Kokie atsiliepimai ?
Ar bus sudaromos 5kl. ?
Kokiose gimnazijose yra 5kl. ?
Aciu uz busimus pararimus ir komentarus
Sveiki ,turim problemele del mokyklos pasirinkimo
Kokie atsiliepimai ? Ar bus sudaromos 5kl. ? Kokiose gimnazijose yra 5kl. ? Aciu uz busimus pararimus ir komentarus
Mokaus joje. Jei kas rūpi, galite paklausti. Šiaip kažką mano lietuvių mokytoja užsiminė, kad šiemet dar niekas nepraėjo per mokyklą klausdami, ar yra poreikis sudaryti penktas klases (broliukai ir sesutės). Nežinau, dar patys mokytojai nežino, ar priims mokykla penktokėlius šiais metais. O pas mus jau toks bardakas dėl to. Tai priima, tai ne. O gaila. Galėtų konkrečiai: taip arba ne. Bet čia dėl miesto valdžios, kaip girdėjau. vis nenusprendžia, ar pas mus bus nuo penktos, ar nuo devintos klasės.
Pati mokykla... Aš nemačiau kitų! Na, čia nuo pirmos klasės mokaus. Ir man visai gerai čia. Pats pastatas sutvarkytas, šviesus. Nežinau kas dėsto penktokėliams, bet kam papuolė lietuvių kalbos mokytoja Adomaitienė, jiems labai pasisekė. Matematikos mokytojos ir visai nieko, dailės mokytojai labai šaunūs. Man asmeniškai gal nepatinka fizinis, bet čia kaip kam. Turim salę sportui ir kieme aištelę. Joje nuo gegužės dešimtos vyks fizinio pamokos (tuo metu prasidės egzaminai dvyliktokams ir jiems turbūt reikės salės. Aikštelė aptverta, vaikai lauk neišbėgs. Primena teniso kortus, tik dar yra kašės. Nepatinka tik, kad visi iš mokyklos pro langus per pertraukas gali tą aikštę stebėti. Laukan iš mokyklos išleidžia tik po penkių pamokų ir tik šiltu metu. Jei nori išeiti anksčiau, turi turėt tėvų raštelį ar mokytojo leidimą. Seniai buvau pas sesutę, tai nežinau kaip ji dirba. Mokykloj yra soc. darbutoja, kurios, atvirai pasakius, nepažįstu. Yra uniformos, kurias reikia dėvėti (vyresniųjų nepasitenkinimui). Renginių nėra labai daug, juos organizuoja GT(gimnazistų taryba). Puikus muzikos mokytojas. Turi pripažintą ir kitur chorą. Labai šmaikštus. Na, klauskite kas neaiškaus jei kas. p.s. galiu čia pamiršti užsukti, tai jei kas AM.
Šią mokyklą ir aš baigiau, beje... prieš 17 metų. Ją baigė ir mano tėtis, ir tėčio brolis, ir mano sesuo. Po metų pradinę mokyklą baigia mano dukra. Svarstau, kur toliau leisti. Ši mokykla yra vienas variantų, todėl viskas apie ją domina.
