Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Medinis arkliukas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Margareta
QUOTE(Sange @ 2011 04 15, 14:17)
Ka manote apie toki tikra medini arkliuka smile.gif Pardavejai raso, kad sis arkliukas pagamintas is ekologiskos medienos ir nudazytas ekologiskais dazais.
Pasiskaitinejau kad jusu arkliukai turi muzikeles, o sis nieko neturi tai ar verta toki pirkti?  ax.gif 
user posted image
*

labai geras arkliukas, paprastas, ne toks grazus , kaip tie su kailiukais, bet uztai, patogus, lenva ant jo suptis ir vaikams patinka...galvom toki dovanu 1m proga bet vyresnioji 4 mete dar dabar ant jo uzlipa pasisupti thumbup.gif
sanyserdaa
Mano trimetukė puikiai jaučiasi ant visų supamų, šokinėjamų ar dar kokių kitokių arkliukų, asiliukų ar į juos panašių daiktų thumbup.gif Maždaug nuo metukų, o gal ir anksčiau pirmą kartą jai teko "pajodinėti", tai susižavėjo labai ir iki šiol tas susižavėjimas nedingsta biggrin.gif
LaimaBa
Man medinis arkliukas tai didžiulė nostalgija 4u.gif
Nepažįstu turbūt nei vieno, kuris savo vaikystės nepraleido ant medinio arkliuko biggrin.gif Dabar yra tokių naujoviškų, su karčiais iš siūlų, su kailiu. Bet man gražiausi tie tradiciniai. Tik kainos jų aišku didesnės, nei tų "padielkų" smile.gif
Tomawru
uoj medinis arkliukas ir mano vaikystes nostalgija:) pirkom savo maziui ant 1 metuku, nera dienos, kad ant jo neuzliptu.

klausimelis? ar yra kam buve, kad nuo isisiubavom smarkaus apvirstu?
fresija
taip.arkliukas gerai
christyn
QUOTE(LaimaBa @ 2011 05 19, 10:09)
Man medinis arkliukas tai didžiulė nostalgija  4u.gif 
Nepažįstu turbūt nei vieno, kuris savo vaikystės nepraleido ant medinio arkliuko  biggrin.gif  Dabar yra tokių naujoviškų, su karčiais iš siūlų, su kailiu. Bet man gražiausi tie tradiciniai. Tik kainos jų aišku didesnės, nei tų "padielkų"  smile.gif
*

labai pritariu thumbup.gif Geriausia yra mediniai, labiau naturalu nei is neaiskios medziagos pagaminti karciai. o jei ir visas arkliukas aptrauktas svelnia medziagele - tai juk dulkes traukia. nelabai gerai. o cia medinis - brukst, ir nuvalei. svaru, higieniska. nors as dar tik nestuke.gif , bet jau su vyru sutarem vienu klausimu del zaislu, kad stengsimes kad turetu kuo naturalesniuj zaislu leliukas, mediniu. jie irgi gali buti grazus, spalvoti, barskantys, tarskantys. o tie "made in china", man nelabai prie sirdies. juo labiau kad neaisku ar pagaminta is netoksisku, leliukams saugiu medziagu ir t.t. ir panasiai. mirksiukas.gif
leile
musu dukrytei dar tik 8 menesiai, bet medinis arkliukas jau pirkiniu krepsyje ir laukia kada ji pauges. as galvoju, kad is supamu zaislu, del ju prieziuros mediniai yra geriau, nei apdengti medziaga. be to vaikas pats supdamasis ne tik buna patenkintas, bet kartu ir sportuoja.
LaimaBa
QUOTE(christyn @ 2011 05 20, 06:10)
labai pritariu  thumbup.gif Geriausia yra mediniai, labiau naturalu nei is neaiskios medziagos pagaminti karciai. o jei ir visas arkliukas aptrauktas svelnia medziagele - tai juk dulkes traukia. nelabai gerai. o cia medinis - brukst, ir nuvalei. svaru, higieniska. nors as dar tik  nestuke.gif , bet jau su vyru sutarem vienu klausimu del zaislu, kad stengsimes kad turetu kuo naturalesniuj zaislu leliukas, mediniu. jie irgi gali buti grazus, spalvoti, barskantys, tarskantys. o tie "made in china", man nelabai prie sirdies. juo labiau kad neaisku ar pagaminta is netoksisku, leliukams saugiu medziagu ir t.t. ir panasiai.  mirksiukas.gif
*

