo 8 men. priimti,bet ten ir kainos atitinkamos verysad.gif

Gal ka patartumete?gal zinote kokius val.lopselius kurie priimtu tokius maziukus? Nes vaika gi reikia uzrasyti i eile vos ne is karto po gimimo unsure.gif
amelituke
Kiek žinau, tai visi lopšeliai privalo priimti nuo 1 m. Tik klausimas ar vietų bus.
Mes pradėjom leisti nuo 1 m. 3 mėn. Jokių problemų nebūtų buvę ir nuo ankščiau.
Problema tik, kad auklėtojom sudėtinga, nes dauguma tokio amžiaus dar savarankiškai nevaikšto.
maj4onok
QUOTE(amelituke @ 2011 06 16, 16:49)
Kiek žinau, tai visi lopšeliai privalo priimti nuo 1 m. Tik klausimas ar vietų bus.
Problema tik, kad auklėtojom sudėtinga, nes dauguma tokio amžiaus dar savarankiškai nevaikšto.
*

o kuri jus lankote? 4u.gif
amelituke
Mes lankome lopšelį-darželį "Molinukas" (čia Dvarčionyse).
maj4onok
QUOTE(amelituke @ 2011 06 17, 09:25)
Mes lankome lopšelį-darželį "Molinukas" (čia Dvarčionyse).
*

oj...mums priklauso sitas darzelis, bet as taip nenoriu jo....vien kaip darzelis atrodo baisu...ir siaip kas lanko labai nepatenkinti...direktore nekokia...aukletojos piktos...ir siaip patys vaikai daznai serga, tai viduriuoja, tai veme po ju maisto....prisiklausiau visko...tai visai nesinori ten lankytis:((((
amelituke
QUOTE(maj4onok @ 2011 06 17, 14:31)
oj...mums priklauso sitas darzelis, bet as taip nenoriu jo....vien kaip darzelis atrodo baisu...ir siaip kas lanko labai nepatenkinti...direktore nekokia...aukletojos piktos...ir siaip patys vaikai daznai serga, tai viduriuoja, tai veme po ju maisto....prisiklausiau visko...tai visai nesinori ten lankytis:((((
*

O mes kaiptik labai patenkinti. Lopšelio auklėtojos tikrai nuostabios (galite nueiti apsižiūrėti) vedėja irgi nieko, bet kažkaip kontaktų perdaug nėra (atkreipiu dėmesį, kad priešingai nei kituose darželiuose, čia nėra reikalaujamos įvairios rinkliavos).
Darželio vieta labai gera, o kad iš išorės nekaip atrodo, tai nemanau, kad čia didelė bėda, viska atperka, kad darželis pušyne ir toli nuo miesto šurmulio.
O dėl sirgimo, tai visur tas pats. Maniškė šiaip nevėmė nei kart, bet betkuriam darželyje visko pasitaiko.
vitavip184
sveikos visos mamytes.papuolem i labai didele beda. mano dukrytei 2m.3men. man reiks nuo rugpjucio i darba o visur darzeliai uzkimsti verysad.gif jos is anksto neuzrasiau nes kaip ir uosvene pasiryzusi buvo ja priziureti , o dabar ji susirgo labai paslijo nervai , vaikas su ja buti nenori ... ja pamaciusi tiesiog zviegia.ir as pati nenoriu su ja palikti... gal kas zinote kur vietu laisvu yra? tikrai skolingi neliksime smile.gif labai lauksiu naujienu 4u.gif
Voro_kojos
Na, jums tolokai, bet jei jau labai sudėtinga situacija, bandykite į Viltenę (Gerosios Vilties g. 7A, čia Naujamiestis). Mes labai paprastai papuolėm į lopšelio grupę, nors prašymą tik prieš kelis mėnesius padaviau. Iškart pasakė, kad priims.
Tel.nr. +370 5 233 7649
Arba bandykit skambinti į savivaldybę, klauskit, kur laisviau. Turėtų pasakyti. http://www.vilnius.lt/newvilniusweb/index.php/290/? Čia rasite telefono numerius.
vitavip184
labai aciu smile.gif
amorfofalas
QUOTE(amelituke @ 2011 06 16, 17:49)
*

