Puikute
2006 03 23, 22:21
QUOTE(MELDA @ 2006 03 19, 08:39) I r man  Sveikutes tikrai zinau geru websitu kur galima labai nebrangiai nusipirti pilates DVD pvz:. Winsor pilates Bet nezinau ar jie pristatytu i lietuva ir kiek tai kainuotu.....Dar gi galite pziureti Ebay.com ten tai tikrai galite rasti visko tik irasykit pilates dvd ir viskas... Va radau jums visa puslapi tik uzsiregistruokite pries pirkdamos. http://search.ebay.co.uk/search/search.dll...+dvd&category0=Spauskit nuoroda virsuje....
Ligvita
2006 04 13, 19:56
o gal galit atsiusti tai ka turite per skype? mano vardas joje rasaveiveriene buciau labai labai dekinga. As galiu pilvo sokio pamokomis pasidalinti jei kam aktualu ir idomu
Miss_Lumholdt
2006 04 28, 11:46
Pamačiau, kad SportLife klube atsirado nauja trenerė ir veda Pilates mankšta. Nors šiaip mėgstu treniruotes, kur aktyviai judama, bet sakau, gal verta pabandyti, jau seniai buvo įdomu kas per mankšta. Be to, čia kažkuri rašė, kad gerai stuburui, tai man tas būtų kaip tik.
Natalita
2006 05 02, 12:46
Labukas, mane labai domina pilvo sokiai, tai buciau labai dekinga uz naudinga informacija mani mailas natalija2004@yahoo.co.uk Dar norejau paklausti: ar pilates ir bodyflex yra tas pats?
gal kuri vilnietė lanko pilates užsiėmimus??? gal žinot kuriame klube geriausia??
Helianta
2006 05 14, 10:33
QUOTE(Natalita @ 2006 05 02, 13:46) Dar norejau paklausti: ar pilates ir bodyflex yra tas pats? Ne tas pats, tai skirtinga mankšta. Nesu profesionalė, skirtumus rašau iš asmeninės patirties, nes abi mankštas žinau ir abi man patinka. Bodyflex - tai pratimų rinkinys, kurie atliekami iškvėpus orą ir 'sustingstant' nurodyta poza. Tas iškvėpimas būna garsus ir pakankamai juokingas bei keistas aplinkiniams (mačiau Bodyflex pradininkės video, tai ji ten išvis labai garsiai tą 'paach' iškvėpdavo)  Jis labiau skirtas sumažinti kūno apimtims (pilvas, klubai, šlaunys) nei numesti svorio. Vienu metu Bodyflex sportuodavau kas rytą daugiau nei metus, dabar vėl po truputį bandau jį įtraukti į dienotvarkę. Geriausia tuos pratimus atlikti ryte prieš pusryčius, energijos duoda. Pilates sudaro daug įvairių pratimų, galima pasirinkti sudėtingumo lygį, t.y. ir pradedantiesiems, ir ilgiau sportuojantiesiems bus ką veikti. Čia svarbu ne tik kvėpavimas (jis visiškai kitos nei bodyflexe), bet ir laikysena, dubens raumenų darbas. Pilates daugiau skirtas gerinti laikyseną, 'ilginti' ir stiprinti raumenis, ypač stuburo, didinti lankstumą. Pilates treniruotes lankau jau beveik metus, labai patinka, po jų jaučiuosi tiesesnė, lankstesnė ir energingesnė
Sveikos  Gavau kompaktą Pilates mankštų. Vienas yra net 50 min, tai vakar ją dariau, tik iki galo neištvėriau.. Pradžiai darysiu po 20 min. Bet šiaip tai labai patiko ir kas svarbiausia - nieko šiandien neskauda Po kokio mėnesio papasakosiu daugiau įspūdžių
babouziuke
2006 05 20, 19:43
QUOTE(Puikute @ 2006 03 23, 22:21) Sveikutes tikrai zinau geru websitu kur galima labai nebrangiai nusipirti pilates DVD pvz:. Winsor pilates Bet nezinau ar jie pristatytu i lietuva ir kiek tai kainuotu.....Dar gi galite pziureti Ebay.com ten tai tikrai galite rasti visko tik irasykit pilates dvd ir viskas... Va radau jums visa puslapi tik uzsiregistruokite pries pirkdamos. http://search.ebay.co.uk/search/search.dll...+dvd&category0=Spauskit nuoroda virsuje.... Turiu visas Mary Winsor pilates CD (jų yra 7). Parsisiunčiau iš interneto ir neko pirkti nereikėjo. QUOTE(Night @ 2006 05 16, 08:04) Sveikos  Gavau kompaktą Pilates mankštų. Vienas yra net 50 min, tai vakar ją dariau, tik iki galo neištvėriau.. Pradžiai darysiu po 20 min. Bet šiaip tai labai patiko ir kas svarbiausia - nieko šiandien neskauda Po kokio mėnesio papasakosiu daugiau įspūdžių  O galima sužinti iš kur gavai tą kompaktą ir koks tikslus tų mankštų pavadinimas?
