Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikas ir muzika
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas
Mamukas Indriukas
Sveikos,mamytės smile.gif norėjau pasiūlyt smagią diskusiją, apie mūsų mažylių santykį su muzika thumbup.gif mano mažąjai Justytei dar tik 6 mėnesiai, bet ji jau turi savo megstamiausią muzikinį stilių, mėgstamiausias savo dainas, kad ir kaip keistai beskambėtų, bet tai tiesa smile.gif Dar būdama įsčiose ji tarytum atsirinkdavo, kokie garsai ją teigiamai veikia, pamenu būdavo spurda nepaliaujamai pilvelyje, tik išgirsta klasikinį kūrynį, ar jazz'o, begalo stiprųs judesiai pavirsdavo į švelnų kutenimą wub.gif Kai gimė ir tik parsivežėm namo, stengiaus, kad namuose skambėtų gera, rami muzika, tai išties labai teigiamai veikė mano Justę, kūdykis buvo labai ramus, neturėjom jokių problemų nei su pilvuko pūtimu, nei su miegu, naktinis miegas būdavo itin ramus, niekada nesiskundžiau bemiegėm naktim, manau muzika turėjo čia įtakos, Justei labai patinka Jazzas, jei būna suirzus, ar pikta, dėl besikalančių dantukų, išgirdus savo mėgstamiausius kūrinius, tarytum, kaip ranka, kas nuimtų, nurimsta įdėmiai klauso, šypsos smile.gif sako, kad vaikus geriausiai veikia klasikinė muzika, bet mano mažylė dievina džiazzą, matyt kiekvienam savo smile.gif mažoji negali pakęst skurdžios elektroninės muzikos, yapač kurie yra žaisluose, meta į šoną tokius, dėlto tik džiaugiuos, sakoma, kuo vaikas klausys turtingesnės muzikos, tuo jo vystymas bus geresnis, kels savo intelektualinį lygį, ištiesų mano Justytė, kur kas viską sparčiau pradėjo daryt, nei jos mažieji draugai smile.gif o,kas,man,kaip mamai svarbiausiai,mano vaikas be galo daug šypsos biggrin.gif
Mielos, mamytės pasidalinkim savo įspūdžiais, kaip mūsų mažiukai reaguoja į muziką, gal sužinosim, ką naujo? smile.gif
litavkasam
Kad kažką sparčiau pradėjo daryt, kai vaikui dar tik 6mėn., gal tikrai per anksti sakyti g.gif palauk kol bent koks 10metukų bus.
o muzika mūsų gyvenime taip pat labai svarbi. Kai laukiausi klausiausi daug klasikinės muzikos, bet mažylei gimus ji visai nepatinka. tenka pripažinti, kad tik šliaužiot pradėjus jau šokdavo, o kaip dabar pašoka kartais - išgriūti galima doh.gif Tik labai keista, kad mėgsta sunkesnę muziką (matyt į tėvelius unsure.gif ), nes nepaisant mano pastangų laukiantis ir saugojimo iki kokių 3mėn. griežtai su švelnesne muzika, mažei labai patinka rokas g.gif ir sunkus tarpais toks blink.gif Tai tėtis labai patenkintas, kad dabar abu bus metalistai blink.gif
d-krall
10 metų - ne rodiklis. 10 metų vaikas labai lengvai pasiduoda benraamžių ir TV įtakai. O po to žmogus subręsta ir pradeda klausyti to, kas jam tikrai patiko. Tai, ką jis girdėjo kūdikystėje, jam įsirašo į pasamonę ir suaugus turi labai didelę įtaką muzikiniams skoniui ir pačiam muzikalumui. Dievinu tokią muziką, kokią klauso mano tėvai ir pati klausau visai kitokios muzikos, nei mano bendraamžiai, kurių tėvai Aliukų visokių klausė. Muzikalumą atsinešame iš šeimos. Tad jei norit išugdyti vaiko muzikinę klausą bei skonį, jau nuo kūdikystės stenkitės, kad vaikas augtų girdėdamas TIK kokybišką muziką. "Balabuškų" prisiklausys ir taip per gyvenimą. Tiesa, ar žinojote, kad VISI vaikai gimsta turėdami muzikinę kalusą, o vėliau ją "pamiršta", jei yra muzikaliai neugdomi (negirdi mamos lopšinių, klauso tik trankią muziką ir pan.)?
SUPER HERA
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2007 04 22, 15:24)
Sveikos,mamytės smile.gif norėjau pasiūlyt smagią diskusiją, apie mūsų mažylių santykį su muzika thumbup.gif  mano mažąjai Justytei dar tik 6 mėnesiai, bet ji jau turi savo megstamiausią muzikinį stilių, mėgstamiausias savo dainas, kad ir kaip keistai beskambėtų, bet tai tiesa  smile.gif Dar būdama įsčiose ji tarytum atsirinkdavo, kokie garsai ją teigiamai veikia,  pamenu būdavo spurda nepaliaujamai pilvelyje, tik išgirsta klasikinį kūrynį, ar jazz'o, begalo stiprųs judesiai pavirsdavo į švelnų kutenimą  wub.gif  Kai gimė ir tik parsivežėm namo, stengiaus, kad namuose skambėtų gera, rami muzika, tai išties labai teigiamai veikė mano Justę, kūdykis buvo labai ramus, neturėjom jokių problemų nei su pilvuko pūtimu, nei su miegu, naktinis miegas būdavo itin ramus, niekada nesiskundžiau bemiegėm naktim, manau muzika turėjo čia įtakos, Justei labai patinka Jazzas, jei būna suirzus, ar pikta, dėl besikalančių dantukų, išgirdus savo mėgstamiausius kūrinius, tarytum, kaip ranka, kas nuimtų, nurimsta įdėmiai klauso, šypsos smile.gif  sako, kad vaikus geriausiai veikia klasikinė muzika, bet mano mažylė dievina džiazzą, matyt kiekvienam savo smile.gif  mažoji negali pakęst skurdžios elektroninės muzikos, yapač kurie yra žaisluose, meta į šoną tokius, dėlto tik džiaugiuos, sakoma, kuo vaikas klausys turtingesnės muzikos, tuo jo vystymas bus geresnis, kels savo intelektualinį lygį, ištiesų mano Justytė, kur kas viską sparčiau pradėjo daryt, nei jos mažieji draugai smile.gif  o,kas,man,kaip mamai svarbiausiai,mano vaikas be galo daug šypsos  biggrin.gif
Mielos, mamytės pasidalinkim savo įspūdžiais, kaip mūsų mažiukai reaguoja į muziką, gal sužinosim, ką naujo? smile.gif
*

