toliau plepame cia. o senoji tema yra cia - http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=113033
Ačiū už patarimus. Manau pasinaudosim dekor siųlimu ir raudone keisim i bordine.
O mes dabar darom remontą virtuvėj ir koridoriuje. Tai gal galite patarti kokia vieną sieną daryti. Ta siena kur plytelės bus plytelės gelsvos su keliais dekorais baldai vėliau, bet riešutmedžio spalva . Tik nesugalvoju kitą sieną kažką noriu su kamštine, bet vis nesugalvoju
Laukiu patarimo QUOTE(KLEVELIS @ 2007 04 20, 15:04) O mes dabar darom remontą virtuvėj ir koridoriuje. Tai gal galite patarti kokia vieną sieną daryti. Ta siena kur plytelės bus plytelės gelsvos su keliais dekorais baldai vėliau, bet riešutmedžio spalva . Tik nesugalvoju kitą sieną kažką noriu su kamštine, bet vis nesugalvoju Laukiu patarimo jei plytelės gelsvos o baldai raudonmedžio tai turbūt gerai atrodytu švelnus ir šiltas atspalvis, arba pastelinė melsva. dėl dangos jei dazai nelaiko ar norisi idomesnės sienos tai galima faktūrinį dekorą dėti( tuoj busiu vėl sukritikuotas dėl savireklamos nes kamštis mano manymu, nu niekur netinka -nei užseny nei lietuvoj nemačiau kat koks dizaineris jį naudotu. taip tai naturali ir šilta medžiaga- bet ant sienu nekaip atrodo. QUOTE(dekor @ 2007 04 20, 14:41) nes kamštis mano manymu, nu niekur netinka -nei užseny nei lietuvoj nemačiau kat koks dizaineris jį naudotu. taip tai naturali ir šilta medžiaga- bet ant sienu nekaip atrodo. QUOTE(dekor @ 2007 04 20, 14:41) jei plytelės gelsvos o baldai raudonmedžio tai turbūt gerai atrodytu švelnus ir šiltas atspalvis, arba pastelinė melsva. dėl dangos jei dazai nelaiko ar norisi idomesnės sienos tai galima faktūrinį dekorą dėti( tuoj busiu vėl sukritikuotas dėl savireklamos nes kamštis mano manymu, nu niekur netinka -nei užseny nei lietuvoj nemačiau kat koks dizaineris jį naudotu. taip tai naturali ir šilta medžiaga- bet ant sienu nekaip atrodo. O kaip jis atrodo QUOTE(KLEVELIS @ 2007 04 20, 16:59) My Webpage va taip -tik ten seni darbai-galima ir geriau del tapetu tai nezinau
Noriu atnaujinti kambarį -minkšta dalis melsvos spalvos,bet yra ir odinis tamsiai raudonos spalvos fotelis ir tumba. Susiprojektavau savo viziją kad kaip nors suderinti visas spalvas. Vieną sieną noriu daryti ryškesnę, o visas kitas švelnios pastelinės spalvos Gal turit kokių idėjų patarti.
Mano projektas: ![]() Papildyta: kitas variantas
Man antro varianto ta raudona spalva labiau patinka ir manau tinka.