Mokytojos Adomaitienės pavardė man jau nieko nebesako. O ar dirba dar lietuvių kalbos mokytojos Genovaitė Kuckailienė, Pintukienė, matematikos mokytoja Marcinkevičiūtė ir dar viena buvo neaukšta gan apvalutė, bet ne mergautine pavarde (siaubas, nebepamenu pavardės, bet ji man labai patiko), biologijos-zoologijos-žmogaus anatomijos mokytojas Sakalauskas? Viena ausimi teko girdėti, kad ir direktorė ta pati - Volungevičienė? Kaip bendras mokyklos moksleivių kontingentas? Ar vaikai, ypač jaunesni jaučiasi saugūs? Ar egzistuoja narkomanijos problema (tegul ir neoficialiai)? Alkoholis tarp paauglių? Ar vyksta kokia nors užklasinė veikla, būreliai? Ši mokykla mano laikais buvo viena stipriausių mieste. Paruošimas būdavo tikrai geras. O kaip šiais laikais? Ar dvyliktokai patenkinti? Ar vyksta piniginės rinkliavos? Na, klausimų nemažai... QUOTE(Surfinija @ 2007 05 06, 22:52) Šią mokyklą ir aš baigiau, beje... prieš 17 metų. Ją baigė ir mano tėtis, ir tėčio brolis, ir mano sesuo. Po metų pradinę mokyklą baigia mano dukra. Svarstau, kur toliau leisti. Ši mokykla yra vienas variantų, todėl viskas apie ją domina. Mokytojos Adomaitienės pavardė man jau nieko nebesako. O ar dirba dar lietuvių kalbos mokytojos Genovaitė Kuckailienė, Pintukienė, matematikos mokytoja Marcinkevičiūtė ir dar viena buvo neaukšta gan apvalutė, bet ne mergautine pavarde (siaubas, nebepamenu pavardės, bet ji man labai patiko), biologijos-zoologijos-žmogaus anatomijos mokytojas Sakalauskas? Viena ausimi teko girdėti, kad ir direktorė ta pati - Volungevičienė? Kaip bendras mokyklos moksleivių kontingentas? Ar vaikai, ypač jaunesni jaučiasi saugūs? Ar egzistuoja narkomanijos problema (tegul ir neoficialiai)? Alkoholis tarp paauglių? Ar vyksta kokia nors užklasinė veikla, būreliai? Ši mokykla mano laikais buvo viena stipriausių mieste. Paruošimas būdavo tikrai geras. O kaip šiais laikais? Ar dvyliktokai patenkinti? Ar vyksta piniginės rinkliavos? Na, klausimų nemažai... As baigiau sita mokykla pries tris metus. Del mokytoju galiu pasakyt tiek: Marcinkeviciute dirba, kita metematikos mokytoja turbut Černiuviene irgi dirba, bet dabar yra ir geresniu metematikos mokytoju Mano brolis dabar sestokas irgi patenkintas ta mokykla. Pinigus renka kiekviena men. tiksliai nepamenu kiek, bet nedaug gal 10lt dalis atitenka mokyklai dalis klasiai.
Gal dar kas turi kokių atsiliepimų apie šią mokyklą?
Gal kas žinot, ar mokykloje bus komplektuojamos 5-osios klasės 2008-2009 mokslo metais?
Ir mums tai aktualu. Kiek teko girdėti, tai bus.
Gal būtų daugiau atsiliepimų apie šią mokyklą
Mano mergaitė šiemet penktokė, aš labai patenkinta- ir pamokų užduoda(mūsų draugų vaikai penktokai namų darbų nesulaukia), ir skatinimo sistemėlė yra, ir aplinka gera. Kol kas mane tenkina ši mokykla
QUOTE(Larysa @ 2008 03 26, 22:30) Mano mergaitė šiemet penktokė, aš labai patenkinta- ir pamokų užduoda(mūsų draugų vaikai penktokai namų darbų nesulaukia), ir skatinimo sistemėlė yra, ir aplinka gera. Kol kas mane tenkina ši mokykla Ar sudėtinga buvo patekti? Galima ir į až. Būčiau dėkinga už info. Kaip anksti nešėt dokumentus? QUOTE(Larysa @ 2008 03 26, 22:30) Mano mergaitė šiemet penktokė, aš labai patenkinta- ir pamokų užduoda(mūsų draugų vaikai penktokai namų darbų nesulaukia), ir skatinimo sistemėlė yra, ir aplinka gera. Kol kas mane tenkina ši mokykla Mane irgi domina, kada dokumentus nešėt. Skambinau į gimnaziją, tai sakė, kad priima tik nuo birželio 20 d. Kažkaip keista, kad taip vėlai...
Dokumentus nešėme vėlai, nes skubėti nebuvo kur, nes mes esame rajoniniai vaikai. Turbūt ir buvo birželis. Jeigu esate iš gimnazijos rajono, tikrai jus priims
QUOTE(Larysa @ 2008 03 30, 10:31) Gimnazijos puslapyje apie naujų mokinių priėmimą rašoma: "Susidarius konkursui, atsižvelgiama į mokymosi pasiekimus, pirmenybę teikiant: našlaičiams, daugiavaikių šeimų, neįgaliųjų bei socialiai remtinų šeimų vaikams; mokiniams, kurių broliai ar seserys mokosi gimnazijoje."