sakyčiau vaikas reaguoja ne i muzika,o i mama-kaip pati nusiteikusi klausaisi tam tikrų dainų,taip ir vaikiukas reaguoja.suklusimas klausantis džiazo tai nereiškia,kad labai pastinka,atvirkščiai,gal net iš išgasčio nuščiūva.arba stebisi kažkuo.
Mamukas Indriukas
QUOTE(d-krall @ 2007 05 12, 11:49)
10 metų - ne rodiklis. 10 metų vaikas labai lengvai pasiduoda benraamžių ir TV įtakai. O po to žmogus subręsta ir pradeda klausyti to, kas jam tikrai patiko. Tai, ką jis girdėjo kūdikystėje, jam įsirašo į pasamonę ir suaugus turi labai didelę įtaką muzikiniams skoniui ir pačiam muzikalumui. Dievinu tokią muziką, kokią klauso mano tėvai ir pati klausau visai kitokios muzikos, nei mano bendraamžiai, kurių tėvai Aliukų visokių klausė. Muzikalumą atsinešame iš šeimos. Tad jei norit išugdyti vaiko muzikinę klausą bei skonį, jau nuo kūdikystės stenkitės, kad vaikas augtų girdėdamas TIK kokybišką muziką. "Balabuškų" prisiklausys ir taip per gyvenimą. Tiesa, ar žinojote, kad VISI vaikai gimsta turėdami muzikinę kalusą, o vėliau ją "pamiršta", jei yra muzikaliai neugdomi (negirdi mamos lopšinių, klauso tik trankią muziką ir pan.)?
*

