Aš pati vaikystėje turėjau medinį arkliuką, and kurio buvo galima suptis. Norėčiau savo mažyliui nupirkti tokį, bet nežinau ar patiks. Gal kas turite namuose tokį??? Ar vaikučiui patinka ant jo sūpuotis??? Pasidalinkite savo patirtim
Mes savo mazytei padovanojom per kaledas arkliuka
Manau kad cia priklauso nuo vaiko temperamento, o gal charakterio
Dukrai padovanojom arkliuka pirmojo gimtadienio proga, tai ji pasisupo ant jo viso labo 2 kartus Taigi manau, kad cia labai individualu, neimanoma patarti. Va mamos pataria pirkti, o as ziuredama i dukra patarciau nepirkti. Tai mes ta arkli pardavem sio forumo dalyvei-mamytei. Sita mamyte arkli savo dzigitui pirko budama garantuota, kad sunelis tikrai supsis. Nes kai tik nueidavo i zaislu parduotuve, tai negaledavo nukelti jo nuo arkliuko. Tai, arija1, siulyciau ir tau isbandyti sita metoda
Mums jau metukai ir per sias Kaledas gavom dovanu medini arkliuka, tai musu mazajam is pradziu lyg ir patiko, mes ji pasupom, bet per daug susizavejimo jis jam nesukele
Aš draugės vaikui buvau Kalėdoms padovanojusi dar vieną arkliuko variantą - pagalį su arklio galva
O kur pirkot ir uz kiek? As irgi labai norejau ir noriu nupirkti arkliuka, bet kiek maciau, labai nedailus jie, o is vaikystes prisimenu juos tokius grazius.......
O dabar - medis nelakuotas, nedazytas... Mamytes, kur rasti grazu arkliuka
Turejom toki paprasta, neypatinga arkliuka, gal 70Lt buvom mokeje, atidaviau pusseseres vaikams. Dabar antrajam sunui tikrai nebepirksim
Cia tokia mano nuomone.
Musu maziukui 10 men, ir jis mielai supasi su arkliuku, zinoma yra dar prilaikomas, kad i koki sona nenukristu. Jam labai patinka, o jei paliekam ji ten pasedejimui tai jis pats linguoja tuo prasydamas, kad mes ji suptumem. Mes pirkom Kotrynoj, ir kaip tik buvo akcija tai gavom su 15% nuolaida, tai mums kainavo ne 69.99 lt, o 50.12 lt
Mes irgi turim.
Medinis, dažytas skirtingom spalvom. Bent man gražus
maniskiui pirkom kai buvo apie metukus, naudojasi iki siol
Mačiau akropoly supama pliušinį arkliuką ir meškiukų tokių buvo už 160 lt, būna ir plastmasinių, gal kas turejote? parašykite ar verti tokios kainos?
Labai verta isigyti. Mes turim senovini medini (toki koki turejau as pati vaikysteje). Labai geras, nes galima stipriai isisupt. Tikrai zaidzia abu vaikai. Mazaja dukrele prilaikydama pasupu jau nuo 6 men. Patinka, panasu, kad lavina lygsvara. Ir apskritai smagus daiktas.
As kaip tik vakar nupirkau medini-pliusini supama arkliuka + dar paspaudus ausytes girdisi zvengimas ir jojimo garsas
QUOTE(Vaidulė @ 2005 02 13, 11:35) As kaip tik vakar nupirkau medini-pliusini supama arkliuka + dar paspaudus ausytes girdisi zvengimas ir jojimo garsas O kiek toks arkliukas jum kainavo? Man jie labai grazus, bet kainos nepastebejau
O stai maniskio niekaip nepriviliosi ant arkliuko
Tai va
na menesi palaikiau kambari ir isnesiau paslepiau, pamaniau, gal pasiilgsi ir uzsimanysi
Mes padovanojome savo kriksto sunui kai jam buvo 1 m. Tai vare jis ant to arklio, kad atrodydavo galva nusisuks ir ka, dabar net nebeprieina prie, nes bijo nors tikrai zinom, kad nieko neatsitiko. Pasodini, o jis ir sedi net nesisupa, tai kaip ir nebereikalingas tapo. gal kai dar paaugs vel patiks
Mūsų mergaitė tokį arkliuką gavo 2-ojo gimtadienio proga. Labai dažnai supdavosi. Dabar tą arklį "prichvatizavo" brolis ir laiko jį "savo" žaislu. Vienas iš paklausiausių žaislų namuose.
