Jau kelinta diena nebeatidaro skyrelio Favorites, nors pries tai veike normaliai. Ar cia kokie nustatymai gali buti nusireguliave, ar tiesiog technines problemos? Vartant temas, maniskes favoritines yra pajuodintos, kaip ir anksciau.
Ką reiškia neatidaro?
Ar atidaro baltą langą, ar meta kažkokią klaidą? Man asmeniškai veikia kaip ir anksčiau. QUOTE(Auges @ 2007 04 19, 20:14) Ką reiškia neatidaro? Ar atidaro baltą langą, ar meta kažkokią klaidą? Man asmeniškai veikia kaip ir anksčiau. Man irgi jau trečia diena kaip nebeatsiverčia FAVORITES langas (tiksliau nuo balandžio 19-osios vakaro).
Na, kartais man irgi būna su įvairiais puslapiais kad baltas langas ir užrašas done, bet tai yra naršyklės problema.
Pabandykite tiesiog atnaujint puslapį (refresh).
Gali būti ir dėl interneto sulėtėjimo ar streikavimo
Labas visoms. Pasakykite ar pas jus kai tema yra favorites kai paskelbiama temoje atsakymas ar irgi rodo tik paskutinę paskelbtą žinutę ar galima ką nors užžymėti kad rodytų paskutinę neskaitytą žinutę
QUOTE(viliuosi @ 2007 05 01, 15:45) Labas visoms. Pasakykite ar pas jus kai tema yra favorites kai paskelbiama temoje atsakymas ar irgi rodo tik paskutinę paskelbtą žinutę ar galima ką nors užžymėti kad rodytų paskutinę neskaitytą žinutę nu pas mane tai parodo paskuinę neskaitytą žinutę.. tai gal tu spaudi ant psl skaičiaus o ne ant temos apvadinimo? QUOTE(grange @ 2007 05 02, 00:11) nu pas mane tai parodo paskuinę neskaitytą žinutę.. tai gal tu spaudi ant psl skaičiaus o ne ant temos apvadinimo? O pas mane psl skaičiaus tai ir nerodo. Spaudžiu ant temos pavadinimo. Bet rodo tik tą kas paskutinis paskelbė atsakymą. Papildyta: Labas dar kartą. Gal galit naujai parašyti kaip temą įsidėti į favorites. Gal aš kaip nors negerai padariau, kad man atverčia tik naujausiai parašytą atsakymą, o ne paskutinę neskaitytą. QUOTE(viliuosi @ 2007 05 02, 08:19) Labas dar kartą. Gal galit naujai parašyti kaip temą įsidėti į favorites. Gal aš kaip nors negerai padariau, kad man atverčia tik naujausiai parašytą atsakymą, o ne paskutinę neskaitytą. na kai atsidarai jau temą,kurią nori įsidėti ,viršuj yra įdėti į favourites, spaudi tą ir viskas.. o kai jau pasijungi vėliau, psaudi favourites, ir rodo visas tavo temas, kurias susidėjai...
Gerb. adminai, gal kas nors ka nors galite sugalvoti, kodel neveikia tie favoritai ir kaip ta isspresti?
QUOTE(zuzuza @ 2007 05 15, 00:36) Gerb. adminai, gal kas nors ka nors galite sugalvoti, kodel neveikia tie favoritai ir kaip ta isspresti? Forumo nustatymuose viskas yra gerai, matyt pjaunasi kažkokie jūsų kompiuterio ir forumo nustatymai. Labai sunku atsakyti į šį klausimą, kai nematai pačios problemos.
Tikrai vis dar neveikia Favorites
Pas mane su favorites irgi viskas gerai.
