gal kas isbandet sia naujove, ka galit pasakyti? pasiteisino ar ne?
gal kas isbandet sia naujove, ka galit pasakyti? pasiteisino ar ne?
as nesioju jau puse metu esu apsipatenkinta
o tie lesiai ne kaip paprasti, kodel prie ju reik priprast? Kiek issilaiko matymas vienetui ir ar jis tiek atsistato? O kaip geras matymas baigiasi: greitai (valandos laikotarpy) ar letai pusdienio laik., ir kiek aplamai jis issilaiko. Ar nebuna taip, kad diena matai gerai, o pvz. vakare baliuje traukt akinius reik? Man aktualu, kad nereiktu paros begyje visu akiniu taseje vel nesiotis.
viskas priklauso nuo to koks minusas,kiek zinau sitie lesiai skirti tiems pas kuriuos nera didziulio atsigmatizmo ir nera daugiau negu minus 4.5 minus 5 dioptriju.
pirmas dienas regejimas issilaikydavo tik iki pusdienio, bet vakare matydavau prastai,bet cia tik kelias dienas,po savaites vakare jau geriau matydavau,o po 2 savaiciu regejimas issilaiko 100% (vienetas) iki pat vakaro ir net buna neisidedu viena nakti lesiu( savaitgali ) ir ryte vistiek gerai matau. Priprasti reikia nes sitie lesiai kieti,o ne minksti, tai siok toks diskomfortas pradzioje yra ir nepatogu tas kad reikia juos kas ryta ir kas vakara su specialiu skysciu pasidejus ant delno plauti pirstu apie 30sekundziu kieviena, bet kai ipratau ta procedura uzima man max 1min. Kitoks gyvenimas yra kai ir diena ir nakti matai gerai be akiniu.
o per tuos lesiu kas matosi? Su jais diena gali vaiksciot? O jei man reikia gero matymo vakare, tai as dar pusdieni po nakties tureciau su jais buti
QUOTE(1000inis @ 2007 05 02, 20:59) o per tuos lesiu kas matosi? Su jais diena gali vaiksciot? O jei man reikia gero matymo vakare, tai as dar pusdieni po nakties tureciau su jais buti as nesuprantu jusu Isidedi pries miega tuos lesius o ryte kai tik atsikeli issiemi,ir matysi iki pat vakaro kuo puikiausiai. Siek tiek nepatogumu bus pirmas 2-3 dienas,per tas pirmas dienas net jei nesiosi visa para regejimas neissilaikys iki vakaro. Bet jau po keliu dienu jums pilnai uzteks regejimo iki pat vakaro. Siaip jus nesitikekit lesius tuoj pat gauti, cia gan ilga procedura. Daktare jus nuodugniai istirs,parinks jums lesius bandomuosius is klinikos rezervo(lesiai gaminami JAV,todel klinika turi tik kelis bandomuosius rinkinukus tu lesiu)jus pora valandu nesiosit, poto daktare ivertins poveiki,jei riekes net lieps per nakti miegoti su lesiais. Visa sita procedura reikalinga kad kuo kruopsciau parinkti lesius, kadangi situos lesius uzsakineja is Amerikos, ju dar reikes menesi laukti, ir jei netiks tai jau bus blogai(siaip dar nebuvo tokio atvejo kad netiktu kiek man sake), todel kad taip neatsitiktu reikia kruopsciai parinkti lesius. Dar- jei nesiojate paprastus lesius, tai turite koki menesi padaryti pertrauka pries eidama rinktis naktinius lesius, nes akys turi buti pailsejusios,ragena atsigavusi, kitaip parinkimas gali buti netikslus.stai. lesiu kaina 2000lt metams-dviems,priklausomai nuo ju busenos po metu, plius skystis ju prieziurai 40lt ,jo uztennka nuo menesio iki dvieju. p.s per tuos lesius viskas matosi, kaip su paprastais lesiais
labai aciu uz info
dar karta sakau kad i vakara regijimas silps tik pirmas savaites,o poto jis issilaikys visa diena,vakara ir net iki kitos dienos dienos jei ir nedesit viena nakti lesiu,bet cia jau po kokio pusmecio nuo nesiojimo. as irgi norejau operuotis,bet pasikalbejau su daktarais ir apsigalvojau, o sitas budas-geras tuo,kad procesas griztamas, nebenoresi-nebesidek lesiu ir regejimas gris toks koks buvo. Tik jei jau apsispresit nesioti naktinius lesius tai reikes juos detis kas nakti. sekmes.
o kur tuokius lęšius deda? kiek kainuoja?
|