Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mūsų mamų kartos vardai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4
Elemire
Kažkaip paskaičius forumus ir iš praktikos, kažkaip toks įspūdis susidaro, jog vardai renkami arba naujoviški, arba žiūrima į mūsų senelių kartos vardus. Vat ir pasidarė įdomu, ką manote apie mūsų mamų kartos vardus (kiek prisiminiau, surašiau apklausoj), ar teko girdėti ką nors vadinant dukreles Danutėm, Gražinom, Birutėm, Aldonom ir panašiai?
muminukas
man Natalija labai gražus. bet dukros, Lietuvoje gyvendama, nevadinčiau, nes prasidėtų visokios Nataškos schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Elemire @ 2007 04 18, 15:23)
ar teko girdėti ką nors vadinant dukreles Danutėm, Gražinom, Birutėm, Aldonom ir panašiai?
*

pažįstu 2 jaunas Birutes ir 1 jauną Danutę, trečios dešimties merginos.
PONIUTE
NA KODĖL ,/GRAŽINUTĖ, ADELYTĖ VISAI NIEKO. rolleyes.gif BET NEŽINAU AR IŠDRYSČIAU PAVADINTI DUKRYTE g.gif O, GAL............. mirksiukas.gif
Elemire
QUOTE(muminukas @ 2007 04 18, 14:29)
man Natalija labai gražus. bet dukros, Lietuvoje gyvendama, nevadinčiau, nes prasidėtų visokios Nataškos schmoll.gif

Man irgi gražus, bet čia jau būsimiem seneliam ko gero šokas būtų, sakytų rusiškas vardas ir viskas. schmoll.gif g.gif

Mano vyras, nors ir nelietuvis, bet kaip tais užsispyrė, kad jei bus dukra, tai bus Danutė. Kažkaip įtariu, kad perkalbėt neišeis. lotuliukas.gif
muminukas
tiesa, Elemire, čia gal labiau močiučių, ne mamų kartos vardai mastau.gif bent jau mano atveju.
na, Danė man gražu, o Danutė tai tiesiog maža Danė ax.gif
Elemire
QUOTE(muminukas @ 2007 04 18, 14:40)
tiesa, Elemire, čia gal labiau močiučių, ne mamų kartos vardai mastau.gif bent jau mano atveju.
na, Danė man gražu, o Danutė tai tiesiog maža Danė ax.gif
*

hm, ko gero gal per dvi kartas tie vardai kartojosi g.gif Aš turėjau galvoje dabartinių 50-mečių vardus maždaug, kažkaip nemažai toj kartoj Biručių ir Danučių būta. g.gif Na bet kuriuo atveju, turėjau galvoj tuos tokius vardus su Lietuvos nepriklausomybe išpopuliarėjusius tarpukariu, nes prieš tai lyg ir vyravo įvairūs krikščioniški vardai. Tai tinka ko gero ir močiučių kartai kurios tarpukariu gimusios, ir mamų, kurios kaip tik po karo gimę. mastau.gif

Man irgi kažkaip Danutė visai gražus vardas ir tutorę Danutę turėjau, tai kažkaip ir su žmogum asociacijos geros. thumbup.gif Tik buvo baisiai juokinga kad vyrui būtent lietuviškas vardas patiko taip iš karto, o priverčiau visą vietinį vardyną perskaityt, tai tik prisižvygavo iš visokių nesąmoningų vardų ir nieko neišrinko, nes jam nei vienas negražus... doh.gif
*GAILĖ*
Nepatinka man tokie vardai. neduočiau nei vieno iš jų savo dukrai . gal Gražina toks dar pusė velnio, bet kiti tai man su močiutėm asocijuojasi, o tavo vyro pamėgtoji Danutė, tai man iš vis negražus schmoll.gif . nemanau, kad turėtum jam nusileist. tu nešioji, žindai, rūpiniesi vaiku, vyrai, ką jie - reliai tik pasidžiaugia vaiku. taigi mamai turi atitekti bent jau garbė išrinkti vardą. biggrin.gif

nepažįstu nei vieno vaiko su tokiais vardais, tik moteriškes virš 40
Margita
Nei vieno neduočiau savo vaikui schmoll.gif .Pažystu labai gražias dvi paneles,viena-Bronė,kita-Marytė doh.gif ,man net nesmagu į jas kreiptis ax.gif blush2.gif
Elemire
QUOTE(ingalp @ 2007 04 18, 16:37)
Nepatinka man tokie vardai. neduočiau nei vieno iš jų savo dukrai . gal Gražina toks dar pusė velnio, bet kiti tai man su močiutėm asocijuojasi, o tavo vyro pamėgtoji Danutė, tai man iš vis negražus  schmoll.gif . nemanau, kad turėtum jam nusileist. tu nešioji, žindai, rūpiniesi vaiku, vyrai, ką jie - reliai tik pasidžiaugia vaiku. taigi mamai turi atitekti bent jau garbė išrinkti vardą.  biggrin.gif

