Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar žadinat vaiką kad atsirūgtų?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
rona
Labukas 4u.gif , dažnai būna, kad vaikelis bevalgydamas užmiega.Ar žadinat jį, kad atsirūgtų g.gif ?
Sigita23
QUOTE(rona @ 2007 04 22, 10:19)
Labukas 4u.gif , dažnai būna, kad vaikelis bevalgydamas užmiega.Ar žadinat jį, kad atsirūgtų g.gif ?
*

Tikrai niekada nezadinau.
nugalėtoja
o kaip kitaip .. g.gif
bet as to nepavadinciau zadinimu nes /kartais/uzmiges jis ir miegos toliau g.gif nors ji pakelsiu ar nurenginesiu itt.
o atsirugti butina , nes nors ir uzmigo po keliu minuciu neras sau vietos schmoll.gif akis atmerkia ..zenklas kad jau reikia atsirugti ..
po sito vel pienuka duok .. vel viskas ratu .. doh.gif tai ismokome po atsirugimo soskyte duoti o ne papuka..ir vel luzta po minutes .. bigsmile.gif
rona
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 04 22, 10:53)
doh.gif tai ismokome po atsirugimo soskyte duoti o ne papuka..ir vel luzta po minutes .. bigsmile.gif

O jis kai pavalgo ir traukia soskyte neatpila?maniskis tai dazniausiai atpila
nugalėtoja
QUOTE(rona @ 2007 04 22, 11:06)
O jis kai pavalgo ir traukia soskyte neatpila?maniskis tai dazniausiai atpila

na ..jis jos ir netraukia daug po maitinimo..tik idedi ir laikosi burnyteje..uzmiega greit..o siaip nepastebejau daug atveju ..na gal karta.. g.gif
uoga83
Nezadinu, sirdis neleidzia blush2.gif nebent tik tada jeigu pavalge vos 5min ir uzmigo.. td jau zadinu, nes zinau, kad nepavalge pilnai ir po kokios valandos vel kelsis. Tai geriau iskart skranduka uzpildyt. Tik nzn ar teisingai elgiuosi g.gif
neringuša
Nežadinu schmoll.gif Kai atsibunda tada pakeliu ir atsirūgsta mirksiukas.gif
rona
Man irgi buna gaila ji zadinti, kai taip nuostabiai miega wub.gif wub.gif wub.gif
0omonciuxo0
o ji pati pavalgius apsivercia ant pilvo ir atsirugsta
egidan
Aš nežadinu, nes dukrytė pati ar apsiverčia, ar atsisėda smile.gif . O kai mažesnė buvo, tai palaikydavau ant rankų vertikalioj padėty ir atsirūgdavo.
sarafea
QUOTE(rona @ 2007 04 22, 08:19)
*

Niekad nežadinau tam tikslui,nes ar taip ar anaip nepavyktu biggrin.gif jei jau miego nori,tai tikrai kad neatsirūgs.Bent jau manoji taip daro mirksiukas.gif
darbsti
Niekada nezadinu vaiko atsirugimui. Kai yra issibudinusi visada pakeliu atsirugimui, o jei ne tai labai zagseti pradeda.
-Aiva-
Na aš ir gi niekada nežadinu, kad atsirūgtų, kai nemiega tai žinoma visada tai darau, bet miegančio vaiko neklibinu schmoll.gif
strazdanėlė...
tikrai ne schmoll.gif
l@n@
QUOTE(maziausia @ 2007 04 23, 11:18)
tikrai ne  schmoll.gif
*