Mes dovanojome draugų mergytei štai tokį arkliuką http://www.fotofabrikas.lt/index.php?modul...arget=album.jpg
Tai visi likom patenkinti. Mažoji supasi išsišiepus thumbup.gif
Aš pati irgi labai mėgstu švarą, tai pritariu, kad medinis tikrai patogu dėl valymo. Juolab kad vaikams būna visokių "avarijų" smile.gif O pardavėjas sakė, kad dažai irgi saugūs (ekologiški atrodo).
*Svajone*
QUOTE(LaimaBa @ 2011 05 27, 09:18)
Mes dovanojome draugų mergytei štai tokį arkliuką http://www.fotofabrikas.lt/index.php?modul...arget=album.jpg
Tai visi likom patenkinti. Mažoji supasi išsišiepus  thumbup.gif
Aš pati irgi labai mėgstu švarą, tai pritariu, kad medinis tikrai patogu dėl valymo. Juolab kad vaikams būna visokių "avarijų"  smile.gif  O pardavėjas sakė, kad dažai irgi saugūs (ekologiški atrodo).
*

faini man jie irgi,o dėl valymo kaip čia pasakius,kad gerai valosi...jei lakuotas būtų,tai gal geriau valytusi,o dažytas mums nelabai valosi wink.gif
LaimaBa
QUOTE(*Svajone* @ 2011 05 27, 10:25)
faini man jie irgi,o dėl valymo kaip čia pasakius,kad gerai valosi...jei lakuotas būtų,tai gal geriau valytusi,o dažytas mums nelabai valosi  wink.gif
*

Lakuotas gal ir geriau, bet manau mieliau natūralus smile.gif Aš tai namuose valymui naudoju mikrofibrines šluostes, tai neturiu bėdų dėl valymo thumbup.gif
*Svajone*
QUOTE(LaimaBa @ 2011 06 03, 09:08)
Lakuotas gal ir geriau, bet manau mieliau natūralus  smile.gif  Aš tai namuose valymui naudoju mikrofibrines šluostes,   tai neturiu bėdų dėl valymo  thumbup.gif

reiks pabandyt nusipirkti ir pavalyt bigsmile.gif
Pika0000
parduodu medinį arkliuką, Kaune 45lt
user posted image
Victrix
Smagus dalykas tas arkliukas, dukrytė kiekvieną dieną bent po porą kartų sukasi smile.gif
mymo
Grazus vaikystes prisiminimas.... nors musu dukryte kazkodel jo bijo...
Simis
Verta! man rodos visiems iš vaikystės tai vienas labiausiai įsiminusių žaislų (aišku, tiems, kas jį turėjo). Vaikas tikrai nesisupa ištisai, bet kartų per savaitę užlipa. Maniškiai dvimetinukai pradėjo arklį ir "maitinti", vis nuneša jam ko nors "pavalgyti". man mieliausi mediniai, tradiciniai, visi tie plastmasiniai-sintetiniai tai feee schmoll.gif
vaikui toks žaislas ir labai naudingas - lavėja turbuliacinis aparatas, pusiausvyra, orientacija... tikrai nesigailiu nei vienu išleistu litu arkliukui smile.gif
Donyy
zinoma kad verta pirti,mano leliai mielai ant jo suposi nuo 1 m ir dabar 7m atsiseda ir supasi... biggrin.gif
zhulikele
turim du arkliukus.. ir su abiem labai noriai musu vyresnelis supas.. o jei arkliukas buna uzdarytas kitam kambary,tai arkliuku padaro teti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
jurackaaa
man arkliukas iš vaikystės prisiminimų įstrigęs atminty smile.gif nupirkom ir dukrytei. supasi noriai.. kasdien po kelis kartus atsimena. kolkas tikrai labai patinka smile.gif
balcia
Verta pirkti
Loretutttia
Turim panašų user posted image

