Vaivorykštė
2011 06 04, 17:42
QUOTE(Muse @ 2011 06 03, 11:34) Vaivorykste, o tai kaip gali mokykla be kiemo but? Cia gi iki 12 klases? Tai kaip su fizinio lavinimo pamokomis? Tai jei viskas ok ir mes nepersigalvosime, 2012 turetume susitikti kaip suprantu nulineje klaseje (taviske 2006 gimimo?) Taip, 2006m  Mažyliai sportuoja foje ( 0-1kl.) arba, jei nori,važiuoja i Čiurlionio gatvėje esančią universiteto salę. O vieną kartą gali važiuoti į baseiną. Tik mano pupa bijo vandens
claries
2011 06 09, 22:47
Nors mano panelytei dar tik po kelių metų į mokyklą, bet nepaprastai džiugu, kad jau ir Lietuvoje ima atsirasti (gaila, kad pakol kas tik mokamų) "Ateities laboratorijų" tipo mokyklų Beskaitydama Green'o žurnala, aptikau, jog nuo šio rudens ims tokia veikti čia. Jei kartais SM lankosi tėveliai, kurių vaikiukai pradinį išsilavinimą įgis būtent šioje mokykloje - labai lauksiu ateityje atsiliepimų, nes planuoju ten leisti savo atžalas
Mano vaikai lanko Saltinelio mokykla.  Jei kam kas idomu galesiu i az parasyti.
QUOTE(MijaVa @ 2011 06 29, 14:12) Mano vaikai lanko Saltinelio mokykla.  Jei kam kas idomu galesiu i az parasyti.  Sveika, man idomu... Mazyle dar tik lankys, ar i paruosiamaja eina? Mane realiai domina ar pakankamai stipri mokykla kaip mokykla, prailgintos grupes -ar nenuobodu/nesunku vaikui buti ir aisku, kaina, ypac uz du vaikus -kiek realiai, ne "teoriskai". Mums reiktu sausi uzsirasyt, jei norim kitais metais i paruosiamaja papulti. Aciu.
QUOTE(MijaVa @ 2011 06 29, 16:12) Mano vaikai lanko Saltinelio mokykla.  Jei kam kas idomu galesiu i az parasyti.  Labukas  Labai visų atsiprašau, bet tikrai nesitikėjau, kad tiek klausimų pasipils į dėžutę Ateityje apsiribosiu trumpais atsakymais į konkrečius klausimus pačioje temoje. Be to jau šį pirmadienį spręsim vaikų priėmimo į kitą mokyklą klausimą....
Mijava, siunciau jums AZ, neparasete nieko  . Tai perkeliate vaikus i kita mokykla, kaip suprantu? Kodel?
violator
2011 08 18, 13:13
Daug žinau apie Šaltinėlio priv. mokyklos mokymo lygį, mokytojus, aplinką.  jei kas domina, klauskit
Mamytės, gal kuri turite išaugtą Meridiano mokyklos švarkelį būsimam trečiokui? Vaikas kūdas, nedidelis. Būčiau labai labai dėkinga - mes visą vasarą praskraidėm ir nespėjau užsakyti
Mes lankom Saltinelio mokykla, kol kas patenkinti, lankom antrus metus, klauskit kas rupi temoje.
QUOTE(violator @ 2011 08 18, 15:13) Daug žinau apie Šaltinėlio priv. mokyklos mokymo lygį, mokytojus, aplinką.  jei kas domina, klauskit Sveiki, kaip tik planuojame leisti savo sunu i sia mokykla, parengiamaja klase. Gal galite parasyti savo nuomone apie sia mokykla, mokytojus, programa, poziuri i vaikus, uzklasine veikla ir pan. Buciau labai dekinga, nes labai sunku apsispresti Papildyta:Gal kas leidziate savo vaikucius i Meridiano mokykla? Gal galite parasyti savo nuomone? Aciu
As susitariau penktadieni aplankyti Saltinelio mokykla. Net nezinau, dvejopu nuomoniu prisiklausiau, bet daugaiu i VBS agenturu, o ne is realiai lankanciu.
Planuociau dvynius i parengiamaja nuo rudens leisti... Internete labai graziai viskas aprasyta, idomu kaip is tikro realiai lankanciu nuomone...
