O aš, maža būdama, sugadinau ilgai braižytą tėvelio diplominį darbą
Vakar pagalvojau, kad paklausiu jūsų, kokias šunybes vaikai jums yra iškrėtę, kažką sugadinę, sudaužę, ištepę ar pan., gal buvo kokių nors kuriozinių atvejų?Aš tai vakar labai supykau, kai mano "menininkės"
O aš, maža būdama, sugadinau ilgai braižytą tėvelio diplominį darbą
Na kolkas (tfu tfu tfu) dideliu sbitku isvengiam
Maniskiai dar mazi, tai kazinko prikresti nespejo, turbut dar ateity laukia pats linksmumas
Na maniske, mazas bet tooooks ... tvarkdarys
"Linksmiausia" man buvo vasara, kai kartsa vaikas be pamperio po namus lakste. Vienu momentu vaikas jauciu uztilo, ilgokai jau tyli, sakau reik gi paziuret ka ji ten daro. Uzeinu i kambary.... Tai kol issiprausem pacios, kol issivalem burnyte, kol issimaudem, kilimas jau buvo beveik susigeres akiniu fultliaro ir batuku plukdymas WC... lupdazio ragavimas tapyba ant sienu, dezodoranto laizymas, audiokaseciu ishvyniojimas, mezgimas mamos mediniais virbalais elektrinis radiatorius turi veikti visu galingumu !.. seklytes turi buti pasetos (ryziai ir grikiai irgi seklytes zvakes uzdegamos tam, kad jas uzpusti
Man net bloga pasidarė beskaitant jūsų leliukų šunybes
Mes su vyru taaaaip gražiai ir ramiai gyvenom tieeeeek metų. Bet kelio atgal jau nėra..... Bet ir gerai iš kitos pusės - vaikai mus moko nebūti materialistais ir labai jau nevertinti savo šmutkyčių.
Kadangi maziulei tik 10 men. tai dar nespejo Tik viena, tokia ryskesniu.
Isvis jinai pas mus dabar wc direktore, sedi ten, zaislu susinesus, net patamsiai neislenda
kadangi mano kleckas dar mazas,as papasakosiu kaman mama pasakojo.
buvo gal man 5men,na kad as dar tik mamos pieniuka geriau
Na, didziausia sunybe butu sunku ir isskirt, nes kasdien po kelias mergina iskrecia. Bet va vakar tai teveliams labai geda buvo. Pazistami nusipirko kompa, paprase vyro sutvarkyt- suinstaliuot viska. Paliko kompa pas mus, atvaziavo kita diena pasiimt, vyras ijunge, parode viska- aciu, aciu, viskas labai gerai. Patenkinti dekoja. Tada vyras pasisiule padet isnest. Peme jis pacia deze, kelia, o ten viduj kazkas galingai barska. Visi nustebe, vakar tai nebarskejo
Sūnus būdamas kokių 2-3metų primetė į vidiaką degtukų. Visą dėžutę povieną degtuką . Nunešėm meistram(garantinis buvo) kai neberodė. O tie sako, matom, vaikų mažų namie yra. Tai biški daiktus saugokit
Nu ir prisijuokiau
Maniske kol kas dar kliackas - 5 men. ir vienintele jos sunybe buvo, kai nusirideno nuo lovos
Va dar vienas toks ivykis!!!
as dabar galvoju nuo ko cia geriau pradeti....
pradesiu nuo svieziausio..va siandien vaikina radau sedinty virsutiniam komodos stalciuj ir tyrinejanty mano pedu krema, kuris, aisku, buvo jau ispiltas ant visur... kaip tas stalcius nesuluzo i printeryje prie mugtuku buvo isslupes tokia plastmasele ir i vidu buvo pirmetes lapuku (spalvoti lipantys) ir tusinuku i dujine primete degtuku atkele ten kur dujos uzsidega "dangtuka" (nezinau kaip pavadinti) ir sumete. mazas budamas (kokiu 9 men) buvo uzlindes uz dujines ir uzstriges.. siand vakarieniaudamas susipyle visa sloika uogienes i kose pas uosvius i vidiaka buvo sausainiu prigrudes, i magnetofona primete disku kur jiems nepriklauso, todel kuri tai laika negrojo diskai nuo 5 iki 25 (ju tiek telpa), kol vyras nepamate, kur keliauja isimtos kasetes, kai diskai baigesi... tiesa, puse bonkos aliejaus irgi buvo ispilta ant dujines bandant pamegdzioti kaip mama kepa.. batu tepalas tai yra kremas ir sampunas viename, nes su juo galima ne tik isitepti rankas ir drabuzius, bet ir issitrinkti galva Vai vai vai, tai ką maniškis prikrės, jau dabar velniai akyse
Tapetai plyšta per visą sieną, nes ko tai nagas už kraštelio užlenda...