babouziuke
2006 05 25, 20:28
Prieš kelias dienas pradėjau kartu su vyru daryti pilates mankštą  pagal kasietą "Pilates for dummies". Atrodo tokie paprasti pratimėliai, o juos padaryti...  . Sportuojam kiekvieną dieną sąžiningai ir žiūrėsim koks bus rezultatas. Aš niekada nesusimąstydavay ar esu lanksti ar ne. Na, bet pratimai viską parodė. Aš dar aš, bet mano vyras net sėdėti tiesiai negali, nes nugara iki galo neišsitiesia  . Nu šakės... Dabar sakau darysim tol, kol visi galai išsities. Vieną dieną mankštą dariau 3 val. dienos, tai po jos taip miegas suėmė  .. ir teko eiti prigulti. Šiandien padariau mankštą tik atsikėlus, nu ir ką - energijos visai dienai  . Anksčiau pusę dienos pratinginiaudavau, o šiandien susitvarkiau visus namų ruošos darbus ir dar 2 patiekalus pagaminau šeimynai pavalgyti vakarienei (nors aš šiaip gyvenime niekada negaminu  ). Tai va, tokie pokyčiai. Žiūrėsim ar ilgam čia ta energija. Bet galiu pasakyti, kad po pietų energija dingo, nes 16 val. užsiiminėjau Fitness'u  . Nu, o dabar einu Jogą padarysiu  .
babouziuke
2006 05 28, 20:27
Merginos, gal kuri matėte ar žinote kur galima nusipirkti kai kurių Pilateso mankštai reikalingų įrankų. Pvz, aš jau kelias dienas ieškojau kilimėlio mankštai ir pagaliau radau šiandien Senukuose tokį padorų. Bet niekur nerandu tokių ilgų medžiaginių juostelių, kurios labai tamposi (reikalingos kai kuriems pratimams) ir dar niekur nerando to stebuklingo ratuko, kuris yra labai lankstus (tokį dalyką mačiau tik Pilateso internetinėse parduotuvėse). Tikiuosi, kad kas nors žinote, nes jau pavargau vaikščioti po tas sporto parduotuves  .
babouziuke
2006 06 01, 09:08
Merginos, o tai kas nors dar pilatesu užsiiminėjat, ar aš čia šitam skyrelyje pati su savimi kalbuosi?
QUOTE(babouziuke @ 2006 06 01, 11:08) Merginos, o tai kas nors dar pilatesu užsiiminėjat, ar aš čia šitam skyrelyje pati su savimi kalbuosi?  Sveikute, na kadangi mano abonimentas klube pasibaige... tai rytais truputi pabegioju...o pilatinuosi vakarais pagal tavo kompaktus... labai fainus... norejau paklausti tu taip pat pagal kompaktus ar ne? tai vienam kartui viena atlieki ir kaskart vis kitoki??  P.S. Beje radai tas juostas, kur ieskojai nusipirkti? As ir zadu jos ieskotis, tik gal tikru ir guma...  O siandien begsiu i senukus kilimelio....
