Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Medinis arkliukas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Armana
Aš pati vaikystėje turėjau medinį arkliuką, and kurio buvo galima suptis. Norėčiau savo mažyliui nupirkti tokį, bet nežinau ar patiks. Gal kas turite namuose tokį??? Ar vaikučiui patinka ant jo sūpuotis??? Pasidalinkite savo patirtim smile.gif
SANTA
Mes savo mazytei padovanojom per kaledas arkliuka biggrin.gif ,nu kol kas supasi ,labai patinka thumbup.gif ,atsiseda ,uzkelia kojytes ir rekia visa gerkle aaaaaa biggrin.gif ,kaip paciai atsibosta suptis pradeda supt lelytes biggrin.gif ,o ir vyresne sesute dar pasisupa biggrin.gif
Nome
Manau kad cia priklauso nuo vaiko temperamento, o gal charakterio g.gif .
Dukrai padovanojom arkliuka pirmojo gimtadienio proga, tai ji pasisupo ant jo viso labo 2 kartus mad.gif , ir tai ne taip jau paprastai-o kaip dzigite:atsistojus ir nusisukus i kita puse nei arklio galva biggrin.gif . O va drauges berniukas sake supasi valanda, supasi antra, pamiega ant to arklio, atsibudes supasi toliau thumbup.gif .
Taigi manau, kad cia labai individualu, neimanoma patarti. Va mamos pataria pirkti, o as ziuredama i dukra patarciau nepirkti. Tai mes ta arkli pardavem sio forumo dalyvei-mamytei. Sita mamyte arkli savo dzigitui pirko budama garantuota, kad sunelis tikrai supsis. Nes kai tik nueidavo i zaislu parduotuve, tai negaledavo nukelti jo nuo arkliuko.
Tai, arija1, siulyciau ir tau isbandyti sita metoda laugh.gif
linksmutis
Mums jau metukai ir per sias Kaledas gavom dovanu medini arkliuka, tai musu mazajam is pradziu lyg ir patiko, mes ji pasupom, bet per daug susizavejimo jis jam nesukele sad.gif . Dabar net neziuri i jo puse, visiskai jis jam neidomus, net nenori sestis. galvoju padesiu as ta arkli ir po kokiu keliu menesiu isimsiu wink_3.gif , jau 2.gif bus paauges, gal tada bus idomu pasisupti smile.gif .
Lolly
Aš draugės vaikui buvau Kalėdoms padovanojusi dar vieną arkliuko variantą - pagalį su arklio galva rolleyes.gif Jam tada buvo metai ir 10 mėnesių. Na, prieš tai su juo buvom išmokę ant šluotos "jodinėti". Jam patiko tas arklys, jis mielai jodinėdavo, tik vienam nepatikdavo, kam nors reikdavo kartu joti. Tai jau tas kitas (dažnai ir aš pati) šluota jodavo... wink_3.gif
gima
O kur pirkot ir uz kiek? As irgi labai norejau ir noriu nupirkti arkliuka, bet kiek maciau, labai nedailus jie, o is vaikystes prisimenu juos tokius grazius.......
O dabar - medis nelakuotas, nedazytas... Mamytes, kur rasti grazu arkliuka smile.gif
SandraB
Turejom toki paprasta, neypatinga arkliuka, gal 70Lt buvom mokeje, atidaviau pusseseres vaikams. Dabar antrajam sunui tikrai nebepirksim schmoll.gif , nes didysis labai mazai supdavos. Stovejo kambario kampe uzmirstas, tik vieta uzeme sad.gif
Cia tokia mano nuomone.
Tafi
Musu maziukui 10 men, ir jis mielai supasi su arkliuku, zinoma yra dar prilaikomas, kad i koki sona nenukristu. Jam labai patinka, o jei paliekam ji ten pasedejimui tai jis pats linguoja tuo prasydamas, kad mes ji suptumem. Mes pirkom Kotrynoj, ir kaip tik buvo akcija tai gavom su 15% nuolaida, tai mums kainavo ne 69.99 lt, o 50.12 lt
Bagel
Mes irgi turim.
Medinis, dažytas skirtingom spalvom. Bent man gražus biggrin.gif Pirkom Senukuose, mokėjom apie 27 lt.
Noja
maniskiui pirkom kai buvo apie metukus, naudojasi iki siol thumbup.gif dabar jau fantazuoja, tai uzsideda kokia skrybele, vaidina kad joja ar kokius zaislus susodina biggrin.gif
Naujoke25
Mačiau akropoly supama pliušinį arkliuką ir meškiukų tokių buvo už 160 lt, būna ir plastmasinių, gal kas turejote? parašykite ar verti tokios kainos?
ifigenija
Labai verta isigyti. Mes turim senovini medini (toki koki turejau as pati vaikysteje). Labai geras, nes galima stipriai isisupt. Tikrai zaidzia abu vaikai. Mazaja dukrele prilaikydama pasupu jau nuo 6 men. Patinka, panasu, kad lavina lygsvara. Ir apskritai smagus daiktas. smile.gif
Vaidulė
As kaip tik vakar nupirkau medini-pliusini supama arkliuka + dar paspaudus ausytes girdisi zvengimas ir jojimo garsas thumbup.gif Tokio daikto iekojau jau metus laiko ir dabar esu labai labai patenkinta situ pirkiniu ax.gif
Kristyte
QUOTE(Vaidulė @ 2005 02 13, 11:35)
As kaip tik vakar nupirkau medini-pliusini supama arkliuka + dar paspaudus ausytes girdisi zvengimas ir jojimo garsas  thumbup.gif Tokio daikto iekojau jau metus laiko ir dabar esu labai labai patenkinta situ pirkiniu  ax.gif
*

