vat man pasidarė įdomu-ar tos,kurios perima aukles iš pažįstamų (arba pasitiki rekomendacijimos) visada lieka patenkintos?
QUOTE(Ramunita @ 2007 04 22, 19:06) vat man pasidarė įdomu-ar tos,kurios perima aukles iš pažįstamų (arba pasitiki rekomendacijimos) visada lieka patenkintos? Keista, kad niekas neparase
męs irgi buvom pasiskolinę auklę iš krikštasūnio. nors jo mama aukle buvo labai patenkinta, o aš labai džiaugiausi, kad ką tik pasiskolinę turėjom
PER PAZISTAMUS GAUTA AUKLE VEL YRA KITAIP,NEI IS GATVE SPASIIMTA
mes peremem aukle is pazistamu ir esam labai patenkinti
Kiek teko girdeti is pazistamu, rekomendacijos - dazniausiai pasiteisinantis dalykas. tik zinoma, be viso to reikia pasitiketi ir tuo rekomenduojanciu zmogumi
QUOTE(junga @ 2007 12 01, 23:32) Kiek teko girdeti is pazistamu, rekomendacijos - dazniausiai pasiteisinantis dalykas. tik zinoma, be viso to reikia pasitiketi ir tuo rekomenduojanciu zmogumi Pasitikejom ir dabar pasitikim rekomenduojanciu zmogum
mūsų aukle,tai mano drauges mama.ji
As tai labai nusivyliau.
mes turim aukle, drauges mama....nusivyliau juodai...visa beda ta kad ji gerokai neprigirdi....o drauge rekomenduodama kazkodel to nepaminejo...
siandien as nuejau miegot i kita kambari su vienu vaiku, o jai palikau priziureti kita mieganti vaika...pabudau nuo vaiko klyksmo...pasirodo negirdejo kai jis atsibudo...vaikas praklyke valanda (zinau, nes jis paprastai miega 40 min) Man didelis stresas...tuoj pat idejau skelbima kitos aukles paieskai.... Zodziu aukle priimta pagal rekomendacija, apie isejima is darbo pranese penkadienio vakara sms zinute, o daiktus paslapcia issinese jau ketvirtadieni.cia tipo is dideles meiles vaikui, neugebejo pasakyt man
auklė-kaip vaistai
gal kam Šilainiuose reikia pagalbos?
Nusivyliau.Dabar si aukle juodajam sarase (mus apvoge)
galiu tik patvirtinti, kad rekomendacijos visai nieko nereiškia: vieniems reikia, kad vaikas būtų nupraustas ir pamaitintas, o kitiems to nepakanka. kas vieniems gali atrodyti stebuklas, kitiems toli gražu iki to. skirtingi žmonės, o ir vaikų vienodų nėra.
Kątik skaudžiai nusivylėme pažįstamų rekomenduota aukle, dabar reabilituojam vaiką psichologiškai... QUOTE(spaksius @ 2010 08 30, 14:43) galiu tik patvirtinti, kad rekomendacijos visai nieko nereiškia: vieniems reikia, kad vaikas būtų nupraustas ir pamaitintas, o kitiems to nepakanka. kas vieniems gali atrodyti stebuklas, kitiems toli gražu iki to. skirtingi žmonės, o ir vaikų vienodų nėra. Kątik skaudžiai nusivylėme pažįstamų rekomenduota aukle, dabar reabilituojam vaiką psichologiškai... o jei nepaslaptis ka ji vaikuciui padare?is kur aukle? |