Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Spalvos namie
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
rutellee
toliau plepame cia. o senoji tema yra cia - http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=113033
auruliux
Ačiū už patarimus. Manau pasinaudosim dekor siųlimu ir raudone keisim i bordine.
KLEVELIS
O mes dabar darom remontą virtuvėj ir koridoriuje. Tai gal galite patarti kokia vieną sieną daryti. Ta siena kur plytelės bus plytelės gelsvos su keliais dekorais baldai vėliau, bet riešutmedžio spalva . Tik nesugalvoju kitą sieną kažką noriu su kamštine, bet vis nesugalvoju g.gif Gal kas turit nuotraukų parodyti ar kažką pasiūlyti, kaip daryti, bet ta siena pereina į koridorių . Lubos pakabinamos baltos su halogenais. O grindys plytelės dviejų spalvų šahmatinės

Laukiu patarimo 4u.gif
dekor
QUOTE(auruliux @ 2007 04 20, 14:40)
Ačiū už patarimus. Manau pasinaudosim dekor siųlimu ir raudone keisim i bordine.
*

malonu kad pasiulymas tiko. tik gal pirma pasidarykit ir pabandykit uzdazyt kelis meginius -nes visokiu tu bordiniu buna.
dekor
QUOTE(KLEVELIS @ 2007 04 20, 15:04)
O mes dabar darom remontą virtuvėj ir koridoriuje. Tai gal galite patarti kokia vieną sieną daryti. Ta siena kur plytelės bus plytelės gelsvos su keliais dekorais  baldai vėliau, bet  riešutmedžio spalva . Tik nesugalvoju kitą sieną kažką noriu su kamštine, bet vis nesugalvoju  g.gif Gal kas turit nuotraukų parodyti ar kažką pasiūlyti, kaip daryti, bet ta siena pereina į koridorių . Lubos pakabinamos baltos su halogenais. O grindys plytelės dviejų spalvų šahmatinės

Laukiu patarimo  4u.gif
*

jei plytelės gelsvos o baldai raudonmedžio tai turbūt gerai atrodytu švelnus ir šiltas atspalvis, arba pastelinė melsva.
dėl dangos jei dazai nelaiko ar norisi idomesnės sienos tai galima faktūrinį dekorą dėti( tuoj busiu vėl sukritikuotas dėl savireklamos biggrin.gif ) ar kokius patvaresnius tapetus jei tokių yra, taip pat ir akmeniu gali klijuot tik siena bus šalta.
nes kamštis mano manymu, nu niekur netinka -nei užseny nei lietuvoj nemačiau kat koks dizaineris jį naudotu. taip tai naturali ir šilta medžiaga- bet ant sienu nekaip atrodo.
Saja
QUOTE(dekor @ 2007 04 20, 14:41)
nes kamštis mano manymu, nu niekur netinka -nei užseny nei lietuvoj nemačiau kat koks dizaineris jį naudotu. taip tai naturali ir šilta medžiaga- bet ant sienu nekaip atrodo.

drinks_cheers.gif Ir man nepatinka kamštis ant sienų. Ant grindų irgi grožio nepriduoda, bet bent jau praktinės naudos turi - kojoms šilta ir minkšta.
KLEVELIS
QUOTE(dekor @ 2007 04 20, 14:41)
jei plytelės gelsvos o baldai raudonmedžio tai turbūt gerai atrodytu švelnus ir šiltas atspalvis, arba pastelinė melsva.
dėl dangos jei dazai nelaiko ar norisi idomesnės sienos tai galima faktūrinį dekorą dėti( tuoj busiu vėl sukritikuotas dėl savireklamos  biggrin.gif ) ar kokius patvaresnius tapetus jei tokių yra, taip pat ir akmeniu gali klijuot tik siena bus šalta.
*

O kaip jis atrodo g.gif O kokie tapetai yra patvaresni g.gif
dekor
QUOTE(KLEVELIS @ 2007 04 20, 16:59)
O kaip jis atrodo  g.gif O kokie tapetai yra patvaresni  g.gif
*