labai pritariu siai nuomonei thumbup.gif
sposa
Mano mažiuke irgi labai reaguoja i muzika, ne visada ta reakcija vienoda. Manau dar anksti speti apie muzikaluma, bet vaika lavinti ta linkme visada teigiamas poziuris drinks_cheers.gif Aisku reikia lavinti visapusiskai biggrin.gif Kai buvo maziukas sunus, dar neturedamas 2 m. visada atpazindavo Colinsa, kas zino kas jam taip patikdavo doh.gif Dabar domisi muzika, taciau ne labiau nei dauguma.
Ugn*Ine
mano dukrytė labai labai mėgsta muziką ir šokti wub.gif pati bando jau dainuoti, groja su visokiausiais žaisliniais instrumentais ir daug daug šoka wub.gif
Smakaite
Hmm..na kiek pastebejau augant savąjam, - iki metų jis labai jausdavo muziką ir net mokėdavo taip palinguoti į ritmą, net ten kur nėra mušamųjų, tačiau begant laikui visa tai pranyko - užuot klausęs subtilesnės muzikos, mažylis pradėjo kraustytis iš proto dėl telebimbam ir pan. aišku, nieko blogo tame nematau - kiekvienas turi vystytis jam prieinama forma ir kryptimi.
Mano galva, tiesiog mažiukai kūdikiai labiau jaučia ir vadovaujasi intuicija, o po metų tiesiog naturaliai pradeda veikti mentalinis filtravimas - vaikui norisi suprasti apie ką yra dainuojama ir t.t., todėl natūralu, jog jis pradeda labiau vertinti dainą apie boružėlę septyntaškę, nei kokį Štrauso Dunojų tongue.gif

Manau reikėtų duoti laisvę vaikui pasirinkti, o ne per prievartą kišti tai kas Jums atrodo geriausia wink.gif

P.S. aš pati - su muzikiniu išsilavinimu ir klausau labai daug visokiausios muzikos - tiek sudėtingos akademinės, tiek ir visokiausių populiarių šmotelių smile.gif, o kartais ir etninės visokios klausausi, o vyro mama tiesiog pamišusi dėl operos smile.gif, tad Dalius gauna paragauti visko po truputuką ir tai, manau, yra geriausia - vėliau pats atsirinks kas jam arčiausiai širdies..
lotosiukas
bet kuriuo atveju - muzika daro gera itaka mazylio o veliau ir vaiko vystymuisi. Bent jau tokia mano nuomone ax.gif
Mamukas Indriukas
QUOTE(lotosiukas @ 2007 09 25, 10:52)
bet kuriuo atveju - muzika daro gera itaka mazylio o veliau ir vaiko vystymuisi. Bent jau tokia mano nuomone ax.gif
*

thumbup.gif
Mamukas Indriukas
ax.gif
Basic
oj na muziką mums patinka, ir net labai, vaikas šoka, bando savaip dainuoti, mes vaikštom i muz mokykla, akys dega ir žiauriai patinka, nežinau kaip bus toliau, bet dabar tai super. Tik va lietu dainu, melodijų vaikas neklauso, ir lopšines nepasakyčiau kad klauso, jai patinka greita muzika negali jinai vietoj pasedet ramiai wink.gif
Pangasija
QUOTE(d-krall @ 2007 05 12, 10:49)
(negirdi mamos lopšinių, klauso tik trankią muziką ir pan.)?
*

o jei mama visiškai neturi nei klausos, nei balso ir nemoka dainuoti lopšinių? blink.gif
Sniega1
man labai patinka klasika... klausydavomes dar kai buvo pivelyje kartu su lelium
o dabar jau kai didesne, tai labai idomu stebeti vaiko reakcijas i klasikine muzika, ji tiesiog atsiseda ir idemiai klausosi... ir dar daug galeciau jos potyriu prirasyti, tikrai labai idomu stebeti vaiko paziuri i muzika thumbup.gif
Novely
QUOTE(lotosiukas @ 2007 09 25, 11:52)
*