Mano pažįstami pernai leido dukrą į šią mokyklą. Tai direktorė griežtai pasakė, kad ne iš rajono nepriims, nes juos švietimo ministerija griežtai kontroliuoja (kaip gimnazija jie penktų klasių neturėtų turėti, bet kadangi rajone nėra kitos mokyklos, tai penktos klasės jiems paliktos). Tada jie priregistravo dukrą tame rajone ir ją priėmė. Mano dukros mokytoja vėliau sakė, kad jie tik iš pradžių taip sako, o vėliau priima ir iš kitur, bet kad tas priėmimas taip vėlai, kai kitose mokyklose bus jau pasibaigęs... O ką paskui daryti, jei pasakys, kad vietų nebėra
QUOTE(Surfinija @ 2008 03 30, 14:22) O "tas" rajonas, tai kaip toli siekia? O "tas" rajonas - tiksliai nežinau, bet K.Mindaugo pradžia - tai tikrai (jeigu per metus nepasikeitė). O gyv.vietos deklaracijos tai tikrai reikia QUOTE(Larysa @ 2008 04 02, 08:13) O "tas" rajonas - tiksliai nežinau, bet K.Mindaugo pradžia - tai tikrai (jeigu per metus nepasikeitė). O gyv.vietos deklaracijos tai tikrai reikia Ką reiškia tikrai reikia? Internetiniame Aušros puslapyje išvardinti visi dokumentai, kurių reikia, norit patekti į gimnaziją. Apie gyvenamosios vietos oficialų deklaracijos dokumentą nekalbama. Negi neužtenka tiesiog pareiškime parašyti adresą, jei gatvė į mokyklai priklausantį rajoną patenka - būsi priimtas QUOTE(mamutas @ 2008 04 02, 12:29) Ką reiškia tikrai reikia? Internetiniame Aušros puslapyje išvardinti visi dokumentai, kurių reikia, norit patekti į gimnaziją. Apie gyvenamosios vietos oficialų deklaracijos dokumentą nekalbama. Negi neužtenka tiesiog pareiškime parašyti adresą, jei gatvė į mokyklai priklausantį rajoną patenka - būsi priimtas Mums pernai - tai tikrai reikėjo, nes stojančių buvo daug, o norinčių dar daugiau. Deklaraciją gavom butų ūkio tarnyboje, Gertrūdos gatvėje. QUOTE(mamutas @ 2008 04 02, 11:29) Ką reiškia tikrai reikia? Internetiniame Aušros puslapyje išvardinti visi dokumentai, kurių reikia, norit patekti į gimnaziją. Apie gyvenamosios vietos oficialų deklaracijos dokumentą nekalbama. Negi neužtenka tiesiog pareiškime parašyti adresą, jei gatvė į mokyklai priklausantį rajoną patenka - būsi priimtas šiap tai visose mokyklose reikia pateikti "gyvenamosios vietos deklaraciją". Seniūnija išduoda tokį lapą QUOTE(la_bamba @ 2008 04 18, 21:02) šiap tai visose mokyklose reikia pateikti "gyvenamosios vietos deklaraciją". Seniūnija išduoda tokį lapą visose mokyklose tai tikrai nereikia, turiu mokyklinio amžiaus vaikų, tikrai niekuomet jokios deklaracijos nereikėjo, pasakai gyvenamą adresą ir viskas. Beje, o kaip daryti, jei pvz. vaikas registruotas viename mieste, pas senelius (kartu su tėveliais), o gyvena kitame mieste, nuomojamame bute? Negi važinės į mokyklą į kitą miestą pagal registraciją QUOTE(mamutas @ 2008 04 18, 21:25) visose mokyklose tai tikrai nereikia, turiu mokyklinio amžiaus vaikų, tikrai niekuomet jokios deklaracijos nereikėjo, pasakai gyvenamą adresą ir viskas. Beje, o kaip daryti, jei pvz. vaikas registruotas viename mieste, pas senelius (kartu su tėveliais), o gyvena kitame mieste, nuomojamame bute? Negi važinės į mokyklą į kitą miestą pagal registraciją Visose nereikia, o tose i kurias visi nori patekti, o vietu skaicius ribotas, reikia.Nes kaip kitaip motyvuosi, kodel priimi ta, o ne kita mokini. Bet Ausra jau nebepriima penktoku. Ausros patalpose mokysis Senamiescio pagrindines vaikai. Taigi stoti reiktu i Senamiescio pagrindine, o kadangi si tures jau savo penktokus, tai sansu dar sumazeja. QUOTE(zabke @ 2008 04 21, 08:17) Bet Ausra jau nebepriima penktoku. Ausros patalpose mokysis Senamiescio pagrindines vaikai. paaiškinkit, ar Aušros gimnazija išvis neformuos penktokų klasių, t.y., ar Senamiesčio pagrindinės mokyklos mokiniai tik mokysis Aušros patalpose, bet vadinsis Senamiesčio pagrindinės mokiniais?