My Webpage

va taip -tik ten seni darbai-galima ir geriau biggrin.gif
del tapetu tai nezinau
bumce
Noriu atnaujinti kambarį -minkšta dalis melsvos spalvos,bet yra ir odinis tamsiai raudonos spalvos fotelis ir tumba. Susiprojektavau savo viziją kad kaip nors suderinti visas spalvas. Vieną sieną noriu daryti ryškesnę, o visas kitas švelnios pastelinės spalvos Gal turit kokių idėjų patarti.
Mano projektas:
user posted image
Papildyta:
kitas variantas

user posted image
Lupos
Man antro varianto ta raudona spalva labiau patinka ir manau tinka. 4u.gif
akvilyte
QUOTE(KristiTal @ 2007 04 21, 21:22)
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

o pas mus daba gaunasi situacija tokia.. per visus tris auk6tus eina viena laiptinės siena... tai kažkaip man norėtūsi kad ji visa būtų vienis spalvos.. bet kaip tada sudeinti itų seinų spalvas unsure.gif na palei tą sieną eis leiptai.. pirmam aukšte bus virtuvė, antram laisvalaikio holas o trečiam mano darbinė palėpė... viekur nebus durų... vyras sako kad mažiau sukčiau smebenus ir sulig kiekvienu aukštu daryčiau tokią spalvą kokios reik.. bet man norisi vientisumo unsure.gif šviesia dažyt nesinori nes visgi laiptinė ir tikriai apsiteps... galvoju apie pienišką šokoladą... nes virtuvėj vyraus rudos spalvos.. palėpėj tiks.. o holui reiks kažką galvot g.gif
Saja
QUOTE(akvilyte @ 2007 04 21, 23:24)
šviesia dažyt nesinori nes visgi laiptinė ir tikriai apsiteps... galvoju apie pienišką šokoladą... nes virtuvėj vyraus rudos spalvos.. palėpėj tiks.. o holui reiks kažką galvot  g.gif

O gal nesusiteps labai, kad ir laiptinė? Mūsų daugiabučio laiptinė 11 metų be remonto, ir visai gerai atrodo, kai tvarkingi žmonės gyvena. Be to, dažus ir plauti kažkiek galima. Čia aš tik dėl to, kad tiktų ir šviesi spalva, bet jei tiesiog nori tamsesnės, tai kitas reikalas rolleyes.gif.
Meškuolė
Bumce, man labiau patinka antras variantas, nes raudona skaistesnė. Tik nežinau, ar geriau vienspalvė, ar dryžuota g.gif Ir dar man kažkaip nesižiūri kairėje pusėje šviesi sekcija. Gal ja prie tos ryškios sienos montuoti rolleyes.gif

akvilyte, aš palaikau tavo nuomonę, kad gražiau viena spalva. Nebent kaip nors tą pasikeitimą gražiai padaryti, bet tikrai ne horizontaliais brūkšniais schmoll.gif Jeigu išvardytum visų aplinkinių sienų spalvas, būtų galima paieškoti ir prie visų jų derančią vieną mirksiukas.gif
rudens-vaikas
QUOTE(bumce @ 2007 04 21, 20:06)

kitas variantas

user posted image
*

man šitas variantas labiau patinka. Tam pirmam variante man kažkaip raudonoji siena per tamsi ir pats kambarys tada gana tamsokas gaunasi 4u.gif
dekor
QUOTE(bumce @ 2007 04 21, 21:06)
Noriu atnaujinti kambarį -minkšta dalis melsvos spalvos,bet yra ir odinis tamsiai raudonos spalvos fotelis ir tumba. Susiprojektavau savo viziją kad kaip nors suderinti visas spalvas. Vieną sieną noriu daryti ryškesnę, o visas kitas švelnios  pastelinės spalvos Gal turit kokių idėjų patarti...

sunkoka čia ką patart:

tavo pvz kaip ir nieks nedera. nebent dar kur geltona ivaryt-tai gautus toks daugiaspalvis interjeras-bet tai gal labiau vaikų kambariui tiktu.

