Reikalas toks: 1) neveikia funkcija, ta kur padaro, kad kiekvieną kartą nereiktų logintis, t.y. kai įeinu į forumą, man kiekvieną kartą reikia iš naujo logintis, nors varna uždėta. 2) kai įsiloginu man rodo, paskutinį kartą jūs lankėtės 12.22, kai aš tikrai lankiausi 12.27 ir šiandien, žodžiu kodėl taip yra?
atidaryk forumą, kad būtų adresas www.supermama.lt/forumas prisijunk ir visada eik tik per šį adresą. Taip visa laika atidarau, bet vistiek kiekviena karta praso prisijugti svety
aha, aš irgi taip darau - einu iš karto į forumą, bet ir ten reikia prisijungti. o be to viskas buvo gerai po forumo pertvarkymo, bet va kai per kūčias ar preiš jas vėl neveikė forumas, tai ir pasidariau po jo svetys
Pabandyk dar paspausti forumo apacioje "Ištrinti visus forumų slapukus" O tada ir vel prisijunk.
Lukutis
2004 12 28, 15:16
QUOTE(viksrelis @ 2004 12 28, 15:13) Pabandyk dar paspausti forumo apacioje "Ištrinti visus forumų slapukus" O tada ir vel prisijunk. as kai paspaudziu 'istrinti visus forumu slapukus' tai nereikia logintis, bet vel kai ateini kita karta vel praso prijungti.
QUOTE(rasukas @ 2004 12 28, 15:17) as kai paspaudziu 'istrinti visus forumu slapukus' tai nereikia logintis, bet vel kai ateini kita karta vel praso prijungti. Man irgi nepadeda nei slapuku trynimas, nei visu temu, kaip skaitytu, zymejimas. Rodo, kad paskutini karta buvau 21 d. ir nors tu ka.
O man dar geriau  kiekviena karta reikia prisijungti ir kartais pareishkia kad tokio nario nera  Ka daryti, kad kiekviena karta nesijungti, einu per SM.lt/forumas , slapukus ishtriniau.
QUOTE(viksrelis @ 2004 12 28, 15:13) Pabandyk dar paspausti forumo apacioje "Ištrinti visus forumų slapukus" O tada ir vel prisijunk. pažymėjau kad mane prisimintų, tai įsijungus SM, mane sutinka kaip svečią, o kai pilnai pasikrauna psl, tai mano nikas ir slaptažodis pats iššoka, tada reikia prisijungti. o kai ištryniau visus slapukus - niekas nepasikeitė: esu sutinkama kaip svetys
SuperMama
2004 12 28, 19:57
pasistengsiu išsiaiškinti ką čia reikia daryti. Sunkiausia, kad aš pati tokių problemų neturiu, todėl negaliu atgaminti jas ir pabandyti sutvarkyti iš kompo ar naršyklės pusės. Kadangi daug kas šių problemų neturi, manau problema yra būtent susijusi kažkaip su jūsų kompiuteriu ar naršykle, tik tiksliau negaliu pasakyti kur ieškoti sprendimo.
bet kaip gali būti problema su mano kompiuteriu, jei iki forumo pakeitimo viskas buvo gerai
Man atrodo, kad merginoms reikia susitvarkyti savo kompuose naršyklės parametrus - forumas čia ne prie ko.
Lukutis
2004 12 28, 20:33
QUOTE(krika @ 2004 12 28, 20:17) bet kaip gali būti problema su mano kompiuteriu, jei iki forumo pakeitimo viskas buvo gerai  man irgi po forumo pakeitimo taip atsitiko.
Keberiokšt
2004 12 28, 20:49
Sveikos, as irgi turiu analogiska problema- reikia prisijungineti kiekviena karta ateinant. Nervija nerealiai. Padariau viska, ka rekomendavo kitoj temoj supermama : a) ieinu per supermama.lt/forumas 2) istryniau slapukus Vistiek snipstas. Padekite prasau
Jeigu naudojate Internet Explorerį, nueikite į Tools, paskui Internet Options, paskui Content. Ten yra AutoComplete mygtukas. Paspaudus jį iššoka pasirinkimai. Visur turi būti uždėtos varnelės.
