QUOTE(dia.dia @ 2008 05 09, 21:45) Man labai patinka Coneco Solar http://www.vaikams.eu/index.php/page/vezim...s/10/modelis/34, bet jo kaina aukstoka kaip sketukui. Jis atrodo labai patogus vaikui  Gal kas turit si vezimuka? Kokia nuomone apie ji? Aš turiu. Ir draugė turi. Draugė jau seniau pirkusi, patenkinta. Aš dar tik kelios dienos kaip jį naudoju. Visumoje patenkinta, nors prikibti rasčiau prie ko. Bet lygiai taip pat rasčiau prie ko prikibti ir kituose vežimuose  . Šitas vežimas, sakyčiau, yra kaip skėtukas - sportinukas viename. Pirkau būtent tokį todėl, kad mano lialiui dar tik 5,5mėn ir vien tik į lengvą skėtuką guldyti tokį vaiką man atrodo per anksti. Dėl kainos... Visada gerai, kai galima mokėti kuo mažiau  . Bet yra kaip yra. O kiek laiko tavo lialiui? Dar viena draugė yra pirkusi Coneco Flash. Labai patenkinta. Ir kaina mažesnė už Coneco Solar. Jei dar kas domins - klausk
Lauritaa
2008 05 18, 14:18
QUOTE(dia.dia @ 2008 05 09, 22:45) Man labai patinka Coneco Solar http://www.vaikams.eu/index.php/page/vezim...s/10/modelis/34, bet jo kaina aukstoka kaip sketukui. Jis atrodo labai patogus vaikui  Gal kas turit si vezimuka? Kokia nuomone apie ji? Mes taip pat turime Coneo Solar ir esme labai patenkinti,labai geras dalykas apsauga nuo lietaus ir nuo vejo tuo paciu.Dar nusipirkome sketuka tvirtinama prie vezimuko remo,tai bus  nuo saules,kai sviecia vaikui i akis.
dia.dia
2008 05 18, 18:32
QUOTE(Amica @ 2008 05 13, 23:16) Aš turiu. Ir draugė turi. Draugė jau seniau pirkusi, patenkinta. Aš dar tik kelios dienos kaip jį naudoju. Visumoje patenkinta, nors prikibti rasčiau prie ko. Bet lygiai taip pat rasčiau prie ko prikibti ir kituose vežimuose  . Šitas vežimas, sakyčiau, yra kaip skėtukas - sportinukas viename. Pirkau būtent tokį todėl, kad mano lialiui dar tik 5,5mėn ir vien tik į lengvą skėtuką guldyti tokį vaiką man atrodo per anksti. Dėl kainos... Visada gerai, kai galima mokėti kuo mažiau  . Bet yra kaip yra. O kiek laiko tavo lialiui? Dar viena draugė yra pirkusi Coneco Flash. Labai patenkinta. Ir kaina mažesnė už Coneco Solar. Jei dar kas domins - klausk  Mazylei beveik 8 men. Mes turime X-Lander ir kol kas esu siuo vezimeliu patenkinta. Isskyrus, kad sulankstytas sunkiai i bagazine telpa. Reikia ratus nuimti. O siaip zaviuosi Coneco Solar. Todel ir klausiau apie si vezimeli.
*coliukeee*
2008 05 30, 15:31
gal kas turit? nu apziurejau as ji, idomus modelis, ale man tas nugareles nuleidimas pakelimas toks idomus  nepatikimas. pasidalinkit patirtim?
