Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Medinis arkliukas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
raimonda23
mes gavom taip pat dovanu arkliuka tai mazajai patinka labai smile.gif
Kaliteja
O mes arkliuko neturėjome,tik pripučiamą kamuolį su ragučiais 2m.proga gavom tai šokinėja,o šiaip su mašina po namus važinėja ir dar triratuku.
edka
Nupirkom, bet labai jau retai kada teprisimena doh.gif
persefone
O mes turim va kokį arkliuką! user posted image

Ir suptis mėgstam, ir pavažinėjam ( jei kas pastumdo blush2.gif ).
waidoolka_
QUOTE(persefone @ 2006 04 01, 08:15)
O mes turim va kokį arkliuką! user posted image

Ir suptis mėgstam, ir pavažinėjam ( jei kas pastumdo blush2.gif ).
*

Koks fainas arkliukas..tikrai dar tokio nebuvau maciusi, maciau visokiausiu, bet tokio dar ne wub.gif thumbup.gif tikrai fainas, ir kur toki galima isigyti? ar labai brangus? blush2.gif ax.gif
persefone
QUOTE(waidoolka_ @ 2006 04 02, 13:11)
Koks fainas arkliukas..tikrai dar tokio nebuvau maciusi, maciau visokiausiu, bet tokio dar ne wub.gif  thumbup.gif tikrai fainas, ir kur toki galima isigyti? ar labai brangus? blush2.gif  ax.gif
*

4u.gif
Pirkau Šiaurės miestelyje virš Norfos antrame aukšte " Riki " vaikiškų prekių parduotuvėje. Kaina 169 lt. Bet gavom gerą nuolaidą mirksiukas.gif nes
Gimimo dienos proga, pateikus vaiko gimimo liudijimą- žaislams, suvenyrams, rūbams bei avalynei suteikiama 30% nuolaida. Arkliukas ne kiniečių o prancūzų gamybos. thumbup.gif
GIEDRŪNĖ
mums medini akliuka dovanojo tai super thumbup.gif
waidoolka_
QUOTE(persefone @ 2006 04 02, 12:41)
4u.gif
Pirkau Šiaurės miestelyje virš Norfos antrame aukšte " Riki " vaikiškų prekių parduotuvėje. Kaina 169 lt. Bet gavom gerą nuolaidą mirksiukas.gif nes
Gimimo dienos proga, pateikus vaiko gimimo liudijimą- žaislams, suvenyrams, rūbams bei avalynei suteikiama  30% nuolaida. Arkliukas ne kiniečių o prancūzų gamybos. thumbup.gif
*

Tai puiku, jei galima gauti tokia nuoslaida thumbup.gif thumbup.gif
mes buvome nusiziureje toki ruda grazu net nemoku apsakyti arkliuka, bet kaina nelabai ir skiriasi jei gerai pamenu.. wub.gif
peppi
Mes gavome arkliuka kaledoms, pipirui buvo viso labo 7 su puse menesio ir jis nuolat sededamas man ar kam kitam ant keliu supdavosi pirmyn atgal doh.gif supratau ko jam reikia biggrin.gif ir nesuklydau wub.gif vos uzsedes iskart pagavo kaip reik suptis, budavo, kad visa diena ant jo issededavo..bet va, dabar jam greit 11 menesiu ir jau arkliukas nusibodes smile.gif gal kazkada vel ji prisimins, nezinau..tiesa, mano berniukas budavo tiek issisupa, kad viena karta net apvirto atbulas smile.gif be auku ir be guzu bet vistiek nemalonu.. ax.gif manau, kad jie nera visai saugus zaislai bet jeigu auginate nutruktgalvi-bus pats tas biggrin.gif
Vilsen
mes taip pat turime arkliuka,tai sūneliui labai patinka
madrid
as kai buvau maza - visada norejau arkliuko. o tevai nepirko. tik dabar ishsiaishkinau priezasti - pasirodo mano mama, kai buvo maza, besisupdama ant tokio arkliuko virto i prieki ir ishsimuse dantis. tai mums ir nepirko todel. taip kad labai aktyviems vaikams kazi ar visai saugu? g.gif
nors nuo vaikystes man likes toookis noras biggrin.gif
ekiu
Verta. Puikus žaislas.
AušraTa
Dukrytei vieni metukai su uodegėle biggrin.gif . Močiutė pirmojo gimtadienio proga padovanojo arkliuką. Bet mūsų mažė dar didelio susidomėjimo nerodo schmoll.gif . Bet kiek prisimenu, vyresnėlis tai labai mėgo suptis bigsmile.gif .
zuikispuikis
mums irgi arklikukas nelabai schmoll.gif schmoll.gif
seneliai padovanojo,bet stovi ir tik dulkes renka smile.gif
krissta
super zaislas!! thumbup.gif as uzprasiau kriksto proga pas teta, kad padovanotu, tai mergaite ir supasi ant ida-da, ir kalbasi su juo, ir am-am duoda.
verta pirkti!!! thumbup.gif
*CACA*
Manau, kad tas medinis arkliukas geras daiktas.Mano vaikiukas dar per mažas tokiam, bet kai matau kaip kaimynės vaikas noriai juo supasi, tai tikrai žinau, kas ir savo pypliui tokį pirksiu, tik jam dar truputi paaukti iki jo reikia.
waidoolka_
QUOTE(*EDITA* @ 2006 04 28, 02:10)
Manau, kad tas medinis arkliukas geras daiktas.Mano vaikiukas dar per mažas tokiam, bet kai matau kaip kaimynės vaikas noriai juo supasi, tai tikrai žinau, kas ir savo pypliui tokį pirksiu, tik jam dar truputi paaukti iki jo reikia.
*