Ir pas mane šiandien atsirado ši problema. Kiekvieną kartą reikia prisijungt
Perliukas
2004 12 29, 00:00
O as atrodo issprendziau sita problema . Kai surenku adresa www.supermama.lt/forumas , tai atsidarius forumo langui adresas kazkodel buna pasikeites i www.supermama. com/forumas . Tai as pataisiau adresa - vietoj com irasiau lt , tada jau viskas gerai  forumas , mane atpazino , tada isivedziau ta psl i savo explorer'io favoritus , o per cia einant mane atpazino  . Tikiuosi viskas bus gerai  . Slapukus buvau istrynus . Tai va jeigu trumpai tai- kai rasau adresa - jis pasikeicia automatiskai i com ir manes neatpazista  , o jeigu einu per favoritus tai viskas gerai
Visalaik rasau lt, nieko nekeicia. Narsyklej viska padariau kaip Daiva rase, nieks nesikeicia, kiekviena kart tenka logintis is naujo.
Martyna
2004 12 29, 08:36
Nemanau, kad cia narsykles problema Nes nei su viena narsykle (ju turiu 3) manes forumas neatpazista - kiekviena karta reikia logintis is naujo - tai niekada pries tai nebudavo
Ir logintis reikia, ir pas mane užstrigo, kad aš lankiausi 22 d. 15:30. Nors ir vakar ir šiandien aš čia
tikrai ne narsykliu ir kompu problema. as per tris skirtingus kompus jungiuosi ir visur ta pati beda pasidare po kuciu mazdaug. nebepazista. kai tik pakeite forumo versija, irgi nepazino, bet paskui labai greit SuperMama sutvarke, o dabar vel atsirado ta pati beda.
Pas mane irgi pasikeite po kaledu
Martyna
2004 12 29, 10:45
QUOTE(Perliukas @ 2004 12 29, 00:01) forumas , mane atpazino , tada isivedziau ta psl i savo explorer'io favoritus , o per cia einant mane atpazino Tikrai, taip atpazista Ta va, reikia prisijungti ir tada isivesti i explorerio favoritus  Tada per ten einant atpazista
QUOTE(Martyna @ 2004 12 29, 10:46) Tikrai, taip atpazista Ta va, reikia prisijungti ir tada isivesti i explorerio favoritus  Tada per ten einant atpazista  mane irgi taip atpažino, tik va bėda (musiet išpindėjimas  ), aš buvau pasidarius kad pirmas atidarytas interneto psl būtų supermamos, o dabar reikės į favoritus lįsti
SuperMama
2004 12 29, 11:55
Pabandykite dabar užeiti per pirmą puslapį
radau kame priežastis buvo
Dabar kai eini per .lt/forumas dingo www. bet prijungia is karto normaliai
Puiku  Jau viskas ok. Tik kad as lankiausi 22 d. taip ir liko, bet svarbu, kad loginetis pastoviai nebereikia.
Galbūt be jūsų dar kas nors naudojasi kompu? Galbūt pačios neatidžiai skaitėte kompo išmetamus pranešimus. Pas mane irgi yra 3 naršyklės. Po to, kai buvo pereita į naują forumo versiją besijungiant visos naršyklės prašė (visada prašo pirmaą kartą loginantis) įvesti vardą ir slaptažodį, paskui visos naršyklės perklausia, ar įsidėmėti slaptažodį. Nedavus komandos slaptažodį įsidėmėti, jūsų niekada ir neatpažins. Kaip tai įveikti, jei nepadeda ankstesnis mano aprašymas, deja, padėti negaliu neturėdama jūsų kompo prieš akis  Gal skaitykite naršyklių helpus...Nors aš dažniausiai kankinu vyrą  P.S. tik dabar pamačiau Supermamos žinutę - super
Lukutis
2004 12 29, 12:34
viskas  ,jau atpazista
Kazimiera d'Artanjan
2004 12 29, 19:09
"Forume aktyvuotas pasikartojančių duomenų draudimas, Prašome palaukti mažiausiai 30 sekundžių" Ką tai reiškia?