Bertute
2008 06 03, 19:00
 Sveikos mamytės, gal kas turite Coneco V3. Gal galite ką nors pasakyti gero ar blogo http://www.vaikams.eu/index.php/page/vezim...s/10/modelis/36
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 05 30, 16:31) gal kas turit? nu apziurejau as ji, idomus modelis, ale man tas nugareles nuleidimas pakelimas toks idomus  nepatikimas. pasidalinkit patirtim?[img] 4 psl šiek tiek pasidalinom
QUOTE(Lauritaa @ 2008 05 18, 14:18) Mes taip pat turime Coneo Solar ir esme labai patenkinti,labai geras dalykas apsauga nuo lietaus ir nuo vejo tuo paciu.Dar nusipirkome sketuka tvirtinama prie vezimuko remo,tai bus  nuo saules,kai sviecia vaikui i akis. Mes irgi pirkome skėtuką nuo saulės prie šio vežimo. Liuks reikalas  . Žodžiu, mano vaikis kaip imperatorius soste tame vežime QUOTE(dia.dia @ 2008 05 18, 18:32) Mazylei beveik 8 men. Mes turime X-Lander ir kol kas esu siuo vezimeliu patenkinta. Isskyrus, kad sulankstytas sunkiai i bagazine telpa. Reikia ratus nuimti. O siaip zaviuosi Coneco Solar. Todel ir klausiau apie si vezimeli. Geriausia būtų pačiai pamatyti, išbandyti ir tada spręsti. Pagal kainos ir kokybės santykį jis tikrai geras. Matysim tik kiek tvirtas bus, nes kol kas dar neilgai vėžinamės. Va po kokių metų jau galima bus kažką rimčiau pasakyti. QUOTE(*coliukeee* @ 2008 05 30, 15:31) gal kas turit? nu apziurejau as ji, idomus modelis, ale man tas nugareles nuleidimas pakelimas toks idomus  nepatikimas. pasidalinkit patirtim?  Draugė nesiskundžia tuo nugarėlės pakėlimu/nuleidimu. Kita draugė turi kitos firmos vežimą su tokiu pat nugarėlės mechanizmu, irgi viskas ok.
majority
2008 06 17, 22:17
Vakar nusipirkau Coneco V3.. dabar jau pradejau gailetis, gal kas turit toki modeliuka??? butu idomu suzinoti privalumus ir trukumus.. aciu
Bertute
2008 06 18, 09:40
QUOTE(majority @ 2008 06 17, 23:17) Vakar nusipirkau Coneco V3.. dabar jau pradejau gailetis, gal kas turit toki modeliuka??? butu idomu suzinoti privalumus ir trukumus.. aciu Aš ir labai norėjau būtent V3 , bet dar turim laiko tai dar nepirkom, bet internete žiūrinėjom šį vežimuką. Gal gali pasakyti dėl ko būtent gailiesi, kas netinka ?
majority
2008 06 18, 13:38
Nu pasimatavau lopsi, jis man toks nedidelis pasirode.. apie 75cm ilgis, 35 cm plotis... o jei lelius augs greitai, tai ir nebetilps i lopsi.. bet tada teks koki sportinuka pirkti.. siaip dizainas man tai net labai patiko.. ir kedute faina.. tik kad sportine dalis prie jo kur yta, nepasidaro gulima padetis.. nu dabar jau teks priprasti.. bet manau, kad jis atitinka kainos ir kokybes santyki..
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 05 30, 17:31) gal kas turit? nu apziurejau as ji, idomus modelis, ale man tas nugareles nuleidimas pakelimas toks idomus  nepatikimas. pasidalinkit patirtim?  mes turim toki, kol kas esu labai patenkinta, lengvas, kas man labai svarbu, nes gyvenam 4 aukste be lifto.as ji uzsinesu su vaiku, naudojam dar neilgai, yra pilnai gulima padetis, nes vaikui tik 5men.po tureto tucio, sis vezimas man kaip pukelis
QUOTE(majority @ 2008 06 18, 13:38) Nu pasimatavau lopsi, jis man toks nedidelis pasirode.. apie 75cm ilgis, 35 cm plotis... o jei lelius augs greitai, tai ir nebetilps i lopsi.. bet tada teks koki sportinuka pirkti.. siaip dizainas man tai net labai patiko.. ir kedute faina.. tik kad sportine dalis prie jo kur yta, nepasidaro gulima padetis.. nu dabar jau teks priprasti.. bet manau, kad jis atitinka kainos ir kokybes santyki..  Nebijok, tilps  . Mano mazius gime didelis, augimu i ugi nesiskundziam, dabar vaikui 7.5men, o ugis 76cm. O juk lopsyje vaika maximum iki 6men laikysi. Plocio irgi pakaks  . Tik nesupratau kam tau sportinukas, jei is tavo dabartinio vezimo pasidaro ir sportine dalis? Del to, kad nepasidaro pilnai gulima padetis tai nepergyvenk - iklosi ka nors, kad palygintu ta paaukstejima ir viskas  . O kai vaikas bus 6.5-7men, tai isvis problemu nebus, nes jau pilnai sedes.
