Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šaldytuvo kvapas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > 100 ir 1 patarimas
Pages: 1, 2, 3, 4
liepsnele
Padėkit, kaip atsikratyti blogo kvapo šaldytuve. Viską išvalai, bet vis tiek kažkas smirda, toks įspūdis, kad nebeišeina to kvapo panaikint...
Cikadelė
reiktu i saldytuva ideti indeli su soda... jis turetu sugerti ta nemalonu kvapa. wink.gif
Daiva
Pas mus tas pats...Šaldytuvas naujas...visokiom liaudiškom ir visokiom naujoviškom (įvairiausiais chemikalais) jau bandė...
Na pabandysiu dar su soda, nes jau sakėm reikės naują šaldytuvą pirkti:-000
Lukutis
pas mano mama buvo irgi kad naujam saldytuve atsirado blogas kvapas, tai jinai nusipirko saldytuvo kvapo sugereje ir padejo, kvapas dingo. unsure.gif
redux
O man tas kvapo sugerejas nepadeda. mad.gif
O ta soda reikia istirpinti ir pastatyti? g.gif
mama39
Kai ryte isgeriu kava,tai puodeli su kavos tirsciais pastatau saldytuve.Aisku vakare puodeli isplaunu,o kita diena vel viskas is naujo.Kvapas tikrai sumazeja,bet visiskai neisnyksta. smile.gif
Meina
Aš šaldytuve ant lentynėlių padedu žalią nuskustą bulvę. Supjaustau į kokias 3 dalis ir išmėtau po šaldytuvą, tai šiek tiek padeda. rolleyes.gif
Kvapų gėrikliai, tai kol visai naujas dar dar sugeria, bet neilgai g.gif
Daiva
O kur jūs randat tų kvapų sugerėjų? Aš kiek žiūrėjau, niekur neradau...Matyt, ne ten ieškojau........
snoopy
Taigi taigi, man irgi butu labai malonu suzinoti, kur to sugerejo kvapo ieskoti ar bent kaip jis atrodo.ACIU!;)
Meina
Aš buvau pirkusi kvapų rinkiklį Droge lygtais dry.gif
Bet, manau, turėtų būti prekybos centruose. Kiek žinau, būna tokios paprastos plastmasinės dėžutės viršuje su skylutėmis.
Vilma J.
Dar padeda druska.Įberkite į kokį indelį truputį ir pastatykite kur nors kamputyje thumbup.gif , nebus jokio kvapo NIEKADA. Mano išbandyta.
griegzde
I saldituva idek nulupta ir perpjauta svoguna, jisai sugeria kvapus. Ir dar kai valai saldituva, valik su acto skiediniu tai irgi naikina blogus kvapus. as visada taip darau ir liktai nejauciu tu blogu kvapu.
O gal per maza temperatura saldituve, kad blogi kvapai atsiranda
As :)
Gal padetu perpjauta citrina?... g.gif Lyg tai kazkur giedejau...
PAris
Sako, kad padeda baking soda. Nusipirk, praplesk pakuote ir palik saldytuve.
bsgess
Soda - geriausias kvapu sugerejas thumbup.gif
redux
Kvapu sugereja pirkau Norfos prekybos centre. Bet jis padejo tik labai trumpai. mad.gif Tai dabar teks bandyti kitais budais.
liepsnele
Ačiū visoms labai už atsakymus heart.gif . Bandysiu visus būdus ir žiūrėsim wink.gif .
nirmeda
nusipirkom pries pusmeti saldytuva. didelis, geras ir t.t. bet yra jame kazkoks tai kvapas nors tu ka mad.gif plaunu kas savaite. vistiek laikos. net kai produktu jame nera, tik koks sloinikelis burokeliu, atsidarai ir per visa kambari pereina toks specifinis kvapas doh.gif gal zinot kaip ta kvapa panaikint? ar vezt ji man i garantini? tik bijau kad parduotuvej pasukios pirsta prie smilkinio, kad del kvapo atveziau pakeist.
xenzy
QUOTE(nirmeda @ 2004 12 29, 10:32)
nusipirkom pries pusmeti saldytuva. didelis, geras ir t.t. bet yra jame kazkoks tai kvapas nors tu ka mad.gif plaunu kas savaite. vistiek laikos. net kai produktu jame nera, tik koks sloinikelis burokeliu, atsidarai ir per visa kambari pereina toks specifinis kvapas doh.gif gal zinot kaip ta kvapa panaikint? ar vezt ji man i garantini? tik bijau kad parduotuvej pasukios pirsta prie smilkinio, kad del kvapo atveziau pakeist.
*

as idedu svieziai maltos kavos, ji sugeria kvapa, tada ismetu ir viskas smile.gif
nirmeda
dekui pabandysiu smile.gif dejau citrina perpjauta, bet kad nelabai padeda, o vat su kava nebandziau smile.gif einu pabandyt smile.gif
Onora
Buna specialus daikciukai _ Thomas Phillipse maciau.

