Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar po gimdymo nesutriko jūsų miegas?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2
erikiuxxx
mano miegas buvo labai geras,tik gal kazkiek jautresnis ax.gif
Ingrida75
aš ir labai gerai miegu, be abejo jautriai, bet miegu lotuliukas.gif
zuikaciuke
man miegas buvo sutrikes nestumo pabaigoje,o po gimdymo lb lb miegot norisi,bet kad vaikas neleidzia
estetė
Mane kankina nemiga,nors mazylis ir vyras miega,as dar iki kokiu 2 val. nakties nemiegu blink.gif
Fairyland
Pirmus du menesius buvo susimaise viskas, bet po to mazoji atsirinko kur diena, kur naktis ir dabar jokiu problemu del miego. Tpfu, tpfu, tpfu biggrin.gif
Kivilė
QUOTE(mamuse @ 2009 01 16, 14:26)
Man labai trūksta miego, kartais dėl nemigo ir aukšto spaudimo nebegaliu eit į lauką pasivaikščiot su lėlyte verysad.gif
*

Mano problemos tos pačios, tik skirtumas tas, kad kraujo spaudimas kaip tik labai mažas, ir kūno temperatūra nesiekia net 36. Kai buvau pas gyd. su svom problemom nuėjus, tai pasakė daugiau ilsėtis. Bet , kad to poilsio taip ir nėra:naktį mažiukė neleidžia, o dieną neužmiegu. Taip kaip voverė rate.
(Lelija)
QUOTE(Lorkakiv @ 2009 03 09, 15:35)
Mano problemos tos pačios, tik skirtumas tas, kad kraujo spaudimas kaip tik labai mažas, ir kūno temperatūra nesiekia net 36. Kai buvau pas gyd. su svom problemom nuėjus, tai pasakė daugiau ilsėtis. Bet , kad to poilsio taip ir nėra:naktį mažiukė neleidžia, o dieną neužmiegu. Taip kaip voverė rate.
*

Man tas pats, maziuke valgo l.daznai - kas dvi val mano pienuka. Diena daugiau budrauja, tai nera galimybiuu ir man numigti...is nuovargio, net mastyt blaiviai neina...nukencia ir namu ruosa ir mokslai, teks akademines imt, koks mokslas - knapsint prie kompo ir referatu ?
Giorgita
vaikas nuo mažens tik kartą naktį kėlės, tik porą mėnesių gal po 2kart,tai problemų su miegu nebuvo
rutuliuks mamyte
na viena laime kad musu maziukas nuo pat gimimo kelias viena kart nakti bet ir tai sugebu nulust ji bemaitindama o ir siaip kadangi as is prigimties miegale tai man dar po kol kas sunku kai reikia ryte anksciau atsikelt bet vat kai maziukas uzmiega jau paciai nebeiseina uzmigt
fasion149
miegas turi prisitaikyti prie mazojo miego. Nakties metu miegu kartu su maziuku, nors viena ausis girdi visus mazes cepsejimus. mirksiukas.gif
Raselelyte
Man su miegu viskas okei, tik kad jo labai truksta... smile.gif
Belatrikse
mums jau virs menesio o as tik 1 nakti tvarkingai miegojau doh.gif mazyle valgo tik karta pirma valanda, o as po to neuzmiegu arba jei uzmiegu tai daznai pabundu ir neissimiegu normaliai verysad.gif
Mide
miegas visiškai sutriko.prabudinėju naktį po kelius kartus,nors vaikas ir ramiai sau miega
Jureka
visko pasitaiko doh.gif
Hytka
Man miegelis buvos sutrikes. Tik vaikas atsidusta per miega, tuoj pasoku. Dar ligonineje buvo taip, prisnudau ir sapnuoju toki greita sapna, kad atbega maza mergaite ir taip piktybiskai is manes juokiasi, juokiasi, juokiasi, pribega prie mano vaika ir... sulauzo kakla... ir as staigiai pabundu... Iki siol atsimenu ta sapna. Aciu Dievui dukrai realybeje niekas galvos nenulauze biggrin.gif
_Draugė_
Kažkaip juokingas klausimas biggrin.gif
Galima pagalvoti, kad yra pasaulyje nors viena mama kuri po gimdymo miega tiek pat arba taip pat , kaip iki jo.
viljana
tiesiog buvo toks laikas kai vaikas miega galeciau miegoti ir as, bet neina uzmigt doh.gif
Ggggreta
QUOTE(viljana @ 2009 05 02, 09:34)
tiesiog buvo toks laikas  kai vaikas miega galeciau miegoti ir as, bet neina uzmigt doh.gif
*