Tikrai pritariu tau drinks_cheers.gif tai labai saunus daiktas ax.gif
boruzka
mes nupirkom sao dukrytei arkliuka 1 gitadienio proga bet nemegsta dar ji suptis.
linmauric
mes taip pat gavom dovanų bet jis nesisupa schmoll.gif
jole
Mano dukrytei irgi arkliuką padovanojo, kai buvo 1 metai. Bet suposi tai ji nelabai schmoll.gif
Dabar laukiu kol sūnukas paaugs, tikiuosi jam labiau patiks biggrin.gif
lauricinaa
kai nueidavome i svecius,vaikas nuo arkliuko nulipti negaledavo,o kai per kaledas nupirkom,tai labai retai kada pasiima pasisupti.ir is viso man atrodo,kitu vaiku zaislu reikia labiau nei saviskiu,kol jie neatsiranda namie
dauga
Nei mano, nei draugių vaikai nesisupa doh.gif
Isila
mes irgi tokį turim. Kartą nuėjom pas draugus, aš užkėliau savo mažių ir pasupau. kai reikėjo nukelt, kakarinę paleido doh.gif dabar supamės kasdien ir vaikas labai patenkintas thumbup.gif
laimav
QUOTE(Isila @ 2006 05 22, 08:10)
mes irgi tokį turim. Kartą nuėjom pas draugus, aš užkėliau savo mažių ir pasupau. kai reikėjo nukelt, kakarinę paleido  doh.gif  dabar supamės kasdien ir vaikas labai patenkintas  thumbup.gif
*

ir manoji taip pat tad teko nupirkti bet kai nupirkom tai jau beveik pabodo kai nueinam vel i sveciu tai svetimas tinka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
saule111
mes irgi tokį arkliuką ruošiamės įsigyti 1 metų proga thumbup.gif
iš visų, kiek mačiau, man labiausiai patiko paprasti medinukai lietuviški, su atramėle nugarytei thumbup.gif
Goniuke
thumbup.gif
lijo
QUOTE(ekiu @ 2006 04 13, 21:27)
Verta. Puikus žaislas.
*

drinks_cheers.gif
ReginaP
patinka vaikam suptis ant tokiu arkliuku thumbup.gif
Susisukes
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Sirdukas
QUOTE(saule111 @ 2006 05 29, 14:17)
mes irgi tokį arkliuką ruošiamės įsigyti 1 metų proga thumbup.gif
iš visų, kiek mačiau, man labiausiai patiko paprasti medinukai lietuviški, su atramėle nugarytei  thumbup.gif
*