babouziuke
2006 06 01, 12:40
QUOTE(Jusse-Musse @ 2006 06 01, 10:02) Sveikute, na kadangi mano abonimentas klube pasibaige... tai rytais truputi pabegioju...o pilatinuosi vakarais pagal tavo kompaktus... labai fainus... norejau paklausti tu taip pat pagal kompaktus ar ne? tai vienam kartui viena atlieki ir kaskart vis kitoki??  P.S. Beje radai tas juostas, kur ieskojai nusipirkti? As ir zadu jos ieskotis, tik gal tikru ir guma...  O siandien begsiu i senukus kilimelio.... Sveikutė, tai labai šaunu, kad tau patinka tie kompaktai  . Aš mankštų dabar nekaitalioju, darau vieną ir tą pačią kiekvieną dieną. Darau "Pilates for dummies". Ten pradedantiesiems, bet kai kurie pratimai nėra lengvi. Iš, berods 18 pratimų, 2 padarau pusėtinai, o visus likusius puikiai  . Kai iš to filmuko padarysiu visus puikiai, tįada pereisiu prie kitų kasietų. Tikriausiai imsiuos "Winsor Pilates". Ten 7 CD, skaitosi kiekvienai dienai visą savaitę. Ir geriau yra daryti kiekvieną dieną vis kitokius pratimus, kad organizmas nepriprastų. Mano pasiekimai tokie, kad laikysena pasidarė tiesesnė ir nugarą mažiau skauda, aišku ir lankstumas didėja  . Ir pilates mankštą geriausiai yra daryti ryte, tada energijos daugiau pasisemi. Aš taip ir darau. O vakarais nusprendžiau joga užsiiminėti  . Aš kilimėlį iš Senukų pirkau "Hamer" firmos ir mokėjau atrodo 130 lt, bet ten jau labai minkštas, platus ir ilgas. Yra ir daug paprastesni už beveik 40 lt, tik daug siauresni ir ponesni. Gumų ir ratuko to niekur neradau. Tik mačiau Amerikos internetinėje parduotyvėje. Tai reiks prašyti, kad kas nors atsiųstų į Lietuvą, nes ta parduotuvė į Lietuvą nesiunčia. Beje, dar prisisiunčiau visokių filmų, tik kai susidėliosiu į vietas, galėsiu ir tau įrašyti  . Užeik čia dažniau ir papasakok kaip sekasi, nes matau, kad mes čia tik dviese esam  .
QUOTE(babouziuke @ 2006 06 01, 14:40) Sveikutė, tai labai šaunu, kad tau patinka tie kompaktai  . Aš mankštų dabar nekaitalioju, darau vieną ir tą pačią kiekvieną dieną. Darau "Pilates for dummies". Ten pradedantiesiems, bet kai kurie pratimai nėra lengvi. Iš, berods 18 pratimų, 2 padarau pusėtinai, o visus likusius puikiai  . Kai iš to filmuko padarysiu visus puikiai, tįada pereisiu prie kitų kasietų. Tikriausiai imsiuos "Winsor Pilates". Ten 7 CD, skaitosi kiekvienai dienai visą savaitę. Ir geriau yra daryti kiekvieną dieną vis kitokius pratimus, kad organizmas nepriprastų. Mano pasiekimai tokie, kad laikysena pasidarė tiesesnė ir nugarą mažiau skauda, aišku ir lankstumas didėja  . Ir pilates mankštą geriausiai yra daryti ryte, tada energijos daugiau pasisemi. Aš taip ir darau. O vakarais nusprendžiau joga užsiiminėti  . Aš kilimėlį iš Senukų pirkau "Hamer" firmos ir mokėjau atrodo 130 lt, bet ten jau labai minkštas, platus ir ilgas. Yra ir daug paprastesni už beveik 40 lt, tik daug siauresni ir ponesni. Gumų ir ratuko to niekur neradau. Tik mačiau Amerikos internetinėje parduotyvėje. Tai reiks prašyti, kad kas nors atsiųstų į Lietuvą, nes ta parduotuvė į Lietuvą nesiunčia. Beje, dar prisisiunčiau visokių filmų, tik kai susidėliosiu į vietas, galėsiu ir tau įrašyti  . Užeik čia dažniau ir papasakok kaip sekasi, nes matau, kad mes čia tik dviese esam  . O tie kompaktai negali nepatikti...  O makštų pasirinkimas... "Pilates for dummies" dariau ir aš pora kartelių, o kitų dar nelabai spėjau išbandyti... bet ir šitoje pradinėje, man yra tokių sunkesnių pratimėlių...  na bet po savaitės po kitos darysiu juos be problemų. Su nugara aš ir turiu problemėlių, tai sieksiu kad jos išsispręstu... O pilates ir yoga sakė tikrai ne vienam padėjo. Sakai, ryte būtų geriau daryti  . Tai gal tada sukeisti begiojima ir pilates vietom. Gal būtų tikrai geriau, nes bėgioti rytais kartais sunkoka, nes jaučiuosi tokia nevisiškai išsibudinus... Gumų tikrai reikia paieškoti. Reiks visas sporto prekių parduotuves apeiti... jei rasiu būtinai pranešiu. Dar vienas draugelis kaip tik atostogų į Lietuvą iš amerikos atvyksta (lygtais birželio pabaigoje  ), tai jei kas - duosim jam žinią, kad patarpininkautų... Beje kaip tavo vyrui sekasi pilates?  Vis dar daro kartu?