O girdejau, kad geriausiai kvapa naikina - kates smeliukas. Tik nebandziau dar:)

Tik man atorodo, kad tokia tema buvo kazhkada, gal Daiktu forume.
Pukė
oi, labai aktuali tema biggrin.gif mano saldytuve jau kokia savaite laikosi pelesiu kvapelis mad.gif pertikrinau visus itartinus "slojikus", isploviau saldytuva, nedingsta sad.gif reik pabandyt idet kavos, kaip saket, gal pades smile.gif kates smeliuko gal nerizikuosiu det, vyras pamatys, sakys isprotejo moteriske blink.gif
nendrelė
Mano mama deda druskos indeli, nuima "kaip su ranka" thumbup.gif Ir pati nesmirda paskui, ismest nereikia biggrin.gif
nirmeda
grizo dabar vyras namo, atsidare saldytuva ir i mane tookiom akim paziurejo blink.gif saldytuve stovi lekstute kavos salia lekstute druskos stupid.gif sakau gerai, kad katino nelaikom, tai smeliuko dar neidejau tongue.gif
xenzy
QUOTE(nirmeda @ 2005 01 03, 14:11)
grizo dabar vyras namo, atsidare saldytuva ir i mane tookiom akim paziurejo blink.gif saldytuve stovi lekstute kavos salia lekstute druskos stupid.gif sakau gerai, kad katino nelaikom, tai smeliuko dar neidejau tongue.gif
*

nu ir prajuokinai smile.gif))) o kvapas nors kiek dingo?
nirmeda
aha, atidarai tai kavos aromatu padvelkia smile.gif bet reiks vistiek kazkokias matyt spec priemones pirktis.
dzydz
Dar galima suvilgyt vatos tamponelius actu ir į kiekvieną lentyną. Iš pradžių actu trenks, bet paskui bus OK smile.gif
LT saulele
Kava labai gerai, tik paskui kava ir kvepia, kyla noras vėl išsivirti n-tąjį puodelį kavos tongue.gif tongue.gif Dar labai gerai kvapus sugeria juodos duonos riekė, aš kur nors į dureles dedu, tai netrukdo. Kai sudžiūna- pakeičiu. Dar girdėjau, kad blogą kvapą panaikina uždegtas degtukas g.gif
Mytė
Dar girdėjau, kad blogą kvapą panaikina uždegtas degtukas g.gif

Mano mama taip darydavo senais laikais tualete, kai dar purškiklių ir visokių "kabiklių" į klozetą įdėt nebūdavo. Kuriam laikui (bet neilgam) tai tikrai dingdavo, tai ir gulėdavo degtukų dėžutė visada tualete biggrin.gif

Pas mus tai šaldytuve įjungtas specialus to blogo kvapo naikiklis (yra tokia funkcija šaldytuve), tai lyg ir nieko, bet kartais tikrai smarkiai uždvokia nuo kokių nors švenčių likusiu produktu biggrin.gif
Inguole
sodos dezute atdara deda mirksiukas.gif
Frosted
Siaip jei nera vedinimo saldytuve, tai ir kvapams "nera kur detis" biggrin.gif
Mes dar savo neisbandem, tai nzn, kaip ten bus smile.gif O tevai nusipirko paprasta, tai kvapas atsirado, kai tik idejo produktu i saldytuva g.gif Reikes patarti, kad detu sodos/druskos/duonos ar dar ko mirksiukas.gif
Kazin ar su No Frost issivedina tie kvapai ar ne? g.gif
skorpiosa
Ooooo labai pažistama problema verysad.gif . Mes kankinomes kol nupirkom Senukuose šaldytuvu gaivikli kaina apie 6,5 lt bigsmile.gif
radasta_
Tinka ir kavos tirščiai. Išgeri kavą, o puodelį su tirščiais įdedi į šaldytuvą. Mano mama visada taip daro smile.gif Ir kvapas neatsiranda ir nieko nekainuoja
Ieva-Pieva
druska tikrai sugeria kvapą thumbup.gif ir tik per porą valandų thumbup.gif
Enija
Seniau būdavo aktyvuotos anglies šaldytuvų kvapams naikinti. Bet problema ir man opi,ypač po švenčių kai užmiršau silkę. blink.gif blush2.gif
zigzag
Neblogai kvapus šaldytuve naikina actas.
Vaidė
aš dedu atlikusį svogūno galvutės gabalėlį į šaldytuvą, ax.gif svogūnas irgi neblogai sutraukia kvapus. thumbup.gif
zosė
Citrina man nuima kai nestiprus pašalinis kvapas. smile.gif Bet apie kavą ir druską tai nesu girdėjusi g.gif Reiks išbandyti. biggrin.gif
Doti
Mano šaldytuvui labai padeda svarainis, perpjautas per pusę. Kažkada laikiau citrusinių vaisių žieveles, bet naudos nedaug buvo. schmoll.gif Dar girdėjau, kad padeda valgomoji soda, bet nebandžiau...
vikuse
Pabandyk pastatyti atvira dubeneli su raugintais kopustais, gal ir nesamoningai skamba lotuliukas.gif , bet man padejo ne karta ax.gif
pupa@
QUOTE(Frosted @ 2005 04 20, 15:24)
Siaip jei nera vedinimo saldytuve, tai ir kvapams "nera kur detis" biggrin.gif
Mes dar savo neisbandem, tai nzn, kaip ten bus smile.gif O tevai nusipirko paprasta, tai kvapas atsirado, kai tik idejo produktu i saldytuva  g.gif  Reikes patarti, kad detu sodos/druskos/duonos ar dar ko  mirksiukas.gif
Kazin ar su No Frost issivedina tie kvapai ar ne?  g.gif
*