drinks_cheers.gif
Carevna
Mūsų zuikis labai mėgstą trankią muziką pagal kurią jo supratimu eina šokt biggrin.gif tai kai nustveria distancinį tai prisiklausom ir pūko variantų ir kitos muzikos, pastebėjau kad taip vadinamojo "metalo" ir kitos panašaus stiliaus muzikos nemėgsta, matyt ir vaiką traukia panaši į mūsų klausomą muziką nes atsirinkt pats dar sakyčiau per mažas
Mamukas Indriukas
QUOTE(Dios @ 2007 11 17, 12:06)
o jei mama visiškai neturi nei klausos, nei balso ir nemoka dainuoti lopšinių?  blink.gif
*

kai laukiausi,lankiau nesciuju kursus,tai viena pamokele buvo,kaip tik apie muzika ir vaika,kaip tik buvo iskeltas klausimas,o jei mamyte nemoka dainuoti,psichologe aiskino,kad visai neturi reiksmes mamyte turi klausa,ar ne,vaikuciui jusu balsas bus pats ypatingiausias ir graziausias,cia veikia kiti dalykai,kaip vidinis jusu rysys,demesys,svelnumas,ir meile perduodant su mamos lopsine,sako,kad vaikai girdedami mamos lopsine jauciasi ypac saugus, as iki siol atsimenu savo mamos lopsines,nors mano mama ir nera pati geriausia daininke,prisimenu ir silta pasidaro 4u.gif
tad dainuokim mamos,savo vaikams lopsines,kad ir kokios mes bebutumem daininkes 4u.gif
ilutis
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2007 12 17, 15:15)
kai laukiausi,lankiau nesciuju kursus,tai viena pamokele buvo,kaip tik apie muzika ir vaika,kaip tik buvo iskeltas klausimas,o jei mamyte nemoka dainuoti,psichologe aiskino,kad visai neturi reiksmes mamyte turi klausa,ar ne,vaikuciui jusu balsas bus pats ypatingiausias ir graziausias,cia veikia kiti dalykai,kaip vidinis jusu rysys,demesys,svelnumas,ir meile perduodant su mamos lopsine,sako,kad vaikai girdedami mamos lopsine jauciasi ypac  saugus, as iki siol atsimenu savo mamos lopsines,nors mano mama ir nera pati geriausia daininke,prisimenu ir silta pasidaro 4u.gif
tad dainuokim mamos,savo vaikams lopsines,kad ir kokios mes bebutumem daininkes  4u.gif
*

Tikra tiesa, visai nesvarbu, ar mama moka dainuoti ar ne.
astule122
Maniskis ir megsta muzika,megina dainuoti bent po kelis zodzius is tos dainos biggrin.gif ..turi savo kelias dainas kurias vis padainuoja.
dangausvaivorykste
Oi musu maziukas gavo diska dovanu is Kapitono Flinto mirksiukas.gif ,tai jau kaip ja uzleidziame tai trepsi trepsi kol susyla ir pavargsta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tad sakome su vyru bus sokejas thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
pingpongute
Duokim savo vaikams klausytis klasikos ir kitokios tikros muzikos, kad neišaugtų tokiė radžių, rimiškių ir pan. gerbėjai lotuliukas.gif

Laikas išauginti kartą, kuri bent kiek išmano muzikoj ir geba atskirti gerą muzikavimą, atlikimą nuo pukines piguvos...
Mamukas Indriukas
QUOTE(pingpongute @ 2008 02 12, 21:54)
Duokim savo vaikams klausytis klasikos ir kitokios tikros muzikos, kad neišaugtų tokiė radžių, rimiškių ir pan. gerbėjai  lotuliukas.gif