babouziuke
2006 06 01, 13:51
QUOTE(Jusse-Musse @ 2006 06 01, 13:20) O tie kompaktai negali nepatikti...  O makštų pasirinkimas... "Pilates for dummies" dariau ir aš pora kartelių, o kitų dar nelabai spėjau išbandyti... bet ir šitoje pradinėje, man yra tokių sunkesnių pratimėlių...  na bet po savaitės po kitos darysiu juos be problemų. Su nugara aš ir turiu problemėlių, tai sieksiu kad jos išsispręstu... O pilates ir yoga sakė tikrai ne vienam padėjo. Sakai, ryte būtų geriau daryti  . Tai gal tada sukeisti begiojima ir pilates vietom. Gal būtų tikrai geriau, nes bėgioti rytais kartais sunkoka, nes jaučiuosi tokia nevisiškai išsibudinus... Gumų tikrai reikia paieškoti. Reiks visas sporto prekių parduotuves apeiti... jei rasiu būtinai pranešiu. Dar vienas draugelis kaip tik atostogų į Lietuvą iš amerikos atvyksta (lygtais birželio pabaigoje  ), tai jei kas - duosim jam žinią, kad patarpininkautų... Beje kaip tavo vyrui sekasi pilates?  Vis dar daro kartu? Na, aš irgi bandysiu tuos mankštoa reikenis iš Amerkos gauti, bet jeigu ir gausiu, tai reikės mokėti procentus už atvežimą  . Bet internete tos gumos ne per brangiausiai kainuoja. O vyras mano dar sportuoja, niekur nedings  . Jei tingi - aš priverčiu. Nėr čia ko tinginiauti  . Bo jau jis nelankstus nesvietiškai  . O tu žinok rimtai bandyk pilatesą ir begiojimą apkeisti vietom. O norėjau paklausti kam tu dar bėgioji? Ta prasme bandai svorį mesti ar šiaip dėl sveikatinimosi?
QUOTE(babouziuke @ 2006 06 01, 15:51) O tu žinok rimtai bandyk pilatesą ir begiojimą apkeisti vietom. O norėjau paklausti kam tu dar bėgioji? Ta prasme bandai svorį mesti ar šiaip dėl sveikatinimosi? Na rytoj vadinas ryte laukia pilates, o vakare begiojimas Del begiojimo... Na taip, noriu tuos riebaliukus dar labiau aptirpdyti, vis del to vasara... maudimosi sezonas prasides  Be to man patinka begioti, kazkaip atsijungi nuo visu rupesciu, issikrauni...
babouziuke, nusipirkau juosta..  Ji tokia gumine, labai gerai tamposi... Mokejau 19lt... Mat kaina priklauso nuo tampymosi sunkumo... tai imiau vidutine... Beje yra pirkti net matuojamos... kokio nori ilgumo, toki gali atkirpti... tik nzn kiek ta matuojama kainuoja... jau pabandziau pora pratimeliu, viskas ciki... P.S. prie jos prideta dar knygute "Treniruote su Thera-Band" Ten labai fainu pratimeliu net yra ivarioms kuno dalims + apsilimas (be juostos) + raumenu tempimas (cia jau po treniruotes)
Blue_rose
2006 06 02, 15:04
QUOTE(Jusse-Musse @ 2006 06 02, 15:02) babouziuke, nusipirkau juosta..  Ji tokia gumine, labai gerai tamposi... Mokejau 19lt... Mat kaina priklauso nuo tampymosi sunkumo... tai imiau vidutine... Beje yra pirkti net matuojamos... kokio nori ilgumo, toki gali atkirpti... tik nzn kiek ta matuojama kainuoja... jau pabandziau pora pratimeliu, viskas ciki... P.S. prie jos prideta dar knygute "Treniruote su Thera-Band" Ten labai fainu pratimeliu net yra ivarioms kuno dalims + apsilimas (be juostos) + raumenu tempimas (cia jau po treniruotes)  O kur tu ja pirkaisi, pasidalink paslaptimi...