man lygiai taip pat yra biggrin.gif
Medulis
nelabai klausimo supratau smile.gif nakti prie vaiko daug kart tenka prieit smile.gif todel kas yra normalus miegas jau pamirsau. uz tad dabar ir sededama prie pc sugebu nuluzt biggrin.gif
trupiniene
kai gimė vaikiukas, tai visas gyvenimas apsivertė aukštyn kojom, miegas taip pat sad.gif ilgai naktimis negaledavau užmigti, nors vaikas pučia sau į akį. Nors vaikui jau 6 mėn., ir aš jau sugebu normaliai pailsėti, tačiau kiekvieną vakarą vis kirba mintis kaip reiks užmigti. Tiesiog atsirado kažkokia nemigos baimė, nors žinau, kad ji nepagrįsta. Tiesog suvokiau, kad jaučiu be galo didelį pyktį savo vaikui, kad negaliu išmiegoti visą naktį, nes reikia jį žindyti kas kelias valandas. Kai neleidi sau pajusti pykčio, tada taip ir gaunasi, kad atsiranda nerimas, o tada ir nebegali užmigti.

Galiu pasakyti, kad man jokios ten arbatos nepadeda. Padeda kai pati sau randu vidinį nusiraminimą. Stengiuosi mąstyti taip, kad jei ne šią naktį, tai kitą pamiegosiu, jei ir ne kitą, tai dar kitą. Ir ištikrųjų taip ir atsitinka, kad anksčiau ar vėliau užmiegi ir išsimiegi.

Aišku kiekvienai labai skirtingai, bet manau, pagrindinės neužmigimo priežastys yra tai, kad reikia naktimis keltis prie vaiko. Kai žinai, kad laukia ir dar viena sunki naktis, labai sunku nusiraminti ir atsipalaiduoti. O kai apima dar kokios depresyvios mintys, kad tai niekada nesibaig, tai išvis...

man kilo tokia mintis, kad mamu klubu, kur mamos diskutuoja apie vaikų priežiūrą, maitinimą, ugdymą - labai daug, o tokių grupių (ne internetinių, o gyvų), kur mamos atvirai galėtų pasikalbėti apie sunkumus nėra.
Uksnė
pirmą savaitę po gimdymo praktiškai nemiegojau, niekaip negalėdavau užmigt, jausdavau kažkokį nerimą, bijojau pramiegot kažką, kad nieks neatsitiktų doh.gif JAu net vyras buvo išsigandęs biggrin.gif PAskui jau viskas susitvarkė.
Geljana
Miegas.. Geras dalykas smile.gif
Mano lialiukui 3savaites. Miegam ir valgom mes diena, o nakti trupuciuka valgom ir daug verkiam... Tikriausiai sumaise diena su naktim verysad.gif
Dziaugsmukas
Mamytes,nepergyvenkit,atsistatys tas sutrikes miegas mirksiukas.gif Man irgi,momentais uzeidavo,kad visai sutrikdavo miegas,bet po kiek laiko vis atsistato.Daugumoj atveju tai laikinas dalykas 4u.gif
tomulexx
Tikrai miegas nesutriko, nes mazius labai gerai miegodavo naktimis, duodavo teveliams pailseti
tuzasss
man is karto po gimdymo sutriko, per 4 paras buvau miegojusi tik 2 valandas, miego norejau ziauriai o uzmigt negalejau, bijojau kad vaikeliui kas nors neatsitiktu, kol mama neatejo ir nepriverte eit miegot nes jau stogas vaziavo
*jolantab*
QUOTE(latex @ 2009 05 27, 21:57)
man is karto po gimdymo sutriko, per 4 paras buvau miegojusi tik 2 valandas, miego norejau ziauriai o uzmigt negalejau, bijojau kad vaikeliui kas nors neatsitiktu, kol mama neatejo ir nepriverte eit miegot nes jau stogas vaziavo
*