drinks_cheers.gif Pritariu
natuliona
Nežadinau niekada. smile.gif
Kribuk
Niekad nežadinau jei užmigdavo.
Zuikiosaulute
Niekada miegančio nežadinau, gal todėl pirmąjį mėnesį atpylinėdavo, bet paprastai praėjus gerai valandai po valgymo. Dabar, kai jau miega mažiau ir nebeužmiega iš karto pavalgęs, tai visada atsirūgsta pats. Tik prieš naktį pavalgęs užmiega ir vsio, bet nežadinu. Tad naktį valgom ir nerūgaujam lotuliukas.gif
*Dorotėja*
nezadinu, nematau reikalo, uzmigusio vaikiuko zadint kad atsirugtu schmoll.gif
Monciuke
O aš savąją per maitinimą kelis kartus pakeliu atsirūgt. O jei užmiega nedaug pavalgius, tai nebežadinu. Bet būna, kad prieš užmigdama nemažai dar suvalgo ir kartais girdžiu kaip oro burbulus praryja - tada jau žadinu. Anksčiau būdavo gaila žadint, bet kad dar blogiau būdavo...fontanu atpildavo viską, ką buvo suvalgius, rūbeliai permirksta, tada dar perrenginėt reikia...tai daug blogiau vaikui...
O kai atsirūgsta tai duodu dar papuką ir kadangi ji jau pasisotinus, tai nebevalgo, o tik burnoj palaiko, kol užmiega smile.gif Soskytės deja neima biggrin.gif
sirdute
Dabar jau nezadinu (maniskei 5men), bet pirmus menesius tekdavo zadinti, nes jei nezadindavau tai po 10min prabusdavo ir viska ispildavo is karto. Ir vel maitink is naujo ir taip pasaka be galo.
Mirjam
Na, ziuriu, cia dauguma mamyciu nezadina vaikuciu. O as visokiu gasdinimu prisiskaiciau, kad uzsprings ir t.t., tai ir tasau vaika. g.gif Bet mano mazaja, kai jau labai miego nori, jokiais budais nepriversi atsirugti. Ir stacia nesioju, ir ant pilvuko guldau ir tilteli darom, nu zodziu, vargas vienas doh.gif O ji, kai issibudina, taip rekti pradeda, kad net baisu. Siaip jau, vargstam. Na mandagi mergiote pasitaike, nemegsta riaugeti. lotuliukas.gif
mammy
Niekada nezadinau, viena kart bandziau tai tik rekt pradejo ir net nesiruose atsirugt doh.gif
Imen
na kartais kai labai prisivalgo be soties tai statau, kad ir uzmiega bevalgydamas unsure.gif , ramiau kai atsirugsta palikti ji miegot
je_lenka
Bandžiau vienu momentu naktį kai pavalgo panešioti kol atsirugs, ji tada užmigdavo man ant rankų doh.gif o atsirugt net nesiruošė, todėl dabar ir nebežadinu ir nebenešioju. Tik dieną kai nemiega tada visada atsirugsta smile.gif
Meina
labai stengdavaus, kad atsirūgtų, bet net pakėlus, sūnelis užmiega, o kai paguldau prabunda - ir vėl prašo papo doh.gif pasaka be galo, todėl dieną kartais, ypač jei po maitinimo ruošiamės ką veikti, pastatau, kad atsirūgtų, o naktį schmoll.gif
kedute
QUOTE(rona @ 2007 04 22, 08:19)
*

niekada nezadinau ax.gif
Anamaze
QUOTE(JolitaJ @ 2007 05 17, 17:24)
labai stengdavaus, kad atsirūgtų, bet net pakėlus, sūnelis užmiega, o kai paguldau prabunda - ir vėl prašo papo  doh.gif pasaka be galo, todėl dieną kartais, ypač jei po maitinimo ruošiamės ką veikti, pastatau, kad atsirūgtų, o naktį  schmoll.gif
*

as is pradziu bandziau padaryti kad atsirugtu bet mazyte net kartais atpildavo tai meciau si reikala o puikiausiai pamaitinus MP paguldydavau ant desnio sono ir viskas budavo gerai.veliau pati ismoko atsirugti miegant thumbup.gif
Kucheriashka
Aš tai palaikau ant rankų stačiai,,o je kartais neatsirūgsta ilgai tai paguldau ant pilvuko,tai po kelių minučių atsirūgsta thumbup.gif
Rozeta
Mano dukrytei jau 9.5 men, bet dar vis reikia palaikyti stacia, kad atsirugtu. Gerai tik tai, kad matyt jau taip priprato prie tokio tuskinimo, kad ne neatsibunda, kai ja is lovytes iskeliu smile.gif Ir isgeria 200 gr pieno misinio 6 val ryto, net neprabudusi:)
pumiks
Aš savo mažiuko nežadinu, tik paverčiu ant pilvuko, jis ir atsirūgsta, esu bandžiusi keleta kartų palikt neatsirūgusi, tai užmigt nagalėjau, vis bijojau, kad miegodamas atpils ir užsprings. Nors ir ant šoniuko paguldau, bet rasdavau ji apsivertusi ant nugarytės, o jei užspringtų, baisu bijau.gif
Kristiniux
dieną, tai visada palaukiu kol atsirugs, o naktį pradžioj laikydavau kad atsirūgtų, tai tik išsibudindavo, nes bevalgydamas visada užmigdavo, o dar po valgio įkelių tik mažių į lovytę ir jis toliau saliai miega smile.gif
Wildberry
Niekada nezadinau blush2.gif Bet ji ir neatpylinedavo biggrin.gif
kajane
Zadinu visada,nes kitaip atpila verysad.gif bet neissibudina ji labai,paguldau ir vel miega thumbup.gif
rona
QUOTE(je_lenka @ 2007 05 17, 11:37)
Bandžiau vienu momentu naktį kai pavalgo panešioti kol atsirugs, ji tada užmigdavo man ant rankų  doh.gif  o atsirugt net nesiruošė, todėl dabar ir nebežadinu ir nebenešioju. Tik dieną kai nemiega tada visada atsirugsta  smile.gif
*