QUOTE(Blue_rose @ 2006 06 02, 17:04) O kur tu ja pirkaisi, pasidalink paslaptimi...  Šiaurės miestelis Lakūnų 24 15-as korpusas (Norfos pastatas) Pačiam koridoriaus gale yra ta parduotuvė. Galimas įėjimas iš lauko, ten matosi viduj daug baidarių pristatyta. Davė maišelį su pavadinimu "Atletas" (www.atletas.lt) Galiu nurašyt nuo maišelių adresus kitus: VIlniuje: Laisvės pr. 125a (Pasažas "Pas Juozapą") Ukmergės g. 16 (VCUP IV aukštas) Kalvarijų g. 6
babouziuke
2006 06 02, 16:51
QUOTE(Jusse-Musse @ 2006 06 02, 14:02) babouziuke, nusipirkau juosta..  Ji tokia gumine, labai gerai tamposi... Mokejau 19lt... Mat kaina priklauso nuo tampymosi sunkumo... tai imiau vidutine... Beje yra pirkti net matuojamos... kokio nori ilgumo, toki gali atkirpti... tik nzn kiek ta matuojama kainuoja... jau pabandziau pora pratimeliu, viskas ciki... P.S. prie jos prideta dar knygute "Treniruote su Thera-Band" Ten labai fainu pratimeliu net yra ivarioms kuno dalims + apsilimas (be juostos) + raumenu tempimas (cia jau po treniruotes)  QUOTE(Jusse-Musse @ 2006 06 02, 15:26) Šiaurės miestelis Lakūnų 24 15-as korpusas (Norfos pastatas) Pačiam koridoriaus gale yra ta parduotuvė. Galimas įėjimas iš lauko, ten matosi viduj daug baidarių pristatyta. Davė maišelį su pavadinimu "Atletas" (www.atletas.lt) Galiu nurašyt nuo maišelių adresus kitus: VIlniuje: Laisvės pr. 125a (Pasažas "Pas Juozapą") Ukmergės g. 16 (VCUP IV aukštas) Kalvarijų g. 6 Jėzau Marija su visais Viešpačiukais Kaip gerai  , kaip tik prie manęs tas pasažas pas Juozapą  . Varysiu pirkti. Dabar beliks tik ratuką nusipirkti, o gal matei ten tokį?
QUOTE(babouziuke @ 2006 06 02, 18:51) Dabar beliks tik ratuką nusipirkti, o gal matei ten tokį? Na ratuko nemačiau, nes nelabai įsivaizduoju kaip jis atrodo...  o su juo mankštų dar nemačiau... Gal gali kokią jo foto įmest, jei taip netyčia užtaikyčiau
babouziuke
2006 06 02, 21:45
QUOTE(Jusse-Musse @ 2006 06 02, 17:59) Na ratuko nemačiau, nes nelabai įsivaizduoju kaip jis atrodo...  o su juo mankštų dar nemačiau... Gal gali kokią jo foto įmest, jei taip netyčia užtaikyčiau   Va kaip atrodo  . O aš šiandien dar nuėlkiau į tą Atletą Laisvės pr., bet jau nebedirbo  . Turiu ne vieną kasietą su tuo ratuku. Sakau, kai susitvarkysiu visus CD, galėsiu įrašyti.
QUOTE(babouziuke @ 2006 06 02, 23:45) Oho koks...  Jei užtiksiu tokį daiktą, pranešiu!  Bet turbūt pas mus jie nelabai populiarūs... Rankom aš turiu tokias lazdas, kur reikia lankstyti... ale su tuo žiedu visai neblogai ir kojytėm būtų. Gal kaži gal kokioj sporto prekių parduotuvėj galėtų jį užsakyti, kad atveštų.
babouziuke
2006 06 02, 22:24
QUOTE(Jusse-Musse @ 2006 06 02, 22:13) QUOTE(babouziuke @ 2006 06 02, 23:45) Oho koks... Pirma kart matau, ale neisivaizduoju ka ir su tokiu daryti  Na nieko, suzinosiu veliau... Jei užtiksiu tokį daiktą, pranešiu!  Tas ratukas yra labai lankstus ir gali jį lanksyti kaip nori. Va įmesiu kelias foto:   Čia pavavaizduota, kaip tas ratukas suspaustas tarp kojų. Nu čia jis daugiau skirtas spaudimo pratimams. Papildyta:Beje, kaip tau sekasi sportuoti? Ar darei Pilates ryte?
