Padėkit, kaip atsikratyti blogo kvapo šaldytuve. Viską išvalai, bet vis tiek kažkas smirda, toks įspūdis, kad nebeišeina to kvapo panaikint...
reiktu i saldytuva ideti indeli su soda... jis turetu sugerti ta nemalonu kvapa.
Pas mus tas pats...Šaldytuvas naujas...visokiom liaudiškom ir visokiom naujoviškom (įvairiausiais chemikalais) jau bandė...
Na pabandysiu dar su soda, nes jau sakėm reikės naują šaldytuvą pirkti:-000
pas mano mama buvo irgi kad naujam saldytuve atsirado blogas kvapas, tai jinai nusipirko saldytuvo kvapo sugereje ir padejo, kvapas dingo.
O man tas kvapo sugerejas nepadeda.
O ta soda reikia istirpinti ir pastatyti?
Kai ryte isgeriu kava,tai puodeli su kavos tirsciais pastatau saldytuve.Aisku vakare puodeli isplaunu,o kita diena vel viskas is naujo.Kvapas tikrai sumazeja,bet visiskai neisnyksta.
Aš šaldytuve ant lentynėlių padedu žalią nuskustą bulvę. Supjaustau į kokias 3 dalis ir išmėtau po šaldytuvą, tai šiek tiek padeda.
Kvapų gėrikliai, tai kol visai naujas dar dar sugeria, bet neilgai
O kur jūs randat tų kvapų sugerėjų? Aš kiek žiūrėjau, niekur neradau...Matyt, ne ten ieškojau........
Taigi taigi, man irgi butu labai malonu suzinoti, kur to sugerejo kvapo ieskoti ar bent kaip jis atrodo.ACIU!;)
Aš buvau pirkusi kvapų rinkiklį Droge lygtais
Bet, manau, turėtų būti prekybos centruose. Kiek žinau, būna tokios paprastos plastmasinės dėžutės viršuje su skylutėmis.
Dar padeda druska.Įberkite į kokį indelį truputį ir pastatykite kur nors kamputyje
I saldituva idek nulupta ir perpjauta svoguna, jisai sugeria kvapus. Ir dar kai valai saldituva, valik su acto skiediniu tai irgi naikina blogus kvapus. as visada taip darau ir liktai nejauciu tu blogu kvapu.
O gal per maza temperatura saldituve, kad blogi kvapai atsiranda
Gal padetu perpjauta citrina?...
Sako, kad padeda baking soda. Nusipirk, praplesk pakuote ir palik saldytuve.
Soda - geriausias kvapu sugerejas
Kvapu sugereja pirkau Norfos prekybos centre. Bet jis padejo tik labai trumpai.
Ačiū visoms labai už atsakymus
nusipirkom pries pusmeti saldytuva. didelis, geras ir t.t. bet yra jame kazkoks tai kvapas nors tu ka
QUOTE(nirmeda @ 2004 12 29, 10:32) nusipirkom pries pusmeti saldytuva. didelis, geras ir t.t. bet yra jame kazkoks tai kvapas nors tu ka as idedu svieziai maltos kavos, ji sugeria kvapa, tada ismetu ir viskas
dekui pabandysiu
Buna specialus daikciukai _ Thomas Phillipse maciau.
O girdejau, kad geriausiai kvapa naikina - kates smeliukas. Tik nebandziau dar:) Tik man atorodo, kad tokia tema buvo kazhkada, gal Daiktu forume.
oi, labai aktuali tema
Mano mama deda druskos indeli, nuima "kaip su ranka"
grizo dabar vyras namo, atsidare saldytuva ir i mane tookiom akim paziurejo
aha, atidarai tai kavos aromatu padvelkia
Dar galima suvilgyt vatos tamponelius actu ir į kiekvieną lentyną. Iš pradžių actu trenks, bet paskui bus OK
Kava labai gerai, tik paskui kava ir kvepia, kyla noras vėl išsivirti n-tąjį puodelį kavos
Dar girdėjau, kad blogą kvapą panaikina uždegtas degtukas
Mano mama taip darydavo senais laikais tualete, kai dar purškiklių ir visokių "kabiklių" į klozetą įdėt nebūdavo. Kuriam laikui (bet neilgam) tai tikrai dingdavo, tai ir gulėdavo degtukų dėžutė visada tualete Pas mus tai šaldytuve įjungtas specialus to blogo kvapo naikiklis (yra tokia funkcija šaldytuve), tai lyg ir nieko, bet kartais tikrai smarkiai uždvokia nuo kokių nors švenčių likusiu produktu
sodos dezute atdara deda
Siaip jei nera vedinimo saldytuve, tai ir kvapams "nera kur detis"
Mes dar savo neisbandem, tai nzn, kaip ten bus Kazin ar su No Frost issivedina tie kvapai ar ne?
Ooooo labai pažistama problema
Tinka ir kavos tirščiai. Išgeri kavą, o puodelį su tirščiais įdedi į šaldytuvą. Mano mama visada taip daro
druska tikrai sugeria kvapą
Seniau būdavo aktyvuotos anglies šaldytuvų kvapams naikinti. Bet problema ir man opi,ypač po švenčių kai užmiršau silkę.
Neblogai kvapus šaldytuve naikina actas.
aš dedu atlikusį svogūno galvutės gabalėlį į šaldytuvą,
Citrina man nuima kai nestiprus pašalinis kvapas.
Mano šaldytuvui labai padeda svarainis, perpjautas per pusę. Kažkada laikiau citrusinių vaisių žieveles, bet naudos nedaug buvo.
Pabandyk pastatyti atvira dubeneli su raugintais kopustais, gal ir nesamoningai skamba
QUOTE(Frosted @ 2005 04 20, 15:24) Siaip jei nera vedinimo saldytuve, tai ir kvapams "nera kur detis" Mes dar savo neisbandem, tai nzn, kaip ten bus Kazin ar su No Frost issivedina tie kvapai ar ne? Sveikos, nu viena buda jau isbandziau -SODA, visiskai nepadejo, aisku kai saldytuvas buvo beveik tuscias
As visada idedu tuscia kavos pakeli i saldytuva kvapui pagerinti.
O man nuo svoguno visas saldytuvas prasmirsta
ideti atidaryta sodos poka - galima deti ir i saldikli, keisti soda kas pora menesiu.
neblogai padeda.
gerai išplauti šaldytuva pirmiausia, o kvapas savaime dingsta
QUOTE(Karolinos Mama @ 2006 02 02, 18:18) Pritariu
Išvalyti ir išvėdinti. Sako svogūnas, duona gelbsti, bet nepatyriau.
Man tai užtenka kokį seną dešrigalį ar mėsgalį išmest iš šaldytuvo ir kvapo kaip nebūta
|