Forumo klaida gali būti, jei pvz. kažkas atsitiko jūsų vartotojo vardui ir dėl to jus nematote Favorites. Kadangi aš Favorites matau, galite atsiųsti jūsų niką/slaptažodį man į AŽ (vėliau pakeisite). Jei aš prisijungsiu jūsų vardu ir man nerodys Favorites, vadinasi kažkas yra su vartotojo vardu ir galim ieškoti problemos, o jei man iš mano kompo rodo viską gera su jūsų prisijungimu, tada problema yra jūsų kompiuteryje. čia jau niekuo padėti negaliu, nes kompuose nesigaudau. Dar kai paspaudus Favorites, matote baltą langą, pažiūrėkite ką rašo Source kode (pirminis tekstas). Nukopijuokite ką ten rodo ir atsiųskite, gal ten rasiu kokia gali būti to priežastis. QUOTE(zuzuza @ 2007 05 24, 00:55) O Dieve, tikrai, pakeiciau apvalkala ir vel veikia favoritai!!! Aciu Hasiukui!!! Tik su apvalkalais keista, kiek pamenu, as pati ju nekeiciau, tik viena diena isijungus pastebejau, kad jis kitoks. Ir atkeisti ta diena neleido, o po to daugiau ir nebuvau bandziusi. Va apie tą apvalkalą ir aš norėjau pasakyt. Aš taipogi pati nieko nekeičiau. Ir pastebėjau, kad viskas pastrigo po pasikeitusio apvalkalo, žinojau kur šuo pakastas, nes vyras savo nicku įlindęs jokių problemų neturi (PC tai tas pats mūsų). Tačiau
Forumo pirmo puslapio apačioje rasite:
![]() Pasirinkite apvalkalas - Supermama, kalba - lietuvių.
Suveikė ir man su tuo apvalkalu
Man irgi nejna ieiti i favourites, meta balta lapa
O man ir nereikejo
Atsiprasau, kad Jus trukdau, bet atsitiko beda, ir nezinau, kaip ja isspresti: Viena diena prisijungusi nuejau i FAVORITES ir ekrano apcioje (kur yra apvalkalas) nusprendziau vietoj "margarinas" pasirinkti "prefemin". fabar visada paspaudusi FAVORITES mygtuka matau tik balta lapa ir niekaip nepavyksta tos komandos atsaukti... Gal galite padeti? Is anksto dekoju uz atsakyma QUOTE(gija23 @ 2008 12 05, 11:45) Atsiprasau, kad Jus trukdau, bet atsitiko beda, ir nezinau, kaip ja isspresti: Viena diena prisijungusi nuejau i FAVORITES ir ekrano apcioje (kur yra apvalkalas) nusprendziau vietoj "margarinas" pasirinkti "prefemin". fabar visada paspaudusi FAVORITES mygtuka matau tik balta lapa ir niekaip nepavyksta tos komandos atsaukti... Gal galite padeti? Is anksto dekoju uz atsakyma Pasikeiskite į Supermamos apvalkalą
Sveiki,
perskaičiau visus lapus kiek įmanoma, bet fevorites neveikia, apačioj negaliu įjungti (ten kur step) superMama, o užrašas favorite yra, bet paspaudus ant jo pasidaro baltas lapas. Ot bėda, pagelbėkit. QUOTE(konservatore @ 2009 03 23, 22:15) Sveiki, perskaičiau visus lapus kiek įmanoma, bet fevorites neveikia, apačioj negaliu įjungti (ten kur step) superMama, o užrašas favorite yra, bet paspaudus ant jo pasidaro baltas lapas. Ot bėda, pagelbėkit. taip neišsiskleidžia? ![]() QUOTE(konservatore @ 2009 03 23, 22:15) Sveiki, perskaičiau visus lapus kiek įmanoma, bet fevorites neveikia, apačioj negaliu įjungti (ten kur step) superMama, o užrašas favorite yra, bet paspaudus ant jo pasidaro baltas lapas. Ot bėda, pagelbėkit. Jei negalit pakeist apvalkalo (kuriam čia sk neveikia paspaudimas? QUOTE(konservatore @ 2009 03 24, 21:44) tai kad veikia QUOTE(SuperBrunetė @ 2009 12 08, 11:53) čia jau programuotojų klausti reikėtų
Mergaites, man irgi neatidaro favorites. Baltas lapas. Pagalba, dienorasciai, galerija - -viska atidaro - -o favorites ne.