Man panašiai buvo - miego noriu ir užmigti negaliu. Ir šiaip miegas daug jautresnis pasidarė - kai mažylė kuistosi savo lovytėje, negaliu miegoti.
Iš pradžių žiauriai truko miego, o dabar, kai dukrelė išmiega visą naktį, tai daug lengviau. thumbup.gif
Champagne
ne tik kad nesutriko, bet dar didesne miegale pasidariau nei anksciau...
vygita
priklauso nuo vaikelio jai ramus duoda nakti isimiegoti tai ir viskas thumbup.gif jei ne tai ir tas miegelis sutrinka.Na o maniškis buvo ramutėlis tai ir viskas thumbup.gif buvo
Ajms
na mano miegas tikrai nesutriko...bent jau iki dabar...o kaip bus veliau matysim smile.gif
Angeliocikas
ne 4u.gif
Gutjera
Na mazajai gimus tai miego truko, nes ir naktim keltis ir pan. tai diena budavo kai tik ji miega tai ir as uzsnudavau. O kai jai dabar du men. tai visi draugiskai einam pietu miegelio (jis pas ja ilgiausias) tai ir as visada pamiegu. thumbup.gif Skustis negaleciau. ax.gif
Kulke
Siek tiek miego trukuma jauciu, bet kad butu sutrikes, tai tikrai nea... as pirmesne maitindama nuluztu nei mano mergina hihihi.gif
raskila...
kai nestuke.gif visiskai nemigodavau, keldavausi nakti kas 2 val doh.gif bet del to visia nepykau , nes miego visiskai nesinorejo schmoll.gif kai pagimdziau tai viskas persiverte aukstyn kojom..pora savaiciu vaiksciojau kaip nesava, net i sienas atsitrenkdavau... doh.gif lb norejosi miego, o dabar jau viskas susinormalizavo ir stengiuosi miegoti tada, kada mazius nuluzta mirksiukas.gif
Esha
Kaip tik atvirksciai. Nestumo metu, ypac paskutini menesi miegas buvo visai sutrikes. Galedavau ir per nakti nemiegot. Arba pabusdavau vidury nakties ir bludindavau doh.gif
Vos gime mazasis viskas pasikeite. Vos jis uzmiega- as taip saldziai luztu... Ir sapnai net tokie ryskus buna. Dar niekada niekada taip saldziai nemiegojau smile.gif
floridija
Gal pirmom dienom kai parsivezem mazaja is ligonines nakti bijojau uzmigti, kad nepramiegociau maitinimu, bet dabar kai jau ismiega visa nakti viskas susitvarke. thumbup.gif
slyva
As ir iki gimdymo jau kai nuluzdavau, tai nuluzdavau biggrin.gif Ir dabar nakciai nuluztu ir net negirdziu ar vaikas bezda, ar krebzda, tik jau kai ima po truputi dejuoti kad alkanas, tada ir as prabundu biggrin.gif Nors tiesa sakant, net nezinau, ar isgirstu, ar cia taip ritmas susideliojo prabusti paciai, kadangi labai tiksliai jis nakti keliasi..
Tangi
aš kuo labiau pavargstu, tuo sunkiau užmiegu doh.gif jeigu mažoji kuičiasi, stena, raivosi per miegus, tai aš iš vis miegot negaliu schmoll.gif vis klausau, stebiu ką ji daro ir man atrodo, kad ji tuoj tuoj nubus doh.gif o būna, kad ji nors ir neramiai, bet išmiega visai ilgai, o aš taip ir lieku nemiegojus doh.gif nors ir antras vaikas, bet nulūžt ir negirdėt neišeina.
Pušūnė
As ir per nestuma ir po jo nuluztu kaip lapelis. Kartais net negirdziu kaip jis stena, o mano vyras budi uz mane, nes jis jautrei miega biggrin.gif . Nakti keliasi tuo paciu metu 1 karta, tai as ir prabundu, pamaitinu ir vel griunu kaip negyva smile.gif
Širdele
Pradzioje kai parsiveziau is gimdymo namu nenorejau miegoti, uztekdavo kiek nakti pamiegodavau. Dabar kai yra beveik du menesiai labai noriu miego, taciau dienomis negaliu uzmigti. Labai noriu miego ir kartais taip noriu atostogu doh.gif
Labai laukiu to laiko kai galesiu ilgiau pamiegoti arba ismokti diena pailseti.
saulyte24
oi as nebeisivaizduoju ka reiskia miegoti doh.gif man baisu darosi kai naktis ateina nes nemiegu unsure.gif vis atmerktom akimis budziu ar vaikas miega , ar steni ar muistosi , diena valandele numingu o nakti sakes buna 4valandas te miegu doh.gif
vyykaam
Pirmus 5 men negalejau naktimis uzmigti, nes vis laukdavau, kada nubus dukryte... O kai tik uzssnusdava, jir pabusdavo:) Nemiga buna nuo itampos.
cheeky-monkey
mano miegas pasidare 10 kart jautresnis po sunaus gimimo...ir ko gero jau niekada nemiegosiu taip kietai, kaip pries vaiko atsiradima schmoll.gif
zujkytia1985
man asmeniskai miegas nesutriko, bet pazystu drauge, kuri turi labai dideliu problemu del to... ir nezinau kaip jai padeti sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.