mes gavom taip pat dovanu arkliuka tai mazajai patinka labai
O mes arkliuko neturėjome,tik pripučiamą kamuolį su ragučiais 2m.proga gavom tai šokinėja,o šiaip su mašina po namus važinėja ir dar triratuku.
Nupirkom, bet labai jau retai kada teprisimena
O mes turim va kokį arkliuką!
![]() Ir suptis mėgstam, ir pavažinėjam ( jei kas pastumdo QUOTE(waidoolka_ @ 2006 04 02, 13:11) Koks fainas arkliukas..tikrai dar tokio nebuvau maciusi, maciau visokiausiu, bet tokio dar ne Pirkau Šiaurės miestelyje virš Norfos antrame aukšte " Riki " vaikiškų prekių parduotuvėje. Kaina 169 lt. Bet gavom gerą nuolaidą Gimimo dienos proga, pateikus vaiko gimimo liudijimą- žaislams, suvenyrams, rūbams bei avalynei suteikiama 30% nuolaida. Arkliukas ne kiniečių o prancūzų gamybos.
mums medini akliuka dovanojo tai super
QUOTE(persefone @ 2006 04 02, 12:41) Pirkau Šiaurės miestelyje virš Norfos antrame aukšte " Riki " vaikiškų prekių parduotuvėje. Kaina 169 lt. Bet gavom gerą nuolaidą Gimimo dienos proga, pateikus vaiko gimimo liudijimą- žaislams, suvenyrams, rūbams bei avalynei suteikiama 30% nuolaida. Arkliukas ne kiniečių o prancūzų gamybos. Tai puiku, jei galima gauti tokia nuoslaida mes buvome nusiziureje toki ruda grazu net nemoku apsakyti arkliuka, bet kaina nelabai ir skiriasi jei gerai pamenu..
Mes gavome arkliuka kaledoms, pipirui buvo viso labo 7 su puse menesio ir jis nuolat sededamas man ar kam kitam ant keliu supdavosi pirmyn atgal
mes taip pat turime arkliuka,tai sūneliui labai patinka
as kai buvau maza - visada norejau arkliuko. o tevai nepirko. tik dabar ishsiaishkinau priezasti - pasirodo mano mama, kai buvo maza, besisupdama ant tokio arkliuko virto i prieki ir ishsimuse dantis. tai mums ir nepirko todel. taip kad labai aktyviems vaikams kazi ar visai saugu?
nors nuo vaikystes man likes toookis noras
Verta. Puikus žaislas.
Dukrytei vieni metukai su uodegėle
mums irgi arklikukas nelabai
seneliai padovanojo,bet stovi ir tik dulkes renka
super zaislas!!
verta pirkti!!!
Manau, kad tas medinis arkliukas geras daiktas.Mano vaikiukas dar per mažas tokiam, bet kai matau kaip kaimynės vaikas noriai juo supasi, tai tikrai žinau, kas ir savo pypliui tokį pirksiu, tik jam dar truputi paaukti iki jo reikia.
QUOTE(*EDITA* @ 2006 04 28, 02:10) Manau, kad tas medinis arkliukas geras daiktas.Mano vaikiukas dar per mažas tokiam, bet kai matau kaip kaimynės vaikas noriai juo supasi, tai tikrai žinau, kas ir savo pypliui tokį pirksiu, tik jam dar truputi paaukti iki jo reikia. Tikrai pritariu tau
mes nupirkom sao dukrytei arkliuka 1 gitadienio proga bet nemegsta dar ji suptis.