Pas mane irgi sustvarkė viskas su prisijungimo problema, bet atsirado kita - neberodo lietuviško šrifto, o vietoje lietuviškų raidžių matau kringelius. Kaip tai atstatyti? Dabar pastovisi kiekvienam puslapiui turiu rinktis su dešiniu pelės klavišu Encoding->Baltic (Windows) nustatymą ir tik tuomet pasikeičia į lietuvišką šriftą. Gal tai per forumo nustatymus galima pakeisti?
Pas mane irgi susitvarke  Aciu SuperMama
SuperMama
2004 12 30, 01:10
QUOTE(Lexana @ 2004 12 29, 20:40) Pas mane irgi sustvarkė viskas su prisijungimo problema, bet atsirado kita - neberodo lietuviško šrifto, o vietoje lietuviškų raidžių matau kringelius. Kaip tai atstatyti? Dabar pastovisi kiekvienam puslapiui turiu rinktis su dešiniu pelės klavišu Encoding->Baltic (Windows) nustatymą ir tik tuomet pasikeičia į lietuvišką šriftą. Gal tai per forumo nustatymus galima pakeisti? pakeičiau, pažiūrėk ar dabar gerai
QUOTE(Kopa @ 2004 12 29, 19:10) "Forume aktyvuotas pasikartojančių duomenų draudimas, Prašome palaukti mažiausiai 30 sekundžių" Ką tai reiškia? gali buti kad paspaudei mygtuka atsakyti du kartus, t.y. bandei du kartus trumpiau nei per 30 sek. issiusti ta pacia zinute
Kazimiera d'Artanjan
2004 12 30, 10:00
Gali būti, aišku dabar, ačiū
gutė pinkutė
2004 12 30, 10:19
Noriu gaut slaptazodi kad galeciau dalyvaut uz miegamojo duru kelis kartus rasiau rasmus bet negaunu atsakymo noreciau suzinot kodel?
o pas mane vel ta problema atsirado  visalaik reikia logintis is naujo  perskaiciau visa tema ir padariau viska kaip saket.negi vienintele iseitis-isideti i favoritus?as noreciau pasidaryti SM pirmuoju puslapiu
na va,pabadziau SM ideti i favoritus,bet ir tai nepadejo
QUOTE(Marmelada @ 2005 06 25, 10:35) as noreciau pasidaryti SM pirmuoju puslapiu  O aš SM ikoną ant desktopo užsidėjau  Ir niekada išjungdama kompą neatsijungiu  Atsikeliu ryte - Čiki-čiki su pele ir bendrauju
Kažkaip visą dieną kiek kartų bandžiau įeiti, vis reikalaudavo prisiregistruoti. O prisiregistravus perėjus iš vienos temos į kitą vėl mane išmesdavo, ir vėl reikėdavo prisiregistruoti. Galų gale kažkaip per parankinius pavyko įtraukti forumą, ir prisiregistruoti nereikia  bet kodėl rašo, kad paskutinį kartą forume buvau 19 dieną, jei jau šiandien neskaitant visos savaitės) kokių 10 kartų registravausi, ir net žinutes rašiau  Ir iš pašto kai įeinu į forumą, per užsakytas temas, priima kaip svečią  Anksčiau viskas buvo  Kur ieškoti problemos?