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 05 30, 17:31) gal kas turit? nu apziurejau as ji, idomus modelis, ale man tas nugareles nuleidimas pakelimas toks idomus  nepatikimas. pasidalinkit patirtim?  Mes toki turime, man patinka tas nugareles nuleidimas ir pakelimas. Bet pradejo cypset ratukai kai smelio pajury pribirejo. Papildyta:QUOTE(majority @ 2008 06 18, 00:17) Vakar nusipirkau Coneco V3.. dabar jau pradejau gailetis, gal kas turit toki modeliuka??? butu idomu suzinoti privalumus ir trukumus.. aciu O as pasigailejau kad tokio nepirkau.
Šeimynėlė
2008 07 15, 10:17
mes turime hauc firmos nesykle iki 13 kg, maziukas nuolat buna slapias po kiekvieno vaziavimo, ar net pasedejimo, dabar ruosiames pirkti didesne autokedute, taip pat ziurejome coneco, isvaizda nebloga, ir kaina tikrai padori, tik kazin kaip bus su prakaitavimu
O mes stai toki turime http://www.coneco.pl/wozek_jupiter.php Labai patogus, didziulis pliusas permetama rankena, na o minusas butu, kad galetu but siek tiek lengvesnis, bet gyvenant nuosavam name, tai irgi nera problema  , ratai kaip visureigio visur pravaziuoja  Nugareles trys padetys, patogus saugos dirzai.
Sveikos, mamytės, gal kas žinote kur galima būtų Kaune įsigyti ConecoAstral vežimaitį? ir jis 2in1 ar 3in1? nu niekaip nesuprantu
Papugele
2008 08 03, 21:00
Man labai patiko Coneco Solaris, bet vis neapsisprendžiu  Bet pagrinde kaina stabdo. Ar ne perbrangus kaip sportinukas Labai patiko žalsvas  "Gyvas" žymiai gražesnis nei nuotraukoj. Gal kas turit jau senokai, patarkit ar verta jį mažiukui pirkt  Ar neslidinėja vaikas jame, ar kokie kieti virbai nespaudžia nugarytės, kaip kažkur skaičiau apie kitą vežimą?
Sandra--mandra
2008 08 06, 15:54
labas, gal kas turi coneco toledo?
Sandra--mandra
2008 08 07, 15:51
tai negi niekas neturi coneco toledo?