QUOTE(babouziuke @ 2006 06 03, 00:24) Beje, kaip tau sekasi sportuoti? Ar darei Pilates ryte?
Gerai sekasi! Dariau pilates ryte, begiojau vakare ir gavos  . Geriau negu tikejaus...
babouziuke
2006 06 03, 10:45
QUOTE(Jusse-Musse @ 2006 06 02, 22:33) Gerai sekasi! Dariau pilates ryte, begiojau vakare ir gavos  . Geriau negu tikejaus...  Aš kai pasportuoju rytais Pilatesą, tai pasikraunu energijos visai dienai. Beje, šitą mankštą galima daryti ir tris kartus per dieną.
babouziuke
2006 06 23, 20:04
Nu va, aš biški pilatesą apleidau, nes prasidėjo sesija ir nebeturėjau net jėgų mankštai. Jusse - Musse, papasakok kaip tau sekasi?
Puikute
2006 07 20, 02:43
[quote=babouziuke,2006 06 02, 16:24] Oho koks... Pirma kart matau, ale neisivaizduoju ka ir su tokiu daryti  Na nieko, suzinosiu veliau... Jei užtiksiu tokį daiktą, pranešiu!  [/quote] Tas ratukas yra labai lankstus ir gali jį lanksyti kaip nori. Va įmesiu kelias foto:   Čia pavavaizduota, kaip tas ratukas suspaustas tarp kojų. Nu čia jis daugiau skirtas spaudimo pratimams. Papildyta:Beje, kaip tau sekasi sportuoti? Ar darei Pilates ryte? [/quote] Sveikos, Skaitineju ir pamaciau kad turit nusipirkusios toki lanka kuri as naudoju taippat....As taippat sportuoju pagal Winsor pilates programa skirta su siuo lanku, kazkaip nelengva tai kartais pasimuliuoju  Bet pilates visada megau ir megsiu...Norejau paklausti kaip rezultatai? Ar kas nors atsikrate kiek cm ar kg? Pirma savaite man kazkur 1 cm nukrito bet jau kiekviena diena variau,antra savaite vel 1 cm o po to apsistojo ir ne pro kur...
As irgi pradejau daryt Pilates manksta, bet apleidau  . Paskaiciau jusu pasiekimus, reikai susiimti, labai noriiu susigrazint figura. Treniruokliu dar gydytoja neleido, o visos kitos sporto sakos nelabai man. Dar Aerobika, bet neturiu kur maziaus palikt  .
Puikute
2006 07 26, 05:14
QUOTE(hakura @ 2006 07 25, 16:46) As irgi pradejau daryt Pilates manksta, bet apleidau  . Paskaiciau jusu pasiekimus, reikai susiimti, labai noriiu susigrazint figura. Treniruokliu dar gydytoja neleido, o visos kitos sporto sakos nelabai man. Dar Aerobika, bet neturiu kur maziaus palikt  . O tu kaip namuose sportuodavai ar i Gym'a eidavai?