Laikas išauginti kartą, kuri bent kiek išmano muzikoj ir geba atskirti gerą muzikavimą, atlikimą nuo pukines piguvos...
*

thumbup.gif drinks_cheers.gif
mayja
Mano zuikutis (1,9metukai) irgi labai mėgsta muziką-gal todėl, kad lankėm nuo 4 mėn muzikos mokyklėlę g.gif
Bet dabar nebelankom,o jis mielai klauso kompaktą(tos mokyklos) ir jau žino kur kokia dainelė-pasako bent pirmus kelis žodelius. Dar mėgsta klasikinę muziką.
Dabar tai jei užgirsta patinkančią melodiją tai dainuoja (tiksliau "nanuoja" ir šoka thumbup.gif )liux vaizdas.
Neseniai pamatė baletą,tai dabar kai paprašom parodyti kaip balerinos šoka-kilnoja vos ne iki ausies kojytes ir taip rodo šokį lotuliukas.gif
Šiaip muzika turi labai didelę reikšmę (manau teigiamą) mažiesiems.

p.s. kai laukiausi, stengiausi klausyti įvairią-nuo klasikos iki popso ir pan. muziką, tai gal turėjo ir tai įtakos.
Mamukas Indriukas
QUOTE(mayja @ 2008 03 12, 15:48)
Mano zuikutis (1,9metukai)  irgi labai mėgsta muziką-gal todėl, kad lankėm nuo 4 mėn muzikos mokyklėlę g.gif
Bet dabar nebelankom,o jis mielai klauso kompaktą(tos mokyklos) ir jau žino kur kokia dainelė-pasako bent pirmus kelis žodelius. Dar mėgsta klasikinę muziką.
Dabar tai jei užgirsta patinkančią melodiją tai dainuoja (tiksliau "nanuoja" ir šoka  thumbup.gif )liux vaizdas.
Neseniai pamatė baletą,tai dabar kai paprašom parodyti kaip balerinos šoka-kilnoja vos ne iki ausies kojytes ir taip rodo šokį  lotuliukas.gif
Šiaip muzika turi labai didelę reikšmę (manau teigiamą) mažiesiems.

p.s. kai laukiausi, stengiausi klausyti įvairią-nuo klasikos iki popso ir pan. muziką, tai gal turėjo ir tai įtakos.
*

mes ir pradejom lankyt muzikos mokyklele,liuks thumbup.gif
viltea
Į jokias mokyklėles sūnučio nevedžiau. Bet muzika jis mėgsta smile.gif. Kaip išeina taip šoka. O jei jau kas dainuoja, tai ir jis bosu traukia laaaaalaaaaaaa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
pina colada
Kai buvau 7 menesi nestuke.gif , nukeliavom su vyru i Fantoma. nezinau, kokius jausmus man mano mazoji norejo pasakyti, bet davesi pilvelyje konkreciai... Net viena sona isiskaudejo unsure.gif O dabar migdydama ja visada dainuoju lopsines. Tik isgirdusi, maziuke pradeda merktis smile.gif Kai pampersus keiciames, irgi dainuojam abi. as savo dainas, ji savo lotuliukas.gif Kai isgirsta pauksciu ciulbesi, irasyta i cd, klausosi akytes ispletusi.
tvini
QUOTE(viltea @ 2008 05 12, 11:58)
Į jokias mokyklėles sūnučio nevedžiau. Bet muzika jis mėgsta smile.gif. Kaip išeina taip šoka. O jei jau kas dainuoja, tai ir jis bosu traukia laaaaalaaaaaaa  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .
*