QUOTE(KristiTal @ 2007 04 21, 21:22) o pas mus daba gaunasi situacija tokia.. per visus tris auk6tus eina viena laiptinės siena... tai kažkaip man norėtūsi kad ji visa būtų vienis spalvos.. bet kaip tada sudeinti itų seinų spalvas QUOTE(akvilyte @ 2007 04 21, 23:24) šviesia dažyt nesinori nes visgi laiptinė ir tikriai apsiteps... galvoju apie pienišką šokoladą... nes virtuvėj vyraus rudos spalvos.. palėpėj tiks.. o holui reiks kažką galvot O gal nesusiteps labai, kad ir laiptinė? Mūsų daugiabučio laiptinė 11 metų be remonto, ir visai gerai atrodo, kai tvarkingi žmonės gyvena. Be to, dažus ir plauti kažkiek galima. Čia aš tik dėl to, kad tiktų ir šviesi spalva, bet jei tiesiog nori tamsesnės, tai kitas reikalas
Bumce, man labiau patinka antras variantas, nes raudona skaistesnė. Tik nežinau, ar geriau vienspalvė, ar dryžuota
akvilyte, aš palaikau tavo nuomonę, kad gražiau viena spalva. Nebent kaip nors tą pasikeitimą gražiai padaryti, bet tikrai ne horizontaliais brūkšniais QUOTE(bumce @ 2007 04 21, 21:06) Noriu atnaujinti kambarį -minkšta dalis melsvos spalvos,bet yra ir odinis tamsiai raudonos spalvos fotelis ir tumba. Susiprojektavau savo viziją kad kaip nors suderinti visas spalvas. Vieną sieną noriu daryti ryškesnę, o visas kitas švelnios pastelinės spalvos Gal turit kokių idėjų patarti... sunkoka čia ką patart: tavo pvz kaip ir nieks nedera. nebent dar kur geltona ivaryt-tai gautus toks daugiaspalvis interjeras-bet tai gal labiau vaikų kambariui tiktu. jei melsva dalis yra šviesi ir pastelinė tada raudoną sienos spalvą galma būtu keist į gan rausvą kreminę spalva-tai būtu gan spalvingas bet ir jaukus iterjeras. jei nori pasilikti vieną ar kitą raudoną sienų spalvą tada reiktų ant sienos salotinio tapybos darbo-kokių šiuolaiknės stilistikos ornamentinių gėlių ar papraščiausiai žolės vaizdo, tada salotinė tiesiog "užviegs" ant sienos ir bus galima ir dar prigalvot kitokiu sprendimų bet tikiuosi užteks. QUOTE(akvilyte @ 2007 04 22, 00:24) o pas mus daba gaunasi situacija tokia.. per visus tris auk6tus eina viena laiptinės siena... tai kažkaip man norėtūsi kad ji visa būtų vienis spalvos.. bet kaip tada sudeinti itų seinų spalvas kaip vienas iš variantų: dažai visą laiptinę šviesia kad ir ta pačia, balintos kavos spalva ar šviesia ir blankia( nudususia) bordine, -tai bus foninė viso namo interjero spalva, kad tai padaryti reik tą spalvą atkartoti kitose erdvėse : gali nudažyti kokią vieną sieną ar arch detalę ta pačia spalva arba pvz imaišius šiektiek kitos spalvos pigmento i foninės sp dažus,tap pat ir parenkant baldų spalvą. prie foninės sp virtuvėj derinsis rusvi tonai ,o kitose erdvėse reiktų parinkt iš pastelinės sp gamos žalsvus,melsvus ar ochros atspalvius kad derintusi su fonine spalva. Tokiu budu gausis vientisas,derantis ir neperkrautas interjeras. Taip pat gali bandyt daryt taip su tamsia fonine spalva-bet vargu ar tepimosi problemą taip išspresi- dažas yra dažas ir ant tamsios sp gerai matosi sutepimai. Tada jau geriau galvoti apie foninės sp darymą su sturktūriniais dažais ar apie keliais atspalviais dekoratyviai dažytą sieną dengta matine lazūrą - geriau valosi,patvariau o ir sutepimai netokie akivaizdūs kaip ant lygiai dažytos sienos.
Vaikų kambario vienai sienai nusipirkom gelsvus tapetus su rusvais įvairaus atspalvio ir dydžio rutuliais. Ši siena bus akcentas. Kokią spalvą pasirinkti kitoms sienoms? Dukra nori žalsvos, bet galvoju ar derinsis.