Na kiek as zinau, kad lopselines grupes yra nuo 1.5 m iki 3m. Ir tokiu darzeliu ne itin daug, dauguma priima nuo 2m
Valstybe rupinasi mokamais pinigais mamos, kaip atimti , bet apie vaikus nemasto niekada sad.gif deja deja, o grupiu dydis turimas buti 15 vaiku lopselineje grupeje, tik va su visais kysiais ir latais grupe skubiai prapleciama svelniai tariant ... tad nesistebekite smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Voro_kojos @ 2011 07 19, 16:58)
Na, jums tolokai, bet jei jau labai sudėtinga situacija, bandykite į Viltenę (Gerosios Vilties g.  7A, čia Naujamiestis). Mes labai paprastai papuolėm į lopšelio grupę, nors prašymą tik prieš kelis mėnesius padaviau. Iškart pasakė, kad priims.
Tel.nr. +370 5 233 7649
Arba bandykit skambinti į savivaldybę, klauskit, kur laisviau. Turėtų pasakyti. http://www.vilnius.lt/newvilniusweb/index.php/290/? Čia rasite telefono numerius.
*

na cia rusakalbiu grupe
Voro_kojos
Aš tik įdėjau nuorodą, kuriame puslapyje yra telefonai biggrin.gif Mano minėtam darželyje "Viltenė" apskritai nėra rusakalbių grupės 4u.gif O lopšelių grupės tikrai yra nuo 1 iki 3 metų.
~saulyte~
QUOTE(vitavip184 @ 2011 07 19, 13:31)
sveikos visos mamytes.papuolem i labai didele beda. mano dukrytei 2m.3men.
*

Stai cia labai fainas darzelis. Buvome atviru duru dienose, tai... thumbup.gif
http://www.sauluzesvaikai.lt/
vaivike
Labas mamytes, o ka zinote apie Rokainiuose esama darzeli? Aciu 4u.gif
Papildyta:
ziile
O kur čia tie Rokainiai?
vaivike
4u.gif ci a Vilniaus raj. Rokainiai. As cia dar tik atsikraustysiu ax.gif gal net Rukainiai. Ne Ro doh.gif nezįnau. Vyro reikia paklaust tiksliai
vdc
Sveiki, kam įdomu - Vilniuje atsidarė dvi naujos nevalstybinės Valdorfo darželio grupės Čiurlionio gatvėje, centre, prie Vingio parko. Priima vaikus nuo 2,5 metų. Galite kreiptis valdorfodarzelisc@yahoo.com
Ingullka
QUOTE(vdc @ 2011 10 24, 19:34)
Sveiki, kam įdomu - Vilniuje atsidarė dvi naujos nevalstybinės  Valdorfo darželio grupės Čiurlionio gatvėje, centre, prie Vingio parko. Priima vaikus nuo 2,5 metų. Galite kreiptis valdorfodarzelisc@yahoo.com
*

thumbup.gif super !Reikes pasidometi
nektarinas360
Gal zinote kokiu geru darzeliu Pilaiteje? Ieskojau www.vilniusvaikams.lt, vilnius.lt, bet nerandu atsiliepimu. Ka galite parekomenduoti?
budvista
QUOTE(nektarinas360 @ 2012 02 23, 21:31)
Gal zinote kokiu geru darzeliu Pilaiteje? Ieskojau www.vilniusvaikams.lt, vilnius.lt, bet nerandu atsiliepimu. Ka galite parekomenduoti?
*

Pilaitėj du darželiai yra: Gilužis ir Pilaitukas, bet papulti į juos šansai ne kokie verysad.gif
daugiavaikė4
QUOTE(budvista @ 2012 02 24, 11:48)
Pilaitėj du darželiai yra: Gilužis ir Pilaitukas, bet papulti į juos šansai ne kokie verysad.gif
*