Almutė+
2008 08 09, 16:52
Turėt, tai turime  Bet kad dar neteko realiai išbandyt  . Mūsų panelytė neskuba ateit, nors jau vėluoja. Tad ir atsiliepimai tik vėliau
Sandra--mandra
2008 08 09, 17:27
QUOTE(Almutė+ @ 2008 08 09, 17:52) Turėt, tai turime  Bet kad dar neteko realiai išbandyt  . Mūsų panelytė neskuba ateit, nors jau vėluoja. Tad ir atsiliepimai tik vėliau   . kur pirkot? kiek mokejot? as noriu to vezimo
QUOTE(Papugele @ 2008 08 03, 21:00) Man labai patiko Coneco Solaris, bet vis neapsisprendžiu  Bet pagrinde kaina stabdo. Ar ne perbrangus kaip sportinukas Labai patiko žalsvas  "Gyvas" žymiai gražesnis nei nuotraukoj. Gal kas turit jau senokai, patarkit ar verta jį mažiukui pirkt  Ar neslidinėja vaikas jame, ar kokie kieti virbai nespaudžia nugarytės, kaip kažkur skaičiau apie kitą vežimą? Turim Coneco Solar jau ketvirtas mėnuo. Aš labai patenkinta ir nesigailiu tiek sumokėjus  . Pagal kainą ir kokybę - liuks vežimas  . Tik mes mėlyną turim ir dar mums mėlyną skėtuką priderino - nu super dalykėlis tas skėtukas nuo saulės
Sandra--mandra
2008 08 15, 15:52
Sandra--mandra
2008 08 15, 19:54
QUOTE(Dile @ 2008 07 14, 16:58) Mes toki turime, man patinka tas nugareles nuleidimas ir pakelimas. Bet pradejo cypset ratukai kai smelio pajury pribirejo. ir mes iš pajūrio kai grįžm tai dabar visas labai cypia. bandziau sutept su alyva, bet kazko vistiek cypia  durniausia tas, kad ratukai nenusiema
As rosiuosi coneco toledo vezimeli pirkti. Na del tu ratuku cypimo, tai gal imano rasti buda kaip isplauti ta smeli. Man idomiausia, kaip jus ta vezima laiptais nesiojates. Jei vyro nebus, ar patampysiu as ji?
Sandra--mandra
2008 08 28, 20:06
QUOTE(sinja @ 2008 08 27, 18:54) As rosiuosi coneco toledo vezimeli pirkti. Na del tu ratuku cypimo, tai gal imano rasti buda kaip isplauti ta smeli. Man idomiausia, kaip jus ta vezima laiptais nesiojates. Jei vyro nebus, ar patampysiu as ji? liftas pas mane. ir toledo vienas iš nedaugelio vežimų, kuris lenda į liftą. kur pirksi? kiek kainuoja?
Vaikutyje maciau ju yra, kaina 740 lt kazkur. Na mes dar automobiline kedute norim pirkti.
Sandra--mandra
2008 08 30, 22:41
QUOTE(sinja @ 2008 08 30, 20:29) Vaikutyje maciau ju yra, kaina 740 lt kazkur. Na mes dar automobiline kedute norim pirkti. o kodėl, jei ne paslaptis, išsirinkote būtent šį vežimą?
jau kelios savaitės žiūrinėju vežimėlius paskutinis variantas (bet dar ne galutinis) coneco toledo didelis lopšys, 4 dideli manevringi ratai, telpa į liftą
Almutė+
2008 09 14, 21:10
Jau menuo kaip naudojame coneco toledo. Šiaip atsiliepimai geri  Labai manevringas, puikiai važiuoja. Tik dabar jau radom vieną trūkumą: jei mašinos bagažinėje yra dujų balionas, tai ratai ten netilps  Tenka ratus dėt į vidų, o lopšį į bagažinę. Nepatogu Dėl nešimo laiptais, tai nereikia jo nešt, prilaikant jis puikiai nuvažiuoja laiptais, gi ratai dideli ir pripučiami Mūsų modeliukas be automobilinės kėdutės, paieškokit geriau su ja, bus patogiau po prekybcentrius važinėtis. Mes pirkom bazėj šį vežimą, pigiau apie 100 litų nei vaikutyje gavosi, o garantiją vistiek duoda. Tai kam be reikalo išleist pinigėlius
QUOTE(Almutė+ @ 2008 09 14, 22:10) Mes pirkom bazėj šį vežimą, pigiau apie 100 litų nei vaikutyje gavosi, o garantiją vistiek duoda. Tai kam be reikalo išleist pinigėlius  bazėj, t.y. Kaune?
