Darjana
2007 04 20, 20:39
QUOTE(gritte @ 2007 04 20, 21:26) Mano mamai netoli 50  . Jos vardas - Vitalija, turėjo ji 3 geras drauges, ir visos jos buvo Nijolės  .......Dar populiarios anuomet Reginos, Vidos, Rimos, Danutės, Aldonos, Irenos, Janinos Aš kažkodėl manau, kad Veronikos vardas taps populiarus Pažįstu 25 Reginą, Danutę, Nijolę, Ireną, 18-os Janina. 12 m. Birutę. Bet 3-5 metų mergačių tokiais vardais nesu mačiusi.
Adele dukrytę pavadinčiau, bet Genovaite Man šitas vardas asocijuojasi su pavarde. Tarkim, Genovaitė Pilypaitė
QUOTE(Darjana @ 2007 04 20, 22:20) Dėl Aldonų , Nijolių nežinau. Bet tokius vardus kaip Bronislava , Stanislava, Jadvyga, Ganorata, Kazimera, Marijona vargu ar šiais laikais vaikam duoda. Duoda...
Elemire
2007 04 21, 18:46
QUOTE(Darjana @ 2007 04 20, 20:20) Dėl Aldonų , Nijolių nežinau. Bet tokius vardus kaip Bronislava , Stanislava, Jadvyga, Ganorata, Kazimera, Marijona vargu ar šiais laikais vaikam duoda. Ganorata tai jau skamba....
Ganorata turėtų būti Honorata  Pazistu, beje, mergicka tokiu vardu. Jai kažkur 20 metų turėtų būti. Bet kadangi tai yra yprastas lenkiškas vardas, tai manau, kad ir daugiau jų turėtų būti
Elemire
2007 04 21, 18:52
QUOTE(rytoj @ 2007 04 21, 18:50) Ganorata turėtų būti Honorata  Pazistu, beje, mergicka tokiu vardu. Jai kažkur 20 metų turėtų būti. Bet kadangi tai yra yprastas lenkiškas vardas, tai manau, kad ir daugiau jų turėtų būti  Na Honorata skamba jau gražiau.
Aš taip įtariu kad ta Ganorata atsirado iš to, kad rusų kalboje nėra "H" raidės tokios grynos  Arba tarmiškai kaip nors čia taip gautųsi...
Elemire
2007 04 21, 19:05
QUOTE(rytoj @ 2007 04 21, 18:55) Aš taip įtariu kad ta Ganorata atsirado iš to, kad rusų kalboje nėra "H" raidės tokios grynos  Arba tarmiškai kaip nors čia taip gautųsi... Ko gero abu variantai galimi, plius jei vardas senas ir metrikai kalbos draudimo metų, tai ir nieko keista kad Ganorata.
pazistu maza BIRUTE tai man visai grazus tas vardas
Nebalsavau už nei vieną, nu negražūs, nei vieno širdžiai mielo. Gražus man Eleonora,bet jo nėra tarp išvardintųjų
Balsavau už Adelę, nes šis vardas gražiausias
Iš visų išvardintų vardų man gražesnis Vida.Tik kodėl Nijolė du kartus įrašyta? Papildyta:QUOTE(gritte @ 2007 04 20, 21:26) Aš kažkodėl manau, kad Veronikos vardas taps populiarus Kodėl taip manai?
zuikiniauskienė
2007 04 22, 15:27
Aldona gal.
Jurgittta
2007 04 22, 17:59
Manau, kad visi šie vardai puikus. Bet tinkamiausi mažam vaikui Adelė, Natalija, Nijolė ir Gražina. Suabėjočiau tik dėl Aldonos, Birutės ir Genovaitės. Man jie gražūs, bet ateinanti karta manau dar nelabai priims tokius vardus. Gal mūsų proanūkiai grįš prie jų, bet dabar tokių nesirinkčiau. Papildyta: Beje, mano pačios vardas Jurgita, o šiais laikais pažįstų ne vieną bandravardę ir savo amžiaus, ir dukterų amžiaus. Nežinau ar mažas mergaites Jurgitom vadina, bet vieną šešerių metų tikrai žinau.