Sveikos, nu viena buda jau isbandziau -SODA, visiskai nepadejo, aisku kai saldytuvas buvo beveik tuscias blush2.gif tada jo... kvapas dingo mirksiukas.gif
g.gif sakot kazkokie kvapai yra saldytuvui g.gif reix paeiskoti smile.gif
melanezija
As visada idedu tuscia kavos pakeli i saldytuva kvapui pagerinti.
pupa@
QUOTE(melanezija @ 2006 01 27, 16:50)
As visada idedu tuscia kavos pakeli i saldytuva kvapui pagerinti.
*

g.gif kaip suprasti tuscia kavos pakeli? Gal puoduka? mirksiukas.gif
Nerytė
O man nuo svoguno visas saldytuvas prasmirsta verysad.gif , buna, kad susipjaustau ir pasidedu i saldytuva, nes po keliu val. gaminsiu, atidarau saldytuva ir visas saldytuvas dvokia svogunu, nepatinka man schmoll.gif , nezinau kaip jis galetu uzmusti kitus kvapus, nebent ptramusdamas savo kvapeliu wink.gif
alinute_m
ideti atidaryta sodos poka - galima deti ir i saldikli, keisti soda kas pora menesiu.

neblogai padeda.

Karolinos Mama
gerai išplauti šaldytuva pirmiausia, o kvapas savaime dingsta lotuliukas.gif
Jurevaga
QUOTE(Karolinos Mama @ 2006 02 02, 18:18)
gerai išplauti šaldytuva pirmiausia, o kvapas savaime dingsta  lotuliukas.gif
*

Pritariu drinks_cheers.gif . Kažkaip neturėjau dar tokios problemos. O va pas draugę tai kai atidaro šaldytuvą blink.gif . sako niekaip negali to kvapo panaikinti. Bet pvz ji labai dažnai pamiršta senus produktus šaldytuve, nuo ko ir randasi kvapas. Juk kvapas rodo, kad vyksta puvimo reakcija. Dar labai gerai laikyti produktus sandariose dėžutėse, nelaikyti atvirai padėtų žuvies ir silkės produktų bei virto kiaušinio. O liaudies išmintis sako, kad gerai padeda be čia jau anksčiau pavardintų priemonių tai juodos duonos riekė įdėta į šaldytuvą. rolleyes.gif
medasta
Išvalyti ir išvėdinti. Sako svogūnas, duona gelbsti, bet nepatyriau.
Jicky
Man tai užtenka kokį seną dešrigalį ar mėsgalį išmest iš šaldytuvo ir kvapo kaip nebūta ok.gif Nereikia ir jokių stebuklingų priemonių. Na, o kai valau lentynėles tai visad šluostę pamirkau acto tirpale.
Ingrė
QUOTE(Supergirl @ 2006 02 18, 18:05)
Man tai užtenka kokį seną dešrigalį ar mėsgalį išmest iš šaldytuvo ir kvapo kaip nebūta  ok.gif  Nereikia ir jokių stebuklingų priemonių. Na, o kai valau lentynėles tai visad šluostę pamirkau acto tirpale.
*

Man kažkaip irgi to užtenka, nereikia nei su actu valyti biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.