ojoj...pasirodo ne pas mus vienas akyse velniai laksto... mes su pusbroliu budami dvimetinukai priserem mano 2 men sesute vysniomis su kauliukais is kompoto suseke tada,kai iskakojo...
Mano pusbrolis kaime daržinėj bunkerį pasistatė. Kad būtų šviesiau ten žvakę užsidegė
Tai iš šio įvykio suprantu, kad pas tavo mergytę velniukai akyse paveldėti
Na, sudauzytu indu neskaiciuosim, tiek to
Viena savaitgali atvykom pavieseti pas tevus i Kauna. Tevu kaimynes - dvi bobulytes (na, Mis Marpl tipo - O labas, Elenyte! Kokia tu didele, kokia tu grazuole, kokia tu saunuole, kokia tu protinga! Tai kaip gyveni? O ji, trimete: - Siaip jau gerai gyvenu, tik kad mama geria. Bobulytes net lostelejo: - Tai gal kokio vyno, gal truputi, nedaug...- o paciu akyse tokia beribe uzuojauta vaikui... O dukra: - Oi nezinau... O as tuo metu musuosi ranka i krutine ir kvapo neatgaudama dvesuoju: - Negeriu as, negeriu!!!! Dabar tai juokinga. o ta momenta norejau skradziai zeme prasmegti O siaip jau, as arciau nuprotejusiu blaivininku, sidro savaitgali, gero konjako is vyro taures lyzteliu (skoni nauja pabandyti), vyno taure (o tai ir puse) su draugais... Vat, lapkricio menesi tik viena vargana vyno taure teisgeriau. Zodziu, negeriu as, negeriu!!!!
norge,
as papasakosiu ne savo. zodziu berniukas, jam 7 metai, labai guvus, linksmas su jumoro jausmu dideliu , mokykloje issikalbejus su mokytoja, jai pasake : " as tai pats namuose valgyt pasidarau... suni issikepu..." zodziu , jis bajeri suskele
Visu nepamenu, bet keleta parasysiu.
Daiginau vazonelyje melisa, isdygo penki daigeliai, padejau ant stalo kur daugiau sviesos, po akimirkos ateinu i kambari, vietoj daigeliu tik duobutes..... Sugrudo atgal, visus.....penkios skyles... Skubam vaziuot prie juros, nesu daiktus i masina, vyrukas (1,5m) sukiojasi aplink, kai belieka tik ji paimt - ogi visi plaukai storu sluoksniu mamos nivea kremu istepti. Dar labai megdavo virtuves grindis su indu kempinele ir fairiu plaut. Mama isplove staltiese, islygino ir paliko ant stalo sulankstyta i keturias dalis, kad atvestu, po kiek laiko girdisi nekokie garsai - ogi ant svaruteles staltieses didziule masina nupiesta, tokiu ryskiu juodu markeriu, pas ji buvo manija piest masinas: du dideli rutuliai sujungti dar vienu rutuliu. Visur ju buvo ir ant sienu ir mano sasiuviniuose. Jauciu tevai atsikvepe kai issikraustem, pasidare remonta..... Daugiau nepamenu, bet kad buvo tai faktas, dabar vaikiui greit 6, bet mazius tuoj prades maratona nesamoniu...