QUOTE(Pjaf @ 2008 09 15, 09:23) yra 5 sandely
Almutė+
2008 09 17, 09:19
Taip Kaune, būtent 5 sandėlyje
Kas turite issigije Coneco toledo, gal galite parasyti koks lopsio ilgis  Dekoju  Svarstom apie Tuti trio arba si vezima, kuri rimciau siandien apziurejom gariunuose. Ir nenusprendziam dar
Sandra--mandra
2008 09 20, 19:34
QUOTE(Angele @ 2008 09 20, 19:52) Kas turite issigije Coneco toledo, gal galite parasyti koks lopsio ilgis  Dekoju  Svarstom apie Tuti trio arba si vezima, kuri rimciau siandien apziurejom gariunuose. Ir nenusprendziam dar  toledo lopšio ilgis 73 cm
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 09 20, 20:34) toledo lopšio ilgis 73 cm Dekoju
da da da
2008 09 23, 11:57
kas turit CONECO V3 ar ratai laiko, nes vieni tai pripuciami, o kiti ne. gyvenu 2 aukste, ar pajegsiu panesioti, nors TOLEDO lyg ir dar sunkesnis.dekui
da da da
2008 09 24, 07:30
QUOTE(Amica @ 2008 07 12, 03:10) Nebijok, tilps  . Mano mazius gime didelis, augimu i ugi nesiskundziam, dabar vaikui 7.5men, o ugis 76cm. O juk lopsyje vaika maximum iki 6men laikysi. Plocio irgi pakaks  . Tik nesupratau kam tau sportinukas, jei is tavo dabartinio vezimo pasidaro ir sportine dalis? Del to, kad nepasidaro pilnai gulima padetis tai nepergyvenk - iklosi ka nors, kad palygintu ta paaukstejima ir viskas  . O kai vaikas bus 6.5-7men, tai isvis problemu nebus, nes jau pilnai sedes. labukas, noreciau paklausti ar vezti vaika patogus turiu omeny lopsy, ar ratai stiprus ir nekrato vaiko. dekui
^Vakarė^
2008 10 03, 10:44
Sveiki Mes nusipirkome internetu Coneco Toledo. bet dabar sedziu ir nervojuosi. Jokios instrukcijos kaip surinkti, kaip kas kur fiksuojasi, nieko. kokia cia nesamone??? Vaikui spidometra pirkom ant dviracio uz 30lt ir tai visa instrukcija kaip tvirtinti, kaip ka nustatyti. nu cia tai kosmaras. puse dienos ir vienaip ir kitaip delioju nieko nesuprantu
Sandra--mandra
2008 10 03, 11:05
QUOTE(^Vakarė^ @ 2008 10 03, 11:44) Sveiki Mes nusipirkome internetu Coneco Toledo. bet dabar sedziu ir nervojuosi. Jokios instrukcijos kaip surinkti, kaip kas kur fiksuojasi, nieko. kokia cia nesamone??? Vaikui spidometra pirkom ant dviracio uz 30lt ir tai visa instrukcija kaip tvirtinti, kaip ka nustatyti. nu cia tai kosmaras. puse dienos ir vienaip ir kitaip delioju nieko nesuprantu  atsipalaiduok, labai lengvai viskas ten dedasi...mano vyras per kelias minutes sudėjo. kas neaišku? gal sudėto foto reikia?
^Vakarė^
2008 10 04, 08:15
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 10 03, 12:05) atsipalaiduok, labai lengvai viskas ten dedasi...mano vyras per kelias minutes sudėjo. kas neaišku? gal sudėto foto reikia? Jau surinkau siaip ne taip  bet vistiek pikta, kai tokiam daiktui nera jokios instrukcijos, paveiksleliu. o dalys visos visos atskirai buvo i deze sukistos. ir dabar neaisku dar sedimos dalies reguliavimas i gulima padeti. ten kiekviena kart kai noresiu padaryt is sedimos gulima ar atvirksciai reikes tuos dirzelius reguliuot gale? Ir lopsys atrodo man per siauras  isivaizdavau platesni....