Sveikos,
gal kam reikia gimnazijos uniformos? Turiu mergaitiska megztuka pradinem klasem ir kostiuma (svarkas + sijonas)
Mano dukra baigė 5-tą klasę, ir ji ir aš labai patenkinta. Mokykloje yra spintelės ir vaikai visus dalykus gali palikti kartu ir striukę ir kuprines. Yra baudų taškai ko negalima daryti. Vienas dalykas kas man nepatiko senos knygos. Aš pirkau visas naujas, tai jei kam reikia 5 klasės knygų, rašykite. Per pertraukas vaikų mažiukų neišleidžia į lauką tik pasibaigus pamokoms, tas labai gerai. O penktokai mokinsis nesvarbu kaip jie vadinsis ar Aušros ar Senamiesčio mokyklos
mano dukra eina į šią mokyklą tai dabar va duodu jai parašyti:
musu sulej lb faino nieko nera wa db suleido i musu sule penktokus is senamiescio pagrindines nes ju mokykla remontuoja tj dabar ner wietos pas mus po tris kartais sedet turim! ir dar dalykas toks blogas yra kad neisleidzia i lauka- nu realiai turi sedeti sulej . db remontuoja sporto sale tj iswis balaganas kazkoks ;D siaip labai geros mokytojos yra istorijos- simanaviciene, matematikos- tamosiuniene, etikos- damaseviciene, lietuviu- adomaitiene. daugeliui waiku si mokykla N E P A T I N K A ! ! ! Papildyta: [quote=Larysa,2008 04 02, 09:13] O "tas" rajonas - tiksliai nežinau, bet K.Mindaugo pradžia - tai tikrai (jeigu per metus nepasikeitė). O gyv.vietos deklaracijos tai tikrai reikia [/karaliaus mindaugo rajonas tinka, tai dar pagal geografines Kauno zonas priklauso tam rajonui kur yra aišros gimnazija.] QUOTE(rimtauteJ @ 2008 12 25, 12:16) daugeliui waiku si mokykla N E P A T I N K A ! ! ! Nieko nepadarysi, vaikeli Tai, kad sporto salė remontuojama mokslo metų eigoje, sutinku - negerai.
Vienas dalykiukas, kas man labai patinka šitoj Senamiesčio pagrindinėj- tai , kad nesukuriamos dirbtinai klasės, kad tik būtų kuo daugiau mokinių (klasių komplektų, mokinių krepšelių, o vadinasi ir pinigų, etatų ir t.t.). Apribojimai (tik 4 klasės) visada sukuria sveiką mokinių konkurenciją ir kelia mokymosi motyvaciją. Čia jau primena tikrąją progimnazijąPo pradinės atsilaisvinusias vietas direktorė užpildo naujokais tikrindama jų mokslo pasiekimus. Čia jau sveikintinas požiūris.