mes taip pat gavom dovanų bet jis nesisupa
Mano dukrytei irgi arkliuką padovanojo, kai buvo 1 metai. Bet suposi tai ji nelabai
Dabar laukiu kol sūnukas paaugs, tikiuosi jam labiau patiks
kai nueidavome i svecius,vaikas nuo arkliuko nulipti negaledavo,o kai per kaledas nupirkom,tai labai retai kada pasiima pasisupti.ir is viso man atrodo,kitu vaiku zaislu reikia labiau nei saviskiu,kol jie neatsiranda namie
Nei mano, nei draugių vaikai nesisupa
mes irgi tokį turim. Kartą nuėjom pas draugus, aš užkėliau savo mažių ir pasupau. kai reikėjo nukelt, kakarinę paleido
QUOTE(Isila @ 2006 05 22, 08:10) mes irgi tokį turim. Kartą nuėjom pas draugus, aš užkėliau savo mažių ir pasupau. kai reikėjo nukelt, kakarinę paleido ir manoji taip pat tad teko nupirkti bet kai nupirkom tai jau beveik pabodo kai nueinam vel i sveciu tai svetimas tinka
mes irgi tokį arkliuką ruošiamės įsigyti 1 metų proga
iš visų, kiek mačiau, man labiausiai patiko paprasti medinukai lietuviški, su atramėle nugarytei
patinka vaikam suptis ant tokiu arkliuku
QUOTE(saule111 @ 2006 05 29, 14:17) mes irgi tokį arkliuką ruošiamės įsigyti 1 metų proga iš visų, kiek mačiau, man labiausiai patiko paprasti medinukai lietuviški, su atramėle nugarytei Stai toki ir pasiulyciau nupirkt- visiskai medini, su atramele, o dar geriau, kad dar ir remas butu aplinkui visa vaiko juosmeny (tikiuos, supratot, ka turejau omeny), kad vaika butu saugu ir viena leist pasisukt... Mes deja gavom dovanu pliusini, tai jis skirtas didesniems, nes vieno jau niekaip nepaliktum... o su mediniu pasisupam pas drauge, tai tikrai puikiai sau sedi ir supas pats!!!
Mes turim medinį, labai patinka vaikams,tik va medines grindis braižydavo,tai apsiuvau apačią medžiaga,dabar gerai,ne tik supasi, bet dar ir slidinėja supdamasis po visus kambarius,o taip dar įdomiau...
Dukrytės turėjo tokį arkliuką
Mes toki arkliuka gavom dovanu per Kaledas, nes visi artimieji klausia ko musu vaikams reikia, o mes nepasikuklinam jiems pasufleruot
Mes turim net du arkliukus ir tikrai jie nedulka.
Labai geras žaislas ![]() ![]()
Mūsų dukrai medinis arkliukas irgi mėgiamas žaislas. Kai nupirkom gal kokią savaitę nuo jo beveik nenulipdavo. Būdavo pabunda ir lekia prie arkliuko
Mums jau greit 2m,bet arkliukas stovi ir net nepastebimas
gavo arkliuką pirmojo gimtadienio proga,tai mielai supasi ir leles pasupa
Mūsų zuikytis arkliuką gavo kai jam buvo tik 4 mėnesiukui
dabar mums jau 10
Mes gavom arkliuką krikštynų proga, kai buvo 8 mėn., pradžiai nelabai domėjosi, o dabar labai geras žaislas
Mes tai neturim,bet turbut ir neturesim,nes kai nueinam pas draugus ir pasodinam pasisupti dukryte,tai jai aiskiai nepatinka
Mes neturim,bet per Kaledas gaus dovanu,musu berniukui tikrai patiks,jau bandem pas draugus.Jam is viso arkliukai labai patinka,turi 4 zaislinius paprastus,gal todel patinka,nes daznai mato gyvus tikrus arklius:)jam arkliukai idomiau uz masinytes kol kas.
Sveikutes
pas mus namie arkliukas tikrai populiarus žaislas - mažoji dažnai supasi. tėtis nupirko kai Emai buvo 9 mėnesiai, ir ligi šiol neatsibodęs. tik mūsiškė baisingo judrumo, tai įsigudrino stovėdama suptis, rezultatas - jau kelis kartus praskelta lūpa, bet arkliukas populiarumo dėl to nepraranda
tikrai geras žaisliukas. Mielai vaikas supasi
sveikos,
mes šiuo metu turime jau du.Prieš pora dienu gavom antrą arkliuka dovanų.Mano asmeniškai mažiukas nelabai mėgėjas buvo arkliuko,na pora kart pasisupdavo ir baigta šventė,kur dabar gavo toki minkšta tai pirmas dalykas tai jis silpnai supasi jam tik patinka,kad jis kaip minkštas žaislas ir dar plius su muzikėle
Jei vaikas nesisups - lengvą tokį daiktą šiek tiek pigiau parduot. Pati bandžiau suras sm skelbimų lentoj parduodamus arkliukus. Sunku, paklausa yra. Manau- retam vaikui šis žaislas nepatinka.
Megstamiausias daiktas iki siolei.
Perkant reikia butinai ziuret, kad linges butu kuo ilgesnes, nes kitaip gali persiversti vaikas, jei isisups.
Mes irgi turim medini arkliuka ir pupai labai patinka, pati dar nemoka uzlipti bet kai uzkeliam tai sypsena ligi ausu
Mes ir nepersenai nupirkom mazajai arkliuka
Vyresneliui nupirkom medini (vokiska) arkliuka 1 metu gimtadienio proga. Vienas is geriausiu pirkiniu
|