jei melsva dalis yra šviesi ir pastelinė tada raudoną sienos spalvą galma būtu keist į gan rausvą kreminę spalva-tai būtu gan spalvingas bet ir jaukus iterjeras.

jei nori pasilikti vieną ar kitą raudoną sienų spalvą tada reiktų ant sienos salotinio tapybos darbo-kokių šiuolaiknės stilistikos ornamentinių gėlių ar papraščiausiai žolės vaizdo, tada salotinė tiesiog "užviegs" ant sienos ir bus thumbup.gif ,( nes blankesnį ar ne žalia spalva dominuojantį kurinį toks didelis aktyvios raudonos plotas papraščiausiai "suės"). Bet tada tektų atsisakyt melsvų baldų,arba juos pervilkt i kremię ar dramblio kaulo spalvą.

galima ir dar prigalvot kitokiu sprendimų bet tikiuosi užteks.

dekor
QUOTE(akvilyte @ 2007 04 22, 00:24)

o pas mus daba gaunasi situacija tokia.. per visus tris  auk6tus eina viena laiptinės siena... tai kažkaip man norėtūsi kad ji visa būtų vienis spalvos.. bet kaip tada sudeinti itų seinų spalvas unsure.gif  na palei tą sieną eis leiptai.. pirmam aukšte bus virtuvė, antram laisvalaikio holas o trečiam mano darbinė palėpė... viekur nebus durų... vyras sako kad mažiau sukčiau smebenus ir sulig kiekvienu aukštu daryčiau tokią spalvą kokios reik.. bet man norisi vientisumo  unsure.gif  šviesia dažyt nesinori nes visgi laiptinė ir tikriai apsiteps... galvoju apie pienišką šokoladą... nes virtuvėj vyraus rudos spalvos.. palėpėj tiks.. o holui reiks kažką galvot  g.gif
*

kaip vienas iš variantų:

dažai visą laiptinę šviesia kad ir ta pačia, balintos kavos spalva ar šviesia ir blankia( nudususia) bordine, -tai bus foninė viso namo interjero spalva, kad tai padaryti reik tą spalvą atkartoti kitose erdvėse :
gali nudažyti kokią vieną sieną ar arch detalę ta pačia spalva arba pvz imaišius šiektiek kitos spalvos pigmento i foninės sp dažus,tap pat ir parenkant baldų spalvą.
prie foninės sp virtuvėj derinsis rusvi tonai ,o kitose erdvėse reiktų parinkt iš pastelinės sp gamos žalsvus,melsvus ar ochros atspalvius kad derintusi su fonine spalva.

Tokiu budu gausis vientisas,derantis ir neperkrautas interjeras. Taip pat gali bandyt daryt taip su tamsia fonine spalva-bet vargu ar tepimosi problemą taip išspresi- dažas yra dažas ir ant tamsios sp gerai matosi sutepimai.
Tada jau geriau galvoti apie foninės sp darymą su sturktūriniais dažais ar apie keliais atspalviais dekoratyviai dažytą sieną dengta matine lazūrą - geriau valosi,patvariau o ir sutepimai netokie akivaizdūs kaip ant lygiai dažytos sienos.

Jurgitak
Vaikų kambario vienai sienai nusipirkom gelsvus tapetus su rusvais įvairaus atspalvio ir dydžio rutuliais. Ši siena bus akcentas. Kokią spalvą pasirinkti kitoms sienoms? Dukra nori žalsvos, bet galvoju ar derinsis. g.gif
Meškuolė
QUOTE(Jurgitak @ 2007 04 22, 22:05)
Vaikų kambario vienai sienai nusipirkom gelsvus tapetus su rusvais įvairaus atspalvio ir dydžio rutuliais. Ši siena bus akcentas. Kokią spalvą pasirinkti kitoms sienoms? Dukra nori žalsvos, bet galvoju ar derinsis.  g.gif
*