Emperatriz
2007 04 23, 12:21
man natalija gražu
litavkasam
2007 04 23, 12:42
Adelė
Gražiausias - Adelė, o baisiausias Jadvyga... Būtų žiauru, jei mergytei, pavadintai pastaruoju vardu, priliptų Jadzės pravardė
Man tai Genovaite baisiausias  nu kaip pavarde ir isvis nesusipratimas, jau turbut kiek gyvenu tiek dyvijuosi kaip toks vardas gali buti. Gerai kad tokiais dalykais pasidyvyti galima, nes sako, kad nesidyvyk, nes ir tau taip nutiks- tai cia bent jau tikrai nenutiks, nebent dukte uzaugusi sbludytu ir savo vaika taip pavadintu
Natalija
Elemire
2007 04 24, 10:59
QUOTE(Veronika @ 2007 04 22, 14:24) Tik kodėl Nijolė du kartus įrašyta?  Per žioplumą.  Įrašiau kuriuos atsiminiau, paskui pagalvojau kad gal reikėtų abėcėlės tvarka, tada kažkas paskambino ir gerai neapsižiūrėjus paskelbiau taip...  O dėl Genovaitės tai nežinau, man jis kažkaip ponormalis vardas - gal kad giminaičių tokiu vardu buvo, Genutė, Genovaitė, Ginas (vyriškas) - kažkaip įprasta. Man tas vardas tai daugiau prie tokių "vaidilutiškų" kažkaip: savo vaikui neduočiau, nes per daug tautiškai skamba, bet šiaip iš esmės tai nėra baisus. Jadvyga man labai negražus vaikystėj buvo, bet kažkaip pakeičiau nuomonę kai teko pabendrauti su kolegių dukrom - mat Jadvyga yra Hedwig variantas, o Haris Poteris turėjo pelėdą Hedwig, tai "merginom" tas vardas Jadvyga topinis, krūtas.
Sidabrinė
2007 04 24, 12:05
Mano mamos vardas Emilija,o ziuriu jis vel labai populiarus kaip ir pries gera penkiasdesimtmeti
Emerencija
2007 04 25, 09:01
Man Adeles vardas is situ visu graziausias
O kodel nepaminetas vardas Regina? Taip pat gana daznas tu laiku moteriskas vardas. Balsavau uz adele, bet nei vienu is tu vardu nepavadinciau savo vaiko. O Jurgitu amzius labai platus dabar  Tiksriausiai daugiausia ju tarp 35-25m. Bet jau pazystu ir viena 2m
Man tai iš čia išvardintų nei vienas nepatinka  o ir šios kartos vardai negražūs, nebent Marija, bet tik ne Marytė
Mildute
2007 04 25, 10:20
Aš balsavau už Gražiną, mano mamos vardas Elena, man jis labai gražus...o Marytė tai labiau mūsų mamų mamų vardas
Dangiuks
2007 04 25, 17:32
Is siu isvardintu man nei vienas nepatinka. O kodel nera Marijos vardo irasyta,man jis grazus.