QUOTE(Puikute @ 2006 07 26, 05:14) O tu kaip namuose sportuodavai ar i Gym'a eidavai?  Namuose, parsisiunciau is interneto ir pabandziau
Miss_Lumholdt
2006 07 28, 20:51
Parsisiunčiau iš interneto ir aš tą makštą. Du mėnesius failas tik vietos kompe užimdavo. O dabar pradėjau daryti pratimus  Ir visai patika ši makšta  Na dar visos programos nepadarau, bet jau jaučiuosi kažkiek sustiprėjusi
Puikute
2006 07 29, 18:32
Jai ne paslaptis merginos galit pasakyti ta linka kur galima parsisiusti sia manksta  As pati tai perkuosi diskus bet biski brangokai gaunasi  Nemokamai geriau
Vis galvoju ir aš pilates pabandyti savarankiškai. Sakykit ar pačios išmokot viską taisyklinagi daryti, ar geriau palankyti kokiam klube, o poto namuose mankštintis? Ir man įdomu apie nemokamą parsisiuntimą
Puikute
2006 07 31, 19:40
QUOTE(Marzde @ 2006 07 30, 17:11) Vis galvoju ir aš pilates pabandyti savarankiškai. Sakykit ar pačios išmokot viską taisyklinagi daryti, ar geriau palankyti kokiam klube, o poto namuose mankštintis? Ir man įdomu apie nemokamą parsisiuntimą  Jai turi galimybe palankyk klube  Tau parodys kaip taisiklingai visus pratimus daryti...Kai tik pradejau pilates man tie pratimai atrode labai lengvi bet istikruju nemokejau kaip juos daryt(ejau 2 menesius i treniruotes)...Kai igausi bendra supratima manau tik tada gali daryti namuose
QUOTE(Puikute @ 2006 07 29, 18:32) Jai ne paslaptis merginos galit pasakyti ta linka kur galima parsisiusti sia manksta  As pati tai perkuosi diskus bet biski brangokai gaunasi  Nemokamai geriau  As parsisiunciau is ARES (tokia programa parsisiuntimui) bet manau mankastu video visur gali rasti ir FTP ir Donkey ir kt. Jei nelabai drauge su kompu, paklausk kas biski draugas. Siaip tai visi paaugliai zino sitas parsisiuntimo programas, nes siunciasi nemokamus zaidimus, muzika, filmus ir t.t. Jei ka sakyk padesiu issamiau
Puikute
2006 07 31, 23:42
QUOTE(hakura @ 2006 07 31, 16:55) As parsisiunciau is ARES (tokia programa parsisiuntimui) bet manau mankastu video visur gali rasti ir FTP ir Donkey ir kt. Jei nelabai drauge su kompu, paklausk kas biski draugas. Siaip tai visi paaugliai zino sitas parsisiuntimo programas, nes siunciasi nemokamus zaidimus, muzika, filmus ir t.t. Jei ka sakyk padesiu issamiau  O tu negaletum sakykim ARES programos linka atsius kad ja isigyt ...Ar uz ja reikia moketi...jai taip vistiek butu ciotka jai atsiustum ACIU LABAI LABAI
QUOTE(Puikute @ 2006 07 31, 23:42) O tu negaletum sakykim ARES programos linka atsius kad ja isigyt ...Ar uz ja reikia moketi...jai taip vistiek butu ciotka jai atsiustum ACIU LABAI LABAI  Siaip tai mano vyras parsiunte sita programa, tai vat as nelabai zinau  internetinio adreso. O gal tu Skype turi, as tau persiusciau? Mano nikas Skype hakura24, jei turi paskambink ir atsiusiu  . Jei ne, vakare vyro paklausiu
Puikute
2006 08 02, 04:43
QUOTE(hakura @ 2006 08 01, 04:45) Siaip tai mano vyras parsiunte sita programa, tai vat as nelabai zinau  internetinio adreso. O gal tu Skype turi, as tau persiusciau? Mano nikas Skype hakura24, jei turi paskambink ir atsiusiu  . Jei ne, vakare vyro paklausiu  Turiu Skype as tave susiradau..  mano nikas aushrela ryt ryte turiu reikalu tai jai gausis po ryt....musu laikas skiriasi ir nzn kiek valandu su lietuva pas mus 7 val skirtumas ...o su jumis net nzn?  Nesinori nakti trukdyti parasyk kada galeciau paskambyt  ACIU
monika3
2006 08 21, 11:23
Pries kanors siusdami pas lietuviskus Pilates istruktorius pasiziurekite kur jie to mokesi  , o po to galvokite ar tai yra tai ko norite? Siulyciau pasiziureti cia: www.pilates-studija.lt Ir pasieme bet kuria pilates knygute nepulkit iskart studijuoti pratimu, pasiziurekite kas parasyta pratarmeje...
babouziuke
2006 09 05, 07:18
Na, va, vakat po ilgos pertraukos vėl pagaliau pradėjau sportuoti  . Labai ilgai rinkausi pagal kokį DVD sportuoti, nes senas ir lengvas jau buvo atsibodęs. Bet nei vienos naujos treniruotės ir neišsirinkau, nes visos buvo man per sunkios. Todėl ir toliau reikės sporuoti "FOT DUMMIES".  . Beje, po pilateso užsiimu Joga.
Utiuitiutė
2006 10 12, 21:49
Pilates tai treniruočių metodas, kuriame sujungti įvairūs rytų ir vakarų treniravimosi metodai. Ypač akivaizdi tai-či ir jogos įtaka.