Na, jei būtų mano valia, arba visas sienas burbulais nuvaryčiau, arba likusias daryčiau tokios pats spalvos, kaip tų burbuluotų tapetų fonas. Bet čia jau mano skonis, nemėgstantis margumo. Žalia gal ir tinka, bet ji turėtų būti šilta ir šviesesnė už tapetą arba tokio pat intensyvumo kaip tapeto fonas. Nežinau, ar išeis g.gif
reg
QUOTE(Jurgitak @ 2007 04 22, 23:05)
Vaikų kambario vienai sienai nusipirkom gelsvus tapetus su rusvais įvairaus atspalvio ir dydžio rutuliais. Ši siena bus akcentas. Kokią spalvą pasirinkti kitoms sienoms? Dukra nori žalsvos, bet galvoju ar derinsis.  g.gif
*

Man atrodo paprasciausia neapsirikti - imti viena is tapete esanciu spalvu.
mutti
Noriu atnaujinti kambarį -minkšta dalis melsvos spalvos,bet yra ir odinis tamsiai raudonos spalvos fotelis ir tumba. Susiprojektavau savo viziją kad kaip nors suderinti visas spalvas. Vieną sieną noriu daryti ryškesnę, o visas kitas švelnios  pastelinės spalvos Gal turit kokių idėjų patarti.
*

Man tai nepatinka, manau nedera raudona+mėlyna ax.gif

o pas mus daba gaunasi situacija tokia.. per visus tris  auk6tus eina viena laiptinės siena... tai kažkaip man norėtūsi kad ji visa būtų vienis spalvos.. bet kaip tada sudeinti itų seinų spalvas unsure.gif  na palei tą sieną eis leiptai.. pirmam aukšte bus virtuvė, antram laisvalaikio holas o trečiam mano darbinė palėpė... viekur nebus durų... vyras sako kad mažiau sukčiau smebenus ir sulig kiekvienu aukštu daryčiau tokią spalvą kokios reik.. bet man norisi vientisumo  unsure.gif  šviesia dažyt nesinori nes visgi laiptinė ir tikriai apsiteps... galvoju apie pienišką šokoladą... nes virtuvėj vyraus rudos spalvos.. palėpėj tiks.. o holui reiks kažką galvot  g.gif
*

O gal tą laiptinės dalį tapetuokit, kokiais nors margais tapetais(su gėlėm, lapeliais, ir tt), o kitas sienas derinsit atitinkamomis spalvomis pagal tapetą. Nežinau ar supratai, ką noriu pasakyti ax.gif
reg
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

o pas mus daba gaunasi situacija tokia.. per visus tris  auk6tus eina viena laiptinės siena... tai kažkaip man norėtūsi kad ji visa būtų vienis spalvos.. bet kaip tada sudeinti itų seinų spalvas unsure.gif 
*

Graziuasia man butu viena spalva - sviesi ir neutrali. As pati daziau laiptine sviesiai rusva , antra spalva paleteje. Pries tai laiptine buvo dvieju spalvu ir apacia zymiai tamsesne - tai tamsesne dalis zymiai labiau matesi issiterliojimas. Svarbiausia nepagailek dazams pinigeliu - kokybiski dazai labai gerai valosi. Gal laiptinei nieko baisaus ir kiausinio luksto blizgesio - geriau valysis. "Beckers" dazu man atrodo Nr.20 yra specialiai laiptinems, dar labai geri "Dulux".
Irmia
Noriu atnaujinti kambarį -minkšta dalis melsvos spalvos,bet yra ir odinis tamsiai raudonos spalvos fotelis ir tumba. Susiprojektavau savo viziją kad kaip nors suderinti visas spalvas. Vieną sieną noriu daryti ryškesnę, o visas kitas švelnios  pastelinės spalvos Gal turit kokių idėjų patarti.
Mano projektas:
user posted image
Papildyta:
kitas variantas

user posted image
*

Labu! gal galetum pasakyti su kokia cia programele spalvas deliojai? ax.gif kaip tik ieskau kokios tokios porgrameles, kad bent apytiksliai galeciau isivaizduoti spalvu derinius namuose. mirksiukas.gif
bumce
Bandžiau dėlioti su PRO100 lenkiška tokia programėlė, bet sunkoka surasti reikiamą spalvą ar interjero detalę tai gaunasi labai miglotas projektas.
Dar vienas mano bandymas
user posted image