Vat vat, tik kad mano atveju su mergaičių vardais prastai, kažkaip kol kas nieko doro nesugalvojau kad pačiai patiktų, tai tikiuosi kad bus berniukas. lotuliukas.gif

Įdomu tik, ar po kokių keletos metų vėl nebus banga visų Biručių ir Aldonų, kaip kad dabar Kotryna išpopuliarėjo. Kažkaip irgi, dabar jau apsipratom su Kotrynom, o vaikystėj man tas vardas toks baisus buvo, nes giminėj tokia Katrė girtuoklė buvo ir šiaip niekas Kotrynom vaikų nevadindavo doh.gif O ir mokykloj kažkaip po Žemaitės "Marti" tai tas vardas negražus būdavo, "atgyvenęs" - o dabar visai nieko kažkaip, kai tiek daug mažų mergaičių tokiu vardu, normalus šiuolaikiškas atrodo.
Vijone
QUOTE(Elemire @ 2007 04 18, 14:38)
Mano vyras, nors ir nelietuvis, bet kaip tais užsispyrė, kad jei bus dukra, tai bus Danutė. Kažkaip įtariu, kad perkalbėt neišeis.  lotuliukas.gif
*

o man visai mielai skamba. Tikrai zymiai geriau, nei visokie naujadarai doh.gif
nisė
Adelę tai ne vieną pažįstu, ir savo amžiaus ir 2 mažyles. o kiti vardeliai tai schmoll.gif
agle
Kažkaip paskutiniu metu tikrai tėvai pavadina savo mažius senais retais vardais : Adelėm , Birutėm . Dabar dar ir Barboros vardas tapo labai populiarus
Elemire
QUOTE(agle @ 2007 04 18, 17:52)
Kažkaip paskutiniu metu tikrai tėvai pavadina savo mažius senais retais vardais : Adelėm , Birutėm . Dabar dar ir Barboros vardas tapo labai populiarus
*

Kad Barbora išpopuliarėjo tai irgi pastebėjau, nors keletą ir dabartinių 30-mečių tuo vardu pažįstu, bet tikrai nebuvo labai dažnas vardas.
sssaule
Mano draugė davė savo mergytei vardą Gražina, jai 5 metai. Man jau geriau tokie vardai, negu kokie nors nenormalūs kaip Rebeka, Ksimena, Kloletė ir t.t.
yalissa
Iš paminėtų vardų, tai man tik Natalija gražus 4u.gif
Visi kiti jau atgyvenę savo laikmetį. Neįsivaizduoju mažų mergaičių tokiais vardais schmoll.gif
sssaule
QUOTE(Elemire @ 2007 04 18, 19:07)
Kad Barbora išpopuliarėjo tai irgi pastebėjau, nors keletą ir dabartinių 30-mečių tuo vardu pažįstu, bet tikrai nebuvo labai dažnas vardas.
*