Juk yra skirtumas ar motyvuotoje klasėje vaikas mokėsi 5-8klasėje, tarp besistengiančių, ar tarp laiką tik stumiančių mokyklos suole ir trukdančių klasiokų. Mokymosi spragas, padarytas 5-8klasėje, po to nuėjus į gimnaziją tenka užkamšyti papildomai mokantis ar samdant korepetitorius. O kai pagalvoji, kodėl taip įvyko- pasirodo klasė per pusę pamokų pražvengdavo iš kokio dunduko- klouno arba mokytoja tramdydavo "erelių" šaiką. QUOTE(snickers @ 2009 06 04, 09:06) Vienas dalykiukas, kas man labai patinka šitoj Senamiesčio pagrindinėj- tai , kad nesukuriamos dirbtinai klasės, kad tik būtų kuo daugiau mokinių (klasių komplektų, mokinių krepšelių, o vadinasi ir pinigų, etatų ir t.t.). Apribojimai (tik 4 klasės) visada sukuria sveiką mokinių konkurenciją ir kelia mokymosi motyvaciją. Čia jau primena tikrąją progimnazijąPo pradinės atsilaisvinusias vietas direktorė užpildo naujokais tikrindama jų mokslo pasiekimus. Čia jau sveikintinas požiūris. Juk yra skirtumas ar motyvuotoje klasėje vaikas mokėsi 5-8klasėje, tarp besistengiančių, ar tarp laiką tik stumiančių mokyklos suole ir trukdančių klasiokų. Mokymosi spragas, padarytas 5-8klasėje, po to nuėjus į gimnaziją tenka užkamšyti papildomai mokantis ar samdant korepetitorius. O kai pagalvoji, kodėl taip įvyko- pasirodo klasė per pusę pamokų pražvengdavo iš kokio dunduko- klouno arba mokytoja tramdydavo "erelių" šaiką. Mus prieme i Senamiescio pagrindine mokykla 5kl, bet ziniu patikrinimo nebuvo, mes pristatem tik asmens ir sveikatos bylas. QUOTE(snickers @ 2009 06 04, 09:06) Gal galite pasakyti, kaip tie pasiekimai tikrinami? Tikrai neteko regėti. Ir, beje, klasių yra visokių ir vaikų yra visokių, taip pat ir klounų netrūksta. Priimtų ir daugiau vaikų, bet fiziškai nėra kur jų padėti, ir taip vaikai į lauką per pertraukas neišleidžiami, susigrūdę pridususiam koridoriuj. Negali penktokai naudotis jokiais Aušros mokyklos būreliais ir biblioteka - liepiama eiti į Nemuno gatvės mokyklos biblioteką ir ten toliau sėkmingai skaityti pradinukų knygas. QUOTE(mamutas @ 2009 06 04, 16:22) Gal galite pasakyti, kaip tie pasiekimai tikrinami? Tikrai neteko regėti. Ir, beje, klasių yra visokių ir vaikų yra visokių, taip pat ir klounų netrūksta. Priimtų ir daugiau vaikų, bet fiziškai nėra kur jų padėti, ir taip vaikai į lauką per pertraukas neišleidžiami, susigrūdę pridususiam koridoriuj. Negali penktokai naudotis jokiais Aušros mokyklos būreliais ir biblioteka - liepiama eiti į Nemuno gatvės mokyklos biblioteką ir ten toliau sėkmingai skaityti pradinukų knygas. Nu nežinau kaip čia dėl tų kyšių Apie Senamiesčio pradinės Direktorę tik patys geriausi ir šilčiausi atsiliepimai. O mes net nebuvom tam rajone registruoti... Tiesiog pasakė, kad pasižiūrės ar yra vietų kurioj nors klasej. Ir poto perskambino ir priėmė.
Laba. Domintu atsiliepimai apie vyresniu klasiu mokymasi. Na man asmeniskai aktualu astunta klase. Ir beje gal girdejote kaip vyksta priemimai is rajono. Kalbu ne apie miesto mikrorajona. Esam is Kauno raj..
Na ir dar karteli apie rinklaivas. Apie spinteles pirkima ir as girdejau. O siaip yra dar kokiu "pasleptu" rinliavu? Aciu laibai uz atsakymus
Rinkliavos buna ivairiausios: klases remonatams,klases fondams ir pan. svarbiausia nenusileisti ir pastoviai nenesti tu pinigu!