O kiek toks arkliukas jum kainavo? Man jie labai grazus, bet kainos nepastebejau doh.gif ax.gif
Vaidulė
QUOTE(Kristyte @ 2005 02 16, 01:58)
O kiek toks arkliukas jum kainavo? Man jie labai grazus, bet kainos nepastebejau doh.gif  ax.gif
*

Cia jau kazkuri rase,kad 160, bet kiek zinau skirtingose vietose iki 200 buna rolleyes.gif
Mes pirkom uz maziau, nes paprasciausiai pasiseke gaut dar be jokiu parduotuviniu antkainiu rolleyes.gif
1111
O stai maniskio niekaip nepriviliosi ant arkliuko blink.gif maksimum minute gali pasisupti doh.gif bet stai futbola gali valanda zaisti blink.gif Turbut nuo vaiko temperamento priklauso. Vienintele paguoda, kad medini grazu arkliuka gavome dovanu, nes isleistu 100 litu tikrai butu gaila kai vaikinas sitaip ji niekina schmoll.gif
gima
Tai va smile.gif seneliai padovanojo ta teveliu issavjota arkliuka, o mergina net nesiruosia ant jo lipti blink.gif
na menesi palaikiau kambari ir isnesiau paslepiau, pamaniau, gal pasiilgsi ir uzsimanysi biggrin.gif
mindira
Mes padovanojome savo kriksto sunui kai jam buvo 1 m. Tai vare jis ant to arklio, kad atrodydavo galva nusisuks ir ka, dabar net nebeprieina prie, nes bijo nors tikrai zinom, kad nieko neatsitiko. Pasodini, o jis ir sedi net nesisupa, tai kaip ir nebereikalingas tapo. gal kai dar paaugs vel patiks g.gif
safarikids
Mūsų mergaitė tokį arkliuką gavo 2-ojo gimtadienio proga. Labai dažnai supdavosi. Dabar tą arklį "prichvatizavo" brolis ir laiko jį "savo" žaislu. Vienas iš paklausiausių žaislų namuose.
Kristtute
QUOTE(Vaidulė @ 2005 02 13, 11:34)
As kaip tik vakar nupirkau medini-pliusini supama arkliuka + dar paspaudus ausytes girdisi zvengimas ir jojimo garsas  thumbup.gif Tokio daikto iekojau jau metus laiko ir dabar esu labai labai patenkinta situ pirkiniu  ax.gif
*

Mums irgi toki atsiunte is JAV, tik kainos tai nezinau... Bet maniskis pats dar neuzlipa, ir kol kas labiau patinka uz uodegos tampyt biggrin.gif Ypac kai zvengia ir ta uodega judina biggrin.gif Be to balnas toks gana slidus, manau tiks mums tik nuo kokiu 1,5 - 2 metu tongue.gif
Inga N
Mano mergickai jau treji, visai noreciau jai nupirkti arkliuka. Na, ne ta medini maza, bet didesni, pliusini-medini. Ar ne per velai sumastem? Beje, idomu, koks geriau - ar tas, kur su rankenom, ar tas kur su vadelem? Su vadelem tikroviskiau, bet patogiau turetu buti su rankenom?
Kristtute
QUOTE(Inga N @ 2005 06 13, 18:13)
Mano mergickai jau treji, visai noreciau jai nupirkti arkliuka. Na, ne ta medini maza, bet didesni, pliusini-medini. Ar ne per velai sumastem? Beje, idomu, koks geriau - ar tas, kur su rankenom, ar tas kur su vadelem? Su vadelem tikroviskiau, bet patogiau turetu buti su rankenom?
*