Ir Monika labai išpopuliarėjo, prieš 15 metų buvau stovykloj, buvo mergaitė Monika, tai buvo tokių kurie juokėsi iš jos vardo, o dabar kas trečia Monika.
Niutsi
Natalija vienas iš nuostabiausių vardų wub.gif wub.gif wub.gif Ir įtrauktas į sąrašiuką, kaip norėčiau pavadinti vaiką wub.gif Bet čia jau aš negaliu būti objektyvi, nes gal Natalija čia ir laikomas senesnių moterų vardu, bet kadangi aš kitos tautybės ir mano aplinkoje šis vardas buvo, yra ir bus populiarus visose amžiaus grupėse tai negaliu apie jį galvoti kaip apie kitus čia pateiktus vardus, ne tokios asociacijos blush2.gif Pvz, žinau ir visai mažų Natalijų, ir paauglių: draugės 16 metų sesė Natalija, o kai mokiausi mokykloje vien mano laidoje buvo 2 Natalijos, vyresnėse klasėse irgi 2 ar 3, jaunesnėse irgi apstu (o mokyklą baigiau mažiau negu prieš 5 metus, tai visos jos kaip suprantat yra jaunos ax.gif )
Kiti vardai man jau kelia asociacijas su vyresnio amžiaus žmonėmis, tačiau visgi norėčiau išskirti Adelę. Manau, jis puikiai tinkamas mažai mergytei, labai švelnus ir toks "nesenstantis" vardas 4u.gif
Taip pat Gražina visai tinka 4u.gif Bet čia irgi subjektyvu: pažįstų jauną merginą tokiu vardu, todėl jis man irgi yra jaunatviškesnis 4u.gif ax.gif
Visi kiti mano manymu labiau tinka vyresnėm, tačiau mažom mergaitėm kai kurie irgi galėtų tikti: juk tai normalūs, gerai žinomi vardukai 4u.gif Mažiausiai man patiktų, jei mažai mergaitei duotų tokius vardus: Genovaitė, Birutė, Aldona. g.gif Man jie nėra gražūs ir labai "sendinantys" blush2.gif Bet nėra nei baisūs, nei nesąmoningi, o tai šiais laikais reikia vertinti mirksiukas.gif
Danutė man labai asocijuojasi su Daniele, todėl visai normalus ax.gif
O kaip čia kažkas paminėjo, vardas Monika tikrai yra senas, tik buvo ilgokai primirštas, o dabar daugumai net į galvą neateina, kad tai ne naujas Lietuvai vardas, o kaip tik priešingai ax.gif 4u.gif Kai pasakiau tai vienai draugei, ji net nepatikėjo, o pareiškė, kad šis vardas Lietuvą pasiekė tik tada, kai per TV nuskambėjo Monikos Levinski istorija blink.gif
Zuikiosaulute
Balsavau už Birutę. Gražu ir Gražina, Adelė.
Elemire
QUOTE(Ana_21 @ 2007 04 18, 19:08)
O kaip čia kažkas paminėjo, vardas Monika tikrai yra senas, tik buvo ilgokai primirštas, o dabar daugumai net į galvą neateina, kad tai ne naujas Lietuvai vardas, o kaip tik priešingai  ax.gif  4u.gif  Kai pasakiau tai vienai draugei, ji net nepatikėjo, o pareiškė, kad šis vardas Lietuvą pasiekė tik tada, kai per TV nuskambėjo Monikos Levinski istorija  blink.gif
*

hihihi.gif na taigi prieš keliolika metų netgi buvo tokia daina "Monika", nebepamenu gerai tik kas dainavo, bet čia jau tikrai prieš gerus 15 metų turbūt.
kamileh
Na ir aš čia pasireikšiu biggrin.gif
Pati esu Monika, man 17 metų, pažįstu: dvi 17-18m. Adeles, dvi 18-metes Nijoles, dvi 17-18-metes Birutes, 17-metę Vidą ir daugybę Natalijų, bet čia daugiau tarp rusakalbių. Tarp bendraamžių pasitaiko Barborų, Veronikų, Kotrynų, Mortų, Teklių galybė Agnių ir t.t. Mano manymu, visiškai nereikia gilintis ar madingas vardas, ar ne. Juk vaiko vardo nekaitaliosi kas sezoną, reik pagal tai, koks patinka rinkti mirksiukas.gif
Man pačiai iš minėtų patinka Nijolė, Birutė, Gražina smile.gif
Laava
balsavau uz Adele - pazystu net dvi mazas net pusmetuko neturincias Adelytes - puikus vardas, net pamirstu, kad jis "senu laiku"...
Bagel
Mano a.a. močiutė labai stebėjosi, kad mano kartos mergaites vadino Karolinom, Ievom - jai tai buvo l. senoviški "bobulkiški" vardai. Gal mes savo dukrų Genutėm ar Danutėm nevadinsim, bet kad mūsų anūkės nebus tokiais vardais, neišsižadėkim.
future_maman
QUOTE(muminukas @ 2007 04 18, 14:40)
tiesa, Elemire, čia gal labiau močiučių, ne mamų kartos vardai
*

na, ziurint, kiek kam metu mirksiukas.gif Mano "mamu" (mama, anyta) kartoj labai skirtingi vardai - mano giminej tai Elena, genute, Stase, Vale, o vyro giminej isvien tik Grazinos ir Reginos, jau net nebeskiriu, kas yra kas, kai pletkinam biggrin.gif Labai norejau, kad dukryte butu elenyte, o dar kaip tycia ir gime per elenines, bet vyras pasibaisejo, kaip as toki BAISU varda galiu dukrai rinkt blink.gif jam senovinis pasirode biggrin.gif Kotryna ir Emilija - mano mociuciu vardai irgi netiko del archaiskumo, bet ir gerai, nes pasidomeje supratom, kad dabar kas trecia mergyte yra katryte arba emilyte ax.gif