user posted image
vovka
bumce, o gal tiktu tau tokie tapetai jei norisi raudonos spalvos. sekcija ir spintutes kiek matau smelines spalvos:
http://www.iris.lt/popup_image.php?image=/...4.jpg&PopUp 4u.gif
ligiukss
QUOTE(bumce @ 2007 04 23, 15:26)
Bandžiau dėlioti su PRO100 lenkiška tokia programėlė, bet sunkoka surasti reikiamą spalvą ar interjero detalę tai gaunasi labai miglotas projektas.
Dar vienas mano bandymas
user posted image
user posted image
*

O tie dryžuoti tapetai ar užuolaidos? g.gif
cudo
QUOTE(bumce @ 2007 04 23, 16:26)
Dar vienas mano bandymas
user posted image
user posted image
*

Visai gerai atrodu.O ant langu vertik.zaliuzes ?
bumce
Toje programoje yra tik vertikalios žaliuzės, bet norėčiau dėti kokias lengvas užuolaidas. Ir sieną kur yra gal truputį kitą atspalvį. Bandžiau pagal šią spalvų paletę

user posted image
pagrandukasss
QUOTE(KristiTal @ 2007 04 21, 21:22)
*

pas mus panasios spalvos namie mirksiukas.gif tik nelabai cia matosi baldu

http://public.fotki.com/griaustinis/butas/img0018.html
rutellee
QUOTE(bumce @ 2007 04 23, 16:26)
*

bumce, man nei viena variantas schmoll.gif
dabar issakysiu savo nuomone, tu ja gali priimti arba atmesti.visu pirma nedaryciua jokios ryskios sienos, nes jau baldai pas tave ryskus. palikciau baldus ir akcentus paryskinti visa interjera.
yra du variantai (mano manymu)
1. pasirinkti zalia-melyna palete, gaila, dabar kompe neturiu pvz, viskas kompaktuose. ir galbut ta raudona foteli ar ka tu ten turi apvilkciau kita spalva.
2. pasirinkti kokia smeline spalva, ji dera prie melynos ir raudonos, tada palikti tuos esamus baldus. ir dar prie to pazaisti su akcentais.
3. variantas kurio nepaminejau pries tai, bet dar pridedu, kad tikrai esu maciusi raudona-melyna interjeru, bet turi buti labai labai suderintos tos spalvos tarpusavy, beje netgi turiu labai nebloga pvz, bet jis dabar kitame mieste. jei tikrai esi susidomejusi parasyk man i az, as tada nuskanuociau ta pvs ir tau atsiusciau.

dabar ziuriu as i "color wheel" - spalvu ratas. ten pavaizduoti spalvu rysiai. ir jei pvz nori imti melyna- raudona tai prie ju yra prideta dar geltona - vadinama "triad relationship"
Papildyta:
QUOTE(vovka @ 2007 04 23, 17:01)

labai grazus tapetas thumbup.gif
Zuiqtis
patarkit ka man daryti biggrin.gif
zodziu pas mane yra vienas kambarys melynas.. nu sviesiai zydras.. toki ir ruosiausi palikti, tik aisku per naujo perdazyti, nes isvedziota elektra per naujo namuose ir reik bent jau atrestouruoti naujai sienas keliose vietose biggrin.gif
tai va, beda tame, kad as kaip sau, tai aisku dazyciausi ir vel melyna spalva net negalvodama.. bet.. bet yra tokia galimybe, po kokio pusmecio kad teks pardavineti namus, tai galvoju kad ta zydra spalva nelabai gali kam nors patikti.. as tik cia tokia trenkta ir del jos kaifuoju.. doh.gif tai va.. ten seip is esmes normalus zmones darytusi miegamaji.. yra balkonas tame kambaryje.. jis toks tamsokas ganetinai, nes pirmas aukstas ir uz lango toks kaip parkelis, medziu pilna.. tai va.. pradejau galvoti apie spalvas, bet ne is savo puses.. o is pirkeju.. unsure.gif gal ka patartumet? mirksiukas.gif
šešėlis
QUOTE(pagrandukasss @ 2007 04 23, 19:53)
pas mus panasios spalvos namie  mirksiukas.gif tik nelabai cia matosi baldu