Stai toki ir pasiulyciau nupirkt- visiskai medini, su atramele, o dar geriau, kad dar ir remas butu aplinkui visa vaiko juosmeny (tikiuos, supratot, ka turejau omeny), kad vaika butu saugu ir viena leist pasisukt... Mes deja gavom dovanu pliusini, tai jis skirtas didesniems, nes vieno jau niekaip nepaliktum... o su mediniu pasisupam pas drauge, tai tikrai puikiai sau sedi ir supas pats!!! thumbup.gif
mamax3
Mes turim medinį, labai patinka vaikams,tik va medines grindis braižydavo,tai apsiuvau apačią medžiaga,dabar gerai,ne tik supasi, bet dar ir slidinėja supdamasis po visus kambarius,o taip dar įdomiau...
raganaa
Dukrytės turėjo tokį arkliuką thumbup.gif
mumrikas
Mes toki arkliuka gavom dovanu per Kaledas, nes visi artimieji klausia ko musu vaikams reikia, o mes nepasikuklinam jiems pasufleruot lotuliukas.gif Is pradziu suposi labai noriai ir ilgai, po to kiek pabodo. Dabar karts nuo karto vel prisimena, tik dabar tai jau jokiu budu ne arklys, o traktorius, todel jodamas musu vyrutis dar ir burzgia. Taigi paprastas medinis arkliukas pasirodo gali buti ir daugiafunkcinis zaislas thumbup.gif
Betse
Mes turim net du arkliukus ir tikrai jie nedulka. thumbup.gif
Labai geras žaislas thumbup.gif
user posted image
user posted image
Edutis
Mūsų dukrai medinis arkliukas irgi mėgiamas žaislas. Kai nupirkom gal kokią savaitę nuo jo beveik nenulipdavo. Būdavo pabunda ir lekia prie arkliuko bigsmile.gif Dabar būna, kad kokią savaitę kitą kampe padulka pamirštas. Bet prisiminusi, tempia į kambario vidurį - pati pasisupa, paskui visas lėles paeiliui sodina... biggrin.gif
bambukas
Mums jau greit 2m,bet arkliukas stovi ir net nepastebimas
*Lina*
gavo arkliuką pirmojo gimtadienio proga,tai mielai supasi ir leles pasupa biggrin.gif
Nirete
Mūsų zuikytis arkliuką gavo kai jam buvo tik 4 mėnesiukui ax.gif
dabar mums jau 10 bigsmile.gif ant arkliuko suptis pradejom kažkur nuo aštuonių...zuikytis pats prie jo daropoja ir pradedada niūniuoti ihuhuhhuuuu tipo supkite thumbup.gif prieš porą savaičių jau pats išmoko išsisiūbuoti rolleyes.gif (žinoma tėtukas ir mamytė prilaiko dar vis)...o čia kada besisupant senelis sugebėjo net ir užmigdyti blink.gif
Topotuna
Mes gavom arkliuką krikštynų proga, kai buvo 8 mėn., pradžiai nelabai domėjosi, o dabar labai geras žaislas thumbup.gif thumbup.gif
JM
Mes tai neturim,bet turbut ir neturesim,nes kai nueinam pas draugus ir pasodinam pasisupti dukryte,tai jai aiskiai nepatinka blink.gif
žibutėo
Mes neturim,bet per Kaledas gaus dovanu,musu berniukui tikrai patiks,jau bandem pas draugus.Jam is viso arkliukai labai patinka,turi 4 zaislinius paprastus,gal todel patinka,nes daznai mato gyvus tikrus arklius:)jam arkliukai idomiau uz masinytes kol kas.
jurgitav
Sveikutes 4u.gif paskaiciau apie supamus arkliukus.Noriu ir as savo maziui nupirkti kaledoms. doh.gif g.gif.
žemuogienė
pas mus namie arkliukas tikrai populiarus žaislas - mažoji dažnai supasi. tėtis nupirko kai Emai buvo 9 mėnesiai, ir ligi šiol neatsibodęs. tik mūsiškė baisingo judrumo, tai įsigudrino stovėdama suptis, rezultatas - jau kelis kartus praskelta lūpa, bet arkliukas populiarumo dėl to nepraranda biggrin.gif
anastazas
tikrai geras žaisliukas. Mielai vaikas supasi
Vilsen
sveikos,
mes šiuo metu turime jau du.Prieš pora dienu gavom antrą arkliuka dovanų.Mano asmeniškai mažiukas nelabai mėgėjas buvo arkliuko,na pora kart pasisupdavo ir baigta šventė,kur dabar gavo toki minkšta tai pirmas dalykas tai jis silpnai supasi jam tik patinka,kad jis kaip minkštas žaislas ir dar plius su muzikėle
HULDRA
Jei vaikas nesisups - lengvą tokį daiktą šiek tiek pigiau parduot. Pati bandžiau suras sm skelbimų lentoj parduodamus arkliukus. Sunku, paklausa yra. Manau- retam vaikui šis žaislas nepatinka.
Taurute
Megstamiausias daiktas iki siolei.
Perkant reikia butinai ziuret, kad linges butu kuo ilgesnes, nes kitaip gali persiversti vaikas, jei isisups.
mamute
Mes irgi turim medini arkliuka ir pupai labai patinka, pati dar nemoka uzlipti bet kai uzkeliam tai sypsena ligi ausu 4u.gif Pati prieina glosto savo arkliuka wub.gif
vyšniux
Mes ir nepersenai nupirkom mazajai arkliuka smile.gif toki kailini,faina wub.gif dabar sakyciau,vienas is megstamiausiu zaislu jis clap_1.gif .Tikrai verta nemazus pinigelius sumoket.Beja,Kaune Urme yra nemazas pasirinkimas tiek mediniu,tiek kailiniu arkliuku ir kainos nesikandzioja.Galima nauja nusipirkti pigiau nei cia forume,kitos mamytes pardavineja;)
Kačia
Vyresneliui nupirkom medini (vokiska) arkliuka 1 metu gimtadienio proga. Vienas is geriausiu pirkiniu thumbup.gif Suposi iki 4 metu. O dabar ir broliukas pasiupa ,aisku reikia prilaikyti (nors yra apsauga).biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.