QUOTE(Elemire @ 2007 04 18, 19:41)
hihihi.gif na taigi prieš keliolika metų netgi buvo tokia daina "Monika", nebepamenu gerai tik kas dainavo, bet čia jau tikrai prieš gerus 15 metų turbūt.
*

Antis?

QUOTE(Bagel @ 2007 04 18, 21:54)
Mano a.a. močiutė labai stebėjosi, kad mano kartos mergaites vadino Karolinom, Ievom - jai tai buvo l. senoviški "bobulkiški" vardai. Gal mes savo dukrų Genutėm ar Danutėm nevadinsim, bet kad mūsų anūkės nebus tokiais vardais, neišsižadėkim.
*

va va 4u.gif

O Natalija man visia nesenovinis schmoll.gif Manau, tarp slavu jis universalus, ir visad bus populiarus.
Edelveis
man Adelė iš šitų dar nieko - dar gi, sakyčiau, ir gražus 4u.gif ax.gif
uups
na, Adeliukiu tai galybe mazyciu yra smile.gif grazhus vardelis.

O siaip tai ash pasigendu moterishku savo kartos vardu,- nemaciau nei vienos gyvos mazhos Daivos, Jolantos, Ingridos, Gitanos, Loretos, Irmos, Dalios, Linos, Vaidos, Astos, Editos, Egles, Jurates, Sigitos, Jurgitos, Aistes.... zinau tik po viena Rasa, Laura ir Ruta.... turbut duociau savo dukrai viena ish savo kartos vardu,- butu tikrai vienintele thumbup.gif
Niutsi
QUOTE(uups @ 2007 04 19, 01:06)
O siaip tai ash pasigendu moterishku savo kartos vardu,- nemaciau nei vienos gyvos mazhos Daivos, Jolantos, Ingridos, Gitanos, Loretos, Irmos, Dalios, Linos, Vaidos, Astos, Editos, Egles, Jurates, Sigitos, Jurgitos, Aistes.... zinau tik po viena Rasa, Laura ir Ruta.... turbut duociau savo dukrai viena ish savo kartos vardu,- butu tikrai vienintele  thumbup.gif
*

Aš taip pat pastebėjau, kad tokie vardai naujagimiams suteikiami gan retai g.gif Žinau iš išvardintų tik 1 mažą Liną ir 1 mažą Vaidą, 1 mažą Aistę, o šiaip pažįstų labai daug 18-25 metų merginų (ypač Linų ir Eglių pažįstų labai daug), tik nepažįstų nei vienos Gitanos, Irmos, Daivos, o Loretą žinau tik 1, apie 40 metų moterį.

O čia dar keletas pažįstamų vyresnio amžiaus moterų vardų, kurie šiais laikai retesni: Zita (apie 60 metų), Konstancija (asmeniškai nepažįstų, bet čia jau mirusi pažįstamos prosenelė), Regina (apie 40 metų), Zinaida (mano močiūtė, 83 m), Marijana (mano močiutės brolio žmona, jai 75 m., ji irgi slavų kilmės), Laimutė (apie 50 metų), Ilona (apie 40 metų), Rita (35 ir 43 metai)

Dar Anelė ir Veronika yra gan seniai naudojami, o dabar ima populiarėti, kiek žinau smile.gif
Gajux
QUOTE(uups @ 2007 04 19, 01:06)
na, Adeliukiu tai galybe mazyciu yra smile.gif  grazhus vardelis.