QUOTE(Jurgitak @ 2007 04 22, 22:05) Vaikų kambario vienai sienai nusipirkom gelsvus tapetus su rusvais įvairaus atspalvio ir dydžio rutuliais. Ši siena bus akcentas. Kokią spalvą pasirinkti kitoms sienoms? Dukra nori žalsvos, bet galvoju ar derinsis. Na, jei būtų mano valia, arba visas sienas burbulais nuvaryčiau, arba likusias daryčiau tokios pats spalvos, kaip tų burbuluotų tapetų fonas. Bet čia jau mano skonis, nemėgstantis margumo. Žalia gal ir tinka, bet ji turėtų būti šilta ir šviesesnė už tapetą arba tokio pat intensyvumo kaip tapeto fonas. Nežinau, ar išeis QUOTE(Jurgitak @ 2007 04 22, 23:05) Vaikų kambario vienai sienai nusipirkom gelsvus tapetus su rusvais įvairaus atspalvio ir dydžio rutuliais. Ši siena bus akcentas. Kokią spalvą pasirinkti kitoms sienoms? Dukra nori žalsvos, bet galvoju ar derinsis. Man atrodo paprasciausia neapsirikti - imti viena is tapete esanciu spalvu. QUOTE(bumce @ 2007 04 21, 20:06) Noriu atnaujinti kambarį -minkšta dalis melsvos spalvos,bet yra ir odinis tamsiai raudonos spalvos fotelis ir tumba. Susiprojektavau savo viziją kad kaip nors suderinti visas spalvas. Vieną sieną noriu daryti ryškesnę, o visas kitas švelnios pastelinės spalvos Gal turit kokių idėjų patarti. Man tai nepatinka, manau nedera raudona+mėlyna QUOTE(akvilyte @ 2007 04 21, 23:24) o pas mus daba gaunasi situacija tokia.. per visus tris auk6tus eina viena laiptinės siena... tai kažkaip man norėtūsi kad ji visa būtų vienis spalvos.. bet kaip tada sudeinti itų seinų spalvas O gal tą laiptinės dalį tapetuokit, kokiais nors margais tapetais(su gėlėm, lapeliais, ir tt), o kitas sienas derinsit atitinkamomis spalvomis pagal tapetą. Nežinau ar supratai, ką noriu pasakyti QUOTE(akvilyte @ 2007 04 21, 23:24) o pas mus daba gaunasi situacija tokia.. per visus tris auk6tus eina viena laiptinės siena... tai kažkaip man norėtūsi kad ji visa būtų vienis spalvos.. bet kaip tada sudeinti itų seinų spalvas Graziuasia man butu viena spalva - sviesi ir neutrali. As pati daziau laiptine sviesiai rusva , antra spalva paleteje. Pries tai laiptine buvo dvieju spalvu ir apacia zymiai tamsesne - tai tamsesne dalis zymiai labiau matesi issiterliojimas. Svarbiausia nepagailek dazams pinigeliu - kokybiski dazai labai gerai valosi. Gal laiptinei nieko baisaus ir kiausinio luksto blizgesio - geriau valysis. "Beckers" dazu man atrodo Nr.20 yra specialiai laiptinems, dar labai geri "Dulux". QUOTE(bumce @ 2007 04 21, 20:06) Noriu atnaujinti kambarį -minkšta dalis melsvos spalvos,bet yra ir odinis tamsiai raudonos spalvos fotelis ir tumba. Susiprojektavau savo viziją kad kaip nors suderinti visas spalvas. Vieną sieną noriu daryti ryškesnę, o visas kitas švelnios pastelinės spalvos Gal turit kokių idėjų patarti. Mano projektas: ![]() Papildyta: kitas variantas ![]() Labu! gal galetum pasakyti su kokia cia programele spalvas deliojai?
Bandžiau dėlioti su PRO100 lenkiška tokia programėlė, bet sunkoka surasti reikiamą spalvą ar interjero detalę tai gaunasi labai miglotas projektas.