QUOTE(bitutes @ 2009 08 22, 14:41) Laba. Domintu atsiliepimai apie vyresniu klasiu mokymasi. Na man asmeniskai aktualu astunta klase. Ir beje gal girdejote kaip vyksta priemimai is rajono. Kalbu ne apie miesto mikrorajona. Esam is Kauno raj.. Na ir dar karteli apie rinklaivas. Apie spinteles pirkima ir as girdejau. O siaip yra dar kokiu "pasleptu" rinliavu? Aciu laibai uz atsakymus Aš jau trys metai,kaip baigus, bet galiu pasisakyt. Priėmimas tikrai lengvas, ypač jei vaiko metiniai pažymiai geri. Ateini, pasakai,akd nori užsirašyt, pasako ar daro naujas klases, ar priims į jau sudarytas ir viskas. Nėra jokių stojamųjų ir pan. Ir niekas nežiūri ar tu Kaune gyveni ar Kauno rajone. Labai daug vaikų mokosi iš rajonų ir netgi tokių kaip Pravieniškės, Rumšiškės, Babtai. QUOTE(eskimute @ 2009 08 25, 21:54) Aš jau trys metai,kaip baigus, bet galiu pasisakyt. Priėmimas tikrai lengvas, ypač jei vaiko metiniai pažymiai geri. Ateini, pasakai,akd nori užsirašyt, pasako ar daro naujas klases, ar priims į jau sudarytas ir viskas. Nėra jokių stojamųjų ir pan. Ir niekas nežiūri ar tu Kaune gyveni ar Kauno rajone. Labai daug vaikų mokosi iš rajonų ir netgi tokių kaip Pravieniškės, Rumšiškės, Babtai. Domina viskas Jau baisiai buč dekinga uz kuo platesne info QUOTE(bitutes @ 2009 08 26, 09:21) Domina viskas Jau baisiai buč dekinga uz kuo platesne info Na siais metais as sioje mokykloje pabaigiau 8 klase, taciau del ganetinai prastoku mokslo salygu nusprendziau ja palikti ir keliauti i kita mokykla (kaip ir dauguma mano klasioku) Klasiu dydis ivairus pvz: pas mus budavo 22 mokiniai, kai tuo tarpu kitose 30-32. Mokytoju tikrai yra geru.Daug kas geromis laiko lietuviu mokytojas Mikalauskiene ir Adomaitiene. Taip pat yra stipriu chemijos, fizikos, matematikos ir anglu mokytoju. Labai bloga ispudi paliko mok. Samsoniene (matematika) kuriai visiskai nusispjauti ant mokiniu. Ji buvo mus net suskirsciuosi pagal taip kaip mus megsta. Pirmoje eileje sededavo mokines kurios kaip sakoma jai "lindo i sikna" antroje kurie gerai mokosi, taciau yra jos nemegiami, na o trecioji blogai besimokinantys ir pagal ja beviltiski mokiniai, ir galeciau tikrai pasakyti jog ji nedamokina,nes siekia naudos (mano klaseje 17 mokiniu tarp ju ir as lankeme papildomas matematikos pamokas, beveik 2/3 mokiniu pusmeciu gale turi neigiamus pazymius, o to pasekoje tevai pradeda aktyviai lankytis pas ja). Spinteles, mano nuomone visikai nereikalingas dalykas kuris tik uzgriozdina koridorius.O ir seip dalis spinteliu neatgyvena ne menesio ;/Del isleidimo: Isleidziami tik gimnazistai ir tik per ilgaja pertrauka. Zinoma iseidavome beveik visada ir per visas pertraukas (nors buvome astuntokai) tieiog reikia moketi susitarti su budinciomis =) Renginiu nebuna apart "labai idomia" ausrovizija. Mokiniu kontingentas, daugoka vadinamuju forsu kurie megsta rodyti savo galia, o seip turtingesniu manau dauguma dabar yra 9-10 klasese, tad astuntokui jaustis tai neturetu. Uniformos uzmirstas reikalas jeigu kas nors bus idomu klausk
jeigu kas nors bus idomu klausk
[/quote] Aciu labai uz ispudziu pasidalinima O kas spintelem nutinka? Sulauzo? Ar mokykla kokia nors atsakomybe nesa? Nes kaip ir ji ipareigoja tas spinteles pirktis... Kaip del popamokiniu bureliu? Ar yra geru? Nuo kelintos jie dazniausiai prasideda? O kaip reikalai su rinkliavom? Kiek mazdaug i men. ar i metus? Kaip daznai praso remontams? Suma? Jeigu nesikeis buvusiu septintoku aukletojai - koki (-ia) galetum ivardinti kaip gera ir bloga aukletoja?
