Labukas
o kaip kitaip ..
bet as to nepavadinciau zadinimu nes /kartais/uzmiges jis ir miegos toliau o atsirugti butina , nes nors ir uzmigo po keliu minuciu neras sau vietos po sito vel pienuka duok .. vel viskas ratu .. QUOTE(jaunamamyte @ 2007 04 22, 10:53) O jis kai pavalgo ir traukia soskyte neatpila?maniskis tai dazniausiai atpila QUOTE(rona @ 2007 04 22, 11:06) O jis kai pavalgo ir traukia soskyte neatpila?maniskis tai dazniausiai atpila na ..jis jos ir netraukia daug po maitinimo..tik idedi ir laikosi burnyteje..uzmiega greit..o siaip nepastebejau daug atveju ..na gal karta..
Nezadinu, sirdis neleidzia
Nežadinu
Man irgi buna gaila ji zadinti, kai taip nuostabiai miega
o ji pati pavalgius apsivercia ant pilvo ir atsirugsta
Aš nežadinu, nes dukrytė pati ar apsiverčia, ar atsisėda
Niekada nezadinu vaiko atsirugimui. Kai yra issibudinusi visada pakeliu atsirugimui, o jei ne tai labai zagseti pradeda.
Na aš ir gi niekada nežadinu, kad atsirūgtų, kai nemiega tai žinoma visada tai darau, bet miegančio vaiko neklibinu
tikrai ne
Nežadinau niekada.
Niekad nežadinau jei užmigdavo.
Niekada miegančio nežadinau, gal todėl pirmąjį mėnesį atpylinėdavo, bet paprastai praėjus gerai valandai po valgymo. Dabar, kai jau miega mažiau ir nebeužmiega iš karto pavalgęs, tai visada atsirūgsta pats. Tik prieš naktį pavalgęs užmiega ir vsio, bet nežadinu. Tad naktį valgom ir nerūgaujam
nezadinu, nematau reikalo, uzmigusio vaikiuko zadint kad atsirugtu
O aš savąją per maitinimą kelis kartus pakeliu atsirūgt. O jei užmiega nedaug pavalgius, tai nebežadinu. Bet būna, kad prieš užmigdama nemažai dar suvalgo ir kartais girdžiu kaip oro burbulus praryja - tada jau žadinu. Anksčiau būdavo gaila žadint, bet kad dar blogiau būdavo...fontanu atpildavo viską, ką buvo suvalgius, rūbeliai permirksta, tada dar perrenginėt reikia...tai daug blogiau vaikui...
O kai atsirūgsta tai duodu dar papuką ir kadangi ji jau pasisotinus, tai nebevalgo, o tik burnoj palaiko, kol užmiega
Dabar jau nezadinu (maniskei 5men), bet pirmus menesius tekdavo zadinti, nes jei nezadindavau tai po 10min prabusdavo ir viska ispildavo is karto. Ir vel maitink is naujo ir taip pasaka be galo.
Na, ziuriu, cia dauguma mamyciu nezadina vaikuciu. O as visokiu gasdinimu prisiskaiciau, kad uzsprings ir t.t., tai ir tasau vaika.
Niekada nezadinau, viena kart bandziau tai tik rekt pradejo ir net nesiruose atsirugt
na kartais kai labai prisivalgo be soties tai statau, kad ir uzmiega bevalgydamas
Bandžiau vienu momentu naktį kai pavalgo panešioti kol atsirugs, ji tada užmigdavo man ant rankų
labai stengdavaus, kad atsirūgtų, bet net pakėlus, sūnelis užmiega, o kai paguldau prabunda - ir vėl prašo papo
QUOTE(JolitaJ @ 2007 05 17, 17:24) labai stengdavaus, kad atsirūgtų, bet net pakėlus, sūnelis užmiega, o kai paguldau prabunda - ir vėl prašo papo as is pradziu bandziau padaryti kad atsirugtu bet mazyte net kartais atpildavo tai meciau si reikala o puikiausiai pamaitinus MP paguldydavau ant desnio sono ir viskas budavo gerai.veliau pati ismoko atsirugti miegant
Aš tai palaikau ant rankų stačiai,,o je kartais neatsirūgsta ilgai tai paguldau ant pilvuko,tai po kelių minučių atsirūgsta
Mano dukrytei jau 9.5 men, bet dar vis reikia palaikyti stacia, kad atsirugtu. Gerai tik tai, kad matyt jau taip priprato prie tokio tuskinimo, kad ne neatsibunda, kai ja is lovytes iskeliu
Aš savo mažiuko nežadinu, tik paverčiu ant pilvuko, jis ir atsirūgsta, esu bandžiusi keleta kartų palikt neatsirūgusi, tai užmigt nagalėjau, vis bijojau, kad miegodamas atpils ir užsprings. Nors ir ant šoniuko paguldau, bet rasdavau ji apsivertusi ant nugarytės, o jei užspringtų, baisu
dieną, tai visada palaukiu kol atsirugs, o naktį pradžioj laikydavau kad atsirūgtų, tai tik išsibudindavo, nes bevalgydamas visada užmigdavo, o dar po valgio įkelių tik mažių į lovytę ir jis toliau saliai miega
Niekada nezadinau
Zadinu visada,nes kitaip atpila
dazniausiai zadinu,nes poto buna dideli pykciai kai tas rugaliukas zarnytes drasko
Niekada nezadinu vaiko, lai sau miega... ir jokiu problemeliu del to nepatyrem... tfu tfu tfu
QUOTE(uoga83 @ 2007 04 22, 11:58) Nezadinu, sirdis neleidzia As irgi taip pat darau
Maniškis taip pat naktį valgo miegodamas, bet pamaitinus visada palaikau ant rankų, kol atsirūgs, nebent pati esu labai pavargusi, o jam vis neatsirūgsta. Tada guldau taip. Faktiškai nieko baisaus neatsitinka kai neatsirūgsta, tiesiog ryte gali gausiau atpilti
Kai budavo mazesnis ir as palaikydavau kad atrugtu, bet dabar naktimis tai ne
Nezadinu, bet visalaik panesioju, buna trumpam pati pabunda atsirugsta ir vel uzmiega..
Dienomis po maitininimo visada panesioju,kad atsirugtu,taip nuo 1men ,.pradejau daryti,nes iki to nulusdavo bemaitindamas,tai as ir nezadinau,nei diena,nei nakti,o dabar panesioju palaukiu,kad atsirugtu,bet naktimis labai retai,nebent ilgai neuzmiega,....
ne
as tai visada pakeliu kad atsirugtu ar diena ar nakti ir nakti ji dazniausiai neatsikelia, kai paimu, o kai atsirugsta vel padedu i lovyte
nieada nežadinau
Sveikos mamytes
Ne tikrai nezadinu! ir ner jokiu problemu
niekada. jo nereikia zadinti. kai atsistoju nesti i lovyte beveik visada atsirugsta, o jei ne- pavaikstau su juo pora minuciu.
as niekada nezadinu,jei ji tik paimciau pavalgiusi is lovytes iskart atsibustu nes labai jau jautrus yra as ji pamaitinu is buteliuko nes misinuka valgom ir uzmiega jis mab ramiausiai,tai nekilnoju jo
|