As irgi taip darau thumbup.gif
Putlutė
dazniausiai zadinu,nes poto buna dideli pykciai kai tas rugaliukas zarnytes drasko sad.gif
^Angel^
Niekada nezadinu vaiko, lai sau miega... ir jokiu problemeliu del to nepatyrem... tfu tfu tfu smile.gif
mylimuke
QUOTE(uoga83 @ 2007 04 22, 11:58)
Nezadinu, sirdis neleidzia blush2.gif nebent tik tada jeigu pavalge vos 5min ir uzmigo.. td jau zadinu, nes zinau, kad nepavalge pilnai ir po kokios valandos vel kelsis. Tai geriau iskart skranduka uzpildyt. Tik nzn ar teisingai elgiuosi g.gif
*

As irgi taip pat darau mirksiukas.gif Nes zinau,kad paskui alkana kelsis kokia 3val, tai geriau iskart sociai pamaitinti,kad ismiegotu ir ji,ir as visa nakti. Bet labai daznai buna taip,kad vakare per paskutini maitinima nuluzta, o kartais jo ir nesulaukia, tai pamaitinu miegancia, ji pavalgo net neatmerkus akiu bigsmile.gif
dasa
Maniškis taip pat naktį valgo miegodamas, bet pamaitinus visada palaikau ant rankų, kol atsirūgs, nebent pati esu labai pavargusi, o jam vis neatsirūgsta. Tada guldau taip. Faktiškai nieko baisaus neatsitinka kai neatsirūgsta, tiesiog ryte gali gausiau atpilti smile.gif Bet pieno kol kas turiu pakankamai (tfu, tfu, tfu lotuliukas.gif ), tad dėl to nepergyvenu, alkanas neliks lotuliukas.gif
Aleksandra.B
Kai budavo mazesnis ir as palaikydavau kad atrugtu, bet dabar naktimis tai ne
little bear
QUOTE(Angel99 @ 2007 05 23, 17:24)
Niekada nezadinu vaiko, lai sau miega... ir jokiu problemeliu del to nepatyrem... tfu tfu tfu smile.gif
*

Aš ir nežadinu blush2.gif
FDS
Nezadinu, bet visalaik panesioju, buna trumpam pati pabunda atsirugsta ir vel uzmiega..
Beatti
Dienomis po maitininimo visada panesioju,kad atsirugtu,taip nuo 1men ,.pradejau daryti,nes iki to nulusdavo bemaitindamas,tai as ir nezadinau,nei diena,nei nakti,o dabar panesioju palaukiu,kad atsirugtu,bet naktimis labai retai,nebent ilgai neuzmiega,.... 4u.gif
Mirandeta
ne
Ajurekiuke
as tai visada pakeliu kad atsirugtu ar diena ar nakti ir nakti ji dazniausiai neatsikelia, kai paimu, o kai atsirugsta vel padedu i lovyte smile.gif
digi
nieada nežadinau rolleyes.gif
onushkis
Sveikos mamytes
Ne tikrai nezadinu! ir ner jokiu problemu smile.gif Sekmes
mazhulinka
niekada. jo nereikia zadinti. kai atsistoju nesti i lovyte beveik visada atsirugsta, o jei ne- pavaikstau su juo pora minuciu.
edasgi
QUOTE(rona @ 2007 04 22, 10:19)
*

Ansciau nezadinau,bet dabar zadinu,nes pastebejau kad neatsiruges miega prasciau ir yra neramus
inni
as niekada nezadinu,jei ji tik paimciau pavalgiusi is lovytes iskart atsibustu nes labai jau jautrus yra as ji pamaitinu is buteliuko nes misinuka valgom ir uzmiega jis mab ramiausiai,tai nekilnoju jo 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.