išprotėčiau tokių spalvų kambary doh.gif mane kažkodėl baisiai erzina raudona - mėlyna derinys cool.gif aišku, dar nuo atspalvių priklauso, bet kai abi tokios ryškios wacko.gif
mutti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 24, 15:34)
patarkit ka man daryti  biggrin.gif 
zodziu pas mane yra vienas kambarys melynas.. nu sviesiai zydras.. toki ir ruosiausi palikti, tik aisku per naujo perdazyti, nes isvedziota elektra per naujo namuose ir reik bent jau atrestouruoti naujai sienas keliose vietose biggrin.gif
tai va, beda tame, kad as kaip sau, tai aisku dazyciausi ir vel melyna spalva net negalvodama.. bet.. bet yra tokia galimybe, po kokio pusmecio kad teks pardavineti namus, tai galvoju kad ta zydra spalva nelabai gali kam nors patikti.. as tik cia tokia trenkta ir del jos kaifuoju..  doh.gif  tai va.. ten seip is esmes normalus zmones darytusi miegamaji.. yra balkonas tame kambaryje.. jis toks tamsokas ganetinai, nes pirmas aukstas ir uz lango toks kaip parkelis, medziu pilna.. tai va.. pradejau galvoti apie spalvas, bet ne is savo puses.. o is pirkeju..  unsure.gif  gal ka patartumet?  mirksiukas.gif
*

Aš manau, kuo šviesiau išdažysit, tuo geriau, maloniau bus akiai. Dažykit arba labai švelniai melsva arba kita kokia labai šviesia spalvele.
šešėlis
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 24, 14:34)

sakyčiau, daryk kaip sau ir nesuk galvos smile.gif
mes pirkom butą su žydru miegamuoju. nemačiau problemos cool.gif perdažiau ir tiek
Gugute*
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 24, 16:34)
tai va, beda tame, kad as kaip sau, tai aisku dazyciausi ir vel melyna spalva net negalvodama.. bet.. bet yra tokia galimybe, po kokio pusmecio kad teks pardavineti namus, tai galvoju kad ta zydra spalva nelabai gali kam nors patikti.. as tik cia tokia trenkta ir del jos kaifuoju..  doh.gif  tai va.. ten seip is esmes normalus zmones darytusi miegamaji.. yra balkonas tame kambaryje.. jis toks tamsokas ganetinai, nes pirmas aukstas ir uz lango toks kaip parkelis, medziu pilna.. tai va.. pradejau galvoti apie spalvas, bet ne is savo puses.. o is pirkeju..  unsure.gif  gal ka patartumet?  mirksiukas.gif
*

Na, jei kambarys tamsokas, aš pavyzdžiui norėčiau kokios nors šiltos saulėtos spalvos. Na bet tu tame kambarį žadi gyventi dar visą pusmetį, tai ir dažyk kaip tau patinka. Jei teks parduoti, tai manau, pirkėjui butas arba patiks arba ne, ir vieno kambario spalva nenulems apsisprendimo, juk bet kada galės persidažyti smile.gif
KLEVELIS
QUOTE(vovka @ 2007 04 23, 17:01)
bumce, o gal tiktu tau tokie tapetai jei norisi raudonos spalvos. sekcija ir spintutes kiek matau smelines spalvos:
http://www.iris.lt/popup_image.php?image=/...4.jpg&PopUp  4u.gif
*