kazkodel man atrodo ,kad islavinti klausa gali visiems,bet pasaukima muzikai turi ne visi,vienas mokosi muzikalkej 5 metus groti ir vos vos per asaras etiuda ismoksta,kitas antroje klaseje, jau sau sonatas traukia...muzika-jau pusiau pasaukimas-kai kuriems ir pamokeliu nereikia,jei turi lelius pasaukima muzikai tai ir turi,jei ne tai mokink nemokines klasikos virtuozo neisauginsi.... lotuliukas.gif
Džakonda'
Mano vaikas devina muzika tongue.gif
Belluci
manau kad nera tokiu vaikuciu,kuriems nepatiktu muzika,uztenka tik ijungti muzikele,ar paciai pradeti dainuoti... thumbup.gif
Raganaa999
Neklausiau as jokiu klasiku ir pan nescia budama tik tam kad vaikas butu muzikalus.. Man as meniskai patinka TIK lietuviska muzika, muzikoje man svarbu zodziai, o ne pati melodija. Ir visai man jokio skirtumoo kokia muzika megs manoo vaikas, neteikiu as muzikai dideles reiksmes, ir visai neturiu labai didelio noro kad vaikas butu muzikalus.. man tie menai... nelabai jau svarbus atrodo gyvenime, aisku cia tik mano nuomone biggrin.gif
Nuo 5 menesio pradejom lankyti yamahos mokyklele, padainuojam, pasokam, bet lankom ne todel kad vaikas butu muzikalus, tiesiog smagu leisti laika su vaiku, ir sako kad padeda vystytis biggrin.gif
Kadujo
QUOTE(Raganaa999 @ 2009 02 05, 11:27)
Neklausiau as jokiu klasiku ir pan nescia budama tik tam kad vaikas butu muzikalus.. Man as meniskai patinka TIK lietuviska muzika, muzikoje man svarbu zodziai, o ne pati melodija. Ir visai man jokio skirtumoo kokia muzika megs manoo vaikas, neteikiu as muzikai dideles reiksmes, ir visai neturiu labai didelio noro kad vaikas butu muzikalus.. man tie menai... nelabai jau svarbus atrodo gyvenime, aisku cia tik mano nuomone  biggrin.gif
Nuo 5 menesio pradejom lankyti yamahos mokyklele, padainuojam, pasokam, bet lankom ne todel kad vaikas butu muzikalus, tiesiog smagu leisti laika su vaiku, ir sako kad padeda vystytis  biggrin.gif
*

Tokia ta muzikos ir reikšmė gyvenime: padeda vystytis bet kuriame amžiuje
Papildyta:
Įdomu tai, kad klausantys gyvą muziką (ne įgarsinimus) vaikai ar patys muzikuojantys (ne elektronika) girdi garso atspalvius. Mėgstantys transformuotą (bet kokia aparatūra garsą transformuoja) muziką, garso atspalvių nebegirdi. Eksdpermentas: užgavus varpą, antrieji girdėjo tik patį „bumt" (gabieji nusakė garso aukštį). Pirmieji, klausantys gyvą muziką girdėjo rezonuojamus garsus (kaip varpas aidi, kaip jį atliepia kiti, toj pačioj erdvėj garso įvirpinti daiktai).

Pagalvokit bumčikininkai ir yamahininkai...
ar įrašus leisti, ar pačioms savo vaikui dainuoti (nesvarbu ar lyrines lopšines ar žaismingas daineles)
kokius koncertus lankyti?
Ka noretumete, kad Jusų vaikas girdėtų...
Jurate77
QUOTE(Kadujo @ 2009 02 05, 16:50)
Tokia ta muzikos ir reikšmė gyvenime: padeda vystytis bet kuriame amžiuje
Papildyta:
Įdomu tai, kad klausantys gyvą muziką (ne įgarsinimus) vaikai ar patys muzikuojantys (ne elektronika) girdi garso atspalvius. Mėgstantys transformuotą (bet kokia aparatūra garsą transformuoja) muziką, garso atspalvių nebegirdi. Eksdpermentas: užgavus varpą, antrieji girdėjo tik patį „bumt" (gabieji nusakė garso aukštį). Pirmieji, klausantys gyvą muziką girdėjo rezonuojamus garsus (kaip varpas aidi, kaip jį atliepia kiti, toj pačioj erdvėj garso įvirpinti daiktai).