Sandra--mandra
2008 10 04, 08:56
QUOTE(^Vakarė^ @ 2008 10 04, 09:15) Jau surinkau siaip ne taip  bet vistiek pikta, kai tokiam daiktui nera jokios instrukcijos, paveiksleliu. o dalys visos visos atskirai buvo i deze sukistos. ir dabar neaisku dar sedimos dalies reguliavimas i gulima padeti. ten kiekviena kart kai noresiu padaryt is sedimos gulima ar atvirksciai reikes tuos dirzelius reguliuot gale? Ir lopsys atrodo man per siauras  isivaizdavau platesni.... sėdima dalis, jo, atrodo, diržais... lopšys tikrai nėra toks siauras, kaip atrodo. man vienas iš privalumų buvo šio vežimo nemažas lopšys. aš labai daug išsimatavus buvau, kai ieškojau vežimo/o jūs pirkot ka nemačius? man privalumas didžiausias - lenda į mūsų siaura lifta ir aš šalia dar lendu
NoMoKris
2008 10 12, 12:38
o ms turim vezimuka graco tour deluxe...  nesigailiu, pirkom su visa komplektacija..labai patenkinta, svarsciau pradzioj del kainos, tikrai kainyte nemaza, bet atsipirko  nes is paziuros atrodo medizgyte plona, bet vejas anei kaip neperpucia..  ..va ka reiksia firma  dziaugiuosi labai labai
^Vakarė^
2008 10 22, 17:00
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 10 04, 09:56) sėdima dalis, jo, atrodo, diržais... lopšys tikrai nėra toks siauras, kaip atrodo. man vienas iš privalumų buvo šio vežimo nemažas lopšys. aš labai daug išsimatavus buvau, kai ieškojau vežimo/o jūs pirkot ka nemačius? man privalumas didžiausias - lenda į mūsų siaura lifta ir aš šalia dar lendu  Na as jo parduotuvese niekur nemaciau, pirkau is vaikams.eu. tai tik pagal paveiksleli, ir pagal atsiliepimus is SM. Bent jau vizualiai Tucio lopsys atrodo gerokai platesnis.
≈Dinka≈
2008 10 31, 07:33
Sveikutes. perskaiciua visu jusu komentarus. Mane domina coneco toledo. Tik va nepastebejau, ar ten yra perverciama rankena? Arba lopsys ir sportinukas tvirtinasi i abi puses? Kas gali man pasakyt? Dekui.. Gal yra kas jau praktiskai naudoja, kokie atsiliepimai ir ivertinimai, kokie trukumai ir privalumai?
dainiuke
2008 11 03, 19:04
laba, rankene neperverciama  bet pats vezimukas labai smagus isrodo
≈Dinka≈
2008 11 03, 20:44
QUOTE(dainiuke @ 2008 11 03, 20:04) laba, rankene neperverciama  bet pats vezimukas labai smagus isrodo  dekui. Tada tikriausiai pati sportinuka galima tvirtinti i abi puses? beje, gal pati jau naudoji, ar esi nusiziurejusi si vezimuka?
Sandra--mandra
2008 11 03, 22:43
QUOTE(Dinka78 @ 2008 11 03, 21:44) dekui. Tada tikriausiai pati sportinuka galima tvirtinti i abi puses? beje, gal pati jau naudoji, ar esi nusiziurejusi si vezimuka? ne, sportinukas i viena puse, vaikas sedi tau nugara
≈Dinka≈
2008 11 04, 08:00
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 11 03, 23:43) ne, sportinukas i viena puse, vaikas sedi tau nugara ir kaip sekasi naudoti praktiskai? Atitiko jusu lukescius?
|
|