Pas mus tai ir vadelės, ir rankenos yra g.gif
Vadelės ir balnas nusiima, dar toks pobalnis yra kailinis...
Be rankenų manau sunku išsilaikyt ant to arklio.
Inga N
Na, nežinau, labai man faini tie arkliukai, bet galvoju, kad per vėlai sumąstmė? Juk mergaitei jau trys metai, čia gal žaisliukas mažesniems?
Kleopkriste
Aš žinau kur yra pirkti pigiau medinių bridžiukų, tai įmonė gamina jas vadinas UAB "UMP", jie kaip arkliukai, tiktai, kad su ragiukasi, o ir kaina iš čia daug pigesnė. www.ump.lt, čia galima kontakų rasti ir nusipirkti. Aš pirkau iš jų tai labai patenkinta, ir vaikams visiems patinka. Net nepasidalina. Na jaučiu įmonei reklamą tai biški yra. Bet tikrai pigu ir verta.
Draugas savo netgi panai užsakė tą priedžiuką, na kaip panai tia gavosi bridinas (su organais), linksmai labai atrodo. Tada ir man prireikė. Bet iš pradžių pardaduvėsė žiūrinėjau, tai kainos doh.gif , o paskui nurodė, šią įmonę. thumbup.gif
Kutuliukas
QUOTE(Inga N @ 2005 06 17, 17:56)
Na, nežinau, labai man faini tie arkliukai, bet galvoju, kad per vėlai sumąstmė? Juk mergaitei jau trys metai, čia gal žaisliukas mažesniems?
*

Čia matyt priklauso nuo vaiko. Pvz. mūsų grupėje darželyje yra medinis arkliukas, o vaikai grupėje ne jaunesni nei 3 metukų. smile.gif
fortuna_
Buvau nuejusi i silainiu turgu,tai vienam skyrelyje radau tuos pliusinius arkliukus ir drambliukus.Arkliukai kainuoja 120 ,o drambliukai truputeli brangiau.Truputeli teks palaukt nes musu maziukui tik 6 menesiukai.Kai paaugs butinai pirksim biggrin.gif tongue.gif
fortuna_
Dar buvau nuvaziavusi i baze kaune.tai arkliuku drambliuku ir ko tik nori lialiui galima nupirkti suptis... thumbup.gif thumbup.gif Na ti su pliusiniais man dabar galvos skausmas nes nera atrameles juose,bet labai jau grazus g.gif o mediniai saugesni,nes su atramele ir patogiau man atrodo suptis butu. doh.gif Net nezinau ka pirkti schmoll.gif
Frizz
Akmenėj galima arkliuą nusipirkti už 100Lt. Turgelyje
Ilonėlė
mes dukriukui pirkom medini arkliuka ir buvo geras žaislas kokias 4 savaites poto taip išdrasėjo suptis kad nekarta apsivertė. Padarėm klaidakad pirkom nepasitarė ir to arkliuko lingės be apsauginiu kalniuku, ir apsaugos kojitėm. Taigi dabar gražus ražtais išraižitas medinis arkliukas stovi palėpėje ir net nesiruošiu jo nešti suptis savo suneliui, nors jaučiu jam patiktu.
beje jei reikia kam mielai ji parduosiu.
knielita
Mes arkliuka gavom dovanu per Kaledas, tik medinukas jam nelabai patinka schmoll.gif, turejom plastikini arkliuka nuo jo tai nenulipdavo vaikis, ale anas labai didelis buvo doh.gif. Pardavem doh.gif tai gal cia vaiko protestas, bet ant medinio jis beveik neseda, kartais bet tik kartais...
Deimin
Kai dukrai buvo 2 metukai,močiutė jai padovanojo arkliuką. Patenkinta suposi gal kokius metus. Dabar ant šito arkliuko supasi antras mūsų mažylis jau nuo 9 mėnesio. Pradžioje,aišku, reikėjo prilaikyti, o dabar( 11 mėn), supasi pats ir netgi kartais baisu,kad neapsiverstų. Jam labai patinka joti ir ką nors valgyti.
Pelene
Tikrai, ar patiks arkliukas, priklauso nuo vaikucio. Norejau nupirkt supamaji arkliuka savo suneliui Kaledu proga. Dziaugiuosi, kad nenupirkau. Ejom i parduotuve ne viena karta ir galvojau pripras, patiks. Bet visus kartus jis spyriojosi, kai keliau supti ant arkliuko. Netgi zaisliuka bandziau supti, kad Konradas matytu, kaip smagu. Deja... Jei buciau arkliuka padovanojus, tureciau suptis ant jo pati lotuliukas.gif O draugu mergyte ant arkliuko supasi nuo metuku ir jai labai patinka. Nuveskit mazyli i parduotuve ir jis pakuzdes jums, ar sis zaislas jam tinka ir patinka smile.gif
Doviljana
QUOTE(SuperBaba @ 2005 08 28, 11:37)
Mes arkliuka mazam nuoirkom kai dar metu neturejo, bet labai didelio ispudzio nebuvo. manaiu be reikalo. Bet dabar pats supasi ir labai njam patinka thumbup.gif
*