Svetimas sunybes skaityti labai smagu
Lauksim savu
Aš va irgi svetimo vaiko zbitką prisiminiau. Žodžiu, važiavom mes truliku su drauge ir su jos maždaug 4 metukų dukrele. Už mūsų sėdėjo toks maždaug 40 metų vyriškis (dabar sakyčiau vaikinas
nu gerai pamascius tai ko gero taip ir yra o ta mano vysniu priserta sesute irgi nepescia buvo.jos plaukai vaikysteje tokie baisingai idomus buvo:stori be galo, visi styrantys kaip pas negriuke - toks kamuolys aplink galva,i veltini panasus, ir dar spalva tokia idomi - kaip peroksidiniai. nu tai ir kibdavo visi prie mamos gatvej"kam jus tam vaikui plaukus dazot, kam chemini dedat, ar vaiko negaila"nu,mama puldavo aiskintis, kad cia viskas natur produkt. viena bobulka ir sako"tai gal vaiko paklausiam, vaikas nemeluos
Dar vieną topinį bajerį prisiminiau
as pati, kai buvau kokiu 4 metu, su mamos lupdaziu (o tada oi koks deficitas buvo) ispaisiau namie visas sienas, sofos gobelena, spintos sonus, kedes ir tt - ligi siol pamenu ta gera atradimo jausma- kaip gerai slysta ir kaip seniau nepabandziau
O mano pusesere gyveno kaime ir sugalvojo gera darba padayti - neseniai issiritusius visciukus ismaudyti - tvarkingai dubenely visus su muilu ir kempine isprause,..... visi kojas pakrate
Na as su seserim lyg tai tylios ir geros
Esam susiuve dviem pagyvenusiems vyriskiams pizamos kelniu apacias, o veliau pasislepusios ziurejom kaip jie rengiasi
chi chi chi Tai ar ejai pas kaimynus atsiimti tos veliavos, a
ka gi daugiau gali padaryt dvieju menesiu vaikas
oi as tai labai isdykusi buvau vaikysteje ...ir netik vaikysteje
turiu 15 metu uz save vyresne seseri tai tiek sposu esu jai prikretus...visiems kavalieriams surisdavau batu raistelius po stalu(reikejo batus ismoks nusimaut i svecius ateinant) dar jai buvo nesmagu kai eidama i lauka ji manes parsydavo nevadint jos mama...ir kagi vos tik iseidavonme as is visos gerkles rekdavau 'MAMA'
Spring, nu liuks mažylė buvai
TAIP,TOKIA MAZA ZAPADLISTE AUGES,gal tu kaip moderatore gali istrint mano zinute ,kur 3 sypseneles ir parasyta,kad as ja redagavau-man netycia isspausdino 2 vienodas zinutes,o kadangi negalima zinuciu trinti tai istriniau tik teksta ir idejau smailikus,bet jie ten ne visai vietoje
nemoderuoju, sio skyrelio, prasyk supermamos.
Dar atsiminiau: ispejimas visiems besilankantiems pas mus namuose (turbut reiktu toki pakabinti virs duru): "Pries apsiaunant batais, patikrinkit batu turini" O priesistore butu tokia: atejo pas mus draugas, kaip visada nusiave batus koridoriuj kaip ir priklauso. Mes pasedejom, paplepejom, ir jam staigiai prireike nulekt iki masinos, nubega jis, gryzta, nusiauna batus, o ten kazkokia keista kose ant kojos prilipusi.
Smagu rasti bananus batuose
nu geru ce baiku vaikiukai prikrecia... geraj pasijuokeu...
Paskaiciau apie batus ir prisiminiau, mano mazoji pastoviai savo krikstamotei i batus pridedavo flamasteriu, nesvarbu kiek zmoniu budavo, batus atsirenka ir prikrauna. Daugiau negu pusmeti moteriske darbavosi.
uzmigciau as viena karta pas save kambary dukterecia... ateinu po keliu valandu, o jinai atsibudusi anksciau ir visas spintas, lentynas ir stalcius iskrausciusi.