kristina-buziene
2007 04 25, 18:06
O mano mociute labai graziu vardu Izabele ...Todel manau reikia ji ir laikyti senoku  Man jis pats garziausias is senesniu......  Dar Marija grazu ir cia paminetas Adele
Laurulka
2007 04 25, 19:02
Man tai vardas turi būti tinkamas visada: ir kai mažas vaikas, ir kai jauna panelė, ir kai moteris  Ir man svarbu, kad vardas man seksualiai skambėtų (oj, čia tik nieko "pošlo" nepagalvokit"  ) Na bet niekaip neisivaizduoju šiais laikais gražios, gundančios merginos, ir vardu Aldona ar Genovaitė... Ta lalailos vedėja man tokia graži buvo, o kai vardą išgirdau tai apakau - nu netinka, nors tu ką.  Ji atrodo Genutė ten vardu, ar Genė... Va merginai tokio stiliaus kaip iš serialo Katia Puškariova tai visos tos Genovaitės būtų  Na, bet nežianu čia kaip kam, aš gal tokia patvirkus  Ir turbūt čia dar skonio reikalas O iš pateiktų tai  Natalija, Adelė (Adela tai man gražiau, bet čia jau new variantas  ) ir gal dar Nijolė toks tinkamas. Visi kiti šiais laikas oj ne
gustaute
2007 04 25, 19:35
Vardas gražus ar ne, labai releatyvus dalykas. Pvz. kodėl daugumai patinka vardas Natalija, o nepatinka Jadvyga  Jei žinoma dainininkė būtų Jadvyga, o bomžė iš dviračių - Natalija, garantuoju, viskas būtų atvirkščiai.
iš visų vardų grazus vardas yra Birutė
light blue
2007 04 29, 18:16
Tik Adelė
nė vienas
Natalija manau tikrai populiarus
QUOTE(Zana4 @ 2007 07 06, 11:34) Natalija manau tikrai populiarus  Vilniuj,Kaune -taip,bet kituose miestuose,kur rusas nedaznas-nepopuliarus.
Man tai Natalija visai negražus vardas.
QUOTE(Alantė @ 2007 07 06, 19:00) Man tai Natalija visai negražus vardas. Cia ne graziausi,o populiariausi
QUOTE(Alaja @ 2007 07 08, 21:10) Cia ne graziausi,o populiariausi  kad ne gražiausi, tai faktas  Bet abejoju ir ar tikrai tokie buvo populiariausi.... na Natalija iš viso gan retas....
QUOTE(marsua @ 2007 07 08, 22:25) kad ne gražiausi, tai faktas  Bet abejoju ir ar tikrai tokie buvo populiariausi.... na Natalija iš viso gan retas....  Is tu isvardintu vardu pagal apklausa jis 2 vietoj
mildama
2007 07 09, 14:59
QUOTE(Dangiuks @ 2007 04 25, 17:32) QUOTE(light blue @ 2007 04 29, 18:16) niu kaip faina iš tikro, kai mes rinkom šį vardą, nebuvau jo girdėjusi, nebent laidų vedėjos Daivos Tamašauskienės dukrytė buvo Adelė... nei giminėj buvo kokia močiutė ar tetulė, nei aplinkinių draugų ir pažįstamų močiutės.... džiaugiuosi, kad tai retas vardas, nors jų jau sparčiai daugėja
braskute_v
2007 07 11, 14:15
Man tai, nė vienas
Pūkelis
2007 07 12, 12:42
Mamų laikais ir Irenų labai daug buvo.
Margarita 25
2007 07 12, 20:32
man tai Natalija Ir Adelė iš pateiktų vardų patiko
eladzius
2007 07 19, 22:03
ne vienas
Balsavau uz Adele  Man jis asocijuojasi su maza trapia mergyte
Man patinka Nijolė.
micietta
2007 07 21, 15:13
as balsavau uz Natalija. visi kiti
Saulelė_raudona
2007 07 23, 14:08
Gražiausias Adelė  Visi kiti tai neee
Loretoidas
2007 07 26, 19:44
Man grazus Nijole ir Birute.Nustebau, kai vakar sunus skambino draugei Birutei...
Man labai grazus vardas Elena, mano mociutes toks vardas... Labai norejau dukrytei ji duoti, bet vyras nesutiko... Uz tai jos kriksto vardas Elena, net i jokias diskusijas del to nesileidau. O mano anyta baznycioje isgirdusi kuniga sakanti Rugile - Elena, net akis ispute - kas toki negrazu varda sugalvojo? galejau prismaugti ja ta akimirka, vien del mociutes.
|
|