o mūsų mažulė jau nuo 11mėn.arkliuką pamėgo ax.gif
dabar jau ir pati suptis išmoko,tik,aišku tokią pyplę dar prižiūrėt reikia mirksiukas.gif
rutast
Verta pirkti, nes supasi tiek vienmečiai tiek trimečiai.Geriausia nusiraminimo priemonė, kai ka skauda ir šiaip. 4u.gif
Mama_Tania
Maniškė pradėjo nuo 8 mėn, aišku tada dar reikėjo prilaikyti, o nuo metukų pati išmoko suptis thumbup.gif ir dar nenusibodo yahoo.gif yahoo.gif, o jai jau metai ir 8 mėn. (metai laiko, bet dar patinka)
*Violeta*
Super žaislas thumbup.gif maniškė labai dažnai supasi ant savo arkliuko, ir dar turim tokia masinyte, kur apsizergia, stumiasi kojytėm į priekį ir važiuoja, irgi labai patinka mirksiukas.gif tik kartais avarijų būna tongue.gif
Šarlotė~
Maniske kai pradejo eiti i darzely, tai darzelyje tiesiog nenulipdavo nuo arkliuko. Norejau nupirkti i namus, bet drauge pasisiule paskolinti savaji. Esu labai dekinga tai draugei, nes dukra savaite pasisupo, o po to net neziuredavo i ta puse. O butu buves dar vienas griozdas namuose.
Mama_Tania
QUOTE(Šarlotė~ @ 2006 02 18, 20:13)
Maniske kai pradejo eiti i darzely, tai darzelyje tiesiog nenulipdavo nuo arkliuko. Norejau nupirkti i namus, bet drauge pasisiule paskolinti savaji. Esu labai dekinga tai draugei, nes dukra savaite pasisupo, o po to net neziuredavo i ta puse. O butu buves dar vienas griozdas namuose.
*