Laba diena, jau geros dvi savaites man neatidaro favoritu
KAi spaudziu favoritus meta balta langa ir apacioje raso dokumentas ikeltas. o nerodo nieko QUOTE Pabandykite tiesiog atnaujint puslapį (refresh). Arba: QUOTE Forumo pirmo puslapio apačioje rasite: ![]() Pasirinkite apvalkalas - Supermama, kalba - lietuvių. Arba: QUOTE Gali būti ir dėl interneto sulėtėjimo ar streikavimo
Padėkit, pas mane irgi favorites neveikia.
Uzdedu aš tą varnelę tame apvalkale ant Supermamos, ale tik paspaudžiu, kad kitą puslapį atverstų, jis ir vėl man ant Greitai (import) nusimuša. Ir smailikai neveikia...
Sita tema Kepam duonele pacios, savo rankomis ir meile esu isidejusi i favorites, anksciau kai atsidarydavau, rodydavo pirma dar neskaityta zinute, o dabar (konkreciai sia tema) rodo is vis paskutine paskelbta. Su kitomis favorites temomis viskas gerai, konkreciai sita "grybauja". Apvalkalas Supermama, kalba lietuviu. Kaip padaryti, kad vel rodytu pirma dar neskaityta zinute?
Sveiki net nezinau kur kreiptis, jau kokias keturias dienas neatidaro Favoriciu lapo, ismeta grynai balta lapa. Taip pat negaliu idet nauju temu i Favorites taip pat ismeta balta ekrana ir viskas. Galvojau gal su kompu kas negerai ir prisiregistravau net nauju vardu, tai su nauju viskas gerai leidzia viska idet. Nieko nesuprantu, atrodo nieko neprisidirbau
QUOTE(mama bum @ 2010 06 05, 18:25) Sveiki net nezinau kur kreiptis, jau kokias keturias dienas neatidaro Favoriciu lapo, ismeta grynai balta lapa. Taip pat negaliu idet nauju temu i Favorites taip pat ismeta balta ekrana ir viskas. Galvojau gal su kompu kas negerai ir prisiregistravau net nauju vardu, tai su nauju viskas gerai leidzia viska idet. Nieko nesuprantu, atrodo nieko neprisidirbau koks pas jus apvalkalas? ar visuose skyreliuose baltas lapas? jei apvalkalas ne Supermama, tuomet Favorites nerodo. bendram forume, pačioj pačioj apačioj ieškokite: ![]() Pagaliau tikriausiai cia mano sunutis bus pridirbes ka nors
Kodėl" Naujos žinutės Jūsų Favorites temose" yra ne tik naujos, bet ir visos senos... jau kokį mėn. .. Nervina, kai reikia ieškoti naujų parašymų......
Gal yra kokie nors nustatymai? Ar ką paspausti reikia, kad senos temos dingtu? Jos turėtų nusikelti į "Jūsų Favorite temose naujų žinučių nėra"... o dabar visos lieka... QUOTE(Krisanta @ 2010 09 19, 12:15) Ar ką paspausti reikia, kad senos temos dingtu? Kokias temas turit omeny? QUOTE(Krisanta @ 2010 09 19, 12:15) Kodėl" Naujos žinutės Jūsų Favorites temose" yra ne tik naujos, bet ir visos senos... jau kokį mėn. .. Nelabai supratau
Kaip čia paaiškinti...
Yra Favorite temos, tada jos skirstosi į "Naujos žinutės Jūsų Favorites temose" ir "Jūsų Favorite temose naujų žinučių nėra".... Ir ten kur turi būti vien tik temos kuriose naujai parašytos žinutės ("Naujos žinutės Jūsų Favorites temose) yra ir temos, kuriose N laiko niekas nerašė... Jos nusikeldavo į tą dalį "Jūsų Favorite temose naujų žinučių nėra", bet nenusikelia.... Yra tokia makalynė....
Sveiki, - kas čia nutiko, kad "favorites" nebeatsidaro?
|