O kur tokių tapetų rasti g.gif
Zuiqtis
QUOTE(Gugute* @ 2007 04 24, 16:12)
Na, jei kambarys tamsokas, aš pavyzdžiui norėčiau kokios nors šiltos saulėtos spalvos. Na bet tu  tame kambarį žadi gyventi dar visą pusmetį, tai ir dažyk kaip tau patinka. Jei teks parduoti, tai manau, pirkėjui butas arba patiks arba ne, ir vieno kambario spalva nenulems apsisprendimo, juk bet kada galės persidažyti  smile.gif
*

tai va kad man dzin yra kokioje spalvoje gyventi.. dabar jau galvoju apie kitus po biski g.gif ta prasme iki vasaros dar gyvensim savo zydrumoj biggrin.gif ir gal net ilgiau.. nes iki to kambario dar greit neprieisim.. tai ir galvoju kad kam paskui zmonem kankintis su ta nesamoninga spalva, kuri tinka ir patinka tik man, jeigu galima ka nors normalesnio padaryti mirksiukas.gif nes seip pas mane kas kai ateina tai taip ir juokiasi is to mano kambario biggrin.gif nu kaip sposas jiems koks blink.gif o man tai labai glazu blush2.gif blush2.gif biggrin.gif wub.gif
Aikutė
Mes butą kur pirkom žmonės irgi pamišę dėl mėlynos:koridorius visas mėlynas ir dar su delfinais, virtuvės baldai mėlyni, vonioj ir tualete plytelės mėlynos. Man niekas netinka. Nors mūsų pačių dabartinis miegamasis švelniai melsvas, bet jau atsibodo....
Gal vistik melsvai nedažykit. O jei dar kambary saulės nelabai yra, tai atrodys šalta ir tamsoka.
rutellee
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 24, 15:34)
*

kadangi paminejai, kad kambarys tamsokas, tai melsva nelabai tinka tokiame. nes ji pati jau duoda saltumo, o dar kaip tamsu tai schmoll.gif . kita vertus melsva labai tinkama yra miegamiesiems, nes atpalaiduoja, atsaldo....dauguma klientu ieskodami sua busto vis tiek jau gal masto apie remonta, juk nebus taip kad nepatiks jiems ta spalva ir nepirks tada buto, taip nebuna....bet vis tiek gal siulyciau tau pabandyti siltesne spalva ir be to pati pasibandysi, gal atrasi kas tau dar patinka....tokiame kambaryje tiktu gelsva spalva, siaip zaliu atspalviu yra labai daug garziu, bet tu sviesiu link salotiniu, bet ne ryskiu....irgi labai gera tokiame kambaryje...
Emerencija
QUOTE(pagrandukasss @ 2007 04 23, 20:53)
pas mus panasios spalvos namie  mirksiukas.gif tik nelabai cia matosi baldu

http://public.fotki.com/griaustinis/butas/img0018.html
*

Visai graziai atrodo bigsmile.gif

Sakyk, o pas jus lubas irgi tapetavot?
Zuiqtis
aciu visoms bigsmile.gif darysiu sviesesni kambari bigsmile.gif gal dramblio kaulo spalvos? g.gif ar nelabai?
bumce
Vėl ta mėlina spalva ir bandymas. Man visai susisuko galva blink.gif vis planuoju ir dėlioju spalvas o jau į darbą laikas doh.gif

user posted image

Čia aš dulux tinklapyje pabandžiau.
reg
QUOTE(bumce @ 2007 04 25, 13:57)
Vėl ta mėlina spalva ir bandymas. Man visai susisuko galva  blink.gif  vis planuoju ir dėlioju spalvas o jau į darbą laikas doh.gif

*

Nepalyginamai geriau negu su raudona
KLEVELIS
Vėl ta mėlina spalva ir bandymas. Man visai susisuko galva  blink.gif  vis planuoju ir dėlioju spalvas o jau į darbą laikas doh.gif

user posted image

*

Man taip gražiau thumbup.gif
Saja
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 25, 13:55)
aciu visoms  bigsmile.gif  darysiu sviesesni kambari  bigsmile.gif  gal dramblio kaulo spalvos?  g.gif  ar nelabai?