QUOTE(Vaidulė @ 2005 02 13, 11:34) As kaip tik vakar nupirkau medini-pliusini supama arkliuka + dar paspaudus ausytes girdisi zvengimas ir jojimo garsas Mums irgi toki atsiunte is JAV, tik kainos tai nezinau... Bet maniskis pats dar neuzlipa, ir kol kas labiau patinka uz uodegos tampyt
Mano mergickai jau treji, visai noreciau jai nupirkti arkliuka. Na, ne ta medini maza, bet didesni, pliusini-medini. Ar ne per velai sumastem? Beje, idomu, koks geriau - ar tas, kur su rankenom, ar tas kur su vadelem? Su vadelem tikroviskiau, bet patogiau turetu buti su rankenom?
QUOTE(Inga N @ 2005 06 13, 18:13) Mano mergickai jau treji, visai noreciau jai nupirkti arkliuka. Na, ne ta medini maza, bet didesni, pliusini-medini. Ar ne per velai sumastem? Beje, idomu, koks geriau - ar tas, kur su rankenom, ar tas kur su vadelem? Su vadelem tikroviskiau, bet patogiau turetu buti su rankenom? Pas mus tai ir vadelės, ir rankenos yra Vadelės ir balnas nusiima, dar toks pobalnis yra kailinis... Be rankenų manau sunku išsilaikyt ant to arklio.
Na, nežinau, labai man faini tie arkliukai, bet galvoju, kad per vėlai sumąstmė? Juk mergaitei jau trys metai, čia gal žaisliukas mažesniems?
Aš žinau kur yra pirkti pigiau medinių bridžiukų, tai įmonė gamina jas vadinas UAB "UMP", jie kaip arkliukai, tiktai, kad su ragiukasi, o ir kaina iš čia daug pigesnė. www.ump.lt, čia galima kontakų rasti ir nusipirkti. Aš pirkau iš jų tai labai patenkinta, ir vaikams visiems patinka. Net nepasidalina. Na jaučiu įmonei reklamą tai biški yra. Bet tikrai pigu ir verta.
Draugas savo netgi panai užsakė tą priedžiuką, na kaip panai tia gavosi bridinas (su organais), linksmai labai atrodo. Tada ir man prireikė. Bet iš pradžių pardaduvėsė žiūrinėjau, tai kainos
Buvau nuejusi i silainiu turgu,tai vienam skyrelyje radau tuos pliusinius arkliukus ir drambliukus.Arkliukai kainuoja 120 ,o drambliukai truputeli brangiau.Truputeli teks palaukt nes musu maziukui tik 6 menesiukai.Kai paaugs butinai pirksim
Dar buvau nuvaziavusi i baze kaune.tai arkliuku drambliuku ir ko tik nori lialiui galima nupirkti suptis...
Akmenėj galima arkliuą nusipirkti už 100Lt. Turgelyje
mes dukriukui pirkom medini arkliuka ir buvo geras žaislas kokias 4 savaites poto taip išdrasėjo suptis kad nekarta apsivertė. Padarėm klaidakad pirkom nepasitarė ir to arkliuko lingės be apsauginiu kalniuku, ir apsaugos kojitėm. Taigi dabar gražus ražtais išraižitas medinis arkliukas stovi palėpėje ir net nesiruošiu jo nešti suptis savo suneliui, nors jaučiu jam patiktu.
beje jei reikia kam mielai ji parduosiu.
Mes arkliuka gavom dovanu per Kaledas, tik medinukas jam nelabai patinka
Kai dukrai buvo 2 metukai,močiutė jai padovanojo arkliuką. Patenkinta suposi gal kokius metus. Dabar ant šito arkliuko supasi antras mūsų mažylis jau nuo 9 mėnesio. Pradžioje,aišku, reikėjo prilaikyti, o dabar( 11 mėn), supasi pats ir netgi kartais baisu,kad neapsiverstų. Jam labai patinka joti ir ką nors valgyti.
Tikrai, ar patiks arkliukas, priklauso nuo vaikucio. Norejau nupirkt supamaji arkliuka savo suneliui Kaledu proga. Dziaugiuosi, kad nenupirkau. Ejom i parduotuve ne viena karta ir galvojau pripras, patiks. Bet visus kartus jis spyriojosi, kai keliau supti ant arkliuko. Netgi zaisliuka bandziau supti, kad Konradas matytu, kaip smagu. Deja... Jei buciau arkliuka padovanojus, tureciau suptis ant jo pati
QUOTE(SuperBaba @ 2005 08 28, 11:37) Mes arkliuka mazam nuoirkom kai dar metu neturejo, bet labai didelio ispudzio nebuvo. manaiu be reikalo. Bet dabar pats supasi ir labai njam patinka o mūsų mažulė jau nuo 11mėn.arkliuką pamėgo dabar jau ir pati suptis išmoko,tik,aišku tokią pyplę dar prižiūrėt reikia
Verta pirkti, nes supasi tiek vienmečiai tiek trimečiai.Geriausia nusiraminimo priemonė, kai ka skauda ir šiaip.