O siaip tai ash pasigendu moterishku savo kartos vardu,- nemaciau nei vienos gyvos mazhos Daivos, Jolantos, Ingridos, Gitanos, Loretos, Irmos, Dalios, Linos, Vaidos, Astos, Editos, Egles, Jurates, Sigitos, Jurgitos, Aistes.... zinau tik po viena Rasa, Laura ir Ruta.... turbut duociau savo dukrai viena ish savo kartos vardu,- butu tikrai vienintele  thumbup.gif
*

Na jau, tikrai nereti vardai. Apsilankykite vaikų lopšelių - darželių grupėse. Ir būsite nustebinta. Iš pažymėtų, kažkiek retesnis Loreta. Mūsų darželyje 14 grupių, ir kiekvienoje būtinai rastumėte po 2-3 mergytes Aistes, Rūtas, Lauras, Egles. mirksiukas.gif
muminukas
ojej, Adelė pirmauja. o man jis jau tooooks senoviškas, gyvenime tokiu nevadinčiau schmoll.gif
Pangasija
Gražina, Adelė, Natalija, Nijolė -- visai gražūs vardai.
Birutė nepatinka. o Danutė kaip sakant... mama pažįstamas Danutes tik pavardėm vadina, nes jų be skaičiaus.
dmu
Visi išvardinti vardai gražūs. Balsavau už savo jau poryt įgyjamos uošvienės vardą biggrin.gif
vyšniux
Adele ir Nijole-grazus vardai.
Šypsenėlė24
Iš pateiktų man gražūs Adelė ir Natalija
updike
Mano manymu, Adele ne toks jau senoviskas vardas ir pazistu nemazai mergaiciu tokiu vardu... Mano prosenele buvo Natalija, o mociute Genovaite... O kazkas minejo, kad nepatogu kreiptis i Maryte... O juk tai Marijos mazybinis variantas... smile.gif Ir, kiek pastebejau, siuo metu vardas Marija labai jau populiarus... smile.gif O vat jau Broniu tai tikrai savo kartos nepazistu... Idomu, ar kada nors kas nors dar vadins taip savo dukreles...? rolleyes.gif
*GAILĖ*
QUOTE(updike @ 2007 04 19, 15:15)
O vat jau Broniu tai tikrai savo kartos nepazistu... Idomu, ar kada nors kas nors dar vadins taip savo dukreles...? rolleyes.gif
*

gali būt kad ir tas vardas grįš į madą. mano vaikystėj, pamenu, Barbora ir Morta tai buvo laikomi senų storų bobų vardais. o dabar - madingi pasidarė.
Elemire
QUOTE(updike @ 2007 04 19, 14:15)
O vat jau Broniu tai tikrai savo kartos nepazistu... Idomu, ar kada nors kas nors dar vadins taip savo dukreles...? rolleyes.gif
*

Bronė tai gal ir ne, bet vat kokia Bronislava tai manau dar galim sulaukti. Užsieniuose dabar rusiškų vardų banga tai kažin ar neateis raibuliai ir iki Lietuvos po kokių 10 metų.

Man Nijolė irgi nieko vardas, tik kažkaip reikšmė tokia šiaip sau jau, su tais požemiais ir mirtim.

dmu, sveikinu 4u.gif
JANIUKAS
Grazina ,Birute ,Nijole nieko,bet dabar negirdejau kad sauktu mazas mergaites kuriuo is siu vardu ar isvardintu.Gal Adele daznesnis.Labai panasus yra Anele.Mano mamos Ona ,visai nieko man.
Cikadelė
Elemire, sukonkretink apklausos klausimą, nes atsidariau temą paskaityt ir nesupratau- už ką balsuot? ar už gražiausią ar už dar kažkokį g.gif parašyk man ir aš pataisysiu mirksiukas.gif

Pažįstu ir mažą Birutę, man pačiai l.gražūs vardai Aldona ir Gražina thumbup.gif o visi kiti tokie nelabai....mano mamos vardas Irutė (čia nusižiūrėjo mamos sesuo iš Irkos tragedijos ir pavadino Irute), o jau kiek Irenų, Nijolių, Virgų, Stasių.....Genutė 4u.gif labai keistai atrodo, kai per Lalailą rodydavo tads dvynes- tokios ,,modnos" blondinės, fifos- ir va....Genutė ir Ramunė (berods rolleyes.gif