Manau, kad tinka. Galvojant apie pirkejus, tai kuo neutralesne spalva, tuo geriau - bent jau nieko nesuerzins. Viena pažįstama nuomojasi butą JAV - tai ten visi nuomojami butai išdažomi tik baltai, kad visiems tiktų. O jei kam reikia spalvų ir ryškumo, tai daro pats akcentų pagalba (paveikslėliai, pagalvėlės ir pan.)

Man gražu, geriau negu anksčiau thumbup.gif.
Miglute
Labukas visoms 4u.gif

Bumce, labai gražus variantas thumbup.gif

Padėkite apsispręsti ax.gif . Svetainę išdažėm šviesia citrinos spalva ( pirma paletėje), gavosi gana neutrali spalva. Mikštą dalį prikom su šokolodo spalvos gobelenu išmargintu kakavos spalvos juotelėmis. Grindys - buko atspalvio. Dabar reikia pasispręsti dėl naktinės užuolaidos ir kilimo spalvos. Ką pasiūlytumėt ? Ar reikėtų juos derinti tarpusavyje - t.y. kad kilimas ir užuolaida būtų vienodos spalvos ?
Mylia
QUOTE(bumce @ 2007 04 25, 12:57)

user posted image

*

Labai grazus variantas, ir nenuobodu, bet ir neikyrios spalvos smile.gif
pagrandukasss
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 04 25, 13:02)
Visai graziai atrodo  bigsmile.gif

Sakyk, o pas jus lubas irgi tapetavot?
*

taip lubas tapetavom.jau pries kokius 7m. ax.gif tada ir sienos buvo sviesios,bet vaikui paaugus keitem sienu tapetus,o lubas palikom.

Papildyta:
QUOTE(šešėlis @ 2007 04 24, 16:00)
išprotėčiau tokių spalvų kambary doh.gif mane kažkodėl baisiai erzina raudona - mėlyna derinys cool.gif aišku, dar nuo atspalvių priklauso, bet kai abi tokios ryškios wacko.gif
*

o man pacios graziausios sp. ir ypac kartu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ligiukss
QUOTE(bumce @ 2007 04 25, 12:57)

user posted image

*

Visai įdomus variantas?
rutellee

user posted image

*

labai grazu thumbup.gif , as kaip tau ir minejau, kad labai grazu derinys melyna-zalia...cia ziuriu ir pabandei, plius dar imetei kitos spalvos...jei tau patinka, sitomis 3-jomis spalvomis ir vadovaukis...

QUOTE(Miglute @ 2007 04 26, 14:25)
Padėkite apsispręsti    ax.gif . Svetainę išdažėm šviesia citrinos spalva ( pirma paletėje), gavosi gana neutrali spalva. Mikštą dalį prikom su šokolodo spalvos gobelenu išmargintu kakavos spalvos juotelėmis. Grindys - buko atspalvio. Dabar reikia pasispręsti dėl naktinės užuolaidos ir kilimo spalvos. Ką pasiūlytumėt ?  Ar reikėtų juos derinti tarpusavyje - t.y. kad kilimas ir užuolaida būtų vienodos spalvos ?
*

na kadangi tu man paminejai, kad sienas issidazet citrinos spalva, tai man i galva is kart sove mintis apie violetine spalva....manau labai tiktu derinys - citrina-sokoladas-violetine.. tad gali kazka ir galvoti, apie kilima su uzuolaida su violetine spalva...pabandyk atkreipt demesi i ta spalva parduotuvese...o nete pasiieskot variantu, pamatysi, kad pagrinde violetine "eina" kartu su zalia.
Saja
QUOTE(rutellee @ 2007 04 29, 13:21)
labai grazu thumbup.gif , as kaip tau ir minejau, kad labai grazu derinys melyna-zalia...cia ziuriu ir pabandei, plius dar imetei kitos spalvos...jei tau patinka, sitomis 3-jomis spalvomis ir vadovaukis...

Kai dabar įsižiūrėjau, tai lyg ir pamačiau žalsvą spalvą, bet pradžioj tikrai nepastebėjau biggrin.gif.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.