Dinozauras
2012 01 13, 11:14
QUOTE(Muse @ 2012 01 11, 16:53) As susitariau penktadieni aplankyti Saltinelio mokykla. Net nezinau, dvejopu nuomoniu prisiklausiau, bet daugaiu i VBS agenturu, o ne is realiai lankanciu. Planuociau dvynius i parengiamaja nuo rudens leisti... Internete labai graziai viskas aprasyta, idomu kaip is tikro realiai lankanciu nuomone... Kad jau visas savo nuomones anksčiau temoje išsakiau, tai nebesinori kartotis. Mums viskas tinka - gal dėl to, kad jau turime karčios patirties su valstybine mokykla, gal šiaip pagaliau pasisekė.
LT saulele
2012 01 13, 12:05
Realiai turbūt galima atsakyt tik į tokius konkrečius klausimus, jei pvz. kažkas itin aktualu, tarkim matot, kad vaikas gabus matematikai, tai koks lygis, aktualu muzikinis lavinimas, konkretaus būrelio kokybė ir t.t., nes ta atmosfera, kaip ir visur, priklauso nuo daugybės aplinkybių ir jų nenumatysi: tai ir koks mokytojas - auklėtojas bus, o ir kokie vaikai susirinks, nes pvz. pernai mano vaiko m-loje priešmokyklinėje buvo rimtų problemų dėl vieno vaiko, kuris ir žodžiams, ir rankoms valią davė, nesusitvarkė su juo, viskas ten išsiderinę buvo dėl to, tai būtų laaaaaabai sunku objektyviai įvertint, nes kai tokia situacija, tai sunku po to ir rast pliusų. Šiemet kitaip jau, nes kai elgesio problemų klasėje daug mažiau, tai jau gali matyt, vertint mokslo rezultatus ir t.t.
Sveikos,
mano sūnus mokosi privačioje "Šaltinėlio" mokykloje jau ne vienerius metus, esu labai patenkinta, tiek mokymo kokybe, tiek direktoriaus ir mokytojų požiūriu į patį mokinį, maitinimu, be to, daug užklasinės veiklos ir t.t.Jei kam yra klausimų, rašykite. Informacija yra www.privatimokykla.lt
Tai gal galit kas plačiau apie Šaltinėlio pradinę papasakoti, kainas, atmosferą, mokymo kokybę ir t.t.
NeringaRim
2012 02 28, 13:51
Radau skelbima, kad atsidaro nauja mokykla. Poryt susitikimas ir mokyklos pristatymas. Pagal skelbimą skamba labai viliojančiai 
gabyte_g
2012 03 24, 12:37
QUOTE(mamis2 @ 2012 01 31, 14:29) Tai gal galit kas plačiau apie Šaltinėlio pradinę papasakoti, kainas, atmosferą, mokymo kokybę ir t.t.  galim
QUOTE(Muse @ 2012 01 11, 17:53) As susitariau penktadieni aplankyti Saltinelio mokykla. Net nezinau, dvejopu nuomoniu prisiklausiau, bet daugaiu i VBS agenturu, o ne is realiai lankanciu. Planuociau dvynius i parengiamaja nuo rudens leisti... Internete labai graziai viskas aprasyta, idomu kaip is tikro realiai lankanciu nuomone... Mano dukra lankė šią mokyklą. Laiku PABĖGOM! Gal čia mums taip nepasisekė su mokytoja (nežinau ar ji ten tebedirba), bet nepatiko nei mokymo lygis, nei tvarka... Po to daug reikėjo padirbėti, kad spragas užpildyti... Direktorius tai geras žmogus, bet gal kiek perminkštas, manau su mušeikomis reiktų kiek griežčiau elgtis, ypač jeigu tai jau n-tasis kartas...
Iš dviejų pažystamų,lankančių Šaltinėlio mokyklą girdėjau labai prastus atsiliepimus. Prastus ant tiek,kad paliko mokyklą.
gera diena
2012 04 03, 17:20
QUOTE(NeringaRim @ 2012 02 28, 13:51) Radau skelbima, kad atsidaro nauja mokykla. Poryt susitikimas ir mokyklos pristatymas. Pagal skelbimą skamba labai viliojančiai   Labas, gal gali papasakoti kas per mokykla nauja, ar buvai nuėjus?