Labai norėjom paprasto medinio, na bet gavom tokį, seneliai padovanojo. Sūnui suptis kažkaip visai nepatinka. Neaišku kodėl, nes šiaip nemėgėjas ir supynių suptis. Kartais pats prieina prie arkliuko, paspaudo ausytes ir pašoka. Bet nesisupa... schmoll.gif
Zabyte
Toks žaislas buvo mano vaikytstės svajonė ir vis man jo nepirko, nes brangūs buvo, tai savo vaikui pirmiausia jį nupirkau kai paaugo, labai mėgsta smile.gif
Lokiukas
Pirmo gimtadienio proga dukrytei seneliai padovanojo supama medini arkliuką, tai iki šiol mėgsta suptis, o dabar jau ir brolis paaugo - tai supasi abu biggrin.gif aišku, su mano priežiūra rolleyes.gif
Manau, tikrai smagu vaikams 4u.gif
edisada
Pirmo gimtad proga mažoji gavo čekį žaislų parduot ką nusipirkt, na, ir pati priėjo prie medinio (tikro medinio) arkliuko. Jau patenkinti buvom, ne tas žodis, iki 3,5 m. supos, galima sakyt, jau skraidė galiausiai biggrin.gif ir atsistojus ir atsitūpus lotuliukas.gif
Dbr sesei davėm, o kai sulauksim antrojo pasiimsim atgal smile.gif
lina-linutia
vyresneliui sis zaislas laaabai patiko, suposi nuolat, dabar jis stovi palepeje, laukia, kol priaugs maziukas thumbup.gif
banginute
mes vieneriu metuku proga gavom net dviejus arkliukus, viena paprasta, kita siuolaikini, tai dar mums nepatinka, gal vyreniai patiks g.gif
Vygta
Dukrytei labai patiko ir dar dabar vis pasisupa,turim paprastą,medinį.Tikiuosi,kad ir sūneliui patiks,kai paaugs
Jovani
mes irgi arkliuką dovanų esame gavę, tai mažiukė suposi nuo vienerių metukų kažkur jame bene kiekvieną dieną, aišku, ir dabar nespjauna į žį žaislą, o man tai labai faina į ją žiūrėt, nes iškart tokia nostalgija vaikystei, kuomet darželyje ant medinukų supdavomės visi draugiškai wub.gif biggrin.gif šiaip tikrai užskaitau šį žaislą, kaip tinkantį ir patinkantį thumbup.gif
supervaikai
turėjom, bet nelabai jį mėgom
marina86
Pirkom kai dukrytei buvo 11 menesiu. Supasi, patinka. Jai dabar 1.1 metai, tai jau vienos su arkliuku nepalieku, nes sumasto ant arkliuko stotis doh.gif Bet suptis labai patinka thumbup.gif, tik priziuret reikia.
Man irgi fainiausi mediniai arkliukai, primena vaikyste wub.gif
Žaidėja
QUOTE(banginute @ 2011 09 25, 11:01)
mes vieneriu metuku proga gavom net dviejus arkliukus, viena paprasta, kita siuolaikini, tai dar mums nepatinka, gal vyreniai patiks g.gif
*

ir mano sunelis gavo metuku proga arkliuka, kuris iskart visai nedomino. Pradejo dometis tik dabar, Jam 1,9 m.
ejau_pro_sali
Turim paprasta, medini, karts nu karto pasisupa, bet vis vien pirmenybe teikiama masinai-paspirtukui. Ant arkliuko maximum 5 minutes supasi, o su masina gali i pusvalandi po namus varineti smile.gif
Akvilchikas
Maniske mazai arkliuku suposi, bet drauges mergaite nenulipdavo...atrodo ir spalvos grazios, ir patogus sedeti, ir visa kita, bet nedomino jos nors tu ka... doh.gif turbut vaikas vaikui nelygus...
beautiful
ar verta pirkti supama medini arkliuka?
dabar jau tikrai galiu teigti, kad verta smile.gif
.....apsikeitem su drauge zaislais: pabandymui is jos paemem medini supama arkliuka ir ka gi: supomes supomes, kol ji reikejo grazinti. Vaikui pasakiau, kad arkliuka isnesiau taisyti, kai sutaisys, pasiimsim.....Praejus kokiems 2 menesiams, dukryte beziuredama savo nuotraukas vis sakydavo: o mano arkliukas....jau sutaise?......taip supratau, kad vaikui tikrai jo reikia smile.gif
Dofkutis
sakykit,iki kokio amziaus jusu vaikai norejo suptis ant arkliuku? mano sunus 3m10men,nzn ar dar nores suptis ir ar to tradicinio medinio arkliuko sedima vieta nebus per maza?
Tomawru
mums pusnatru supames issijuose thumbup.gif
*Perla*
QUOTE(Dofkutis @ 2011 11 14, 15:36)
sakykit,iki kokio amziaus jusu vaikai norejo suptis ant arkliuku? mano sunus 3m10men,nzn ar dar nores suptis ir ar to tradicinio medinio arkliuko sedima vieta nebus per maza?
*