Pagalvokit bumčikininkai ir yamahininkai...
ar įrašus leisti, ar pačioms savo vaikui dainuoti (nesvarbu ar lyrines lopšines ar žaismingas daineles)
kokius koncertus lankyti?
Ka noretumete, kad Jusų vaikas girdėtų...
*

Pritariu, kad visada geriausia klausytis gyvos muzikos, bet dažniausiai to padaryti neįmanoma, jei pati negroji ir nedainuoji. unsure.gif
O kas liečia koncertų lankymą, tai nežinau, koks mažas vaikas galėtų ramiai išsėdėti koncertų salėje visą laiką. Nebent koncertas vyktų lauke, pvz. Pažaislyje
Kita vertus, buvimas gamtoje taip pat lavina klausą, tik reikia atkreipti vaiko dėmesį į gamtos garsus ir išmokyti jų klausytis, juk ten tiek daug įvairiausių tonų, atspalvių, garsų, tokių kaip paukščių čiulbėjimas, medžių ošimas, vandens čiurlenimas ir t.t.. listen.gif
Mano pačios vaikui labai patinka klausytis tokios muzikos įrašų, kur gamtos garsai apjungti kartu su muzika. Net ir mane pačią labai raminančiai ir atpalaiduojančiai veikia rolleyes.gif
kemppinele
QUOTE(lotosiukas @ 2007 09 25, 09:52)
*

sutinku thumbup.gif
Nexta
lankom mes muzikos mokykla, neigimu pliusu neturiu, vaikui muzika patinka, jaucia ritma..atrodo juokinga ka metuku vaikas supranta...patikekit supranta...pareini namo, uzdedi po keliu dienu ta paty kompakta ar dainele ir atkartoja kiekviena judesiuka ka mokykloj darem...as esu 100% uz muzikiny vaiko lavinima 4u.gif
gnieska
mano mazius irgi labai megsta muzika ir pasoka ir padainuoja,jam patinka tokia tranki muzika thumbup.gif
Marisa
Musu vaikiukas labai megsta muzika. Vos isgirdusi melodija pradeda linguoti, suktis ratu. Be muzikos ir daineliu tiesiog negalime isivaizduoti savo dieneliu.
Mamukas Indriukas
norejau paklaust gal kas lankot yhamahos mokyklele klaipedoj? kokie atsiliepimai?
armanlila
Mno draugės vaikas lankė. Pradžioje labai patiko, bet paskui pats vaikas jau nelabai norėjo eiti, tai ir nebevedė.
VisadaNiekada
Drauge vede i yamaxa, sake nieko gero g.gif
Mamukas Indriukas
QUOTE(Visai Nieko @ 2009 05 02, 02:31)
Drauge vede i yamaxa, sake nieko gero  g.gif
*

dekui smile.gif
Mamukas Indriukas

ax.gif
Mamukas Indriukas
keliam tema 4u.gif
wanile
mano vaikiukas nuo gimimo su muzika
vikusedo
muzika mano 5 men mazylei irgi patinka. tik ne garsiai. kaip kitos mamos megsta sakyt: as paleidziu muzika ant viso garso, vaikui labai patinka,- absurdas kazkoks, paskui vaikai ir buna isterikai, nervininkai doh.gif
Vaidagan
Mano mažiuke irgi labai reaguoja i muzika, ne visada ta reakcija vienoda. Manau dar anksti speti apie muzikaluma, bet vaika lavinti ta linkme visada teigiamas poziuris Aisku reikia lavinti visapusiskai Kai buvo maziukas sunus, dar neturedamas 2 m. visada atpazindavo Colinsa, kas zino kas jam taip patikdavo Dabar domisi muzika, taciau ne labiau nei dauguma

saunu
Svajoklė
Gal kas susidomės, maloniai kviečiame į užsiėmimus Klaipėdoje
http://www.muzikospamokos.lt/
4u.gif
Mamukas Indriukas
QUOTE(Svajoklė @ 2009 08 27, 15:16)
Gal kas susidomės, maloniai kviečiame  į užsiėmimus Klaipėdoje
http://www.muzikospamokos.lt/
4u.gif
*

vertinga informacija drinks_cheers.gif
penellope
muzika ir mano vaikui patinka. 4u.gif
kiska13
Mano mazajam sunui labai patinka muzika,kai pradejo vaikscioti sokdavo pagal muzika,megsta ir dabar pasokti.Turi megstamu dainu tik isgirsta muzika ir dainuoja smile.gif
lijo lijo
Maniskis soka ir dainuoja. Jam labai patinka muzika tiek vaikiska, tiek ne.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.