ne schmoll.gif , paprasčiausiai visus žaislus kartais nuo karto reikia paslėpti ir po kurio laiko ištraukti, ir tas žaislas bus vaikui kaip naujas (kaip ir nematė iki šiol). Iš tiesų taip nedarote g.gif ?
jovka
Mes dovanu gavom arkliuka, bet ne medini o toki su kailiu. Tai ji visai ant j nesisupa, o va kai nuvaziuojam pas pusbroli, jis turi medini arkliuka, tai laiminga supas. O kodel ant sito nesisupa nezinau doh.gif Gal dar per maza doh.gif
simsi
Mes gavom medinį arkliuką dovanų. Dukrytei labai patinką. thumbup.gif thumbup.gif Vis prieina ir prašosi pasupama. Pati užlipti dar nemoka, tai tenka supti man. Vieną kartą taip besupant net užmigo. biggrin.gif
rencew
Maniškiui kleckui taip pat laaabai jau patinka suptis ant arkliuko, bet be galo neatsargus. Ypač jei kokie svečiai ateina- reikia pasirodyti vyrukui. Vieną kartą taip įsisupo, kad su arkliuku net apsivertė doh.gif . Visa laimė, kad atsipirko tik išgąsčiu. Nuo tada jei sipriau įsisupa, greit prisimena kas buvo nutikę
najaa
Maniskis gavo arkliuka, Kaledu proga nuo seneliu, tai buvo 1 ir 3 men. Pradzioj nezinojo ka su juo daryt g.gif Bandem sodint, tai priesiskai nusiteikes budavo, verkdavo ir ne per kur neseda, po to pradejo sedet, bet suptis nemokejo. Dabar jau beveik pusantru metuku, tai labai labai patinka suptis ir zaisliukus supti.
VIOLA
mano vaikučiai visi ant arkliukų supėsi. mažajam tik prieš kelias savaites jį ištraukėm-labai patinka. retkarčiais reikia jį paslėpt, kad pasiilgtų.
kiek anyta pasakojo, tai vyrui vaikystėje arkliukas buvo žaislas nr1. tai čia turbūt paveldima, kad vaikai supasi lotuliukas.gif
ciocia
maniškei buvo įdomus kol išmoko ant jo užlipti ir nulipti, o suptis ji visai nemėgsta doh.gif nei sūpynėmis, nei arkliuku, nei ant rankų nepatinka kai linguoji, išsiriečia ir turi paleisti...
mtetis
Maniskis dar nelipa ant asiliuko, uzsodintas stengiasi nulipti. Siaip siek tiek pasilaiko uz ausu. Bet siaip daznai prieina ir asiliuka pamyluoja. Vadinasi jis jam patinka, bet suptis dar nenori. Gavo metu gimtadienio proga. Per menesi neiprato.
fleita
Mūsiškė su arkliuku nesisupa, o "skrenda", nuo kambario vidurio kaip mat prie sienos atsiduria ir dar garsiai šaukia a a doh.gif . Nupirkom arkliuką, kai jai buvo 10 mėn, bet susidomėjo juo visai neseniai, kai išmoko užlipti, nulipti ir pati įsisupti. Arkliukas paprastas, medinis, galėtų kokie stabdžiukai būti, kad pirmyn neapsiverstų, o tai man širdis dreba, kai ji įsisupa fear.gif
1234566
O mes turim va toki arkliuka, kaip mano avataras bigsmile.gif Su juo ne tik suptis, bet ir jodineti gali lotuliukas.gif
fleita
QUOTE(ramunelle @ 2006 03 16, 21:25)
O mes turim va toki arkliuka, kaip mano avataras  bigsmile.gif  Su juo ne tik suptis, bet ir jodineti gali  lotuliukas.gif
*

O kur pirkot, kiek mokėjot? Aš apie kažką panašaus galvoju, nes maniškė tokia aktyvistė, jei reik tokių žaislų "išsikrauti", o be supimosi funkcijos būna, kad tik šokinėtų?
pakalnutė
Ten guminis lotuliukas.gif Mes irgi turim, tik jis nesisupa, bet kai nori gali ir pašokinėti ir pakrypuoti, bet dar nelabai su juo žaidžia tongue.gif
1234566
QUOTE(fleita @ 2006 03 16, 23:17)
O kur pirkot, kiek mokėjot? Aš apie kažką panašaus galvoju, nes maniškė tokia aktyvistė, jei reik tokių žaislų "išsikrauti", o be supimosi funkcijos būna, kad tik šokinėtų?
*

Pirkom "Teida" firmoje. Ieskojau pigiausio varianto, tai siuo metu gal dar vyksta ta pati akcija - arkliukas su padu 135 lt, kai iprastai 169 lt. Bet cia tik Kaune, nors prekiauja jie ir Vilniuje ir dar tiesiai i namus atvezti gali. Siaip daiktas tai puikus, nes vaikui keleriems metams zaislas. Padas skirtas vaikams iki 3 metu, suptis, o nuo 3 metu jau nuimamas ir vaikas gali sokineti ant to arkliuko. Bet cia teoriskai biggrin.gif Kazkas siule is Toys Market pirkti gumini suniuka, kuris kainuoja apie 50 lt. Deja, man atrodo sis arkliukas yra labiau pritaikytas ir labiau vaika lavinantis. Nes ant jo gali labiau pasokineti, paspyruokliuoti, guma minkstesne.

Padas nuimamas arba galima pirkti be pado. be pado regis apie 110 lt kainuoja.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.