Sunui buvo tik prie kelias dienas dviaukste lova padaryta, o as ant jos labai megdavau rankinuka pakabinta palikti. Ateinu viena diena i kambari, visas rankinuko turinys isverstas, susirastas mano lupdazis ir su juo lova ispiesta. Sedziu as siandien forume ir galvoju, kad kazko per tylu namie pasidare, mazosios nesigirdi - o jinai pasiemusi mano mezgini ir su siulais po visa buta vazinejasi Kazkada seniai, kai buvau maza su pusbroliu nusprendeme nuo palepes laiptu bliude nusileisti. Man tai gerai, minsta buvo - pusbrolis po apacia gulejo
vakar vyresnėlė aptiko, kad jos sesė ant pagalvės-braškės užsirašė savo vardą
Tiesa, kai buvo mažos, kažkuri nuleido į tualetą savo pietus Iš vaikystės kiek prisimenu, o prisimenu todėl. kad dabar kai pagalvoju tai baisu darosi. Tai va mama išbėgo į parduotuvę pieno, na parduotuvė 5 min kelio, o mes su sese žiurėjom per teliką kažkokius fokusus ir vienas iš jų toks buvo - kai paimi medžiagą ją ištempi ir paėmęs žvakę apačioje vedžioji, kad liepsna virš medžiagos būtų, tai va mus irgi parūpo, tai pakartoti. Man 5,5 metų , o seseriai 4 metai, kad ilga neieškoti medžiagos nusprendėm kad tiks užuolaida mat ji tokia lengva ir plona ( pasirodo, kad šilkas buvo), tai męs bandėm bandėm, nes vieno sudegimo- skylės ne užteko, kol buvo daug daug prideginta skylių( dieve kaip męs pačios neapsideginom, niekaip nesuprantu), ir štai įlekia mama, reakcija aiški, bet lupt gavom, tai buvo pirmas ir paskutinis kartas iliuzioniščių pasirodymas..
Smagu paskaityti apie vaikuciu isdaigas, na, mes kaip tik nama remontuojames, kad musu spardukas galetu i nauja, kvepianti dazais nama ateiti
jo.. su broliu iskulem 'bekariaudami' visu duru stiklus namie, Pakabinamos knygo lentynos irgi 'nukrito', bet sekmingai uzkelem (man tada 10 o broliu 5 m buvo) tik aisku sienoj keistos vezhes liko.
Kaime su pusbroliu ishsikasem shiene bunkeri, o kadangi ten tamsu - tai reikejo zvakes pasizhibinti... Karoliniskiu landshaftiniame draustinyje ir dabar tebera zhemines, kurias su draugais vaikysteje ishkasem ir isejusias pasivaiksciot bobulytes gasdinom (bent pernai vasara dar buvo) Ziema smagu upes ledu ciuozinet, o pavasari per plyshius lede shokinet (mama vos priepuolis neistiko, kai is kaimynu suzinojo) Apie vaiksciojimus tvoromis ir shokinejimus nuo pavesiniu stogu net nekalbu Vat pagalvojau apie save.. Pagalvojau kiek jau mano mazhelis dabar prikretes visko. KA JIs KRES TOLIAU????
Parduotuvėje nuėjusi su aukle, pripuolė (buvo beveik dvejų metų) ir sudaužė kainų žymeklį, padėtą ant prekių dėžių... Auklė pasimetė ir puolė klausinėti pardavėjų, kaip atlyginti nuostolius, bet kai sužinojo kainą, "nešė muilą" iš tos parduotuvės...
Sulaukusi metų ir tik žengusi savarankiškai pirmuosius žingsnius, atsidarė lauko duris (o jos lyg tyčia buvo neužrakintos) ir... nuriedėjo laiptais stačia galva iki artimiausios laiptų aikštelės...
Vasarą (dukra buvo pusantrų) lakstė po kambarį nuoga, nes buvo labai šilta. Aš tuo metu ruošiau pietus. Girdžiu: "As prausiuosi". Manau, susigalvojo įdomų užsiėmimą, tad sakau jai: "Tik švariai, ir veidelį, ir nosytę..." Užeinu po kelių minučių ir negaliu "atsidžiaugti": kambario viduryje "pasisiota" bala, o joje maniškė kuo švariausiai prausiasi... Būdama dvejų metų darželyje nespėjusių apsirengti po pietų miego vaikų batus sumetė į akvariumą. Šią vasarą pas močiutę žaidė kieme. Priėjo kaimynė ir kalbina: "Tau turbūt čia labai patinka. Ar myli tave močiutė?" O dukra atsako: "Tai kad nelabai: paima už kojų ir galvą į sieną tranko..." Kaimynė pakraupusi tuoj atraportavo mamai. O dukra į pastabą nekalbėti nesąmonių atrėžė: "Tai tegul ir neklausinėja nesąmonių..." |