Yra skelbimas internete, kad balandį atsidarys privatus Vydūno g. Skambinau, kaina kaip visur, bet kadangi man auklė kainuoja brangiau, o dukrytei labai reikia draugų, aš užsirašiau. Jei kam įdomu www.abadele.lt dabar remontuojasi, bus Vydūno 19, vietoj buvusios "Pilantos" vaistinės smile.gif
Duti
QUOTE(daugiavaikė4 @ 2012 03 09, 08:41)
Yra skelbimas internete, kad balandį atsidarys privatus Vydūno g. Skambinau, kaina kaip visur, bet kadangi man auklė kainuoja brangiau, o dukrytei labai reikia draugų, aš užsirašiau. Jei kam įdomu www.abadele.lt dabar remontuojasi, bus Vydūno 19, vietoj buvusios "Pilantos" vaistinės  smile.gif
*

Labai atidžiai stebėkit ir aiškinkitės jų veiklą, nes abadėlė buvo uždaryta dėl labai grubių pažeidimų (na nenoretumet kad jusu vaika migdytų rūsyje prie +16)

Sustabdyta abadėlės veikla
ausmare
sakykit ar imanoma rasti darzeli fabijoniskese, 500 litu ribose?
Duti
QUOTE(ausmare @ 2012 03 09, 10:27)
sakykit ar imanoma rasti darzeli fabijoniskese, 500 litu ribose?
*

Nesu girdėjus.
manau, pigiausias variantas būtų Mažasis Angelas prie BIG'o. Pagooglinkit, jie turi savo internet puslapį.
ausmare
QUOTE(Duti @ 2012 03 09, 11:57)
Nesu girdėjus.
manau, pigiausias variantas būtų Mažasis Angelas prie BIG'o. Pagooglinkit, jie turi savo internet puslapį.
*

aciu. labai...bet atidziai isiskaicius ten tik ugdymas 540 lt...o dar maistas 15 lt dienai doh.gif ...nepavesim:(
Duti
QUOTE(ausmare @ 2012 03 09, 12:03)
aciu. labai...bet atidziai isiskaicius ten tik ugdymas 540 lt...o dar maistas 15 lt dienai doh.gif ...nepavesim:(
*

Dar vaikų sala (paieškokit FB), jie laisvės pr 99, su maistu irgi apie 800.
Kad su maistu tilpti į 500 - na man neteko tokio atrasti biggrin.gif
Kirameki
QUOTE(Duti @ 2012 03 09, 11:57)
Nesu girdėjus.
*

Užsidarę jie jau... sad.gif

Jei kam aktualu - tarp Santariškių ir Didžiosios Riešės naujas atsidarė neseniai. Ne už 500, na bet ir ne 1500...
Natalija.Petrosiute
Sveikos mamytės! Kviečiu sudalyvauti Jus apklausoje dėl Vilniaus miesto darželių paslaugų kokybės gerinimo Vilniaus mieste. Jei Jus sudomino parašykite man el. laišką natalija.petrosiute@gmail.com
daugiavaikė4
QUOTE(Duti @ 2012 03 09, 08:43)
Labai atidžiai stebėkit ir aiškinkitės jų veiklą, nes abadėlė buvo uždaryta dėl labai grubių pažeidimų (na nenoretumet kad jusu vaika migdytų rūsyje prie +16)

Sustabdyta abadėlės veikla
*

Taip, buvau skaičiusi, ir klausiau jų apie tai - yra tekę susidurti su žurnalistų darbu doh.gif Žodžiu, išklausius antrą pusę, man pasidarė visai ramu dėl savo vaiko
Duti
QUOTE(daugiavaikė4 @ 2012 03 12, 13:32)
Taip, buvau skaičiusi, ir klausiau jų apie tai - yra tekę susidurti su žurnalistų darbu doh.gif  Žodžiu, išklausius antrą pusę, man pasidarė visai ramu dėl savo vaiko
*

O prie ko čia žurnalistų darbas?
Straipsnis gal ir gali būti perspaustas, bet faktas tas, kad jų veiklą sustabdė Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba, ir čia jau ne burbulas.