Maniškė pradėjo nuo 8 mėn, aišku tada dar reikėjo prilaikyti, o nuo metukų pati išmoko suptis
Super žaislas
Maniske kai pradejo eiti i darzely, tai darzelyje tiesiog nenulipdavo nuo arkliuko. Norejau nupirkti i namus, bet drauge pasisiule paskolinti savaji. Esu labai dekinga tai draugei, nes dukra savaite pasisupo, o po to net neziuredavo i ta puse. O butu buves dar vienas griozdas namuose.
QUOTE(Šarlotė~ @ 2006 02 18, 20:13) Maniske kai pradejo eiti i darzely, tai darzelyje tiesiog nenulipdavo nuo arkliuko. Norejau nupirkti i namus, bet drauge pasisiule paskolinti savaji. Esu labai dekinga tai draugei, nes dukra savaite pasisupo, o po to net neziuredavo i ta puse. O butu buves dar vienas griozdas namuose. ne
Mes dovanu gavom arkliuka, bet ne medini o toki su kailiu. Tai ji visai ant j nesisupa, o va kai nuvaziuojam pas pusbroli, jis turi medini arkliuka, tai laiminga supas. O kodel ant sito nesisupa nezinau
Mes gavom medinį arkliuką dovanų. Dukrytei labai patinką.
Maniškiui kleckui taip pat laaabai jau patinka suptis ant arkliuko, bet be galo neatsargus. Ypač jei kokie svečiai ateina- reikia pasirodyti vyrukui. Vieną kartą taip įsisupo, kad su arkliuku net apsivertė
Maniskis gavo arkliuka, Kaledu proga nuo seneliu, tai buvo 1 ir 3 men. Pradzioj nezinojo ka su juo daryt
mano vaikučiai visi ant arkliukų supėsi. mažajam tik prieš kelias savaites jį ištraukėm-labai patinka. retkarčiais reikia jį paslėpt, kad pasiilgtų.
kiek anyta pasakojo, tai vyrui vaikystėje arkliukas buvo žaislas nr1. tai čia turbūt paveldima, kad vaikai supasi
maniškei buvo įdomus kol išmoko ant jo užlipti ir nulipti, o suptis ji visai nemėgsta
Maniskis dar nelipa ant asiliuko, uzsodintas stengiasi nulipti. Siaip siek tiek pasilaiko uz ausu. Bet siaip daznai prieina ir asiliuka pamyluoja. Vadinasi jis jam patinka, bet suptis dar nenori. Gavo metu gimtadienio proga. Per menesi neiprato.
Mūsiškė su arkliuku nesisupa, o "skrenda", nuo kambario vidurio kaip mat prie sienos atsiduria ir dar garsiai šaukia a a
O mes turim va toki arkliuka, kaip mano avataras
QUOTE(ramunelle @ 2006 03 16, 21:25) O kur pirkot, kiek mokėjot? Aš apie kažką panašaus galvoju, nes maniškė tokia aktyvistė, jei reik tokių žaislų "išsikrauti", o be supimosi funkcijos būna, kad tik šokinėtų?
Ten guminis
QUOTE(fleita @ 2006 03 16, 23:17) O kur pirkot, kiek mokėjot? Aš apie kažką panašaus galvoju, nes maniškė tokia aktyvistė, jei reik tokių žaislų "išsikrauti", o be supimosi funkcijos būna, kad tik šokinėtų? Pirkom "Teida" firmoje. Ieskojau pigiausio varianto, tai siuo metu gal dar vyksta ta pati akcija - arkliukas su padu 135 lt, kai iprastai 169 lt. Bet cia tik Kaune, nors prekiauja jie ir Vilniuje ir dar tiesiai i namus atvezti gali. Siaip daiktas tai puikus, nes vaikui keleriems metams zaislas. Padas skirtas vaikams iki 3 metu, suptis, o nuo 3 metu jau nuimamas ir vaikas gali sokineti ant to arkliuko. Bet cia teoriskai Padas nuimamas arba galima pirkti be pado. be pado regis apie 110 lt kainuoja. |