o iš mūsų mamų kartos, man gražiausias- Dalia blush2.gif
updike
Pazistu dvidesimtmete Ona... Labai grazu ir sis vardas jai labai tinka. Taip pat zinau Marta... Kazkaip gal tik pirma karta keista isgirdus, o jau veliau, kai susibendrauji su zmogum, tas vardas tampa kaip savaime suprantamas dalykas...
rytoj
Perskaičiau vardų saraša, permečiau artimiausių mamos ir tėvo draugių/pažįstamų/sesių/pusseserių vardus ir beveik nė vieno vardo nesutikau ten g.gif Tik kelis - Vida, Danutė, Nijolė (beje, šitas vardas apklausoj kartojasi mirksiukas.gif) ir Natalija. Na, jauni dar mano tėvai. Tai tarp mamos draugių daug Daivų, Vaivų, Ingų, Ritų, Dalių ir pan.
Va o dabar apie tuos vardus - mano mama sakė, kad jei dar turėtų vieną dukrą (kas jau nebeišeis), tai pavadintų ją Aldona. Na, man tai tik akys padidėjo doh.gif Bet aš savo dukrą Birute gal ir pavadinčiau. Tiesa, žinau vieną mergičką tokiu vardu. Pirmakursė dabar mirksiukas.gif
muminukas
o mano močiutė turėjo klasiokes Nataliją ir Joalitą. beje, Joalita yra vieno kalbininko dukra (čia tarp kitko).
Elemire
Tarp mano mamos draugių tai berods buvo Gražina, Danutė, kelios Vidos, kelios Daivos, Audra, Eglė, Šura, Liuda, Violeta ir dar ko gero keletas kurių jau ir nepamenu. Reikės kada įdomumo dėlei tų laikų vinjetes peržiūrėti, gal netgi ką įdomaus pavyks atrasti. O vat tarp mamos bendraamžių bendradarbių tai daug Reginų, Irenų, Angelių, Nijolių, Aldonų buvo.
muminukas
mano mamos draugės: Danė, Irena, Rūta, Marija, Loreta.
o močiutės - Aleksandra ir Genovaitė.
Elemire
QUOTE(muminukas @ 2007 04 20, 09:00)
mano mamos draugės: Danė, Irena, Rūta, Marija, Loreta.
o močiutės - Aleksandra ir Genovaitė.
*

Danė čia toks tikrinis vardas ar trumpinys? Nes mano mama savo draugę Danutę Dana vadindavo, nes Danutė jiem matai negražu buvo. tongue.gif

Dabar taip pagalvojau, kad gerai kad niekas netrumpina Birutės, nes jei padaryti tokį liaudišką populiarios konstrukcijos trumpinį tai gautųsi kaip nors Birka... blink.gif
zozulia
tradiciškai vardai kartojasi bent per dvi kartas. Mūsų tėvų vardai netinka mūsų vaikams, nes asocijuojasi su pagyvenusiais žmonėmis schmoll.gif Senelių jau geriau, o dar geriau prosenelių.
muminukas
QUOTE(Elemire @ 2007 04 20, 10:38)
Danė čia toks tikrinis vardas ar trumpinys? Nes mano mama savo draugę Danutę Dana vadindavo, nes Danutė jiem matai negražu buvo.  tongue.gif
*

Danė - tikras vardas, nuo pat metrikų.
rona
Man Natalija patinka thumbup.gif
Kribuk
Na mažai kas vadina pateiktais tos kartos vardais.
Mano mama Rima, tai tokiu vadu irgi mažyčių nesutikau. smile.gif O mamos kartos tai daug sutinku Rimų. smile.gif
Elemire
QUOTE(Kribuk @ 2007 04 20, 18:31)
Na mažai kas vadina pateiktais tos kartos vardais.
Mano mama Rima, tai tokiu vadu irgi mažyčių nesutikau. smile.gif O mamos kartos tai daug sutinku Rimų. smile.gif
*

Man rodos kažkaip dabar gal Rimančių daugiau - kaip ir ta pati Rima, tik kiek naujoviškiau. Buvo tiesa ir šiam forume mamytė kuri davė vardą Rima, bet ten buvo daugiau iš pagarbos savo mirusiai mamai berods.
Darjana
Dėl Aldonų , Nijolių nežinau. Bet tokius vardus kaip Bronislava , Stanislava, Jadvyga, Ganorata, Kazimera, Marijona vargu ar šiais laikais vaikam duoda.
Nieko sau
Mano mamai netoli 50 bigsmile.gif . Jos vardas - Vitalija, turėjo ji 3 geras drauges, ir visos jos buvo Nijolės lotuliukas.gif .......Dar populiarios anuomet Reginos, Vidos, Rimos, Danutės, Aldonos, Irenos, Janinos ax.gif

Aš kažkodėl manau, kad Veronikos vardas taps populiarus unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.