Jei Jūsų tikslas- harmoningas kūno vystymas, streso mažinimas, raumenų koordinacijos ir balanso gerinimas, dera savijauta ir puiki išvaizda, tuomet Pilateso užsiėmimai būtent Jums!
Trumpa Pilates atsiradimo istorija: dar prieš antrąjį pasaulinį karą jaunuolis iš Vokietijos Džozefas Pilatesas, būdamas gan silpnos sveikatos ir norėdamas šiek tiek sustiprėti , sukūrė savitą treniruočių metodiką ir pradėjo pagal ją intensyviai treniruotis. Po kurio laiko jis tapo cirko žvaigžde ir kovų ringo siaubu. Be to būdamas septyniasdešimties, pozuodavo dailininkams, stebindamas visus savo jaunatvišku kūnu.
Pilateso sistemos esmė - giliųjų kūno raumenų lavinimas. Klasikinės fitneso treniruotės metu didžiausias krūvis tenka paviršiniams, stipriesiems raumenims, o giluminiai raumenys beveik nepasiekiami. Būtent tuo ir skiriasi Pilateso sistema nuo fitneso ar aerobikos treniruočių. Užsiėmimo metu visi judesiai atliekami plastiškai ir tolygiai. Daromas minimalus pakartojimų skaičius. Vertinama ne judesių kiekybė, bet kokybė. Nuolat reikia sukoncentruoti mintis į treniruojamą raumenį. Pilates užsiįmimai gerina sąnarių paslankumą, raiščių elastingumą, raumenų balansą, koordinaciją bei ištvermą.
monika3
2006 10 15, 23:09
Kam tikrai įdomu:
Amerikos: www.pilates-studio.com/ www.winsorpilates.com www.pilatesmethodalliance.org www.stottpilates.com www.hermit.com www.peakpilates.com www.pilates-marybowen.com
Didžiosios Britanijos: www.alanherdmanpilates.co.uk www.pilatesfoundation.com www.bodycontrol.co.uk www.pilates-institute.com www.polestarpilates.co.uk
Aišku čia ne visos, bet tik pagrindinės mokyklos.
Lietuvoje: www.pilates-studija.lt Visa kita - sporto klubai
o čia iš kur programą galima parsisiūst
Ariella
2007 01 22, 12:02
QUOTE(godule @ 2006 10 15, 23:13) o čia iš kur programą galima parsisiūst Cia yra kelios Pilates treniruotes http://www.ediet.ru/modules.php?name=Forum...asc&start=0
apie pilateso pratimus zinojau jau seniai bet ai galvojau nesamone-palaikai istiesta ranka ar koja ir nuo to lieknesne pasidarai  bet tikriausiai viskam savas laikas  ir kai pabandziau tai negaliu sustot  labai faina  geriau negu bet kokia dieta ar sporto klubas dirba vidiniai raumenys ir liekniau atrodau nors darau as juos dar tik apie menesi bet saziningai
QUOTE(Virgo @ 2007 04 02, 21:03) apie pilateso pratimus zinojau jau seniai bet ai galvojau nesamone-palaikai istiesta ranka ar koja ir nuo to lieknesne pasidarai  bet tikriausiai viskam savas laikas  ir kai pabandziau tai negaliu sustot  labai faina  geriau negu bet kokia dieta ar sporto klubas dirba vidiniai raumenys ir liekniau atrodau nors darau as juos dar tik apie menesi bet saziningai  o sportuoji pati namie ar kur nors su grupe ir trenere?
QUOTE(Ikulia @ 2007 04 03, 17:32) o sportuoji pati namie ar kur nors su grupe ir trenere? Sveikos mergites, Ir as baisiai susidomejau pilates ir sportinuosi namie. Tik va viena problemele turiu tik viena pamoka, noreciau daugiau. Gal kas galetu nuorodele ismest , nes man is interneto neiseina parsisiusti, kur tie linkai buvo forume nuroyti. aciu
Bezdžionė
2007 04 05, 07:39
Kur galima smagiai ir gerai pasportuoti Vilniuje? Geriau būtų sporto klube, nes dar ir kokį treniruoklį norėčiau patampyti tarp kokių dviejų savaitinių pilateso užsiėmimų  Namuose savarankiškai dar nesugebėsiu
|
|