Mums 3,7, bet dar mielai supasi ir viskas ten i ta sedyne sutelpa dar biggrin.gif Bandziau jau isnesti is kambario,bet teko grazinti atgal bigsmile.gif
Dofkutis
QUOTE(*Perla* @ 2011 11 14, 22:53)
Mums 3,7, bet dar mielai supasi ir viskas ten i ta sedyne sutelpa dar biggrin.gif Bandziau jau isnesti is kambario,bet teko grazinti atgal bigsmile.gif
*

smile.gif
Glamour22
smile.gif
ejau_pro_sali
QUOTE(Dofkutis @ 2011 11 14, 15:36)
*

Maniskai vienas nuo 3 jau nesisupo, mazajam dabar 2 - nesisupa. Ant masinytes dar retsykiais pavaziuoja, o i arkliuka jau senokai nebeziuri. NEbent abiem vienu metu prisireikia, tai tada jau principo reikalas - abiem baisiai norisi suptis tongue.gif
raganieška
QUOTE(Glamour22 @ 2011 12 08, 18:23)
smile.gif
*

Bet tai jūsų visur pilna su tom šypsenėlėm doh.gif
INGA000
Dukrytei 1.4m tai visai nesisupa su arkliuku,o va su FP zebriuku tai kas diena nenulipa 4u.gif
galika
Mes turejom ir suposi,bet teko parduoti,nes isisupdavo jau taip kad vos neapsiversdavo bigsmile.gif ax.gif
marina86
QUOTE(Dofkutis @ 2011 11 14, 14:36)
*

Tikrai nebus per maza, ir suauges tilptu lotuliukas.gif Patarciau isbandyt sveciuose ar parduotuvej mirksiukas.gif
Trixsė
Maniskis arkliuka gavo Kaledoms dovanu,tai nebenulipa nuo jam 1,3men.supas ir supas....net sikniukas paraudonuoja nuo supimosi biggrin.gif
lina13
mes taipat labai patenkinti ir mums tik 1.3men bet taip supasi ,kad grazu ir paziūreti smile.gif
leile
sis zaislas pas mus nr.1. nurunge, net fp vartelius. mazajai nupirkom, kai jai buvo metukai. labai greitai ismoko uzlipti ant jo ir suptis. nebuna dienos, kad su juo nezaistu, o kartu ir sportuotu.
Sunute
QUOTE(marina86 @ 2011 12 24, 02:33)
Tikrai nebus per maza, ir suauges tilptu lotuliukas.gif Patarciau isbandyt sveciuose ar parduotuvej mirksiukas.gif
*

mano dičkiai 6 ir 7 atrado mažiukams atiduoti paruoštą arkliuką (tūnojo garaže gal jau 3 metus), pusmetį nėr geresnio žaislo - abiems
zvirblis_DB
Mes metukų proga planuojame dovanoti, bet pirksim medinį, vienų draugų vaikas to minkšto bijo g.gif Va kokį išsirinkom:
user posted image

kiek žiūrinėjausi tai čia didžiausias pasirinkimas arkliukų: http://www.medinisarkliukas.lt/mediniai-za...pamieji-zaislai
ejau_pro_sali
Na dizainas tai toks dalykas - kad paemi dazus ir nudazai kaip patinka savo arkliuka smile.gif
Mes ant savojo lingiu buvom dekupaza padare. Tik dabar nufotografuoti negaliu, nes draugams atidavem ax.gif
Irunelis
mes dabar sprendžiam dilemą kokį arkliuką-supuoklę pirkti. Ar normalų medini arkliuką, ar minkšta su krėslu kaip foteliuko tipo supuoklę... nežinau kas vaikui geriau būtų dabar ir vėliau... Gal kas turi patirties šituo klausimu? 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.