QUOTE(jėga @ 2005 06 25, 09:47) O aš SM ikoną ant desktopo užsidėjau  Ir niekada išjungdama kompą neatsijungiu  Atsikeliu ryte - Čiki-čiki su pele ir bendrauju  ir ikona iskelta ant desktopo,ir i favoritus ikeltas adresas nepadeda  o iseidama irgi niekada neatsijungiu...nezinau tiksliai,galbut cia visai ne forumo kalte...na prasau patarkit kur ieskoti problemos,nes lau laaaabai nusibodo kaskart prisijunginet is naujo
QUOTE(Marmelada @ 2005 06 29, 00:38) ir ikona iskelta ant desktopo,ir i favoritus ikeltas adresas nepadeda  o iseidama irgi niekada neatsijungiu...nezinau tiksliai,galbut cia visai ne forumo kalte...na prasau patarkit kur ieskoti problemos,nes lau laaaabai nusibodo kaskart prisijunginet is naujo  Ar, kai tu registruojiesi, po klausimu Atsiminti mane? yra varnelė? Jei ne, uždėk, jei taip, tai problema turbūt tikrai ne forume
Ir varnelė uždėta  O jei tai ir priblema kompiuteryje, ar gali taip būti, kad belandžiojant forumu perėjus į kitą puslapį, pasidarai vėl svečiu Manes ir per parankinius neatpažįsta  pasidžiaugiau vieną dieną
QUOTE(Savūnė @ 2005 06 29, 07:42) Ar, kai tu registruojiesi, po klausimu Atsiminti mane? yra varnelė? Jei ne, uždėk, jei taip, tai problema turbūt tikrai ne forume  varnele visada uzsidedu
problema issisprende automatiskai  pakeiciau interneto tiekeja  zinoma,ne del to,as jau seniai tai planavau...na ir kai pagaliau pakeiciau tinkla-ziuriu kad ir situ problemu neliko  o siaip tai problema TIKRAI TIKRAI nebuvo forume,nes ir kituose forumuose atsitikdavo tas pats  tad jus pabandykit paprasyti pagalbos kompiuterisciu temoje  gal ten bus daugiau nusimananciu
man nereikia kaskart prisijungti  visada su manim
QUOTE(dianna @ 2005 07 01, 20:56) man nereikia kaskart prisijungti  visada su manim Man irgi taip anksčiau buvo,o dabar kaskart reikia prisijungti,kame bėdos nesuprantu
Kiekviena karta kai isijungiu supermama.lt manes prašo prisiregistruoti, visada padedu varnele prie "prisiminti mane", mane netgi išmeta iš vartotoju kai noriu pereiti i kita puslapį  gal galit kas nors padėti? Pasikeičiau slaptažodį, bet vistiek tai nieko nepadėjo
Gal perinstaliavai windows'ą arba pakeitai/apgreidinai antivirusinę programą ar ugniasienę?.... Matyt, tavo kompas nepriima "sausainėlių" (cookies).Internet Explorer Atsidarius IE, paspaudi Tools => Internet Options

Spaudžiat Privacy. Pasirenkat Default ir nustatot Accept All Cookies
Netscape Spaudžiat ant Edit => Preferences, pasirenkat Privacy & Security =>Cookies. Pažymėkite Accept all cookies ir paspauskite OK.OperaSpaudžiat ant Tools => Preferences

Pasirenkat Advanced. Kairėj susiraskit ir pažymėkit Cookies , pasirenkat Accept all cookies, spaudžiat OK.
Mozilla FirefoxTools => Options...

Spaudžiat ant Privacy ir uždedat varnelę ant Allow sites to set Cookies. Spaudžiat OK

pagaliau ir aš namie galėsiu susitvarkyti tuos "sausainėlius"  bo jau taip užknisa tas išmetimas iš vartotojų
Labai aciu uz pagalba  net nereikejo visu nuorodu praeiti, pasirodo supermama.lt neaiskiu keliu pateko i blokuojamu puslapiu sarasiuka
|
|