Kiekvieno teisė rinktis, tai tik mano subjektyvūs pamąstymai.
daugiavaikė4
QUOTE(Duti @ 2012 03 12, 13:42)
O prie ko čia žurnalistų darbas?
Straipsnis gal ir gali būti perspaustas, bet faktas tas, kad jų veiklą sustabdė Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba, ir čia jau ne burbulas.

Kiekvieno teisė rinktis, tai tik mano subjektyvūs pamąstymai.
*

Tarnyba juos sustabdė todėl, kad jie gamino patys maistą, ko aš, pvz, labai norėjau savo vaikui - kad maistas būtų gaminamas vietoje, šviežias, bet jie neturėjo tam leidimo blush2.gif o kaip kitaip gali būti namudiniam daržely?
Sunku ką nors spręsti tik paskaičius straipsnį. Gal čia atrodo, kad juos ginu, bet aš nepatingėjau nuvažiuoti į vietą pasižiūrėti, ir man tiek viskas priimtina, kad užrašiau savo dukrelę. Galiausiai, juk ir kiti tėveliai veda ten savo vaikus, prieš tai apsižiūrėję, ir net po patikrinimo toliau sau veda mirksiukas.gif
vaikumama
QUOTE(daugiavaikė4 @ 2012 03 14, 17:28)
Tarnyba juos sustabdė todėl, kad jie gamino patys maistą, ko aš, pvz, labai norėjau savo vaikui - kad maistas būtų gaminamas vietoje, šviežias, bet jie neturėjo tam leidimo  blush2.gif  o kaip kitaip gali būti namudiniam daržely?
*

Daug ką sustabdo higiena, kavines ir t.t., bet žmonės susitvarko ir toliau dirba. Čia tik dar atsidaryti ruošiasi.

O kurioj vietoj Pilaitėj? Ir kokio amžiaus vaikai?
daugiavaikė4
QUOTE(vaikumama @ 2012 03 14, 17:39)
O kurioj vietoj Pilaitėj? Ir kokio amžiaus vaikai?
*

Pilaitėj Vydūno gatvėj, kur anksčiau buvo "Pilanta" vaistinė, namo nr.nepaklausiau. Kai susiremontuos, nuvažiuosiu, galėsiu daugiau parašyti.
O pažiūrėjau pas juos Nemenčinės pl. grupė kur yra, ten vaikai jau vaikštantys, bet dar maži, na, nuo metų iki 2,5 maždaug.
Jų tel. duotas 865255182, pasiskambink, susidarysi savo įspūdį smile.gif
madumuazelka
Kur galima perziureti privaciu darzeliu sarasa. Ar imanoma? smile.gif
Duti
QUOTE(madumuazelka @ 2012 03 15, 10:21)
Kur galima perziureti privaciu darzeliu sarasa. Ar imanoma?  smile.gif
*

Daug ka cia galit rasti
Dianadetein
Savo berniuką vedu į "Abadelę" ir esu labai patenkinta. O dėl to sustabdymo tai buvo tiktai laikinai ir dėl maisto ruošimo. Dabar viskas jau yra sutvarkyta ir puikiai veikia smile.gif o pilaiteje būtinai kai atidarys pasiziuresiu nes mum arčiau ten. Tikrai esu labai patenkinta šio darželio darbu ir visąlaik pasiėmu savo vaiką sotų, linksmą ir tikrai jokių nusiskundimų neturiu.
ninoo
Nuo keliu metu priimamas vaikas i darzeli-mokykla?
Vedeja priima prasyma tik nuo 2013 metu o mazei jau tada bus virs 3,5 metu, ar gali tokio tipo darzelis priimti vaika nuo 2,5 metuku? g.gif
Aciu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.