Dar vienas mano bandymas ![]()
bumce, o gal tiktu tau tokie tapetai jei norisi raudonos spalvos. sekcija ir spintutes kiek matau smelines spalvos:
http://www.iris.lt/popup_image.php?image=/...4.jpg&PopUp
Toje programoje yra tik vertikalios žaliuzės, bet norėčiau dėti kokias lengvas užuolaidas. Ir sieną kur yra gal truputį kitą atspalvį. Bandžiau pagal šią spalvų paletę
QUOTE(KristiTal @ 2007 04 21, 21:22) pas mus panasios spalvos namie http://public.fotki.com/griaustinis/butas/img0018.html QUOTE(bumce @ 2007 04 23, 16:26) bumce, man nei viena variantas dabar issakysiu savo nuomone, tu ja gali priimti arba atmesti.visu pirma nedaryciua jokios ryskios sienos, nes jau baldai pas tave ryskus. palikciau baldus ir akcentus paryskinti visa interjera. yra du variantai (mano manymu) 1. pasirinkti zalia-melyna palete, gaila, dabar kompe neturiu pvz, viskas kompaktuose. ir galbut ta raudona foteli ar ka tu ten turi apvilkciau kita spalva. 2. pasirinkti kokia smeline spalva, ji dera prie melynos ir raudonos, tada palikti tuos esamus baldus. ir dar prie to pazaisti su akcentais. 3. variantas kurio nepaminejau pries tai, bet dar pridedu, kad tikrai esu maciusi raudona-melyna interjeru, bet turi buti labai labai suderintos tos spalvos tarpusavy, beje netgi turiu labai nebloga pvz, bet jis dabar kitame mieste. jei tikrai esi susidomejusi parasyk man i az, as tada nuskanuociau ta pvs ir tau atsiusciau. dabar ziuriu as i "color wheel" - spalvu ratas. ten pavaizduoti spalvu rysiai. ir jei pvz nori imti melyna- raudona tai prie ju yra prideta dar geltona - vadinama "triad relationship" Papildyta: QUOTE(vovka @ 2007 04 23, 17:01) labai grazus tapetas
patarkit ka man daryti
zodziu pas mane yra vienas kambarys melynas.. nu sviesiai zydras.. toki ir ruosiausi palikti, tik aisku per naujo perdazyti, nes isvedziota elektra per naujo namuose ir reik bent jau atrestouruoti naujai sienas keliose vietose tai va, beda tame, kad as kaip sau, tai aisku dazyciausi ir vel melyna spalva net negalvodama.. bet.. bet yra tokia galimybe, po kokio pusmecio kad teks pardavineti namus, tai galvoju kad ta zydra spalva nelabai gali kam nors patikti.. as tik cia tokia trenkta ir del jos kaifuoju.. QUOTE(pagrandukasss @ 2007 04 23, 19:53) pas mus panasios spalvos namie išprotėčiau tokių spalvų kambary QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 24, 15:34) patarkit ka man daryti zodziu pas mane yra vienas kambarys melynas.. nu sviesiai zydras.. toki ir ruosiausi palikti, tik aisku per naujo perdazyti, nes isvedziota elektra per naujo namuose ir reik bent jau atrestouruoti naujai sienas keliose vietose tai va, beda tame, kad as kaip sau, tai aisku dazyciausi ir vel melyna spalva net negalvodama.. bet.. bet yra tokia galimybe, po kokio pusmecio kad teks pardavineti namus, tai galvoju kad ta zydra spalva nelabai gali kam nors patikti.. as tik cia tokia trenkta ir del jos kaifuoju.. Aš manau, kuo šviesiau išdažysit, tuo geriau, maloniau bus akiai. Dažykit arba labai švelniai melsva arba kita kokia labai šviesia spalvele. QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 24, 14:34) patarkit ka man daryti sakyčiau, daryk kaip sau ir nesuk galvos mes pirkom butą su žydru miegamuoju. nemačiau problemos QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 24, 16:34) patarkit ka man daryti zodziu pas mane yra vienas kambarys melynas.. nu sviesiai zydras.. toki ir ruosiausi palikti, tik aisku per naujo perdazyti, nes isvedziota elektra per naujo namuose ir reik bent jau atrestouruoti naujai sienas keliose vietose tai va, beda tame, kad as kaip sau, tai aisku dazyciausi ir vel melyna spalva net negalvodama.. bet.. bet yra tokia galimybe, po kokio pusmecio kad teks pardavineti namus, tai galvoju kad ta zydra spalva nelabai gali kam nors patikti.. as tik cia tokia trenkta ir del jos kaifuoju.. Na, jei kambarys tamsokas, aš pavyzdžiui norėčiau kokios nors šiltos saulėtos spalvos. Na bet tu tame kambarį žadi gyventi dar visą pusmetį, tai ir dažyk kaip tau patinka. Jei teks parduoti, tai manau, pirkėjui butas arba patiks arba ne, ir vieno kambario spalva nenulems apsisprendimo, juk bet kada galės persidažyti QUOTE(vovka @ 2007 04 23, 17:01) bumce, o gal tiktu tau tokie tapetai jei norisi raudonos spalvos. sekcija ir spintutes kiek matau smelines spalvos: http://www.iris.lt/popup_image.php?image=/...4.jpg&PopUp O kur tokių tapetų rasti QUOTE(Gugute* @ 2007 04 24, 16:12) Na, jei kambarys tamsokas, aš pavyzdžiui norėčiau kokios nors šiltos saulėtos spalvos. Na bet tu tame kambarį žadi gyventi dar visą pusmetį, tai ir dažyk kaip tau patinka. Jei teks parduoti, tai manau, pirkėjui butas arba patiks arba ne, ir vieno kambario spalva nenulems apsisprendimo, juk bet kada galės persidažyti tai va kad man dzin yra kokioje spalvoje gyventi.. dabar jau galvoju apie kitus po biski
Mes butą kur pirkom žmonės irgi pamišę dėl mėlynos:koridorius visas mėlynas ir dar su delfinais, virtuvės baldai mėlyni, vonioj ir tualete plytelės mėlynos. Man niekas netinka. Nors mūsų pačių dabartinis miegamasis švelniai melsvas, bet jau atsibodo....