[quote=bitutes,2009 08 26, 12:34]
jeigu kas nors bus idomu klausk [/quote] Aciu labai uz ispudziu pasidalinima O kas spintelem nutinka? Sulauzo? Ar mokykla kokia nors atsakomybe nesa? Nes kaip ir ji ipareigoja tas spinteles pirktis... Kaip del popamokiniu bureliu? Ar yra geru? Nuo kelintos jie dazniausiai prasideda? O kaip reikalai su rinkliavom? Kiek mazdaug i men. ar i metus? Kaip daznai praso remontams? Suma? Jeigu nesikeis buvusiu septintoku aukletojai - koki (-ia) galetum ivardinti kaip gera ir bloga aukletoja? [/quote] Na spinteles vaikai megsta sulauzyti Bureliai ivairiai tiek vyresniems, tiek ir jauniems. Popchorai, dramos bureliai ir pan. bus leistini ir mazesniems Seip septintoku aukletoju yra tikrai daug geru =) kaip geriausiais ivardinciau lt kalbos mokytoja adomaitiene ir muzikos mokytoja druski
[/quote]
Na suzinojau, kad auketoja bus lietuviu kalbos mokytoja. Gydeliaviciene lygtai... nors gal nelabai tiksliai isgirdau
labas vakaras,
noreciau suzinoti apie mokytoja L.Varniene?
mna irgi jauciu daug klausimu iskils
[quote=bitutes,2009 08 27, 19:16]
[/quote] Na suzinojau, kad auketoja bus lietuviu kalbos mokytoja. Gydeliaviciene lygtai... nors gal nelabai tiksliai isgirdau [/quote] Na jeigu neklystu [quote=koskor,2009 08 27, 21:55] labas vakaras, noreciau suzinoti apie mokytoja L.Varniene? [/quote] Labas, gal butu galima tiksliau apie kokia klase kalbam. Nes jeigu neklystu tai cia yra istorijos mokytoja;) mano dukros aukletoja bus L.Varniene, tikrai nezinau kokia pamoka ji desto. Dukra bus 5kl.
tai matyt cia bus istorijos mokytoja;))
Ne visai aš sutinku su Transmission, bet tiek to, aš kaip prieš tris metus baigus, nežinau kaip viskas vyksta šiuo metu. Galiu papildyti dėl direktorės. Šios ponios mokykloje beveik nebūna, nesikiša ji į jokius reikalus,o viską pagrinde tvarko pavaduotojos. Direktorė tik pastovi ir porą žodžių per renginius pasisako, kada reikia. Pagrindinė "valdžios" atstovė bendraujanti su vaikais yra pavaduotoja Zizaitė. Bent taip būdavo, kai mokiausi aš.
O uniformas mes nešiojom, tiesa tik švarkelius, nes su sijonu nelabai patogu, ypač šaltu oru. Beje, parduodu saviškę, jei kam prireiktų Bet mano manymu šita mokykla tikrai gera. Nesusirinkę turtingų tėvelių vaikučiai, kaip Jablonskio gimnazijoje. Mokytojai nėra korumpuoti ir už pinigus savo paslaugų papildomų nesiūlo. Ypač lenkiuosi matematikos mokytojai Černiuvienei, dėl vaikų ji likdavo iki pat vakaro ir papildomai mokydavo visus nesusipratėlius ir už tai nieko nereikalaudavo, grynai iš gerų paskatų. Lygiai taip pat ir mokytoja S. Mikalauskienė (Lietuvių kalbos).
Sveiki visiems
Gal kas zinote apie siu metu 5 klases. Kuri klase is ju draugiskiausia ir labiausiai motyvuota? A, B ar C? Taip pat domina visa info apie busimas ju aukletojas: Loreta Gustaitiene ( Kuno kulturos), Loreta Samsoniene ( Matematikos), Nomeda Alijauskiene ( Lietuviu kalbos). Buciau dekinga uz bet kokia informacija.
Sveiki, reiktų informacijos apie šiais metais būsimas šeštas klases - gal kas galite pasidalinti informacija, kokios tai klasės, kokios auklėtojos, kurios klasės stipresnės ir pan. Reiktų visos informacijos, ateinančiam naujam vaikui į mokyklos 6 klasę
QUOTE(Kristi7 @ 2010 08 16, 15:08) Sveiki, reiktų informacijos apie šiais metais būsimas šeštas klases - gal kas galite pasidalinti informacija, kokios tai klasės, kokios auklėtojos, kurios klasės stipresnės ir pan. Reiktų visos informacijos, ateinančiam naujam vaikui į mokyklos 6 klasę Labutis, kiek zinau visos klases panasiais vidurkiais baige siuos metus, apie visas klases papasakot negaleciau, bet musu klase yra puiki, bent jau dukra sake, kad vaikai draugiski, su dziaugsmu eina i mokykla, jokiu intrigu nebuvo. |