QUOTE(Rasam7 @ 2012 04 02, 21:55) Mano dukra lankė šią mokyklą. Laiku PABĖGOM! Gal čia mums taip nepasisekė su mokytoja (nežinau ar ji ten tebedirba), bet nepatiko nei mokymo lygis, nei tvarka... Po to daug reikėjo padirbėti, kad spragas užpildyti... Direktorius tai geras žmogus, bet gal kiek perminkštas, manau su mušeikomis reiktų kiek griežčiau elgtis, ypač jeigu tai jau n-tasis kartas... Gal galite placiau papasakoti, kas konkreciai nepatiko ir pedagoges pavarde. Galima AZ. Aciu. Papildyta:QUOTE(Blueta @ 2012 04 02, 22:12) Iš dviejų pažystamų,lankančių Šaltinėlio mokyklą girdėjau labai prastus atsiliepimus. Prastus ant tiek,kad paliko mokyklą. Gal galite konkreciau papasakoti? Nes cia kaip ir VBS  , kiekvienoje temoje galima parasyti, girdejau kad bloga mokykla. Beje, taip pat -girdejau, kad gera...
Noriu pasidalinti gera naujiena: "Progimnazija MAGIS Žiniuko veiklos tąsa Nevalstybinė progimnazija MAGIS kviečia būsimus penktaklasius. Progimnaziją MAGIS įkūrė Mokykla vaikams, VšĮ, nuo 2009 m. pradinės mokyklos ŽINIUKAS ir programos Gabių vaikų akademija veikla siekianti suteikti vaikams galimybes realizuoti ir ugdyti savo, dažnai išskirtinius, gebėjimus. 2012 m. rudenį pirmiesiems penktaklasiams duris atversianti progimnazija MAGIS sieks bendros Mokykla vaikams vizijos Vaikai gali daugiau ir drauge su pradine mokykla ŽINIUKAS sudarys tęstines ugdymosi galimybes nuo parengiamosios iki 8 klasės." http://magis.lt/Rekomenduoju, nes sūnus lanko ir Žiniukus, ir GVA. Puikūs žmonės, orientuoti į maksimalius vaikų rezultatus. Bet taip, kad vaikas su dideliu džiaugsmu eina į mokyklą.
As irgi rekomenduoju Ziniuka. Del mokymo lygio, atmosferos mokykloje, puikiu mokytoju.
loveutons
2012 05 02, 08:08
Sveiki, gal kas turit betarpiskos info apie Tarptautine Amerikos mokykla Subaciaus g? Domintu vyresniu kl. informacija, mokymo lygis lyginant su lietuviskomis mokyklomis, mokiniu klasese skaicius, ir pan.
Astuliux
2012 05 04, 13:33
QUOTE(loveutons @ 2012 05 02, 09:08) Sveiki, gal kas turit betarpiskos info apie Tarptautine Amerikos mokykla Subaciaus g? Domintu vyresniu kl. informacija, mokymo lygis lyginant su lietuviskomis mokyklomis, mokiniu klasese skaicius, ir pan.  Mane irgi domintu galima ir cia temoje, jei ne - AZ. Dekui!
Amžina studentė
2012 05 06, 18:32
QUOTE(violator @ 2011 08 18, 14:13) Daug žinau apie Šaltinėlio priv. mokyklos mokymo lygį, mokytojus, aplinką.  jei kas domina, klauskit Sveiki, man labai įdomu būtų sužinoti apie šiųmečių antrokų mokytoją QUOTE(Rasam7 @ 2012 04 02, 22:55) Mano dukra lankė šią mokyklą. Laiku PABĖGOM! Gal čia mums taip nepasisekė su mokytoja (nežinau ar ji ten tebedirba), bet nepatiko nei mokymo lygis, nei tvarka... Po to daug reikėjo padirbėti, kad spragas užpildyti... Direktorius tai geras žmogus, bet gal kiek perminkštas, manau su mušeikomis reiktų kiek griežčiau elgtis, ypač jeigu tai jau n-tasis kartas... O kokia tai mokytoja? Ta prasme, mane domintų kuriais metais kokią klasę turėjo. Jei nenorite čia, labai bučiau dėkinga už atsakymą į a.ž.
|
|