Gal vistik melsvai nedažykit. O jei dar kambary saulės nelabai yra, tai atrodys šalta ir tamsoka. QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 24, 15:34) patarkit ka man daryti zodziu pas mane yra vienas kambarys melynas.. nu sviesiai zydras.. toki ir ruosiausi palikti, tik aisku per naujo perdazyti, nes isvedziota elektra per naujo namuose ir reik bent jau atrestouruoti naujai sienas keliose vietose tai va, beda tame, kad as kaip sau, tai aisku dazyciausi ir vel melyna spalva net negalvodama.. bet.. bet yra tokia galimybe, po kokio pusmecio kad teks pardavineti namus, tai galvoju kad ta zydra spalva nelabai gali kam nors patikti.. as tik cia tokia trenkta ir del jos kaifuoju.. kadangi paminejai, kad kambarys tamsokas, tai melsva nelabai tinka tokiame. nes ji pati jau duoda saltumo, o dar kaip tamsu tai QUOTE(pagrandukasss @ 2007 04 23, 20:53) pas mus panasios spalvos namie http://public.fotki.com/griaustinis/butas/img0018.html Visai graziai atrodo Sakyk, o pas jus lubas irgi tapetavot?
aciu visoms
Vėl ta mėlina spalva ir bandymas. Man visai susisuko galva
![]() Čia aš dulux tinklapyje pabandžiau. QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 25, 13:55) aciu visoms Manau, kad tinka. Galvojant apie pirkejus, tai kuo neutralesne spalva, tuo geriau - bent jau nieko nesuerzins. Viena pažįstama nuomojasi butą JAV - tai ten visi nuomojami butai išdažomi tik baltai, kad visiems tiktų. O jei kam reikia spalvų ir ryškumo, tai daro pats akcentų pagalba (paveikslėliai, pagalvėlės ir pan.) QUOTE(bumce @ 2007 04 25, 13:57) Vėl ta mėlina spalva ir bandymas. Man visai susisuko galva Man gražu, geriau negu anksčiau
Labukas visoms
Bumce, labai gražus variantas Padėkite apsispręsti QUOTE(išprotėjusi @ 2007 04 25, 13:02) taip lubas tapetavom.jau pries kokius 7m. Papildyta: QUOTE(šešėlis @ 2007 04 24, 16:00) išprotėčiau tokių spalvų kambary o man pacios graziausios sp. ir ypac kartu QUOTE(bumce @ 2007 04 25, 13:57) Vėl ta mėlina spalva ir bandymas. Man visai susisuko galva ![]() Čia aš dulux tinklapyje pabandžiau. labai grazu QUOTE(Miglute @ 2007 04 26, 14:25) Padėkite apsispręsti na kadangi tu man paminejai, kad sienas issidazet citrinos spalva, tai man i galva is kart sove mintis apie violetine spalva....manau labai tiktu derinys - citrina-sokoladas-violetine.. tad gali kazka ir galvoti, apie kilima su uzuolaida su violetine spalva...pabandyk atkreipt demesi i ta spalva parduotuvese...o nete pasiieskot variantu, pamatysi, kad pagrinde violetine "eina" kartu su zalia. QUOTE(rutellee @ 2007 04 29, 13:21) labai grazu Kai dabar įsižiūrėjau, tai lyg ir pamačiau žalsvą spalvą, bet pradžioj tikrai nepastebėjau |